GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αποχή αποφάσισαν οι δικηγόροι...

...για την επιβολή ΦΠΑ Η συντονιστική επιτροπή των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδας συνήλθε χθες το μεσημέρι εκτάκτως και αποφάσισε την πανελλα...

...για την επιβολή ΦΠΑ

Η συντονιστική επιτροπή των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδας συνήλθε χθες το μεσημέρι εκτάκτως και αποφάσισε την πανελλαδική αποχή των δικηγόρων από τα καθήκοντά τους για την επερχόμενη Τρίτη, Τετάρτη και Παρασκευή 23, 24 και 26 Μαρτίου, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την επιβολή ΦΠΑ στις υπηρεσίες των δικηγόρων.
Στην ανακοίνωσή της η Συντονιστική Επιτροπή των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος αναφέρει τα εξής:
«1) Η διαβούλευση για το φορολογικό, όπως έχουμε επισημάνει ήταν για λόγους...

καθαρά επικοινωνιακούς. Εμείς, παρά ταύτα, με συνέπεια και υπευθυνότητα καταθέσαμε τα υπομνήματά μας. Τελικά επικράτησαν οι απόψεις αυτών που σε μεγάλο βαθμό ευθύνονται για την αποτυχία του φορολογικού συστήματος.
2) Η κατάσταση στην Δικαιοσύνη είναι, όπως συνεχώς καταγγέλλουμε, τραγική. Συνέπεια τούτου ο προσδιορισμός γίνεται μετά από 4, 5 και 6 χρόνια και η υπόθεση εκδικάζεται ακόμη πιο αργά. Δηλαδή αρνησιδικία και ο πολίτης πλέον βρίσκεται πλήρως ανυπεράσπιστος στο έλεος της τύχης.
3) Τι σημαίνει στη σημερινή συγκυρία η επιβολή ΦΠΑ;
Ότι ο πολίτης θα καταβάλλει επιπρόσθετα 21% για τις νομικές υπηρεσίες, για την προσφυγή στην Δικαιοσύνη.
Δεν είναι λοιπόν επιβολή ΦΠΑ στους δικηγόρους, όπως ανακριβώς και για λόγους επικοινωνιακούς διαδίδουν, αλλά έμμεσος φόρος στους πολίτες, που προσφεύγουν σε νομικές συμβουλές για υπηρεσίες στα δικαστήρια.
4) Η πολιτεία όλα αυτά τα χρόνια κωφεύει στα προβλήματα του κλάδου, υποβαθμίζοντάς τα (αν όχι γελοιοποιώντας) με την πλήρη αδράνειά της. Το ερώτημα είναι, θέλουν Δικαιοσύνη τελικά; Θέλουν την απόλυτη πρόσβαση του πολίτη σε αυτή όπως επιτάσσει το Σύνταγμα και η ΕΣΔΑ; Η απάντηση είναι όχι.
5) Καλούμε λοιπόν την Κυβέρνηση να βγει ευθέως, υπεύθυνα, ανυπόκριτα και να πει την αλήθεια στους έλληνες πολίτες, ότι δηλαδή επιβολή ΦΠΑ είναι επιβάρυνση αποκλειστικά και μόνο του πολίτη, του οποίου δυσχεραίνει και καθιστά σχεδόν αδύνατη την προσφυγή στην Δικαιοσύνη.
6) Η Συντονιστική Επιτροπή των προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας, στην σημερινή της συνεδρίαση, ομόφωνα, αποφάσισε να προχωρήσει σε τριήμερη προειδοποιητική αποχή κατά την 23, 24 και 26 Μαρτίου 2010, η περαιτέρω δε στάση μας θα αποφασισθεί από την Ολομέλεια των προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας.
Οι Δικηγορικοί Σύλλογοι δηλώνουν με τη στάση τους αυτή, κοινωνικοί συμπαραστάτες στη σημερινή κρίση, όπως ο θεσμικός τους ρόλος άλλωστε το επιβάλλει, και όχι συμμέτοχοι στην απορρύθμιση και αναρχία που επιδιώκεται με τη στοχοποίηση επαγγελματικών ομάδων και τάξεων».

25 σχόλια

  1. ΤΙ ΛΕΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ .



    Ο ΚΥΚΛΟΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΜΕ ΑΝΑΛΟΓΑ ΧΡΗΜΑΤΙΚΑ ΠΟΣΑ .

    ΕΑΝ ΔΕΝ ΔΩΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΦΠΑ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΙΟΣ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΕΙ Σ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ;


    ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ,ΕΓΩ ΓΙΑΤΙ ΔΙΝΩ ΦΠΑ ;


    ΜΗΠΩΣ ΕΙΜΑΙ Μ.........Σ;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΡΕ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΓΑΜΑΣ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ.
    ΤΙ ΠΑΡΑΓΟΥΝΕ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ??
    ΣΑΛΙΑ!!!!
    ΝΑ ΤΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝΕ ΣΤΑ ΤΣΙΑΚΙΔΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΑΜΩ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ.
    ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΞΩ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΟΛΑ ΤΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΝΑ ΠΑ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝΕ .
    ΚΟΒΟΥΝΕ ΠΑΡΑΒΟΛΟ 100 ε ΚΑΙ ΣΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ 1000 ΚΑΙ 2000

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Βρε ΖΩΑ που λέει και ο Λεβέντης .. αν μπει ΦΠΑ στις δικηγορικές υπηρεσίες , ποιος θα το πληρώσει το χαράτσι του 21% επί της αμοιβής ? ... οι δικηγόροι ή ο κόσμος που θα χρειαστεί δικηγόρο ?
    Τι ΖΩΑ ρε πστ μου ...

    Ο άλλος ο βλάκας στις 21 Μαρ 2010 8:09:00 π.μ. , αναρωτιέται γιατί αυτός δίνει (και καλά ) ΦΠΑ !!!!
    Εσύ δίνεις ΦΠΑ ρε ΟΡΓΙΟ ή στον έχουν προπληρώσει τον ΦΠΑ αν ασκείς επαγγελματική δραστηριότητα ?
    Αν δεν ασκείς επαγγελαμτική δραστηριότητα (το πιθανότερο ) και πληρώνεις ΦΠΑ σαν καταναλωτής, θα ήθελες να πληρώνεις συν 21% για δικηγορικές υπηρεσίες ?
    Τι ΖΩΑ ρε πστ μου !!

    Και μετά ψάχνουμε να βρούμε γιατί μας κυβερνάνε αυτοί οι Πολιτικοί εδώ και 35 χρόνια.
    Με τέτοια ΖΩΑ να τους ψηφίζουν τι να περιμένει κανείς ρε πστ μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Με την ανοχή της Αγγλίας όπως και στους δυο προηγούμενους παγκόσμιους πολέμους, η Γερμανία με συμμάχους φανερούς τους Ολλανδούς και τους Σκανδιναβούς, και κρυφούς τους Τούρκους, ΞΕΚΙΝΗΣΕ τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο, όχι με τα κανόνια και τα τανκς όπως τους προηγούμενους αλλά με το Ευρώ και τα δανεικά της τα οποία απλόχερα τα έδινε από την εποχή που έκοβε όσα Μάρκα ήθελε και ποιος να την ελέγξει!
    Πρώτο θύμα της δυστυχώς θα είναι η Ελλάδα μας, η Ελλάδα της οποίας τον Χρυσό που της κατάκλεψε σαν κατακτητής στον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο ουδέποτε επέστρεψε και ας λέει η Μέρκελ ότι μέσω της ΕΟΚ μας βοήθησε οικονομικά το ένα χέρι μας έδινε αυτή την βοήθεια και με το άλλο χέρι μας ανάγκαζε να αγοράζουμε τα ΛΈΟΠΑΡΝΤ, και για αυτό το λόγο δεν δέχτηκε ποτέ να οριστούν τα σύνορα της Ευρώπης της ΕΟΚ, έτσι που να μπορεί να μας απομυζεί με τους εξοπλισμούς, για αυτόν τον λόγο δεν δέχτηκε ποτέ να έχει η Ευρώπη της ΕΟΚ ένα κοινό κουμπαρά, ένα ταμείο, ένα κοινό έλεγχο των οικονομικών της, για να μπορεί κάποια στιγμή η ίδια η Γερμανία με την οικονομική της ισχύ να κατακτήσει την υπόλοιπη Ευρώπη, δίχως να ρίξει μια τουφεκιά, αυτά θέλουν οι Γερμανοί οι οποίοι όπως και οι Τούρκοι δεν εγκατέλειψαν ποτέ τον μεγαλοϊδεατισμό τους για επέκταση των συνόρων τους, η Γερμανία με το ΧΡΗΜΑ και η Τουρκία με τους Μετανάστες.
    Εις Υγείαν μας.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 21 Μαρ 2010 9:07:00 π.μ.


    ΥΠΟΝΟΜΕ

    ΡΩΤΑΩ ΔΙΟΤΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΩ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΤΙ ΛΕΦΤΟΥΔΑΚΙΑ ,ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΜΟΥ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΑΝΕ ΑΛΛΟΙ.

    ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ , ΥΠΟΝΟΜΕ , ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΣ ;


    Ε ΥΠΟΝΟΜΕ ;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η ΑΜΟΡΦΩΣΙΑ ΜΕΡΙΚΩΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ. ΤΟ ΦΠΑ 21% ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟ, ΚΑΘΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΘΑ ΜΕΤΑΚΥΛΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΣΧΕΤΙΚΟ ΦΟΡΟ ΣΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΟΥΣ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΩΣ ΑΜΟΙΒΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΤΩΝ ΑΜΟΙΒΩΝ. ΓΙ ΑΥΤΟ Ο ΦΠΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΚΑΘΩΣ ΑΝ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΠΕΛΑΤΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΟΒΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ, Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ.ΕΠΟΜΕΝΩΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΠΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΥΠΟΝΟΜΕ .

    ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΔΕΙ ΤΙ ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ,ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΑΛΕΙ ΦΠΑ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 21 Μαρ 2010 9:29:00 π.μ.


    ΕΣΥ ΤΩΡΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ,ΘΕΩΡΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ,ΜΟΡΦΩΜΕΝΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Με την ιδια λογική δεν πρέπει να υπάρχει ΦΠΑ στο ψωμί, στα τρόφιμα, στα φρούτα κλπ γιατί τον ΦΠΑ τον πληρώνει ο έλληνας καταναλωτής.
    Τι λέτε ρε δικηγόροι ωραία σοφιστία σκαρφιστήκατε.
    Σιγα μην σας αφήσουμε ασύδοτους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τον ΦΠΑ δεν θα τον πληρώνουν οι δικηγόροι αλλά οι πελάτες τους.Αυτή είναι η μία πλευρά του θέματος.Η άλλη όμως είναι ότι ο ΦΠΑ θα συμπιέσει τις αμοιβές τους προς τα κάτω ,αφού οι οικονομικές δυνατότητες των πελατών τους είναι περιορισμένες ενώ ταυτόχρονα η επιβολή του ΦΠΑ θα αυστηροποιήσει τον φορολογικό έλεγχό τους.Αυτή είναι η αλήθεια, πιο σύνθετη απ΄ όσο ορισμένοι νομίζουν. Όμως αφού τα οικονομικά του κράτους πρέπει να νοικοκυρευτούν ,τότε θα πρέπει να επιβληθεί ο ΦΠΑ στις αμοιβές των δικηγόρων.Και όχι μόνον.Θα πρέπει να γίνουν και άλλες τομές, που δεν θα αρέσουν καθόλου στους δικηγόρους (κατάργηση υποχρεωτικών δικηγορικών παραστάσεων κλπ),;Ο σο για τους μαλάκες που βρίζουν τους δικηγόρους, να θυμηθούν τις μαλακίες που λένε όταν κάποιος τους κατηγορήσει άδικα ή τους προσβάλει κάποιο δικαίωμα και αναγκαστούν να ζητήσουν δικαστική προστασία.Τότε θα καταλάβουν ότι βρίζοντας τους δικηγόρους, απλά λένε μαλακίες Ένας δικηγόρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Οι αμοιβές των δικηγόρων στην Ελλάδα .

    Οι δικηγόροι στην Ελλάδα βγάζουν πολλά μαύρα χρήματα διότι τους καλύπτει το σύστημα .
    Σχεδόν όλοι οι βουλευτές και υψηλά κομματικά στελέχη
    των κομμάτων , της κρατικής μηχανής , των τραπεζών , είναι δικηγόροι και έχουν πολυτελέστατα γραφεία δικηγορικά , με πολύ προσωπικό και διείσδυση στην τηλεόραση , για να περνάνε τι απόψεις τους , και να περνούν τις δουλειές των δημοσίων έργων επιδότησης από την ευρωπαϊκής ένωσης , {παράνομα)
    για να μην φαίνονται τα πραγματικά αφεντικά τους .
    να βγάζουν έξω έμπορους ναρκωτικών , μεγαλοαπατεώνες καταχραστής του δημοσίου χρήματος .
    Ο Πρόεδρος , του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών είναι
    κομματόσκυλο του ΠΑΣΟΚ , είναι μάλιστα και υψηλά αμειβόμενος μόνιμος δικηγόρος στην ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ παίρνοντας πάνω από 7.000 ευρύ τον ΜΗΝΑ , παίρνοντας μάλιστα και μεγάλες δουλειές τις τράπεζας για το γραφείο του.
    Οι δικηγόροι που εργάζονται στην ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΜΙΣΘΟ ΚΑΘΑΡΟ ΤΟΝ ΜΗΝΑ 3.500 ΕΥΡΩ μέχρι 6.000 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΜΗΝΑ .
    Επίσης η ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ,έχει μαζέψει ένα σωρό κομματόσκυλα δικηγόρους , που είναι συνεργαζόμενοι με πολύ υψηλές αμοιβές .
    Οι άλλες τράπεζες δεν δίνουν τόσο σκανδαλώδες παράνομες
    αμοιβές και μισθούς σε δικηγόρους .
    Ας επέμβει κανένας εισαγγελίας στην Εθνική τράπεζα να ελέγξει τις μισθοδοσίες των δικηγόρων της και των συνεργαζόμενων της .
    Όλοι οι άλλοι υπάλληλοι τις τράπεζας παίρνουν από 700 ευρώ μέχρι 1.500 ευρώ , τον μήνα καθαρά .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Οι αμοιβές των δικηγόρων στην Ελλάδα .

    Οι δικηγόροι στην Ελλάδα βγάζουν πολλά μαύρα χρήματα διότι τους καλύπτει το σύστημα .
    Σχεδόν όλοι οι βουλευτές και υψηλά κομματικά στελέχη
    των κομμάτων , της κρατικής μηχανής , των τραπεζών , είναι δικηγόροι και έχουν πολυτελέστατα γραφεία δικηγορικά , με πολύ προσωπικό και διείσδυση στην τηλεόραση , για να περνάνε τι απόψεις τους , και να περνούν τις δουλειές των δημοσίων έργων επιδότησης από την ευρωπαϊκής ένωσης , {παράνομα)
    για να μην φαίνονται τα πραγματικά αφεντικά τους .
    να βγάζουν έξω έμπορους ναρκωτικών , μεγαλοαπατεώνες καταχραστής του δημοσίου χρήματος .
    Ο Πρόεδρος , του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών είναι
    κομματόσκυλο του ΠΑΣΟΚ , είναι μάλιστα και υψηλά αμειβόμενος μόνιμος δικηγόρος στην ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ παίρνοντας πάνω από 7.000 ευρύ τον ΜΗΝΑ , παίρνοντας μάλιστα και μεγάλες δουλειές τις τράπεζας για το γραφείο του.
    Οι δικηγόροι που εργάζονται στην ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΜΙΣΘΟ ΚΑΘΑΡΟ ΤΟΝ ΜΗΝΑ 3.500 ΕΥΡΩ μέχρι 6.000 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΜΗΝΑ .
    Επίσης η ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ,έχει μαζέψει ένα σωρό κομματόσκυλα δικηγόρους , που είναι συνεργαζόμενοι με πολύ υψηλές αμοιβές .
    Οι άλλες τράπεζες δεν δίνουν τόσο σκανδαλώδες παράνομες
    αμοιβές και μισθούς σε δικηγόρους .
    Ας επέμβει κανένας εισαγγελίας στην Εθνική τράπεζα να ελέγξει τις μισθοδοσίες των δικηγόρων της και των συνεργαζόμενων της .
    Όλοι οι άλλοι υπάλληλοι τις τράπεζας παίρνουν από 700 ευρώ μέχρι 1.500 ευρώ , τον μήνα καθαρά .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Οι αμοιβές των δικηγόρων στην Ελλάδα .

    Οι δικηγόροι στην Ελλάδα βγάζουν πολλά μαύρα χρήματα διότι τους καλύπτει το σύστημα .
    Σχεδόν όλοι οι βουλευτές και υψηλά κομματικά στελέχη
    των κομμάτων , της κρατικής μηχανής , των τραπεζών , είναι δικηγόροι και έχουν πολυτελέστατα γραφεία δικηγορικά , με πολύ προσωπικό και διείσδυση στην τηλεόραση , για να περνάνε τι απόψεις τους , και να περνούν τις δουλειές των δημοσίων έργων επιδότησης από την ευρωπαϊκής ένωσης , {παράνομα)
    για να μην φαίνονται τα πραγματικά αφεντικά τους .
    να βγάζουν έξω έμπορους ναρκωτικών , μεγαλοαπατεώνες καταχραστής του δημοσίου χρήματος .
    Ο Πρόεδρος , του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών είναι
    κομματόσκυλο του ΠΑΣΟΚ , είναι μάλιστα και υψηλά αμειβόμενος μόνιμος δικηγόρος στην ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ παίρνοντας πάνω από 7.000 ευρύ τον ΜΗΝΑ , παίρνοντας μάλιστα και μεγάλες δουλειές τις τράπεζας για το γραφείο του.
    Οι δικηγόροι που εργάζονται στην ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΜΙΣΘΟ ΚΑΘΑΡΟ ΤΟΝ ΜΗΝΑ 3.500 ΕΥΡΩ μέχρι 6.000 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΜΗΝΑ .
    Επίσης η ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ,έχει μαζέψει ένα σωρό κομματόσκυλα δικηγόρους , που είναι συνεργαζόμενοι με πολύ υψηλές αμοιβές .
    Οι άλλες τράπεζες δεν δίνουν τόσο σκανδαλώδες παράνομες
    αμοιβές και μισθούς σε δικηγόρους .
    Ας επέμβει κανένας εισαγγελίας στην Εθνική τράπεζα να ελέγξει τις μισθοδοσίες των δικηγόρων της και των συνεργαζόμενων της .
    Όλοι οι άλλοι υπάλληλοι τις τράπεζας παίρνουν από 700 ευρώ μέχρι 1.500 ευρώ ,τον μήνα καθαρά .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ρε μαλακα 9.07 γιατι οι υπολοιποι να πληρωνουνε φορους και εσεις να μην πληρωνετε .ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αποκαλυψη

    Αν δεν το γνωριζετε στον κ. Παξινό Δημήτρη και σε όλο το ΔΣ του ωδικηγορικου Συλλογου Αθηνας εχει κανει μηνυση για
    συστηματικη γενοκτονια των Ελληνοπαιδων ,

    μεσω της βιομηχανιας διαζυγιων και των συναλοθουθων επιπτωσεων ειδικα στην ψυχολογια των παιδιων, εγκλημα κατα τς ανθρωποτητας

    Συντομα θα υποβληθει αιτημα σε διεθνη δικαστηρια για αυτα τα εγκληματα που γινονται στα Ελληνικα δικαστηρια, με τους επιορκους δικηγορους!!


    Είναι επίσης προφανές ότι οι ειαγγελικές αρχές είναι κατώτερες των περιστάσεων και αδυνατύν να τιθασσευσουν τους πραγματικους εγγληματις ή κωφευουν οπότε συμμετεχουν...

    Επείγει για το Υπουργειο Δικαιοσυνης, η καθαιρεση και η ανασύνταξη όλου του εισσαγγελικού σώματος, οι ανθρωποι δεν μπορούν!

    Να αντικατασαθουν εδω και τωρα!
    Λεωνιδας Πασοκ

    21 Μαρ 2010 11:51:00 π.μ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αποκαλυψη

    Αν δεν το γνωριζετε στον κ. Παξινό Δημήτρη και σε όλο το ΔΣ του ωδικηγορικου Συλλογου Αθηνας εχει κανει μηνυση για
    συστηματικη γενοκτονια των Ελληνοπαιδων ,

    μεσω της βιομηχανιας διαζυγιων και των συναλοθουθων επιπτωσεων ειδικα στην ψυχολογια των παιδιων, εγκλημα κατα τς ανθρωποτητας

    Συντομα θα υποβληθει αιτημα σε διεθνη δικαστηρια για αυτα τα εγκληματα που γινονται στα Ελληνικα δικαστηρια, με τους επιορκους δικηγορους!!


    Είναι επίσης προφανές ότι οι ειαγγελικές αρχές είναι κατώτερες των περιστάσεων και αδυνατύν να τιθασσευσουν τους πραγματικους εγγληματις ή κωφευουν οπότε συμμετεχουν...

    Επείγει για το Υπουργειο Δικαιοσυνης, η καθαιρεση και η ανασύνταξη όλου του εισσαγγελικού σώματος, οι ανθρωποι δεν μπορούν!

    Να αντικατασαθουν εδω και τωρα!
    Λεωνιδας Πασοκ

    21 Μαρ 2010 11:51:00 π.μ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. μην ξεχνάτε αγαπητοί μου την “πρώτη” κίνηση που έκανε ο ΓΑΠ ως πρωθυπουργός:
    ΈΦΕΡΕ ΤΟΝ ΣΙΜΠΙΛΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΊΣΕΙ ΑΝΆΚΤΟΡΑ!!!!

    όχι μόνο ανεμόμυλους κυνηγάει…όχι μόνο ανεβασμένος πάνω στο καλάμι είναι…αλλά σαν το Forest Gump τρέχει πέρα δώθε νομίζοντας πως κάτι κάνει…
    και φυσικά, όπως ο Forest Gump, συγκινεί τους ομοίους του…
    ...ΚΡΕΤΙΝΟΥΣ ΥΠΕΡΗΛΙΘΙΟΥΣ σαν τον ΚΟΥΤΟΥΤΣΙΚΟ.........βλαμμένο ούστ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Καψαμπέλη, τα βαρειά αφήνουν κουσούρια, δεν το ήξερες;
    Ο Καραμανλής δεν απέλυσε τους πασόκους συμβασιούχους, όπως έκανε ο Γιωργάκης.
    Ο Καραμανλής τη βενζίνη στην είχε 1 ευρώ και όχι 1,50 μέσα.
    Ο Καραμανλής αύξησε τη σύνταξη τυ ΟΓΑ 300% στα πεντέμισυ χρόνια, ο Γιωργάκης που έλεγε ότι θα την πάει στα 550 ευρώ, κάνει τώρα την πάπια.
    Ο Καραμανλής δεν μείωσε τους μισθούς των Δ.Υ. και δεν αύξησε τους ανέργους κατά 200.000 μέσα σε λίγους μήνες, αντίθετα την πήρε από το 11,2% και την έφτασε στο 7%.
    Ο Καραμανλής δεν έταξε λαγούς με πετραχήλια στο λαό σαν τον ήρωά σου τον κωλοτούμπα, μας είπε ότι δεδομένης της παγκόσμιας κρίσης πρέπει να κάνουμε οικονομία. Ο βλαμμένος ήρωάς σου μας κάνει όμως οικονομία μέχρι θανάτου.
    Είναι τόσο μεγάλη η διαφορά ποιότητας χαρακτήρα ανάμεσα στον Καραμανλή και το Γιωργάκη που δεν έχει νόημα να συνεχίσω με άλλα παραδείγματα.
    Εσύ συνέχισε να ζείς στον ονειροπαρμένο κόσμο της προσωπικής σου μαλακίας.
    Προφανώς αυτό σε βολεύει, γιατί ταιριάζει με την αθεράπευτη ψυχασθένειά σου και τα άρρωστα παιδικά σου χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΟΧΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΝΑΙ,
    ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΣΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΦΑΝΕ!!!

    ΕΣΥ ΡΕ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΕ ΑΛΑΒΑΝΟ
    ΠΛΟΥΣΙΟΚΟΠΑΝΕ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ;
    ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ;
    ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΟ ΤΣΜΕΔΕ ΝΑ ΚΑΤΑΒΑΛΟΥΝ;

    ΤΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΚΑΤΟΧΟΧΣ ΣΟΥ ΜΕ ΤΑ πορφυρενια σπιτια στη ΛΗΜΝΟ.

    ΣΥΝΑΣΠΙΣΤΟ- ΑΡΠΑΧΤΕΡΑ ΚΟΠΟΥΚΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. THE END...........GIORGO.
    Νομίζω πως οι Έλληνες θα πρέπει να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε σοβαρά πια την αλλαγή της κυβέρνησης.

    Στην παρούσα φάση δεν μπορούμε να πάμε πιο χαμηλά.
    Έχουμε χάσει με το GAP την αξιοπιστία σαν λαός και ταυτόχρονα δεχόμαστε άκριτα το μίσος του.
    της κυβέρνησης
    και της προπαγάνδας,
    που κατηγορούν τους έλληνες συνολικά, αλλά και επιμέρους κάθε εργατική και κοινωνική ομάδα,
    σαν απατεώνες, διεφθαρμένους, κλέφτες και ότι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς.

    Η κυβέρνηση αυτή προσβάλει όλους τους Έλληνες και εμείς ακόμη τους ανεχόμαστε ?
    ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ.......ΚΑΙ ΤΖΑΜΠΑ.
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ____________

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Οι καινούργιοι δικηγόροι, που απασχολούνται από άλλους δικηγόρους υποφέρουν. Ανήκουν στη γενιά των 700 ευρώ και πληρώνουν και τις εισφορές τους απ'την τσέπη τους. Ανέχονται να δουλεύουν ατέλειωτες ώρες, να κάνουν το γραμματέα, τον κλητήρα και αν πρόκειται για γυναίκα έχει να αντιμετωπίσει και τον κάθε ξελιγωμένο σαλιάρη. Γι'αυτό υπάρχουν και πολλές δικηγορίνες πουτάνες, που βρίσκουν γέρους συναδέλφους και τους δουλεύουν για να εξασφαλίσουν στήριξη. Βρίστε λοιπόν τους δικηγόρους που είναι απατεώνες και τις πουτάνες τους και όχι τους υπόλοιπους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. "Αυτή είναι η αλήθεια, πιο σύνθετη απ΄ όσο ορισμένοι νομίζουν."


    21 Μαρ 2010 10:37:00 π.μ.

    ΔΗΛΑΔΗ κ ΔΙΚΗΓΟΡΕ ΜΟΥ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΤΗΝ ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΑΙΔΑΛΩΔΕΣ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΕΩΣ ;

    ΕΠΕΙΔΗ ΔΗΛΑΔΗ ΣΑΣ ΣΤΡΙΜΩΧΝΟΥΝ ΑΡΧΙΣΑΝΕ ΟΙ ΓΡΙΝΙΕΣ ;

    ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ

    ΕΜΕΙΣ , ΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ,ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ , ΤΑ ΑΣΥΓΚΡΙΤΑ ΜΙΚΡΟΤΕΡΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΜΑΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ένα είναι σίγουρο για το έκτρωμα της σηψημίας στους χώρους της δικαιοσύνης και των αλληλέγγειων συναδελφικών τους υποχρεώσεων, στους δικονομικούς αστέρες της διαφθοράς, η Ευρωπαική Ένωση δεν πρόκειτε να παρέμβει!

    Η αντίστροφη μέτρηση για αυτούς μόνο από ένα κίνημα κατά των διαπλεκόμενων στη διαφθορά θα τους ταράξει τα νερά!

    http://diaploki-diafthora.blogspot.com/2007/08/blogger-gr.html

    Αλλά τι να περιμένης κι από τη γενιά των 700 ευρώ κι αυτοί μια τσιτσιλόνια ευκαιρία περιμένουν για μα μπούν στο κύκλωμα της δικονομοπορνίας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση