GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

H Eυρώπη σήμερα...

Η Ισλανδία και αυτή αντιστέκεται με ένα μεγάλο ΟΧΙ!‏ Οι Έλληνες, οι Ευρωπαίοι, oι Ρώσοι και οι Αμερικανοί. Aπό τον Αναστάσιο Κουτσούκο http:...

Η Ισλανδία και αυτή αντιστέκεται με ένα μεγάλο ΟΧΙ!‏
Οι Έλληνες, οι Ευρωπαίοι, oι Ρώσοι και οι Αμερικανοί.

Aπό τον Αναστάσιο Κουτσούκο
http://www.koutsoukos-anastasios.gr/
.
«Ἄρχεσθαι μαθών, ἄρχειν ἐπιστήσῃ.»
«Αν μάθεις πρώτα να κυβερνείσαι, θα μάθεις και να κυβερνάς», Σόλων, Γνωμικά.


Η Ελλάδα όχι μόνο δεν θα πουλήσει αρχαιότητες και νησιά, αλλά θα μεγαλουργήσει μελλοντικά, αν αποφασίσει να «αυτονομηθεί» και να σηκώσει «ψηλά το κεφάλι»! Μολών λαβέ!
Είναι πολύ πιθανή μια διεθνής «νίκη» της Ελλάδας σήμερα! Πολλοί χρωστάνε στην Ελλάδα πολλά, αλλά δεν τα «θυμούνται»! Πολλές ευρωπαϊκές κυβερνήσεις έχουν υπερδανεισμό, χρέος και ύφεση, αλλά την Ελλάδα στοχοποιούν! Η Ελλάδα δεν θα γίνει το «μαύρο πρόβατο» των ευρωπαίων.
Να αντικατασταθούν οι περικοπές-θυσίες με «κοινωνικό μισθό». Άμεσα πραγματοποιήσιμο είναι η κάθε τράπεζα να μειώσει μόνη της τη δόση του κάθε πολίτη στο 1/3 της σημερινής. Τα 28 δις να τα...

πάρουν οι πολίτες για αποπληρωμή των χρεών τους.
Η Ισλανδία και αυτή αντιστέκεται με ένα μεγάλο ΟΧΙ !Tην Κυριακή, η Ευρωπαϊκή Ένωση ανακοίνωσε ότι «έλαβε υπόψη το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος», και αποσύνδεσε την έκβασή του με την ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας.
Ανάλυση, Προοπτικές, Προτάσεις.
Η Ευρώπη είναι σήμερα μπροστά στην πρόκληση για «πλήρη συνένωση» με όλα τα κράτη – μέλη, ή στην σταδιακή αποδιοργάνωσή της. Η Αμερική είναι σήμερα μπροστά στην πρόκληση για πλήρη κάλυψη της «συμμαχίας της με την Ελλάδα», μέσω μιας αμφίδρομης αλληλο-στήριξης, ή μπροστά την αβεβαιότητα του «προς τί η συμμαχία». Η Ρωσία εμφανίζεται «αδιάφορη» για την σχέση της με την Ελλάδα, ίσως γιατί «δεν μπορεί».
Και οι άλλες ευρωπαϊκές οικονομίες είναι χρεωμένες, αλλά κανείς δεν το λέει και προσπαθούν κάποιοι κρυπτο-φασίστες ευρωπαίοι να στοχοποιήσουν την Ελλάδα και να την μετατρέψουν αδίκως, σε «μαύρο πρόβατο»! Τα χρήματα δεν τα έχουν οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις αλλά οι διεθνείς τραπεζίτες.
Το πρόβλημα το δημιούργησαν οι διεθνείς ληστρικοί τραπεζίτες, με την τεχνητή έλλειψη χρημάτων, γιατί δεν επενδύουν, ούτε διοχετεύουν τα υπερκέρδη τους στις κοινωνίες, ως όφειλαν ως σύγχρονοι «χορηγοί», αλλά τα συσσωρεύουν ως «άφρονες πλούσιοι», ενώ συνεχώς αυξάνουν τα επιτόκια, εκβιάζοντας έτσι τους πολίτες να ξαναδανείζονται με υψηλότερα συνεχώς επιτόκια, οδηγώντας τους έτσι σε ένα φαύλο κύκλο υπερδανεισμού, στο τέλος του οποίου υπάρχει η πλήρης οικονομική καταστροφή και η αυτοκτονία!
Το «χρέος» των ξένων κρατών προς την Ελλάδα είναι πολύ μεγάλο και ανεκτίμητο, γιατί στην Ελληνική Δημοκρατία και στην Εθνική Αντίσταση των Ελλήνων, οφείλουν τη σημερινή τους υπόσταση!
Σημείωση: Σχεδόν όλα τα κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης έχουν να κάνουν το 2009, με μια αρνητική οικονομική ανάπτυξη. Αυτό προκαλείται επειδή τα κράτη μέλη οι αυτόματοι σταθεροποιητές έχουν ενεργοποιηθεί και οι πρόσθετοι πόροι έχουν χρησιμοποιηθεί για να υποκινήσουν την οικονομία. Η μέσος όρος των χρεών έχει αυξηθεί μέχρι επάνω από τα 75 % του ΒΒΠ. Μέσα στην ευρο- ζώνη είναι κράτη μέλη εκεί μόνο δύο, Φινλανδία και Λουξεμβούργο, τα οποία το 2009, τα πρότυπα το 3% δεν υπερβαίνουν, όλα τα υπόλοιπα κράτη το υπερβαίνουν.
Είναι πολύ πιθανή μια διεθνής «νίκη» της Ελλάδας σήμερα! Η Ελληνική ομογένεια στη Γερμανία και αλλού αντιδρά υπέρ της Ελλάδας! Υπάρχει μήνυμα στήριξης της ελληνικής οικονομίας από τον Νικολά Σαρκοζί: « Δεν μπορούμε να αφήσουμε να καταρρεύσει μία χώρα που βρίσκεται στο ευρώ». Αυτό δήλωσε το Σάββατο ο πρόεδρος της Γαλλίας. Ο Πρόεδρος κ. Ομπάμα δείχνει πιο πολύ φιλέλληνας! Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, το οποίο συνέρχεται σε ολομέλεια στο Στρασβούργο από τη Δευτέρα, 8 Μαρτίου αναμένεται να απασχολήσει την ερχόμενη εβδομάδα το ζήτημα της οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα. Προς δημιουργία ενός Ευρωπαϊκού Νομισματικού Ταμείου στα πρότυπα του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου για την ευρωζώνη και δημιουργίας ενός μηχανισμού προστασίας του Ευρώ.. Τα δείπνα των κερδοσκόπων με «γεύμα τα Ελληνικά ομόλογα» γίνονται πιο λιτά!
«Των οικιών ημών εμπιμπραμένων ημείς άδωμεν», την ώρα που τα σπίτια μας καίγονται εμείς τραγουδάμε! Από την Εθνική Αντίσταση στη Πίνδο το 1940 ενάντια στην Ιταλική 3η Μεραρχία Αλπινιστών "Τζούλια", στην σημερινή «Τζούλια». Ο κατήφορος είναι ολισθηρός!
Οι Ευρωπαίοι, οι Ρώσοι και οι λοιπές χώρες δεν έχουν ακόμα συνειδητοποιήσει ότι αν σήμερα είναι ελεύθερες χώρες και δημοκρατικές το οφείλουν στην σθεναρή εθνική αντίσταση των Ελλήνων ενάντια στον φασιστικό και ναζιστικό άξονα! Μόνοι τους όφειλαν να βοηθήσουν την Ελλάδα στην δύσκολα στιγμή»! Πιστὸν φίλον ἐν κινδύνοις γιγνώσκεις.
Η Ελλάδα είναι σήμερα μια δημοκρατική δύναμη και δύναμη αξιοπρέπειας! Ας δουν και οι όψιμοι διαδηλωτές λίγο πιο μακριά! Όχι άλλη αλληλοφαγωμάρα. Θα νικήσουμε! Μπορούμε! Μέτωπο ενάντια στους κερδοσκόπους! Πολιτική η στήριξη του Βερολίνου. Κοινό μέτωπο κατά της κερδοσκοπίας από Παπανδρέου-Μέρκελ.
Η Ελλάδα σκοπίμως διασύρεται διεθνώς για υψηλό δημοσιονομικό έλλειμμα και χρέος, όμως οι ευρωπαίοι που μας κατηγορούν, διατηρούν υψηλότερα ελλείμματα και χρέη, σε σχέση με το εθνικό εισόδημά τους!. Ποιο είναι το πραγματικό «χρέος» των ξένων προς την Ελλάδα; Ανεκτίμητο θα μπορούσε να υποστηρίξει κανείς! Χάρις στην εθνική Αντίσταση των ελλήνων ο Χίτλερ καθυστέρησε να επιτεθεί στην Ρωσία με αποτέλεσμα να χάσει τον πόλεμο.
Οι Ρώσοι και ο Ραδιοφωνικός Σταθμός Μόσχας, όταν ο Χίτλερ επετέθη κατά της Ε.Σ.Σ.Δ., μετέδωσαν: «Πολεμήσατε άοπλοι και νικήσατε, μικροί εναντίον μεγάλων. Σας οφείλουμε ευγνωμοσύνη, διότι κερδίσαμε χρόνο για να αμυνθούμε. Ως Ρώσοι και ως άνθρωποι σας ευχαριστούμε». Όμως η σημερινή Ρωσία δεν θυμάται καλά αυτή την δήλωση, αλλά υπάρχει χρόνος να «επανορθώσει», αν επιθυμεί.
Η Άγγλοι θαύμασαν επίσης τους Έλληνες: «Μέχρι τώρα λέγαμε ότι οι Έλληνες πολεμούν σαν ήρωες. Τώρα θα λέμε: Οι ήρωες πολεμούν σαν Έλληνες» δήλωσε ο τότε Πρωθυπουργός της Αγγλίας Ουίνστον Τσώρτσιλ.
Οι Γάλλοι και ο Charles de Gault Πρόεδρος της Γαλλικής Δημοκρατίας 1958-1969, και αρχηγός της Γαλλικής Αντίστασης κατά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο: «Αδυνατώ να δώσω το δέον εύρος της ευγνωμοσύνης πού αισθάνομαι για την ηρωική αντίσταση τού Λαού και των ηγετών της Ελλάδος». (Από ομιλία του στο Γαλλικό Κοινοβούλιο μετά την λήξη τού Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.) Σήμερα μπορούμε να πούμε ότι η Γαλλία δεν ξέχασε πολύ την Ελληνική προσφορά! Μήνυμα στήριξης της ελληνικής οικονομίας από τον Νικολά Σαρκοζί: « Δεν μπορούμε να αφήσουμε να καταρρεύσει μία χώρα που βρίσκεται στο ευρώ». Αυτό δήλωσε το Σάββατο ο πρόεδρος της Γαλλίας Νικολά Σαρκοζί, «αποκαλύπτοντας» το κλίμα που θα επικρατήσει στη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό Γ. Παπανδρέου,
ΟΙ Γερμανοί του Χίτλερ χάσανε τότε αλλά μάλλον δεν ξέχασαν από ποιους χάσανε!
Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, το οποίο συνέρχεται σε ολομέλεια στο Στρασβούργο από τη Δευτέρα, 8 Μαρτίου αναμένεται να απασχολήσει την ερχόμενη εβδομάδα το ζήτημα της οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα. Ειδικότερα, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο θα συζητήσει το ψήφισμα για τη στρατηγική της Ευρωπαϊκής Ένωσης με ορίζοντα το 2020 και την οικονομική κρίση στην Ελλάδα, τη μείωση της γραφειοκρατίας για τις μικρές επιχειρήσεις, καθώς και τις επενδύσεις σε τεχνολογίες με μειωμένες εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα. Τους ευρωβουλευτές θα απασχολήσουν, επίσης, η εξωτερική πολιτική και πολιτική ασφάλειας της ΕΕ.
Θετική ήταν η συνάντηση του Έλληνα πρωθυπουργού κ. Γιώργου Παπανδρέου και της Γερμανίδας καγκελαρίου κ. Ανγκελας Μέρκελ. Με μια συμφωνία για πολιτική συνεργασία μεταξύ Ελλάδας και Γερμανίας για την αντιμετώπιση των φαινομένων κερδοσκοπίας, αλλά και με συνεργασία για μεταρρυθμίσεις στην Ελλάδα σε διάφορους τομείς έληξε η συνάντηση του Έλληνα πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου και την Γερμανίδας καγκελαρίου Ανγκελα Μέρκελ. Και οι δύο τόνισαν εμφατικά ότι η Αθήνα ζήτησε μόνο πολιτική στήριξη και όχι οικονομική.
Η Γερμανίδα καγκελάριος συνεχάρη την Ελλάδα για τα ουσιαστικά μέτρα που έλαβε, προκειμένου να αμβλύνει το έλλειμμά της και τόνισε πως γίνεται «τιτάνια προσπάθεια». Η Καγκελάριος Ανγκελα Μέρκελ προέτρεψε την Ελλάδα να συνεχίσει στο δρόμο των διαρθρωτικών αλλαγών. Για τους κερδοσκόπους είπε ότι δεν μπορεί να αφήνονται ελεύθεροι και ότι σε επαφή με την Κομισιόν θα γίνει προσπάθεια να ελεγχθούν. Ωστόσο, πρόσθεσε ότι το θέμα δεν είναι τεχνικά εύκολο, γι' αυτό η πολιτική θα πρέπει να έχει τον πρώτο λόγο. Ακολούθως αναφέρθηκε στην κοινή απόφαση Ελλάδας και Γερμανίας για συνεργασία σε διάφορους τομείς, με στόχο τον εκσυγχρονισμό της Ελλάδας.
Από την πλευρά του ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, σε μια προσπάθεια να αμβλύνει το κακό κλίμα που έχει δημιουργηθεί τον τελευταίο καιρό, έκανε αναφορά στην καλή σχέση των δύο λαών και τόνισε ότι η Ελλάδα μπορεί να επωφεληθεί από την εμβάθυνση αυτή της σχέσης. Είπε ακόμη ότι η Ελλάδα και η Γερμανία μπορούν να συνεργαστούν για την αντιμετώπιση πολλών κοινών προβλημάτων τόσο στο πλαίσιο της ΕΕ όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο. Ακολούθως ευχαρίστησε την κ. Μέρκελ για τα λόγια υποστήριξης στο ελληνικό πρόγραμμα ανασυγκρότησης -όπως το χαρακτήρισε-, ενώ σε ένα μήνυμα προς τους Έλληνες ανέφερε ότι τα βάρη και οι θυσίες και θα επιμεριστούν δίκαια και θα πιάσουν τόπο. Επανέλαβε ότι η Ελλάδα δεν ζήτησε οικονομική στήριξη και στάθηκε στη συνεργασία για την καταπολέμηση των φαινομένων της κερδοσκοπίας. Η κ. Μέρκελ, στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων, είπε ότι η Γερμανία μπορεί να βοηθήσει την Ελλάδα δείχνοντας την αλληλεγγύη, ενώ αναφέρθηκε στις δυσκολίες που περνάνε όλα τα κράτη και στις θυσίες που υποβάλλονται όλοι οι λαοί (αναφέρθηκε σε Ιρλανδία, Ουγγαρία και Λετονία). Επίσης, είπε ότι η Γερμανία με έλλειμμα 5% αποφάσισε να παγώσει για φέτος τις συντάξεις. Όλοι οι ευρωπαίοι έχουν προβλήματα!
Σήμερα, το ελληνικό οικονομικό πρόβλημα παρουσιάζεται σήμερα υπερδιογκωμένο και απίστευτο, ώστε έτσι να αποβαίνει τελικά και δήθεν ανεπίλυτο. Η Ελλάδα σκοπίμως διασύρεται διεθνώς για υψηλό δημοσιονομικό έλλειμμα και χρέος, όμως οι ευρωπαίοι που μας κατηγορούν, διατηρούν υψηλότερα ελλείμματα και χρέη, σε σχέση με το εθνικό εισόδημά τους. Η ευρωζώνη κατηγορεί την Ελλάδα, επειδή χρειάζεται 53 δισ. ευρώ από τις χρηματαγορές, τη στιγμή που το σύνολο της ζώνης αντλεί 2.200 δισ. ευρώ κατά το τρέχον έτος. Μάλιστα, η Ιταλία χρειάζεται 393 δισ., η Γαλλία 454 δισ., το Βέλγιο, με μικρότερο οικονομικό μέγεθος από το ελληνικό, 89 δισ. Κι ακόμη, επισημαίνεται η απόκλιση (spread) 4 μονάδων των ελληνικών επιτοκίων από τα γερμανικά, ενώ σιωπάται ότι στο πρόσφατο παρελθόν αυτή είχε φθάσει 18 μονάδες το 1992 και 9,5 μονάδες το 1995. Περιέργως, οι ευρωπαϊκές τράπεζες, που έχουν ήδη κηρύξει την Ελλάδα σε «ουσιαστική πτώχευση», συνωστίζονται να αγοράσουν, όταν πρόκειται να εμπιστευθούν το χρήμα τους στην αγορά ομολόγων του Ελληνικού Δημοσίου. Με την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά τους υπονομεύουν οι ίδιες την αξιοπιστία των εκτιμήσεών τους και αυτο-αποκαλύπτονται ότι το μόνο που θέλουν είναι να κερδοσκοπήσουν εις βάρος μας!
Θετική επίσης εξέλιξη είναι η συνάντηση με τον Πρόεδρο κ. Σαρκοζί, όπως και την επόμενη εβδομάδα με τον Πρόεδρο κ. Ομπάμα, ο οποίος εμφανίζεται πιο φιλέλληνας.! Ας σημειώσουμε η Τουρκία ανακάλεσε τον πρέσβη της στην Ουάσινγκτον το βράδυ της Πέμπτης η Τουρκία μετά την αναγνώριση, σε πρώτη φάση, της Γενοκτονίας των Αρμενίων από την αμερικανική Βουλή. Λίγο νωρίτερα, η Επιτροπή Εξωτερικών του Σώματος είχε εγκρίνει οριακά μη δεσμευτικό ψήφισμα που αναγνωρίζει τη Γενοκτονία των Αρμενίων, στέλοντάς το Ολομέλεια -όπου το μέλλον του είναι αβέβαιο. Τα μέλη της Επιτροπής ενέκριναν το ψήφισμα με 23 ψήφους υπέρ και 22 κατά, ενώ ο Λευκός Οίκος και το Στέιτ Ντιπάρτμεντ είχαν ζητήσει από τους βουλευτές να το καταψηφίσουν. Το ψήφισμα ζήτα επίσης από την αμερικανική κυβέρνηση να χρησιμοποιεί τον όρο «Γενοκτονία» στις διμερείς σχέσεις. Παρατηρούμε ότι σιγά σιγά δημιουργείται ένα θετικό κλίμα για την Ελλάδα σε ευρωπαϊκό και διεθνές επίπεδο και τώρα η Ελλάδα πρέπει να κάνει τις σωστές επιλογές και επίσης να στηριχτεί στα πόδια της! Δεν θέλουμε τίποτα αλλά και δεν παραχωρούμε τίποτα!
Όμως ας μην στηριζόμαστε στους Ευρωπαίους, ούτε σε κανέναν άλλον. Άλλο η «φιλία» και άλλο η «δουλεία»! Η Ελλάδα μπορεί και πρέπει να απελευθερωθεί από τους «προστάτες» της! Έλληνα, αν είσαι Έλληνας Πατριώτης, Δημοκράτης απέδειξέ το Τώρα, η Ελλάδα σε χρειάζεται... Έκκληση σε όλους τους απανταχού της γης Έλληνες πατριώτες: Έλληνες, βοηθήστε την Πατρίδα σας ηθικά, υλικά, οικονομικά, ψυχικά, τώρα που δοκιμάζεται!
Μήνυμα: Έλληνες της ομογένειας, σταθείτε αλληλέγγυοι στην Πατρίδα σας: Στείλτε εμβάσματα στους δικούς σας, αγοράστε οικόπεδα, σπίτια, ανοίξτε νέες επιχειρήσεις, ελάτε για τουρισμό όλοι το Πάσχα και το Καλοκαίρι στην Πατρίδα σας, κάντε επενδύσεις, δείξτε μια νέα εθνική αντίσταση!! Τα 28 δις να τα πάρει πίσω το κράτος από τους ληστρικούς τραπεζίτες, που κατάντησαν την Ελλάδα σε αυτή την κατάσταση! Κανείς Ευρωπαίος δεν βοήθησε ποτέ την Ελλάδα. Μόνοι μας και τότε το 1821και τώρα το 2010 θα σωθούμε!! Μόνοι μας θα σωθούμε!! Όταν το κατανοήσουμε και το πιστέψουμε τότε πράγματι θα σωθούμε! Επίσης:
1. Άμεσα, να εθνικοποιηθεί-κρατικοποιηθεί- παρακρατηθεί-φορολογηθεί ένα μέρος (το 10%) της αμύθητης περιουσίας των ολιγαρχικών, των φεουδαρχών, των τραπεζιτών και των μεγαλοαστών, για να σωθεί η Ελλάδα από την χρεοκοπία! Είναι εθνικός λόγος και όχι ταξικός! Να αποδοθεί η δεκάτη!
2. Επείγει εδώ και τώρα, να γίνει πράξη η Νέα σεισάχθεια! Αυτόματη ενοποίηση όλων των δανείων του πολίτη σε ένα δάνεια (άσχετα αν έχει καθυστερημένες δόσεις ή είναι στον Τειρεσία) με χαμηλό επιτόκιο, και δόση που δεν θα ξεπερνά το 1/3 των μηνιαίων αποδοχών του πολίτη. Άμεσα πραγματοποιήσιμο είναι η κάθε τράπεζα να μειώσει μόνη της τη δόση του κάθε πολίτη στο 1/3.Ευκολίες αποπληρωμής κάθε είδους δανείων. Δεν μπορεί να μειώνονται οι μισθοί, αλλά οι δόσεις στα δάνεια να είναι ίδιες!
3. Να εισαχθεί ο "κοινωνικός μισθός" , ως αντίβαρο της απώλειας εσόδων! Πραγματική δημόσια δωρεάν παιδεία, υγεία, κοινωνικές υπηρεσίες. Να μειωθούν στο ήμισυ τα διάφορα είδη προστίμων, να επιτρέπετε η ελεύθερη μετακίνηση με τα μέσα μαζικής μεταφοράς των εργαζομένων τις πρωινές ώρες, να υπάρξει "κάρτα Μετρό εργάτη-υπάλληλου με μειωμένο εισιτήριο κλπ… Οι περικοπές να αντικατασταθούν από κοινωνικές παροχές!
4. Να επιδείξουν οι Έλληνες πολίτες αλληλεγγύη, συντροφικότητα, πατριωτισμό, σύσφιξη οικογενειακών και φιλικών σχέσεων, προστασία των φτωχών, στήριξη ομογενών και Ελλήνων μεταναστών και των οικογενειών τους. Είναι εθνική ανάγκη. Είναι περίεργο πως πολλοί από αυτούς που αντιδρούν τώρα δεν αντιδρούσαν το ίδιο και πριν λίγους μήνες επί δεξιάς!
5. Να θεσπιστεί άμεσα ενιαίο σύστημα παροχής κοινωνικής βοήθειας μέσω ενός πανελλήνιου δικτύου ψυχολόγων - κοινωνιολόγων - παιδαγωγών για στήριξη οικογένειας, γέννησης νέων παιδιών, σωστή ανατροφή των ελληνοπαίδων και ψυχική θωράκισή τους απέναντι σε κάθε νέο γκαιμπελισμό. Μη ξεχνάτε ότι η οικονομική κρίση οδηγεί τα άτομα σε ψυχολογικά προβλήματα και αυτοκτονίες.
6. Να γίνει αμέσως, προβολή του Ελληνικού Πολιτισμού σε διαχρονικό και συγχρονικό επίπεδο. Έχουμε την πιο όμορφη χώρα και πολλοί μας ζηλεύουν! Και αν δεν έχουμε τώρα ρευστό έχουμε παραλίες, θάλασσα, δάση, λίμνες, χλωρίδα, πανίδα, ορυκτό και θαλάσσιο πλούτο, ικανό να μας θρέψει!! Ας το πιστέψουμε! Μπορούμε!
7. Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει! Να ενστερνιστούμε τις δυνατότητες του λαού μας, τις δημοκρατικές αξίες και καταβολές του και να τις αναπτύξουμε. Είμαστε η 24η πιο πλούσια χώρα στον κόσμο , αλλά είμαστε η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ! Εμείς δώσαμε τα «φώτα» στην ανθρωπότητα, είναι αλήθεια! Είναι ανυπολόγιστα αυτά που μας χρωστάει όλος ο πλανήτης, για τις κατακτήσεις του Ελληνικού πνεύματος!
8. Δημιουργία ενός Ευρωπαϊκού Νομισματικού Ταμείου στα πρότυπα του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου για την ευρωζώνη και δημιουργίας ενός μηχανισμού προστασίας του Ευρώ… Τα δείπνα των κερδοσκόπων με «γεύμα τα Ελληνικά ομόλογα» γίνονται πιο λιτά!
9. Να απαιτήσουμε από την ΕΕ και τις ΗΠΑ εγγύηση των συνόρων μας απέναντι στην Τουρκία.
10. Επαναπροσδιορισμός του κοινωνικού σκοπού ύπαρξης και λειτουργίας των τραπεζών. Οι τράπεζες λειτουργούν ως ενδιάμεσες μεταξύ των πολιτών. Σκοπός των τραπεζών σε μια ευνομούμενη κοινωνία δεν είναι ο εκβιασμός των πολιτών και η ληστεία τους μέσω των υπερβολικών – εκβιαστικών δανείων επιτοκίων. Τα χρήματα που καταθέτει ο ένας πολίτης τα δανείζεται ο άλλος μέσω της τράπεζας –ενδιαμέσου. Τα υπέρογκα υπερκέρδη των τραπεζών αποδεικνύουν τη ληστεία που γίνεται σε βάρος του απομονωμένου – ανήμπορου κοσμάκη. Δεν μπορεί να υπάρχει επιτόκιο πάνω από 5%.
11. Να ισχύσει και για τις τράπεζες η νομοθεσία περί «παράνομου» ταχύτατου ηθικά και κοινωνικά πλουτισμού μέσω των ληστρικών – εκβιαστικών επιτοκίων και κατασχέσεων. Η κατοικία εκάστου είναι «άσυλο» και δεν μπορεί να κατασχεθεί από κανέναν!! Μάλιστα υπάρχει νομοθεσία κατά του υπερβολικού, παράνου ηθικά και κοινωνικά πλουτισμού!! Τα 28 δις αντί για τις τράπεζες να τα πάρει ο λαός για την αποπληρωμή των δανείων του!
12. Η αποτυχία μιας τράπεζας επιβαρύνει τον ίδιο τον τραπεζίτη και τους μεγαλομετόχους της!!. Όταν η τράπεζα «κερδίζει» τα κέρδη τα καρπούνται ΜΟΝΟ οι ίδιοι. Όταν η τράπεζα «χάνει» τότε πρέπει - κατά κάποιους - να πληρώσει πάλι ο λαός κατά το κοινόν «στον αγώνα όλοι μαζί και στην μάσα χώρια». Να κατασχεθεί ένα μέρος από τις υπέρογκες περιουσίες των μεγαλο – τραπεζιτών για απόσβεση της αποτυχίας.
13. Στήριξη των μικρομεσαίων και χαμηλόμισθων. Η εξαφάνιση των μικρομεσαίων και των ασθενέστερων οικονομικά τάξεων οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια σε κοινωνικές εκρήξεις, σε κοινωνικά δράματα και αυτοκτονίες, για να δικαιώσουν οι νεοφιλελεύθεροι αντι-μαρξιστές μόνοι τους τον Μαρξ ότι «οι καπιταλιστές με την απληστία τους βάζουν μόνοι τους τη θηλιά στο λαιμό τους»!!.
14. Η κοινωνική δικαιοσύνη δεν μπορεί να μειωθεί προς όφελος της τραπεζικής ολιγαρχίας. Δεν χρειάζεται να είναι κανείς ο νομπελίστας Πολ Κρούγκμαν για τα καταλάβει τόσο απλά πως θα σωθεί και το τραπεζικό σύστημα αλλά και ο κοινωνικός ιστός!! Αν δεν λάβουμε υπόψη και τις ανωτέρω προτάσεις οποιαδήποτε άλλο μέτρο, όσο καλό και να είναι, είναι πρόσκαιρο και απλά αναβάλλει χρονικά την έκρηξη των προβλημάτων.
15. Επανεκτίμηση της Ελλάδας. Η Ελλάδα σήμερα είναι μια πλούσια αλλά παραμελημένη χώρα.. Η Ελλάδα έχει πλούτο. Ο φυσικός αμύθητος ορυκτός και θαλάσσιος πλούτος, η γη της, τα αμπέλια της, οι αγροί της, τα ποτάμια της!!
16. Πλούτος είναι οι Έλληνες πολίτες και ομογενείς που ζουν στην ξενιτιά, οι εφοπλιστές, οι διανοούμενοι, οι εργάτες και όλοι οι απανταχού της γης Έλληνες, αντί για παχιά λόγια, ας βοηθήσουν εμπράκτως την πατρίδα τους. Και αρχίζουν ήδη και βοηθάνε! Όποιος θέλει να βοηθήσει, ήδη υπάρχει λογαριασμός σωτηρίας της Ελλάδας, υπό την εποπτεία του Προέδρου της Δημοκρατίας.
17. Πρέπει οπωσδήποτε να ενισχυθούν οι εναπομείναντες επιχειρήσεις και να προχωρήσουμε σε επενδύσεις ανάπτυξης. Προχωρούμε με ψηλά το κεφάλι.
Βιώνουμε την Ελληνική Επανάσταση του 2010, η οποία δεν είναι εναντίον κάποιου συγκεκριμένου «εχθρού», αλλά είναι μια εσωτερική εξέγερση των Ελλήνων από την «ετερονομία και προστασία των δυτικών», προς την «εθνική ελευθερία»!
Και άλλοι λαοί της Ευρώπης αντιστέκονται. Οι Ισλανδοί απέρριψαν με συντριπτική πλειοψηφία τη συμφωνία για την καταβολή 3,8 δισεκατομμυρίων ευρώ σε αποζημιώσεις προς τους Βρετανούς και τους Ολλανδούς που διατηρούσαν λογαριασμούς στο Icesave της Landsbanki. Τα μερικά αποτελέσματα του δημοψηφίσματος του Σαββάτου σε δείγμα περίπου 83.500 ψήφων, με τα δύο πέμπτα των ψήφων καταμετρημένες, δείχνουν πως το 93% τάσσεται κατά της συμφωνίας. Το «ναι» είπαν μόλις το 1,5% των ψηφοφόρων, και οι υπόλοιπες ψήφοι ήταν άκυρες. Οι 230.000 Ισλανδοί ψηφοφόροι είχαν κληθεί να εγκρίνουν τη συμφωνία για την αποζημίωση της καταθετών που έχασαν χρήματα σε ηλεκτρονικούς λογαριασμούς Icesave της ισλανδικής τράπεζας Landsbanki, όταν η τράπεζα πτώχευσε συμπαρασύροντας το χρηματοπιστωτικό σύστημα της χώρας και βυθίζοντας την Ισλανδία στη δίνη της κρίσης εν μία νυκτί. Ως εγγυητές αναγκάστηκαν να εμφανιστούν το Λονδίνο και η Χάγη, τις οποίες τώρα πρέπει να αποπληρώσει η Ισλανδία. Η χώρα χρειάζεται να καταλήξει σε μια συμφωνία με τη Βρετανία και την Ολλανδία για να αποδεσμευτεί η ξένη βοήθεια, την οποία έχει ανάγκη για την ανάκαμψη της οικονομίας της που έχει καταρρεύσει. Το βρετανικό υπουργείο Οικονομικών εμφανίστηκε πρόθυμο την Κυριακή να αποδεχθεί «με ευελιξία» το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος. Οι Ισλανδοί με το δημοψήφισμα είχαν τεθεί μπροστά στο «δίλημμα» της ακριβής αποπληρωμής χρεών ή της απομόνωσης. Tην Κυριακή, η Ευρωπαϊκή Ένωση ανακοίνωσε ότι «έλαβε υπόψη το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος», και αποσύνδεσε την έκβασή του με την ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας: «Η ένταξη της Ισλανδίας και η ρύθμιση της υπόθεσης Icesave αποτελούν δύο διαφορετικές διαδικασίες» ξεκαθάρισαν οι Βρυξέλλες.
Έλληνες ψηλά το κεφάλι! Το Πασοκ ιδρύθηκε για να υπηρετεί το λαό και την Πατρίδα! «Αλλαγές, Πατριωτισμός, Αλληλεγγύη και κάθαρση», Εδώ και Τώρα! Ήδη η Ελληνική ομογένεια της Γερμανίας έστειλε ανοικτή επιστολή στην κ. Μέρκελ και την καλεί να «ηρεμήσει». Η Ελλάδα όχι μόνο δεν θα πουλήσει αρχαιότητες και νησιά, αλλά θα μεγαλουργήσει μελλοντικά αν αποφασίσει να σηκώσει «ψηλά το κεφάλι»!
«Ο φίλος τον φίλον εν πόνοις και κινδύνοις ου λείπει». Έλληνες, πιο ψηλά το κεφάλι!

74 σχόλια

  1. Ο ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

    «Η αποκάλυψη των “New York Times” για τη συμμετοχή της Goldman Sachs (πολυεθνικής εταιρείας εβραϊκών συμφερόντων) στην προσπάθεια της κυβέρνησης Σημίτη να κρύψει το 2001 ελλείμματα και χρέη, λένε ότι «ήταν γνωστή εδώ και αρκετό καιρό στην Ελλάδα»…

    …Οι λογιστικές αλχημείες, τα μαγειρέματα δηλαδή στα μεγέθη του κρατικού προϋπολογισμού, ήταν ένα από τα βασικά εργαλεία που χρησιμοποιούσε το οικονομικό επιτελείο των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ. Το 2001, ο πρώην πρωθυπουργός της Ελλάδας Κώστας Σημίτης μέσω ενός ομολόγου που βασιζόταν σε πολύπλοκες συναλλαγματικές εξισώσεις έκρυψε από τα λογιστικά βιβλία του κράτους το 2,5% του ΑΕΠ. Αυτό έγινε γνωστό στα μέσα του 2004, όταν θα ξεκινούσαν οι πληρωμές των δόσεων στον αμερικανικό χρηματοπιστωτικό κολοσσό και έγινε επαναδιαπραγμάτευση των όρων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κυβερνάσαι ΡΕΕΕΕΕ!
    Οχι κυβερνείσαι.

    ΟΥΣΤ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Υπάρχει επιστολή του Γ.Παπακωνσταντίνου στον πρώην επικεφαλής της Εθνικής Στατιστικής Υπηρεσίας;

    Η εφημερίδα “Το Παρόν της Κυριακής” αναφέρεται στο σημερινό της φύλλο σε ένα γεγονός που επικαλέστηκε ο Κ.Μητσοτάκης στο δελτίο ειδήσεων του Mega. Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο Κ.Μητσοτάκης ανέφερε ότι υπάρχει επιστολή του υπουργού Οικονομίας Γ.Παπακωνσταντίνου προς τον πρώην επικεφαλής της Εθνικής Στατιστικής Υπηρεσίας Μ.Κοντοπυράκη, με την οποία τον “διατάσσει” να εμφανίσει το εξωτερικό χρέος της Ελλάδας σε ποσοστό μεγαλύτερο του 14%. Με αυτόν τον τρόπο το επόμενο έτος ο υπουργός Οικονομίας...Γ. Παπακωνσταντίνου θα εμφάνιζε την επόμενη χρονιά τεράστια μείωση του ελλείμματος, θέλοντας να αποδείξει έτσι ότι δουλεύει. Την επιστολή αυτή την έχει κρατήσει ο Μανώλης Κοντοπυράκης, ο οποίος παραιτήθηκε και διαμένει ήδη στο σπίτι του στις ΗΠΑ. Ο ίδιος σε παλαιότερη συνέντευξη του έχει αποκαλέσει “ψεύτη” το Γ.Παπακωνσταντίνου. Η εφημερίδα “Το Παρόν” αναφέρει ότι η εν λόγω επιστολή θα αποτελέσει μέρος του νομικού οπλοστασίου του Μανώλη Κοντοπυράκη σε περίπτωση που ασκηθεί σε βάρος του μήνυση, όπως λέγετο αρχικά, για τα στοιχεία που έφταναν από την Εθνική Στατιστική Υπηρεσία στις Ευρωπαϊκές υπηρεσίες. Αλήθεια, υπάρχει τέτοια επιστολή;
    (newsblog)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. «Όρχεσθαι μαθών, όρχιν επί στήσει.»

    ΟΞΩ ΡΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τα Ελληνικά τής Γερμανικής Διδακτορίας!

    Το ΑΡΧΕΣΘΑΙ, το ΑΡΧΕΙΝ και οι πασοκικοί ΟΡΧΕΙΣ


    «Ἄρχεσθαι μαθών, ἄρχειν ἐπιστήσῃ.»
    «Αν μάθεις πρώτα να κυβερνείσαι, θα μάθεις και να κυβερνάς», Σόλων


    Ή διοικείσαι
    ή κυβερνιέσαι,
    ή κυβερνάσαι


    Το «διοικείσαι» το λέμε όταν η ηγεσίσα είναι ελληνική!

    Το «κυβερνιέσαι» το λέμε όταν διοικείσαι από την Siemens, και λίγο από το ΠΑΣΟΚ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η ανάγνωση τού "Πόλεμος καί Ειρήνη"
    είναι τό ίδιο χρονοβόρα μέ τήν
    ανάρτηση.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Dr Koutsoukos
    pali saroneis kai
    shmera!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 07 Μαρ 2010 5:48:00 μ.μ.

    Δεν εχεις δικιο

    μαθε τους χρονους και διαβαζε και το κειμενο που ειναι επικαιροποιημενη η ρηση!

    για τα αλλα κουβεντα απο Καναδα!

    Καμια καταθεση στο λογαριασμο σωτηριας της Ελλαδας ή μονο παχια λογια?

    τα ουστ δεν τεριαζου στο επιπεδο σας

    να ειστε καλα..

    λόγια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ναι δρ Κουτσουκο

    ειμαστε μαζι σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΑΣΟΚΙΑ ΣΟΣΙΑ ΛΗΣΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΚΗΦΗΝΕΣ ΔΙΑΛΥΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    Δημοσίευμα του 1998 της Διεύθυνσης Μακροοικονομικής Ανάλυσης του Υπουργείου Οικονομικών (Υπουργός Γιάννος Παπαντωνίου), σχετικά με την εξέλιξη του Δημοσίου Χρέους, από το 1960 και έπειτα, τα οποία είναι ιδιαιτέρως αποκαλυπτικά.

    Το 1960, λοιπόν, το Δημόσιο χρέος (σε δραχμές και συνάλλαγμα) ήταν μόλις 10 δισ. δραχμές, δηλαδή το 8,7% του ΑΕΠ. Τότε η "ψοροκώστενα" πρακτικά δεν χρωστούσε, ήταν φτωχή αλλά τίμια και πάλευε για την αποκατάσταση της πολιτικής της αξιοπρέπειας, μια προσπάθεια που είχε την εκτίμηση και τον σεβασμό όλων ακόμα και του "διεθνούς παράγοντα" (;).

    Το 1970, το Δημόσιο χρέος ανέβηκε στο 18,9% του ΑΕΠ.

    Το 1980, πήγε στο 22,9% του ΑΕΠ, αλλά δεν είχε δημιουργήσε, μείζον πρόβλημα, πρώτον γιατί ......
    παρέμενε σε χαμηλά επίπεδα σε σχέση με το ΑΕΠ και δεύτερον γιατί η δαπάνη για τόκους ανέρχοταν μόλις στο 2,8% του ΑΕΠ!

    Όμως, ΤΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ 1981-1990 (ΠΑΣΟΚ με τον λαό στην εξουσία), το Δημόσιο χρέος είχε αρχίσει να καλπάζει και το 1990 είχε ξεπεταχτεί πλέον στο 71,4% του ΑΕΠ. Το 1991-1993 (Ν.Δ. ή αλλιώς η καταραμένη Δεξιά) το πάει στο 110,9% και το 1995 (ΠΑΣΟΚ τώρα με την Δήμητρα στην εξουσία), πιάνει το 119% ενώ οι τόκοι εξυπηρέτησης του χρέους φθάνουν το 13,2% του ΑΕΠ (έναντι 2,1% το 1980). Μας έχει πάρει ο κατήφορος δηλαδή.

    Και τότε είναι που ξυπνάει, ο πρωθυπουργός Α.Παπανδρέου, για δεύτερη φορά, (η πρώτη ήταν το 1985), από τον "λήθαργο" των δικών του πλέον ”ακόμα καλύτερων ημερών” και αναφωνεί: ”ή η χώρα (δηλαδή πάλι εμείς) θα εξαλείψει το χρέος ή το χρέος θα αφανίσει τη χώρα”! Το είπε και πέραν τούτου ουδέν ώστε σήμερα ξανά "βοηθάτε γιατί χανόμαστε".

    Επι Σημιτη εγινε το ελα να δεις με τις λογιστικες αλχημειες.

    Ο Καραμανλης ατολμος δεν πηρε μετρα αλλα και πληρωνε 80 % καθε προυπολογισμου σε τοκους θαλαασσοδανείων πασοκικων κυβερνησεων για βολεμα ψηφοφορων.

    Το πως αυξήθηκε τόσο θεαματικά το Δημόσιο χρέος, αποκαλύπτεται και πάλι από την ανάλυση των επίσημων στοιχείων. Οι κύριοι λόγοι ομως είναι τρεις:

    Πρώτον, από τα ακάλυπτα ελλείμματα όλων των προϋπολογισμών των προηγούμενων ετών (1980-1995), που προήρχοντο και από τις φανερές και κρυφές (χαριστικά επιδόματα κ.α.) μαιμου συνταξεις, μισθολογικές αυξήσεις αλλά και αθρόες προσλήψεις, στον Δημόσιο τομέα, εξαιτίας των οποίων (ελλειμμάτων) το κράτος δανειζόταν τεράστια ποσά, επειδή δεν μπορούσε να καλύψει από υγιείς πόρους όπως π.χ. την αύξηση της παραγωγής, φόρους κα.

    Δεύτερον, από τα χρέη των ΔΕΚΟ (την "περιουσία του λαού", δηλαδή, ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ, ΟΣΕ, Δημόσιες συγκοινωνίες κλπ) και

    Τρίτον, από τις δαπάνες για τις αγορές πολεμικού υλικού και μηχανολογικού εξοπλισμού (Νοσοκομείων, ΟΤΕ, ΔΕΗ, κλπ).

    Τεταρτον απο τη μηδενιστικη αριστερη εργατοπατερικη νοοτροπια του υπεραριθμου ακριβοπληρωτου αλλα μετριου αγραμματου τεμπελχανα μη παραγωγικου και ανταποδοτικου δημοσιου υπαλληλου.

    τσιμουδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Το τίμημα του να μη συμμετέχεις στις αποφάσεις είναι το να κυβερνείσαι από λιγότερούς σου Πλάτωνας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Υπερ-προταση σωτηριας!

    Να αντικατασταθούν οι περικοπές-θυσίες με «κοινωνικό μισθό».


    Άμεσα πραγματοποιήσιμο είναι η κάθε τράπεζα να μειώσει μόνη της τη δόση του κάθε πολίτη στο 1/3 της σημερινής.

    Αντε Λουκα Κατσελη τι περιμενεις
    περνα καμια ρυθμιση!

    Πειναει ο κοσμος

    Φτανουν πια οι δηλωσεις και τα τηλεοπτικα περαθυρα

    Καντε αυτο που σας λεει ο δρ Κουτσουκος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ε Ε Ερχτετε....

    μαζευτειτε ολογαρχες τρεμετε κλεφτοτραπεζιτρες

    ε ε ρχετει

    ο Τσε των βαλκανιων

    ε ε ερχεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αναλυση

    Επαναπροσδιορισμός του κοινωνικού σκοπού ύπαρξης και λειτουργίας των τραπεζών.

    Οι τράπεζες λειτουργούν ως ενδιάμεσες μεταξύ των πολιτών.

    Σκοπός των τραπεζών σε μια ευνομούμενη κοινωνία δεν είναι ο εκβιασμός των πολιτών και η ληστεία τους μέσω των υπερβολικών – εκβιαστικών δανείων επιτοκίων.

    Τα χρήματα που καταθέτει ο ένας πολίτης τα δανείζεται ο άλλος μέσω της τράπεζας –ενδιαμέσου.

    Τα υπέρογκα υπερκέρδη των τραπεζών αποδεικνύουν τη ληστεία που γίνεται σε βάρος του απομονωμένου – ανήμπορου κοσμάκη.

    Δεν μπορεί να υπάρχει επιτόκιο πάνω από 5%.

    Μανος Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Νεα

    Ολη η ομογενεια της Αμερικης στηριζει τον δρ Κουτσουκο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Bravo ston dr Koutsouko

    Axios

    Stefanis Amsterdam

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αποκαλυψη

    Οι Ευρωπαίοι, οι Ρώσοι και οι λοιπές χώρες δεν έχουν ακόμα συνειδητοποιήσει ότι αν σήμερα είναι ελεύθερες χώρες και δημοκρατικές το οφείλουν στην σθεναρή εθνική αντίσταση των Ελλήνων ενάντια στον φασιστικό και ναζιστικό άξονα!

    Μόνοι τους όφειλαν να βοηθήσουν την Ελλάδα στην δύσκολα στιγμή»! Πιστὸν φίλον ἐν κινδύνοις γιγνώσκεις.

    Αντε Μερκελ ξυπνα, χρωστας πολλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανάλυση, Προοπτικές, Προτάσεις.

    Η Ευρώπη είναι σήμερα μπροστά στην πρόκληση για «πλήρη συνένωση» με όλα τα κράτη – μέλη, ή στην σταδιακή αποδιοργάνωσή της.


    Η Αμερική είναι σήμερα μπροστά στην πρόκληση για πλήρη κάλυψη της «συμμαχίας της με την Ελλάδα», μέσω μιας αμφίδρομης αλληλο-στήριξης, ή μπροστά την αβεβαιότητα του «προς τί η συμμαχία».

    Η Ρωσία εμφανίζεται «αδιάφορη» για την σχέση της με την Ελλάδα, ίσως γιατί «δεν μπορεί».


    dr koytsoukos edeixe!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Υπαρχουν τρεις τυποι

    κυνερνασαι
    κυβερνιεσαι
    κυβερνεισαι
    τρεις τυποι λογω την πολυμορφιας της Ελληνικης γλωσσας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΝΑ

    Όπως είχε πει ο George Bernard Shaw η "δημοκρατία είναι η μηχανή που εξασφαλίζει ότι δεν θα κυβερνείσαι καλύτερα από ότι αξίζεις". ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Τό παρακάτω e-mail,τό έχω στείλλει διά ανάρτηση καί στό troktiko,αλλά αυτό ασχολείται μέ τά τής εθνικής πόρνης καί πουτανοπερσόνων τής Ελληνικής tv/show.
    Τό αναρτώ κι εδώ,όχι διότι είναι κάποιο κείμενο υψηλού περιεχομένου,διά νά διεκδικήσω δημοσιοκαφρικές δάφνες,αλλά διότι θέλω νά μεταφέρω στούς bloggers,τήν εμπειρία μου,σχετικά μέ πρακτικές/νοοτροπίες επεγγελματιών ΝεοΕλλήνων κι ειδικά σέ σημερινούς χαλεπούς οικονομικούς καιρούς.

    QUOTE

    Σήμερα τό μεσημέρι,07/03/2010,εγευμάτισα σέ ψαροταβένα στή Πειραϊκή-Πειραιά.
    Οταν τελείωσε τό σερβίρισμα,μού έφεραν ένα ποτηράκι,πού μέσα ήτο ό λογαριασμός,όπως συνηθίζεται - καί δή σήμερα - μέ τόν φόβον τών ελέγχων από τίς αρμόδιες ΣΔΟE (ναί καλααααααά!!!σιγά μήν ιδρώσουν!!!).
    Μετά τό πέρας τού γεύματος μου,θέλησα νά πληρώσω διά νά φύγω.
    Κάνοντας όμως πρίν έλεγχο στόν λογαριασμόν,ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ,ότι πέραν τής νομίμου χρεώσεως,πού αποτυπώνετο σέ ένα χαρτάκι ταμειακής μηχανής,υπήρχε μέσα κι άλλο ένα 10ευρώ,τό οποίο όμως μετά από έλεγχο,δέν είχε καμμία σχέση,μέ αυτά πού είχα παραγγείλει καί έπρεπε νά πληρώσω.
    Ήταν δηλαδή τό επιπλέον νταβατζηλίκι,πού πολλοί αφελείς πελάτες,χωρίς έλεγχο λογαριασμού πληρώνουν καί πολλοί καταστηματάρχες,μέ έλεγχο τσεπώνουν.
    Φυσικά,όταν εζήτησα νά ελέξουν έκ νέου τόν λογαριασμόν,δήθεν μού ζήτησαν συγγνώμη!!!!!
    Καί νά ληφθή υπ΄ όψιν,ότι τό μόνο αλκοόλ πού πίνω,είναι ή σόδα!!!!!!
    Πόσοι όμως αφελείς πελάτες,πληρώνουν αυτό τό νταβατζηλίκι???
    Ηθικό δίδαγμα λοιπόν,πρός τούς καταναλωτές.

    1.Νά ελέγχουν τόν λογαριασμό,πρίν πληρώσουν.
    2.Ακόμη κι έάν δέν πάρουν τό χαρτάκι τής ταμειακής μηχανής,νά τό σκίζουν σέ δύο-τρία μικρά κομματάκια.
    3.Επειδή ή μηχανή τους,δέν περιγράφει στόν λογαριασμόν ακριβώς τό προϊόν,αλλά γράφει ΦΑΓΗΤΟ ό,τι κι εάν έχεις παραγγείλει-καταναλώσει,νά απαιτούν τό αναλυτικό χαρτί τού δελτίου παραγγελίας.

    Επίσης.

    Πολλά μαγαζιά (ταβέρνες,εμπορικά κ.λ.π.),σού φέρνουν λογαριασμό,δήθεν νόμιμο,αλλά έχει ληφθή από ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΤΑΜΕΙΑΚΗ ΜΗΧΑΝΗ (ΚΙΝΕΖΙΚΗ-ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ ΩΣ ΜΙΑ ΑΡΙΘΜΟΜΗΧΑΝΗ).
    Δηλαδή,τό συνολικό ποσόν τού λογαριασμού μας,πηγαίνει στήν τσέπη τών αλητών-απατεώνων καταστημαρχών,χωρίς φυσικά νά προστίθονται τά χρηματικά ποσά στίς νόμιμες ταμειακές (διαδικασία Ζ - ΦΠΑ).
    Τήν συγκεκριμένην απάτη,τήν κατήγγειλα καί στό ΣΔΟΕ καί δή διά συγκεκριμένα καταστήματα στόν Πειραιά,πρίν 20 ημέρες περίπου,αλλά οί χαμαιλέοντες δημόσιοι υπάλληλοι ΑΚ (ΑΛΦΑ ΚΑΠΑ).

    Κύριε Παπακωνσταντίνου,
    εάν θεωρής,ότι μέ αυτά τά λαμόγια καί τά άλλα όμως,πού έντέλλονται στήν διενέργεια ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΛΕΓΧΩΝ κι εννοώ φυσικά τούς πραιτωριανούς τών οικονομικών υπηρεσιών ΣΔΟΕ,θά ""ΠΙΑΣΗΣ"" τούς φοροφυγάδες-κλέφτες-απατεώνες,πλανάσαι πλάνην οικτρά.
    Ξήλωσε,μετέθεσε κ.Παπακωνσταντίνου,όποιον υπάλληλον διαπιστώσεις,ότι είναι στήν ίδια θέση,πάνω από έναν χρόνον,διά νά μήν πώ 6μηνο.
    Η πολύχρονη παραμονή σέ νευραλγικές θέσεις στό δημόσιο,δημιουργεί,διαφθορά καί αδιαφορία.
    Τό εφήρμοσε ό αλήστου μνήμης ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ καί ό κρατικός μηχανισμός,αλλά κι ό στρατός,λειτουργούσαν ΑΨΟΓΑ.


    Τό Focus,τό Bild καί οί επικρίσεις τών άλλων Ευρωπαίων μάς θίξανε!!!!!

    UNQUOTE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. οΤΑΝ ΘΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ δΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ ΔΕΝ ΘΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΖΟΥΛΙΑ...ΠΑΘΕΝΕΤΑΙ ΣΤΥΣΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ηγετη δρ Κουτσουκο

    ετσι αμφεβαλλαν ολοι και για το 11% διαφορά και πλήρωναν τους "δημοσκόπους της πλάκας" τα κόμματα για να μαθουν

    τη διαφορά που την ελεγες δωρεαν εδω στο πρεσσ μονο εσυ 11% και δεν το πιστευανε και σε βριζανε!

    Τωρα βεβαια ολοι με τον Γιωργο και το γνωριζαν κλπ.... ναι ολοι ...

    Δρ Κουτσουκο η Ελλαδα σε περιμενει, τραβα μπροστα!

    Νίκος Πασπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΜΕΓΑΛΕ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ

    ΠΑΛΙ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΣ

    ΣΕ ΔΙΑΒΑΖΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΝΩ ΘΑΡΡΟΣ

    ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΔΟΚΤΟΡΑ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΠΑΙΤΕ
    ΔΟΚΤΟΡΑ ΜΑΣ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ Ε.Μ- ΜΔ- ΒΚ κλπ
    ΦΟΙΤΗΤΡΙΕΣ ΑΣΠΑΙΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ο Γιωργος πιο ψηλος απο τον Σαρκοζι

    προσθετει κυρος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Μηλιωνη

    Πληρη υποστηριξη της Γαλλιας!

    Ο Γιωργος ειναι Πρωθυπουργός μαχητικός
    Η ευρωζώνη οφείλη να πράξη τα απαραίτητα
    Η Ελλάδα βρηκε την αξιοπιστια με δικα της μεσα
    Το ευρω ειναι το κοινο νομισμα Υπαρχει αλληλεγγυη

    Διακυβευεται ο μελλον της Ελλαδας αλλα και της ευρώπης!

    /υπαρχει αλληλεφγγυη και θεληση να πολεμησει την κερδοσκοπια!

    ΝΙΚΗ ΤΟΥ
    ΓΑΠ

    δρ κουτσουκου πρασινοφρουροι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Μηλιωνη 2

    Γιωργος
    Ευχαρισω για την στηριξη!

    Ειχα εντολη για αλλαγες για μια Νεα Ελλαδα, απο δω και περα θα κανουμε προσπαθεια ανορθωσης και αξιοπιστιας της Ελλαδας

    Οι επιθεσεις κερδοσκοπων δεν θα ειναι μονο θεμα Ελληνικο αλλα και ευρωπαικη

    Η κριση θα συμβαλει σε μια πιο ισχυρη ευρωζωνη, με οικονομικη κυβερνηση ισχυρη

    Αποφασιστηκοτητα κατα καρδοσκοπων και με Μερκελ.
    Οι σχεσεις Γαλλιας Ελλαδς ειναι αριστες, οπως και η Μεσογεικη Ενωση

    Νικολα σε περιμενομε στην Ελλαδδα

    ΝΙΚΗ ΓΑΠ!

    δρ Κουτσουκου πρασινοφρουρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Δρ Κουτσουκο η Ελλαδα σε χλευάζει, τραβα την ασυστόλως!

    Νίκος Πασπ Αρχιμαλάκας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΜΗλιωνη 3

    το ΔΝΤ θα ασχοληθει με Ελλαδα?
    Σαρκοζι

    - Καθε κρατος της ΕΕ θα στηριζεται στην ευρωζωη που πλητεται απο την κερδοσκοπια!
    Η Ευρωπη θα προστατευει τα μελη της απο καθε προβλημα, αλλα η αλληλεγγυη της ευρωζωνης και του Ευρω.

    Η λογικη και η συνοχη της ΕΕ ειναι δεδομενη απεναντι στα μελη της ΕΕ αφου εχουμε εννιαιο νομισμα, εδαλως δεν υπαρχει εννοια ΕΕ

    δρ κουτσουκου πρασινοφρουροι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Τα μέτρα θα είναι μόνιμα είπε ο Παπακωνσταντίνου.
    Δεν μπορούμε όμως να πούμε το ίδιο και για την κυβέρνηση. Έτσι Γιώργο;

    Καταγγέλλω όλα τα κανάλια. Δεν φθάνουν τα μέτρα που πανικοβάλλουν τον κόσμο βάζουν και τον Μητσοτάκη να κάνει δηλώσεις.

    Αυτό είναι πιο ανάλγητο απ’ το να σου δείξουν σε επανάληψη τις δηλώσεις Πεταλωτή.

    Ρε συ Γιώργο πενήντα φορές είπες ευχαριστώ στη Μέρκελ και δεν μας έδωσε τίποτα. Αν μας έδινε δηλαδή τι θα της έκανες;
    Ποδόλουτρο με τα χεράκια σου;

    Το βλέπω εγώ το σκηνικό. Στην επόμενη εκπομπή του ο Αυτιάς θα μοιράζει τσίγκινα σώβρακα
    Ο οποίος εξέφρασε την απορία πως είναι δυνατόν να θεωρείτε πολυτέλεια ένα παπούτσι από δέρμα κροκοδείλου

    Με όλα αυτά που συμβαίνουν με το ΠΑΣΟΚ εντός Βουλής βλέπω τον Πετσάλνικο να δηλώνει εθελοντής κυανόκρανος στον ΠΑΠΟΥΤΣΟ ΠΟΛΕΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Μηλιωνη 4

    Γιωργος
    Πηραμε τα μετρα που μας ειπαν αλλα αν υπαρχει προβλημα ογω κερδοσκοπιας θα χρειαστυει να υπαρξει αλληλεγγυη

    το ΔΝΤ υπαρχει, αλλα η ΕΕ δεν εχει τετοιυς μηχανισμους που θα πρεπει να δημιουργησει..

    Η ευρωπαικη λυση πριν ηταν θεωρητικη αλλα τψρα διαμορφωνεται συγκεκριμενοι τριποι που θα αντιμερτωπιζεται δανειοδοτηση της χωρας μας

    - Το προβλημα ειναι η κορυφη του παγοβουνου.....τα υπαρχντα εργαλεια δεν επερκουν, ερχεται "οικονομικη κυβερνηση"?

    Γιωργος

    Εχουμε παρει τα μετρα μας, και ειναι δυσκολα. Θα ειναι οαλη η εξελιξη

    Πρωτοβουλια για αντομετωπιση των κερδοσκοπων Πιο αποφασιστικη η παρουσια της Ευρωπης

    Να υπαρχει ενα Ευρωππαικο Ταμειο στυα πλαισια του ΔΝΤ
    - Σαρκοζι
    - Η κερδοσκοια κατα της Ελλαδας θα μπορουσε να πληξει και αλλες χωρες
    θα παρουμε μετρα ωστε να στηριξουμε την Ελλαδα με συγκεκριμενα ετρα!

    Το Ευρω ειναι συμφερον να ερει σε σταθεροτητα
    υπαρχει αλληλεργγυη και με ολη την ευρωζωνη

    να δανεοζεται και η Ελλαδα με 3% και θα βοηθησουμε στα πλαισια της ευρωπης

    Καλυτερο μελλον στην ευρωπη
    δουλευουμε με ταχυτητα και απποφασιστικοτητα

    θα υπαρξει φορεας που θα προβλεπει τους κερδοσκοπους, θα βαλουμε μετρα ειμασυτε αποφασισμενοι!

    εχω επαφη με την Μερκελ, εχει τα δικα της προβληματα, ειναι σγημαντικο να υπαρχει εμπιστοσυνη μεταξυ μας

    η Μερκελ ειπε οτι αν ηταν απαραιτητο θα εκανε περισσοττρα

    η Ελλαδα δεν θα μεινει απομννομενη
    η Ελλαδα δεν ζηταει χρηματα αλλα προυποθεσεις δανεισμου οπως και οι αλλοι της ερωζωνης

    το νο πληρωνοθμε πιο πλυ τοκο δεν μπορουμε να γινουμε ανταγωνιστκοι

    σωστη οργανωμενη αγορα στη ΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Γιωργος

    πηραμε πιο πολλα δυσκολα μετρα

    ομως ειναι κατι που δειχνει την αποφασιστικοτητα το φιλοτιμο του Ελληνικου λαου

    θα υπαρξει αναπτυξη
    αλλαγες στην παιδεια υγεια

    η επομενη φαση των στοχων ειναι αυτη

    Σαρκοζι

    - οι σημαντικες προσπαθειες που ζητουνται απο τον Ελληνικο λαο ωστε να επανελθει στις απαιτησεις λογω του ενιοαιου νομισματος

    η Γαλλια δεσμευεται στο πλευρο της Ελλαδας
    εια ευχαριστηση να εργαζομαι με τον Γιωργο, αν ηταν αλλη χωρα θασ ηταν ιδια η σταση της Γαλλιας

    η γαλλια ειναι αλληλεγγυη στον Ελληνικο λαο
    αγνοηστει τις πρικλητικες δηλωσεισ
    ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

    ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

    Να σταθουμε ολοι διπλα στην Ελλαδα ολοι!
    δρ κουτσουκου πρασινοφρουροι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΜΗΛΙΩΝΗ

    Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΡΚΟΖΙ

    ΠΡΟΣΘΕΤΕΙ ΠΟΝΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

    ΒΑΖΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ


    Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΑΝΕΤΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!

    ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ

    ΕΡΧΕΤΤΑΙ ΑΛΛΗΛΛΕΓΓΥΗ ΑΠΟ ΕΕ ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΔΟΜΕΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΩΝ

    ΑΥΤΑ ΛΕΓΑΝ ΣΤΗΝ ΜΗΛΙΩΝΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΑΡΗΚΑΝ ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΓΡΑΨΕΙ ΠΡΙΝ ΩΡΕΣ ΣΤΟ ΠΡΕΕΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΛΕΓΑΝ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΙ Ο ΣΑΡΚΟΖΙ!

    ΝΙΚΗ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Πίστευα ότι ο Μιχαλάκης ο Προποτζής είναι, μέχρι στιγμής, ο πιό αποτυχημένος υπουργός του Γιωργάκη.
    Μετά θυμήθηκα τον Παπακωνσταντίνου (με τον τιτανικό του), τη Λούκα (με τα απανωτά φιάσκα της-κινέζοι-τράπεζες-ΕΣΠΑ), την ανύπαρκτη Ξενογιαννακοπούλου (σε μόνιμη "διαβούλευση" με τους φαρμακοβιομήχανους), τη γραφική Μπιρμπίλω (που είναι από άλλο πλανήτη) και τον κλαψιάρη το Λοβέρδο (που νομίζει ότι ο ρόλος του είναι να μοιράζει λεφτά) και συνειδητοποίησα ότι Ο ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ είναι πολύ σκληρός.
    Συγχαρητήρια Γιωργάκη, η ομάδα πετάει!
    Κατεδαφίστε τα πάντα παιδιά.
    Μην αφήσετε τίποτε όρθιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ευρώπη είναι σήμερα μπροστά στην πρόκληση για «πλήρη συνένωση» με όλα τα κράτη – μέλη, ή στην σταδιακή αποδιοργάνωσή της

    ΑΠΟΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΣΑΡΚΟΖΙ ΒΑΔΙΖΕΙ ΓΙΑ ΠΛΗΡΗ ΣΥΝΝΕΝΩΣΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Είναι πολύ πιθανή μια διεθνής «νίκη» της Ελλάδας σήμερα!

    ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ Η ΝΙΚΗ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕΣ ΗΡΘΕ

    Η ΜΕΡΚΕΛ ΜΑΖΕΥΤΗΚΕ

    Ο ΣΑΡΚΟΖΙ ΣΤΗΡΙΖΕΙ

    Ο ΟΜΠΑΜΑ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ

    ΟΛΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΟΤΙ Η ΕΥΡΩΠΗ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΤΗΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΥΣ

    ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΝΑΛΟΓΟ ΤΟΥ δντ

    ΝΙΚΗΣΕ Η ΕΛΛΑΔΑ

    ΜΠΡΑΒΟ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ

    ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΠΙΣΤΕΥΕΣ ΣΤΗΝ ΝΙΚΗ

    ΚΩΣΤΑΣ ΜΗΛΙΩΝΗ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΝΕΑ

    Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!!

    8. Δημιουργία ενός Ευρωπαϊκού Νομισματικού Ταμείου στα πρότυπα του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου για την ευρωζώνη και δημιουργίας ενός μηχανισμού προστασίας του Ευρώ… Τα δείπνα των κερδοσκόπων με «γεύμα τα Ελληνικά ομόλογα» γίνονται πιο λιτά!

    ΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΣΑΡΚΟΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΣΗΜΕΡΑ!!

    ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΣΑΡΚΟΖΙ

    Ο ΓΙΩΡΓΟΑ ΕΙΝΑΙ ΘΑΡΑΛΕΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ!!

    Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΚΑΝΕ Ο,ΤΙ ΕΙΠΑΜΕ

    ΤΩΡΑ Η ΕΥΡΩΠΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ

    ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΑΔΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Η Ελλάδα όχι μόνο δεν θα πουλήσει αρχαιότητες και νησιά, αλλά θα μεγαλουργήσει μελλοντικά αν αποφασίσει να σηκώσει «ψηλά το κεφάλι»!
    «Ο φίλος τον φίλον εν πόνοις και κινδύνοις ου λείπει». Έλληνες, πιο ψηλά το κεφάλι!
    Αναρτήθηκε από press.gr@hotmail.com στις 5:19:00

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Τώρα ο έμπορος ναρκωτικών της γειτονιάς σας στο …δημόσιο

    Φτάνει πια η ανομία και η ατιμωρησία.
    Τώρα με νόμο, ο βιαστής της γειτονιάς σας θα διορίζεται στο δημόσιο ώστε να ξέρετε ότι
    9 – 15:00 μειώνονται οι πιθανότητες να δολοφονηθείτε ή να βιαστείτε.

    Συγχαρητήρια στον κύριο Καστανίδη, μπράβο στη νέα διακυβέρνηση. Πιστοί στις εξαγγελίες τους, έκαναν την ανομία Νόμο και την Ατιμωρησία, δια νόμου αθώωση.
    Με μια «ιστορική» απόφασή του ο Υπουργός Χάρης Καστανίδης, χαρίζει ποινές και άρει τις συνέπειες από καταδίκες, ανθρώπων που καταδικάστηκαν, ώστε να μπορούν να διοριστούν στο δημόσιο, να λάβουν διάφορες άδειες κ.λ.π.

    Μεταξύ αυτών και πασίγνωστη (για την ακρίβεια, η πιό γνωστή) Θεσσαλονικιά επιχειρηματίας Μ.Χ.

    Ονόματα να μην πούμε, για να μη χαλάσουμε τις καρδιές μας, τώρα που πήραν άφεση αμαρτιών.

    Αλλά να χαριζόμαστε σε εμπόρους ναρκωτικών;

    Το θέμα το βάλαμε, για να δείξουμε, για μιά ακόμη φορά, τη διαφορά λόγων στην τηλεόραση, όπου όλοι κραυγάζουν “θάνατο στους εμπόρους ναρκωτικών …κι άλλες παπαρδέλες” και στην πράξη.

    Γινόμαστε κατανοητοί νομίζω και να μη βάλουμε ολόκληρο το ΦΕΚ και συγχύζουμε τον κόσμο …..

    taxalia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ΠΙΠΕΣ ΤΗ ΩΡΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ
    ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΑΡΚΟΖΙ.

    ΟΙ ΦΡΕΓΑΤΕΣ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥ..ΚΑΛΑ.
    ΕΤΟΙΜΟΠΟΛΕΜΕΣ.
    ΡΙΧΝΟΥΝ ΚΑΙ ΧΥΣΙΑ ΤΑ ΚΑΝΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ?

    ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΑ ΓΕΥΤΕΙΣ.
    ΚΑΙ ΠΕΣ ΜΑΣ ΜΕΤΑ.
    ΜΕ ΓΡΑΜΜΑ ΟΜΩΣ.______________________

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. AΠΟΚΑΛΥΨΗ

    ΕΧΟΥΝ ΛΥΣΣΑΞΕΙ ΟΙ ΔΕΞΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΡΚΟΖΙ!

    ΑΥΤΑ ΛΕΓΑΝ ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΙ ΣΤΟΝ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ!

    ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΟΙ ΔΕΞΟΙ ΝΑ ΚΥΡΗΞΕΙ ΠΤΩΧΕΥΣΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΡΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΜΕ ΤΙς ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕς ΓΙΩΡΓΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ!

    ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟ ΠΟΥ ΧΑΣΑΝ ΤΗΝ ΜΑΣΑ-ΞΑΠΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

    ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΗΘΕΝ "ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ" ΕΠΙ ΚΑΡΑΜΝΛΗ?

    ΕΛΕΟΣ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΝΟ 1.000 ΕΥΡΩ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΜΑΣ ΚΟΒΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΠΟΥ ΤΑ ΧΑΛΑΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΣΤΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ!

    ΕΛΕΟΣ

    ΜΑΝΟΣ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. NEA ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ

    2. Επείγει εδώ και τώρα, να γίνει πράξη η Νέα σεισάχθεια! Αυτόματη ενοποίηση όλων των δανείων του πολίτη σε ένα δάνεια (άσχετα αν έχει καθυστερημένες δόσεις ή είναι στον Τειρεσία) με χαμηλό επιτόκιο, και δόση που δεν θα ξεπερνά το 1/3 των μηνιαίων αποδοχών του πολίτη. Άμεσα πραγματοποιήσιμο είναι η κάθε τράπεζα να μειώσει μόνη της τη δόση του κάθε πολίτη στο 1/3.Ευκολίες αποπληρωμής κάθε είδους δανείων. Δεν μπορεί να μειώνονται οι μισθοί, αλλά οι δόσεις στα δάνεια να είναι ίδιες!


    ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ ΚΑΝΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΝΑ ΣΩΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. "μάντραν, μη έπαιρνεν,
    μίζαν πολύστροφον!"

    όξω ρε εξυπνάκια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. H Τζούλια στηρίζει την ΠΑΣΠ

    ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΑΜΙΟΛΕΣ ..ΠΑΣΟΚ ΚΑΝΟΥΝ.

    Εμπρός στο δρόμο που χάραξε η Λιάνη

    Αυτοί είναι αγώνες,
    τα κορίτσια με τον ιδρώτα του μουνιού τους κρατάνε τη σημαία ψηλά,
    όχι σαν αυτούς που κάνουν οι κρατικοδίατοι κομματόσκυλοι "συνδικαλοπατέρες-όταν-μεγαλώσω-θα-γίνω-υπουργός του
    ΠΑνελλήνιου Συλλόγου Οργανωμένης Κλοπής"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. FILAKIA APO fRANCE


    THN PATHSATE OSOI PISTEVATE OTI O FIORGOS 8A APOTYXEI

    MA ANOHTOI AFOY DIAVAZEI DR KOUTSOUKO POS NA APOTYXEI?

    BISSOUS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. ΣΑΡΚΟΖΙ ΣΑΡΚΟΖΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΕΥΓΝΟΜΟΝΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. 07 Μαρ 2010 10:18:00 μ.μ.

    ΕΧΕΙ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟ ΣΤΟ ΚΑΝΑΝΤΑ?

    ΠΡΟΣ ΤΙ ΟΙ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ?

    ΤΙ ΣΑΣ ΕΠΙΑΣΕ?

    ΔΟΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΝΑΔΕΖΙΚΟ ΔΟΛΑΡΙΟ....ΚΑΛΕΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ...

    ΑΝΤΕ ΚΟΥΝΗΘΕΙΤΕ...

    ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΥΒΡΕΙΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Να αντικατασταθούν οι περικοπές-θυσίες με «κοινωνικό μισθό». Άμεσα πραγματοποιήσιμο είναι η κάθε τράπεζα να μειώσει μόνη της τη δόση του κάθε πολίτη στο 1/3 της σημερινής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Πολλοί χρωστάνε στην Ελλάδα πολλά, αλλά δεν τα «θυμούνται»! Πολλές ευρωπαϊκές κυβερνήσεις έχουν υπερδανεισμό, χρέος και ύφεση, αλλά την Ελλάδα στοχοποιούν! Η Ελλάδα δεν θα γίνει το «μαύρο πρόβατο» των ευρωπαίων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. ERXETAI SYGNOMI APO mERKEL!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Ο ΓΑΠ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ ΚΑΙ ΕΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Τα χρήματα δεν τα έχουν οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις αλλά οι διεθνείς τραπεζίτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Ισχυρή πολιτική στήριξη στην Ελλάδα από τον Νικολά Σαρκοζί

    κατόπιν της συνάντησής του με τον Γιώργο Παπανδρέου.

    Ο Γάλλος πρόεδρος τόνισε ότι η ελληνική κυβέρνηση δρα με αποφασιστικότητα και σταθερότητα, τονίζοντας ότι Ελλάδα, Γαλλία και Γερμανία θα λάβουν μία συντονισμένη δράση για να καταπολεμήσουν την κερδοσκοπία.

    Ο Γάλλος πρόεδρος έδωσε έμφαση στην ευρωπαϊκή αλληλεγγύη απέναντι στην Ελλάδα και οποιουδήποτε άλλου κράτους-μέλους πλήττεται από την κερδοσκοπία, και κατέστησε σαφές ότι εάν η Ελλάδα χρειαζόταν ενίσχυση θα έπρεπε να έλθει στο πλαίσιο της ευρωζώνης -γιατί αλλιώς ποια η σημασία του ενιαίου νομίσματος- και όχι μέσω του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου.

    Τι απάντησαν Σαρκοζί-Παπανδρέου

    Παπανδρέου: Ευρωπαϊκή λύση

    Από την πλευρά του ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου επανέλαβε ότι «η οικονομική κρίση δεν αφορά μόνο την Ελλάδα αλλά τον σκληρό πυρήνα της Ευρωπαϊκή Ένωσης», προσθέτοντας ότι «η Γαλλία στηρίζει έμπρακτα και με τρόπο συστηματικό το ευρώ και αυτό είναι που θέλουμε κι εμείς».

    Ο πρωθυπουργός παρουσίασε στον Γάλλο πρόεδρο τα μέτρα που έλαβε η κυβέρνηση, τα οποία όπως είπε ήταν επιπλέον από όσα ζήτησε η ΕΕ και ζήτησε η κρίση να συμβάλλει στη δημιουργία μιας ισχυρής Ευρώπης.

    Ερωτηθείς σχετικά, είπε πως «εμείς θέλουμε ευρωπαϊκή λύση» και σχολίασε ότι μέχρι προχθές μία τέτοια λύση «ήταν μία θεωρητική συζήτηση», αποτυπώνοντας με αυτόν τον τρόπο εμμέσως το κλίμα που υπήρχε μετά τη συνάντησή του με τη Γερμανίδα καγκελάριο Ανγκελα Μέρκελ, την Παρασκευή. Με τον Νικολά Σαρκοζί ο πρωθυπουργός συζήτησε για «πιο συγκεκριμένους τρόπους αν υπάρξει ανάγκη για δανειοδότηση της χώρας μας».

    Συμφωνήσαμε είπε σε μία κοινή στρατηγική με τη Γερμανίδα καγκελάριο Ανγκελα Μέρκελ, τον Νικολά Σαρκοζί και τον πρόεδρο της ευρωζώνης Ζαν Κλοντ Γιούνκερ.

    Ο Γ.Παπανδρέου επανέλαβε ότι η Ελλάδα ζητεί να δανείζεται με επιτόκιο που είναι κοντά με εκείνο που δανείζονται οι άλλες χώρες της ευρωζώνης.

    Όπως και ο Γάλλος πρόεδρος, ο Έλληνας πρωθυπουργός έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στο θέμα της αλληλεγγύης μεταξύ των κρατών-μελών της ευρωζώνης. «Θα πρέπει να υπάρχει αλληλεγγύη» είπε παρατηρώντας πως «σε άλλες περιπτώσεις υπάρχει το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο».

    «Η ΕΕ δεν έχει δημιουργήσει τέτοιους μηχανισμούς» παρατήρησε στηρίζοντας την άποψη ότι θα πρέπει να δημιουργηθούν».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Σαρκοζί: Η Γαλλία θα πράξει το απαραίτητο

    Στην κοινή συνέντευξη Τύπου στο Μέγαρο των Ηλυσίων ο Γάλλος πρόεδρος δήλωσε ότι είχε μία συζήτηση σε βάθος με τον Γιώργο Παπανδρέου, χαιρετίζοντας το κουράγιο του πρωθυπουργού στη λήψη αποφασιστικών μέτρων. «Η Ελλάδα δρα με αποφασιστικότητα και σταθερότητα και ως εκ τούτου μπορεί να υπολογίζει στην πλήρη υποστήριξη της Γαλλίας» υπογράμμισε.

    Ο Νικολά Σαρκοζί αναφέρθηκε στα συμπεράσματα του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου της 11ης Φεβρουαρίου, λέγοντας ότι είχε ζητηθεί πρώτον από την Ελλάδα να κάνει τα πάντα για να διατηρήσει το φιλόδοξο στόχο της μείωσης του δημοσιονομικού ελλείμματος στο 4% με τη λήψη επιπρόσθετων μέτρων. «Και αυτό ακριβώς έπραξε, έπραξε αυτό που της ζήτησε η Ευρώπη» δήλωσε.

    Συνεχίζοντας ανέφερε ότι κατά δεύτερον ζητήθηκε από όλα τα κράτη-μέλη της ευρωζώνης να λάβουν συντονισμένα και αποφασιστικά μέτρα εάν αποδεικνύονταν απαραίτητα. «Η ελληνική κυβέρνηση έλαβε τα μέτρα που αναμέναμε, τα κράτη της ευρωζώνης οφείλουν να σταθούν δίπλα και να λάβουν τα δικά τους μέτρα. Η Γαλλία σε στενή σχέση με τους εταίρους της θα πράξει το απαραίτητο» τόνισε.

    «Η ευρωζώνη θα κάλυπτε τις δεσμεύσεις της»

    Ο Νικολά Σαρκοζί επισήμανε ότι σήμερα η Ελλάδα δεν έχει ιδιαίτερη ανάγκη έκτακτης χρηματοδότησης, γεγονός που όπως είπε του επιβεβαίωσε στη μεταξύ τους συζήτηση ο Γ.Παπανδρέου. «Η Ελλάδα μπόρεσε να βρει την αξιοοπιστία της με τις δικές της δυνάμεις» είπε και συμπλήρωσε πως «εάν ήταν απαραίτητο τα κράτη της ευρωζώνης θα κάλυπταν τις δεσμεύσεις τους, δεν υπάρχει αμφιβολία».

    «Το ευρώ είναι το κοινό μας νόμισμα και αυτό συνεπάγεται την αλληλεγγύη της ευρωζώνης» ανέφερε πολλές φορές ο Γάλλος πρόεδρος.

    «Σε αυτή την υπόθεση προφανώς διακυβεύεται το μελλον της Ελλάδας, όμως είναι εξίσου και το μέλλον της Ευρώπς που διακυβεύεται. Οι Ευρωπαίοι από κοινού δόμησαν ένα κοινό νόμισμα, όλοι πρέπει να είμαστε αλληλέγγυοι, είναι μία πολιτική δέσμευση, ηθική υποχρέωση, αλλά και οικονομική πραγματικότητα» ανέφερε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Σαρκοζί για Μέρκελ

    Αναφερόμενος στη στάση της Γερμανίδας καγκελαρίου Ανγκελα Μέρκελ, ο Νικολά Σαρκοζί δήλωσε ότι είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι η Ανγκελα Μέρκελ είναι αλληλέγγυα στις αποφάσεις του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου. Στη συνέχεια επανήλθε στο θέμα λέγοντας ότι «εγώ πιστεύω στην ευρωπαϊκή δέσμευση της Γερμανίας.

    Σχετικά με δηλώσεις Γερμανών πολιτικών περί πώλησης ελληνικών νησιών, ο Σαρκοζί είπε ότι σε κάθε περίπτωση θα υπάρχουν τέτοιου είδους προκλητικές θέσεις, στις οποίες καλό είναι να μην δίνουμε σημασία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. «Η ευρωζώνη θα κάλυπτε τις δεσμεύσεις της»

    Ο Νικολά Σαρκοζί επισήμανε ότι σήμερα η Ελλάδα δεν έχει ιδιαίτερη ανάγκη έκτακτης χρηματοδότησης, γεγονός που όπως είπε του επιβεβαίωσε στη μεταξύ τους συζήτηση ο Γ.Παπανδρέου. «Η Ελλάδα μπόρεσε να βρει την αξιοοπιστία της με τις δικές της δυνάμεις» είπε και συμπλήρωσε πως «εάν ήταν απαραίτητο τα κράτη της ευρωζώνης θα κάλυπταν τις δεσμεύσεις τους, δεν υπάρχει αμφιβολία».

    «Το ευρώ είναι το κοινό μας νόμισμα και αυτό συνεπάγεται την αλληλεγγύη της ευρωζώνης» ανέφερε πολλές φορές ο Γάλλος πρόεδρος.

    «Σε αυτή την υπόθεση προφανώς διακυβεύεται το μελλον της Ελλάδας, όμως είναι εξίσου και το μέλλον της Ευρώπς που διακυβεύεται. Οι Ευρωπαίοι από κοινού δόμησαν ένα κοινό νόμισμα, όλοι πρέπει να είμαστε αλληλέγγυοι, είναι μία πολιτική δέσμευση, ηθική υποχρέωση, αλλά και οικονομική πραγματικότητα» ανέφερε.

    «Η ευρωζώνη θα πρέπει πάντοτε να βρίσκεται δίπλα σε μία χώρα που πλήττεται από την κερδοσκοπία, σήμερα είναι η Ελλάδα, αύριο κάποια άλλη χώρα. Αν στην πρώτη κρίση δεν λειτουργούσαμε έτσι, τι μήνυμα θα στέλναμε» ανέφερε ο Σαρκοζί σημειώνοντας ότι την ίδια θέση μοιράζονται οι επικεφαλής ΕΚΤ Ζαν-Κλοντ Τρισέ, Κομισιόν Ζοζέ Μπαρόζο και Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Χέρμαν βαν Ρομπάι.

    Και υπογράμμισε πως η Ελλάδα, η Γαλλία και η Γερμανία θα λάβουν μία συντονισμένη και κατόπιν διαβούλευσης δράση για να καταπολεμήσουν την κερδοσκοπία. «Η Γαλλία θα πράξει ό,τι είναι απαραίτητο για να βγει Ελλάδα και η Ευρώπη από την κρίση πιο ενωμένη» σημείωσε.

    Για το ΔΝΤ

    Κλείνοντας την πόρτα της προσφυγής της Ελλάδας στο ΔΝΤ, ο Νικολά Σαρκοζί τόνισε απαντώντας σε σχετική ερώτηση ότι «ένα κράτος-μέλος της ευρωζώνης που πλήττεται από τους κερδοσκόπους θα πρέπει να βασίζεται στους εταίρους του της ευρωζώνης». Όπως είπε αυτό είναι το νόημα του ενιαίου νομίσματος.

    Σημείωσε ότι δημιουργήσαμε το ευρώ, ένα ενιαίο νόμισμα και ήταν μία πολύ σημαντική πρόοδος που μεταξύ άλλων μας επέτρεψε να διέλθουμε την οικονομική κρίση χωρίς να χρειαστεί να διαχειριστούμε προβλήματα υποτίμησης.

    «Το ΔΝΤ μπορεί να μας βοηθήσει ίσως τεχνικά, έγω παλεύεω ακριβώς για να υπεραμυνθούμε τις αλληλεγγύης της ευρωζώνης και του νοήματος του κοινού ευρωπαϊκού νομίσματος, είναι θέμα λογικής και συνοχής» υπογράμμισε. Σε άλλο σημείο ο Γάλλος πρόεδρος τόνισε ότι οι κερδοσκόποι θα πρέπει να γνωρίζουν τι σημαίνει αλληλεγγύη, «αυτό είναι η Ευρώπη».

    Για το ίδιο θέμα ο πρωθυπουργός παρατήρησε ότι δεν υπάρχει ένα «Ευρωπαϊκό Νομισματικό Ταμείο» και επισήμανε ότι «είναι κάτι που θα πρέπει να δούμε αλλά δεν είναι της ώρας».

    «Θα πρέπει να υπάρχει αλληλεγγύη» είπε δίντας έμφαση στην ευρωπαϊκή λύση παρατηρώντας, όμως πως «σε άλλες περιπτώσεις υπάρχει το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. dR kOUTSOUKOS

    EIMAI eLLHNIDA APO THN gALLIA

    SYGXARHTHRIA GIA TO GRAPTO SAS


    SOPHIE MARSEILLE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Apo Melvourni exetai xeretismous

    na ertheite me ton Giorgo

    Helene

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Οι Ευρωπαίοι, οι Ρώσοι και οι λοιπές χώρες δεν έχουν ακόμα συνειδητοποιήσει ότι αν σήμερα είναι ελεύθερες χώρες και δημοκρατικές το οφείλουν στην σθεναρή εθνική αντίσταση των Ελλήνων ενάντια στον φασιστικό και ναζιστικό άξονα!

    Μόνοι τους όφειλαν να βοηθήσουν την Ελλάδα στην δύσκολα στιγμή»! Πιστὸν φίλον ἐν κινδύνοις γιγνώσκεις.


    ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΟΝ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΘΕΣΗ

    ΜΑ ΤΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΟΙ "ΑΛΛΕΣ" ΘΑ ΓΕΥΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ?
    ΗΜΕΡΤΟΝ ΑΔΕΛΦΙΑ ΑΣ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Η Ελλάδα όχι μόνο δεν θα πουλήσει αρχαιότητες και νησιά, αλλά θα μεγαλουργήσει μελλοντικά αν αποφασίσει να σηκώσει «ψηλά το κεφάλι»!
    «Ο φίλος τον φίλον εν πόνοις και κινδύνοις ου λείπει».
    Έλληνες, πιο ψηλά το κεφάλι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Ειδηση

    Η συγχρονη αντισταση των πρασινοφρουρων του δρ Κουτσουκου εναντια στον κρυπτοφασισμο και τον μαυραγοριτισμο επιασ



    Κυριακή 7 Μαρτίου 2010

    Πλήρης στήριξη Σαρκοζί στην Ελλάδα μετά τη συνάντηση Γ. Παπανδρέου

    «Γραμμή Μαζινό» κατά της κερδοσκοπίας
    Υπάρχουν μέτρα και είμαστε αποφασισμένοι να τα εφαρμόσουμε, λέει ο Γάλλος πρόεδρος

    «Η Γαλλία είναι δίπλα στην Ελλάδα με απόλυτη αποφασιστικότητα» τόνισε ο Γάλλος πρόεδρος Ν. Σαρκοζί μετά τη συνάντησή του με τον Γ. Παπανδρέου. Οι δύο άντρες αναφέρθηκαν κατ' επανάληψη στην αλληλεγγύη που πρέπει να επιδείξουν οι χώρες της ευρωζώνης, ενώ ο Ελληνας πρωθυπουργός τάχθηκε υπέρ μιας ευρωπαϊκής λύσης για την αντιμετώπιση των κερδοσκοπικών επιθέσεων.

    Ελληνες ψηλα το κεφαλι Νικησαμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Κλαμα στη Ρηγιλης γιατι Σ

    αρκο μας τοκανες αυτο?

    ασε μας να πτωχυνουμε λεγαν οι εθνοπροδοτες δεξιοι συνεργατες της γκεσταμπο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. USA

    toys xairetismoys mas stoyw Ellhnes

    eimaste konta sas

    Nick Bostoni

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Εγω τον ειχα τον δρ κουτσουκο καθηγητη στην Θεσσαλονικη

    πολυ καλος και πολυ επικοινωνιακος

    Γνωριζω οτι αυτος σηκωσε το πασοκ απο το -7% διαφορά στο +11%

    μηπως ειναι η ωρα να αμειφθει και για τους κοπους του?

    Μαρια ΦΠ θεσσαλονικη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Η Ελλάδα δεν θα γίνει το «μαύρο πρόβατο» των ευρωπαίων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. ΕΙΔΑ ΤΟΝ ΝΙΚΟΛΑ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΕ Η ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ!!

    ΕΚΕΙΝΟΣ Ο ΚΛΩΝΟΣ ΤΟΥ Γ΄ΡΑΙΧ {ΜΕΡΚΕΛ) ΜΟΥ ΘΥΜΙΣΕ ΧΙΤΛΕΡ
    Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΑΡΑΔΕΣ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΚΤΗΣΟΥΝ ΟΧΙ ΜΕ ΟΠΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ 1940 ΑΛΛΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΨΟΥΝ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΜΑΣ ΠΟΥΛΟΝΤΑΣ ΕΜΜΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!

    ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ ΔΕΝ ΘΥΜΗΘΗΚΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΛΕΩΝΙΔΑ ΟΤΑΝ ΟΙ ΠΕΡΣΕΣ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΑΝ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΤΑ ΟΠΛΑ !

    ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ !! ΓΕΡΜΑΝΑΡΑΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Να παρεο το Πασοκ τα λεφτα απο τους τραπεζιτες

    ερχεται ανατροπη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Μηλιωνη
    Ελλαδα - Ηπα

    Πολυ καλη-αριστη η παρουσια του Γιωργου στην Ουασινκτον με την Χιλαρυ λεγαν οι πρασινοφρουροι του δρ Κουτσουκου στη Μηλιωνη.

    Η Χιλαρυ εμφανιζεται πολυ φιλλελλην και αυτο ειναι καλο
    Η Ελλαδα ειναι η χωρα που γεννηθηκε η δημοκραττια ειπε!!

    Να προσκληθει η Χιλαρυ και να τιμηθει ως Φιλλελλην!
    Αυριο ο Ομπαμα θα ειναι πιο καλος!
    Περιμενουμε πολλα απο Ομπαμα και θεωρειται ηδη μεγας φιλελλην!

    Ο Γιωργος στεκεται ως μεγαλος ηγετης και αυτο μας τιμα ολους!

    Ο Γιωργος βοηθησε και τα αλλα κρατη, γιατι εφερε στην επιφανεια το προβλημα της Ευρωπης που δεν εχει μηχανισμους ελεγχου των κερδοσκοπων!

    Ο Γιωργος εχει προφιλ μεγαλου διεθνους ηγετη,ελεγε ο δρ Κουτσουκος Αναστασιος στους πασοκτζηδες στην Μηλιωνη!!

    Kalimera Ellada!

    Κωστας Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Telika pali dikio eixe o dr koutsoukos poy stirize ton Giorgo!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Hello people! I have been looking for [url=http://www.streaamy.com]Free Spyware Removal Software[/url] online and used the following search terms [url=http://www.streaamy.com/spyware-removal-tool]Spyware Removal Tool[/url] [url=http://www.streaamy.com/best-spyware-removal]Best Spyware Removal[/url] [url=http://www.streaamy.com/free-spyware-removal-tool]Free Spyware Removal Tool[/url] [url=http://www.streaamy.com/best-free-spyware-removal]Best Free Spyware Removal[/url] [url=http://www.streaamy.com/spyware-removal-free]Spyware Removal Free[/url] , but did not find anything free. Can you help me?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Good day Website owner! Want to believe we as if your world-wide-web site a whole lot.
    [url=http://www.businesscreditcardv.com]business credit card[/url] [url=http://www.businesscreditcardv.com/choosing-business-credit-card]choosing business credit card[/url] business credit card grace period [url=http://www.calendartemplatev.com]calendar template[/url] [url=http://www.calendartemplatev.com/monthly-calendar-template]monthly calendar template[/url] calendar template for december 2009 [url=http://www.carbatteryv.com]car battery[/url] [url=http://www.carbatteryv.com/car-battery-replacements]car battery replacements[/url] car battery jump starter review [url=http://www.digitalphotoframev.com]digital photo frame[/url] [url=http://www.digitalphotoframev.com/cheap-digital-photo-frames]cheap digital photo frames[/url] polaroid 7 digital photo frame xsa 00720s [url=http://www.fitnessgymv.com]fitness gym[/url] [url=http://www.fitnessgymv.com/body-fitness-gym]body fitness gym[/url] fitness gym in hackensack nj [url=http://www.greenhomev.com/]green home[/url] [url=http://www.greenhomev.com/green-home-plans]green home plans[/url] planet fitness gym florida [url=http://www.hairremovalv.com]hair removal[/url] [url=http://www.hairremovalv.com/facial-hair-removal-for-women]facial hair removal for women[/url] epilady hair removal 810 33 [url=http://www.homemadepizzav.com]homemade pizza[/url] [url=http://www.homemadepizzav.com/homemade-pizza-dough]homemade pizza dough[/url] homemade pizza recipes [url=http://www.horsetrailersv.com]horse trailers[/url] [url=http://www.horsetrailersv.com/elite-horse-trailers]elite horse trailers[/url] horse trailers kamloops [url=http://www.hybridbikev.com]hybrid bike[/url] [url=http://www.hybridbikev.com/cheap-hybrid-bikes]cheap hybrid bikes[/url] hybrid bikes 2009 cheap [url=http://www.itunesv.org]itunes[/url] [url=http://www.itunesv.org/itunes-library]itunes library[/url] itunes 64 bit installer [url=http://www.kneepainv.com]knee pain[/url] [url=http://www.kneepainv.com/chronic-knee-pain]chronic knee pain[/url] knee pain downhill [url=http://www.lavenderplantsv.com]lavender plants[/url] [url=http://www.lavenderplantsv.com/english-lavender-plants]english lavender plants[/url] how do lavender plants reproduce [url=http://www.minimacv.com]mini mac[/url] [url=http://www.minimacv.com/mini-mac-computer]mini mac computer[/url] mini mac intel [url=http://www.moneytreev.com]money treev[/url] [url=http://www.moneytreev.com/birthday-money-tree]birthday money tree[/url] money tree englewood colorado [url=http://www.organicvegetablev.com]organic vegetable[/url] [url=http://www.organicvegetablev.com/organic-vegetable-delivery]organic vegetable delivery[/url] organic vegetable home garden [url=http://www.paintballgunv.com]paintball gun[/url] [url=http://www.paintballgunv.com/paintball-guns-for-sale]paintball guns for sale[/url] paintball gun m4 [url=http://www.pontoonboatsv.com]pontoon boats[/url] [url=http://www.pontoonboatsv.com/mini-pontoon-boats]mini pontoon boats[/url] pontoon boats kansas city [url=http://www.projectmanagementv.com]project management[/url] [url=http://www.projectmanagementv.com/project-management-software]project management software[/url] project management network [url=http://www.ps3gamesv.com]ps3 games[/url] [url=http://www.ps3gamesv.com/upcoming-ps3-games]upcoming ps3 games[/url] ps3 games yahoo [url=http://www.thyroidproblemv.com]thyroid problem[/url] [url=http://www.thyroidproblemv.com/natural-remedies-for-thyroid-problems]natural remedies for thyroid problems[/url] thyroid problems choking [url=http://www.turnkeywebsitev.com]turnkey website[/url] [url=http://www.turnkeywebsitev.com/turnkey-website-reviews]turnkey website reviews[/url] turnkey website twitter [url=http://www.vitamindv.com]vitamin d[/url] [url=http://www.vitamindv.com/vitamin-d-toxicity]vitamin d toxicity[/url] vitamin d quick facts [url=http://www.wirelesssecurityv.com]wireless security[/url] [url=http://www.wirelesssecurityv.com/wireless-security-alarm]wireless security alarm[/url]

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση