GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι απέγινε η έρευνα για διασπάθιση δημοσίου χρήματος στo NIMΤΣ;...

Από το http://www.aegaio.blogspot.com/ Κύριε Υπουργέ Εθνικής Αμύνης τι συμβαίνει με το Νοσοκομείο ΝΙΜΤΣ και που βρίσκεται η ΕΔΕ για διασπάθι...

Από το http://www.aegaio.blogspot.com/

Κύριε Υπουργέ Εθνικής Αμύνης τι συμβαίνει με το Νοσοκομείο ΝΙΜΤΣ και που βρίσκεται η ΕΔΕ για διασπάθιση δημοσίου χρήματος στη Καρδιολογική κλινική;
Νέες διαστάσεις λαμβάνει το σκάνδαλο εκατομμυρίων με την αγορά ιατρικών μηχανημάτων, αναλώσιμων και υλικών μετά την καταγγελία εταιρειών ότι «λαδώνουν» Ελληνες αξιωματούχους αλλά και και Στρατιωτικούς γιατρούς.
Σε ότι αφορά τα δημόσια Νοσοκομεία Σχέδιο νόμου για τις προμήθειες στα νοσοκομεία, αναμένεται να καταθέσει η κυβέρνηση κατά το προσεχές δίμηνο, σε μια...

προσπάθεια εκκαθάρισης του συστήματος προμηθειών και πάταξης των υπερτιμολογήσεων, ανακοίνωσε στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων η υπουργός Υγείας, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου.
Η Υπουργός διευκρίνισε, μεταξύ άλλων,πως θα υπάρξουν ρυθμίσεις που να καθιερώνουν ηλεκτρονική παρακολούθηση των παραγγελιών, καθώς και ειδική νοσοκομειακή συσκευασία για τα φάρμακα.
Το σύστημα προμηθειών είναι, είπε η κ. Ξενογιαννακοπούλου,ο βασικός υπεύθυνος για την εκτίναξη των χρεών των νοσοκομείων,για τα οποία η υπουργός διαπίστωσε να ανέρχονται, την περίοδο διακυβέρνησης της ΝΔ (2005-2009) σε 6,2 δισ
Στη σημερινή μας ανάρτηση αναφερόμαστε σε εντολή που δόθηκε σε Ανώτατο Αξιωματικό να διεξάγει έρευνα για διασπάθιση δημοσίου χρήματος σε υλικό .
Αφορά το Νοσοκομείο ΝΙΜΙΤΣ και συγκεκριμένα η έρευνα επικεντρώνεται στη Διεύθυνση του Καρδιολογικού . Η ιστορία ξεκίνησε όταν εταιρείες ζήτησαν τα χρήματα τους και η Διοίκηση του Νοσοκομείου τους παρέπεμψε να ζητήσουν τα χρήματα τους από τον Διευθυντή της Καρδιολογικής κλινικής κ. Λαζαρίδη Κυριάκο.
Οι οικονομικές υπηρεσίες του Νοσοκομείου παράπεμψαν το θέμα προς οικονομικό έλεγχο και εδόθη η εντολή για Ένορκη Διοικητική Εξέταση.
Η ΕΔΕ χρεώθηκε στον συμπατριώτη μας Σαμιώτη πρώην Αξιωματικό Γιατρό κ.Τσολάκη Κωνσταντίνο.Στη συνέχεια σύμφωνα πάντα με πληροφορίες και ενώ η ΕΔΕ τελείωσε ο κ.Τσολάκης αποστρατεύτηκε για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους.
Προφανώς ο επόμενος Αξιωματικός παρέδωσε το πόρισμα και διατάχθηκε προανάκριση η οποία από όσο γνωρίζουμε έχει τελειώσει και βρίσκεται στα χέρια του κ.Βαρβαρίκη Δικαστή της Στρατιωτικής Δικαιοσύνης.
Ρωτάμε λοιπόν τον Υπουργό των Στρατιωτικών καθηγητή κ. Βενιζέλο Ευάγγελο που βρίσκεται αυτή η υπόθεση;ποιοι εμπλέκονται στην όλη αυτή ιστορία της διασπάθισης του δημοσίου χρήματος;
θα οδηγηθεί ενώπιον της Στρατιωτικής Δικαιοσύνης η υπόθεση;
Τι συμβαίνει στο ΝΙΜΙΤΣ με τις προμήθειες των συμβατικών η εξωσυμβατικών υλικών;
Αυτά προς το παρόν και αναμένουμε απαντήσεις

5 σχόλια

  1. ΚΟΜΙΖΟΥΜΕ ΓΛΑΥΚΑΣ ΕΝ ΑΘΗΝΑΙΣ.
    ΟΠΟΥ ΠΑΤΩ ΤΟ ΠΟΔΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΡΙΧΝΩ Τ ΌΝΟΜΑ ΜΟΥ ΜΕΓΑΛΟΣ ΝΤΟΡΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ Τ ΌΝΟΜΑ ΜΟΥ.
    ΠΑΝΤΟΥ ΣΑΠΙΛΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΑΔΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΣ.
    ΑΥΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ .
    ΟΠΟΥ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι αμοιβές των δικηγόρων στην Ελλάδα .

    Οι δικηγόροι στην Ελλάδα βγάζουν πολλά μαύρα χρήματα διότι τους καλύπτει το σύστημα .
    Σχεδόν όλοι οι βουλευτές και υψηλά κομματικά στελέχη
    των κομμάτων , της κρατικής μηχανής , των τραπεζών , είναι δικηγόροι και έχουν πολυτελέστατα γραφεία δικηγορικά , με πολύ προσωπικό και διείσδυση στην τηλεόραση , για να περνάνε τι απόψεις τους , και να παίρνουν τις δουλειές των δημοσίων έργων επιδότησης από την ευρωπαϊκής ένωσης , {παράνομα)
    για να μην φαίνονται τα πραγματικά αφεντικά τους .
    να βγάζουν έξω έμπορους ναρκωτικών , μεγαλοαπατεώνες καταχραστές του δημοσίου χρήματος . λαδώνοντας τους δικαστές
    Ο Πρόεδρος , του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών είναι
    κομματόσκυλο του ΠΑΣΟΚ , είναι μάλιστα και υψηλά αμειβόμενος μόνιμος δικηγόρος στην ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ παίρνοντας πάνω από 7.000 ευρύ τον ΜΗΝΑ , παίρνοντας μάλιστα και μεγάλες δουλειές τις τράπεζας για το γραφείο του.
    Οι δικηγόροι που εργάζονται στην ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΜΙΣΘΟ ΚΑΘΑΡΟ ΤΟΝ ΜΗΝΑ 3.500 ΕΥΡΩ μέχρι 6.000 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΜΗΝΑ .
    Επίσης η ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ,έχει μαζέψει ένα σωρό κομματόσκυλα δικηγόρους , που είναι συνεργαζόμενοι με πολύ υψηλές αμοιβές .
    Οι άλλες τράπεζες δεν δίνουν τόσο σκανδαλώδες παράνομες
    αμοιβές και μισθούς σε δικηγόρους .
    Ας επέμβει κανένας εισαγγελίας στην Εθνική τράπεζα να ελέγξει τις μισθοδοσίες των δικηγόρων της και των συνεργαζόμενων της .
    Όλοι οι άλλοι υπάλληλοι τις τράπεζας παίρνουν από 700 ευρώ μέχρι 1.500 ευρώ ,τον μήνα καθαρά .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προς το υπουργείο οικονομικών

    Να φορολογήσετε όλες την Μασονικές Στοές στην Ελλάδα ,
    τα Τζαμιά που είναι στην Ελλάδα και είναι πάρα πολλά ,
    το Ισραηλιτικό συμβούλιο ,
    και τις εκκλησίες των ιεχωβάδων.
    Και ΜΗΝ φορολογείται μόνο την Ελληνική Εκκλησία .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προς το υπουργείο οικονομικών

    Να φορολογήσετε όλες την Μασονικές Στοές στην Ελλάδα ,
    τα Τζαμιά που είναι στην Ελλάδα και είναι πάρα πολλά ,
    το Ισραηλιτικό συμβούλιο ,
    και τις εκκλησίες των ιεχωβάδων.
    Και ΜΗΝ φορολογείται μόνο την Ελληνική Εκκλησία .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Περισσότερο ΕΎΧΟΜΑΙ και λιγότερο προσμένω, διότι ούτε σαν Υπουργός Ε. Άμυνας ούτε σαν βουλευτής έχει υπέρβαρο το φορτίο της ευθύνης να απαντήσει, διαφορετικά δεν θα είχε χρόνο ούτε για τα καλλιτεχνικά.

    http://diaploki-diafthora.blogspot.com/2008/02/blog-post_10.html

    Πέρα απ΄ αυτό, τι να σου κάνει όμως ο υπουργός για τη διασπάθιση δημόσιου χρήματος στα πλαίσια των δομών του Υπουργείου Ε. Άμυνας, όταν για ορισμένους η κατά τη θητεία τους ΠΑΙΔΕΙΑ είναι, ΕΧΩ σίγουρο μισθό (μ αυτό το κούνημα κοιμίζουν οι γονείς τα παιδιά) κι εξασφαλισμένη σύνταξη, ΕΕΕ!!! αν μετά μπω και σε δημοτικό συνδυασμό με θέση που εξασφαλίζει κι έναν επιπλέον μισθό! τι με νοιάζει παραπέρα η διασπάθιση του δημοσίου χρήματος και τα διαχωριστικά υδάτινα όρια.
    Στο κάτω κάτω η υδάτινη ροή είναι κάτι σαν τη ροή του χρόνου δεν επιδέχεται σταθερού σημείου αναφοράς επί της ροής κατά τη ροή τις ροής και των υδάτων και του χρόνου.

    Αλλά και πέρα απ΄ αυτό ούτε ο Ίκαρος ήξερε που θα είναι σήμερα τα διαχωριστικά υδάτινα όρια των Ιμίων, ΑΛΛΟ ΤΟΣΩ τα διαχωριστικά όρια του δημόσιου βοσκότοπου και των κοτζαμπάσηδων από την εποχή της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας και συνεχιστών αυτής των καταπατητών


    http://skandalo-lavra-vatopedi-skyros.blogspot.com/


    ΑΡΑ ΑΦΟΥ ΕΓΩ δεν ξέρω!, που είναι τα διαχωριστικά όρια των υδάτων μεταξύ Τουρκίας και Ελλάδας στα ΙΜΙΑ, νομικίστικα είμαι καλυμμένος ΠΟΛΙΤΙΚΑ να συν αποφασίσω ότι η Σκύρος είναι μέσα στα όρια των διεκδικήσεων των Τούρκων, ΕΙΠΑΜΕ! ΑΦΟΥ ΤΑ ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΙΚΑ ΟΡΙΑ ΤΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑΣ στα Ίμια δεν είναι επακριβώς αποτυπωμένα, η Σκύρος είναι μέσα στα όρια των διεκδικήσεων των Τούρκων

    Αν με τέτοια, ανδρός τε και μητρός τε, παιδεία συνταξιοδοτούνται από τις Ένοπλες Δυνάμεις καλύτερα να χάριζονταν ένα ξερονήσι, στον κάθε που ήθελε, αξιωματικό του Π. Ναυτικού να του δίναν και δυο κατσίκια οπότε επικαλούμενοι τις κοπριές των κατσικιών να κάναν χρησικτησία των νησιών, κι από κει και πέρα υπηκοότητες να φαν κι κότες!

    Και το γελοίο είναι ότι κάποιοι στη Σκύρο θα στηθούν κατά την παρέλαση στο πάλκο αδράζοντας δόξες δωσιλογισμού.

    Η Επανάσταση του 1821 δεν απελευθέρωσε τη Σκύρο από το Οθωμανικό Ζυγό απεναντίας η Ελληνική πολιτεία συνεχίζει και τον εφαρμόζει πιο (τάιτ) στο σβέρκο των Σκυριανών με πιο βάρβαρη μέθοδο, αυτής του επιβαλλόμενου δίκαιου εκ των δικονομικά διαπλεκόμενων,

    http://stoixeiadiaplokis.blogspot.com/2008/06/blog-post_28.html

    (σαν θηλιά πνιξίματος από στριγκάκι) , και μάλιστα υπό το βλέμμα του Εσταυρωμένου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση