GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ερωτήματα χωρίς πούδρα...

Aπό τον Γιάννη Πανουργιά Για αυτό μάλλον δεν φεύγει κανείς . Στην Ελλάδα μπορείς να ζήσεις τα πάντα για λίγο. Απλά δεν περίμενα να παντρέυε...

Aπό τον Γιάννη Πανουργιά

Για αυτό μάλλον δεν φεύγει κανείς. Στην Ελλάδα μπορείς να ζήσεις τα πάντα για λίγο. Απλά δεν περίμενα να παντρέυεται τόσο εύκολα ο κόσμος του ''νέου ΠΑΣΟΚ'' με την βλαχο - δημοσιογραφία πουδραρισμένων τεκνών που έκαναν καριέρα πηδώντας απο τον έναν πολιτικό σχηματισμό στον άλλον.
Η δημοσιογραφία αν θέλει να έχει βαρύτητα αν θέλει να έχει αξία και επιρρόη στην κοινωνία πρέπει να μιλάει με ανοιχτά χαρτιά. Πρέπει να αντιδρά και να φέρεται με αξιοπρέπεια όχι για κανέναν άλλον λόγο αλλά γιατι με αυτόν τον τρόπο σβήνεις το σύνθημα ''Αλήτες Ρουφιάνοι Δημοσιογράφοι''.
Οι τελευταίες εξελίξεις αλλά και...

οι αποκαλύψεις του press-gr τις τελευταίες ημέρες καθιστούν αναγκάια την επιτάγη της κοινωνίας για καθαρό λειτούργημα. Καθιστούν υπόλογο τον ''πρόεδρο'' της ΕΣΗΕΑ κ. Σόμπολο που δεν έχει το θάρρος να ρωτήσει το αυτονόητο. Ποιοι δημοσιογράφοι εργάζονταν ή εργάζονται σε πολιτικά ή υπουργικά γραφεία; Ποιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας απο την ευρύτερη περιοχή της Μακεδονίας, οχι Α ή Β Θεσσαλονίκης, απολαμβάνει τις δημοσιογραφικές υπηρεσίες ενός πρώην οσφυοκάμτη του ΠΑΣΟΚ, μετέπετα πρωτοκλασσάτου trendy υπουργού της Νουδούλας .
Υπάρχουν δημοσιογράφοι που θεωρούν το επάγγελμα τους ξεκαθάρισμα δημοσίων σχέσεων; Υπάρχουν δημοσιογράφοι που σιτίζονται στο Λονδίνο με χρήματα πλουσίων κυριών; Κάποια στιγμή η πούδρα που καλύπτει την σεξουαλική τους αμηχανία και ανασφάλεια θα πρέπει να γίνει λάσπη προς το πρόσωπο τους.
υγ - το τεκνό αύτό έχει κάνει καριέρα σε πολιτική καθημερινή δωρεάν εφημερίδα εκδότη που βρίζει νεόκοπο εκδότη , αεί τηλεαστέρα που το ''πουδράρισμενο'' τεκνό αν και βρίζει συνέχεια στέλνει στην εβδομαδίαια του εφημερίδα που προάγει την "αλήθεια'' αρθράκια απο την ευρωπαική πρωτεούσα στην οποία βρίσκεται και σιτίζεται έχοντας επιτέλεσει εμ επιτυχία το επάγγελμα της προστασίας του πρώην υπουργου.
Το τελευταία του άρθρο συζητάει το αγαπήμενο του θέμα, το πορνό. Ο σύνδεσμος μέσω της οποίας έστειλε το άρθρο ήδη ψάχνεται και ανησυχεί αφου το ''πουδραρισμένο τέκνό'' απο το μοναστηράκι έχει πολλούς άσπονδους φίλους στο υπουργείο που δούλευε

23 σχόλια


  1. Αφιερωμένα στον Ρούλη μας, το κατοικίδιο των bloopers.


    Το "ξεμάτιασμα"

    Στον Αρούλη μας βρε!
    Με αγάπη!


    Η βλακεία στο Ιντερνετ - ο Καραγκιόζης γραμματικός


    και...

    ο Χαραμοφάης
    Αφιερωμένο στον Άρη μας.

    Αυτό θα πει δημοσιογραφία!
    Μπρρρρρράβο Ρούλη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΗΝ ΦΟΒΟΣΑΣΤΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ
    Χαλαράααααα. . .
    Ο Γιωργάκης σας πρόλαβε.
    ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΕΔΩ
    Επίσημα στιοιχεία της αστυνομίας:
    Δεκαέξι ληστείες την ημέρα σημειώνονται κατά μέσο όρο στην επικράτεια τις τελευταίες μέρες, με το μεγαλύτερο ποσοστό να καταγράφεται στην Αττική, όπου οι ληστείες φτάνουν μερικές φορές και τις 15 ημερησίως.
    Ο μεγαλύτερος αριθμός ληστειών καταγράφεται στους δρόμους, με θύματα κυρίως γυναίκες, ηλικιωμένα άτομα, μεταφορείς χρημάτων και ανήλικους, ενώ ακολουθούν οι ληστείες σε σούπερ μάρκετ, καταστήματα κάθε είδους και τράπεζες.
    Μεγάλος είναι επίσης ο αριθμός ληστειών που γίνεται σε σπίτια, ύστερα από εισβολές ένοπλων κακοποιών, συνήθως κατά τη διάρκεια της νύχτας, ενώ σε υψηλή θέση στην κατηγορία των θυμάτων ληστειών εξακολουθούν να βρίσκονται οι οδηγοί ταξί, οι υπάλληλοι πρατηρίων υγρών καυσίμων και οι ιδιοκτήτες καταστημάτων ψιλικών.
    Ο κατάλογος των στόχων των ληστρικών συμμοριών συνεχώς διευρύνεται, με αποτέλεσμα να πέφτουν θύματα και άτομα που δεν το περίμεναν ποτέ. Τον τελευταίο καιρό εμφανίστηκε το φαινόμενο της εισβολής ενόπλων σε ταβέρνες, όπου οι δράστες ληστεύουν ιδιοκτήτες και πελάτες.
    (Ψίτ μαζόχες . . . μην ξεχάσετε να τον ξαναψηφίσετε, άν ζείτε)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. για σοβαρευτειτε ΟΠΟΙ οι ελληνες και οργανωθειτε..βλεπετε οτι για τη ζωη και την περιουσια σας Δεν νοιαζεται κανενας,ο δε κ.Χρυσομαλακιδης ειναι πλεον επικινδυνος.προτου ερθει η σειρα μας για να μας ληστεψουν ,σκοτωσουν η κανουν οτιδηποτε αλλο,ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ.Οπως με τον μικρο του Δεκεμβρη του 2008 διαδοθηκε και δοθηκε συρμα αστραπιαια ετσι και τωρα να ειστε ολοι ετοιμοι και να ετοιμασετε και αλλους.η μερα του ξεσηκωμου ΔΕΝ αργει.Η στον τοπο μας ελευθεροιη υποδουλοι,διαλεξτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. H δημοσιογραφία έχει χάσει κάθε έννοια όχι ΜΟΝΟ ΒΑΡΥΤΗΤΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Breaking news.
    Μεγάλη σύγκρουση κυβέρνησης-αντιπολίτευσης στο κοινοβούλιο του Αφγανιστάν.
    Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Μάρ-Μπούο-Σαλίμ κατηγόρησε τον Υπουργό Δημόσιας Τάξης πως μετέτρεψε την Καμπούλ σε Αθήνα!
    Η προσβολή κατά της χώρας οδήγησε 40 βουλευτές της κυβέρνησης σε παραίτηση, ενώ πανικόβλητος ο πρωθυπουργός Σαλάμ-Αλέκουμ κήρυξε πρόωρες εκλογές για την Κυριακή 11 Απριλίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αντιγράφουμε από το Βήμα ότι ότι η αμοιβή του κ. Ρον Χάιφετς για το «φροντιστήριο ηγεσίας» που παρέχει από χθες σε κυβερνητικά στελέχη και βουλευτές κυμαίνεται κοντά στο ευτελές ποσό των 250.000 ευρώ (συν τα έξοδα ταξιδιού, διαμονής και σίτισης)_______________________

    "Σε ψυχίατρο.....KAI TA ΖΩΑ -
    ΦΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ".
    ΚΑΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΕΚ ΓΕΝΝΕΤΗΣ ΜΑΛΑΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ειδικό αφιέρωμα θέλει στις
    ΡΟΥΦΙΑΝΕΣ απαράδεκτες της ΕΡΤ
    γάμησέ τα και άφησέ τα...
    ..ΦΥΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ.

    Μπεθάνη και Σία....ΣΑΒΟΥΡΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  9. @5.53


    Δηλώσεις Χαχανούλη για την βομβιστική επίθεση.


    Σαμαράς:
    "το ποτήρι ξεχείλισε".

    bloopers:
    "Ξεχείλισε δεν ξεχείλισε, αφού ψηφίσαμε και χάσατε τις εκλογές θα το πιείτε όλο.
    Μέχρι πάτο.
    Ρούφα."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εν το μεταξύ ψάχνουμε το σεΐχη που επένδυσε τα ναυπηγία!!!

    ΟΜΑΔΑ οκτώ (8) επίλεκτων κομάντος- διασωστών της 31ης Μονάδας Επιχειρήσεων Έρευνας- Διάσωσης (ΜΕΕΔ) μετέβη στο Μαρόκο για να συνδράμει στις έρευνες που γίνονται για την ανεύρεση του σεΐχη του Άμπου Ντάμπι, Αχμέντ Μπιν Ζαγιέντ Αλ Ναχιάν.

    Οι κομάντος- διασώστες της Πολεμικής Αεροπορίας έχουν μαζί τους ειδικό εξοπλισμό και μέσα κατάλληλα για αποστολές έρευνας- διάσωσης τόσο στην ξηρά όσο και στο νερό. Η ομάδα αναχώρησε λίγο πριν από τις 4 το απόγευμα με μεταγωγικό αεροσκάφος C-27 Spartan από την Ελευσίνα και αναμενόταν να φθάσει στο Ραμπάτ στις 10 χθες το βράδυ. Στην Πολεμική Αεροπορία δεν δόθηκαν πολλές πληροφορίες για το είδος των ερευνών.

    ΒΕΒΑΙΑ Ο ΔΗΜΟΣΙΚΑΦΡΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ
    ΤΩΝ ΜΜΕ...ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ
    ΓΙΑ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ..
    ΠΙΠΕΣ - ΤΣΙΜΠΟΥΚΙΑ - ΠΙΣΩΚΩΛΛΗΤΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Bloopers κατ' αρχήν καλησπέρα.
    Δεύτερο, γαμώ το μουνί της μάνας σου της πουτάνας, ούτε η ίδια δεν ξέρει με ποιόν σε έπιασε εκεί κάτω στη οδό φυλής.
    Τρίτο, να το χαίρεσαι το Γιωργάκη σου παλιομαζόχα, ελπίζω να σου δίνει καλό επίδομα, γιατί με τη φτώχεια και την ανεργία που μας έφερε, θα το χρειαστείς.
    Τέταρτο, ελπίζω το πρώτο τζαμί της περιοχής σου να κτιστεί στο διπλανό οικόπεδο και να σε ξυπνάει ο ιμάμης στις 5 το πρωί και να πάθεις νευρικό κλονισμό πριν προλάβεις να πείς λεξοτανίλ.
    Τέταρτο, μωρή σκατο-ρουφήχτρα, να χαίρεσαι όσο μπορείς την πρόσφατη νίκη του Γιωργάκη σου, δεν θα αργήσεις να καταλάβεις όμως πόσο εφήμερη ήτανε, ο κόσμος έχει αγριέψει. Νύχτα θα φύγετε όλοι σας μουνόπανα. Ούτε χρόνο δεν θα κλείσετε.
    Πέμπτο και τελευταίο, γιατί δεν μπορώ να ασχολούμαι με κομπλεξικά χαζόπαιδα, είσαι τόσο μα τόσο βλάκας που ακόμη και όταν σε γαμάνε εσύ είσαι σε νιρβάνα (αρκεί βέβαια να σε γαμάνε σοσιαλιστικά).
    Όξω κοπρίτη, έχεις λιγότερη αξία από τα σκουλίκια που βγαίνουν στους δρόμους μετά τη βροχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @6:41:00 μ.μ.

    Καλησπέρα και γαμώ το μουνί της μάνας σου to you too.

    Καταλαβαίνω το πως αισθάνεσαι...
    Μάλλον ξέχασες να το πάρεις γιατί δεν θυμάσαι πως είναι.

    Είναι το μπλε παραλληλόγραμμο κουτί που γράφει πάνω ΠΡΟΖΑΚ.

    2 την ημέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Το πολιτικό μας σύστημα είναι το παιχνίδι της τραμπάλας.
    Στην μιά μεριά της τραμπάλας κάθεται το ΠΑΣΟΚ στην άλλη η ΝΔ και στην μέση τα ΜΜΕ ρυθμίζουν ποιός θα είναι κυβέρνηση κάθε φορά μετακινώντας ένα μικρό ποσοστό ψηφοφόρων πότε προς τα δω και πότε προς τα κει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @@@@ Βlooper-ίνα,γενικώς!


    Καριολοπουτανορουφηκτροξεκωλιασμένη πιππατζού θεατρίνα,πάλι συνέδεσες τόν κώλο σου μέ τό στόμα σου κι όταν μιλάς κλάνεις ή όταν κλάνεις μιλάς???
    Μωρή αποτυχημένη πιππατζού-θεατρίνα Χρηστινούλα,θά σού κοπούν τά κωλοράμματα,πού σού έχω τοποθετήσει καί θά χρειασθής κι άλλη επέμβαση στόν κώλο σου!!!!!.

    Λοιπόν συνέχισε νά παίρνης τά αντιβιοτικά σου καί αποσύνδεσε τόν κώλο από τήν γλώσσα σου,διότι θά ανέβω στά Πατήσια καί θά σέ πλακώσω στά πουτσοσκάμπιλα.
    Θά γίνη τελικά ή κωλάρα σου,ευρύτερη τής Μπουμπούκας/Τζουτζούκας καί ποιός θά σέ γαμεί μετά!!!
    (Είδες πώς τόν "ρουφάει" τώρα χορεύοντας καί μέ τούς τζουτζούκους,στό dancing with stars!!).



    ό βιο-μπαμπάς σου καί διαχρονικός γαμιάς τής μάννας σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. EKTAKTO__________________________

    Νεκρός ο γενικός διευθυντής και ιδιοκτήτης των Ναυπηγείων του Σκαραμαγκά σεΐχης Άχμεντ μπιν Ζαγιέντ αλ Ναγιάν
    Η σορός του σεΐχη Άχμεντ μπιν Ζαγιέντ αλ Ναγιάν βρέθηκε σήμερα στη λίμνη του Μαρόκου, όπου είχε καταπέσει με το ανεμοπλάνο του την Παρασκευή. «Τα δυσάρεστα νέα επιβεβαιώνονται» δήλωσε μόνο Μαροκινός κυβερνητικός αξιωματούχος...

    Τα σωστικά συνεργεία χτένιζαν εδώ και τέσσερις μέρες την περιοχή, κοντά στην πρωτεύουσα Ραμπάτ του Μαρόκου. Η κρατική τηλεόραση των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, διέκοψε το πρόγραμμά της για να μεταδώσει αποσπάσματα από το Κοράνι. «Ο σεΐχης Άχμεντ...είναι στα χέρια του Θεού», έγραφε η κάρτα που εμφανίστηκε στις τηλεοπτικές οθόνες.

    Ο σεΐχης Άχμεντ, 41 ετών, ήταν ο μικρότερος αδερφός του ηγέτη του Άμπου Ντάμπι και προέδρου των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, σείχη Χαλίφα μπιν Ζαϊέντ αλ Ναγιάν. Ο σεΐχης Άχμεντ ήταν στην 27η θέση της λίστας Forbes του 2009, των ανθρώπων με την μεγαλύτερη επιρροή στον κόσμο. Παράλληλα ήταν ο γενικός διευθυντής του μεγαλύτερου κρατικού επενδυτικού κεφαλαίου στον κόσμο, του Abu Dhabi Investment Authority(ADIA).

    ...KAI TΩΡΑ ΠΑΜΠΟΥΚΗ ΚΑΙ NIKOS !!
    TA ΛΕΦΤΑ $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ $$$$$$ $$$ $$$ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. BLOOP, BLOOP ακούστηκε από την όχθη του Ειρηνικού Ωκεανού (Seattle, WA)

    Μετά εκείνη κατάπιε, σκουπίστηκε, ρώτησε τα παιδιά της αν κατάλαβαν πως γίνεται η δουλειά και στη συνέχεια τα αμόλησε στο Internet, αφού τα σπούδασε με τον "ιδρώτα" του μουνιού της στο διάσημο Καναδέζικο Πανεπιστήμιο SaSkat-achewan.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ME ZHTHSE KANEIS???


    Πλατάρος Ιωάννης
    ΜΕΣΣΗΝΗ

    Καπετάν Κρόμπα 37
    Μεσσηνία
    24200

    Τηλ.
    27220 23585

    Με ατιμία,
    ο "Καπετάν Τρόμπας" σας,
    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. blooper εσένα δε σε ζήτησε κανείς, τη μάνα σου τη ρουφήχτρα τη ζητάνε χιλιάδες.



    Απογαμίδια έχω λέγετε. Έλα μαμά blooper θα πάρεις κι εσύ. Κάνε ααααα.... πω, πω μιά κουφάλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Α Λ Η Τ Ε Σ ΠΑΣΟΚΟΙ.. ΑΛΗΤΕΣ ...

    Εδώ πνιγόμαστε και δεν κρατάνε ούτε τα προσχήματα.
    Νωρίς νωρίς κι αρχίσαν τα περίεργα.
    * Αμπού Ντάμπι με Νικολάκη και αμέσως μετά
    * η υπόθεση με την πριμοδότηση της ισπανικής πολυεθνικής.
    * Και καπάκι 250.000 ευρώ σε Αμερικάνο για μερικές ώρες σεμινάρια.
    Με τη χώρα υπό πτώχευση.
    Και έπεται συνέχεια.
    Αποδεικνύεται πόσο σέβονται τα χρήματα του ελληνικού λαού και πόσο κούφιες είναι οι κορώνες για λιτότητα και διαφάνεια.
    Δίνουν την εντύπωση ότι ανέβηκαν κι αυτοί για τη μάσα.

    Μας θεωρούν και δικαίως ζώα, μας έχουν γραμμένους και ακολουθούν την πατροπαράδοτη τακτική.
    Του δουλέματος και της αρπαχτής.
    --------------------------------
    Είναι απίστευτο αυτό το powerpoint με το greek government/political support!
    Δεν μπορεί να τα γραφουν τυχαία αυτά τα πραγματα οι Ισπανοί.
    Και γράφουν έχουν extra cost 25% και ο νομος δίνει extra price 25%!
    Πρέπει να λογοδοτησει κάποιος.
    ΤΩΡΑ.
    ΜΑΛΑΚΑ....ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ !!!!!
    ΞΕΠΟΥΛΗΤΑΡΙ. ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Προεκλογικά ο πανύβλακας μας είπε οτι υπάρχουν τα λεφτά
    μετεκλογικά ξαφνικά τάχασε
    μετά πήρε σβαρνα τους μαχαλάδες και έλεγε οτι είμαστε απατεώνες και χρεωκοπιμένοι και περίμενε οι άλλοι να τον θεωρήσουν σοβαρό που έθαβε το ίδιο του το σπίτι………….
    για 6 μήνες μαλώνανε οι δικοί του για τα μέτρα
    τον Φεβρουάριο χωρίς μέτρα για 5ετες του προσφέραν με 6.2% επιτόκιο , 20δισ και πήραν μόνο τα 6.5 δις
    τώρα μετά τα δυσβάσταχτα μέτρα ,την υποτιθέμενη επιτυχία στην πρόσφατη σύσκεψη της ΕΕ και το όπλο που του δόσανε να τόχει στο τραπέζι έτοιμο αν χρειαστεί γιά 7ετες ή και χειρότερα ακόμη για 10 ετες παίρνει το ίδιο επιτόκιο και χειρότερο.
    340 μονάδες βάσης σήμερα.
    Ουάου!
    ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΠΟΥ
    Ο ΓΑΠ ΣΕ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟ
    Η ΑΓΟΡΑ ΣΤΕΓΝΩΝΕΙ
    ΟΙ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ
    ΛΟΓΩ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥ ΤΖΙΡΟΥ ΣΤΟ 2010 ΦΠΑ ΚΑΙ ΦΟΡΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ
    ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΗΔΕΝ
    ΦΤΩΧΙΑ
    Ο ΛΑΟΣ ΣΤΟ ΑΠΟΣΜΑΣΜΑ ΟΙ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕς ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ
    Πέστε μου άνθρωποι που καταλαβαίνετε αυτό που εγώ δεν καταλαβαίνω ,πως οι άλλοι οι νεοδημοκράτες,οι αποτυχημένοι ,τα λαμόγια ,που κάνανε χοντράδες ,που κλέβανε ,που….που…..,που τους μαυρίσαμε……ΔΑΝΕΙΖΟΝΤΑΝΕ ΟΣΑ ΘΕΛΑΝΕ,ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΑΝΕ ΜΕ ΕΠΙΤΟΚΙΑ ΑΠΟ 4 – 5 % ?
    Ο βλακογιώργος μας δουλεύει ή μου φαίνεται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση