GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Την Ιστορία δεν την ψεκάζεις‏...

Τον Γλέζο, ως εκπρόσωπο μιας γενιάς (αριστερών, δεξιών ή ουδέτερων… Τι σημασία έχει;) που έγραψε τη δική της ιστορία σε χρόνια πραγματικά Δ...

Τον Γλέζο, ως εκπρόσωπο μιας γενιάς (αριστερών, δεξιών ή ουδέτερων… Τι σημασία έχει;) που έγραψε τη δική της ιστορία σε χρόνια πραγματικά ΔΥΣΚΟΛΑ δεν μπορείς να τον χτυπάς, όποια ιδιότητα κι αν έχεις: Αν είσαι Έλληνας, αν είσαι άνθρωπος.
Το θέμα είναι η σημερινή νέα γενιά ν’ αποδείξει πόσο έτοιμη είναι ν’ αντισταθεί στην προσχεδιασμένη υποδούλωση που της ετοιμάζουν με πρόσχημα την κρίση.
Ετοιμαστείτε να προσκυνήσετε τους τραπεζίτες.
Να σας δω λεβέντες μου (αυτό δεν το λέω [προς το παρόν] ειρωνικά) πως θα αντιδράσετε σε αυτά που προσχεδιάστηκαν, πριν την «κρίση», για την «κρίση».
Παρ όλη την εξέλιξη των κοινωνιών, αποδεικνύεται δυστυχώς (απ' ορισμένους σχολιαστές που παρακολουθώ σε διάφορα blogs), ότι εξακολουθούμε να είμαστε πρωτόγονα ζώα με βαθιά ένστικτα αντιπαλότητας. Σ’ αυτές τις δύσκολες στιγμές, αντί να τα τιθασεύσουμε, διδασκόμενοι από την Ιστορία, γινόμαστε έρμαιά τους.
Αυτή η λογική, στη θεωρία της εξέλιξης των ειδών, έχει γνωστή κατάληξη: Όσων τα γονίδια τους κατεύθυναν να
...

λειτουργούν ως άτομα, είχαν την τύχη να φαγωθούν από τα λιοντάρια και να μην επιζήσουν.
Αν νομίζετε, πως τα «λιοντάρια», έχουν άγνοια αυτού του κανόνα, τότε συνεχίστε υπάκουα στην λογική που σας επιβάλουν, «διαίρει και βασίλευε».
Neuromancer

25 σχόλια

  1. ΞΕΡΕΙ Ο ΒΛΑΚΑΣ Ο ΜΠΑΤΣΟΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΛΕΖΟΣ?ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΟΣΟ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ,ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΤΑ ΓΕΡΟΝΤΑΚΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΘΕΩΡΟΥΝ ΑΠΕΙΛΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΛΕΡΩΝΕΙΣ ΜΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΑΓΝΩΣΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ...

    "ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΤΗΣ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΥΜΒΟΛΙΚΟ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟ ΟΠΟΥ ΑΝΑΠΑΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΨΥΧΕΣ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΣΤΟ ΓΛΕΖΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΓΛΕΖΟ ΕΔΑΦΟΣ ΝΑ ΠΑΤΑΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Την ιστορία την ψεκάζεις, της κάνεις και χειρότερα, ΑΝ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. αντε ρε λουζερς ..με τον προρνογερο σας , αντε φατε κανενα σουβλακι και δεστε την τσοντα της τζουλιας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Άντε και καλά δεν ήξερε ο αστυνομικός ποιόν είχε απέναντί του. Δεν σεβάστηκε τα χρόνια του; Μη μου πείτε ότι ο Γλέζος μικροδείχνει...
    Επιτέθηκε δηλαδή στον ΠΑΠΠΟΥ του με χημικά...
    Ευτυχώς που δεν έπαθε ανακοπή, να του μείνει στα χέρια.
    Τα καλόπαιδα με τις μολότωφ και τα καδρόνια δεν τα αγγίζετε γενναίοι μπασκίνες. Ενώ τα γεροντάκια είναι εύκολη λεία.
    Θα έπρεπε να ντρέπεστε, ενώ ΟΛΟΙ οι υπουργοί δημοσίας τάξης της τελευταίας δεκαετίας, ανεξαρτήτως κόμματος, θα έπρεπε να πάνε σε θάλαμο αερίων, διότι η συναισθηματική συμπεριφορά των αστυνομικών είναι πεντακάθαρο σημάδι ότι είναι πλήρως ανεκπαίδευτοι. Αλλά δεν βαριέσαι, τα κορόιδα (εμείς) πληρώνουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. οι μπάτσοι να περνάνε από τον ψυχολόγο και να διδάσκονται την ιστορία μας (ΟΧΙ ΤΩΝ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ) και μετά να πιάνουν όπλο και ψεκαστήρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ελεος πια, τα ΜΜΕ προσπαθούν απο χτές να περάσουν ώς ισότημα τα δύο συμβάντα της επιθεσης προς το πρόεδρο της ΓΣΕΕ και το Γλέζο. Δεν είναι ίδια.

    Παρατηρείστε και στο ιντερνετ το ίδιο γίνεται. Στα ειδησιογραφικά site βλέπουμε συνέχεια. Είναι απο τα λίγα άρθρα αυτό που αναφέρονται μόνο στο Γλέζο απο χτές.

    Αν είναι όλες τις επιθέσεις να τις βάζουμε σε ένα άρθρο και να λέμε πως έτσι είναι η πληροφόρηση τότε.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 80% συμφωνα με νεα ερευνα απαιτει να παραιτηθει η κυβερνηση και να γινει πληρης αλλαγη του πολιτικου σκηνικου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ο γλεζος ειναι εθνικος ηρωας.

    ο παναγοπουλος εθνικος προδοτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. «Το περιστατικό με το Μανώλη Γλέζο ήταν ατυχές και σε καμιά περίπτωση στοχευμένο. Ήταν μέρος προσπάθειας της Αστυνομίας να περιορίσει τα επεισόδια» δήλωσε με μήνυμά του στο twitter ο Μιχάλης Τουίτι Χρυσοχοΐδης.

    Ατυχές ήταν το ότι ο πατέρας σου πήδηξε την μάνα σου αντί να τον παίξει ως συνήθως.
    Κότα!


    «Το περιστατικό με την δήλωση του Μιχαλάκη του Χέστη ήταν αυθόρμητη απόδειξη βλακείας και σε καμιά περίπτωση στοχευμένο. Ήταν μέρος προσπάθειας του Χέστη να αποποιηθεί τις ευθύνες» δήλωσαν με μήνυμά τους στο blogger οι bloopers.

    Πάρτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Οι δημοσιογραφίσκοι παρουσιαστές έχουν βαλθεί την ημέρα να την κάνουν νύχτα. Το ίδιο και οι εταιρείες "δημοσκοπήσεων". ¨ελα όμως που και μάτια έχουμε και βλέπουμε και αυτιά και ακούμε τις ΑΝΟΗΣΙΕΣ που λέει ο ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΤΖΕΦΡΥ και ο ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ. Εδώ ποια τους κράζει η ίδια τους η πτέρυγα στην Βουλή, τι να σου κάνουν οι καναλάρχες. Όσο για τον ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ αυτός κάνει μόνο για προστάτης των λαθρομεταναστών. Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΕΥΘΙΞΙΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ όταν αφορα τον ΑΠΛΟ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ και ΗΡΩΕΣ όπως τον ΓΛΕΖΟ. Όσο για το μνημείο του ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ ΤΟ ΒΕΒΗΛΩΝΟΥΝ ΜΟΝΙΜΑ οι 300 που στεγάζονται από επάνω του και ο ΚΛΟΟΥΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΤΖΕΦΡΥ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΑΓΑΠΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ. ΣΘΕΝΟΣ ΚΑΙ ΠΥΓΜΗ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΙΚΑΝΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΟΤΑΝ ΤΑ ΠΟΥΡΑ ΤΩΝ 80+ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΜΕ ΤΑ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΕΒΗΛΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΓΝΩΣΤΟ ΑΥΤΑ ΠΑΘΑΙΝΟΥΝ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ακουστε το καθυστερημενο ανθρωποειδες,
    με εξαρτηση στα ψεμματα,
    τι ελεγε:


    http://www.youtube.com/watch?v=Umw1hN8r0Mw


    να φρικαρετε..

    λυσσαξε να βγει τοσα χρονια
    το πουστρακι κι ελεγε οσα ψεμματα
    παραπανω μπορουσε και τα ελεγε οσο πιο ωραια μπορουσε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ντροπή στους μπάτσους για άλλη μια φορά!

    Όταν ο Γλέζος ανέμιζε σημαίες στην Ακρόπολη, οι παππούδες των ΜΑΤάδων ήταν απασχολημένοι στη μαύρη αγορά...!

    Αλλά πάνω απ' όλα, ντροπή στους πασόκους! Για άλλη μια φορά ξεφτιλίστηκαν και έδειξαν τι εστί εξουσία! και δη...σοσιαλιστική...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ηταν μεγάλο λάθος η ρήψη δακρυγόνων σε αυτόν τον άνθρωπο , τον κ. ΓΛΕΖΟ .
    Είμαι βέβαιος ότι ο Αστυνομικός δεν γνώριζε ποιός ήταν . Δυστυχώς στις Αστυνομικές Σχολές τους διδάσκουν να αναγνωρίζουν και να σέβονται άλλα πρόσωπα (καναλάρχες , προέδρους ομάδων , ποδοσφαιριστές κλπ)...............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ελα μωρέ βαρεθήκαμε να ακούμε τα ίδια και τα ίδια για τον Γλέζο. Ηρωας και βλακείες .Εκανε μια νεανική βλαλωδη παρατολμη πράξη χωρίς να το σκεφθεί και την εκμεταλεύθηκε μετά σε όλη του τη ζωή και έζησε μια χαρά χωρίς ποτέ να δουλέψει.Χίλιες φορές να κάνω μια μαλακία τέτοια αν ξέρω ότι εξασφαλίζω το μέλλον μου για όλη μου την ζωή.Αλλά που να βρείς τέτοιες ευκαρίες;; Δεν ξανάρχονται οι Γερμανοί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Κρεμάλα θέλουν τα πασοκια για τα ελλείμματα μια ζωή έτρωγαν και έκαναν περιούσιες εγώ και ο λαός που δεν ψήφισε ποτέ πασοκ δεν φταίει σε τίποτα γιατί να πληρώσουμε και μείς εμείς μια ζωή χαμένοι ήμασταν άλλοι ήταν στη κλίκα που τα έτρωγαν και μια ζωή μας κυνηγούσαν γιατί δεν σκύβαμε το κεφάλι αυτοί που τα έτρωγαν συμφωνούν με τα μετρά και τώρα μας ζητάν να πληρώσουμε και μείς να πάνε γαμηθούν κρεμάλα θέλουν με λαϊκό δικαστήριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Έθεσαν οί μαλάκας οί ΝεοΕλληνες,τόν Γλέζο στό παλμαρέ(Πάνθεον) τών εθνικών ηρώων.
    Ενάς ήρωας όμως,όταν έχει πράξει μία ηρωική πράξη διά τήν χώραν του καί αυτή τόν έχει τιμήσει δεόντως,δέν βεβηλώνει τόν τάφον τών συναγωνιστών του (ΜΝΗΜΕΙΟ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ).
    Αλλά δέν μάς έχει πεί κάποιος ΝεοΕλληνας,σέ ποιό μέτωπο πολέμησε τούς Γερμανούς τό ΄40,΄41.
    ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΤΟΥ ΄40 ΔΕΝ ΚΑΤΕΤΑΓΗ/ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΑΤΩΣΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΤΩΠΟ.
    ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΤΙ ΗΤΟ
    18άρης τό ΄40,ΔΙΟΤΙ ΠΟΛΛΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΤΩΝ 18 ΧΡΟΝΩΝ ΑΦΗΣΑΝ ΤΗΝ ΨΥΧΗΝ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Η ΜΟΝΗ ΤΙΜΗ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΗΤΟ Η ΑΙΩΝΙΑ ΜΝΗΜΗ/ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ ΤΩΝ ΕΠΙΖΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ,ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΙΜΗΣΕ Ο ΓΛΕΖΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ο χώρος του Άγνωστου Στρατιώτη είναι ΙΕΡΟΣ, όπως ιερός είναι για μας τους Έλληνες και ο χώρος της Ακρόπολης.
    Οι Ναζί βεβήλωσαν τον χώρο της Ακρόπολης αναρτώντας την χιτλερική σημαία και ο Γλέζος μαζί με τον Σάντα, που πάντα τον ξεχνάμε, την κατέβασαν και πολύ σωστά γιατί βεβήλωνε την Ακρόπολη.
    Τώρα τι δουλειά είχε ο Γλέζος στον ιερό χώρο του Άγνωστου Στρατιώτη, μαζί με ομοϊδεάτες του, που βεβήλωναν την ιεροτητα του χώρου, για να σηκώσουν ένα κουρελοπανό πάνω στον ιερό χώρο.
    Δύο πράξεις μια ηρωισμού και μια ντροπής, εκ διαμέτρου αντίθετες, αλλά δυστυχώς "το γήρας ου γαρ έρχεται μόνο".
    Είδα το σχετικό video που ο Γλέζος επιτίθεται στους αστυνομικούς και καμμιά συγγνώμη δεν νοείται από τα όργανα της τάξης που έκαναν το καθήκον τους υπερασπιζόμενοι την ιερότητα του χώρου.
    Η εικόνα της ντροπής δεν είναι ο Γλέζος και ο κάθε άλλος επιτιθέμενος στα όργανα της τάξης πολίτης που του έρριξαν χημικά, αλλά η εικόνα των Ευζώνων που αποχωρούσαν από την φύλαξη του Άγνωστου Στρατιώτη, υπό την προστασία της αστυνομίας.
    Κρίμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ε ΡΕ ΚΑΦΡΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΘΑΙΝΕ Ο ΓΛΕΖΟΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΘΑΤΑΝΕ ΟΙ ΝΥΚΤΕΣ ΔΕΝ ΘΑΤΑΝΕ ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΓΛΕΖΟΥ ΚΑΙ ΕΔΩ ΘΑΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΚΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Αφιερωμένο στο ζώο τον 7.26:

    1)Ο Γλέζος ανέβηκε στον χώρο του Άγνωστου στρατιώτη για να πει στους άλλους του σύριζα ότι δεν επιτρέπεται να αναρτήσουν πανώ σ' αυτό το σημείο!

    2)Πολύ θα ήθελα να δω και εσένα την κότα να ανεβαίνεις στην Ακρόπολη για να υψώσεις την σημαία ρισκαροντας τη ζωή σου! Είμαι σίγουρος ότι θα το έκανες...φαίνεται άλλωστε απ' το ότι χαρακτηρίζεις την πράξη του ως: "μαλακία".....!!!!

    3)Είναι συνηθισμένο φαινόμενο κάτι γελοίοι μαλάκες σαν και εσένα να βγάζουν κόμπλεξ μπροστά σε ανθρώπους με Αρχίδια σαν τον Γλέζο!!! Κοντεύει τα 90 και ακόμα τρέχει σαν έφηβος σ' όλες τις πορείες για να υπερασπιστεί τον λαό που πάντα υπηρετούσε. Μήπως το κάνει για να διασφαλίσει την βουλευτική του σύνταξη?

    Γράψε και άλλα σχόλια επαναστάτη του κώλου! Μάγκα του ίντερνετ και του καναπέ! Σίγουρα η ιστορία θα σε δικαιώσει!!!
    Γιατί εμείς οι υπόλοιποι-άσχετα από πολιτικές πεποιθήσεις- παραδεχόμαστε ότι είμαστε πολύ μικροί να μιλήσουμε για αυτόν! Ας κάνουμε πρώτα κάτι αντίστοιχο...και τότε θα αποκτήσουμε το δικαίωμα να τον κρίνουμε...

    Υ.Γ. Οι γερμανοί μπορεί να μην ξανάρχονται, αλλά η μαλακία που σε δέρνει ήρθε και δεν θα φύγει ποτέ!Είναι μόνιμη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. @@@ 07/05:16 π.μ.



    Όσον αφορά τό πρώτο στήν ανάρτηση σου,έχω νά σού πώ,ότι οί σχετικές εικόνες,είναι αδιάψευτες κι αυτές καταδεικνύουν,ότι ή πρόθεση του ήτο νά αναρτήση αυτό τό κουρελόπανο-πανώ τού ΣΥΡΙΖΑ,στό σημείο όπου οί απλοί Ελληνες έχουν καταθέσει τίς ψυχές τους,διαχρονικά,χωρίς νά έχουν απολαύσει τίς ηθικές-οικονομικές-κοινωνικές απολαβές,πού απολαμβάνει χρόνια τώρα καί χωρίς νά χάση ρανίδα αίματος του ό Γλέζος,διά τήν Πατρίδαν μας.
    Ή εξήγηση πού εσύ δίνεις,ότι δηλαδή προσπάθησε νά αποτρέψη τούς συριζαίους βουλευτές,νά μήν βεβηλώσουν τό ΜΝΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ,είναι ιδική σου εξήγηση καί απολογείσαι μάλλον έκ μέρους τού Γλέζου,άν κι όχι πειστικά.

    ΄Οσον αφορά τόν χαρακτηρισμόν τής πράξεως του,υποστολή Γερμανικής σημαίας,ώς ηρωική,τότε ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΠΕΣΟΝΤΕΣ ΝΕΟΙ ΚΑΙ ΜΗ,ΣΤΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕΤΩΠΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΔΙΑ ΤΟ ΑΓΑΘΟ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΜΑΛΘΑΚΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΤΑ ΤΑ ΙΔΙΚΑ ΣΟΥ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΠΕΡΙ ΗΡΩΙΚΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΘΟΥΝ???

    Ό Γλέζος πρέπει,τιμώντας τήν δήθεν ηρωική πορείαν του,νά ζητήση συγγνώμη,όχι από τήν αστυνομία ή άλλους αλλά από ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΖΟΝΤΕΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΩΝ ΠΟΛΕΜΩΝ ΕΛΛΗΝΕΣ (ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΟΙΣ ΄ΚΕΙΝΩΝ ΡΗΜΑΣΙ ΠΕΙΘΟΜΕΝΟΙ ΘΥΣΙΑΣΑΝ ΕΑΥΤΟΥΣ) ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΝ ΧΘΕΣ-ΣΗΜΕΡΑ- ΑΥΡΙΟ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ ΤΟΥΣ (ΜΑΣ) ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ,ΩΣ ΤΟΝ Ε Λ Α Χ Ι Σ Τ Ο Ν ΦΟΡΟΝ ΤΙΜΗΣ!!!!!!!
    ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΤΟΥΣ ΠΟΥ Ο ΓΛΕΖΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΒΕΒΗΛΩΣΗ ΘΥΣΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΧΘΕΣ ΤΟΥ ΣΤΌΝ ΒΩΜΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ-ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΩΝ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΩΝ!!
    ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΡΙΜΑ!!!!!!!


    Υ.Γ.
    Δέν είμαι ό 07:26,στόν οποίον απαντάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. den doulepse stin zoi tou ,oute mia ora se esas to leo pouse ligo den tha exete na fate..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΤΗΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΟΜΩΣ...

    ΟΠΩΣ.
    H Τζούλια στηρίζει την ΠΑΣΠ

    Η Τζούλια Αλεξανδράτου δεν λέει όχι σε καλές προτάσεις.
    Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για την φοιτητική παράταξη του κυβερνώντος κόμματος. Δεν χαλάει χατίρια, έτσι πρόσφατα βρέθηκε στον χορό της ΠΑΣΠ για να λαμπρύνει με την παρουσία της την εκδήλωση.

    Η Τζούλια στήριξε την φοιτητική παράταξη και ...προκάλεσε ρίγος στο ανδρικό κοινό. Πού να είχε βγει και το DVD τι θα είχε γίνει!

    ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΑΜΙΟΛΕΣ ..ΠΑΣΟΚ ΚΑΝΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση