GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στους δρόμους και οι αστυνομικοί...

...για τα νέα οικονομικά μέτρα Aπό την ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ και την ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ Συ...

...για τα νέα οικονομικά μέτρα

Aπό την ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ
και την ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ
ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Συνάδελφοι και συναδέλφισσες
Τα πρωτοφανή οικονομικά μέτρα με τα οποία επιχειρείται η αντιμετώπιση του δημόσιου χρέους και των ελλειμμάτων, προκαλούν σε όλους μας εύλογη ανησυχία και αγανάκτηση, αφού για μια ακόμα φορά στρέφονται κατά των μόνιμων θυμάτων, δηλαδή των εργαζόμενων.
Η «ωρολογιακή βόμβα» που απειλούσε χρόνια τώρα τα θεμέλια της ελληνικής οικονομίας και που μέχρι χθες, με ταχυδακτυλουργικούς τρόπους κρατούνταν «ασφαλισμένη» από όλους, έχει «απασφαλιστεί» με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Μια κατάσταση που εμφανιζόταν μέχρι πρότινος ρόδινη, αποκαλύπτεται σήμερα με τον πιο απροκάλυπτο τρόπο ότι προφανώς δεν μπορεί να συνεχιστεί. Καλούν δε πάλι εμάς να βάλουμε πλάτη για να ...

ανορθωθεί η οικονομία, για να ανασυνταχθεί ο διαλυμένος παραγωγικός ιστός, για να λειτουργήσει το κράτος, για να πάψουμε να ζούμε με δανεικά κλπ., κλπ., λες κι είμαστε εμείς εκείνοι που οδηγήσαμε τη χώρα στα πρόθυρα της χρεοκοπίας.
Συνάδελφοι και συναδέλφισσες
Δικαίως οι εργαζόμενοι αγανακτούν και βρίσκονται στους δρόμους, διαμαρτυρόμενοι για την απροκάλυπτη επίθεση που δέχεται το εισόδημά τους. Αυτήν την ίδια επίθεση δεχόμαστε κι εμείς οι αστυνομικοί και γι’ αυτό ενώνουμε τις φωνές μας με τις φωνές των υπολοίπων εργαζομένων, χωρίς να λησμονούμε ότι είμαστε αναπόσπαστο κομμάτι του λαού μας.
Τα αιτήματά μας είναι ξεκάθαρα και πέρα για πέρα δίκαια.
Ζητάμε και αγωνιζόμαστε για:
- Ανατροπή της πολιτικής λιτότητας των περικοπών και της μόνιμης μείωσης των μισθών και των συντάξεων.
- Καμία ονομαστική μείωση των τακτικών επιδομάτων για τους ένστολους, καθ’ όσον εξαιρέθηκαν από το πρόσφατο μισθολόγιο των δημοσίων υπαλλήλων όπου υπήρξε ενσωμάτωση των επιδομάτων τους στο βασικό τους μισθό.
- Νέο μισθολόγιο με ενσωμάτωση των επιδομάτων.- Δίκαιο φορολογικό σύστημα.- Κατοχύρωση του Δημόσιου Κοινωνικού Χαρακτήρα της Ασφάλισης στο Δημόσιο.
Δηλώνουμε ότι δεν είμαστε διατεθειμένοι να πληρώσουμε μόνο εμείς την κρίση. Γι’ αυτό σας καλούμε σε συνεννόηση με τις περιφερειακές ενώσεις να συμμετέχετε στις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας που διοργανώνονται από τα Εργατικά Κέντρα και τις δημοσιοϋπαλληλικές οργανώσεις, αλλά και κεντρικά στην Αθήνα, όπου οι Ομοσπονδίες μας δηλώνουν δυναμικό «παρών», καθώς και σε τοπικό επίπεδο, διοργανώνοντας με πρωτοβουλίες σας εκδηλώσεις διαμαρτυρίας, ενημερώνοντας τους συμπολίτες μας για το δικό μας αγώνα, για τα δικά μας αιτήματα. Σήμερα η ανάγκη μαζικών κινητοποιήσεων είναι πιο επιτακτική από ποτέ άλλοτε γιατί αν δεν αντιδράσουμε σήμερα, τα μέτρα αυτά θα αποκτήσουν μόνιμο χαρακτήρα και θα εφαρμοσθούν πάνω μας με την πιο βάρβαρη μορφή τους.
Ο αγώνας θα είναι διαρκής και δύσκολος. Μόνο με τη δική σας συμμετοχή και προσπάθεια, μπορούμε να ελπίζουμε σε ένα καλύτερο αύριο. Ενώνουμε τις φωνές και τους αγώνες μας με τον αγώνα όλων των εργαζομένων. Για να μην υπάρξει οπισθοδρόμηση. Οι καιροί δεν συγχωρούν καμία ολιγωρία. Απαιτούν τόλμη και αποφασιστικότητα.
Όλοι μαζί στον αγώνα!

Για την Εκτελεστική Γραμματεία της Π. Ο. ΑΣ. Υ.
Ο Πρόεδρος ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ Χρήστος
Ο Γενικός Γραμματέας ΛΑΖΟΣ Παναγιώτης
Για την ΠΟΑΞΙΑ
Ο Πρόεδρος ΓΕΩΡΓΑΤΖΗΣ Δημήτριος
Ο Γενικός Γραμματέας ΚΑΤΣΙΑΜΑΚΑΣ Ιωάννης

16 σχόλια

  1. ο πανηλιθιος ανεπαγγελτος θα μας βυθισει σε απιστευτη υφεση με αυτα τα αθλια και σιχαμερα μετρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τουλάχιστον 30% μείωση αγοραστικής δύναμης θα έχουμε φέτος.
    Και αυτό είναι το ΚΑΛΟ σενάριο, γιατί πολλοί συμπολίτες μας θα μείνουν άνεργοι.
    Εκεί να δείς αγοραστική δύναμη!!!
    Έμπαινε Γιωργάκη, μην αφήσεις τίποτε όρθιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΦΑΤΕΤΗΝ ΣΤΙΟΝ ΚΟΛΟ ΚΟΛΟΜΠΑΤΣΟΙ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. πλάκα θα έχει τώρα να ζητήσετε και συμπαράσταση αληταράδες!

    Πλάκα θα έχει!
    Ξύλο που το θέλετε, παράσιτα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ,ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΓΛΥΚΑ.
    ΝΑ ΠΑΨΕΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙΤΕ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΘΙΓΟΥΝ ΤΑ ΝΕΑ ΕΠΩΔΥΝΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΣΚΛΗΡΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ.
    ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ;ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΟΠΛΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ;ΓΙΑΤΙ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΝΑΤΟΙΚΑ ΙΣΟΔΥΝΑΜΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΕΞΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΕΡΙΚΟΠΩΝ ΤΩΝ ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΙ ΑΥΞΗΣΕΩΝ ΤΩΝ ΑΓΑΘΩΝ;
    ΔΗΛ ΟΤΑΝ ΘΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΙΝΕΖΟΣ Η Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. για σενα που βριζεις απο μακρια και εκ του ασφαλους,προφανως καποιος κολομπατσος σε εχει γαμησει,αλλα δεν σου αρεσε φαινεται.θα βρεις συντομα αλλον,παλιομαλακα.ολοι στην κοινωνια κοιτανε πως θα τα βγαλουν περα,εσυ ισως εχεις και δεν σε νοιαζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. -ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΑ 30 ΔΙΣ ΑΝΕΙΣΠΡΑΚΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ
    -ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ
    -ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ
    -ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ Η ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ
    -ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ ΝΑ ΑΥΞΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΦΠΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΒΟΥΛΙΑΞΕΙ Η ΑΓΟΡΑ

    Αυτά ήταν μερικά από τα λόγια του ΑΣΤΡΟΠΕΛΕΚΙΟΥ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ


    Να τον χαιρόμαστε και ας τον φάμε 4 χρόνια στη μαπα

    δεν ήταν τίποτα άλλο παρά ένας ψεύτης και συκοφάντης.........

    το πασοκ δεν αλλάζει

    απλά ένα πράγμα μόνο
    ΑΝ ΕΙΧΕ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΙΚΑΝΟΣ YES-MEN ΝΑ ΕΠΑΙΡΝΕ Ο,ΤΙ ΜΕΤΡΑ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΤΩΡΑ ΔΕ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΤΣΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ......ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΙς ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ 5 ΜΗΝΕΣ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΕΤΣΙ......ΠΡΙΝ 3 ΜΗΝΕΣ ΤΑ SPREAD ΗΤΑΝ ΣΑΝ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΦΑΓΩΘΗΚΕ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΝΑ ΠΕΣΕΙ Η ΔΕΞΙΑ.ΤΗΣ ΕΙΧΕ ΚΗΡΥΞΕΙ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΜΜΕ,ΤΗΣ ΤΡΕΜΗΣ,ΤΟΥ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ ΤΟΥ ΡΟΙΤΕΡ ΚΑΙ ΕΠΙ ΕΝΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.
    ΠΗΓΑΝ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΓΩΜΑ ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΕΣ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΕΣ ΕΦΑΓΑΝ ΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ.
    ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΤΡΕΜΗ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΛΥΖΩΓΟΠΟΥΛΟΣ;ΑΠΛΑ ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ Ο ΥΠΟΧΩΡΗΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΣ ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πήγα σήμερα στην αστυνομία για να πάρω ένα χαρτί που χρειαζόμουν.
    Αφού περίμενα κανα εικοσάλεπτο έξω απο τη γραμματεία , βγαίνει ένας που εξυπηρετούσε μέσα δύο κυρίες και λέει : παιδιά το γραφεί σήμερα είναι κλειστό.
    Τι έγινε του λέμε ?
    Λείπει ο υπάλληλος απαντά.
    Δεν τον αντικαθιστά κάποιος?
    Οχι.
    Πάμε στον αξιωματικό υπηρεσίας.
    Πως παίρνουμε τα χαρτιά που χρειαζόμαστε ?
    Την δευτέρα γιατί ο συνάδελφος ασθενεί.
    Δεν τον αντικαθιστά κάποιος ?
    ΟΧΙ.
    Πάρτε πάλι άδεια απο την δουλειά σας γιατί το δημόσιο δεν δουλεύει.
    Και μετά τα κοπρόσκυλα θέλουν απεργίες και δρόμους.
    Κανένας δεν θα σας υποστηρίξει καργιόλια όσο δουλεύετε έτσι .
    ΣΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ .
    ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ.
    ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΕΤΕ ΕΡΓΟ.
    ΜΟΝΟ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 04 Μαρ 2010 5:36:00 μ.μ.
    Κι εσύ απο μακριά και εκ του ασφαλούς μιλάς φιλαράκο.
    Εξ άλλου κανένας κολόμπατσος δεν μπορεί
    να γαμήσει μόνος του γι αυτό σας στέλνουν και δύο δύο σαν τους Χιώτες.
    Γι αυτό τον μάγκα μόνο άμα είσαι με τρεις τέσσερις μαζί.
    Όχι απο τον υπολογιστή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ή θα βουλιάξει η κυβέρνηση ή θα βουλιάξει η κοινωνία
    Αφού χθες ο πρωθυπουργός έβγαλε τον υποκριτικό δεκάρικο λόγο για την πατρίδα, τον πόλεμο που έχουμε και τους κακούς που κλέβουν το κράτος στην υγειά των κορόιδων, έβαλε σήμερα τον κυβερνητικό εκπρόσωπο να κάνει τις εφιαλτικότερες ανακοινώσεις που έχει ακούσει ποτέ η εργαζόμενη κοινωνία.
    Η κυβέρνηση Παπανδρέου βουλιάζει τη χώρα, δημεύει μισθούς και συντάξεις, κλέβει εισοδήματα με τους εξωφρενικούς φόρους. Την ίδια στιγμή δεν παίρνει ούτε ένα ευρώ από τους πλούσιους. Δεν κόβει ούτε ένα ευρώ από τους εξοπλισμούς και τις πολεμικές παραγγελίες. Δεν παίρνει ούτε ένα ευρώ επιπλέον από τις τράπεζες, τους μεγαλύτερους ληστές του λαού. Η κυβέρνηση Παπανδρέου σε σύντομο χρονικό διάστημα ξεπέρασε την αντιλαϊκή πολιτική και της κυβέρνησης Μητσοτάκη και της κυβέρνησης Καραμανλή.
    Ποτέ μέχρι σήμερα σε όλη τη μεταπολεμική περίοδο δεν ειπώθηκαν τόσα πολλά ψέματα σε τόσο λίγο χρόνο. Η κυβέρνηση Παπανδρέου αφού παρέδωσε την εξουσία στις χρηματαγορές και στις Βρυξέλλες συμπεριφέρθηκε ως γκαουλάιτερ του Βερολίνου. Η κυβέρνηση μπορούσε να δανειστεί φτηνότερα, μπορούσε να βάλει χέρι στο μεγάλο κεφάλαιο, μπορούσε να απαιτήσει στήριξη από τις Βρυξέλλες, μπορούσε να υπερασπίσει την εξοντωμένη κοινωνία.
    Όμως επέλεξε να πάρει τα εύσημα των Financial Times, της Goldman Sachs, της Μέρκελ και του Μπαρόζο. Και όπως φάνηκε από τη δήλωση της Γερμανίδας καγκελαρίου, η εξόντωση του ελληνικού λαού γίνεται χωρίς καν οικονομικό αντίκρισμα από τις Βρυξέλλες.
    Η εργαζόμενη κοινωνία με τα μέτρα που εξήγγειλε η κυβέρνηση Παπανδρέου γυρίζει πολλές δεκαετίες πίσω. Αναιρούνται κατακτήσεις που κερδήθηκαν με τεράστιους αγώνες εδώ και έναν αιώνα. Τα μέτρα είναι μόνιμα και όχι προσωρινά, αυτό ομολογείται πια ανοικτά. Τα μέτρα δεν αφορούν μόνο το δημόσιο τομέα, αλλά δίνουν το σήμα και στον ιδιωτικό για αντίστοιχη ληστεία. Ούτως η άλλως η αφαίρεση εισοδήματος από το ΦΠΑ, τα καύσιμα κλπ αφορούν όλη ανεξαιρέτως την κοινωνία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Από τους καναπέδες που τα ξύνουν, ας κατέβουν και μιά φορά στους δρόμους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αν και οι ποινικές ευθύνες για τους υπουργούς παραγράφηκαν, οι οικονομικές απαιτήσεις του δημοσίου εναντίον τους δεν παραγράφονται.
    Να κληθούν να πληρώσουν τις ζημίες που προκάλεσαν στο ελληνικό δημόσιο.
    Να κατασχεθούν οι περιουσίες τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Η κοινωνική έκρηξη θα γίνει στο γκισέ της τράπεζας
    Καλώς ήλθαμε στη Δανία του Νότου

    Η ώρα του λογαριασμού δεν έχει φτάσει ακόμη για τους πολίτες, κυρίως τους δημόσιους υπαλλήλους, αλλά και τους υπόλοιπους Έλληνες. Θα έρθει σταδιακά εκείνη η ώρα, όταν θα πάνε στις τράπεζες να δουν τους λογαριασμούς τους και θα διαπιστώσουν τι σημαίνουν τα μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση.
    Τότε θα δούμε όλοι τη λαϊκή οργή, κι ας μην χαίρεται η κυβέρνηση που ακόμη δεν έχουμε νέα… Δεκεμβριανά.

    Αυτή τη φορά, αν αποφασίσει ο κόσμος να βγει στο δρόμο θα δούμε πολύ χειρότερα πράγματα διότι οι αντοχές εξαντλούνται. Ο απλός πολίτης βλέπει τα λαμόγια, τους επιχειρηματίες, τους τραπεζίτες και τους λοιπούς κρατικοδίαιτους χρυσοκάνθαρους να μην ιδρώνει το αυτί τους από την κρίση, ενώ αυτοί ξεζουμίζονται και ήδη έχει αρχίσει να παίρνει ανάποδες. Όμως, η έκρηξη, είπαμε, θα γίνει στο γκισέ της τράπεζας.

    ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΓΑΜΑΝΕ ΑΓΑΡΜΠΑ
    ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ - ΜΙΖΟΜΕΝΟΙ.
    * παπακωνσταντίνου να πεις την ολλανδέζα σου, να αρχίσει να σε βλέπει αλλιώς.....ΚΟΥΝΙΣΤΟ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Απ΄ότι κατάλαβα σήμερα η κυβέρνηση κόβει τους μισθούς των κρατικών υπαλλήλων.
    Τι έκανε για περικοπή κρατικών δαπανών?
    Τι έκανε για την φοροδιαφυγή?
    Τι έκανε για τους υπευθύνους της κατάρρευσης της οικονομίας?
    Προτείνω για 10 χρόνια βουλευτές εν ενεργεία και συνταξιούχοι να μην πάρουν χρήματα από το δημόσιο και να επιστρέψουν τα κρατικά αυτ/τα.
    Επίσης το αυτό να ισχύσει για όλους τους διορισμένους διοικητές, προέδρους και μέλη διοικητικών συμβουλίων όλων των κρατικών υπηρεσιών, οι θέσεις αυτές είναι τιμητικές και όχι να πληρώνονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΑΠΌ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΑΝΑΡΧΟΦΑΣΊΣΤΕΣ 1 ΩΡΑ ΝΩΡΊΤΕΡΑ ΣΤΟ ΊΔΙΟ ΜΈΡΟΣ;

    ΕΡΕ ΓΕΛΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση