GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συμπαράσταση στο τίποτα‏...

Από το http://www.harrytsopanos.blogspot.com/ Συνεχιζεται η συμπαρασταση των φτωχων Ελληνων , απλων πολιτων οπως ειπε ο Προεδρος της Βουλης,...

Από το http://www.harrytsopanos.blogspot.com/

Συνεχιζεται η συμπαρασταση των φτωχων Ελληνων, απλων πολιτων οπως ειπε ο Προεδρος της Βουλης, και ειναι ακομη πιο σημαντικο να συνεχιστει και τωρα η προσπαθεια αυτη.
Οποτε τρεξτε να δωσετε το υστερημα σας σε λογαριασμους που δεν ξερουμε τι τους κανουν, και να βοηθησουμε την χωρα που την καταντησαν ζητιανα και στα προθυρα χροκοπιας οι ιδιοι που σημερα μας ζητανε την βοηθεια μας.
Ειναι παραξενο που μας θεωρουν τοσο ηλιθιους που δεν θυμουνται οτι...

αυτοι υπηρχαν στο κοινοβουλιο και πριν το 2004, κανουν λες και δεν υπηρχε η χωρα πριν απο αυτην την χρονια, το παιζουν λευκες περιστερες, δεν μας λενε ομως τις μιζες που επαιρναν που τις ξοδεψαν;
Ο αλλος που βγαινει καθε μερα στην τηλεοραση και μας τρομαζει οτι δεν εχει να δωσει για τις συνταξεις, παλι φατσα φορα ηταν σε καναλι και σημερα, μετα αντε να πιστεψεις την γενικη γραμματεα του υπουργειου του οτι ειναι πεσμενοι με τα μουτρα στην δουλεια και δεν προλαβαινουν να δουν οτι πληρωνουν δεκακες εκατομυρια ευρω σε ενοικια κτηριων που δεν χρησιμοποιουν.
Ας ξενοικιασουν λοιπον τα κτηρια να βρουν χρηματα για τις συνταξεις,στο κατω κατω,δεν καταθεταμε εμεις τα εκατομυρια των ταμειων σε τραπεζες χωρις να παιρνουμε επιτοκιο,οι κυβερνησεις τους το εκαναν.
θα προτεινα να κανουν ενα σηριαλ καθημερινο με τιτλο "Αμαρτησα για τον λαο μου"
και εκει να παιζουν καθε μερα,τετοια καψα πια για το γυαλι δεν εχω ματαδει.
Αλλη που βγαινει και ακομη δεν εχει κανει τιποτα ειναι η υπουργος υγειας, καλα απο ανικανους υπουργους υγειας εχουμε κακη πειρα,δεν καταλαβαινουν οτι με το να βγαινουν και να χαμογελανε δεν κερδιζουν τιποτα,εδω δεν ειναι το "Pop idol"εδω χρειαζονται εργα,ποσο καιρο θα μας λενε οτι ειναι μονο 100 μερες στην εξουσια;
Ξυπνατε ρεεεε περασαν οι εκατο μερες.
Και τα πανηγυρια συνεχιζονται, μεγαλη ικανοποιηση,πιστευω την ιδια ικανοποιηση θα ειχαμε αν μας επαιρναν οι Τουρκοι την Ελλαδα εως και την Λαρισσα,γιατι θα ειχαμε γλυτωσει την Αθηνα.
Α ρε χαλια!!!

42 σχόλια

  1. Ήρθε ο καιρός αγαπητοί της κυβέρνησης να κλείσετε τις εκατον- τάδες υπηρεσίες που είναι άχρηστες. Αλλά δεν νομίζω ότι θα το κάνετε γιατί έχετε χώσει εκεί τους συγγενείς σας και τους φίλους σας.
    Εάν θέλετε να κάνετε οικονομίες σταματήστε να μοιράζεται τα χρήματα του ΟΠΑΠ στο προσωπικό και στους συλλόγους που ελέγχεται για κομματικούς λόγους.
    Σωκράτης ο αρχαίος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Breaking news.
    Μεγάλη σύγκρουση κυβέρνησης-αντιπολίτευσης στο κοινοβούλιο του Αφγανιστάν.
    Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Μάρ-Μπούο-Σαλίμ κατηγόρησε τον Υπουργό Δημόσιας Τάξης πως μετέτρεψε την Καμπούλ σε Αθήνα!
    Η προσβολή κατά της χώρας οδήγησε 40 βουλευτές της κυβέρνησης σε παραίτηση, ενώ πανικόβλητος ο πρωθυπουργός Σαλάμ-Αλέκουμ κήρυξε πρόωρες εκλογές για την Κυριακή 11 Απριλίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  3. @6.08


    Δηλώσεις Χαχανούλη για την βομβιστική επίθεση.


    Σαμαράς:
    "το ποτήρι ξεχείλισε".

    bloopers:
    "Ξεχείλισε δεν ξεχείλισε, αφού ψηφίσαμε και χάσατε τις εκλογές θα το πιείτε όλο.
    Μέχρι πάτο.
    Ρούφα."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι μεγαλύτερες βοήθειες στον εν λόγω λογαριασμό, έρχονται από λογαριασμούς στην Ελβετία και από εταιρειες οφσορ των πολιτικών μας.
    Ουστ λαμόγια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είναι δυνατόν να είναι οι πολιτικοί του πασόκ τόσο αποκομμένοι από την πραγματικότητα;
    Πιστεύουν ότι η παρουσία αντιπαθητικών, άσχετων, αμόρφωτων, σοσιαληστών όπως ο Γιωργάκης, ο Παπακωνσταντίνου, ο Χρυσοχοίδης, ο Βενιζέλος, ο Ρέππας, ο Πάγκαλος, Καστανόδης, η Μπιρμπίλω, η Ξενογιαννακοπούλου, η Λούκα-μπούκα και το λοιπό κακό συναπάντημα θα πείσουν ποτέ τους πρώην πασόκους να τους επιλέξουν για να μας ξαναεκπροσωπήσουν;
    Όσο πιο πολύ τους βλέπω τόσο πιο πολύ τους σιχαίνομαι.
    Αλαζονεία, έλλειψη οράματος, ανικανότητα, ακραίες κοινωνικές αντιλήψεις.
    Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά τους.
    Οι πασόκοι προσπαθούν με νύχια και με δόντια να διατηρήσουν το σάπιο σύστημα που πληρώνει το ενοίκιο τους.
    Μην τους αφήσετε.
    Μην τους αφήσετε ξανά.
    (Όχι μόνο δεν θα τους αφήσουμε, αλλά θα τους πηγαίνουμε γαμιόντας μέχρι να ξεκουμπιστούν, για να ξανάρθει η ευημερία και η ειρήνη στην Ελλάδα.
    6 Μήνες κυβερνάνε και ο λαός έχει πάθει ψυχοπλάκωμα.
    ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Bloopers κατ' αρχήν καλησπέρα.
    Δεύτερο, γαμώ το μουνί της μάνας σου της πουτάνας, ούτε η ίδια δεν ξέρει με ποιόν σε έπιασε εκεί κάτω στη οδό φυλής.
    Τρίτο, να το χαίρεσαι το Γιωργάκη σου παλιομαζόχα, ελπίζω να σου δίνει καλό επίδομα, γιατί με τη φτώχεια και την ανεργία που μας έφερε, θα το χρειαστείς.
    Τέταρτο, ελπίζω το πρώτο τζαμί της περιοχής σου να κτιστεί στο διπλανό οικόπεδο και να σε ξυπνάει ο ιμάμης στις 5 το πρωί και να πάθεις νευρικό κλονισμό πριν προλάβεις να πείς λεξοτανίλ.
    Τέταρτο, μωρή σκατο-ρουφήχτρα, να χαίρεσαι όσο μπορείς την πρόσφατη νίκη του Γιωργάκη σου, δεν θα αργήσεις να καταλάβεις όμως πόσο εφήμερη ήτανε, ο κόσμος έχει αγριέψει. Νύχτα θα φύγετε όλοι σας μουνόπανα. Ούτε χρόνο δεν θα κλείσετε.
    Πέμπτο και τελευταίο, γιατί δεν μπορώ να ασχολούμαι με κομπλεξικά χαζόπαιδα, είσαι τόσο μα τόσο βλάκας που ακόμη και όταν σε γαμάνε εσύ είσαι σε νιρβάνα (αρκεί βέβαια να σε γαμάνε σοσιαλιστικά).
    Όξω κοπρίτη, έχεις λιγότερη αξία από τα σκουλίκια που βγαίνουν στους δρόμους μετά τη βροχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @6:40:00 μ.μ.

    Καλησπέρα και γαμώ το μουνί της μάνας σου to you too.

    Καταλαβαίνω το πως αισθάνεσαι...
    Μάλλον ξέχασες να το πάρεις γιατί δεν θυμάσαι πως είναι.

    Είναι το μπλε παραλληλόγραμμο κουτί που γράφει πάνω ΠΡΟΖΑΚ.

    2 την ημέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μέσα σε 6 μήνες ο Γιωργάκης κοντεύει να διαλύσει τη χώρα.
    Ας όψεται ο Καραμανλής που δεν τον πήδηξε τότε που μπορούσε.
    Πώς λένε "στερνή μου γνώση να σείχα πρώτα!" στα ιταλικά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @6.45


    Αμα δεις τον Μπουχέσα, τον ζητάει ένας κοσμηματοπώλης στην Θεσσαλονίκη, έτσι πες του.

    χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Άει σαπέρα ρε τσόγλανε bloopers, που κάνεις τη μπαλαρίνα κρυμμένος πίσω από το πληκτρολόγιο, αδερφάρα.
    Κάτι τέτοιους σαν και σένα τους στέλνω και τσιγάρα και τους σβερκώνω έτσι για το χάζι, ρε διαρροή καπότας.
    Μόνο που υποστηρίζεις τον αλήτη τον ανθέλληνα το Γιωργάκη δείχνει το ακατοίκητό σου, σκατούλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Το πολιτικό μας σύστημα είναι το παιχνίδι της τραμπάλας.
    Στην μιά μεριά της τραμπάλας κάθεται το ΠΑΣΟΚ στην άλλη η ΝΔ και στην μέση τα ΜΜΕ ρυθμίζουν ποιός θα είναι κυβέρνηση κάθε φορά μετακινώντας ένα μικρό ποσοστό ψηφοφόρων πότε προς τα δω και πότε προς τα κει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ρε πανύβλακα bloopers, νομίζεις ότι επηρεάζεις κανένα με τη μαλακία που κουβαλάς;
    Εάν σε πληρώνουνε οι πασόκοι τζάμπα τα λεφτά τους σκορπάνε, γιατί τους ρεζιλεύεις.
    Εάν δεν σε πληρώνουνε οι πασόκοι τότε είτε γεννήθηκες κομπλεξικός είτε σε παράτησε ο γαλάζιος γαμίκουλάς σου και δεν μπορείς να καταπιείς το χουνέρι.
    Σε κάθε περίπτωση, τσίμπα ένα αρχίδι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο ένας ΒΛΑΜΜΕΝΟΣ ονειρεύεται σοσιαλιστικά καθεστώτα και κεντρικά σχεδιαζόμενη οικονομία, ο άλλος ΒΛΑΜΜΕΝΟΣ νομίζει ότι θα τον σώσει ο ΓΑΠ ή ο Σαμαράς, ο τρίτος ΒΛΑΜΜΕΝΟΣ καθαρότητα ελληνικής φυλής και ορθοδοξία ή θάνατος.

    Ολοι μαζί βέβαια χρησιμοποιούν ιντερνετ και υπολογιστές για να λένε τις μαλακίες τους, προιόντα της τρισκατάρατης φιλελεύθερης δυτικής οικονομίας και κοινωνίας.

    Εχουμε 2010 ΒΛΑΜΜΕΝΟΙ, ο κόσμος προοδεύει και όλοι εσείς είσατε η αιτία της χρεωκοπίας της χώρας μας.
    Ολη η πρόοδος της χώρας βασίστηκε στα "με μαγειρεμένα βιβλία" δανεικά -τώρα που έγιναν πιο δύσκολα θα χάσουμε βιοτικό επίπεδο- και τα πρόβατα της προπαγάνδας δεν έχουν καταλάβει τίποτα. Αναμασούν τα ίδια και τα ίδια 30 χρόνια τώρα.

    Το μόνο που χρειάζεται ΒΛΑΜΜΕΝΟΙ είναι να σκεφτείτε και λίγο μόνοι σας.
    Ψαξτε λίγο να δείτε τι γίνεται στον κόσμο, κάντε κάτι χρήσιμο με το γαμημένο το ιντερνετ.
    Μην σας σερβίρουν έτοιμες τις απαντήσεις οι κάθε λογής καθοδηγητές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. To ΠαΣοκ στη κοσμάρα του.
    Η οικονομία της χώρας εάλω, κοσμάκης να συνωστίζεται στις Πρόνοιες, να κλαίει και να οδύρεται για ένα ψωρο επίδομα που κι αυτό το κόβουν, κόσμος να μένει καθημερινά άνεργος, να πολλαπλασιάζονται οι άνθρωποι με το χαμένο βλέμμα της απελπισίας που καθημερινά συναντάς στο δρόμο και το ΠΑΣΟΚ..

    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ!!!!!!!!!
    Τι είχες Γιάννη τι είχα πάντα!!!
    ΟΠΩΣ ΤΑ ΞΕΡΑΜΕ, ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΗΛΙΘΙΟ ΠΑΣΟΚ!
    Ο κόσμος βράζει κι αυτοί τον παίζουνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αντιγράφουμε από το Βήμα ότι ότι η αμοιβή του κ. Ρον Χάιφετς για το «φροντιστήριο ηγεσίας» που παρέχει από χθες σε κυβερνητικά στελέχη και βουλευτές κυμαίνεται κοντά στο ευτελές ποσό των 250.000 ευρώ (συν τα έξοδα ταξιδιού, διαμονής και σίτισης)_______________________

    "Σε ψυχίατρο.....KAI TA ΖΩΑ -
    ΦΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ".
    ΚΑΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΕΚ ΓΕΝΝΕΤΗΣ ΜΑΛΑΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. EKTAKTO__________________________

    Νεκρός ο γενικός διευθυντής και ιδιοκτήτης των Ναυπηγείων του Σκαραμαγκά σεΐχης Άχμεντ μπιν Ζαγιέντ αλ Ναγιάν
    Η σορός του σεΐχη Άχμεντ μπιν Ζαγιέντ αλ Ναγιάν βρέθηκε σήμερα στη λίμνη του Μαρόκου, όπου είχε καταπέσει με το ανεμοπλάνο του την Παρασκευή. «Τα δυσάρεστα νέα επιβεβαιώνονται» δήλωσε μόνο Μαροκινός κυβερνητικός αξιωματούχος...

    Τα σωστικά συνεργεία χτένιζαν εδώ και τέσσερις μέρες την περιοχή, κοντά στην πρωτεύουσα Ραμπάτ του Μαρόκου. Η κρατική τηλεόραση των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, διέκοψε το πρόγραμμά της για να μεταδώσει αποσπάσματα από το Κοράνι. «Ο σεΐχης Άχμεντ...είναι στα χέρια του Θεού», έγραφε η κάρτα που εμφανίστηκε στις τηλεοπτικές οθόνες.

    Ο σεΐχης Άχμεντ, 41 ετών, ήταν ο μικρότερος αδερφός του ηγέτη του Άμπου Ντάμπι και προέδρου των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, σείχη Χαλίφα μπιν Ζαϊέντ αλ Ναγιάν. Ο σεΐχης Άχμεντ ήταν στην 27η θέση της λίστας Forbes του 2009, των ανθρώπων με την μεγαλύτερη επιρροή στον κόσμο. Παράλληλα ήταν ο γενικός διευθυντής του μεγαλύτερου κρατικού επενδυτικού κεφαλαίου στον κόσμο, του Abu Dhabi Investment Authority(ADIA).

    ...KAI TΩΡΑ ΠΑΜΠΟΥΚΗ ΚΑΙ NIKOS !!
    TA ΛΕΦΤΑ $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ $$$$$$ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. BLOOP, BLOOP ακούστηκε από την όχθη του Ειρηνικού Ωκεανού (Seattle, WA)

    Μετά εκείνη κατάπιε, σκουπίστηκε, ρώτησε τα παιδιά της αν κατάλαβαν πως γίνεται η δουλειά και στη συνέχεια τα αμόλησε στο Internet, αφού τα σπούδασε με τον "ιδρώτα" του μουνιού της στο διάσημο Καναδέζικο Πανεπιστήμιο SaSkat-achewan.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. O POYTSALNIKOS EIPE OTI TOYS TELEYTEOYS GLIPSIMATIES POY PROSELAVE H VOLH GAMO TA DONTIA EXOYN LEEI O POYTSALNIKOS DEN GINETE MORE NA MHN TOYS PAROYME SE TETIA OIKONOMIKH STENOXORIA THA MAS POYNE MIKROPSYXOYS EIPAI ,EIXAME MORE 1700 +300=2000 KAI 200 ASTYNOMIKOI 2.200 OI 100 THA EINAI SE MONIMOI ADEIA 2100 APO 7 KOMMATA GIA KATHE ETHNOPATERA POLOI EINAI KSEXASAME KAI TOYS ASTYNOMOYS GIA KATHE VOLEYTH POSOI?EEEEPOSOI????3 I 6 THA TOYS PLERONOYN OI ETHNONTAVADES.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ->7:53

    ME ZHTHSE KANEIS???


    Πλατάρος Ιωάννης
    ΜΕΣΣΗΝΗ

    Καπετάν Κρόμπα 37
    Μεσσηνία
    24200

    Τηλ.
    27220 23585

    Με ατιμία,
    ο "Καπετάν Τρόμπας" σας,
    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. blooper εσένα δε σε ζήτησε κανείς, τη μάνα σου τη ρουφήχτρα τη ζητάνε χιλιάδες.



    Απογαμίδια έχω λέγετε. Έλα μαμά blooper θα πάρεις κι εσύ. Κάνε ααααα.... πω, πω μιά κουφάλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. χέστονα μωρέ τον μαλάκα.
    Μην ασχολείσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. NEXT CUSTOMER

    ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ Α ΧΡΗΣΤΟΣ (χασοδίκης)
    γιος του Πρωτοδίκη Θανάση (αστέρι της επταετίας)...
    ΠΑΤΗΣΙΑ, Πηλίου 2-4, Αθήνα, 11255, 2102234634
    Αυτός είναι o mister stop-indymedia.blogspot.com και μελος νεοναζί οργάνωσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ONE MORE CUSTOMER

    ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΣΤΟ Ν.ΗΡΑΚΛΕΙΟ!
    Διευθυνση:
    Κασταμονής 42, Ν.Ηράκλειο,
    Αθήνα ΤΚ 14234
    ->(βλέπε φωτογραφία).

    Μπαίνοντας στην είσοδο, ακριβώς δεξιά είναι το ασανσέρ. (σε περίπτωση που ψάχνετε να το βρείτε)
    Η οικοδομή είναι παλιά, χρειάζεται μικροεπισκευές και μόνωση.

    Το διαμέρισμα:
    Η κουζίνα βλέπει σε φωταγωγό, όπως και το μπάνιο που είναι δίπλα στην κουζίνα.
    Μπαίνοντας στο κυρίως καθιστικό, αριστερά έχει πόρτα που οδηγεί σε κουζίνα, ένα μπάνιο και μία κρεβατοκάμαρα.
    Το πίσω πάρκινγκ επικοινωνεί με το εμπρός, αλλά δεν περνάει αυτοκίνητο. Παρκάρετε μόνο με τα πόδια.

    Πληροφορίες:

    ΥΠΕΠΘ,
    Τομέας Εκφοβισμού και Εκβιασμών Ξένων Υπηκόων,
    Διευθυνση Απασχόλησης Ναζιστών,
    Υποδιεύθυνση Χρυσής Αυγής,
    Τμημα Δ΄ Διαχείρισης και Μισθοδοσίας.

    Υπεύθυνος για επικοινωνία:
    +30-210-3442043
    Δελληγιαννόπουλος Πίπης
    Χωροδιδάσκαλος,
    κατα φαντασίαν μουσικολόγος.

    Πάρτε και στο σπίτι:
    +30-210-9016979
    +30-697-7522653

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Οδοντίατρος30 Μαρ 2010, 8:21:00 μ.μ.

    Τόσα χρόνια οδοντίατρος, τέτοια κουφάλα σα τη μαμά blooper δεν έχω ξαναδεί. Τα καταπίνει ΟΛΑ με τη μία. Ούτε ηλεκτρική σκούπα της MIZENS να ήταν τροφοδοτούμενη από την "πράσινη ανάπτυξη".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Α Λ Η Τ Ε Σ ΠΑΣΟΚΟΙ.. ΑΛΗΤΕΣ ...

    Εδώ πνιγόμαστε και δεν κρατάνε ούτε τα προσχήματα.
    Νωρίς νωρίς κι αρχίσαν τα περίεργα.
    * Αμπού Ντάμπι με Νικολάκη και αμέσως μετά
    * η υπόθεση με την πριμοδότηση της ισπανικής πολυεθνικής.
    * Και καπάκι 250.000 ευρώ σε Αμερικάνο για μερικές ώρες σεμινάρια.
    Με τη χώρα υπό πτώχευση.
    Και έπεται συνέχεια.
    Αποδεικνύεται πόσο σέβονται τα χρήματα του ελληνικού λαού και πόσο κούφιες είναι οι κορώνες για λιτότητα και διαφάνεια.
    Δίνουν την εντύπωση ότι ανέβηκαν κι αυτοί για τη μάσα.

    Μας θεωρούν και δικαίως ζώα, μας έχουν γραμμένους και ακολουθούν την πατροπαράδοτη τακτική.
    Του δουλέματος και της αρπαχτής.
    --------------------------------
    Είναι απίστευτο αυτό το powerpoint με το greek government/political support!
    Δεν μπορεί να τα γραφουν τυχαία αυτά τα πραγματα οι Ισπανοί.
    Και γράφουν έχουν extra cost 25% και ο νομος δίνει extra price 25%!
    Πρέπει να λογοδοτησει κάποιος.
    ΤΩΡΑ.
    ΜΑΛΑΚΑ....ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ !!!!!
    ΞΕΠΟΥΛΗΤΑΡΙ. ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Α Λ Η Τ Ε Σ ΠΑΣΟΚΟΙ.. ΑΛΗΤΕΣ ...

    Εδώ πνιγόμαστε και δεν κρατάνε ούτε τα προσχήματα.
    Νωρίς νωρίς κι αρχίσαν τα περίεργα.
    * Αμπού Ντάμπι με Νικολάκη και αμέσως μετά
    * η υπόθεση με την πριμοδότηση της ισπανικής πολυεθνικής.
    * Και καπάκι 250.000 ευρώ σε Αμερικάνο για μερικές ώρες σεμινάρια.
    Με τη χώρα υπό πτώχευση.
    Και έπεται συνέχεια.
    Αποδεικνύεται πόσο σέβονται τα χρήματα του ελληνικού λαού και πόσο κούφιες είναι οι κορώνες για λιτότητα και διαφάνεια.
    Δίνουν την εντύπωση ότι ανέβηκαν κι αυτοί για τη μάσα.

    Μας θεωρούν και δικαίως ζώα, μας έχουν γραμμένους και ακολουθούν την πατροπαράδοτη τακτική.
    Του δουλέματος και της αρπαχτής.
    --------------------------------
    Είναι απίστευτο αυτό το powerpoint με το greek government/political support!
    Δεν μπορεί να τα γραφουν τυχαία αυτά τα πραγματα οι Ισπανοί.
    Και γράφουν έχουν extra cost 25% και ο νομος δίνει extra price 25%!
    Πρέπει να λογοδοτησει κάποιος.
    ΤΩΡΑ.
    ΜΑΛΑΚΑ....ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ !!!!!
    ΞΕΠΟΥΛΗΤΑΡΙ. ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. __________________________________

    Πρέπει να λογοδοτησει κάποιος.

    Τους χαριζει λεφτα του Ελληνικού λαού.

    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΚΛΟΠΗ !!!!

    Ευτυχώς που υπάρχουν τα blogs γιατί οι δημοσιογραφοι του payroll (π.χ. Πρετεντερης) ξέρουν να βγαζουν ψευτικες δημοσκοπήσεις που δηθεν δειχνουν την ξεφτίλω-Μπιρμπίλω στο top5 δημοτικότητας.
    __________________________________

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Προεκλογικά ο πανύβλακας μας είπε οτι υπάρχουν τα λεφτά
    μετεκλογικά ξαφνικά τάχασε
    μετά πήρε σβαρνα τους μαχαλάδες και έλεγε οτι είμαστε απατεώνες και χρεωκοπιμένοι και περίμενε οι άλλοι να τον θεωρήσουν σοβαρό που έθαβε το ίδιο του το σπίτι………….
    για 6 μήνες μαλώνανε οι δικοί του για τα μέτρα
    τον Φεβρουάριο χωρίς μέτρα για 5ετες του προσφέραν με 6.2% επιτόκιο , 20δισ και πήραν μόνο τα 6.5 δις
    τώρα μετά τα δυσβάσταχτα μέτρα ,την υποτιθέμενη επιτυχία στην πρόσφατη σύσκεψη της ΕΕ και το όπλο που του δόσανε να τόχει στο τραπέζι έτοιμο αν χρειαστεί γιά 7ετες ή και χειρότερα ακόμη για 10 ετες παίρνει το ίδιο επιτόκιο και χειρότερο.
    340 μονάδες βάσης σήμερα.
    Ουάου!
    ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΠΟΥ
    Ο ΓΑΠ ΣΕ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟ
    Η ΑΓΟΡΑ ΣΤΕΓΝΩΝΕΙ
    ΟΙ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ
    ΛΟΓΩ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥ ΤΖΙΡΟΥ ΣΤΟ 2010 ΦΠΑ ΚΑΙ ΦΟΡΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ
    ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΗΔΕΝ
    ΦΤΩΧΙΑ
    Ο ΛΑΟΣ ΣΤΟ ΑΠΟΣΜΑΣΜΑ ΟΙ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕς ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ
    Πέστε μου άνθρωποι που καταλαβαίνετε αυτό που εγώ δεν καταλαβαίνω ,πως οι άλλοι οι νεοδημοκράτες,οι αποτυχημένοι ,τα λαμόγια ,που κάνανε χοντράδες ,που κλέβανε ,που….που…..,που τους μαυρίσαμε……ΔΑΝΕΙΖΟΝΤΑΝΕ ΟΣΑ ΘΕΛΑΝΕ,ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΑΝΕ ΜΕ ΕΠΙΤΟΚΙΑ ΑΠΟ 4 – 5 % ?
    Ο βλακογιώργος μας δουλεύει ή μου φαίνεται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΝΑ και ΤΟ κλασμένο....ΠΑΛΙΟΜΟΥΝΙ
    ΤΟ ΕΤΕΡΟΝ ΝΟΥΜΕΡΟ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ.

    "ΧXL Ο Νομάρχης Πειραιά! "

    "Δεν καταλαβαίνει από οικονομική κρίση ο νομάρχης Πειραιά Γ.Μίχας μιας που λόγο των εορτών απέστειλε χιλιάδες πανάκριβες ευχητήριες κάρτες, φυσικά με έξοδα της Νομαρχίας!

    Προεκλογικό έτος...
    θα μας πείτε και μιας που ο νομάρχης φλερτάρει με το χρίσμα του ΠΑΣΟΚ για την περιφέρεια είπε να στείλει καμιά 20000 χιλιάδες κάρτες να κάνει το κομμάτι του….

    Αλήθεια κ. Νομάρχα μπορείτε να μας πείτε το κόστος της συγκεκριμένης κάρτας;

    Μπορείτε να μας πείτε πόσες κάρτες αποστείλατε και ποιος τις πλήρωσε;

    Η ΑΛΗΤΕΙΑ ΡΕΕΙ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΒΡΟΜΙΑΡΗΔΩ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ...
    τι να πείς !!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ο Τιτανικός του Γιώργου οδεύει ολοταχώς προς το παγόβουνο του ΔΝΤ

    Σε νέα δίνη βρίσκεται η ελληνική οικονομία καθώς όλα δείχνουν ότι οδεύουμε προς το ΔΝΤ μόνο που η κυβέρνηση κάνει ότι δεν το γνωρίζει ή δε θέλει να το παραδεχθεί για προφανείς λόγους.

    Μετά την αποτυχία του 7ετούς ομολόγου που συγκέντρωσε μόλις 7 δισ. με επιτόκιο 5,9%, σήμερα ο ΟΔΔΗΧ βγήκε με 20ετές (στην ουσία 12ετές) και με στόχο να βγάλει έως ένα δισ. ευρώ και τελικά μόλις και μετά βίας πήρε 390 εκατ. ευρώ.

    Την ίδια ώρα, η χαλαρή στήριξη των αγορών στην… επιτυχία των Βρυξελλών οδήγησε σε νέα εκτίναξη του spread το οποίο άγγιξε τις 340 μονάδες βάσης δείχνοντας ξεκάθαρα ότι το παγόβουνο είναι ακόμη μπροστά μας και ο Τιτανικός οδεύει ολοταχώς προς τα εκεί.

    Αποτέλεσμα του κακού κλίματος είναι να βουτήξει το χρηματιστήριο κοντά στο 2% προκαλώντας αναταραχή στην κυβέρνηση.

    Ήλθε και ο Στρος Καν του ΔΝΤ για να πει ότι αν η Ελλάδα προσφύγει στο Ταμείο αυτό θα επιβάλλει τους δικούς του όρους, για να… δέσει το γλυκό.

    Μάλιστα, η δήλωση αυτή έρχεται να επιβεβαιώσει όσα γράφαμε το βράδυ της Πέμπτης όταν η κυβέρνηση πανηγύριζε για τη συμφωνία. Γράφαμε τότε ότι ο ρόλος του ΔΝΤ δεν είναι ούτε ήταν ποτέ διακοσμητικός, όσο κι αν θέλει να το εμφανίσει έτσι η ελληνική πλευρά. Επομένως, ο μηχανισμός στήριξης έχει ξεκάθαρα τη σφραγίδα του ΔΝΤ και να πάμε εκεί να πάρουμε δάνειο τότε ο πέλεκυς των σκληρών μέτρων θα πέσει βαρύς. Με τα επιτόκια να μην πέφτουν, παρ’ ότι η κυβέρνηση ελπίζει σε σταδιακή αποκλιμάκωση, είναι αυτονόητο ότι δανειζόμαστε πανάκριβα. Είναι χαρακτηριστικό ότι με επιτόκιο κοντά στο 6% καλούμαστε να πληρώσουμε τόσους 300 εκατ. ευρώ το χρόνο για το επταετές κοινοπρακτικό που έκλεισε χθες. Άρα στη λήξη του, το 2017 πρέπει να βρούμε 7,1 δισ. ευρώ (5 + 2,1 δισ τόκους) να δώσουμε πίσω.

    Πόσο θα αντέξει η Ελλάδα να δανείζεται με τέτοιους όρους είναι το ερώτημα. Αν δεν αντέξει πολύ η αγκαλιά του ΔΝΤ είναι “ζεστή” για την κυβέρνηση, καυτή όμως για τους πολίτες.

    ΝΔ

    Ο χθεσινός δανεισμός της χώρας επιβεβαιώνει τις πρώτες δηλώσεις και εκτιμήσεις του Αντώνη Σαμαρά μετά τη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ, δήλωσε ο εκπρόσωπος της ΝΔ Πάνος Παναγιωτόπουλος. Ο ίδιος υπενθύμισε πως ο πρόεδρος της ΝΔ είχε μιλήσει για ώρες περισυλλογής, τονίζοντας πως το ανακοινωθέν της Συνόδου δεν μπορεί να οδηγεί σε θριαμβολογία αλλά σε προβληματισμό.

    ΚΚΕ

    Ο περιβόητος μηχανισμός στήριξης ΕΕ – ΔΝΤ που η κυβερνητική προπαγάνδα παρουσίαζε ως μεγάλη επιτυχία και ένδειξη ότι οι θυσίες του λαού πιάνουν τόπο, αποδεικνύεται ότι είναι μόνο ένας μηχανισμός που στηρίζει τη λήψη νέων, πιο άγριων αντεργατικών – αντιλαϊκών μέτρων, τα οποία είναι προαποφασισμένα και τα χρειάζεται η ελληνική πλουτοκρατία για να διασφαλίσει την κερδοφορία της και την ισχυρή της θέση στην περιοχή.

    ΣΥΡΙΖΑ

    Το φορολογικό νομοσχέδιο αποτελεί άλλο ένα σκληρό πακέτο λεηλασίας λαϊκών εισοδημάτων και περεταίρω οικονομικής ύφεσης. Μετά από κάθε τέτοιου είδους αντικοινωνικά κυβερνητικά πακέτα, αντί να μειώνονται τα spread του δανεισμού του δημοσίου, ξεκινάει μια νέα κούρσα ανόδου τους σε ένα ατέλειωτο φαύλο κύκλο. Ζούμε μια διπλή και παταγώδη χρεωκοπία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Πια blogs ?? Και εδώ οι ίδιες αντίγραφες . Κάθε σελίδα που θα ανοίξεις είναι ίδια με τις άλλες !!!!!!!!! Τα ίδια άρθρα και τα ίδια άτομα !!! Δεν χρειάζεται να ανοίξεις σελίδες να διαβάσεις διότι φτάνει απλά μια .ΟΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΕΣ !!Εσείς οι πιο πάνω είσαστε πραγματικά άρρωστοι η είστε αυτοί που βάζουνε τις βόμβες .Δεν εξηγείτε τέτοιο μίσος και πώρωση !!Αυτό δείχνει ότι είστε απλά κοματοσκυλα και πληρωμένοι βρομιάρηδες , είστε πραγματικά για κλάματα βλαμμένα υπόθετα χαμένα μέσα στο βούρκο και κομματικό μίσος σας .Σας έχουμε γραμμένους στα αρχίδια για αυτό εσείς που μείνατε σε αυτό blog είστε όλοι και όλοι τρεις .Ο καθένας σας γράφει δυο-τρία άρθρα που τα γυροφέρνει με copy-paste σε όλες τις σελίδες !! Μια φορά το καταφέρατε και διώξατε όλο το κόσμο που θα ήθελε να ανταλλάξει απόψεις διότι για βρισιές και μαλακίες πάμε στο γήπεδο !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Καλά ποιοι είσαστε εσείς με τα άρθρα 3 μέτρων , μήπως επαγγελματίες δημοσιογράφοι ?? Δεν μπορεί κάποιος να κάθεται τόση ώρα και να γράφει την ιστορία της Ελλάδας. Ρε ουστ από δω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Για όλους τους πιο πάνω απογοητευμένους ψηφοφόρους της Ν.Δ !! Ο Καραμανλής τα έκανε σκατά !! Το ίδιο λέει και ο νέος σας αρχηγός και ένα σορό βουλευτές σας !! Κοιτάξτε να το χωνέψετε και σταματήστε να γράφετε τις μαλακίες σας . Οι μόνοι που δικαιούνται να βρίζουν είναι τα κόμματα της αριστεράς . Όχι πως δεν έχουνε και αυτά τις ευθύνες .Πρέπει να σταματήσουνε αυτή τη στείρα διαμαρτυρία και να ακούσουμε και καμιά πρόταση !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Πληρωμένα κοπρόσκυλα ,βδέλλες και ρουφιάνοι . Αυτοί είστε εσείς με τις αντιγραφές σας και τα πληγωμένα άρθρα σας !! Το 95% των σχολίων στο blog τα γράφει ο ίδιος ο πράκτορας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ας προσέχατε τα 6 χρόνια με το εθνικό κεφάλαιο , τον άπιαστο απατεώνα , τον μπλα μπλα και σουβλάκι τον άχρηστο Καραμανλη ,διότι έτσι θα τον θυμάται η ιστορία !!Τον Αλογοσκουφη δεν τον μπορώ, όμως πρέπει να του αναγνωρίσω ότι από το 2004 επέμενε στον Καραμανλή να πάρει μέτρα για την οικονομία και αυτός ο άχρηστος να μην χάσει την καρέκλα που του έχει κόλληση στον κώλο του ,του λέει ότι θα είχε μεγάλο πολιτικό κόστος !! Είναι απατεώνας ,μόνο παχιά λόγια όπως τα σουβλάκια που καταβροχθίζει !! Όλοι μέχρι και οι δεξιοί παραδέχονται ότι με την ατολμία του κατέστρεψε την ΕΛΛΑΔΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Πραγματι ειναι να λυπαται κανεις με τον τροπο που βριζεστε και αναφερετε μανες και αδερφες!Καθολου τσιπα δηλαδη!
    Ε αφου δεν καταλαβαινετε τιποτα ,καλα σας γαμουν μια ο Γιωργακης και μια ο Κωστακης,με τους κομπαρσους,αφου ειστε σαβουρογαμιολες!Χαρα στις γυναικες που σας συνοδευουν!Η ειστε
    βαλτοι μωρες;Αντε στο διαολο διεστραμενοι!Τι να περιμενει η κοινωνια κιαπο σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Εξαφανίστηκαν από προσώπου γης οι «φωστήρες» του οικονομικού επιτελείου, δηλαδή ο Παπακωνσταντίνου και ο Σαχινίδης, με τον πρώτο να δηλώνει χθες το βράδυ στην κρατική τηλεόραση ότι το spread θα πέσει και σήμερα το spread του δεκαετούς εκτοξεύτηκε στις 334 μονάδες βάσης.

    Σαν να μην έφτανε αυτό, οι … φωστήρες βγήκαν για νέο δάνειο, ύψους 1 δις ευρώ , σήμερα αλλά η έκδοση δεν καλύφθηκε!
    Άναψαν τα τηλέφωνα αμέσως σε ΜΜΕ και δημοσιογραφικά κυκλώματα για να παρουσιαστεί μόνο ειδησεογραφικά το πρωτοφανές αυτό φιάσκο.

    Και λέμε φιάσκο γιατί ο ΟΔΗΧΧ έκανε δημοπρασία στο 20ετές ομόλογο και από το 1 δις ευρώ που ζήτησε , πήρε μόλις 390 εκατ. ευρώ με επιτόκιο 5,9% , όσο είχε πάρει δηλαδή χθες το 7ετές των 5 δις ευρώ.

    ΠΡΕΠΕΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ
    ΤΟΥ ΔΕΡΝΟΥΜΕ.
    ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟ..ΚΩΛΟΥΣ ΤΟΥ ΓΑΠ.

    ± ΠΡΩΤΑ-ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΑΡΧΙΔΟ-ΠΟΥΤΑΝΑΚΙΑ
    ΚΑΙ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑ ΕΓΚΑΘΕΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Κρίμα να υπάρχουν τέτοια υποκείμενα και να μαγαρίζουν τον χώρο των blogs όπως οι αυτοαποκαλούμενοι BLOOPERS TEAM οι οποίοι προφανώς πρόκειται για έμμισθους κονδυλοφόρους , φτηνοί προπαγανδιστές της εξουσίας με μοναδικό σκοπό την λασπολογία και την παραπληροφόρηση. Απλώς πρός ενημέρωση τους η αηδία που προκαλείτε στο σύνολο των πολιτών που συμμετάσχουμε στα blogs είναι τόσο μεγάλη που μόνο ζημιά κάνετε στους εργοδότες σας. Και επειδή εμείς εδώ στην Ελλάδα υποφέρουμε από την κυβερνητική πολιτική σας ενημερώνουμε ότι πρός έκπληξη σας, σύντομα θα δείτε από την χώρα που εδρεύετε, την κατάρρευση του σάπιου πολιτικού συστήματος στην Ελλάδα. Και τότε μάλλον θα σας επιπλήξει το αφεντικό σας. Αλλά πάλι θα βρείτε κάποιο αφεντικό να σας εξασφαλίσει το ξεροκόμματο σας. Οι οσφυοκάμπτες ουδέποτε επείνασαν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση