GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Tι ήταν αυτό που σκέπασε την Χαλκίδα για μία ώρα...

Aπό το www.evianews.com ΠΑΝΤΩΣ ΟΧΙ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΟ! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ.... Λίγα λεπτά βροχής ήταν ικανά για να προκαλέσουν αυτό το φαινόμενο στο...

Aπό το www.evianews.com


ΠΑΝΤΩΣ ΟΧΙ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΟ!
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ....
Λίγα λεπτά βροχής ήταν ικανά για να προκαλέσουν αυτό το φαινόμενο στον χαλκιδέϊκο ουρανό. Μικροί και μεγάλοι, κόλλησαν τα μάτια τους στον ουρανό. Το θαύμαζαν για περίπου δύο ώρες. Το περιστατικό συνέβη αργά το απόγευμα της Κυριακής. Πρόκειται για ένα...ουράνιο τόξο!..

7 σχόλια

  1. Η ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΥ
    ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό που είχε σκεπάσει εδώ και καιρό ολόκληρη ΤΗ ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΒΛΑΚΕΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕΣ .... ΤΗ ΠΡΟΙΚΑ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΩΡΑ ΜΑΛΙΣΤΑ !!! ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΤΟ PRESS.GR ΣΑΣ ΕΦΑΓΕ Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. O TZEΦΡΥ [πράκτορας της νέας τάξης], οι βουλεύτες του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ [πράκτορες-άβουλα ανθρωπάκια-βλαμένοι κττ] που ψήφισαν για χορήγηση ιθαγένειας στους εισβολείς και οι 10 βουλευτές της ΝΔ [πράκτορες], που απουσίαζαν για να μη καταψηφίσουν, θα ετελεσθούν. Τους μισούς θα τους κρεμάσουν οι εθνικιστές και τους άλλους μισούς θα τους σφάξουν [με κονσερβοκούτι] πατριώτες [υπάρχουν αρκετοί] ΚΚΕδες και Τροτσκυστές.Μετά θα απελαθούν οι πίθηκοι που μολύνουν την ιερή Ελληνίκη γη την ποτισμένη με αίμα ηρώων και μαρτύρων, είτε έχουν πάρει ιθαγένεια είτε οχι μαζί με όσους ''εΛΛΗΝΕΣ'' προπαγάνδιζαν το έγκλημα κατά του Ελληνισμού. Ή Ελλας ή τέφρα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 12.49 ποσο καιρο εχει σκεπασει ολοκληρη την χωρα?? ας πουμε τα τελευταια 5-6 χρονια ή 6 μηνες για να σε καταταξουμε εκει που πρεπει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΒΡΗΚΕΣ ΒΟΗΘΟ ΣΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ
    ΤΟΝ 1,44 ΘΑ ΣΤΗΝ ΤΡΑΒΑΕΙ ΓΙΑ 5 ΕΥΡΩ
    ΟΛΗ ΜΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση