GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δεν θα τα βάψουμε και μαύρα...

Από τον Κωστα-Φίλιππο Τουρνιδη

Από τον Κωστα-Φίλιππο Τουρνιδη

4 σχόλια

  1. Στην Αθήνα θα έρθει την ερχόμενη εβδομάδα (πιθανότατα την Τετάρτη, 7 Απριλίου), κλιμάκιο του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, το οποίο θα έχει επαφές με στελέχη του υπουργείου Οικονομικών.

    Τα στελέχη του διεθνούς οργανισμού θα βρεθούν στην Ελλάδα για «τεχνική βοήθεια» σε θέματα φορολογίας και κατάρτισης του προϋπολογισμού.

    Ωστόσο, θεωρείται σίγουρο ότι επί τάπητος θα τεθούν και η πορεία εκτέλεσης του προϋπολογισμού και των διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων.


    Θέλετε δε θέλετε, θα χωνέψετε το αρνί με τη βοήθεια των παραπάνω προσκεκλημένων του γιωργάκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τραγωδία toυ λαού μας …
    Η πολιτική ιστορία της οικογένειας Παπανδρέου αποτελεί µια ελληνική τραγική φάρσα.

    Είναι η τραγωδία ενός λαού που πολέµησε ενάντια στους ναζί και τους συνεργάτες τους για να δεχτεί την επίθεση των νέων Αγγλο-αµερικανών κυρίαρχων.

    Είναι η τραγωδία του ηρωικού φοιτητικού αγώνα του Πολυτεχνείου το 1973 ενάντια στην αµερικανοστήριχτη στρατιωτική δικτατορία που κατέληξε µάρτυρας της ανόδου ενός ψευδολαϊκιστή δηµαγωγού, του Α. Παπανδρέου ο οποίος υποσχέθηκε δηµοκρατικό σοσιαλισµό και κατέληξε στην κοινωνικοποίηση των προσωπικών χρεών των καπιταλιστών κλεπτοκρατών.

    Και τώρα, ο τελευταίος, ας ελπίσουµε, στη σειρά των κολάκων των ιµπεριαλιστών, ο Γ. Παπανδρέου, που υποσχέθηκε προοδευτικές αλλαγές αλλά εφάρµοσε οπισθοδροµικές πολιτικές, παρέδωσε τα κλειδιά της εξουσίας στους υπερατλαντικούς ιµπεριαλιστές επιτηρητές του.

    Πέρα από την πολιτική ιδιοσυγκρασία της Ελλάδας η ιστορία των ελληνικών σοσιαλδηµοκρατικών κυβερνήσεων περιγράφει τον ιστορικό τους ρόλο ως σωτήρων του καπιταλισµού σε περιόδους κρίσης του.
    [ ... ] Η πιο ελπιδοφόρα αλλαγή σήµερα είναι πως έχει εξαφανιστεί η µυστηριακή αύρα του Παπανδρέου και του ΠΑΣΟΚ. [ ... ].

    ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΖΩΑ ΤΟΥ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ακόμα δεν έχουμε καταλάβει τίποτε…

    Οι γιορτές του Πάσχα μπορεί να έδωσαν μία καλή ευκαιρία στους περισσότερους να καταλάβουν ποιές είναι στην πραγματικότητα οι νέες αυξημένες τιμές στα καύσιμα και πόσο ακριβότερα στοιχίζει φέτος...
    το ίδιο ταξίδι, μπορεί να έδωσαν μία ακόμα καλή ευκαιρία για να καταλάβουμε τί εστί ιδωτική πρωτοβουλία στην κατασκευή των δρόμων, αφού τα διόδια αυξήθηκαν δύο φορές μέσα σε λίγες εβδομάδες, το χειρότερο όμως είναι ότι δεν έχουμε καταλάβει ακόμα τίποτε.

    Στις αμέσως επόμενες ημέρες θα αρχίσουν να διατίθενται στην αγορά τα τσιγάρα με αυξημένες τιμές. 3,80 σε πρώτη φάση, 4.20 έως 4.40 η επόμενη.
    Επίσης, στους μισθούς που θα καταβληθούν στους δημόσιους υπαλλήλους το πρώτο 15νθήμερο του Απριλίου θα έχουν κοπεί τα επιδόματα, θα έχει αυξηθεί η παρακράτηση σε αυτά που απομένουν και πάει λέγοντας.

    ειναι λιγα απο ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ...!!!!!
    που λέει και ο ΕΚ ΓΕΝΝΕΤΗΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση