GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δεν απέκλεισε νέο κόμμα η Μπακογιάννη...

Πανηγυρική επιβεβαίωση του Press-gr για τη συνάντηση με τον Καραμανλή και τη σύναψη συμμαχίας κατά του Σαμαρά. Τι είπε για Αβραμόπουλο και...

Πανηγυρική επιβεβαίωση του Press-gr για τη συνάντηση με τον Καραμανλή και τη σύναψη συμμαχίας κατά του Σαμαρά. Τι είπε για Αβραμόπουλο και Χριστοφοράκο. Σε οριακό σημείο η κατάσταση στη ΝΔ

Από τον Γιάννη Δαίδαλο

"Τα είπαμε όλα" απάντησε, σε τηλεοπτική συνέντευξή της το βράδυ της Δευτέρας, η Ντόρα Μπακογιάννη αναφορικά με τη συνάντησή της με τον Κ. Καραμανλή που πρώτο αποκάλυψε το Press-gr (διαβάστε εδώ). Με την απάντηση αυτή επιβεβαίωσε επίσης και τις πληροφορίες μας ότι κουβέντιασαν και το πώς θα αντιμετωπίσουν, από κοινού και συμμαχώντας, τον Αντ. Σαμαρά. Δεν ήταν δηλαδή μια ...φιλολογική συζήτηση, όπως την παρουσίασαν την Κυριακή ορισμένες εφημερίδες.
Η Ντ. Μπακογιάννη δεν απέκλεισε επίσης τη δημιουργία νέου κόμματος λέγοντας ότι τα κόμματα δεν δημιουργούνται από προσωπικές επιδιώξεις ή για λόγους εκδίκησης αλλά λόγω κοινωνικών συνθηκών (κι αν οι δημοσκοπήσεις συνεχίσουν να δείχνουν τη ΝΔ πολύ χαμηλά αυτό δεν μπορεί να θεωρηθεί ...κενό που πρέπει να καλυφθεί με νέο κόμμα;), ενώ δεν απέκρυψε ότι...

οι σχέσεις της με τον Αντ. Σαμαρά δεν είναι σε καλό σημείο.
Δεν έκρυψε επίσης την περιφρόνησή της για τον Δημ. Αβραμόπουλο αντιμετωπίζοντας τον σα να μην υπάρχει και αρνούμενη ότι η στάση του επηρέασε το εσωκομαμτικό αποτέλεσμα ενώ σε ο,τι αφορά τις εσωκομματικές αντιδράσεις για το ταξίδι της στην Κύπρο έκανε σαφές ότι για ανάλογα ταξίδια δεν σκοπεύει να ζητά την κομματική άδεια καθώς διετέλεσε μέχρι πρόσφατα υπουργός Εξωτερικών.
Δεν αρνήθηκε και τις κοινωνικές της σχέσεις με τον Μιχ. Χριστοφοράκο με τον οποίο είπε ότι ήταν συμμαθητές, όπως και ότι ως δήμαρχος είχε ζητήσει μερικές καφετιέρες και άλλα σκεύη από την Siemens, αλλά αρνήθηκε οποιαδήποτε επιλήψιμη σχέση. Και σημείωσε με νόημα, αναφερόμενη στις φωτογραφίες μαζί του, ότι σημασία δεν έχει ποιοι φαίνονται στις φωτογραφίες αλλά "ποιοι δεν φαίνονται". Προφανώς κάποιους ήθελε να "καρφώσει" μέσα από τη ΝΔ...
Ύστερα και από αυτή τη συνέντευξη, όλα δείχνουν ότι η κατάσταση στο εσωτερικό της ΝΔ είναι σε οριακό σημείο.

22 σχόλια

  1. ΤΙ ΔΕΝ ΑΠΕΚΛΕΙΣΕ ΡΕ ΔΑΙΔΑΛΕ .

    ΧΘΕΣ ΗΤΑΝ Η ΠΡΩΤΗ ΤΗΣ(;) ΣΑΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ .


    ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΜΩΣ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ , ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΜΟΡΦΗΣ, ΚΟΜΜΑ .


    ΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΓΕ ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ,ΑΝ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΩΝ ΑΝΑΚΟΛΟΥΘΙΩΝ ΤΗΣ .


    ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΡΕΛΑΙΝΕΙ(ΜΠΑΜΠΑ ΚΑΙ ΚΟΡΗ) ΕΙΝΑΙ ΜΗΠΩΣ ΓΙΝΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ .


    ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΘΛΙΒΕΙ ΦΡΙΚΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΤΣΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ .


    ΚΑΙ ΣΑΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΤΟ ΕΞΗΣ .
    ΕΙΔΑ ΧΘΕΣ ΟΤΙ ΕΔΙΝΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΕΛΑΣΑ ΜΕ ΜΑΥΡΟ ΔΑΚΡΥ.

    ΠΡΙΝ 4 ΜΗΝΕΣ ΑΥΤΗ( ΜΕ Η , ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ) ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ;
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΠΑΝΙΔΡΥΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ;
    ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΣΟ ΑΜΕΣΑ ΟΤΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΜΩΜΑΤΑ;

    ΚΙ ΕΚΕΙΝΟΣ Ο ΧΑΤΖΗ.........
    ΚΑΙ Γ........ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΟΛΗΠΤΟΥΣ.

    ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΜΟΝΟΛΟΓΟ ;;;;
    ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ .
    ΣΗΜΕΡΑ Ο ΛΑΚΗΣ ΘΑ ΤΗΝ ΒΑΛΕΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "....κι αν οι δημοσκοπήσεις συνεχίσουν να δείχνουν τη ΝΔ πολύ χαμηλά αυτό δεν μπορεί να θεωρηθεί ...κενό που πρέπει να καλυφθεί με νέο κόμμα;), ενώ δεν απέκρυψε ότι..."


    ΤΙ ΣΑΣ ΕΛΕΓΑ ;


    ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ .

    ΝΑΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!

    ΒΡΕ ΠΩΣ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ρε τη συγχωρεμενη....εμφανιστηκε σαν τον δρακουλα!!! ρε τι κακια ειχε χθες για ολους και για ολα!! σ αυτη να δωσουμε τα ηνια καποια στιγμη να μας.....εκδικηθει για το κακο που της καναμε να μην την (ξανα)εμπιστευθουμε!!!!
    σιγουρα θα μας εσωνε αυτη και ο αδερφος της το.....αετοπουλο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΣΤΑ ΧΕΙΛΗ
    ΠΑΝΕ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ
    ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΜΠΡΟΣΤΑ.

    ΜΕ ΕΝΑ ΛΙΤΡΟ ΒΕΝΖΙΝΗ - 2 ΕΥΡΩΠΟΥΛΑ
    ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΑ
    ΣΑΠΙΑ ΚΟΡΜΙΑ ΤΟΥΣ ........ ΦΩΤΙΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΝΤΟΡΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ.

    ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΠΑΝΟΥΚΛΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΕΤΕ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΘΕΣΗ..
    ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. O ΚΥΡΙΟΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΦΕΡΕΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑΣ , ΕΜΦΑΝΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΤΗΣ ΝΤΟΡΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΒΓΑΛΕ ΤΗΝ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟ ΕΧΤΡΑ Tv ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΤΣΑΛΑΠΑΤΗΜΕΝΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ…

    ΜΕ ΧΑΣΚΩ- ΓΕΛΑΚΙΑ ΦΙΛΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΗΘΕΝ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗΜΕΝΩΝ ΠΑΡΑΘΥΡΑΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ ,Η ΚΥΡΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΣΑΝ ΟΣΙΑ ΚΑΙ ΑΔΙΚΗΜΕΝΗ ΚΟΡΑΣΙΔΑ ΑΜΕΤΟΧΗ ΓΙΑ ΟΣΑ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΕΤΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΕΠΙΓΟΝΟΥ, ΜΙΚΡΟΝΟΟΥ ΚΩΣΤΑΚΗ.
    ΕΦΘΑΣΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ Η ΑΜΝΗΜΩΝ ΝΑ ΥΠΟΒΙΒΑΣΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ ΖΗΜΕΝΣ ΣΕ ΔΗΘΕΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΜΕΝΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ. ΔΗΛΩΣΕ ΑΥΤΑΡΕΣΚΑ ΟΤΙ ΤΙΣ ΚΑΦΕΤΙΕΡΕΣ ΤΙΣ ΖΗΤΗΣΕ ΓΙΑ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΣΚΟΠΟΥΣ (ΠΙΘΑΝΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΣΧΗ ΑΠΕΞΑΡΤΗΣΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΦΤΙΑΧΝΕ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΜΑΖΕΨΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΟΥΠΟΛΙ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ).
    ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΕ Ο ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΜΟΡΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΑΛΗ ,ΤΑ ΠΑΡΑΘΑΛΑΣΣΙΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΤΗΣ ΜΑΡΕΒΑΣ ΣΤΗΝ ΤΗΝΟ, ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΙΔΗ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΠΟΥ ΞΕΧΑΣΕ ΔΗΘΕΝ Ο ΔΡΑΓΟΥΜΑΝΟΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ, ΤΑ ΑΙΡΚΟΝΤΙΣΙΟΝ ΤΟΥ ΙΠΠΙΚΟΥ,ΚΤΛ ,ΚΤΛ,ΚΤΛ…,ΚΑΤΑΓΓΕΛΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΠΑΝΗΛΕΙΜΕΝΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΝΤΑ( ΑΠΟ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ, ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟ , ΘΕΜΑ, ΠΑΡΟΝ, ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ ΚΤΛ).
    ΕΠΡΕΠΕ ΚΥΡΙΕ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΕΣΤΩ ΤΥΠΙΚΗΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑΣ ΝΑ ΕΙΧΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΜΟΝΙΜΟΥΣ ΠΑΡΑΘΥΡΑΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣ ( πχ ΤΕΛΟΓΛΟΥ.,ΑΡΙΣΤΕΑ ΜΠΟΥΓΑΤΣΟΥ, Η ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΝΙΨΙΟ ΤΗΣ ΜΑΚΗ , ΕΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ)

    Η ΔΙΑΦΘΟΡΑ, Η ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΚΑΙ Η ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΝΙΚΟΛΑΚΗ. << ΝΤΟΡΙΚΟΣ - ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΣΜΟΣ!!! ΚΑΙ ΣΙΑ (υποτακτικοί)>>
    H ΕΛΛΑΔΑ (τα τελευταία είκοσι χρόνια) ΕΓΙΝΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ, ΤΗΣ ΦΑΥΛΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑΣ.
    ΝΙΚΟΛΑΚΗ ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ ΣΤΗΝ ΑΒΥΣΣΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ KATA ΣΥΡΡΟΗ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ , ΥΠΟΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΛΗΣΤΟΥΣ…
    ΦΤΑΝΟΥΝ ΠΙΑ ΤΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ, ΠΕΡΙΣΕΨΕ ΤΟ ΛΙΒΑΝΙΣΜΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΠΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΔΙΚΗΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο εθνικός μας γελωτοποιός δεν έχασε απλά πέντε μήνες, όπως αναφέρει η Νέα Δημοκρατία.
    Έχασε τρείς μήνες μέχρι να διαβουλευθεί (με ποιόν άραγε;) και άλλους δύο μήνες μέχρι να αρχίσει να κάνει κάτι, πέρα από γενικόλογες διαπιστώσεις.
    Επίσης στην πορεία ΕΧΑΣΕ ΚΑΙ 3 ΔΙΣ ΠΑΝΩΤΟΚΙΑ που θα πληρώσει ο Ελληνικός λαός από τα υψηλά σπρέντς.
    Ψιλά γράματα όταν είσαι ο Γιωργάκης που μπερδεύει τα εκατομμύρια με τα δισεκατομμύρια.
    Μήπως αυτός θα τα πληρώσει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    Μηλιωνη
    Ελλαδα - Ηπα

    Πολυ καλη-αριστη η παρουσια του Γιωργου στην Ουασινκτον με την Χιλαρυ λεγαν οι πρασινοφρουροι του δρ Κουτσουκου στη Μηλιωνη.

    Η Χιλαρυ εμφανιζεται πολυ φιλλελλην και αυτο ειναι καλο
    Η Ελλαδα ειναι η χωρα που γεννηθηκε η δημοκρατια ειπε!!

    Να προσκληθει η Χιλαρυ και να τιμηθει ως Φιλλελλην!
    Αυριο ο Ομπαμα θα ειναι πιο καλος!
    Περιμενουμε πολλα απο Ομπαμα και θεωρειται ηδη μεγας φιλελλην!

    Ο Γιωργος στεκεται ως μεγαλος ηγετης και αυτο μας τιμα ολους!

    Ο Γιωργος βοηθησε και τα αλλα κρατη, γιατι εφερε στην επιφανεια το προβλημα της Ευρωπης που δεν εχει μηχανισμους ελεγχου των κερδοσκοπων!

    Ο Γιωργος εχει προφιλ μεγαλου διεθνους ηγετη,ελεγε ο δρ Κουτσουκος Αναστασιος στους πασοκτζηδες στην Μηλιωνη!!

    Kalimera Ellada!

    Η συνεργασία της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των Ηνωμένων Πολιτειών είναι «εξαιρετικής σπουδαιότητας» στη μάχη κατά της κερδοσκοπίας, τόνισε ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου μετά τη συνάντησή τους με την Χίλαρι Κλίντον. «Κοινή πρόκληση η κρίση για ΗΠΑ και Ελλάδα» είπε η Αμερικανίδα υπουργός Εξωτερικών

    Στο 17% εχει παει
    η διαφορα Πασοκ ΝΔ!:

    Κωστας Πασοκ

    08 Μαρ 2010 10:51:00 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΧΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΓΡΙΑ ΧΤΕΝΙΖΕΤΑΙ.ΑΝΤΕ ΚΥΡΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ.ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΕΡΓΟ Η ΕΡΓΑ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟ ΣΟΥ.ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΥΣ ΓΡΑΦΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΣΕ ΛΙΒΑΝΙΖΑΝ ΝΥΧΘΗΜΕΡΟΝ.ΤΙ ΕΡΓΑ ΠΡΟΣΕΦΕΡΕΣ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. O ΚΥΡΙΟΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΦΕΡΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΕΠΙΔΕΙΞΙΑ ΤΗΣ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑΣ , ΕΜΦΑΝΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΤΗΣ ΝΤΟΡΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΕΒΓΑΛΕ ΤΗΝ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟ ΕΧΤΡΑ CH ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΤΣΑΛΑΠΑΤΗΜΕΝΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ…

    ΜΕ ΧΑΣΚΩ- ΓΕΛΑΚΙΑ ΦΙΛΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΗΘΕΝ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗΜΕΝΩΝ ΠΑΡΑΘΥΡΑΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ ,Η ΚΥΡΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΣΑΝ ΟΣΙΑ ΚΑΙ ΑΔΙΚΗΜΕΝΗ ΚΟΡΑΣΙΔΑ, ΑΜΕΤΟΧΗ ΓΙΑ ΟΣΑ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΕΤΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΕΠΙΓΟΝΟΥ, ΜΙΚΡΟΝΟΟΥ ΚΩΣΤΑΚΗ.
    ΕΦΘΑΣΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ Η AΜΝΗΜΩΝ ΝΑ ΥΠΟΒΙΒΑΣΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ ΖΗΜΕΝΣ ΣΕ ΔΗΘΕΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΜΕΝΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ. ΔΗΛΩΣΕ ΑΥΤΑΡΕΣΚΑ ΟΤΙ ΤΙΣ ΚΑΦΕΤΙΕΡΕΣ ΤΙΣ ΖΗΤΗΣΕ ΓΙΑ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΣΚΟΠΟΥΣ (ΠΙΘΑΝΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΣΧΗ ΑΠΕΞΑΡΤΗΣΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΦΤΙΑΧΝΕ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΜΑΖΕΨΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΟΥΠΟΛΙ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ).
    ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΕ Ο ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΜΟΡΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΑΛΗ ,ΤΑ ΠΑΡΑΘΑΛΑΣΣΙΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΤΗΣ ΜΑΡΕΒΑΣ ΣΤΗΝ ΤΗΝΟ, ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΙΔΗ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΠΟΥ ΞΕΧΑΣΕ Ο ΔΡΑΓΟΥΜΑΝΟΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ, ΤΑ ΑΙΡΚΟΝΤΙΣΙΟΝ ΤΟΥ ΙΠΠΙΚΟΥ, ΚΤΛ ,ΚΤΛ,ΚΤΛ…,ΚΑΤΑΓΓΕΛΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΠΑΝΗΛΕΙΜΕΝΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΝΤΑ( ΑΠΟ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ, ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟ , ΘΕΜΑ, ΠΑΡΟΝ, ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ ΚΤΛ).
    ΕΠΡΕΠΕ ΚΥΡΙΕ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΕΣΤΩ ΤΥΠΙΚΗΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑΣ ΝΑ ΕΙΧΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΜΟΝΙΜΟΥΣ ΠΑΡΑΘΥΡΑΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣ (ΤΕΛΟΓΛΟΥ.,ΑΡΙΣΤΕΑ ΜΠΟΥΓΑΤΣΟΥ, Η ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΝΙΨΙΟ ΤΗΣ ΜΑΚΗ , ΕΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ)

    Η ΔΙΑΦΘΟΡΑ, Η ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΚΑΙ Η ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΝΙΚΟΛΑΚΗ. << ΝΤΟΡΙΚΟΣ - ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΣΜΟΣ!!! ΚΑΙ ΣΙΑ… (υποτακτικοί)>>
    H ΕΛΛΑΔΑ (τα τελευταία είκοσι χρόνια) ΕΓΙΝΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ, ΤΗΣ ΦΑΥΛΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑΣ.
    ΝΙΚΟΛΑΚΗ ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ ΣΤΗΝ ΑΒΥΣΣΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ KATA ΣΥΡΡΟΗ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ , ΥΠΟΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΛΗΣΤΟΥΣ…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ιδια ο πατέρας της διασπάστρια και πουλημένη , το μόνο που δεν μας λέει ειναι το απο πότε επαψε νε ειναι στρατιώτης τού κόμματος .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 09 Μαρ 2010 2:50:00 μ.μ.


    ΓΙΑΤΙ ΜΗΠΩΣ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΤΕ ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΝΩΝΕΙ ΝΤΟΡΑ ΚΑΙ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΧΕΙ ΚΑΛΥΨΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΟΜΙΕΣ ΤΟΥΣ. Αλλωστε ο Σαμαράς το δήλωσε ότι "ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ" εννοώντας ότι χρωστάει μόνο στον λαό της ΝΔ που τον ψήφισε και όχι σε διεφθαρμένα κομματικά στελέχη.
    Σ' αυτό το πνεύμα η Ντόρα θέλει να ιδρύσει ένα νέο κόμμα με την συμπαράσταση του Καραμανλή για να γίνει το νέο κόμμα ο αντικαταστάτης την ΝΔ και αυτό που θα δώσει κάλυψη στα στελέχη της ΝΔ που έχουν κάνει τις λαμογιές τους.
    Αυτό το νέο κόμμα θα στεγάσει όλα τα στελέχη της ΝΔ που έχουν "λερωμένη την φωλιά τους" με σκάνδαλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Η "πικραμένη" ξανακτύπησε!!
    ( εμείς τι φταίμε !!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΜΗΤΣΟΤΑΚΟΥΛΑ ΜΑΖΕΨΕ ΤΗΝ ΝΤΟΡΟΥΛΑ ΣΟΥ, ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ ΣΟΥ , ΤΟΝ ΙΣΙΔΩΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΕΞΑΠΤΕΡΥΓΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΡΑΞΕ ΣΤΑ ΠΛΟΥΤΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΜΕΤΡΗΤΑ ΠΛΟΥΣΙΑ ΑΡΧΟΝΤΙΚΑ ΣΟΥ.
    ΑΡΚΕΤΑ ΣΑΣ ΑΝΕΧΤΗΚΑΜΕ , ΑΡΚΕΤΑ ΣΑΣ ΥΠΟΣΤΗΚΑΜΕ , ΑΡΚΕΤΑ ΜΑΣ ΑΡΜΕΞΑΤΕ…
    ΣΤΗΝ ΛΑΪΚΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΠΟΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΞΕΣΠΑΣΕΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΦΥΣΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΟΥ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΣΙΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ , ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΣΚΗΝΗ .
    ΦΩΝΗ ΛΑΟΥ , ΟΡΓΗ ΘΕΟΥ ΑΧΟΡΤΑΓΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΑΝΤΩΝΗΣ προς Ντόρα-κουλα...
    (τραγουδιστά !!!)

    Εμείς οι δυο μαζί δεν κάνουμε και χώρια δεν μπορούμε
    και θα στο πω πως με την αρχομανία σου πάλι άκρη δεν θα βρούμε
    η ψηφοφορία του λαου και η ρητη εντολή ,
    σκληρά σου δίνουν μια διαταγή
    να με υπηρετεις με τυφλή υποταγή.

    Εμείς οι δυο μαζί δεν κάνουμε και χώρια δεν μπορούμε
    και θα στο πω πως με την απληστια σου πάλι άκρη δεν θα βρούμε
    Πες μου αν έχεις κρυφό σχεδιασμό
    εκεί που τρέχεις θα βρεις σιγουρα γκρεμό
    τι έχεις να μου πεις για το σημάδι στο λαιμό ?

    (ANTΩΝΗ μάλλον πρόκειται για δράκουλο-δάγκωμα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Η Ντόρα Μπακογιάννη ανερυθρίαστα δήλωσε…το 2010
    «Με τον κ. Χριστοφοράκο είχαμε μια απλή και φανερή κοινωνική σχέση . Δεν κατόρθωσα γρήγορα να ξεκαθαρίσω ότι είναι απολύτως παράλογο μια φανερή κοινωνική σχέση να χρησιμοποιείται ως υποψία συναλλαγής με τη Siemens, μόνο και μόνο επειδή γνωριζόμαστε. Βεβαίως θέλω αυτή η υπόθεση να ξεκαθαριστεί πλήρως. Και όχι μόνο το θέλω, το απαιτώ κιόλας. Για έναν απλό λόγο, διότι κάποια στιγμή φτάνει η ώρα της αλήθειας. Και η ώρα της αλήθειας δεν είναι το επιφαινόμενο. Δεν είναι ο εύκολος λαϊκισμός. Είχα μια κοινωνική σχέση, πηγαίναμε στο ίδιο σχολείο, αυτά είναι γνωστά τοις πάσι. Αλλά αυτό είναι όλο.. Είναι η ώρα λοιπόν τώρα να λάμψει η αλήθεια. Αλλά τώρα έφτασε η ώρα να δούμε και την ταμπακιέρα».
    Η Nτορα Μπακογιάννη δήμαρχος ΑΘΗΝΑΙΩΝ το 2004 δήλωνες
    «H Siemens έχει ήδη κάνει μια αξιοσημείωτη συνεισφορά στην πόλη. Δεν είναι τόσο σαν ΣΠΟΝΣΟΡΑΣ των Oλυμπιακών ή του Δήμου της Aθήνας, αλλά είναι ο υπ’ αριθμόν ένα ξένος προμηθευτής της χώρας μας σε θέματα ηλεκτρονικού εξοπλισμού, τεχνολογίας και τεχνογνωσίας. H Aθήνα έχει πετύχει καταπληκτικές προόδους στις τηλεπικοινωνίες τα τελευταία 10-15 χρόνια και η Siemens είναι σε μείζονα βαθμό υπεύθυνη γι’ αυτό...»
    ( Να εξετάσει η εξεταστική ΜΕΙΖΟΝΑ η ΜΙΖΕΝΣ υπονοούσε ? η κυράτσα)

    «Για να κερδίσουμε στο Μέλλον, πρέπει να αναλύσουμε το Παρελθόν»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. H NTOΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ-ΚΟΥΒΕΛΟΥ-ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΘΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΙΕΜΕΝΣ ???
    ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΑΙΖΕΤΕ ΑΛΛΟ ΤΟΝ ΠΑΠΑ !!!
    ΕΔΩ Ο ΚΛΕΦΤΗΣ ,ΕΚΕΙ Ο ΚΛΕΦΤΗΣ ,ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΛΕΦΤΗΣ ???.
    ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΙΕΜΕΝΣ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΞΟΝΥΧΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ,(πατρος, κόρης, υιού, γαμπρού και νύφης,) ,ΤΩΝ ΓΝΩΣΤΩΝ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΝΤΟΡΟΚΡΑΤΙΑΣ,(Δραγουμανου,Ζαφειριαδη, Αντωνοπουλου,Σκυλακακη,κτλ,κτλ,κτλ)
    ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΠΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ, ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗ, ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ,ΚΤΛ ΚΤΛ ΚΤΛ, ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΟΪΔΙΑ ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.
    ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΑMEΣΑ Η ΕΞΑΝΤΛΗΤΙΚΗ ΑΝΑΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟ 1989 ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΟ 2009 ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΣΚΕΠΑΣΤΕΙ Η ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΕΠΑΦΗ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΟΕΞΑΡΤΗΣΗ-ΑΛΛΗΛΟΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΟΣΙΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΖΕΝΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΜΕ ΤΑ ΤΩΝ ΦΥΓΟΔΙΚΩΝ ΑΡΧΙΛΑΔΙΑΡΙΔΩΝ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΥ- ΚΑΡΑΒΕΛΑ
    (μακροχρόνιων φίλων,επισημων σπονσόρων , γειτόνων,κτλ,κτλ,κτλ)

    ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Ο ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ ΚΥΡΙΟΙ... ΕΘΝΟΠΑΤΕΡΕΣ.
    ΟΙ ΥΠΟΛΟΓΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ.
    ΟΙ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΥΠΟΥ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΛΙΒΑΝΙΖΟΥΝ ΥΠΟΠΤΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΓΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αγαπητέ Πρόεδρε της Ν.Δ. κύριε ΣΑΜΑΡΑ, στην σημερινή ρευστή κατάσταση, απαιτείται το πλήρες ξεκαθάρισμα κάθε ηθικής εκκρεμότητας κατά απόλυτη προτεραιότητα, για να αποκατασταθεί η απολεσθείσα αξιοπιστία της πολιτικής στη χώρα μας .
    Η ΝΤΟΡΑ ΤΩΡΑ ΣΑΝ ΕΠΙΓΟΝΟΣ ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΚΡΙΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΙΕΜΕΝΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΑ ΑΛΛΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΜΑΡΤΥΡΟΥΝ , ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΔΕ ΤΙΣ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΕΣ ,ΤΙΣ ΚΕΝΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΟΡΙΣΤΟΛΟΓΙΕΣ…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. 09 Μαρ 2010 11:37:00 μ.μ.

    Ε ΟΧΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ Ο ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ.

    ΘΑ ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΚΑΠΟΙΩΝ.


    ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΤΡΟΠΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Η Ντόρα είναι αυτή που καθυστέρησε το ΦΑΞ από την πρεσβεία, μερικές μέρες έτσι ώστε βρήκε χρόνο ο Χριστοφοράκος να φύγει στο εξωτερικό.
    Ο Χριστοφοράκος βλέπετε ήταν παλιός συμμαθητής της και τωρινός φίλος της.
    Όταν έλεγε ΜΕΙΖΟΝΑ εννοούσε ΜΙΖΩΝΑ.
    ΦΕΡΤΕ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΠΙΣΩ.
    ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΚΛΕΦΤΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση