GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Για τα συνθήματα των ΟΥΚάδων...

Από το http://www.greekalert.com/ Τι έχει γίνει σήμερα; Έχουν βγει όλοι οι θολοκουλτουριάρηδες και ωρύονται για τα συνθήματα των ΟΥΚάδων... ...

Από το http://www.greekalert.com/

Τι έχει γίνει σήμερα;
Έχουν βγει όλοι οι θολοκουλτουριάρηδες και ωρύονται για τα συνθήματα των ΟΥΚάδων...
μέχρι και ο Χουντοχοίδης βγήκε και προανήγγειλε...."αποκεφαλισμούς"...
Τελικά μερικοί άνθρωποι δεν μπορούν να καταλάβουν ούτε το προφανές...
πιστεύουν πως το πρόβλημα τους βρίσκεται στο σύνθημα!!
Κας ας πούμε πως τους κόβεται τα συνθήματα;
ας πούμε πως τους διώχνεται όλους;
ας πούμε πως θα τους στείλετε για τιμωρία τον Πάγκαλο να τους μιλήσει για την πατρίδα(!) και...

να τους φάει το φαί...όπως στείλατε τον Γλέζο να κάνει μαθήματα στην Αστυνομία!!
και;;;;; τι νομίζετε πως θα γίνει;;;;
θα σταματήσουν να πιστεύουν αυτά που φωνάζανε;;;
Δύναμη θα τους δώσετε...λιοντάρια θα τους κάνετε και εσείς θα στε στο λάκκο..
νομίζετε πως εκτός από αυτούς που το φώναζαν δεν υπάρχουν άλλοι;
Ξυπνήστε ρε τσίμπλες!
Το πρόβλημα σας δεν είναι τι φώναζαν...το πρόβλημα σας είναι τι πιστεύουν και πόσο στα αρχίδια τους σας γράφουν!!
από όπου και αν περάσανε αυτά τα παιδιά ο κόσμος δάκρυζε και τους χειροκροτούσε
ξέρετε ποιοί είναι αυτοί που τολμάτε να μιλάτε και να τους κατακρίνετε;;
αυτοί δεν είναι σαν τους ξεπλένηδες των καταλήψεων...αυτοί δεν είναι σαν τα αγαπημένα σας που χαρτζηλικώνονται για να βάζουν κανένα γκαζάκι...
20 από δαύτους καθαρίζουν όλα τα Εξαρχεία και αν περισσέψει κάτι το βγάζουν στην βίζιτα για πλάκα...
Αυτούς θα παρακάλατε να κρατήσουν όσο μπορούν για να προλάβετε να φύγετε από την χώρα και να γλυτώσετε...όταν θα έρθει η ώρα που θα ξεσαλώσουν τελείως οι φίλοι σας Τούρκοι που προσκυνάτε τόσα χρόνια...
θέλετε να τους διώξετε; κάντε το!
Αφού δεν τους θέλετε στο στρατό...ας τους έχετε στον δρόμο!
Μην ξεχάσετε να διώξετε και αυτούς στο παρακάτω βίντεο
Έκαναν και αυτοί μέγιστο λάθος για το Ελληνικό πολιτικό σύστημα
τραγουδήσανε το απαγορευμένο "Μακεδονία Ξακουστή"
η μήπως δεν έχει βγει διαταγή να μην ακούγεται ούτε αυτό;...
Διώξτε τους και αυτούς...αυτοί δεν είναι 36...αυτοί είναι περισσότεροι...διώξτε τους και αυτούς...και μετά φτιάξτε βαλίτσες...

91 σχόλια

  1. ΕΙΠΕ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ, ΟΤΑΝ [ΚΑΙ ΑΝ] ΓΙΝΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Η ΝΔ.ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΟΜΩΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΜΙΑΣ ''ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ'' ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΙΑΣ ΄΄΄ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΙΜΑΤΟΣ'' !!! ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗ ΤΣΙΜΠΑΤΕ, ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΙΧΕ ΔΗΛΩΣΕΙ Ο ΑΒΕΡΩΦ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ''ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ'' ΚΑΙ Ο ΜΠΟΥΛΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΙΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΓΙΝΕ Η ΝΔ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΝΕΟΤΑΞΟΠΟΥΛΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ, ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΗΠΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΖΕΦΡΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ηλίθιοι μαλάκες!

    25 Μαρτίου μας τον φόρεσαν οι Γερμανοί με τους Αγγλους και τους Αμερικανούς μαζί, κι εσείς ανεγκέφαλα ζώα, την ίδια ώρα, φωνάζατε συνθήματα για τους... Αλβανούς!

    ΗΛΙΘΙΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ!!!
    ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΑ ΠΙΛΑΦΙΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μεγαλυτερη τιμωρια θα ειναι να βαλει τον Παγκαλο να κατσει επανω τους και ειδικα μετα το μεσημεριανο του φαγητο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. .....Ακραίες μαλακίες Συνέλληνες του Βελόπουλου ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. "Κ. Πρόεδρε της Δημοκρατίας
    Κ. Πρωθυπουργέ
    Κ.Κ Βουλευτές

    Σχετικά με την διαφήμιση για τον Εθνικό λογαριασμό με βρίσκετε απόλυτα σύμφωνο να συνεισφέρουμε για να σώσουμε την Ελλάδα. Ωστόσο πρέπει να δημιουργηθεί και μια άλλη διαφήμιση για εμάς: Να σωθούν οι Έλληνες.

    Είμαι 40 χρονών και έχω εδώ και 10 χρόνια μια μικρή επιχείρηση. Αυτή τη στιγμή όμως αντιμετωπίζω τεράστιες ...
    δυσκολίες όχι μόνο στα έσοδα της εταιρίας μου, αλλά στο να βγάλουμε τα προς το ζην εμείς και οι εργαζόμενοι μας. Οι λιγοστοί πελάτες που έρχονται πλέον δεν αρκούν και ακόμη και αυτοί, περιμένουν απο αλλού να πληρωθούν απο την αγορά για να πληρώσουν τις υπηρεσίες μας. Αυτό έχει γεννήσει ένα φαύλο κύκλο με αποτέλεσμα να εργαζόμαστε μήνες κυριολεκτικά αμισθί, η αγορά να είναι στεγνή και εμείς να βλέπουμε τα χρέη μας να διογκώνονται. Απο την Αρχή του χρόνου οι 3 υπάλληλοι που μου μείνανε έχουν λάβει μόλις 500 ευρώ ενώ εγώ, έχω να πληρώσω τον εαυτό μου απο το 2009. Οι τράπεζες μας ζητούν επαναδιαπραγμάτευση των δανείων και αυτή τη στιγμή ζούμε για να πληρώνουμε το πανάκριβο ΙΚΑ και τους τόκους τραπέζης.

    Η δουλειά μου εδώ και 10 χρόνια μπορούσε να μας θρέψει, χωρίς σπατάλες και άσκοπα ανοίγματα. Σήμερα δεν μπορεί να μου προσφέρει ούτε τα είδη πρώτης ανάγκης για τα παιδιά μου και τις οικογένειες των εργαζομένων μου. Επομένως κ. Πρόεδρε της Δημοκρατίας, κ. Πρωθυπουργέ και βουλευτές, να δώσω, να δώσουμε όλοι για την Ελλάδα, αλλά δεν έχω να δώσω ούτε για το παιδί μου πλέον, ούτε το ενοίκιο να πληρώσω για να μη μείνω στο δρόμο. Δεν έχω κλέψει την εφορία, δεν έχω μαύρα βιβλία πληρώνω τις εισφορές μου, ΓΙΑΤΙ η Ελλάδα μου φέρεται έτσι; Πως θα αντέξω βλέποντας τα σκάνδαλα και τις υπερ προμήθειες, τους παχυλούς μισθούς των golden Boys που πληρώνονται ενώ βάζουν τους οργανισμούς και τα ταμεία "μέσα" ; Πόσο θα αντέξουμε ακόμη βλέποντας τα βολέματα των συγγενών στη βουλή με 16 παχυλούς μισθούς, πόσο θα αντέξουμε να μην κάνουμε ΟΝΕΙΡΑ και σχέδια για το αύριο; Πως να αντικρίσω το παιδί μου που έρχεται με μήνυμα από τη δασκάλα "να τακτοποιήσουμε τα δίδακτρα αγγλικών"; Δεν με πειράζει να ζήσω με λιγότερα. Με πειράζει να ζώ χωρίς σχέδια για το μέλλον και ΕΣΕΙΣ που τόσα χρόνια κυβερνάτε σε ομάδες και σχήματα που αλλάζουν, καταφέρατε να μου το στερήσετε αυτό και πλέον να μην έχω ελπίδα για την κάθε αυριανή μέρα που ξημερώνει.

    Όπου και να πάω η Ελλάδα με πληγώνει... "

    Ένας πολίτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @26 Μαρ 2010 9:15:00 μ.μ.

    την τρολιά από το τρωκτικό, βάλτη στον πάτο σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εμεις οι πατριώτες Ελληνες με την ορθή εννοια του ορου και οχι την εθνικιστικη , (ξενοβοφικη, ρατσιστικη,φασιστικη κλπ ),
    θελουμε
    να παρελαζουν οι κομαντος μας και να .... τσουγκριζουν τα γυαλικα στα ραφια και οχι να ηχορυπαινουν με ανοητα συνθηματα που δεν λενε τιποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @@@@@ 26/09:08 μ.μ.

    Εσύ ρέ μαλάκα,τό βιολί σου.
    Επί πέντε μήνες τώρα,αναρτάς τήν ίδια μαλακία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. το σώμα με τους πιο πειθαρχημένους ηλίθιους. Το σώμα όπου ένα από τα πιο συχνά ατυχήματα (και δυστυχήματα) ήταν όταν προσπαθούσαν να κόψουν παλιά πυρομαχικά για να αφαιρέσουν την γόμωση, να φτιάξουν δυναμίτη, να πάνε για ψάρεμα!

    ΗΛΙΘΙΟΙ!!!

    Μερικές φορές μάλιστα δεν το έκαναν καν με πριόνι. Το έκαναν με ΤΡΟΧΟ!
    Τόσο αστέρια, τόσο τσακμάκια!
    Ξέρετε τι συμβαίνει σε αυτή την περίπτωση;
    Εχετε δει θύμα τέτοιου ατυχήματος;

    ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ.

    Ηλίθιοι μαλάκες που σας αναθέσαμε κάτι τόσο σημαντικό κι εσείς ΜΑΛΑΚΙΖΕΣΤΕ στη μέση της Πανεπιστημίου με πρόδηλη εθνικιστική περηφάνια.

    ΗΛΙΘΙΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Όλα αυτά τα αγράμματα παιδιά είναι χαμηλής αντιλήψεως και δεν καταλαβαίνουν την ευθύνη των λόγων και πράξεων τους. Οι περισσότεροι από αυτούς είναι μέλη της χρυσής αυγής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ρε αρχιμαλακα και ασημαντε Χρυσοχοιδη,τραβα να κανεις καμμια δουλεια.το παιζεις υπουργος και σε γραφουν στα αρχιδια τους-και πολυ καλα κανουν-οι αστυνομικοι καιμ οι λιμενικοι.οτα σου βαλουν τη βομβα στον κωλο-και πολυ συντομα θα γινει αυτο-θα ξυπνησεις,παπαρα.οτι λες εσυ ειναι σωστο,ασα λενε 10.000.000 εινα φασισμος.αντε μαζεψου με την ΑΛ-ΣΑΧΛΙ ΤΣΟΥΛΙ καιμ τους βρωμιαρηδες που υποστηριζεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΡΟΣ 26/0928
    Γιατι ρε τυπε, ψεματα λεει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Οι ένστολοι οφείλουν να αποδεικνύουν τον πατριωτισμό τους όταν εκτελούν το καθήκον τους. Οι φασιστικές και χυδαίες μαγκιές σε παρελάσεις μόνον δειλών είναι συμπεριφορά. «Γουρούνια Αλβανοί»! Τι γενναιόφρον ιαχή για Έλληνα στρατιώτη… Απλά θυμίζουμε σε σας και τους θαυμαστές σας, τους Έλληνες «γκασταρμπάητερ» της Γερμανίας, και όσους συμπατριώτες μας εξακολουθούν να ζουν εκεί. Και θα θέλαμε να γνωρίζουμε τις αντιδράσεις σας, στην περίπτωση που ομοϊδεάτες σας Γερμανοί (νεοναζί, εν προκειμένω) θα τραμπούκαραν κατά Ελλήνων εξαιτίας των ρατσιστικών τους αισθημάτων! Όσο για τα χειροκροτήματα γιατί να μην θεωρηθούν αποτέλεσμα "στημένου" επί τούτου κόσμου, όπως π.χ. η ξανθομάλλουσα κυρία που ασμένως ακολουθούσε τα παλικάρια των «ειδικών» δυνάμεων….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Φιλε ανωνυμε 9.15 Νομιζεις οτι ενδιφερεται κανεις για τα προβλξματα σου?
    Αν ησουν μεγαλος κλεφτης ολοι θα σε σεβοντουσαν,αν τους εδινες και μιζες θα σε προσκυναγαν,οταν εισαι νομιμος δεν τους βολευει,ετσι ειναι,υπομονη φιλε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΑΞΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΔΙΚΙΟ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΟΥΚ.ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. @26 Μαρ 2010 9:41:00 μ.μ.

    Μην άγχεσαι κούκλα μου, μην κλαις μωρό μου.

    Ολα στην ώρα τους, εσείς προηγείστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αν περιμένουμε απ' αυτούς τους πανιβλακες να μας σώσουν, την πατήσαμε! Ο ανορθόδοξος πόλεμος θέλει μυαλό βασικά κι όχι ηλιθιους "λεβέντες". Κατι όμοιοί τους πανηλίθιοι που τους έχουν και πρότυπα, πριν από 37 χρόνια χάρισαν την Κύπρο στους τούρκους. Να τους ξηλώσουν όλους από τη ρίζα, μπας και αρχίσουν να τελειώνουν, αν και όπως πολύ σωστά λέγεται, η βλακεία είναι ανίκητη (και ατελείωτη θα συμπλήρωνα εγώ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ ΟΥΚΑΔΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ..... ΦΩΝΑΖΑΤΕ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ...έχε χάρη ρε μαλάκα ΧΑΦΙΕ ΑΛΕΡΤ με τα αλφα-γιώτα σου, αναλφάβητο σκουπίδι, φασιστάκι του βόθρου, έχε χάρη που δεν θέλω να αποκαλύψω πράγματα. Αλλιώς θα σου έλεγα εγώ αυτό που πρέπει για το κουραδογράφημα που έγραψες.

    Κουκουλοφόροι γερμανοτσολιάδες, χουντικοί και νεοναζί απόγονοι δοσίλογων.

    Ακολουθήστε τον αρχηγό σας τον χίτλερ, αυτοκτονήστε να ξεβρομίσει ο τόπος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ........ΣΤΗ ΚΟΚΚΙΝΗ ΜΗΛΙΑ,
    ΣΤΗ ΠΟΛΗ,
    ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ......

    ΓΙΑ ΠΟΤΕ ΕΧΕΤΕ ΒΓΑΛΕΙ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΛΕΒΕΝΤΟΜΑΛΑΚΕΣ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Δεν θα σωθούμε απο τούς ΟΥΚάδες , απο τον Χρυσοχοίδη , Βούγια, Ραγκούση και τα αλλα μέλη του θιάσου θα σωθούμε !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Να πάει η Δραγώνα να τούς μιλήσει για την Οθωμανική αυτοκρατορία .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Υπάρχουν ηλίθιοι και υπάρχουν και πανηλίθιοι

    Οι μεν κατηγορούν τα Ο.Υ.Κ. για ρατσισμό, οι δε για εθνική μειοδοσία. Για τους πολιτικούς (τα αφεντικά τους ντε) δεν λένε τίποτα.

    Από εκεί να καταλάβεις για τι ανθρώπους μιλάμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Όταν το νομοσχέδιο για την απονομή ιθαγένειας στους (λαθρο)μετανάστες ήταν σε δημόσια διαβούλευση , το 85 % και πλέον όσων είχαν τοποθετηθεί ήταν αρνητικοί , απέναντι σ αυτό και ζητούσαν δημοψήφισμα οι περισσότεροι. Και προφανώς δεν ήταν όλοι αυτοί του ΛΑΟΣ. Η κυβέρνηση το αγνόησε και προχώρησε στη ψήφιση αυτού . Οσοι βουλευτές που το ψήφησαν έχουν την ευθύνη και θα εισπράξουν την ανταμοιβή τους στις επόμενες εκλογές. Σε λίγο καιρό θα έχουμε Ελληνες Αλβανικής , Πακιστακινικής , Αφγανικής , Αφρικανικής καταγωγής κ.λ.π όπως είπε ο πρωθυπουργός μας . Το ότι είμαστε στα βαλκάνια και δεν έχουμε διδαχθεί από το Κόσοβο , έχουμε γείτονα την Τουρκία και τόσα πολλά νησιά που πρακτικά είναι αδύνατον να φυλαχθούν τα θαλάσσια σύνορά μας το αγνοούμε. Εδώ έχουμε τους Τσιγγάνους , που βασικά ζουν σε γκέτο και δεν έχουν ενταχθεί και αφομοιωθεί σχεδόν καθόλου στη κοινωνία , παρόλο που έχουν περάσει τόσα χρόνια , είναι Ελληνες πολίτες και Χριστιανοί . Σε λίγα χρόνια θα έχουμε Αφγανική , Αλβανική , Αφρικανική κ.λ.π μειονότητα , που θα ζητούν δικαιώματα. Και όταν σε λίγα χρόνια τα άτομα αυτά θα καταλαμβάνουν νευραλγικές θέσεις θέσεις στο δημόσιο , θα δούμε τα αποτελέσματα. Τελικά οι βουλευτές που ψήφησαν το νομοσχέδιο , δεν έχουν επαφή με τη κοινωνία .
    Το ότι ακούστηκαν αυτά τα συνθήματα , φανερώνεται η επαφή του παγόβουνου.
    Με κριτική του καναπέ , δεν λύνονται τα καυτά προβλήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Μακάρι να τούς βάζανε να περιπολούνε στις συνοικίες της κατεχόμενης Αθήνας τότε εμείς οι Ελληνες καταπιεσμένοι "ρατσιστές" θα νοιώθαμε κάποια ασφάλεια !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Εκφράζουν την πλειοψηφία του Ελληνικού λαού , τού "αμόρφωτου", του "αντικουλτουράρικου" , μπράβο τους !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΑΝ Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΗΤΑΝ ΕΡΓΟΧΕΙΡΟ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΗΝ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΤΗ ΠΡΟΙΚΑ ΤΟΥΣ !!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. O TZEΦΡΥ [πράκτορας της νέας τάξης], οι βουλεύτες του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ[πράκτορες-άβουλα ανθρωπάκια-βλαμένοι κττ] που ψήφισαν για χορήγηση ιθαγένειας στους εισβολείς και οι 10 βουλευτές της ΝΔ που απουσίαζαν για να μη καταψηφίσουν θα ετελεσθούν. Τους μισούς θα τους κρεμάσουν οι εθνικιστές και τους άλλους μισούς θα τους σφάξουν [με κονσερβοκούτι] πατριώτες ΚΚΕδες και Τροτσκυστές.Μετά θα απελαθούν οι πίθηκοι που μολύνουν την ιερή Ελληνίκη γη την ποτισμένη με αίμα ηρώων και μαρτύρων, είτε έχουν πάρει ιθαγένεια είτε οχι. Ή Ελλας ή τέφρα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΟΥΚΑΔΕΣ ΤΟΥ ΚΟΛΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΗΤΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΥΚΑΔΕΣΑΣ ΜΑΛΑΚΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. 26 Μαρ 2010 9:59:00 μ.μ.

    .... γιατί η πολιτική τους ηγεσία ( Πάγκαλος ) εδινε συνέντευξη στο MEGA ....και οταν "ξύπνησε" φύσηξε αέρας και πήρε την Ελληνική σημαία απο τα Ιμια ....

    Απο αυτούς τούς ιδιους πολιτικούς περιμένεις και σήμερα να σε σώσουν , μόνο που τώρα αρχίζουν και εκφράζονται πιο καθαρά και για την σημαία και την υπεροχή των Οθωμανών..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΑΝΩΝΥΜΕ 26 Μαρ 2010 10:14:00 μ.μ.


    ΓΡΑΜΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ.

    ΤΡΕΧΑ.

    ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΛΑΔΙΑ, ΤΣΙΜΟΥΧΕΣ, ΣΑΣΙ, ΜΗΧΑΝΗ.

    ΧΑΝΕΙΣ ΦΙΛΕ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΥΠΗΡΕΤΗΣΑ 32 ΜΗΝΕΣ ΣΤΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΕΚΑΝΑ ΠΡΟΠΕΔΕΥΣΗ ΣΤΟ ΚΕ/ΠΑΛΑΣΚΑ
    ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΟΥΚ 72Δ ΚΛΗΡΟΥΧΙΑ
    ΠΑΡΑ ΤΟΥ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΧΟΥΝΤΑ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΜΑΘΗΜΑ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ.
    ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ
    ΥΠΗΡΕΤΟΥΣΑ ΣΤΟ ΝΑΣΚΡΗ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ
    ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΠΕΣΕ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
    ΚΑΙ ΑΝΕΛΑΒΕ Ο ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑΥΑΡΧΟΣ ΠΗΡΟΥΝΑΚΗΣ ΣΕ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΛΘΕΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΤΟΥΤΟ.... ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ....

    ΤΑ ΟΥΚ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η
    ΠΕΡΙΦΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ,ΣΚΛΗΡΟΙ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΟΙ ΜΕ ΦΙΛΟΤΗΜΟ, ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΟΙΔΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΟΙ ΡΟΜΠΕΣ.
    ΑΙΣΧΟΣ-ΛΥΠΑΜΑΙ.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Οταν θα αρχίσουν να σφάζονται οι "νεοέλληνες" με τούς παλαιοέλληνες ιθαγενείς , τότε θα δώ τι θα λέτε ανόητοι κουλτουριάρηδες του κώλου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΑΣΧΕΤΟ.


    ΒΛΕΠΩ ΤΗ ΜΑΝΩΛΙΔΟΥ ΣΤΟ ΧΑΖΟΚΟΥΤΙ. Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ. ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΕΧΕΙ Η ΜΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ.
    ΤΡΑΦΙΚ ΜΑΛΑΚΙΑΣ .....

    ΣΚΟΥΡΚΟΦΩΛΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΟΥΚάδες και πράσινα άλογα.
    Ολες οι καταπιεσμένες αδελφές πήγαν να δείξουν ότι έχουν πουλάκι.
    Οι βρισιές και τα μουγκρητά δεν θα μας κάνουν έθνος.
    Ας σεβαστούμε τους αντιπάλους μας ώστε να ξέρουμε πως θα τους αντιμετωπίσουμε.
    Ετσι αλλαζόνες ήταν και οι μαλάκες οι Σέρβοι, και έχασαν το Κόσοβο μέσα από τα χέρια τους.
    Το να βρίσεις τον αντίπαλο δεν τον υποβαθμίζεις, ούτε εσύ γίνεσαι καλύτερος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Δεν μου δείχνει για οργανωμένη και συντονισμένη "ιαχή" ενστόλων, παρά για κάποιες μεμονωμένες και "κρυμένες" κραυγές χωρίς στρατιωτικό συγχρονισμό.
    Ευθέως μιλάω για προβοκάτσια, την οποία βεβαίως θα εκμεταλλευθούν εις το έπακρον τα ανθελληνικά ρετάλια, για να εξυπηρετήσουν - για άλλη μια φορά - τις δικές τους σκοπιμότητες.
    Τόχουμε ξαναδεί το έργο.
    Αν υπήρχε στρατιωτικός συγχρονισμός και συντονισμός στο σύνθημα, θα είχαν σπάσει οι τζαμαρίες της Πανεπιστημίου.
    Κάτι ξέρουμε από παρελάσεις.
    Επιτρέψτε μου να έχω πλήρη γνώση ως προ τι σημαίνει στρατιωτικός συντονισμός.
    Ειδικά στα συνθήματα.!

    gianniotis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ
    ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΕΓΡΑΨΕΣ

    ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΛΑΣΕΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΜΑΝΤΡΕΣ

    ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ
    ΟΥΚ ΟΥΚ ΟΥΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΨΗ ????


    ΡΩΤΑΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Σε μερικά πράγματα υπάρχουν οι επαγγελματίες και σε μερικά οι ερασιτέχνες. Στη συγκεκριμένη περίπτωση έχουμε να κάνουμε με ερασιτέχνες, που έχουν μπερδέψει την πολιτική με τα στρατιωτικά.

    Καπετάν Μακρής. Σωστή θα είναι η (προσωρινή) απομάκρυνση των υπευθύνων, ώστε να επανεκτιμήσουν τον (σημαντικό) ρόλο τους. Ας ξεκινήσουν από εδώ:
    http://www.youtube.com/watch?v=15l6yJgYAWA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Χεστήκαμε αν δεν μιλάει κανείς
    μιλήσανε αυτοί που έπρεπε
    οι ΟΥΚΑΔΕΣ μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Απο οτι φαίνετε θίχθηκε ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ η μισή κυβέρνηση απο τα συνθήματα , απο το οτι μας φέρανε στο χείλος του γκρεμού δεν βλέπω κανένα και απο αυτούς και απο τούς αλλους να θίγονται καθόλου !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. @26 Μαρ 2010 9:48:00 μ.μ.
    οι έλληνες εργάτες στην Γερμανία βρέθηκαν εκεί πριν από την είσοδο της Ελλάδος στην ΕΟΚ "δυνάμει της από 30.3.1960 ελληνογερμανικής συμβάσεως εργασίας" και η παραμονή τους εκεί ήταν νόμιμη.
    Καμια ελληνική κυβέρνηση δεν έχει υπογράψει ανάλογες συμβάσεις με Αλβανία, Σουδάν, Πακισταν, Νιγηρία κλπ. οι αλλοδαποί εκτος χωρων της ΕΕ διαμένουν παράνομα στην χωρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ΤΟ ΤΡΑΦΙΚ ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Για τα συνθήματα και την προπαγάνδα που κάνουν ο Βούγιας , ο Χρυσοχοίδης , ο Ραγκούσης , η Τζακρή , η Δραγώνα γιατί δεν υπάρχουν επιπτώσεις , γιατί δεν τίθονται σε " διαθεσιμότητα" , ποιός τούς εξουσιοδότησε να ασκούν ρατσιστική πολιτική εναντίον των Ελλήνων ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Όλες όσες τα βάλατε με τα ΟΥΚ να να ξέρετε ότι σας έχουν γραμμένες στα αρχίδια τους!

    Και κάτι άλλο! ΜΗΝ ΠΟΛΥΚΟΛΛΑΤΕ ΣΤΑ ΟΥΚ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΑΓΑΜΗΤΕΣ!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Οταν θα ακούτε τον Ιμάμη να καλεί τούς πιστούς και την Αλβανική και Πακιστανική σημαία να κυματίζει στα γκέτο της Αθήνας τότε ισως θα καταλάβετε τι γεννιέται σήμερα στην Ελλάδα !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Τα συνθήματα σας πείραξαν . Αν δείτε την εκπαίδευσή τους και τις αποστολές που προβλέπεται να αναλαμβάνουν , δεν θα ακούγοταν τέτοιες ανοησίες . Οσοι έχουν διδαχθεί ανορθόδοξο πόλεμο στη στρατιωτική τους θητεία , μπορούν να εκτιμήσουν τέτοιες καταστάσεις . ( Μιλώ από εμπειρία , αν και έχω υπηρετήσει πριν 23 χρόνια περίπου) Οι άνθρωποι αυτοί προφανώς δεν είναι δολοφόνοι , όπως διάβασα σε κάποιο Blogs . Σε ένα πόλεμο μπορούν να γίνουν πράγματα που δεν φανταζόμαστε . Αλλά προκειμένου να φτάσει ο άνθρωπος να κάνει αυτά που προβλέπονται σε ένα ανορθόδοξο πόλεμο , χρειάζεται σκληρή εκπαίδευση. Τα σώματα αυτά είναι εθελοντικά και μόνο ένα μικρό ποσοστό τελικά καταφέρνει να φτάσει μέχρι το τέλος της εκπαίδευσης.
    Δικαιούνται επομένως να λένε οτι γουστάρουν!
    Φυσικά μερικά λαμόγια που ίσως δεν έχουν περάσει ούτε απ'εξω από στρατόπεδο , λένε τις ανοησίες τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Τό έπαναλαμβάνω γιά νά γίνει πλήρως κατανοητό:

    ΜΗΝ ΠΟΛΥΚΟΛΛΑΤΕ ΣΤΑ ΟΥΚ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΑΓΑΜΗΤΕΣ (ΚΑΙ ΑΓΑΜΗΤΟΥΣ)!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. ΙΣΑ ΙΣΑ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΧΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΣΤΟΛΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Bloopers Team σε συγχαιρω για την "πολυ καλη" δουλεια που κανεις κρυμμενος πισω απο εναν υπολογιστη. Δοξα και τιμη στους ΚΟΜΑΝΤΟ χωρις συνορα των υπολογιστων! Προσεχε μονο μην πατησεις καταλαθος το "Turn Off" και σβησει η ζωη σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙΑ ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ.

    ΓΙΑ ΥΠΝΟ ΤΩΡΑ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Μας τα πρήξατε με τα μαλακισμένα που καβάλησαν το καλάμι. Δεν έχετε ιδέα ή δεν θέλετε να έχετε ιδέα του τι πραγματικά σημαίνει αυτό το σώμα ΟΤΑΝ όμως οργανώνεται σωστά και διέπεται από τις αρχές που είναι αναγκαίες σε κάθε χώρα με δημοκρατικό πολίτευμα.

    αυτά τα χελωνονιτζάκια με πρωινή κατουρόκαβλα, εύχομαι να μην χρειαστεί ποτέ... γιατί αν χρειαστεί, πρώτα εκείνα και μετά εμείς, την ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΕΣ ΓΑΜΗΣΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. @26 Μαρ 2010 10:54:00 μ.μ.

    θα μας σισκλά τα διαρχί.

    Σου φαινόμαστε για κάτι εύκολο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Bloopers Team η αλλιως Χρηστο Κλυμπανιδη σταματα να απειλεις μεσω ΝΕΤ και αν εχεις @@ αντι να βγαζεις φωτογραφιες κρατωντας πορνοπεριοδικα, πηγαινε μπροστα σε εναν ΟΥΚα η' σε καποιον Περηφανο Ελληνα και πες του αυτα που νιωθεις. Τι εχεις να φοβηθεις? Εισαι γνωστος Κλασομπανιερας....κομαντο ηθελα να πω του διαδικτυακου κοσμου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. ΤΑ ΑΛΒΑΝΑΚΙΑ ΟΙ BLOOPERS ΕΙΧΑ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΑΦΟΜΟΙΩΣΑΜΕ ΠΛΗΡΩΣ,ΑΦΟΥ ΜΑΘΑΝΕ ΚΑΟ ΠΟΔΑΝΑ ΟΙ ΝΟΙΑΛΒΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Στο δημόσιο γίνονται περικοπές στις υπερωρίες.
    Αντίθετα για τους επαγγελματίες αντιρατσιστές αυξάνονται οι υπερωρίες. Βγάζουν καλό μεροκάματο και αφορολόγητο. Είναι όλη μέρα στον υπολογιστή τους και δημοσιεύουν ποσότητες αναρτήσεων.
    Αντιρατσιστές όσες πολλές δημοσιεύσεις και να κάνετε να ξέρετε ότι είσαστε μιά μικρή πληρωμένη μειοψηφία.
    Ένα δημοψήφισμα θα σας πείσει.
    Άρχισαν και φοβούνται τα αφεντικά σας και σας βάζουν να γράφετε νυχθημερόν για να φαίνεστε πολλοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Εμένα μου άρεσαν τα συνθήματα.
    Η Ελλάδα δεν είναι Αγγλία αλλά ούτε Γαλλία και Γερμανία.
    Έλληνας γενιέσαι και δεν γίνεσαι.

    Αί σιχτίρ! Κωλοψευδοαριστεροί του κώλου. Με δανεικά από την Γερμανία ζούνε και μας το παίζετε αριστεροί. Ξεφτίλες!

    Μπράβο στους ΟΥΚαδες.
    Όσο για τον Χρισοχοϊδη: Δεν πάει καλύτερα για κανένα γαμήσι στην κόρη της Μπακογιάννη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΑ ΟΥΚ !

    Μπραβο στα παλληκαρια μας , ενωνουμε και εμεις τις φωνες μας μαζι τους αδιαφορωντας για ελευθεροΡΥΠΙΕΣ ,τους τυχαρπαστους πολιτικαντηδες και τους ανθελληνες της συριζας, ας μας πουν φασιστες, ρατσιστες, δρακους , δεν μας ενδιαφερει η γνωμη τους , ειναι ΣΑΠΙΑ ΓΝΩΜΗ ΣΑΠΙΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ και αδιαφορουμε ΕΝΤΕΛΩΣ γιαυτην.

    Οταν οι εμποροι της δημοκρατιας κατασκευαζουν ΠΑΠΑΝΔΡΕΛΛΗΝΕΣ κατα εκατονταδες χιλιαδες διαλυοντας την χωρα μας δεν χωρανε συζητησεις.. την επομενη φορα θα ακουσετε τα συνθηματα οχι μονο απο τους τιμημενους ΟΥΚΑΔΕΣ αλλα ΑΠΟ αλλες πολλες ΧΙΛΙΑΔΕΣ ..

    Τερμα τα λογια και η ανοχη , ηρθε η ωρα να παρουμε θεσεις και να αγωνιστουμε γιαυτες , ο καναπες και τα πλαδαρα πουλημενα κομματα μας τελειωσαν , ηρθε η ωρα για αγωνα και προτου ξυνισετε τα προσωπακια σας ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ να ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΙ ΛΕΝΕ οι ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ ΚΑΙ οι ΑΛΒΑΝΟ-ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΟΙ για εμας και τις οικογενειες μας…

    ΤΕΡΜΑ Η ΑΝΟΧΗ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ … ΑΛΛΟΙ ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΖΕΙ, ΕΙΤΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΣΙΠΡΟΟΧΟΙΔΗΣ ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ.

    Αρκετα ανεχτηκαμε οι Ελληνες εδω και πολλα χρονια – ζητησαμε δημοψηφισματα για τα καιρια εθνικα μας θεματα ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΨΑΝ ζητησαμε ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ και ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ και πηραμε ΨΕΜΜΑ και ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ζητησαμε ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και μας εδωσαν ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ…

    Αν νομιζουν οτι αποκαλωντας μας ρατσιστες ΘΑ ΥΠΟΤΑΧΘΟΥΜΕ στην ΠΑΠΑΝΔΡΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΗ τους πληροφορουμε οτι ΛΑΘΕΥΟΥΝ ΜΟΙΡΑΙΑ γιαυτους..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Οι πολιτικοί θα δημιουργήσουν μια χώρα διαρκών συγκρούσεων απο διαφορετικές ράτσες , διαφορευικές θρησκείες , διαφορετικη κουλτούρα , μόνο που τα παιδιά τους δεν θα τα ζήσουν αυτά θα ειναι στην Ελβετία ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Ού καταισχυνώ όπλα τά ιερά, ούδ' εγκαταλείψω τόν παραστάτην, ότω άν στοιχήσω. Αμυνώ δέ καί υπέρ ιερών καί οσίων, καί μόνος καί μετά πολλών. Τήν πατρίδα δέ ούκ ελάσσω παραδώσω, πλείω δέ καί αρείω όσης άν παραδέξωμαι...
    ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ
    Θα υπερασπιστώ το έθνος και την υπόθεσή του γιατί είναι δίκαιη και ιερή.
    Κάτω το κολοκρατος το Ελληνικό,
    Ζητώ το Εθνος το Ελληνικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Ένας πολίτης.

    26 Μαρ 2010 9:15:00 μ.μ.

    Εσυ φιλαρα που εκλεισες για Πασχα?
    και μη μου πεις οτι θα μεινεις στο σπιτι σου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Εχθες του Ευαγγελισμου, στη Θεσσαλονικη απο Λαδαδικα μεχρι απεναντι Μπαχτσε -Αγια Τριαδα περιμενες ουρα για να βρεις τραπεζι....ολοι κλεγεστε, δεν σας λυπαμαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΟΥΚ (ΤΙΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΥΠΟΒΡΥΧΙΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ), ΠΟΥ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΤΗΣ ΓΡΑΦΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΥΑ (ΜΟΝΑΔΕΣ ΥΠΟΒΡΥΧΙΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ) ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΣΟΒΑΡΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΩΝ ΣΕ ΚΑΙΡΟ ΕΙΡΗΝΗΣ (ΝΑΥΑΓΙΑ, ΠΝΙΓΜΟΙ, ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΛΠ.) ΣΑΝ ΕΙΔΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΕΝΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ.
    ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ - ΚΑΤΑ ΤΕΚΜΗΡΙΟ- ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΕΝ ΕΝΑΙ Ο,ΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ (ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΜΦΗ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΣΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ΤΟ ΨΩΜΙ ΤΟΥΣ. ΑΠΛΑ Ο,ΤΙ ΑΝΕΦΕΡΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΕΥΑΛΩΤΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΑΝΑΛΟΓΗ "ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ¨). ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΟΥΣ ΛΕΓΟΜΕΝΟΥΣ "ΜΑΥΡΟΥΣ" (ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΑ ΜΑΤ) ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΛΟΓΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΗΡΑ, ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ.
    Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ -ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ- ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ-ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ "ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ". ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΚΠΑΙΔΕΥΤΑ (ΟΧΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΒΟΥΤΑΝΕ, ΞΕΡΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΘΟΥΝ ΣΑΝ ΣΟΒΑΡΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΜΙΑΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ-ΔΕΝ ΤΟ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟ)ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ-ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΤΟΥΣ (ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΑΝΕΚΠΑΙΔΕΥΤΟΙ) ΤΟΥΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΟΤΙ ΕΝΑΙ ΚΑΤΙ "ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ" ΚΑΤΙ "ΑΝΩΤΕΡΟ".
    ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΕΠΩΑΣΘΕΙ ΤΟ "ΑΥΓΟ ΤΟΥ ΦΙΔΙΟΥ" (ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ-ΧΩΡΙΣ ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ- ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ) ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ.
    ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΡΟΊΣΤΑΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΜΑΤΙΑ (ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ....).
    Η ΦΥΣΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΜΑΤΙΑ ΓΙΑΤΙ-ΣΧΕΔΟΝ ΠΑΝΤΑ- ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΥΠΑΚΟΥΟΥΣ ΓΡΑΦΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΤΙΜΑΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΕΧΘΕΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΥΘΕΙ...
    ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕ... ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΙΣΩΣ Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΔΟΙΜΙΡΙΤΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ...
    ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΟΥΤΕ Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΟΥΤΕ Η ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ...
    Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΘΑ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΑΥΣΤΗΡΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΩΝ ΤΟΥΣ.
    ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΥΤΟ;
    Ο ΕΠΗΡΜΕΝΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΣ "ΜΑΥΡΟΣ ΚΑΒΑΛΛΑΡΗΣ";
    Ο ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΙ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙ ΟΥΤΕ ΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ;
    Ο (ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΙΡΟΥ) ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΜΠΟΥΣΙΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΗΓΟΣ;
    ΔΕΝ ΛΕΩ- ΤΑ ΙΔΙΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ. ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ...
    ΚΑΙ ΑΜΑ ΤΥΧΕΙ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΘΑ ΕΞΕΓΕΙΡΕΤΑΙ "Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ".
    ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ (ΚΑΠΟΤΕ) ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Και τι έγινε δηλαδή; Είδαμε ένα άγημα αποτελούμενο από γραφικά Κ.Δ.Ω.Α (μεγάλε Κουτρουμπούση) να παρελαύνει αλαλάζον στην Πανεπιστημίου. Κακώς, κάκιστα ο Michel τους έθεσε σε διαθεσιμότητα, έπρεπε να τους μετατάξει όλους στο σώμα των αδελφών νοσοκόμων (είναι πασίγνωστο ότι όλοι αυτοί οι μικροτσούτσουνοι σφίχτουλες φοράνε ζαρτιέρες μέσα από την στολή παραλλαγής) να δουν τι εστί βερύκοκο. Γνωστή η καφρίλα που επικρατεί στα ελληνικά στρατά, μας χαλάει τόσο να την βλέπουμε να εκδηλώνεται στην Πανεπιστημίου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. BLOOP, BLOOP ακούστηκε από την όχθη του Ειρηνικού Ωκεανού (Seattle, WA)

    Μετά εκείνη κατάπιε, σκουπίστηκε, ρώτησε τα παιδιά της αν κατάλαβαν πως γίνεται η δουλειά και στη συνέχεια τα αμόλησε στο Internet, αφού τα σπούδασε με τον "ιδρώτα" του πάτου της στο διάσημο Καναδέζικο Πανεπιστήμιο SaSkat-achewan.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ
    Τα δόλια σχέδια των Μουσουλμάνων
    Στην Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Βloopers,γενικώς!!!!


    Bloopers,σού έχω δώσει εντολή,μωρή καριολοψωλοτσιμπουκομένη,νά μήν εμφανίζεσαι διά ένα μήνα,μέχρι νά κλείσουν τά ράμματα τού κώλου σου,πού σού έχω τοποθετήσει καί τελειώσης τήν θεραπείαν σου.
    Αυτές τίς τελευταίες ημέρες,
    όχι μόνον εμφανίζεσαι στό διαδίκτυο,αλλά προσπαθής νά προβάλλης καί τόν κωλοτσαμπουκά σου.
    Μωρή καριολοκουφαλοτσιμπουκωμενοψωλο-αρπάχτρα,θά άνεβω στά Πατήσια καί θά σέ πλακώσω στά πουτσοσκάμπιλα,
    παρουσία καί τής μάννας σου.


    ό βιο-μπαμπάς σου καί διαχρονικός γαμιάς τής μάννας σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Κατι μεταξωτοι αριστερουληδες επαγγελματιες αντιρατσιστες,δεν ξερω γιατι αλλα μου θυμιζουν τους χοχλιους τση Κρητης.

    Πριν να μπουν στο τηγανι, τους βαζουν στο βαρελι με το αλευρι για να καθαρισει το στομαχι τους.
    Μασουλανε αμιλητοι,βγαζουν κερατα,και νομιζουν οτι ολοι ειναι σαλιαρηδες.
    Στο τηγανι βγαζουν φωνουλες σαν αυτες που βγαζουν μερικοι εναντιων των ανδρων των Ο.Υ.Κ.

    SOROτηγανα αφηστε την ελληνικη παιδεια ησυχη.

    * Αν δεχθούμε ότι το βίντεο είναι γνήσιο, γιατί δεν μιλάει κανείς για τον κόσμο που χειροκροτούσε ;
    Αλλά αυτό είναι που “τσούζει”,
    το ότι ο κόσμος χειροκροτούσε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Βloopers,γενικώς.


    Μωρή Blooper-ίνα,αποτυχημένη θεατρίνα τής πίππας,ποία αρχίδια μωρή καριοψωλιασμένη??
    Αυτά πού σού έκοψα καί στά έφτιαξα μουνί τού κώλου??
    Τώρα θά σού διευρύνω καί τόν λάρυγγα σου,
    καριολοπουτανίτσα,αποτυχημένε θεατρίνε,διά νά καταπίνης τά ψωλ@@@@@τα μέ ευκολία.

    Τήν αντιβίοση,διά τά ράμματα τού κώλου σου μήν ξεχνάς,επί ένα μήνα τουλάχιστον.

    ό βιο-μπαμπάς σου καί διαχρονικός γαμιάς τής μάννας σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. @11.43

    του Μελιγαλά ο πάτος είν' ευθεία μπρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. στεναχωρηθηκαν οι πολιτικοι, αιντε για αυτο του χρονου θα φωναζουν, ΕΛΛΑΣ_ΤΟΥΡΚΙΑ-ΣΚΟΠΙΑ συμμαχια αραξτε τις φρεγατες σας στου πειραια την παραλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Είς μνήμην Μαρίνου Ζαμπάτη..

    Ο χρόνος , ξημερώματα μεγάλου Σαββάτου 1996, ο τόπος ανοιχτά του Κόλπου της Παναγιάς, Θεσπρωτία. Οι πάνοπλοι Λιμενικοί επιβαίνοντας στο φουσκωτό τους περιπολούν μαζί με το πλωτό "118" ανοιχτά της Κέρκυρας..Πρίν απο μερικές μέρες (Μ.Τετάρτη) είχαν καταδιώξει ένα ακόμα αλβανικό ταχύπλοο και σύμφωνα με το σήμα της Ιντερπόλ μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών θα πέρναγε αυτές τις μέρες απο την Αλβανία στις Ελληνικές ακτές.Ενέδρα λοιπόν,αναμονή και το βλέμα καρφωμένο στο ραντάρ , το σκηνικό γνωστό το ίδιο και απαράλαχτο. Δεν άργησε να φανεί το....

    ύποπτο σκάφος ,χωρίς φώτα ναυσιπλοίας και με 5 επιβαίνοντες ,να πλησιάζει την θέση των Ελλήνων Λιμενικών..Κίνηση προς το άγνωστο πλεούμενο,προβολέας και κλήση να σβήσει τις μηχανές..Η απάντηση ήρθε άμεσα με έναν καταιγισμό πυρών απο αυτόματα όπλα που γαζώνουν τα ελληνικά περιπολικά. Οι Λιμενικοί ανταποδίδουν τραυματίζοντας έναν απο τους λαθρέμπορους ,η καταδίωξη τελικά λήγει χωρίς την σύλληψη των Αλβανών κακοποιών ..όχι όμως χωρίς απώλειες . Ο 25χρονος Μαρίνος Ζαμπάτης ,παλικάρι απο το Μεγανήσι και ένας απο τους καλύτερους άνδρες Ειδικών Αποστολών του Λιμενικού Σώματος κείτεται νεκρός χτυπημένος θανάσιμα από τα πυρά των Αλβανών κακοποιών.

    Το παραπάνω περιστατικό ήταν η σταγόνα που ξεχύλησε το ποτήρι. Από το καλοκαίρι του 1996 μέχρι και το 1997 η Αλβανική Μαφία είχε επιδοθεί σε ένα ολοένα και αυξανόμενο αριθμό ληστρικών επιδρομών στα παράλια της Κέρκυρας και η κατάσταση είχε αρχίσει να επηρεάζει τον τουρισμό του νησιού αλλά όπως είναι και φυσικό είχε δημιουργήσει κλίμα ανησυχίας στην κοινωνία της Κέρκυρας..Η ιδιαίτερη επιμονή των Αλβανών , ορισμένα χαρακτηριστικά της δράσης τους (ριπές κατά ξενοδοχείων,δολοφονίες τουριστών) καθώς και η έλλειψη κάποιου ορατού οφελους ,είχε δημιουργήσει πολλές εύλογες απορίες στις Ελληνικές αρχές..Η έντονη τουρκική παρουσία στο νησί απο το 1994 ,-χρονιά κατα την οποία άρχισε να καταγράφεται δυσανάλογία στον αριθμό εισερχομένων και εξερχομένων Τούρκων υπηκοων στο νησί- είχε προβληματίσει τις αρχές - η προσπάθεια δημιουργίας δικτύου όχι σε κάποιο ακριτικό νησί του Αν.Αιγαίου αλλά την Κέρκυρα δεν ήταν κάτι που είχε παρατηρηθεί στο παρελθόν- ..όπως μας πληροφορεί ο Μ.Ηλιάδης στο πασίγνωστο πλέον βιβλίο του για της τουρκικές μυστικές υπηρεσίες αποκαλύφθηκε ότι οι Αλβανοί συμμορίτες χρηματοδοτούνταν απο την Άγκυρα και μάλιστα ότι ο αρχηγός του ιδιότυπου καρτέλ είχε εκπαιδευτεί στην Τουρκία (Τουρκικές Μυστικές υπηρεσίες και η ΜΙΤ σελ425)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Ίδιο θέμα,2η επανάληψη:
    Ό αξιωματικός πού έχει τήν ευθύνη,
    νά τήν πάρει στόν ώμο καί νά πα-
    ραιτηθεί.
    Τά στοιχάκια είναι ρατσιστικά.
    Χωρίς τήν έγκριση του καί πιθανόν
    τήν προτροπή-διαταγή(?)του, νά μή
    συνέβαινε τίποτα.
    Δέν έχουμε τήν πολυτέλεια νά διω-
    χθούν όλοι οί καλοεκπαιδευμένοι
    άνδρες,γιά πράγματα πού συμβαίνουν
    σέ όλες τίς χώρες....κρυφά.
    Στή παρέλαση δέν ακούγονται.
    Άντε γιατί διυλίζετε τό κουνούπι
    καί καταπίνετε τήν καμήλα.
    Τήν μεγάλη Βακτριανή,υποκριτάκια.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. ΑΛΗΤΗ ΧΡΥΣΟΧΟΟΟ ΕΙΣΑΙ
    Ο ΗΘΙΚΟΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΣ.
    ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΔΗΛΑΔΗ.

    ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ.

    Ένας νεκρός σε ένοπλη ληστεία στην Αθήνα.
    Αιματηρή ένοπλη ληστεία με έναν νεκρό και μια γυναίκα τραυματισμένη έγινε στις 3.30 τα ξημερώματα σε διαμέρισμα του 7ου ορόφου στην οδό Παρασκευοπούλου 125 στην Αθήνα.
    Δύο άγνωστοι εισέβαλαν στο διαμέρισμα του ζευγαριού και...
    πιθανόν με τσεκούρι, τραυμάτισαν θανάσιμα τον άνδρα,ο οποίος ήταν απόστρατος του Στρατού, 60 ετών και ελαφρά τη γυναίκα του στο κεφάλι, άρπαξαν άγνωστα αντικείμενα και εξαφανίστηκαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Λαϊκά Ορθόδοξα Ακρωνύμια


    * Κ.Ο.Λ.Ο.Σ. (Κλιμάκιο Ομογένειας Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού)
    * Φ.Ε.Λ.Ο.Σ. (Φοιτητική Ένωση Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού)
    * Σ.ΤΟ.Κ.Ο.Σ. (Σπουδαστικός ΤΟμέας Κόμματος Ορθόδοξου Συναγερμού)
    * Μ.ΟΥ.Ν.ΑΡ.Ο.Σ. (Μαθητικό ΟΥρσουλίνων Ντηρί ΑΡσακείου Ορθόδοξου Συναγερμού)
    * ΠΑ.Τ.Ο.Σ. (ΠΑνεπιστημιακός Τομέας Ορθόδοξου Συναγερμού)
    * ΑΓ.ΟΡ.Α.Ι.Ο.Σ (ΑΓωνιστική ΟΡγάνωση Αλλοδαπών Ιερόδουλων Ορθόδοξου Συναγερμού)
    * Π.Ε.Ο.Σ (Περιβαλλοντική Ένωση Ορθόδοξου Συναγερμού)
    * Μ.Π.Α.Φ.Ο.Σ. (Μαζική Πρωτοβουλία Αθεράπευτα Φυσιολατρών Ορθόδοξου Συναγερμού)
    * Σ.Κ.Ο.Τ.Ο.Σ. (Συνταξιούχοι Καταδότες και Ομόφρονοι Ταγματασφαλίτες Ορθόδοξου Συναγερμού)
    * Ο.Χ.Ε.Τ.Ο.Σ.(Οργανισμός Χειραγώγησης της Ενημέρωσης και του Τύπου Ορθόδοξου Συναγερμού)
    * ΘΕ.Ο.Σ. (ΘΕεολόγοι Ορθόδοξου Συναγερμού)
    * Χ.ΑΡ.Ο.Σ. (Χειρουργοί ΑΡεταίειου Ορθόδοξου Συναγερμού)
    * Π.ΟΡ.Δ.Ο.Σ. (Πανελλήνια ΟΡγάνωση Δικαστών Ορθόδοξου Συναγερμού)
    * ΦΑΛ.Ο.Σ. (ΦΑΛαγγίτες Ορθόδοξου Συναγερμού)
    * ΙΣΤ.Ο.Σ. (ΙΣΤολόγοι Ορθόδοξου Συναγερμού)
    * Τ.ΑΦ.Ο.Σ (Τομέας ΑΦροδισιολόγων Ορθόδοξου Συναγερμού)
    * ΟΡ.Γ.ΑΣ.Μ.Ο.Σ. (ΟΡγάνωση Γυναικών ΑΣτυνομικών Μονάδων Ορθόδοξου Συναγερμού)
    * ΛΑ.Ο.ΣΥ.Ν.Ο. (Λαϊκός Ορθόδοξος Σύνδεσμος Νεοναζί Ομοφυλόφιλων)
    * Π.Ο.Υ.Τ.Σ.Ο.Σ. (Πανελλήνιος Όμιλος Υπανάπτυκτων Τηλευαγγελιστών & Σοφιστών Ορθόδοξου Συναγερμού)
    * Ε.Κ.ΛΑ.Σ.Α (Εναλλακτικό Κίνημα Λαϊκορθόδοξων Σωματείων Αμερικής)
    * ΜΠ.Ο.Υ.Φ.Ο.Σ. (ΜΠλογκοσύναξη Ομορφων Υποψηφίων Φερέφωνων Ορθόδοξου Συναγερμού)
    * Π.Α.Ν.Τ.Ο.Φ.Λ.Α. (Παρακρατικοί Απολογητές Ναζιστικής Τιμής Ορθοφρονούντων Φανατικών Λεμονοπαραγωγών Αρτης)
    * Σ.Α.Π.Ι.Ο.Σ.: (Σύλλογος Ανέραστων Πατριδοκάπηλων Ιερέων Ορθοδόξου Συναγερμού)
    * Δ.Η.ΛΗ.Τ.Η.ΡΙ.Ο. (Διαρκές Ηρωικό Λησταρχείο Τιμίων Ηλιθίων Ριψάσπιδων Ορθοδοξίας)
    * ΧΑΛ.Β.Α.Σ. (ΧΑΛασμένα Βιολογικά Απόβλητα Συνταξιούχων)
    * Β.Υ.Ζ.Ι. (Βαπτισμένοι Υστερικοί Ζοχαδιασμένοι Ιστορικοί)
    * ΑΥ.ΝΑ.ΝΙ.Σ.Μ.Ο.Σ (Αυτιστικά ΝΑζιστικά ΝΙάτα - Στρατόκαβλοι Μπαμπουίνοι Ορθόδοξου Συναγερμού)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. στην χώρα της διαφάνειας και την ώρα της ξεφτίλας που μεταθέτουν τον διοικητή τον ΟΥΚ επειδή έκανε αυτό που του…ζητάει το στράτευμα τόσα χρόνια να αφήνουν στην θέση του τον διοικητή που έδωσε άδεια στον Πάρι Κασιδόκωστα να πάει στην Καραιβική να κάνει διακοπές την ώρα που πέρασαν 40 ημέρες από την ορκωμοσία του. Τον μετέφεραν στο αρχηγείο του ΓΕΝ και από εκεί στην …

    Καραιβική. Έτσι είναι ο Ελληνικός στρατός κ.Βενιζέλε; Φλωριά και Κολωνάκι; Μήπως να του πάμε και την Πάρις Χίλτον να του ανυψώσει το ηθικό; Είστε περήφανος για το στράτευμα μας;

    Είναι δυνατόν να προσκυνάτε το χρήμα; Το λέμε για τον κόσμο που δεν ξεχνάει και πρέπει να θυμάται. Ντροπή ρε , την ώρα που άλλοι φυλάνε σκοπιά το πλουσιόπαιδο να είναι στην Καραιβική.
    (Το θέμα είναι από το αυριανό ‘Πρώτο Θέμα’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. Για να καταλαβαινόμαστε ρε αδέλφια , οταν λέτε τούς ΟΥΚΑΔΕΣ αμόρφωτους για μορφωμένους ποιούς εχετε; τον Παπανδρέου , τον Χρυσοχοίδη , τον Βούγια , την Τζακρή , τον Ραγκούση , τον Τσίπρα ; ετσι για να συνεννοούμαστε !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. ωρεεεεε

    στον γραμμο και στο βιτσιιι

    το κωλοτρυπιδι σας αριστεροφασιστακια σφυριζειειειει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. ΑΣ ΚΑΤΣΕΙ Ο ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΣ ΑΦΗΣΕΙ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΟΣΤΟΜΙΕΣ ΠΙΑ.
    ΕΧΕΙ ΚΑΤΣΕΙ ΣΤΙΣ ΔΑΦΝΕΣ ΤΗΣ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΤΗΣ 17Ν. ΛΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΑΣΕ. ΛΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΣΚΑΓΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΞΗΡΟΥ ΤΟ ΤΑΠΕΡΑΚΙ ..... ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ..... ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ "ΕΔΩΣΑΝ" ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ... !!!!
    ΑΣΕ ΡΕ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΓΚΙΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΡΤΟ ΣΟΥ ΛΟΓΟ, ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΣΟΥ ΠΡΟΣΘΕΤΕΙ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ.
    ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΥΕΤΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΦΛΟΜΩΣΕΙ ΣΤΑ ΦΟΥΜΑΡΑ, ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΖΕΨΕΙΣ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ .....
    ΣΟΒΑΡΕΨΟΥ ΠΙΑ ...... Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΑΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΕΙΝΑΙ, ΔΕ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ????
    ΤΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑΤΑ ΣΤΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΔΕ ΤΑ ΑΚΟΥΣΕΣ ???
    ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ???
    ΟΛΗ Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΜΕΙΟΨΗΦΊΑ ΚΑΙ ΟΣΟ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΤΑ ΕΜΕΤΙΚΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΤΗΣ, ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΜΙΣΗΤΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.
    ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. @BLOOPERS
    ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΧΕΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ ??? ΑΥΤΟΣ ΣΑΣ ΕΚΑΝΕ ΜΑΓΚΕΣ !!!
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΒΡΙΣΙΔΙ, ΓΙΑΤΙ ΑΓΧΩΝΕΣΤΕ ΧΡΥΣΕΣ ΜΟΥ ? ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΤΕ ΤΟΣΟ ΣΠΑΣΜΩΔΙΚΑ, ΑΦΟΥ ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΜΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΔΕ ΜΑΣΑΤΕ ?

    ΟΛΟ ΠΟΙΗΜΑΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ ΕΙΣΤΕ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΝΕ, ΛΑΔΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΤΗΓΑΝΙΤΕΣ ... ΤΙΠΟΤΑ !
    ΑΠΛΟΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΚΦΟΒΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ .... ΧΕΧΕΧΕ .... ΔΗΛΑΔΗ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΙ !!!
    BLOOPERS INSIDE YOUR ASS !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. Αφου αναδημοσιεύετε απο το χουντοναζιστικό Greek Alert, γιατί δε αναδημοσιευετε τίποτα και από Στόχο και Χρυσή Αυγή;

    Για σοβαρευτείτε λίγο. Τι εθνικιστικές και σωβινιστικές ξεφτίλες είναι αυτες που αναπαράγετε;
    Έλεος, τίποτα άλλο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση