GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η κρίση, οι Εγγλέζοι κι η Ελλάδα...

Του Ανδρέα Μακρή Αφόρητη υγρασία και ασυνήθιστη για την εποχή ζέστη στα γραφεία της Daily Telegraph εκείνη την ημέρα – παράδοξο κλίμα έπειτ...

Του Ανδρέα Μακρή

Αφόρητη υγρασία και ασυνήθιστη για την εποχή ζέστη στα γραφεία της Daily Telegraph εκείνη την ημέρα – παράδοξο κλίμα έπειτα από αρκετές ημέρες χαμηλής θερμοκρασίας στην καρδιά της βρετανικής πρωτεύουσας. Πώς να επιτελέσεις, υπό τέτοιες συνθήκες, το έργο της ενημέρωσης; Η κουφόβραση είχε αφήσει το αποτύπωμά της στα υποκάμισα των εγγλέζων δημοσιογράφων· ο ιδρώτας μπόλικος στην ευαίσθητη περιοχή της μασχάλης... Οι προσεχείς βρετανικές εκλογές φαίνεται να κυριαρχούν στις συσκέψεις και τους διαδρόμους της καλής εφημερίδας, αλλά και ένα ακόμη θέμα δείχνει να...

απασχολεί τους λειτουργούς του Τύπου: «Πού το πάει η Ελλάδα; Θα μπορέσει να βγει από μια τέτοια πρωτοφανή οικονομική, πολιτική και ηθική κρίση; Επαρκεί το πολιτικό προσωπικό αυτής της μικρής χώρας-απόφυσης στην άκρη των Βαλκανίων; Είναι κατάλληλος για την περίπτωση ο “George Papandreou”; Ποιος θα μπορούσε, εναλλακτικά, να αναλάβει το πηδάλιο της χώρας για να αντιμετωπίσει την κρίση;» αναρωτιούνται, με έκδηλο προβληματισμό, οι «gentlemen of the Press».
Οι συζητήσεις ανάβουν, οι προβλέψεις δίνουν και παίρνουν. Οι ξενέρωτοι εγγλέζοι, τούτη τη φορά, δείχνουν στις συζητήσεις τους ασυνήθιστα υψηλή ωριμότητα και ευφυΐα – σχεδόν αντίστοιχη με αυτή των ελλήνων συναδέλφων τους... «Υπερβολικά μεγάλου διαμετρήματος ο έλληνας πρωθυπουργός, αλλά και η κρίση είναι τόσο μεγάλη που δείχνει μάλλον να τον ξεπερνά», σχολιάζει, μέσα στο navy blue κοστούμι του, ο ξερακιανός Jeremy Warner. «Και ο υπέροχος αυτός λαός της Ελλάδας στέκεται στο ύψος του, αλλά μέχρι πότε;», αναρωτήθηκε. Για να πάρει τη σκυτάλη ο πολύς Simon Heffer και, κουμπώνοντας το σταυρωτό σακάκι του, να προσθέσει: «Κι’ όμως, σ΄ αυτή την μικρή, υποβαθμισμένη χώρα, με το γελοίο πολιτικό προσωπικό και τους ακόμη γελοιωδέστερους κατοίκους, τίποτε δεν έχει ακόμα χαθεί. Υπάρχουν χρυσές εφεδρείες – καλά κρυμμένες, για την ώρα, μέσα σε μια, επιφανειακά, ασήμαντη καθημερινότητα, αλλά υπαρκτές. Νομίζω ότι πάμε σε αλλαγή των πολιτικών πρωταγωνιστών στην μικρή αυτή εξωτική χώρα. Έχω ακούσει λ.χ. με τα ίδια μου τα αυτιά έναν ασήμαντο για την ώρα βουλευτή (Παντελής Οικονόμου το όνομά του), να λέει πολύ σπουδαία πράγματα για την αντιμετώπιση των ελληνικών προβλημάτων. Στρατηγικό μυαλό τεράστιου βεληνεκούς. Τον διαβάζω συνέχεια στη σελίδα του στο facebook και αλλού. Eίμαι βέβαιος ότι θα παίξει καθοριστικό ρόλο οσονούπω…», ήταν τα τιμητικά λόγια του έμπειρου κοκκινομάλλη δημοσιογράφου.
Παράξενα τα παιχνίδια της τύχης… Εκείνη την ώρα, έχοντας άγνοια του πεπρωμένου του, ο Παντελής Οικονόμου βρισκόταν στο στούντιο του Καναλιού 10, όπου, με τη συνήθη γλαφυρότητα και εμβρίθεια που τον χαρακτηρίζει, εξέθετε τις προτάσεις του για την έξοδο από την κρίση – τόσο της Ελλάδας όσο και της Ευρώπης (για την πορεία του πλανήτη είχε μιλήσει στο ίδιο κανάλι την προηγούμενη εβδομάδα και τώρα εξειδίκευε). Όσο ο Παντελής δεν είχε πει την τελευταία του λέξη, η Ελλάδα μπορούσε ακόμη να ελπίζει. Τίποτε δεν είχε οριστικά χαθεί…

29 σχόλια

  1. Σώπα ρε Μακρή? μεγάλη πρεμούρα για το φίλο σου , για τη ταμπακιέρα λόγο δε κάνεις. μήπως μυρίστικες ανασχηματισμό; αντε να πα΄τε να πνιγίτε μακάκες, μας φέρατε στο αμήν . Δε μας φτάνουν αυτά που μας κάνατε κάνετεπαιχνίδι με τα λαμόγια τύπου Οικονόμου. Ούστ ΄θολοπασόκοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΕΛΕΓΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΙΤΑΝΙΚΟ.

    ΣΑΝ ΧΘΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΣΥΡΕ ΣΤΟ ΔΝΤ ΕΙΧΕ ΒΥΘΙΣΤΕΙ.

    ΔΙΑΒΟΛΕΜΕΝΗ ΣΥΜΠΤΩΣΗ Η ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΤΟΥ ΤΙΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΤΥΓΝΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΨΕΥΤΙΚΟΥ ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μετά την προφανή πρόκριση του Μίμη "Ε, Πρόεδρε" Ανδρουλάκη, ο κ. Μακρής, ως ελληνική εκδοχή του hound of the Baskervilles, ή ως νέος Αλκης Στέας αν προτιμάτε, στρέφει τα φώτα της ράμπας προς την κατεύθυνση ενός άλλου μεγάλου αναξιοποίητου πολιτικού νοός, του Παντελή Οικονόμου. Καλά το πάει ο κ. Μακρής, οι επιλογές του με βρίσκουν σύμφωνο, αναμένουμε εναγωνίως το επόμενο αναξιοποίητο ταλέντο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μετά και την προσφυγή ουσιαστικά της πατρίδας μας για την προσφυγή στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, ο χαριτωμένος Πρόεδρος της Βουλής τι θα κάνει σε σχέση με τους δεκαέξι κανονικούς μισθούς των υπαλλήλων της; Όλοι αυτοί οι χαριτωμένοι εργαζόμενοι που καταλάβανε τις θέσεις αυτές με την ίδια λογική που και οι STAGE αρπούσανε με υπόγειες διαδρομές θέσεις εργαζομένων θα εξακολουθούν να επιβραβεύονται και με παραπάνω μισθούς; Δεν τους φτάνει που αρπάξανε μια θέση εργαζομένου δίπλα στον Μπάρμα από την Κορώνη, πρέπει και να τους χρυσοπληρώνουμε; Πότε γίνανε για τελευταία φορά διαγωνισμοί πρόσληψης υπαλλήλων στη Βουλή με αξιοκρατικά κριτήρια και τρόπο εκτέλεσης ισότιμο για όλους τους Έλληνες και Ελληνίδες;
    Και κάτι ακόμη, εδώ που φτάσαμε κανείς στην Ελλάδα από τον τελευταίο εργαζόμενο μισθοδοτούμενο από το Δημόσιο ή φορείς του, μέχρι και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να μην έχει μεγαλύτερη σύνταξη από 2500 Ευρώ, είναι φασισμός του χειρίστου είδους ένας να παίρνει 350 Ευρώ σύνταξη και ένας άλλος να παίρνει και πέντε και έξη και εφτά χιλιάδες, με μόνη ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥΣ ΠΙΛΟΤΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ! ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΚΑΙ ΟΙ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟΛΟΓΟΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. O ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΦΤΑΣΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗ ΜΟΝΗ ΜΑΣ ΕΛΠΙΔΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Στην Ελλάδα ο κυρ-Παντελής δεν έχει ακόμα την αναγνώριση που του αξίζει.

    Ας ελπίσουμε να αναγνωριστεί και στη χώρα μας όπως αρχίζει να αναγνωρίζεται ήδη στο εξωτερικό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο Παντελής ο Οικονόμου είναι τόσο μπροστά που στην κωλοελλάδα δεν τον καταλαβαίνουν, γιαυτό τόσες φορές απέτυχε να εκλεγεί βουλευτής. Τώρα όμως που μπήκε επιτέλους στη βουλή δεν πρόκειται να βγει από αυτή παρά μόνο νεκρός. Η ΑΞΙΑ ΤΟΥ αρχίζει και αναγνωρίζεται. Αυτός όπως και τόσοι άλλοι μεγάλοι θα ανανγωριστεί πρώτα έξω και μετά εδώ μέσα. Ειχε ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ αλλά κανείς δεν τον άκουγε και τώρα να τα αποτελέσματα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. δεν ξερουμε το ηφεστειο τησ ισλανδιασ τι αποτελεσματα θα εχει στισ οικονομιεσ τησ ευρωπησ

    εκει ενωνεται ή χωριζεται ηπλακα ευρωπησ αμερικησ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ακούω συχνά τον Παντελή στο ραδιόφωνο. Δείχνει να ασφυκτιά μέσα στη στενότητα της ελληνικής μετριότητας και στενοκεφαλιάς. Σ΄ιγουρα η Ελλάδα δεν είναι γι'αυτόν.Αν αρχίζει να αναγνωρίζεται στην Αγγλία μακάρι να πάει εκεί και δεν θα χαθεί. Εδώ είναι βέβαιο ότι θα τον καταπιεί το σύστη,μα. Τράβα στην Αγγλία Παντελή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Απορία

    Πού είναι ο νόμος για υπερχρεωμένα φυσικά πρόσωπα??

    Πάλι κοροιδευουν υτούς που τους ψηφισαν??

    γιατι χτυπανε τη Λουκα Κατσελη?

    μηπως οι τραπεζητες που δεν θελουν το νομο για δανειοληπτες??

    Είπαν αρχες Μαίου...άντε δυο βδομάδες εμειναν

    Υπερδανεισμενοι

    να δούμε τί θα γίνει.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. To έχω ακούσει και εγώ αυτό για τον αγαπημένο Παντελή Οικονόμου. Είναι πάρα πολύ γνωστός όξω και τον ακούνε με μεγάλη προσοχή. Στον ανασχηματισμό που έρχεται είναι βέβαιο ότι θα μπει στην κυβέρνηση και μάλιστα στον τομέα της οικονομίας,της ανάπτυξης ή της ενέργειας.
    Ίσως μετά από έναπέρασμα από κανένα υπουργείο να τον χρειαστούν και στην ευρώπη γιατί είναι καλός και πολύ αποδοτικός. Μήπως όλοι οι άλλοι που κάνουν καριέρα στην ευρώπη είναι καλύτεροι? Ήτανε έκπληξη που δεν μπήκε στην πρώτη κυβέρνηση αλλά τώρα είναι σίγουρο ότι δεν θα αδικηθεί. Ίσως να τον έφαγαν τα repos.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ANTE KAI ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. "Υπερβολικά μεγάλου διαμετρήματος ο έλληνας πρωθυπουργός".
    ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΒΡΕ ΑΝΔΡΕΑ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ, ΜΑΣ ΕΚΑΝΕΣ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ.
    Έτσι και αλλιώς από αύριο "μηδέν εις το πηλίκιον" και από Φθινόπωρο "όλοι στις κάλτσες".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ακούστε μια ...περίεργη ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ιστορία που καμιά σχέση δεν έχει με την πραγματικότητα:

    Ο μπαμπάς στέλεχος της ΔΑΚΕ σε Οργανισμό Κοινής Ωφέλειας, τα τελευταία χρόνια δεν πατούσε στο γραφείο του, μέχρι που νοίκιασε και το σπίτι του στην πόλη που έμενε και μετακόμισε σε άλλη πόλη αρκετά χιλιόμετρα μακριά για να ασχοληθεί με την τουριστική μονάδα του. Εννοείται ότι μια φορά το μήνα κατέβαινε στην πόλη που "εργαζόταν" για να εισπράξει το μισθό του, μέχρι που βγήκε στη σύνταξη πριν καλά καλά κλείσει τα 50 λόγω "προβλημάτων υγείας".

    Η μεγάλη κόρη, πέρασε σε ΤΕΙ γειτονικής πόλης αλλά την επόμενη χρονιά βρέθηκε να σπουδάζει Παιδαγωγικά σε ΑΕΙ της πόλης της με ΑΠΛΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ!!!
    Η ίδια αποφοιτώντας, διορίστηκε σχεδόν αμέσως αλλά φρόντισε πολύ σύντομα να μείνει έγκυος δύο φορές και με το πρόσχημα της "ΕΠΑΠΕΙΛΟΥΜΕΝΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ" να καθίσει σπίτι της 2 χρόνια για κάθε παιδί ΕΙΣΠΡΑΤΤΟΝΤΑΣ το μισθό της δασκάλας (σύνολο περίπου χρόνια)!

    Η μικρότερη κόρη αποφοιτώντας από Σχολή Νοσηλευτικής βρέθηκε ΑΜΕΣΩΣ να εργάζεται σε Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο γειτονικής πόλης όταν χιλιάδες νέων αποφοίτων δυσκολεύονται ακόμα και να βρουν θέση για την πρακτική τους !!!

    Σειρά είχε και η πιο μικρή κόρη που ακόμη σπουδάζει αλλά δυστυχώς ο πρώην Υφυπουργός δεν πρόλαβε να κάνει ακόμη μια εκδούλευση μιας και το κόμμα του έχασε τις εκλογές!!!

    Κρίμα....αν και ποτέ μη λες ποτέ!!!

    Με τέτοια και άλλα φυσικό ήταν να φτάσουμε εδώ που φτάσαμε. Κατάλαβες Θανάση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Δεν βαρέθηκε αυτός ο Παντελής να προσπαθεί μια ζωή να βγει βουλευτής; Τόσα στραπάτσα έχει φάει αλλά αυτός επιμένει. Τώρα βγαίνει δεξιά και αριστερά και έχει γνώμη για όλα: οικονομία, παιδεία, εξωτερικά, διοίκηση κλπ κλπ. Μιλάει με στόμφο λες και τα ξέρει όλα και όλοι τον ειρωνεύονται, Μα τι νούμερα έχουν μαζευτεί σε αυτή την ελληνική πολιτική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Aυτόν τον Παντελή Οικονόμου δεν τον καταλαβαίνω. Πιο παλιά που τον παρακολουθούσα έλεγε μερικά σωστά πράγματα και έδειχνε να θέλει να κάνει κάτι δικό του και ξεχωριστό κιας ήταν στο Πασόκ. Αργότερα βέβαια πήρε και αυτός την κάτω βόλτα και έγινε απίστευτα γραφικός. Πήγε και μπλέχτηκε μάλιστα ως αρχηγός μια γρούπας όπως και ο Παναγιωτακόπουλος με την δική του (Νέοι Σοσιαλιστές νομίζω) με Γιομπαζολιάδες και άλλους τέτοιους και έγινε τελείως γραφικός. Κρίμα γιατί άλλα έδειχνε στην αρχή αλλά η πολιτική τρώει τα παιδιά της με αποτέλεσμα να γίνονται θέμα για καζούρα όπως (και σωστά) κάνει και το συγκεκριμένο άρθρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ολοι ανικανοι ειναι,ουτε για καθαριστριες σε πολυκατοικιες δεν κανουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. .......και η κονόμα πάνω απο όλα !
    Να και η ΤΕΡΝΑ στην Ολυμπία Οδό
    ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ 17%

    Με ποσοστό 17%, ανακοίνωσε τη συμμετοχή της στις εταιρίες "Ολυμπία Οδός ΑΕ", του αυτοκινητοδρόμου "Ελευσίνα - Κόρινθος - Πάτρα - Πύργος - Τσακώνα, και "Ολυμπία Οδός Διαχείριση ΑΕ" ανακοίνωσε η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ ΑΕ...
    ...Το τίμημα για τη συμμετοχή της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ στο εν λόγω έργο ανέρχεται στα 14,1 εκατ. ευρώ.

    φατε ζώα...φάτε...φάτε...φάτε.
    ΑΛΗΤΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΒΑΖΕΙΣ
    ΤΗΝ ΜΠΙΡΜΠΙΛΗ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΕΙΡΑ
    ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ ΤΟΥ ΠΟΥΣΤΗ
    ΑΔΕΛΦΟΥ ΣΟΥ.

    ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΦΑΣ ΕΣΥ
    ΤΣΟΥΣΕΣΚΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Η γελοιοποίηση δεν ταιριάζει στον Παντελή Οικονόμου έναν από τους πιο σοβαρούς και συγκροτημένους έλληνες πολιτικούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Nα πάει ο Παντελής για επίτροπος της Ελλάδας. Μόνο αυτός μπορεί να κάνει καλή δουλειά για την Ελλάδα με το καλό όνομα που έχει έξω και όχι η Δαμανάκη.Αδικείται που βρίσκεται στην Ελλάδα από τη στιγμή που μπορεί να κάνει τόσα πολλά στο εξωτερικό που ξέρουν να εκτιμούν τις πραγματικές αξίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Tί να πει κανείς για τον Παντελή τον Οικονόμου...Αχαϊρευτος και τεμπέλης... Οκνηρός σε όλα τα και στα ιδέες και στις πράξεις του...Εμένα μου φέρνει στο μυαλό και τον Πέτρο Ευθυμίου. Έχουνε και οι δυο τους την ίδια μαλαθακότητα αλλά επίσης και οι δύο νομίζουν ότι τα ξέρουν όλα... Ε΄ιναι πάρα πολύ αστείο ότι και οι δύο είναι έξω από την κυβέρνηση ενώ πιστεύουν ότι αξίζουν να είναι μέσα...Κάτι τέτοια αστεία παραδείγματα υπάρχουν μέσα στην πολιτική και ευτυχώς γιατί μας φτιάχνουν τη μέρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ο Παντελής Κυρπαντελής έχει πάρει Μάστερ στην Αερολογία. Δεν είναι συνεπώς τυχαίο που κάνει τη δουλειά του βουλευτή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ρε παιδιά βγαίνει πουθενά να μιλήσει ο Παντελής; Εγώ έχω να τον δω κάτι χρόνια στην τηλεόραση. Αφού νόμιζα ότι πέθανε. Είναι πραγματικά βουλευτής;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Η ώρα του λογαριασμού έφτασε κ. Παπανδρέου.

    Τα τελευταία χρόνια, προτού ο Γ. Παπανδρέου γίνει πρωθυπουργός, έχτιζε το προφίλ του μεγάλου ηγέτη, με τις διασυνδέσεις, τα κονέ δηλαδή στο διεθνή χώρο.
    Οι εφημερίδες έγραφαν για το πόσο αξιοσέβαστος είναι σε παγκόσμιο επίπεδο και κυρίως πόσο σημαντική είναι η θέση του προέδρου της Σοσιαλιστικής Διεθνούς.
    Αλώνιζε τον κόσμο, μιλούσε σε συνέδρια, έκανε γνωριμίες, γενικώς περνούσε καλά και περίμενε μέχρι που η κακή μας μοίρα (ίσως και η δική του) τον έκανε πρωθυπουργό αυτή την κρίσιμη περίοδο.

    Η βόμβα της οικονομίας έσκασε στα χέρια του όπως αυτή του Ξηρού, έχοντας φυσικά βοηθήσει και η κακή στρατηγική των τελευταίων μηνών.
    Τώρα, όμως, που βρισκόμαστε προ των πυλών του ΔΝΤ αυτό που έχει σημασία είναι κατά πόσο μπορεί ο Γ. Παπανδρέου να εξαργυρώσει τα κονέ του, ειδικά στη Σοσιαλιστική Διεθνή. Μην ξεχνάμε ότι ο Στρος Καν, επικεφαλής του μελλοντικού δήμιού μας, είναι Σοσιαλιστής, ο οποίος μάλιστα χτίζει το προφίλ του για να γίνει πρόεδρο της Γαλλίας.

    Ήρθε η ώρα λοιπόν για τον Έλληνα πρωθυπουργό να κάνει ταμείο και να πάρει αυτά που τόσα χρόνια έδινε γυρνώντας ανά τον κόσμο για να συναντά ηγέτες.

    Θα μπορέσει να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων; Θα μπορέσει να κερδίσει έστω και λίγα από τη συναναστροφή του με τον Στρος Καν; Άγνωστο.

    Τώρα θα φανεί αν το προφίλ του διεθνώς καταξιωμένου πολιτικού ήταν πραγματικότητα ή απλά μια ακόμη κατασκευή των εδώ καθοδηγούμενων ΜΜΕ.

    Η ώρα του λογαριασμού έφτασε κ. Παπανδρέου.
    ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΠΟΝΕΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΠΕΡΙΕΡΓΟ. ΖΩ ΣΤΟ ΣΙΚΑΓΟ ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΕΔΩ.ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΤΕΛΗ. ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΤΡΟΜΕΡΗ ΠΕΡΑΣΗ ΑΥΤΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Είμαι θαυμαστής του Παντελή Οικονόμου. Είναι ο καλύτερος ηθοποίος χωρίς να το καταλαβαίνει ενώ η μαλακία πάει σύννεφο. Τέτοια κωμική φλέβα σπανίζει στην Ελλάδα. Μακάρι να ήμουν βουλευτής να μπορούσα τον ακούω καθημερινά. Τιμά τη χώρα και το κόμμα μας.

    Ιορδανης Πασόκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Έχετε ακούσει ποτέ ολοκληρωμένα καμιά συνέντευξη ή ομιλία του Π. Οικονόμου??? Aν ναι τότε ή δεν καταλαβαίνετε ή είστε κακοπροαίρετοι και βαλτοί. Αν όχι τότε φροντίστε να ακούσετε. Μιλάει μόνο για όσα ξέρει και πάντα με επιχειρήματα. Και αν τον ειρωνεύεστε γιατί βγαίνει σε μικρά κανάλια να κατηγορήσετε τα μεγάλα γιατί δεν τον βγάζουν και προτιμάνε τους ίδιους και τους ίδιους μαϊντανούς. Αν ήταν και ο Π. Οικονόμου μέσα στη διαπλοκή θα έβγαινε μέρα παρά μέρα στο Μέγκα και τον Αντέννα.
    Καλύτερα στο Κ10 και ελεύθερος να μιλήσει παρά στα κανάλια των διαπλεκόμενων εκδοτών και φιμωμένος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. 9:07 και από Αυστραλία τα ίδια!!!! Κεντρικό θέμα συζήτησης ο Παντελής Οικονόμου!!! Έχω εκπλαγεί γιατί δεν παρακολουθώ την ελληνική πολιτική πολύ στενά μα φαίνεται πως ο Παντελής έχει κάνει καλή δουλειά και έχει εντυπωσιάσει τους ανθρώπους σε Ελλάδα και αλλοδαπή!!!
    Μακάρι να αναλάβουν κεντρικά πόστα πολιτικοί σαν τον κ. Οικονόμου να ανασάνουμε λιγάκι βρε αδερφέ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ο κυρ-Παντελής βρίσκεται σε μόνιμο ραντεβού με την παλάμη του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση