GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ανακοινώνει την υποψηφιότητά του...

Από το "ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΝΝΕΔ" Εκατοντάδες Δαπίτες και Οννεδίτες θα βρίσκονται σήμερα Σάββατο στο ξενοδοχείο Athens Imperial που ο Βασίλης...

Από το "ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΝΝΕΔ"

Εκατοντάδες Δαπίτες και Οννεδίτες θα βρίσκονται σήμερα Σάββατο στο ξενοδοχείο Athens Imperial που ο Βασίλης Αξιώτης, υποψήφιος Πρόεδρος ΟΝΝΕΔ, θα ανακοινώσει και επίσημα την υποψηφιότητά του.
Πληροφορίες μας λένε ότι η εκδήλωση δεν θα έχει προηγούμενο από θέμα κόσμου καθώς οι υποστηρικτές του Αξιώτη αναμένεται να κατακλείσουν την μεγάλη αίθουσα του ξενοδοχείου.

14 σχόλια

  1. κοιτα πόζα το πουστρακι!
    Αντι να πανε να κανουν καμια δουλεια έχουν βαλθει να ασχολουμαστε με τις ιντριγκες τους τα φλώρια!

    Ποσο ξεφτιλα στο κομμα των Βαρωνων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΤΟΥ ΚΚΕ ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΠΑΘΕΙ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ? ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΡΡΩΣΤΟΙ? ΜΗΠΩΣ ΖΗΛΕΨΑΤΕ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ? ΤΙ ΑΓΑΠΕΣ ΣΑΣ ΠΙΑΣΑΝΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ [ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ]? Ο ΜΑΡΞ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ''Η ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΕΡΓΑΤΩΝ ΔΙΑΙΩΝΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ..... ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ'' !!! ΓΙΑ 90 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΔΙΔΕΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΩΡΑ ΠΡΟΔΙΔΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΣΑΣ? ΟΙ 70000 ΨΗΦΟΙ ΠΟΥ ΧΑΣΑΤΕ ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΤΙΠΟΤΑ? ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΗΣ Η ΦΗΜΗ ΟΤΙ Η KGB ΣΑΣ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΣΤΗ CIA ΟΤΑΝ ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ Ο [ΑΝ]ΥΠΑΡΚΤΟΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ ΣΑΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝEA ΤAΞΗ σχεδιάζει τώρα το μεγαλύτερο κτύπημα κατά της χώρας, ΤΗΝ ΕΘΝΟΛΟΓΙΚΗ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΩΝ με την ελληνοποίηση παιδιών εισβολέων [λαθρομεταναστών], που θα μείνουν νόμιμα γιά πάντα, αυτοί [200000-250000] και οι συγγενείς τους [800000-1000000] στη χώρα. Για να πετύχει τον σκοπό της χρησιμοποιεί συχρόνους Νενέκους [ΤΖΕΦΡΥ-ΜΠΟΥΛΗΣ-ΠΑΚΗΣ-ΝΤΟΡΑ-ΓΙΑΝNΑΚΟΥ-ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ-ΔΑΜΑΝΑΚΗ-ΤΡΕΜΟΠΟΥΛΟΣ-οι περισσότεροι του ΣΥΡΙΖΑ-μερικοί του ΚΚΕ-ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ-ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ κτλ] που εκμεταλλεύονται τον ανθρωπισμό μας. Σαν ''΄ελληνες''[και με κατεύθυνση της χώρας προελεύσεώς τους] άσχετα με το που θα μένουν θα μπορούν να γραφούν όπου θέλουν δημότες π.χ. οι Αλβανοί στην Ηγουμενίτσα, οι Ασιάτες στην Κομοτηνή κτλ. Σκέφτηκαν όσοι το συζητούν, αυτή την περίπτωση? Είναι τόσο ηλήθιοι ή αδίστακτοι προδότες? Δυστυχώς τα τελευταία χρόνια η χώρα έχει γεμίσει ΕΦΙΑΛΤΕΣ και ΝΕΝΕΚΟΥΣ, οι οποίοι γνωρίζουν ότι είναι προδότες αλλά αδιαφορούν, διότι πιστεύουν ότι θα μείνουν ατιμώρητοι και διότι οι σύγχρονοι ΞΕΡΞΗΣ και ΙΜΠΡΑΗΜ δίνουν πολλούς ΔΑΡΕΙΚΟΥΣ και ΓΡΟΣΙΑ με ρήτρα ΔΟΛΑΡΙΟΥ. Μήπως κάποιος πρέπει να τους μιλήσει για τον ΑΘΗΝΑΔΗ και τον ΣΑΓΙΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΙΠΕ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ, ΟΤΑΝ [ΚΑΙ ΑΝ] ΓΙΝΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Η ΝΔ.ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΟΜΩΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΜΙΑΣ ''ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ'' ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΙΑΣ ΄΄΄ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΙΜΑΤΟΣ'' !!! ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗ ΤΣΙΜΠΑΤΕ, ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΙΧΕ ΔΗΛΩΣΕΙ Ο ΑΒΕΡΩΦ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ''ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ'' ΚΑΙ Ο ΜΠΟΥΛΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΙΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΓΙΝΕ Η ΝΔ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΝΕΟΤΑΞΟΠΟΥΛΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ, ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΗΠΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΖΕΦΡΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. lathos

    einai kalo paidi
    kai antras

    oi alloi dyo kanoyn allaxokolies me ton dhmarxo nikhta

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. O AXIOTHS

    EINAI ANTRAS KAI SOBAROS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αξιωτη

    αξιωτη

    αξιωτη

    εισαι ο καλύτερος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. // ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ ΕΙΣΑ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΝΟΗΤΟΣ
    ΟΥΤΕ ΚΑΝ΄ ΦΥΤΟ...
    ΣΚΕΤΟ ΣΑΠΙΟ ΚΟΥΡΑΔΙ ΜΕ ΑΛΟΓΟΜΥΓΕΣ
    ΣΑΝ ΤΗΝ ΦΑΤΣΑ ΣΟΥ. //

    ΓΑΜΩ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΓΑΜΩ.
    ΜΟΛΙΣ ΕΔΟΣΑ 3,20
    ΑΝΤΙ 2,80 ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ.

    Χ 2 = 80 ΛΕΠΤΑ ΣΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ
    * ΤΟ ΕΚΟΨΑ ΤΟ ΕΝΑ ΠΑΚΕΤΟ *
    ΕΓΩ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟΥΣ ΜΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    ΔΕΝ ΔΙΝΩ.

    ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΑΝΙΣΟΡΡΟΠΕ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΕ
    ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΒΑΖΟΥΝ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΞΙΩΤΗ

    ΑΛΗΤΕΣ
    ΟΝΝΕΔΙΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΝΝΕΔΙΤΙΣΣΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΝΤΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΤΟΝ ΑΞΙΩΤΗ


    ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΤΗΤΑ!

    ΣΙΣΣΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μετα το ΣΕΦ γκρεμιστηκε και το Imperial!Η πληροφορια οτι οι 100 γενναιοι υποστηρικτες του Βασιλακη απογοητευτηκαν κρινεται αναληθης!Αντιθετως ετοιμαζεται γλεντι στο Millenium μεχρι πρωιας ως συνηθως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Χαμος εγινε στο ιμπεριαλ

    πολυς κοσμος

    Ερχεται μεγαλη νικη σον β΄γυρο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΤΟ ΦΑΓΑΤΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ

    ΑΝ ΕΚΑΝΕ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΗΤΑ ΘΑ ΤΟΝ ΙΑΦΗΜΙΖΑΤΕ

    ΤΣΟΛΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση