GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ξυλαδαρμοί προέδρων της ΓΣΕΕ...

Από την Ηλέκτρα Γραμματικού Δεν γίνεται δεν πάει άλλο πρέπει η ΓΣΕΕ να κάνει εκκαθαρίσεις και να εκπροσωπεί σύμφωνα και με το όνομά της μόνο...

Από την Ηλέκτρα Γραμματικού

Δεν γίνεται δεν πάει άλλο πρέπει η ΓΣΕΕ να κάνει εκκαθαρίσεις και να εκπροσωπεί σύμφωνα και με το όνομά της μόνο εργάτες η εν πάσει περιπτώσει εργαζόμενους των χαμηλότερα αμειβομένων τάξεων.
Δεν είναι σωστό και πολλές φορές είναι και προκλητικό να εκπροσωπούνται από την ΓΣΕΕ υψηλόβαθμα στελέχη Τραπεζών ΔΕΚΟ και επιχειρηματικά στελέχη. Με το χέρι στην καρδιά κανείς δεν μπορεί να συμπεριλάβει στις τάξεις της εργατιάς, τους κατά καιρούς διατελέσαντες προέδρους της ΓΣΕΕ, όπως Κανελλόπουλος-Πρωτόπαπας-Πολυζωγόπουλος-Παναγόπουλος οι οποίοι...

ήταν παραφωνία μέσα στην εργατική τάξη την οποία υποτίθεται ότι εκπροσωπούσαν και την οποία χρησιμοποίησαν για να αναρριχηθούν στα βουλευτικά αξιώματα. Είναι αταίριαστο νομίζω αυτοί οι γιάπηδες και λεπτεπίλεπτοι και μορφωμένοι καταφερτζήδες να εκπροσωπούν τους εργάτες της πιο φτωχής και υπό πτώχευση χώρας.
Οι άνθρωποι αυτοί είναι μιας άλλης τάξεως και απορώ γιατί εμμένουν να θέλουν να μπλέκονται με την εργατιά, και μου φαίνεται ότι η εμμονή τους αυτή ίσως να συμπεριλαμβάνει και κάποιο δόλο, κάποιες βλέψεις, στο να μπορέσουν πιο εύκολα να επικρατήσουν σ΄ένα πιο χαμηλού επιπέδου οργανωμένου εργατικού κινήματος.
Φαίνεται ότι σαν αρχηγοί του εργατικού κινήματος δεν εμπνέουν τους εργαζόμενους, ή για να το πώ πιο ωμά δεν τους θέλουν στην ηγεσία, τώρα για το πώς τα καταφέρνουν και πιάνουν τα πρωτεία ας μην το αναλύσουμε εδώ.
Απόδειξη του ότι δεν τους θέλουν στην ηγεσία είναι οι απαράδεκτοι ξυλοδαρμοί που υπέστησαν ο προηγούμενος πρόεδρος κ. Πολυζωγόπουλος και ο σημερινός κ. Παναγόπουλος. Τι άλλο να πώ δεν είναι ομαλό νομίζω να δέρνεις τον πρόεδρο σου, αυτόν που μαζί του πρέπει να σε συνδέουν κοινοί αγώνες, φιλία, αγάπη, συναδελφικότητα και αγωνιστική αυταπάρνηση για τον κοινό αγώνα. Εδώ φαίνεται καθαρά ότι δεν ταιριάζουν τα χνώτα των εργαζομένων και αυτού που τους εκπροσωπεί!!!
Αρα πρέπει να τεθεί σε νέα βάση, το ποιοι θα αποτελούν την ΓΣΕΕ

19 σχόλια

  1. Κύριε,

    τι επληθύνθησαν οι θλίβοντές με; πολλοί επανίστανται επ’ εμέ`

    πολλοί λέγουσι τη ψυχή μου` ουκ έστι σωτηρία αυτώ εν τω Θεώ αυτού.

    Συ δε, Κύριε, αντιλήπτωρ μου ει, δόξα μου και υψών την κεφαλήν μου.

    Φωνή μου προς Κύριον εκέκραξα, και επήκουσέ μου εξ όρους αγίου αυτού.

    Εγώ δε εκοιμήθην και ύπνωσα` εξηγέρθην, ότι Κύριος αντιλήψεταί μου.

    Ου φοβηθήσομαι από μυριάδων λαού, των κύκλω συνεπιτιθεμένων μοι.

    Ανάστα, Κύριε, σώσον με, ο Θεός μου, ότι Συ επάταξας πάντας

    τους εχθραίνοντάς μοι ματαίως, οδόντας αμαρτωλών συνέτριψας.

    Του Κυρίου η σωτηρία, και επί τον λαόν Σου η ευλογία Σου.

    Εγώ εκοιμήθην και ύπνωσα` εξηγέρθην, ότι Κύριος αντιλήψεταί μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στο βίντεο φαίνεται καθαρά ότι τα κλούβια αυγά και το νερό εκτοξεύονταν από μπροστά και από δεξιά του Προέδρου μας. Στη συνέχεια φαίνεται ότι ο Πρόεδρός μας προκάλεσε έναν εργαζόμενο που βρισκόταν αριστερά του (για να βρίσκεται αριστερά του Δεξιού, πρέπει να ήταν Αριστερός), και μάλιστα του επιτέθηκε απρόκλητα, χειροδικώντας εις βάρος του. Ο εργαζόμενος αυτός φαίνεται στη συνέχεια ότι αμυνόμενος χτύπησε τον Πρόεδρό μας, προκειμένου να προστατευθεί, δεδομένου ότι ο Πρόεδρός μας, ως χοντρό-ζουμπουρλούδης που ήταν δεν μπόρεσε να κινηθεί άνετα ώστε να του καταφέρει χτύπημα καράτε, οπότε «τις έφαγε». Καταδικάζουμε την επίθεση του Προέδρου μας κατά του αμυνόμενου εργαζόμενου, και του προτείνουμε να χάσει τουλάχιστο 50 κιλά (που τάβαλε τελευταία λόγω της προεδρικής καρέκλας) για να μην τις ξαναφάει. Ένας καλός τρόπος για να χάσει κιλά είναι, ως "άνθρωπος του μόχθου" που είναι κι΄αυτός, να θυσιάσει και αυτός όπως και εμείς που σταματούμε καθημερινά τον πρωθυπουργό στο δρόμο, τον 13ο και 14ο μισθό του για την πατρίδα. Γιατί αν τις ξαναφάει και πάθει κάτι, τι θα κάνουμε εμείς χωρίς τον Πρόεδρο-εργατοπατέρα μας?. Πως θα αντιμετωπίσουμε τους κεφαλαιοκράτες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. AΠΟΚΑΛΥΨΗ

    ΕΧΟΥΝ ΛΥΣΣΑΞΕΙ ΟΙ ΔΕΞΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΡΚΟΖΙ!

    ΑΥΤΑ ΛΕΓΑΝ ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΙ ΣΤΟΝ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ!

    ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΟΙ ΔΕΞΟΙ ΝΑ ΚΥΡΗΞΕΙ ΠΤΩΧΕΥΣΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΡΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΜΕ ΤΙς ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕς ΓΙΩΡΓΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ!

    ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟ ΠΟΥ ΧΑΣΑΝ ΤΗΝ ΜΑΣΑ-ΞΑΠΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

    ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΗΘΕΝ "ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ" ΕΠΙ ΚΑΡΑΜΝΛΗ?

    ΕΛΕΟΣ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΝΟ 1.000 ΕΥΡΩ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΜΑΣ ΚΟΒΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΠΟΥ ΤΑ ΧΑΛΑΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΣΤΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ!

    ΕΛΕΟΣ

    ΜΑΝΟΣ ΠΑΣΟΚ

    07 Μαρ 2010 9:44:00 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΝΤΡΟΠΗ
    ΤΟ ΣΠΕΚΟΥΛΟ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΑΛΗΤΕΙΑ
    ΠΟΘΕΝ Ο ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΣ ΗΤΑΝ ΛΥΣΗ;
    ΝΤΡΟΠΗ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και λιγες εφαγε !!! Δεν μπορω να καταλαβω το νοημα των 24ωρων απεργιων γιατι οχι διαρκειας Εαν ηθελαν πληρη συμμετοχη θα τις κανανε Παρασκευη η Δευτερα (πονηρα σκεπτομενος)ακομη και αυτος που δεν ηθελε να κανει να εχει κινητρο για τριημερο Ξ Ε Φ Τ Ι Λ Ι Σ Μ Ο Σ του συνδικαλιστικου κινηματος
    Για τον 15-16ο μισθο των υπ της βουλης δεν ακουω τιποτα ουτε για τους νεους μισθους στην ΕΡΤ μετα απο τοσο καιρο ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. μη τους δέρνετε, αλλά να τους γαμάτε τους πασόκους με αμμοχάλικο, τους αρέσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΒΛΑΚΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΕ
    ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ.

    ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΟΤΙ , ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΟΜΑΝΤΑ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΙΣΗΣ;
    ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΙΑ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΙΣΗ. ΟΡΦΑΝΟΙ ΜΕΙΝΑΤΕ.
    ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ , ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ;
    ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ, ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ..ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΣΕΙΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΛΑΥΕΣ ΣΑΣ;
    ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ.
    ΤΕΛΟΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΩΡΑ ΠΙΟΙ ΤΟΝ ΕΔΕΙΡΑΝ,ΑΦΗΣΤΕΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ.Ο ΠΟΛΥΖΟΓΟΠΟΥΛΟΣ ΕΡΙΞΕ ΕΠΙ ΓΙΑΝΝΙΤΣΗ ΤΟ ΠΑΣΟΚ,Ο ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΡΑΠΕΖΕΣ.ΣΟΒΑΡΟΙ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΣΤΗ ΓΣΕΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Είμαι ένας δημόσιος υπάλληλος που κατέβηκα την Παρασκευή στο Σύνταγμα.
    Ημουν γωνία Β. Σοφίας και Πανεπιστημίου.
    Γύρω στις 13:30 κατέβηκαν τη Β.Σοφίας ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ με χαμόγελο και με λογική να πούμε ότι πρέπει να πούμε και να τελειώσει η συγκέντρωση. Δεν έχουν σχέση με εμάς που τα βγάζουμε δύσκολα. Μόλις ανακοινώθηκε το όνομα του στα μικρόφωνα, πάρα πολλοί τον γιουχάρανε.
    Μόλις τελείωσε η συμπλοκή και έφυγε ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ στη βουλή χτυπημένος, μια διμοιρία ΜΑΤ κατέβηκε από τον προαύλιο χώρο της βουλής στο πεζοδρόμιο, χωρίς λόγο.Κάποιοι διαδηλωτές άρχισαν να χτυπούν τη διμοιρία. Ξαφνικά έριξαν δακρυγόνα πάνω μας που δεν είχαμε καμία σχέση με την συμπλοκή (50 μ μακριά) Το δακρυγόνο ήρθε σχεδόν πάνω μου. Ο απλός κόσμος έφυγε και ενώ μέχρι στιγμής υπήρχαν μόνο σπρωξιές, στο άδειο σημείο από κόσμο εμφανίστηκαν οι γνωστοί άγνωστοι και άρχισε η μάχη με τσιμέντα.
    Καταγγέλω ότι όλα είναι στημένα. μόλις χτυπήθηκε ο Παναγόπουλος εμφανίστηκε διμοιρία ΜΑΤ μέσα στη συγκέντρωση, μόλις έπεσε δακρυγόνο, εμφανίστηκαν οι κουκουλοφόροι.
    Η συγκέντρωση άρχισε να σπάει και κατέληξε σε σύγκρουση και όχι σε διαμαρτυρία για τα μέτρα. Ετσι στην επόμενη συγκέντρωση κάποιοι που φοβηθήκαν δεν θα πάνε.
    θα δουμε μεγάλη κοινωνική αναταραχή. ελπίζω να καταλάβουν οι διοικούντες ότι η βία πάντα γυρίζει σε αυτούς που την ξεκινάνε, πριν θρηνήσουμε πολλά θύματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μόνο αυτό φταίει που τις μάζεψε ο εργατοπατέρας?
    Το γεγονός ότι με τα μέτρα που περνάν έπρεπε να καίγεται η Ελλάδα και αυτός κάνει διάσπαρτες μονοήμερες απεργίες για εκτόνωση της κατάστασης δεν πιάνει?
    Το γεγονός ότι είναι ΠΑΣΟΚ και κάνει πλάτη στην κυβέρνηση δεν πιάνει από τις εκλογές μέχρι τώρα χωρίς να τον νοιάζει ο πραγματικός του ρόλος?
    Το γεγονός ότι έβριζε,συκοφαντούσε και έστελνε στο εισαγγελέα τις υποθέσεις των πιο άσχημα πληρωμένων εργαζομένων(stagiers,οι οποίοι τελικά δεν ήταν παράνομοι όπως έλεγε στα κανάλια ο εργατοπατέρας και θα πληρωθούν)του Ελληνικού κράτους δεν πιάνει?
    Το θέμα είναι ότι υπάρχει πολύ κόσμος με ανάλογες συμπεριφορές (και άλλοι συνδικαλιστάδες,δημοσιογράφοι κ.τ.λ) και ο κόσμος δεν έχει πλέον υπομονή ή θα φύγουν από μόνοι τους ή θα τους διώξει με τις κλωτσιές κυριολεκτικά.
    BTW την έκλεισε την θέση στο επικρατείας ο πρόεδρας με το γιαουρτάκι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΙΠΑ ΚΩΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΝΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ.
    ΡΟΥΦΙΑΝΟΠΡΑΜΑΤΑ ΘΗΣΑΤΡΙΣΜΕΝΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚΩΛΟΥ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η παρακμή του πολιτικού βίου και των εκπροσώπων της εξουσίας δε μπορεί πια να καλυφθεί. Έχουν πέσει τα προσχήματα. Θα πέσει πολύ ξύλο και φτύσιμο. Ο λαός θα πάρει την τύχη στα χέρια του κι αλοίμονο στα λαμόγια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Απλό και κατανοητό.
    ΤΑ ΠΟΥΤΑΝΑΚΙΑ ΟΛΑ. ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΟΚ.

    H Τζούλια στηρίζει την ΠΑΣΠ

    Η Τζούλια Αλεξανδράτου δεν λέει όχι σε καλές προτάσεις.
    Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για την φοιτητική παράταξη του κυβερνώντος κόμματος. Δεν χαλάει χατίρια, έτσι πρόσφατα βρέθηκε στον χορό της ΠΑΣΠ για να λαμπρύνει με την παρουσία της την εκδήλωση.

    Η Τζούλια στήριξε την φοιτητική παράταξη και ...προκάλεσε ρίγος στο ανδρικό κοινό. Πού να είχε βγει και το DVD τι θα είχε γίνει!

    ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΑΜΙΟΛΕΣ ..ΠΑΣΟΚ ΚΑΝΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΟΙ ΜΠΑΧΑΛΑΚΗΔΕΣ ΤΟΥ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ ΚΛΠ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΑΠΟΛΙΘΩΜΑΤΩΝ.
    ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΕΥΗΜΕΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Το μεγάλο πρόβλημα με τους ξένους ηγέτες είναι ότι, ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ, κανείς δεν παίρνει στα σοβαρά ένα πρωθυπουργό που ο ίδιος ουσιαστικά προκάλεσε (με τις δηλώσεις του) το πρόβλημα που έχει σήμερα η χώρα του.
    Αυτά δεν γίνονται πουθενά.
    Ούτε οι πιό ερασιτέχνες ηγέτες δεν βγάζουν μόνοι τους τα ματάκια τους, τόσο εξώφθαλμα.
    Φοβάμαι ότι ο ίδιος ο ΓΑΠ δεν μπορεί να δεί τον εαυτό του μέσα από τα μάτια των ηγετών της Ε.Ε.
    Τον θεωρούν, επιεικώς, ηλίθιο.
    Είμαι απόλυτα βέβαιος ότι δεν θα μας βοηθήσουν οι Ευρωπαίοι.
    Πάμε κατευθείαν για Δ.Ν.Τ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΡΕ ΖΩΟ
    ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    ΑΛΛΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΟΥ
    ΑΛΛΑ ΤΖΟΥΛΙΑ.............
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΕΙΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
    ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αλλάξτε επειγόντως τον τίτλο του κόμματος:

    1. ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΚΛΟΠΗΣ, όπως πετυχημένα ανέφερε κάποιος αναγνώστης ή

    2. ΠΑ.Κ. ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΙΝΗΜΑ, έτσι γενικά και αόριστα, αφού πια δεν πρεσβεύει καμιά ιδεολογία ή

    3. Π.Α.Κ. ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΑΥΤΑΡΧΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ, αφού δεν έχει νόημα σε μια δημοκρατία ο βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος να μη μπορεί ελεύθερα να εκφράσει την άποψή του, να αναγκάζεται στο τέλος να ζητήσει συγγνώμη από τον άρχοντα του κόμματος, και να υποχρεώνεται να ψηφίσει είτε διαφωνεί είτε όχι τον οποιοδήποτε νόμο φέρνει η κυβέρνησή του στη βουλή.

    Είστε μόνο χειροκροτητές του πρωθυπουργού και των υπουργών.
    Ο λαός σας ψήφισε να τον εκπροσωπείτε και όχι να τον δυναστεύετε.

    Δεν είναι δυνατόν 160 βουλευτές να μην έχουν την παραμικρή αντίδραση στα αντιλαϊκά και άδικα πρόσφατα μέτρα, να μην ακουστεί ούτε ένας ψίθυρος, ούτε μια φωνούλα διαφωνίας.
    Είστε κατά τη λαϊκή ρήση ΚΟΤΕΣ.

    Θα καταλάβετε την αντίδραση του κόσμου το Πάσχα όταν επισκεφθείτε τις εκλογικές περιφέρειές σας. Είστε βέβαια ικανοί επειδή δεν υπάρχει ευθιξία στις τάξεις σας να περιφέρεστε και πάλι στα τραπεζώματα ΤΖΑΜΠΑ,
    αντί να κάνετε το τραπέζι σε κανένα κακόμοιρο,
    εκτός βέβαια αν προτιμήσετε το ΓΚΝΤΑΝΣK ή το ST MORITZ.

    ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Μηλιωνη
    Ελλαδα - Ηπα

    Πολυ καλη-αριστη η παρουσια του Γιωργου στην Ουασινκτον με την Χιλαρυ λεγαν οι πρασινοφρουροι του δρ Κουτσουκου στη Μηλιωνη.

    Η Χιλαρυ εμφανιζεται πολυ φιλλελλην και αυτο ειναι καλο
    Η Ελλαδα ειναι η χωρα που γεννηθηκε η δημοκρατια ειπε!!

    Να προσκληθει η Χιλαρυ και να τιμηθει ως Φιλλελλην!
    Αυριο ο Ομπαμα θα ειναι πιο καλος!
    Περιμενουμε πολλα απο Ομπαμα και θεωρειται ηδη μεγας φιλελλην!

    Ο Γιωργος στεκεται ως μεγαλος ηγετης και αυτο μας τιμα ολους!

    Ο Γιωργος βοηθησε και τα αλλα κρατη, γιατι εφερε στην επιφανεια το προβλημα της Ευρωπης που δεν εχει μηχανισμους ελεγχου των κερδοσκοπων!

    Ο Γιωργος εχει προφιλ μεγαλου διεθνους ηγετη,ελεγε ο δρ Κουτσουκος Αναστασιος στους πασοκτζηδες στην Μηλιωνη!!

    Kalimera Ellada!

    Η συνεργασία της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των Ηνωμένων Πολιτειών είναι «εξαιρετικής σπουδαιότητας» στη μάχη κατά της κερδοσκοπίας, τόνισε ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου μετά τη συνάντησή τους με την Χίλαρι Κλίντον. «Κοινή πρόκληση η κρίση για ΗΠΑ και Ελλάδα» είπε η Αμερικανίδα υπουργός Εξωτερικών

    Κωστας Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση