GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στήριξη της Ελλάδας από τον Σαρκοζί...

Δέσμευση Παπανδρέου για αναπτυξιακά μέτρα Η Ελλάδα μπορεί να βασίζεται στην υποστήριξη της Γαλλίας, τόνισε ο Γάλλος πρόεδρος Νικολά Σαρκοζί...

Δέσμευση Παπανδρέου για αναπτυξιακά μέτρα

Η Ελλάδα μπορεί να βασίζεται στην υποστήριξη της Γαλλίας, τόνισε ο Γάλλος πρόεδρος Νικολά Σαρκοζί μετά τη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου στο Παρίσι. Η Ελλάδα έκανε αυτό ακριβώς που της ζήτησε η Ε.Ε., τόνισε ο Ν. Σαρκοζί και πρόσθεσε πως η χώρα μας δεν χρειάζεται έκτακτη χρηματοδότηση.Η Ελλάδα, όπως είπε ο Γάλλος πρόεδρος, δρα με αποφασιστικότητα και σταθερότητα και χαιρέτισε το κουράγιο που επιδεικνύει ο Ελληνας πρωθυπουργός.
«Εάν η Ελλάδα χρειαστεί βοήθεια, θα είμαστε εκεί», διαβεβαίωσε και τόνισε ότι οι ισχυρότερες χώρες της Ε.Ε. θα κάνουν ό,τι απαιτείται προκειμένου να αποτραπεί η απομόνωση της Ελλάδας. Ο κ. Σαρκοζί είχε νωρίτερα συνομιλία με την κ. Μέρκελ, όπως αποκάλυψε ο ίδιος, και ...

πρόσθεσε πως η Γαλλία, η Γερμανία και η Ελλάδα είναι έτοιμες να λάβουν συντονισμένη δράση κατά των κερδοσκόπων που έχoυν βάλει στο στόχαστρο τους ελληνικούς δημοσιονομικούς θεσμούς.
Από την πλευρά του, ο Γ. Παπανδρέου ευχαρίστησε τον κ. Σαρκοζί και τον γαλλικό λαό για την αλληλεγγύη που δείχνει στη χώρα μας. Οι όποιες επιθέσεις δεχόμαστε από κερδοσκόπους, ανέφερε, δεν θα είναι θέμα ελληνικό αλλά ευρωπαϊκό, και θα αφορά το ίδιο το ευρώ.
Σε ερώτηση για το αν η Ελλάδα πρέπει να προσφύγει στο ΔΝΤ ο Σαρκοζί απάντησε πως ένα κράτος - μέλος της Ευρωζώνης που πλήττεται από τους κερδοσκόπους θα πρέπει να βασίζεται στην αλληλεγγύη των υπόλοιπων μελών της ζώνης του ευρώ.
Για το ίδιο θέμα ο κ. Παπανδρέου δήλωσε πως δεν είναι επιλογή μας να πάμε στο ΔΝΤ «επιθυμούμε ευρωπαϊκή λύση». Πρόσθεσε ακόμη πως η Ελλάδα αναμένει κινήσεις αλληλεγγύης από την Ευρωζώνη σε περίπτωση που συνεχιστούν οι κερδοσκοπικές επιθέσεις.
Στη συνέχεια, ο κ. Σαρκοζί τόνισε πως η κερδοσκοπία εναντίον της Ελλάδας είναι πρόβλημα που δεν αφορά μόνο τη χώρα μας αλλά μπορεί να πλήξει πολλές χώρες και διαβεβαίωσε πως η Ελλάδα δεν θα μείνει σε καμία περίπτωση απομονωμένη. Δήλωσε ακόμη πως η δέσμευση της Γαλλίας και η αλληλεγγύη της απέναντι στην Ελλάδα είναι ειλικρινής λόγω και των ιδιαίτερων δεσμών των δύο χωρών. Υπογράμμισε ωστόσο ότι η στάση της Γαλλίας θα ήταν ανάλογη απέναντι σε κάθε κράτος - μέλος της Ευρωζώνης. Ο κ. Παπανδρέου επανέλαβε στη συνέχεια ότι η Ελλάδα δεν ζητάει χρήματα από τις άλλες χώρες, «ζητάμε να δανειζόμαστε με ανάλογους όρους με εκείνους των άλλων κρατών».
Σε ερώτηση για το εάν θα υπάρξουν και νέα μέτρα ο κ. Παπανδρέου απάντησε μεταξύ άλλων τα εξής: «Tα μέτρα που λάβαμε ήταν έκτακτα, δεν ήταν για κανέναν ευχάριστα, δείχνουν όμως την αποφασιστικότητα του ελληνικού λαού… Θα ακολουθήσουν μέτρα για την ανάπτυξη, αλλαγές στη διοίκηση, το φορολογικό σύστημα, το σύστημα υγείας, την εκπαίδευση».

24 σχόλια

  1. Μας ξάφνιασε αρνητικά η χοντροκομένη , αυταρχική Γερμανίδα και ο εκβιαστικός της λόγος ,μας ξάφνιασε θετικά ο μεστός πολιτικός λόγος του ευγενή Σαρκοζί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επιτέλους ακούσαμε και εναν πολιτικό της Ευρωπαικής ενωσης ι να μιλάει ουσιαστικά και πολιτικά , μπράβο ΝΙκολά !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τα εξοντωτικά αντικοινωνικά μέτρα και οι συνέπειές τους, είναι μια προσφορά της Ενωσης Ελληνικών Τραπεζών.

    Οι τράπεζες πήραν 5δις ζεστό χρήμα, μετρητά ως ενίσχυση από τον Αλογογκούφη, και άλλα 19δις εγγυήσεις του δημοσίου. Το σύνολο του ποσού, προήλθε από δανεισμό.

    Τα οφέλη των μέτρων, υπολογίζονται σε περίπου 3.5δις αθροιστικά μέχρι το τέλος του έτους.

    Είναι μια προσφορά της μαφίας ελλήνων και ξένων μαφιόζων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. mPRABO PRESS

    TO ARURO TOY DR KOYTSOYKOY MAS TA EIXE PEI OLA APO PRIN

    O SARKOZI ANELABE HGETIKO ROLO

    8YMISE STHN MERKEL TIS YPOXREOSEIS THS

    ERXETAI NIKH PASOK

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Απεδωσαν οι διμερεις σχεσεις της Τζουλιας με τον Γαλλο Ιαν Σκοτ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η απάντηση του Σαρκοζί ( να απομωνόσουμε τούς ακραίους) επρεπε να ειναι η απάντηση του Ελληνα πρωθυποργού στην ερώτηση του γερμανού δημοσιογράφου στην συνέντευξη μετα την συνάντηση με την Μέρκελ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Απεδωσαν οι διμερεις σχεσεις της Τζουλιας με τον Γαλλο Ιαν Σκοτ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 800.000 εργαζόμενοι, 2.656 ευρώ κατά μέσο όρο οι απώλειες στα εισοδήματα

    Με βάση τα μέτρα της κυβέρνησης για επιπλέον έσοδα 10,835 δισ. ευρώ από περικοπές στα εισοδήματα και αυξήσεις στη φορολογία, 800.000 εργαζόμενοι στον στενό και ευρύτερο δημόσιο τομέα μόνο από το πάγωμα και τις περικοπές στις αποδοχές και τις έκτακτες αποζημιώσεις για υπερωριακή εργασία και έξοδα κίνησης θα υποστούν ο καθένας μείωση εισοδήματος κατά μέσον όρο 2.656 ευρώ μέσα στο 2010.

    Αναλυτικότερα μόνο από τις περικοπές στα επιδόματα και τα δώρα οι απώλειες για τους χαμηλόμισθους δημοσίους υπαλλήλους κυμαίνονται από 5% μέχρι 6,5% και σε ποσά από 700 μέχρι και 1.800 ευρώ τον χρόνο.

    Για τους υπαλλήλους με αποδοχές πάνω από 2.500 ευρώ οι απώλειες κυμαίνονται στο 12% και σε ποσά από 2.500 μέχρι 6.000 ευρώ.

    Οι γιατροί του ΕΣΥ θα έχουν απώλειες 1.700 ευρώ κατά μέσο όρο, ενώ οι δικαστικοί θα χάσουν τουλάχιστον 3.000 ευρώ.

    Ψαλίδι και στις συντάξεις

    Μείωση των παροχών -ακόμα και των συντάξεων για 75.000 ασφαλισμένους- στα ταμεία της ΔΕΗ και του ΟΤΕ θα φέρει η περικοπή της κρατικής χρηματοδότησης.

    Η κυβέρνηση ανακοίνωσε τον περιορισμό κατά 10% του κονδυλίου, που κατευθύνεται στα δύο ταμεία (που ενσω­μα­τώ­θηκαν στο ΙΚΑ). Αυτό πρακτικά σημαίνει πως κόβονται 150 εκατ. ευρώ και οι συγκεκριμένοι φορείς θα πρέπει να βρουν τρόπο να καλύψουν αυτό το κενό.

    Η αρχή θα γίνει από τον περιορισμό των δαπανών (π.χ. στην ιατροφαρμακευτική περίθαλψη), αλλά αν δεν βρεθεί λύση, θα οδηγηθούμε σε μείωση των συντάξεων 7% κατά μέσο όρο Δεν θα επηρεαστούν όσοι παίρνουν την κατώτερη σύνταξη των 486 ευρώ, ωστόσο η περικοπή θα φτάσει το 10% για όσους παίρνουν υψηλές συντάξεις.

    ***
    Τωρα κλαις,γιατι κλαις…
    συ δεν ησουν που ψηφιζες χθες ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΜΗΛΙΩΝΗ

    Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΡΚΟΖΙ

    ΠΡΟΣΘΕΤΕΙ ΠΟΝΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

    ΒΑΖΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ


    Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΑΝΕΤΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!

    ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ

    ΕΡΧΕΤΤΑΙ ΑΛΛΗΛΛΕΓΓΥΗ ΑΠΟ ΕΕ ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΔΟΜΕΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΩΝ

    ΑΥΤΑ ΛΕΓΑΝ ΣΤΗΝ ΜΗΛΙΩΝΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΑΡΗΚΑΝ ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΓΡΑΨΕΙ ΠΡΙΝ ΩΡΕΣ ΣΤΟ ΠΡΕΕΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΛΕΓΑΝ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΙ Ο ΣΑΡΚΟΖΙ!

    ΝΙΚΗ ΠΑΣΟΚ

    07 Μαρ 2010 8:41:00 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο Παπανδρέου πήγε Γαλλία εκεί που θα κυκλοφορούσε η τσόντα της Τζούλιας;

    ΠΑΛΙ Η ΤΖΟΥΛΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Δείτε κάτι πολύ περίεργο:

    - Κυκλοφορεί η τσόντα της Τζούλιας την ημέρα που ανακοινώθηκαν τα σκληρά νέα μέτρα

    - Ο Παπανδρέου συναντιέται με τον Γάλλο πρωθυπουργό την ημέρα που βγαίνουν οι φήμες...πως η τσόντα της Τζούλιας είχε γυριστεί για να κυκλοφορήσει στην Γαλλία και τελικά αγόρασε τα δικαιώματα η "SIRINA" και την "έφεραν" στην Τζούλια για τα καλά.

    Ε.. μετά φταίνε οι συνωμοσιολόγοι
    πασοκολάγνοι μου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 07 Μαρ 2010 9:12:00 μ.μ.

    TORA LES AYTA POU EIPE O DR KOUTSOUKOS PRIN!

    ENTAXEI PALI FILOI!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Σαρκοζί , ο καλός λόγος ενός συμμάχου και εταίρου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. AΠΟΚΑΛΥΨΗ

    ΕΧΟΥΝ ΛΥΣΣΑΞΕΙ ΟΙ ΔΕΞΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΡΚΟΖΙ!

    ΑΥΤΑ ΛΕΓΑΝ ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΙ ΣΤΟΝ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ!

    ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΟΙ ΔΕΞΟΙ ΝΑ ΚΥΡΗΞΕΙ ΠΤΩΧΕΥΣΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΡΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΜΕ ΤΙς ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕς ΓΙΩΡΓΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ!

    "ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ" ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟ ΠΟΥ ΧΑΣΑΝ ΤΗΝ ΜΑΣΑ-ΞΑΠΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

    ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΗΘΕΝ "ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ" ΕΠΙ ΚΑΡΑΜAΝΛΗ?

    ΕΛΕΟΣ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΝΟ 1.000 ΕΥΡΩ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΜΑΣ ΚΟΒΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΠΟΥ ΤΑ ΧΑΛΑΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΣΤΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ!

    ΕΛΕΟΣ

    ΜΑΝΟΣ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ...ΜΠΟΥΔΕΛΟ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ
    ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ..........ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ.

    ΔΥΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ την περασμένη εβδομάδα, επιβεβαίωσαν ότι οι σχέσεις του κ. Γ. Παπακωνσταντίνου και της κυρίας Λούκας Κατσέλη έχουν φθάσει σε οριακό σημείο.

    Το βράδυ της Πέμπτης, η υπουργός Οικονομίας αναγκάστηκε να αποσύρει από τη Βουλή διάταξη για τις τιμές των φαρμάκων, όταν βρέθηκε αντιμέτωπη με βουλευτές του ΠαΣοΚ και απέφυγε να τη στηρίξει ο υπουργός Οικονομικών. Μία ημέρα νωρίτερα οι δύο υπουργοί διαφώνησαν ενώπιον των συναδέλφων τους στο Υπουργικό Συμβούλιο, όταν ο κ. Παπακωνσταντίνου απέρριψε προτάσεις της κυρίας Κατσέλη, με τον Πρωθυπουργό να παρακολουθεί αμήχανος την παντελή αδυναμία συνεννόησης μεταξύ δύο κορυφαίων υπουργών που υποτίθεται ότι συνεργάζονται καθημερινά.

    Τα 4 κρίσιμα λάθη
    Κορυφαία στελέχη του ΠαΣοΚ επισημαίνουν ότι η νέα κυβέρνηση έκανε τέσσερα κρίσιμα λάθη που επιδείνωσαν το δημοσιονομικό πρόβλημα της χώρας και τα οποία αν δεν αντιμετωπιστούν άμεσα, θα εμποδίσουν και την εφαρμογή των νέων μέτρων.

    1 Δυαρχία στην οικονομία
    Η δυαρχία Κατσέλη- Παπακωνσταντίνου αποδείχθηκε μοιραία για πολλούς λόγους, με κυριότερο τις επαφές με τις τράπεζες και τις αγορές. Ετσι, ο υπουργός Οικονομικών διαχειρίζεται τις επαφές με τις αγορές,αλλά την εποπτεία επί των ελληνικών τραπεζών την έχει η κυρία Κατσέλη,με αποτέλεσμα ένα αλαλούμ.

    2 Απουσία ομάδας αποφάσεων
    Στο Μαξίμου δοκιμάστηκαν πολλά σχήματα. Ατυπα υπουργικά, συντονιστικές ομάδες υπό τον κ. Θ. Πάγκαλο, διευρυμένες συσκέψεις τύπου πρωινού καφέ,κλειστές συσκέψεις υπό τον Πρωθυπουργό ή τον κ.Παμπούκη.Αποτέλεσμα: περισσότερες οι συσκέψεις και λιγότερες οι αποφάσεις.

    3 Το opengov.gr
    Η επιμονή σε χρονοβόρες και ατελέσφορες διαδικασίες επιλογής στελεχών για νευραλγικής σημασίας θέσεις (γενικές και ειδικές γραμματείες κ.ά.) οδήγησε σε βραχυκύκλωμα τη διοίκηση και στέρησε το υπουργείο Οικονομικών από γραμματείς και εμπειρογνώμονες για μακρό διάστημα.

    4 Το «πάγωμα» των αλλαγών στο Δημόσιο
    Εφορίες και νοσοκομεία παρέμειναν και παραμένουν με διοικήσεις που είχαν διοριστεί από την προηγούμενη κυβέρνηση και εν αναμονή της απομάκρυνσής τους λειτουργούσαν σαν να ήταν σε αποδρομή. Οι εισπρακτικοί μηχανισμοί δεν λειτούργησαν και τα ελλείμματα της Υγείας γιγαντώνονται.

    ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ.
    ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΖΩΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΝ
    ΜΠΡΑΒΟ ΖΩΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ο γιωργακης βγαζει παλι απο την τσεπη του τις ετοιμες απαντησεις που του γραψανε?

    γαμησε τα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. H Τζούλια στηρίζει την ΠΑΣΠ

    ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΑΜΙΟΛΕΣ ..ΠΑΣΟΚ ΚΑΝΟΥΝ.

    Εμπρός στο δρόμο που χάραξε η Λιάνη

    Αυτοί είναι αγώνες,
    τα κορίτσια με τον ιδρώτα του μουνιού τους κρατάνε τη σημαία ψηλά,
    όχι σαν αυτούς που κάνουν οι κρατικοδίατοι κομματόσκυλοι "συνδικαλοπατέρες-όταν-μεγαλώσω-θα-γίνω-υπουργός του
    ΠΑνελλήνιου Συλλόγου Οργανωμένης Κλοπής"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    Είναι πολύ πιθανή μια διεθνής «νίκη» της Ελλάδας σήμερα!

    ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ Η ΝΙΚΗ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕΣ ΗΡΘΕ

    Η ΜΕΡΚΕΛ ΜΑΖΕΥΤΗΚΕ

    Ο ΣΑΡΚΟΖΙ ΣΤΗΡΙΖΕΙ

    Ο ΟΜΠΑΜΑ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ

    ΟΛΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΟΤΙ Η ΕΥΡΩΠΗ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΤΗΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΥΣ

    ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΝΑΛΟΓΟ ΤΟΥ δντ

    ΝΙΚΗΣΕ Η ΕΛΛΑΔΑ

    ΜΠΡΑΒΟ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ

    ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΠΙΣΤΕΥΕΣ ΣΤΗΝ ΝΙΚΗ

    ΚΩΣΤΑΣ ΜΗΛΙΩΝΗ ΠΑΣΟΚ

    07 Μαρ 2010 8:54:00 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΑΒΑΠΤΙΣΤΟ ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΙΚΟ ΓΚΙΟΡΓΚΟ ΕΚΛΗΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΕΟΚ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ ΜΕΡΚΕΛ ΣΑΡΚΟΖΙ.

    ΤΡΕΛΛΑ ΣΤΑ ΠΡΑΣΙΝΟΕΙΔΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Μόνο στην Ελλάδα θα προσπαθούσε να σκεπάσει αυτή την επιτυχία ο ίδιος ο υπουργός της Κυβέρνησης με πυροτεχνήματα. Το ίδιο έκανε και προχθές . Αντε να δούμε τι θα σκαρφιστεί από αύριο... Τα Κάστρα πάντα πέφτουν από ΜΕΣΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Η ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΤΑΝΚΣ ΚΑΙ Η ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ

    Καλεσμένοι σήμερα το πρωί και ΧΩΡΙΣ εκπροσώπους άλλων κομμάτων, με ερωτήσεις-πάσες από τους πάμπλουτους "δημοσιογράφους".:

    MEGA (Καμπουράκης-Οικονομέας): Γ.Σκανδαλίδης

    ΣΚΑΙ (Λυριτζής-Οικονόμου): Α.Διαμαντοπούλου

    ANTENNA (Παπαδάκης-Λιαρέλης): Φ.Πετσάλνικος

    NET (Αρβανίτης): Ρ.Σπυρόπουλος

    ALTER: Μ.Χρυσοχοίδης

    Έτσι γίνεται η δουλειά χωρίς πολιτικό κόστος, κύριε Καραμανλή, όχι θεσμικά, με το σεις και με το σάς.

    Ξυπνάτε βρε κοιμισμένοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Η ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΤΑΝΚΣ ΚΑΙ Η ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ
    ΚΑΙ ΟΙ ΨΩΛΕΣ ΤΗΣ ΤΖΟΥΛΙΑΣ-ΠΕΤΑΛΩΤΗ.

    Καλεσμένοι σήμερα το πρωί και ΧΩΡΙΣ εκπροσώπους άλλων κομμάτων, με ερωτήσεις-πάσες από τους πάμπλουτους "δημοσιογράφους".:
    MEGA (Καμπουράκης-Οικονομέας): Γ.Σκανδαλίδης
    ΣΚΑΙ (Λυριτζής-Οικονόμου): Α.Διαμαντοπούλου
    ANTENNA (Παπαδάκης-Λιαρέλης): Φ.Πετσάλνικος
    NET (Αρβανίτης): Ρ.Σπυρόπουλος
    ALTER: Μ.Χρυσοχοίδης
    Ο ALPHA είχε ρεπορτάζ για τη Τζούλια.
    Έτσι γίνεται η δουλειά χωρίς πολιτικό κόστος,
    κύριε Καραμανλή, όχι θεσμικά, με το σεις και με το σάς.
    Ξυπνάτε βρε.................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΕΙΔΑ ΤΟΝ ΝΙΚΟΛΑ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΕ Η ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ!!

    ΕΚΕΙΝΟΣ Ο ΚΛΩΝΟΣ ΤΟΥ Γ΄ΡΑΙΧ {ΜΕΡΚΕΛ) ΜΟΥ ΘΥΜΙΣΕ ΧΙΤΛΕΡ
    Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΑΡΑΔΕΣ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΚΤΗΣΟΥΝ ΟΧΙ ΜΕ ΟΠΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ 1940 ΑΛΛΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΨΟΥΝ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΜΑΣ ΠΟΥΛΟΝΤΑΣ ΕΜΜΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!

    ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ ΔΕΝ ΘΥΜΗΘΗΚΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΛΕΩΝΙΔΑ ΟΤΑΝ ΟΙ ΠΕΡΣΕΣ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΑΝ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΤΑ ΟΠΛΑ !

    ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ !! ΓΕΡΜΑΝΑΡΑΔΕΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Μηλιωνη
    Ελλαδα - Ηπα

    Πολυ καλη-αριστη η παρουσια του Γιωργου στην Ουασινκτον με την Χιλαρυ λεγαν οι πρασινοφρουροι του δρ Κουτσουκου στη Μηλιωνη.

    Η Χιλαρυ εμφανιζεται πολυ φιλλελλην και αυτο ειναι καλο
    Η Ελλαδα ειναι η χωρα που γεννηθηκε η δημοκρατια ειπε!!

    Να προσκληθει η Χιλαρυ και να τιμηθει ως Φιλλελλην!
    Αυριο ο Ομπαμα θα ειναι πιο καλος!
    Περιμενουμε πολλα απο Ομπαμα και θεωρειται ηδη μεγας φιλελλην!

    Ο Γιωργος στεκεται ως μεγαλος ηγετης και αυτο μας τιμα ολους!

    Ο Γιωργος βοηθησε και τα αλλα κρατη, γιατι εφερε στην επιφανεια το προβλημα της Ευρωπης που δεν εχει μηχανισμους ελεγχου των κερδοσκοπων!

    Ο Γιωργος εχει προφιλ μεγαλου διεθνους ηγετη,ελεγε ο δρ Κουτσουκος Αναστασιος στους πασοκτζηδες στην Μηλιωνη!!

    Kalimera Ellada!

    Η συνεργασία της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των Ηνωμένων Πολιτειών είναι «εξαιρετικής σπουδαιότητας» στη μάχη κατά της κερδοσκοπίας, τόνισε ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου μετά τη συνάντησή τους με την Χίλαρι Κλίντον. «Κοινή πρόκληση η κρίση για ΗΠΑ και Ελλάδα» είπε η Αμερικανίδα υπουργός Εξωτερικών

    Κωστας Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση