GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Σωκράτη, φέρε τον Βαλβέρδε από τώρα"!...

ΚΙΝΗΣΗ ΚΟΚΚΑΛΗ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ‏ Από το www.dikisports.blogspot.com O Σωκράτης Κόκκαλης θα επιδιώξει να αλλάξει τα δεδομένα στις τελευταίες 5 αγω...

ΚΙΝΗΣΗ ΚΟΚΚΑΛΗ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ‏

Από το www.dikisports.blogspot.com

O Σωκράτης Κόκκαλης θα επιδιώξει να αλλάξει τα δεδομένα στις τελευταίες 5 αγωνιστικές.
Μετά την ήττα στο Καυτανζόγλειο, ως πρώτο βήμα σκέφτεται την έλευση Βαλβέρδε από τώρα, σε μια τελευταία προσπάθεια να διεκδικήσει ο Ολυμπιακός τον τίτλο ή τουλάχιστον να εμφανιστεί ανανεωμένος στα πλέι-οφς.
Στενοί συνεργάτες του προέδρου των "ερυθρολεύκων" τον παροτρύνουν σε αυτή την κατεύθυνση, καθώς διαπιστώνουν την αδυναμία του Μπάντοβιτς να οδηγήσει την ομάδα.
Πάντως, ο Κόκκαλης είναι απρόβλεπτος και δεν πρόκειται να μείνει με σταυρωμένα τα χέρια, τώρα που ο ΠΑΟ ξέφυγε 5 βαθμούς.

14 σχόλια

  1. Ανεξαρτήτως του ποιό κόμμα βρίσκεται στην εξουσία και επί κοντά 15 χρονια τώρα εξελίσεται μια επιχείρηση εθνοαποδόμησης παράλληλη με την αποδόμηση του κράτους μέσω Διαφθοράς-Διαπλοκής. Αφορά τους τομείς της Παιδείας, της Ενημέρωσης και του Πολιτισμού. Ολα τα μέτρα λαμβάνονται ηπίως με τρόπο καλυμένο σε μια εμφανή προσπάθεια να μην προκληθούν αντιδράσεις. Η αποκάλυψη κυβερνητικών δραστηριοτήτων αυτής της στόχευσης γίνεται μόνο όταν εκδηλώνονται αντιδράσεις, οι οποίες συνήθως παρακάμπτονται για να συνεχιστεί ο ρους της επιχείρησης. Πρόκειται για κάτι σαν βελούδινη εθνοκάθαρση που παρουσιάζεται ως εκσυγχρονισμός αλλά επιφέρει αλλαγή του τοπίου όπου ζούμε και εξουδετέρωση του λαϊκου παράγοντα. Στην εκδήλωσή του ανιχνεύεται το πραγματικό βαθύ κράτος των ημερών. Οπως παλια το παρακράτος εκδηλώνονταν με το περιρρέον κλίμα αντικομμουνισμού και μισαλοδοξίας έτσι το σημερινό παρακράτος έστησε το δικό του κλίμα, εκεινο της εθνικής αποδόμησης. Η Αννα Μπίλντεμπεργκ Διαμαντοπούλου ανήγγειλε από τις ειδήσεις του Χαζονικολάου τη διδασκαλία της αγγλικής γλώσσας ΑΠΟ ΤΗΝ 1η ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γερμανική συγνώμη για τα προσβλητικά δημοσιεύματα


    Επιστολή με την οποία εκφράζει τη συγνώμη του για τα προσβλητικά δημοσιεύματα απέστειλε ο πρόεδρος της Γερμανικής Βουλής, Νόρμπερτ Λάμερτ, με αποδέκτη τον ομόλογό του της Ελληνικής Βουλής, Φίλλιπο Πετσάλνικο.

    Όπως αναφέρει στην επιστολή του «ορισμένα προκλητικά σχόλια γερμανικών ΜΜΕ δεν θα είχαν γραφτεί, ούτε και ορισμένες απαιτήσεις Γερμανών πολιτικών για αλλαγή πλεύσης θα είχαν διατυπωθεί, εάν επρόκειτο για τους Γερμανούς ψηφοφόρους με το δεκαπλάσιο ΑΕΠ και επιβάλλονταν ανάλογα μέτρα περικοπών της τάξης των 50 δισ. ευρώ».

    Ο κ. Λάμερτ κάνει, τέλος, λόγο για «σοβαρότητα» και «θάρρος» που επέδειξαν οι Έλληνες πολιτικοί στην προσπάθεια τους να αντιμετωπίζουν προβλήματα που δεν αντιμετωπίζονταν για χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΩΚΡΑΤΗ, ΤΩΡΑ ΕΙΝ' ΑΡΓΑ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΓΛΥΚΙΑ.... ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΣΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Tίιιιι τρέχει?
    Γλύφουμε,εκεί πού φτύσαμε?
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ας πει κάποιος του μεγάλου Ερνέστο που τον θέλουν σαν Μεσσία ότι και κάποιος άλλος ήλθε δεύτερη φορά ( Λέγε με Μπάγιεβιτς ) και γέλασε και το παρδαλό κατσίκι. Ρε αν δεν ξαναγυρίσει ο ΚΑΖΝΑΦΕΡΗΣ και δεν αρχίσει να διαιτητεύει πάλι ο Κάκος δεν θα δούνε χαΐρι που λέει ο λαός. Τώρα που ο Γκαγκάτσης άρχισε να τριγυρίζει στου Ρέντη δεν μου αρέσει. Μεγάλος δολοπλόκος ο άνθρωπος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εφετος που δεν δουλεψε το συστημα "Κορακια", πεταξε το πουλακι. Τζαμπα πανε τοσα λεφτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κόκκινη γερμανική λέρα, χάσου!
    Παίξε ποδόσφαιρο σε καμιά Δρέσδη, αλητάμπουρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΩΚΡΑΤΗ,ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΛΑΔΩΝΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ?....
    ΣΩΚΡΑΤΗ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΦΤΕΙΣ ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ,ΑΝΑΞΙΕ ΚΑΙ ΚΛΕΦΤΗ.
    ΟΛΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΡΟΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΑΝ ΣΚΑΣΕΙΣ ΣΑΝ ΚΑΡΠΟΥΖΙ...
    ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ,ΝΤΑΒΑΤΖΗ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ ΣΟΥ,MR. SIEMENS......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. οι περισσοτεροι Παναθηναικοι οπαδοι εχουν κατι που ξεχωριζει απο τους υπολοιπους οπαδους των αλλων ομαδων. Προσπαθουν να κρυβουν το κομπλεξ που εχουν εναντι του Ολυμπιακου, με ενα αθλιο ειρωνικο υφος και μια κακια που δεν ειναι της στιγμης, αλλα τους βγενει απο το DNA τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αν και φίλαθλος του ΕΘΝΙΚΟΥ επαναλαμβάνω την ρποηγούμενη ανάρτησή μου και ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΚΟΜΠΛΕΞΑΡΙΣΤΟΣ ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΟΣΦΠ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ......

    "ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΩΚΡΑΤΗ,ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΛΑΔΩΝΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ?....
    ΣΩΚΡΑΤΗ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΦΤΕΙΣ ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ,ΑΝΑΞΙΕ ΚΑΙ ΚΛΕΦΤΗ.
    ΟΛΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΡΟΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΑΝ ΣΚΑΣΕΙΣ ΣΑΝ ΚΑΡΠΟΥΖΙ...
    ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ,ΝΤΑΒΑΤΖΗ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ ΣΟΥ,MR. SIEMENS"......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. προς 1.40

    Αγαπητέ οπαδέ του ΟΣΦΠ, εγώ ως οπαδός του ΠΑΟ δεν έχω καμία κακία απέναντί σου και κατά του ΟΣΦΠ,κατά του Σωκράτη βεβαίως και της παράγκας του, που κατέστρεψε το ελληνικό ποδόσφαιρο.
    Αλλά να είσαι σίγουρος για ένα πράγμα, το οποίο θα φανεί και πολύ σύντομα:
    Η πραγματική κακία και οργή κατά του Κόκκαλη θα βγεί από τους οπαδούς της ομάδος σου και θα είναι ασυγκράτητη και όλες τις αλήθειες για αυτόν τον διάολο θα τις ακούσεις από οπαδούς της ομάδας σου.Πολύ σύντομα μάλιστα....

    Καλά να είσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. προς 1.40

    1)το σωστό είναι βγαίνει και όχι βγένει.....αλβανέ
    2) δεν σπούδασες καλή ψυχανάλυση στην Αλβανία για αυτό και λες ότι μακακία σου κατέβει, υπάλληλε του Κόκκαλη.
    3)Κοίτα ανύπαρκτε τον πρόεδρό σου , που τσέπωσε 22 εκ ευρώ φέτος και σας άφησε 3ους με τους Μαρέσκες και τους Στολτίδηδες και μετά ξαναέλα να γράψεις-αυτή τη φορά με σωστά ελληνικά....!
    4) Σαλιαρέλλης(φυλακή)-Κοσκωτάς(φυλακή)-Κόκκαλης(έρχεται και για αυτόν ο λαγαριασμός SIEMENS) ΟΛΟΙ πρόεδροι της ομάδας σου.....
    5)"Ο ΟΣΦΠ και το Αιγάλεω να κερδίζει και όλοι οι άλλοι να πάνε να γ....θούν" σου θυμίζει κάτι?

    Για αυτό σου λέω ΟΥΣΤ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. προς 08 Μαρ 2010 3:07:00 μ.μ.

    πάλι καλά που σε πείραξε το βγενω αντί βγαίνω που έγινε κατά λάθος συμπατριώτη Αλβανέ, αλλά με αυτά που γράφεις απλώς επαληθεύεις τους ισχυρισμούς μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. προς 08 Μαρ 2010 3:01:00 μ.μ.

    αγαπητέ φίλε του ΠΑΟ η απάντηση σου με έκανε να νιώσω λίγο άβολα και σου ζήτω συγνώμη για το επιθετικό του μηνύματος μου, αλλά δεν νομίζω ότι Οι Βαρδινογιάννηδες η οι Βγενοπουλοι είναι καλύτεροι από τον Κοκκαλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση