GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θέλω να δω τον ένοχο...

Γράφει ο Ορέστης Ατρείδης http://epirusgate.blogspot.com Χρόνια τώρα, μας έχετε ρίξει στα Τάρταρα. Διαλύσατε τα πάντα αλλά πάνω απ΄όλα διαλ...

Γράφει ο Ορέστης Ατρείδης
http://epirusgate.blogspot.com

Χρόνια τώρα, μας έχετε ρίξει στα Τάρταρα. Διαλύσατε τα πάντα αλλά πάνω απ΄όλα διαλύσατε τις ζωές μας και τις ελπίδες μας, χαραμίσατε τους κόπους των γονιών μας ξεφτιλίσατε τις θυσίες των παππούδων μας. Σχεδόν έναν αιώνα τώρα οι ίδιοι και οι ίδιο την πληρώνουμε, οι δικοί μας παππούδες πείνασαν και έχασαν παιδιά στους πολέμους, οι δικοί μας γονείς περπάτησαν ξυπόλυτοι από καμένα χωριά σε άδικες μεγαλουπόλεις. Οι δικοί τους γενιά προσπάθησε, δούλεψε, έχτισε, δημιούργησε, πλήρωσε και ξαναπλήρωσε για να γίνει αυτή η χώρα, για να θρέψει εμάς τα παιδιά της, να μας μεγαλώσουν, να μας σπουδάσουν και ταυτόχρονα να πληρώνουν, να θρέφουν, να μεγαλώνουν και να σπουδάζουν και σας. «Οι μανάδες μας βύζαιναν στο ένα στήθος εμάς και στο άλλο εσάς». Και τώρα τι; Πάλι οι δικές μας οικογένειες να καταστραφούν, πάλι τα δικά μας όνειρα να παγώσουν, πάλι εμείς να παλέψουμε να επιβιώσουμε και σεις να ζείτε, να δοξάζεστε, να μένετε στην ιστορία και μείς στην ανυπαρξία!!!
Πάλι εσείς να κάνετε όνειρα και οικογένειες και....

εμείς υπομονή και ελπίδα!!! Δεν μπορούμε άλλο, δεν μπορούμε έτσι!!Και σεις εκεί, να διαλύετε τα πάντα και να μας φωνάζετε να τα ξαναχτίσουμε εμείς και να μας κουνάτε και το «βούρδουλα απειλητικά»!! Κάθε φορά που η χώρα καταφέρνει κάτι, εσείς να βγαίνετε μπροστά, να κοκορεύεστε και να φουσκώνετε σαν τα παγώνια και κάθε φορά που από δικά σας λάθη η χώρα πάει για «φούντο» να τρώμε όλοι μαζί την ξευτίλα και την διαπόμπευσή, όλοι μαζί και κυρίως εμείς να νοιώθουμε φταίχτες και να πληρώνουμε σαν εγκληματίες.
Και σεις σαν τις θλιμμένες «χήρες» να κλαίτε με κροκοδείλια δάκρυα πάνω από τις ταφόπλακες των ζωών μας και των ψυχών μας.Δεν αντέχουμε άλλο και όχι μόνο οικονομικά αλλά και ψυχολογικά!
Διαλύσατε τα πάντα αλλά πάνω απ΄όλα διαλύσατε τις ζωές και τις ελπίδες μας. Μας έχετε τρομοκρατήσει τις ψυχές, μας έχετε παγώσει τις ζωές κυριολεκτικά και μεταφορικά. Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα: να πουλήσουμε, να αγοράσουμε, να δουλέψουμε, να απεργήσουμε, να ανοίξουμε μαγαζί, να βάλουμε λουκέτο, να χωρίσουμε, να παντρευτούμε,, να προχωρήσουμε, να γυρίσουμε, να σταματήσουμε στη μέση του δρόμου και να βάλουμε τις φωνές. Μας κόψατε, μας κάψατε, μας καταστρέψατε τους δρόμους, το μόνο που ξέρετε να φτιάχνετε είναι αδιέξοδα: Κοινωνικά, πολιτικά, οικονομικά, ιδεολογικά και ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ!Χρόνια τώρα σας βλέπουμε να τρώτε, να καταληστεύετε το δημόσιο χρήμα και να μας κάνετε και συνενόχους, με την ανοχή μας, σε αυτό το έγκλημα.
Χρόνια τώρα ανεχόμαστε τους άχρηστους να μας λένε τεμπέληδες και κλέφτες. Δεν γίνετε άλλο κάποιοι ευθύνονται και μείς πιο πολύ που σας ανεχτήκαμε, που αποκοιμηθήκαμε στο μαξιλάρι του νεοπλουτισμού του ΄90 και στης αποχαύνωσης της τηλε-δημοκρατίας του 2000. Αλλά εμείς τις ευθύνες μας τις πήραμε και ξεχρεώσαμε. Χρόνια τώρα «μαστουρώσαμε στην ανυπαρξία μας», γίναμε τηλεθεατές της σαπουνόπεράς σας. Μάθαμε να ζούμε με τους «Δράκους» των επιχειρήσεων και των κομμάτων. Τώρα πρέπει να πληρώσετε και σεις. Έστω κάποιοι από σας. Έτσι, για να μου ικανοποιηθεί και μένα μια ανάγκη. Έτσι από άχτι. Έτσι σαν την τελευταία επιθυμία του μελλοθάνατου. Αφού θα πεθάνω εγώ, η αξιοπρέπεια μου, η ελπίδα μου, θέλω «να πάρω και κάποιον άλλο μαζί μου στον κατήφορο». Δεν με νοιάζει αν θα τιμωρηθούν λίγοι ή πολλοί, αν ανάμεσά τους βρεθεί και κάποιος αθώος, γιατί ο ίδιος μπορεί να μην έκλεψε αλλά το χέρι που έκλεβε το είδε και δεν είπε τίποτε.
Όπως δεν έλεγα και εγώ όταν έβλεπα τους συνδικαλησταράδες του δημοσίου να κανονίζουν τις επιτροπές με τους δικούς τους, όπως δεν ζήτησα να δω ποιοι ήταν αυτοί που έπαιρναν τα εκτός έδρας όπως είδα και δεν μίλησα να κλέβουν τον μικρομεσαίο οι μεγάλες πολυεθνικές και δεν είπα τίποτα όταν είδα την γυναίκα υπουργού να παίρνει τρεις μισθούς, είδα και την γυναίκα του πρώην πρωθυπουργού να γίνεται γιατρός σε μια νύχτα και δεν μίλησα, να φεύγουν τα λεφτά για τις ΜΚΟ και πάλι το βούλωσα, ανέχτηκα και έδωσα φακελάκι σε γιατρό, ανέχτηκα να ζητιανεύω από μια νοσοκόμα καθαρό σεντόνι για τον άρρωστο ανέχτηκα, είδα, το βούλωσα, σιώπησα και απομονώθηκα, Αποξενώθηκα από την κοινωνική και πολιτική μόρφωση, αποξενώθηκα από τον εαυτό μου, κάλυψα την ανάγκη μου για κοινωνική δικαιοσύνη με μια βόλτα στην αγορά και την ελπίδα μου για μια καλύτερη ζωή σε μια νίκη της εθνικής, την ανάγκη μου για καλή μουσική και τέχνη στη δόξα της Παπαρίζου.Τώρα εγώ πληρώνω και θέλω νη πληρώσετε και σεις μαζί μου, κ.κ. πρώην Πρωθυπουργοί, υπουργοί των οικονομικών και υπουργοί παιδείας (γιατί παθαίνουμε όλα αυτά που παθαίνουμε επειδή στόχος σας είναι να μας κρατάτε εξειδικευμένους - αμόρφωτους). Θέλω να τους καθίσετε στο σκαμνί τώρα, να τους βάλετε να απολογηθούν σε όλο τον ελληνικό λαό, να τους πάρετε πίσω συντάξεις και μισθούς και έδρες στα πανεπιστήμια όσοι έχουν. Θέλω να δω κάποιον από αυτούς που έφταιξε να πληρώσει σε χρήμα και σε αξιοπρέπεια.
Το ξέρω η τιμωρία κάποιων δεν θα μου λύσει τα προβλήματα μου αλλά ίσως αν δω κάποιον απ΄αυτούς να καταρρέει, σταματήσω να αισθάνομαι τόσο ΚΟΡΟΙΔΟ. Στο κάτω κάτω της γραφής και στην Μικρασιατική καταστροφή έφταιξαν πολλοί και την πλήρωσαν μόνο οι έξι στο Γουδί. Μπορεί, σχεδόν 90 χρόνια μετά, να λέμε πως η εκτέλεση ήταν άδικη, σκληρή, κ.λ.π κ.λ.π όμως για την εποχή της ήταν απαραίτητη. Τώρα θέλω και γω το δικό μου Γουδί. Δεν θέλω εκτέλεση, θέλω δίκη και φυλάκιση. Θέλω να απολογηθούν δημόσια όλοι οι πρώην εν ζωή, πρωθυπουργοί και υπουργοί οικονομικών.
Δεν θέλω τυφλή εκδίκηση, θέλω τιμωρία των ενόχων!
Θέλω επιτέλους κάποιοι να τρυγήσουν τα «σταφύλια της οργής»!!!!

26 σχόλια

  1. ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ.ΟΛΟΙ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ.ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΝΥΝ ΓΙΑΤΙ Η ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΑ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΕ ΧΘΕΣ ΣΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΔΕΝ ΞΑΝΑΚΛΕΙΝΕΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.

    ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ

    ΑΠΟ ΔΙΚΗ ΣΤΟ ""ΓΟΥΔΙ"" ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΞΑΙΡΕΘΟΥΝ ΟΥΤΕ Ο
    ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ (ΘΕΙΟΣ) ΟΥΤΕ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΙ ΑΣ ΕΧΟΥΝ
    ΠΕΘΑΝΕΙ.

    ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ, ΘΑ ΚΑΝΩ ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΧΡΟΝΟ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. θα δεις το τριτο το μακρυτερο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο γενναίος λαϊκός ηγέτης κοιτάει στα μάτια τον ελληνικό λαό και βάζει παληκαρίσια........ τον
    Πεταλωτή
    να ανακοινώσει τα νέα μέτρα
    ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ
    ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ..ΤΗΣ ΕΚΑΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΚΡΙΒΟΥ ΠΟΥΡΟΥ…

    ΠΩ..ΠΩ ΡΕ ΣΙΔΕΡΕΝΙΕ.......
    ΤΙ ΑΡΡΩΣΤΟ ΣΠΕΡΜΑ ΕΙΧΕΣ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρε παιδια ας πουλησουμε την ΑΚΡΟΠΟΛΗ να σβησουμε το χρεος δηλαδη οποιος την αγορασει τι θα την κανει θα την ξηλωσει να την μεταφερει στον τοπο του (μαζι με την ΑΚΡΟΠΟΛΗ δινουμε και 300 βουλευτες ΔΩΡΟ 0 χιλιομετρα!!!!!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. __________________________________
    ΦΙΛΟΙ.
    ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ, ΔΙΟΧΕΤΕΥΣΤΕ ΤΗΝ ΟΡΓΗ
    ΣΑΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ BLOGS.
    OXI ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΒΟΘΡΟ ΤΩΝ ΠΑΣΟΚΩΝ ΕΔΩ
    __________________________________
    Η κοινωνική έκρηξη θα γίνει στο γκισέ της τράπεζας
    Καλώς ήλθαμε στη Δανία του Νότου

    Η ώρα του λογαριασμού δεν έχει φτάσει ακόμη για τους πολίτες, κυρίως τους δημόσιους υπαλλήλους, αλλά και τους υπόλοιπους Έλληνες. Θα έρθει σταδιακά εκείνη η ώρα, όταν θα πάνε στις τράπεζες να δουν τους λογαριασμούς τους και θα διαπιστώσουν τι σημαίνουν τα μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση.
    Τότε θα δούμε όλοι τη λαϊκή οργή, κι ας μην χαίρεται η κυβέρνηση που ακόμη δεν έχουμε νέα… Δεκεμβριανά.

    Αυτή τη φορά, αν αποφασίσει ο κόσμος να βγει στο δρόμο θα δούμε πολύ χειρότερα πράγματα διότι οι αντοχές εξαντλούνται. Ο απλός πολίτης βλέπει τα λαμόγια, τους επιχειρηματίες, τους τραπεζίτες και τους λοιπούς κρατικοδίαιτους χρυσοκάνθαρους να μην ιδρώνει το αυτί τους από την κρίση, ενώ αυτοί ξεζουμίζονται και ήδη έχει αρχίσει να παίρνει ανάποδες. Όμως, η έκρηξη, είπαμε, θα γίνει στο γκισέ της τράπεζας.

    ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΓΑΜΑΝΕ ΑΓΑΡΜΠΑ
    ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ - ΜΙΖΟΜΕΝΟΙ.
    * παπακωνσταντίνου να πεις την ολλανδέζα σου, να αρχίσει να σε βλέπει αλλιώς.....ΚΟΥΝΙΣΤΟ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. μονο απο βια καταλαβαινουν, οχι απο παρακαλια. Στο ΓΟΥΔΙ ελληνες. Εκει ο λαος εκτελει τους προδοτες. Ή το δικο τους αιμα ή το δικο μας. Δειξε έλληνα το μπόι σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κύριοι τα πράγματα είναι απλά.
    Τα μέτρα είναι απάνθρωπα, ληστρικά αλλά αναγκαία.
    Δεν θα πρέπει να ναρκοθετήσουμε την εφαρμογή τους αλλά να ζητούμε καθημερινά την παραδειγματική τιμωρία και των 300 της βουλής αλλά και της δικαιοσύνης μεχρι να γίνει αυτό πραγματικότητα γιατι χωρίς αυτούς τους δύο κρίσιμους τομείς δεν θα γινόταν παραγματικότητα η καταστροφή της Ελλάδας.
    Οταν λέω παραδειγματική τιμωρία εννοώ ασφαλώς την φυλακιση και την δήμευση της περιουσίας όλων ανεξαιρέτως των πολιτικών και δικαστικών.
    Πρέπει να τους γίνει κάτι παραπάνω απο σαφές οτι εάν δεν το κάνουν αυτό μόνοι τους θά το κάνουμε εμείς
    και τοτε τον λογο θα έχουν τα οπλα.
    Αλλωστε το Σύνταγμα είναι ξεκάθαρο στην περίπτωση κατάλυσης της Δημοκρατίας όπως συνέβαινε τα τελευταία τουλάχιστον 20 χρόνια στην Ελλάδα η για την προσπάθεια απώλειας της Εθνικής κυριαρχίας απο οποιαδήποτε δύναμη δηλαδή τους πολιτικούς και τους δικαστικούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο ΕΝΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΦΙΛΕ ΑΤΡΕΙΔΗ.
    Ο ΕΝΟΧΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΦΙΛΕ ΑΤΡΕΙΔΗ.
    Ο ΕΝΟΧΟΣ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΦΙΛΕ ΑΤΡΕΙΔΗ.
    Ο ΕΝΟΧΟΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΦΙΛΕ ΑΤΡΕΙΔΗ.
    ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΘΥΜΟΣ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΟΧΟΣ ΦΙΛΕ ΑΤΡΕΙΔΗ.
    ΩΡΑΙΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΟΥ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑΝ ΟΙ ΓΚΑΙΜΠΕΛΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΤΡΙΚΟΥΠΗ Η ΤΗΣ ΡΙΓΙΛΗΣ Η ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΣΟΥ Η ΤΗΣ ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ Η ΤΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ.
    ΛΙΓΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΝ ΜΕΛΕΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΟΥΣ ΦΙΛΕ ΑΤΡΕΙΔΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Σήμερα στη βουλή κυβερνητική βουλευτής επισήμανε ότι σε πολλά υπουργεία δεν εφαρμόζεται το πρόγραμμα σταθερότητας με αποτέλεσμα να γίνονται δαπάνες που είναι προκλητικές για το σύνολο των εργαζόμενων από τους οποίους περικόπτεται ποσό που εγγίζει δύο μισθούς.
    Χαρακτηριστικό παράδειγμα η μη δυνατότητα ελέγχου της κατάστασης στο Υπουργείο Παιδείας Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων
    ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ 1
    Τα τρωκτικά που έχουν μείνει ανενόχλητα και προέρχονται από το περιβάλλον του πρώην υπουργού παιδείας έστειλαν να υπογράψει η υπουργός την αμοιβή επιτροπής ύψους 36.000 ΕΥΡΩ [Το αποκάλυψε η υπουργός η οποία αναφέρει ότι έγινε έξαλλη και φυσικά δεν υπέγραψε το σχετικό έγγραφο. [ποιοι κρύβονται πίσω από την περίεργη υπόθεση , ποιοι??]
    ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ 2
    Ο Υφυπουργός Παιδείας εδώ και πολύ καιρό είχε στείλει ένα έγγραφο με το οποίο ζητούσε από τις υπηρεσίες του υπουργείου να του δώσουν ένα κατάλογο με τις οφειλές του υπουργείου και γενικά πληρωμές που έχουν γίνει για διάφορές ενέργειες των υπηρεσιών και κανείς ή σχεδόν κανείς δεν του απάντησε και ο άνθρωπος έστειλε δεύτερο έγγραφο και ζητάει τα σχετικά στοιχεία σε 3 εργάσιμες ημέρες και απειλεί να εφαρμόσει τα άρθρα του δημοσιοϋπαλληλικού κώδικα για παράβαση καθήκοντος!!!. Αν είναι δυνατόν να αρνούνται οι θρασείς της ΝΔούλας και επιπλέον να τυγχάνουν της εύνοιας στελεχών της πολιτικής ηγεσίας. Αν είναι δυνατόν!!!
    ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ 3
    Υπηρεσία του υπουργείου έχει εκδώσει έγγραφο μετακίνησης πεντακοσίων [500] καθηγητών για εκδρομή σε συνέδριο στην Πάτρα για 7 ημέρες με πληρωμένα τα έξοδα μετακίνησης , διαμονής και εστίασης και κανένας δεν αντιδρά.
    Μιλάμε για δεκάδες χιλιάδες ΕΥΡΩ για να ικανοποιηθούν οι παράγοντες της ΝΔ Είναι σίγουρο ότι θα αντιδράσει η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου σε αυτό το σκάνδαλο που προκαλεί τον χειμαζόμενο κλάδο των καθηγητών.[ποιοι υπέγραψαν και γιατί αυτό το έγγραφο που εκθέτει ανεπανόρθωτα την πολιτική ηγεσία, γιατί δεν έλαβε γνώση η υπουργός, γιατί?? … εκτός και αν… για ποιο συνέδριο πρόκειται…σχετίζεται το θέμα με άλλες χρηματοδοτήσεις όπως εκτυπώσεις στήριξης των θέσεων για την παιδεία της ΝΔούλας]

    Αν δεν αντιδράσει άμεσα η πολιτική ηγεσία του υπουργείου είναι σίγουρο ότι ο γαπ θα πάρει το φραγγέλιο για όσα ανεπίτρεπτα συμβαίνουν σε βάρος των "κορόιδων"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Σήμερα στη βουλή κυβερνητική βουλευτής επισήμανε ότι σε πολλά υπουργεία δεν εφαρμόζεται το πρόγραμμα σταθερότητας με αποτέλεσμα να γίνονται δαπάνες που είναι προκλητικές για το σύνολο των εργαζόμενων από τους οποίους περικόπτεται ποσό που εγγίζει δύο μισθούς.
    Χαρακτηριστικό παράδειγμα η μη δυνατότητα ελέγχου της κατάστασης στο Υπουργείο Παιδείας Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων
    ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ 1
    Τα τρωκτικά που έχουν μείνει ανενόχλητα και προέρχονται από το περιβάλλον του πρώην υπουργού παιδείας έστειλαν να υπογράψει η υπουργός την αμοιβή επιτροπής ύψους 36.000 ΕΥΡΩ [Το αποκάλυψε η υπουργός η οποία αναφέρει ότι έγινε έξαλλη και φυσικά δεν υπέγραψε το σχετικό έγγραφο. [ποιοι κρύβονται πίσω από την περίεργη υπόθεση , ποιοι??]
    ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ 2
    Ο Υφυπουργός Παιδείας εδώ και πολύ καιρό είχε στείλει ένα έγγραφο με το οποίο ζητούσε από τις υπηρεσίες του υπουργείου να του δώσουν ένα κατάλογο με τις οφειλές του υπουργείου και γενικά πληρωμές που έχουν γίνει για διάφορές ενέργειες των υπηρεσιών και κανείς ή σχεδόν κανείς δεν του απάντησε και ο άνθρωπος έστειλε δεύτερο έγγραφο και ζητάει τα σχετικά στοιχεία σε 3 εργάσιμες ημέρες και απειλεί να εφαρμόσει τα άρθρα του δημοσιοϋπαλληλικού κώδικα για παράβαση καθήκοντος!!!. Αν είναι δυνατόν να αρνούνται οι θρασείς της ΝΔούλας και επιπλέον να τυγχάνουν της εύνοιας στελεχών της πολιτικής ηγεσίας. Αν είναι δυνατόν!!!
    ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ 3
    Υπηρεσία του υπουργείου έχει εκδώσει έγγραφο μετακίνησης πεντακοσίων [500] καθηγητών για εκδρομή σε συνέδριο στην Πάτρα για 7 ημέρες με πληρωμένα τα έξοδα μετακίνησης , διαμονής και εστίασης και κανένας δεν αντιδρά.
    Μιλάμε για δεκάδες χιλιάδες ΕΥΡΩ για να ικανοποιηθούν οι παράγοντες της ΝΔ Είναι σίγουρο ότι θα αντιδράσει η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου σε αυτό το σκάνδαλο που προκαλεί τον χειμαζόμενο κλάδο των καθηγητών.[ποιοι υπέγραψαν και γιατί αυτό το έγγραφο που εκθέτει ανεπανόρθωτα την πολιτική ηγεσία, γιατί δεν έλαβε γνώση η υπουργός, γιατί?? … εκτός και αν… για ποιο συνέδριο πρόκειται…σχετίζεται το θέμα με άλλες χρηματοδοτήσεις όπως εκτυπώσεις στήριξης των θέσεων για την παιδεία της ΝΔούλας]

    Αν δεν αντιδράσει άμεσα η πολιτική ηγεσία του υπουργείου είναι σίγουρο ότι ο γαπ θα πάρει το φραγγέλιο για όσα ανεπίτρεπτα συμβαίνουν σε βάρος των "κορόιδων"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κοίτα λίγω γύρω σου.Όλοι αυτοί που ψηφίζαν επί 35 χρόνια τους αρχιεγκληματίες για να μη χάσουν τη βολή τους.Αυτοί είναι οι ένοχοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΟΥΣΤ ΑΛΗΤΕΣ ΠΑΣΟΚΟΨΕΥΤΕΣ!!!!!ΟΥΣΤ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ολοι οι ελληνεσ ειναι ενοχοι γιατι ολοιμασ κλεβουμε την εφορια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αγαπητέ 9.45 μπράβο σου. Θέλει κότσια να είσαι σήμερα ΠΑΣΟΚ. Ούτε το ΠΑΣΟΚ δεν είναι ΠΑΣΟΚ Για την παρεούλα της υπουργού Παιδείας που πήγε να κάνει brainstorming στα Τρίκαλα Κορινθίας-κι εκεί όλα πληρωμένα-δεν έμαθες; Φαντάσου οτι εγώ δεν είμαι ΝΔ! Αλλά τρελλαίνομαι όταν βλέπω ανθρώπους που θα υποφέρουν, σαν εμένα δηλ., να μη μπορούν να αφήσουν για λίγο πίσω το κομματικό τους παρελθόν! Ούτε ο Γ. Παπανδρέου δεν είναι ΠΑΣΟΚ σήμερα! Με ένα τρόπο το παραδέχθηκε και ο ίδιος.

    Καλό κουράγιο που θα λεγε κι ο Όλι Ρεν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. χαχαχα
    Μα θα πρέπει να κάτσουν οι ίδιοι πρώτα βρε

    Να εξοικονομήσουμε χρήματα για τους κλέφτες;

    Ας ξεχάσω:

    -ότι κάποιοι διαχειρίστηκαν 3 Κοινοτικά πακέτα στήριξης
    -ότι κάποιοι από το 1996 - 2009 εισέπραξαν 51 δις από αποκρατικοποιήσεις

    Αλλά παρόλα αυτά το χρέος είναι 300 δις.
    Πως γίνεται;
    Δεν φταίει κανένας;
    Ο Πρωθυπουργός που ήταν υπουργός των κυβερνήσεων Σημίτη;
    Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης που ήταν αρχηγός της κυβέρνησης ΚΚ του Β;

    Δεν φταίνε;
    Φταίει ο μισθωτός;
    Που πρέπει να αποκτήσει συνείδηση και συνήθειες για να διαχειριστούν οι ανίκανοι πάλι ότι εξοικονομήσουμε;
    Γιατί;
    Για:
    -νέες φρεγάτες και υποβρύχια που γέρνουν;
    -για νέα Ολυμπιάδα (δημόσια έργα);
    -για νέες αγορές του αιώνα;
    -για την Παιδεία την Υγεία ή την ποιότητα ζωής που μου παρέχουν;
    -για τις Υπηρεσίες που μου παρέχουν;

    Οχι.
    Αγορές μέσο ΙΝΤΕΡΝΕΤ, παζάρι για μη έκδοσης απόδειξης για να γλιτώσω 21%, κλπ
    Προσωπικά θα ακολουθώ κατά γράμμα πλέον τους κανόνες καθώς δεν υπάρχει καλύτερη μέθοδος από να διαλύσω ένα σύστημα από την τυπολατρία έως το σημείο της γραφειοκρατίας.
    Είμαστε εμείς και αυτοί.
    Ξυπνήστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Φίλε 10:06 καλά τα εύκολα λόγια επί της ουσίας και επί των συγκεκριμένων έχεις να πεις τίποτε, μήπως διαφωνείς στα συγκεκριμένα.
    Και κάτι ακόμα εγώ που τα γράφω αυτά ουτε ΠΑΣΟΚ είμαι και επομένως δεν θέλει και πολύ κουράγιο για να γράψεις κάποιες αλήθειες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Μαζεύτηκαν όλοι οι κομπλεξικοί δεξιοί, αριστεροί και μαλάκες Πασόκοι να μιλήσουν για τον Γιώργο. Ξερόλες και τεμπέληδες τον πούλο και στο καφενείο σας. Αν νομίζετε πως θα συνεχίσετε να προπαγανδίζετε τις παπαριές σας κάνετε λάθος μεγάλο. Η κοινωνία με τον Γιώργο θα σας δώσουν τον πούλο. Νούμερα ε νούμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Θέλεις να δείς τον ένοχο;
    κοίταξε λίγο τον καθρέφτη ηλίθιε και σταμάτα τα υποκριτικά. Εξ'αλλου αυτοί που μας κρατούν ηττημένους από πριν να γεννηθούμε, εμάς τους γονείς τους παπούδες μας τα παιδιά μας,οι ιδιοκτήτες της χώρας του κώλου δεν είναι παρά αυτοί που όπως ακριβώς το λές, βύζαξαν το άλλο στήθος της μάνας μας γιατί τους ανεχτήκαμε, ανεχόμαστε, θρέφουμε, θαυμάζουμε, ζηλεύουμε, φοβόμαστε, γλύφουμε και τόσα άλλα γιατί αυτοί είμαστε εμείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Εισαι ένας που ψήφισε τον τρόμο είσαι ένας που πίστεψε τους ψεύτες, είσαι ένας χάμενος έλληνας που πιστεύεις στους παπανδρεηδες και στους καραμανλήδες, καλά να πάθεις φίλε μου, γιατί είσαι αμετανόητος ακόμη τίποτε δεν ἐπαθες μετά την σταύρωση έρχεται η λύτρωση. ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ. Χαμένε έλληνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Αποκαλυψη

    Οι Γερμανοι εδειξαν το κομπλεξ τους! Λεφτα εχουν - αφουν κατακλεψαν τον κοσμο- αλλα ΔΕΝ εχουν Παρθενωνες!

    Γιαυτο τα κανουν ολα...θελουν να...αγορασουν την Ακροπολη, αν ειναι δυνατον...ή κανενα νησακι...(τρεχουν τα σαλια τους και ψαχνουν για κοροιδα)

    Μα δεν καταλαβαινουν οτι δεν πουλιεται? Η Παλλας Αθηνα δεν πουλιεται που λεει και ο δρ Κουτσουκος!

    Υπαρχει και αντιπροταση...να τους δωσουμε κανενα βιντεο της Τζουλιας- που το εβγαλε μονη της στην αγορα για να αντιμετωπιση την οικονομικη-σεξουλαλικη κριση- ...να ξεχαστουν στην Γερμανια!

    Εδω που τα λεμε η Τζουλια ειναι πιο καλη απο τη Μερκελ την ανεραστη που θελει και νησακια και Παρθενωνες!

    Αληθεια γιατι το συστημα διαφημιζει ξαφνικα Μαρξ και οχι σοσιαλισμο?

    Οπως και ναχει ο φιλος στα δυσκολα φαινεται και μονο ο Ομπαμα μας σταθηκε φιλος! Ας το σημειωσουμε!

    Τακης Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Τι να σου πώ λεβέντη μου..Να σου πω ότι ο καθε λαός εχει τους κυβερνητες που του αξίζουν??
    Μηπως δεν τα έλεγαν οι ήπιοι ανθρωποι??Ο γιαννης Μαρίνος, ο Ράλλης, ο Μάνος, ο Αλέκος Παπαδόπουλος, ο Μπένος, ο Λεωνίδας Κύρκος, ο Παπαγιαννάκης, ο Νίκος Δήμου και μερικοι άλλοι...Τους ψήφισε ο λαός??Οχι..Διαλεξε τον Ανδρέα και τους μιμητές του από τη Δεξιά..
    Δεν μου λες, σου αρεσε η τελετη εναρξεως των Ολυμπιακών?? Και η λήξεως??Οσους ήταν εναντιον δεν τους ειπες Εθνοπροδότες??
    Ηρθε λοιπόν ο λογαριασμός..Και όχι κλάματα..Σκάσε και κολύμπα..Και αν δεν σου αρεσει ο Γιωργάκης, που σε κορόιδεψε γιατι δέχθηκες να σε κοροιδέψει, φέρε πίσω τον Κωστάκη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Μάγκας είναι κάποιος που έχει μπέσα, έχει αρχές, έχει δύναμη και ξέρει που πάει.
    Τζάμπα μάγκας είναι αυτός που κάνει τον μάγκα (ως ανωτέρω), εφόσον όμως οι συνθήκες του το επιτρέπουν.
    Όλη η κοινωνία ξέρει ότι μέχρι πριν από ένα χρόνο ακόμη και οι πασόκοι τον πρωθυπουργό μας Γιωργάκη τον ανέβαζαν Γιωργάκη τον κατέβαζαν. Επίσης όλη η κοινωνία ξέρει ότι ο ΓΑΠ εκλέχτηκε εξαιτίας του πρωτοφανούς πολέμου των καναλονταβατζήδων κατά του Κ.Κ.. Ακόμη και η Τζούλια Αλεξανδράτου να ήταν αρχηγός του πασόκ, ο Καραμανλής θα έχανε.
    Τί μεταμόρφωσε λοιπόν ένα τζάμπα μάγκα σε μάγκα; Μα, τί άλλο, ένας αριθμός!
    Οι 160 βουλευτές, βέβαια!
    Ας μην παραπονιόμαστε για τη σημερινή μας εθνική κατάντια, δεν μας φταίει ο Γιώργος (πρώην Γιωργάκης). Φταίνε οι αγαθοί συμπατριώτες μας που όταν ήλθε η ώρα να ψηφίσουν έβαλαν το συναίσθημα πάνω από το μυαλό και τούδωσαν τον αριθμό 160.
    Φταίνε οι γνωστοί, οι συγγενείς και οι φίλοι που όταν τους λέγαμε ότι όταν ο Γιώργος (πρώην Γιωργάκης) μιλάει για αφηρημένα οράματα, πολύχρωμα σχέδια και για Δανίες του νότου, μας παραμυθιάζει αλλά αυτοί είχαν πετάξει την κοινή τους λογική στα σκουπίδια.
    ΑΡΑ, ΜΗ ΒΡΙΖΕΤΕ ΤΟ ΓΙΩΡΓΟ, ΑΥΤΟΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ.
    Εάν ακούσετε όμως κανένα γνωστό ή φίλο πασοκάνθρωπο να γκρινιάζει για τη φτώχεια και την ανεργία που μας βρήκε, ΡΙΞΤΕ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΞΕΓΥΡΙΣΜΕΝΗ ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ.
    Μην στενοχωριέστε, δεν πρόκειται να αντιδράσει.
    Ξέρει γιατί.

    από το dexiextrem

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ο Παπακωνσταντίνου είναι εντελώς άσχετος.
    Εντελώς άσχετος!
    Θα μας βάλει σε μεγάλους μπελάδες ο ΓΑΠ εάν δεν τον διώξει αμέσως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΦΙΛΕ ΟΡΕΣΤΗ ΤΟΥΣ ΤΑ ΛΕΣ ΑΡΙΣΤΑ.


    ΞΕΡΕΙΣ ΟΜΩΣ ΚΑΤΙ ;


    ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΑΥΤΟΙ.
    ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΕΣ ΧΘΕΣ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΠΟΥ ΕΚΛΕΓΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ;
    Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΧΤΕΝΙΖΕΤΑΙ.

    ΑΛΛΟ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ,ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΑΤΤΟΥΝ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Θέλω τον Αλογοσκούφη να δικάζεται... θέλω να μάθω πως απέκτησε ο Ρουσόπουλος αυτά που σηλώνει και τα αδήλωτα... Θέλω τον πρώην Πρωθυπουργό να ζητά συγγνώμη απ' τον κόσμο .. να ελεγξει κάποιος και να δημοσιευσει πως πήρε η γυναίκα του , Νατάσα, πτυχίο κλπ Ιατρικής πως βρήκε θεσούλα αμέσως κλπ... Θέλω τους κουμπαρους φυλακή... Έτσι για να πίασει τόπο το ότι μου πήραν τα "μετρα"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση