Με αφορμή τις αποφάσεις για τους ημιυπαίθριους... Από τον Μάριο Σπηλιόπουλο Αποφασίστηκε από τους φωστήρες της πράσινης ανάπτυξης Μπιρμπίλω...
Από τον Μάριο Σπηλιόπουλο
Αποφασίστηκε από τους φωστήρες της πράσινης ανάπτυξης Μπιρμπίλω και σία τα έσοδα από τη νομιμοποίηση / τακτοποίηση των ημιυπαίθριων χώρων να κατευθυνθούν προς την περιβαλλοντική ανάπτυξη των περιοχών εκείνων όπου "τακτοποιήθηκαν" οι ημιυπαίθριοι. Και αυτή είναι ακριβώς η φιλοσοφία των άσχετων πολιτικά ανθρώπων που θα βοηθήσει την Ελλάδα να παραμείνει στην ύφεση. Γιατί οι ειδήμονες της οικονομικής ανάπτυξης της κυβέρνησης αυτής πραγματικά πιστεύουν ότι...πράσινη ανάπτυξη σημαίνει βελανιδιές και λιγούστρα, παρκάκια και ποδηλατόδρομους.
Την ίδια στιγμή που δεν έχουμε ούτε σάλιο να κατευθύνουμε προς την ανάπτυξη της πράσινης επιχειρηματικότητας που σημαίνει R&D (έρευνα και ανάπτυξη) καθαρής τεχνολογίας (cleantech) και στη συνέχεια παραγωγή και μεταποίηση αυτής και τέλος εξαγωγές (που μεταφράζεται σε βελτίωση του ισολογισμού του κράτους!) αυτοί νομίζουν ότι πράσινη ανάπτυξη σημαίνει ανάπτυξη του πεύκου!
Την ίδια στιγμή που η Αμερική μόλις ανέλαβε ο Ομπάμα πέρασαν τον νόμο για την πράσινη ανάπτυξη (που εκεί φυσικά δε σημαίνει περιβαλλοντική ανάπλαση αλλά real business), εμείς φυτεύουμε ελιές. Αυτοί ξεπερνούν την ύφεση σύμφωνα με την εφημερίδα US News σήμερα, εμείς καταποντιζόμαστε. Το φύτεμα των δέντρων είναι ένα ευγενές άθλημα σίγουρα που όμως δεν έχει καμία λογική όταν η προτεραιότητα είναι άλλη. Οταν δεν έχεις κονδύλια να κάνεις ανάπτυξη, γιατί τα διοχετεύεις στη μη προτεραιότητα; Να σου πω γιατί. Γιατί δεν ξέρεις τι σου γίνεται.
Τα ίδια και τα ίδια. Οι μισοί είναι φτιαγμένοι από φθαρμένα υλικά ενός χρεοκοπημένου συστήματος και οι άλλοι μισοί κατοικούν στο συννεφάκι τους. Δε μας εκπροσωπούν. Ούτε οι πράσινοι, ούτε οι βένετοι. Είμαστε καλύτεροι από αυτούς, ξέρουμε ποια είναι αυτά τα αυτονόητα που πρέπει να γίνουν, έχουμε περισσότερες και καλύτερες ιδέες από αυτούς. Εγκαταλείψτε.
Κανουν ταχα μου δημοσια διαβουλευση και μετα το νομοσχεδιο ειναι ακριβως οπως το θελουν αυτοι,οι φιλοι και οι συνεταιροι τους.
ΑπάντησηΔιαγραφήΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟ ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΟ ΦΟΤΩΣΟΥΝ ΜΕ ΜΥΝΗΣΕΙΣ ΟΛΟΙ.
ΑπάντησηΔιαγραφήΓΙΑΤΙ ΜΟΛΙΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΚΟΜΠΙΝΑ
ΘΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΤΒΕΡΝΗΣΗ.
ΘΑ ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΟΥΝ ΤΗΝ ΧΑΖΟΜΑΡΑ ΚΑΙ ΑΝΙΔΕΟΤΗΤΑ ΤΗΣ..ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΩΝΕ
ΓΙΑ 50 ΧΡΟΝΙΑ...ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.
ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΝ.
ΠΛΑΚΩΣΤΕ ΤΗΝ ΣΤΙΣ ΜΥΝΗΣΕΙΣ
- ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ.
- ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΜΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΑΠΟΣΥΡΣΕΩΝ Ι.Χ.
- ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΡΙΣΜΑ ΒΟΥΝΩΝ ΚΑΙ ΝΗΣΙΩΝ
ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΕΜΟΓΕΝΗΤΡΙΕΣ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ.
- ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΗΜΙΥΠΑΥΘΡΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΤΗΣ
- ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ
ΣΕ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΗΣ
ΓΕΚ-ΤΕΡΝΑ. ΠΕΡΙΣΤΕΡΗΣ-ΑΝΤΡΙΚΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.
ΟΛΟΙ ΣΕ ΟΛΑ.
ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΖΗΜΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΙΤΟΚΙΑ ΤΩΝ ...ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΩΝ ΤΟΥ ΜΑΛΑΚΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ.
ΟΡΜΑΤΕ.
Η Μπιρμπιλη ειναι επικίνδυνη.
ΑπάντησηΔιαγραφήΔεν εχει ούτε πολιτικό βάρος, ούτε προσωπικότητα να κοντρολάρει τους καρχαριες της αγορας, τους συμβούλους, τα λαμογια, τους τυχαρπαστους , τους γλυφτες και το κακό συναπαντημα που την περιστοιχίζει
...συμπληρώνω ούτε εμπειρία από τον έξω κόσμο (έκω απο το γραφειο του ΓΑΠ εννοω)
ΑπάντησηΔιαγραφήΛαέ,
ΑπάντησηΔιαγραφήΗ μόνη λύση είναι να γίνει της "ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ"
Να βρεθεί και ένας ηγέτης να πετάξει όλους τους διεθνής αλήτες-εγκληματίες (Αγορές, ΔΝΤ, Ευρωπαϊκή Τράπεζα, ΟΑΣΑ, Οικους αξιολόγησης, Δανειστές) έξω από τη χώρα και να μην τους πληρώσουμε δεκάρα.
Επίσης να κρεμάσει στο σύνταγμα όλα τα κοπρόσκυλα-ειδικούς πράκτορες αυτών. Σαν έναν που βγήκε το πρωϊ στο MEGA (Γεννηματά τον λέγανε, αντιπρόεδρο της Ευρ. Τράπεζας).
ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ
Λαέ,
Η μόνη λύση είναι να γίνει της "ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ"
Να βρεθεί και ένας ηγέτης να πετάξει όλους τους διεθνής αλήτες-εγκληματίες (Αγορές, ΔΝΤ, Ευρωπαϊκή Τράπεζα, ΟΑΣΑ, Οικους αξιολόγησης, Δανειστές) έξω από τη χώρα και να μην τους πληρώσουμε δεκάρα.
Επίσης να κρεμάσει στο σύνταγμα όλα τα κοπρόσκυλα-ειδικούς πράκτορες αυτών. Σαν έναν που βγήκε το πρωϊ στο MEGA (Γεννηματά τον λέγανε, αντιπρόεδρο της Ευρ. Τράπεζας).
ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ
Λαέ,
Η μόνη λύση είναι να γίνει της "ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ"
Να βρεθεί και ένας ηγέτης να πετάξει όλους τους διεθνής αλήτες-εγκληματίες (Αγορές, ΔΝΤ, Ευρωπαϊκή Τράπεζα, ΟΑΣΑ, Οικους αξιολόγησης, Δανειστές) έξω από τη χώρα και να μην τους πληρώσουμε δεκάρα.
Επίσης να κρεμάσει στο σύνταγμα όλα τα κοπρόσκυλα-ειδικούς πράκτορες αυτών. Σαν έναν που βγήκε το πρωϊ στο MEGA (Γεννηματά τον λέγανε, αντιπρόεδρο της Ευρ. Τράπεζας).
ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ
Αν η κυβέρνηση θέλει να είναι «πράσινη» ας ξεκινήσει από τα αυθαίρετα στη Μύκονο και τα καμένα
ΑπάντησηΔιαγραφήΤην ίδια στιγμή που η Τ. Μπιρμπίλη ανακοίνωνε τη ρύθμιση για τους ημιυπαίθριους ή αλλιώς η «παρανομία των φτωχών» όπως λέγεται, το Κτηματολόγιο έβγαζε ανακοίνωση ότι από το δορυφόρο που παρακολουθεί τα καμένα στην Πάρνηθα αποκαλύφθηκε ότι υπάρχουν 117 περίεργες γεωλογικές μεταβολές.
Αυτό σημαίνει νέα αυθαίρετα ήδη κτισμένα μέσα στις καμένες περιοχές καθώς και εκχερσώσεις, μπαζώματα και διαδικασία ανέγερσης κτιρίων.
Αυτό το περιστατικό δεν είναι το μοναδικό. Οπού κάηκαν περιοχές στην Αττική κι όχι μόνο ξεφύτρωσαν κτίρια αλλά το υπουργείο κάνει την πάπια.
Χρόνια τώρα ακούμε ότι η εκάστοτε κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να κατεδαφίσει αυθαίρετες κατασκευές χωρίς να κάνει διακρίσεις. Και μιλάμε για αυθαίρετα που κοστίζουν εκατομμύρια. Για πηγαίνετε μόνο στη Μύκονο να δείτε το πολεοδομικό όργιο με υπόγεια που γίνονται σουίτες ή με βίλες που έχουν ονομαστεί βοηθητικοί χώροι διότι βρίσκονται δίπλα σε ναούς.
Ακούσατε καμιά ρύθμιση για τις μονοκατοικίες της παραλιακές, λίγα εκατοστά από τη θάλασσα ή για τα αυθαίρετα στο Διόνυσο, την Πεντέλη κ.λπ.;
Η κ. Μπιρμπίλη… τολμά να τα βάζει με όσους έχουν 10 τ.μ. ημιυπαίθριο και το έκαναν δωμάτιο για τα παιδιά τους.
Δε λέμε παρανομία και αυτό, αλλά δε μπορεί να κάνουμε τα στραβά μάτια σε όσα έχουν γίνει από πολιτικούς, καλλιτέχνες, επιχειρηματίες ή παπάδες που κτίζουν όσο και όπου θέλουν.
Αν η κυβέρνηση θέλει να είναι «πράσινη» ας ξεκινήσει με τις μπουλντόζες εκεί που οι δρόμοι είναι στρωμένοι με χρυσάφι κι όχι στο Πέραμα που κάποιος έκτισε τον ημιυπαίθριο του για να αυξήσει τα τετραγωνικά του σπιτιού του.
O JEEFREY [πράκτορας της νέας τάξης], οι βουλεύτες του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ [πράκτορες-άβουλα ανθρωπάκια-βλαμένοι κττ] που ψήφισαν τον νόμο για χορήγηση ιθαγένειας στους εισβολείς και οι 10 βουλευτές της ΝΔ [πράκτορες], που απουσίαζαν για να μη καταψηφίσουν, θα εκτελεσθούν. Τους μισούς θα τους κρεμάσουν οι εθνικιστές και τους άλλους μισούς θα τους σφάξουν [με κονσερβοκούτι] πατριώτες [υπάρχουν αρκετοί] ΚΚΕδες και Τροτσκυστές.Μετά θα απελαθούν οι πίθηκοι που μολύνουν την ιερή Ελληνίκη γη την ποτισμένη με αίμα ηρώων και μαρτύρων, είτε έχουν πάρει ιθαγένεια είτε οχι, μαζί με όσους ''εΛΛΗΝΕΣ'' προπαγάνδιζαν το έγκλημα κατά του Ελληνισμού. Ή Ελλας ή τέφρα !
ΑπάντησηΔιαγραφήΜΑ...ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ !
ΑπάντησηΔιαγραφήΚΑΙ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΧΡΥΣΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ
ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΥΡΑΔΙ ΤΟΥ ΓΚΟΜΕΝΟΥ ΝΙΚΟΥ!
Αδιαφορία – Αδιέξοδα – «Αβλαβείς Διελεύσεις» – Αθεϊα – Αναβλητικότητα – Αναίρεση Υποσχέσεων – Αναποφασιστικότητα – Αναξιοπιστία – Ανανδρεία – Ανομία – Αλαζονεία – Αλλοίωση Εκλογικού Σώματος – Αλλοδαποί/Λαθρομετανάστες/Ψηφοφόροι/”Γλάστρες” – Αναξιοπιστία – Ανθελληνισμός – Ακροβατισμοί – Ανασφάλεια – Αναταραχή – Ανεργία – Ανυπαρξία Σχεδιασμού – Ανυπαρξία Αυτοκριτικής και Ανάληψης Ευθυνών – Απειρία – Αποδόμηση – Απώλεια Εθνικού Πλούτου Απώλεια – Εθνικής Κυριαρχίας – Aσυνειδησία – Αυθάδεια – Αύγουστος 2007 – Αυταρχισμός – Αυτοκτονίες – Αφελληνισμός – Γκρίζες Ζώνες – Γεωμετρική Αύξηση Εγκληματικότητας – Δεκεμβριανά 2008 – Διαθεσίμοτητα Επίλεκτων Στρατιωτικών – Διάλυση Αστυνομίας – Διάλυση Κοινωνικού Ιστού – Διαστρεύλωση Πραγματικότητας – Διασυρμός παγκοσμίως – «Διπλωματία των Σεισμών» – Δουλικότητα – Δυσβάστακτο και συνεχώς αυξανόμενο Χρέος!! – Εγκλημα Χρηματιστηρίου – Εθνοκτονα ν/σ – Ενδοτισμός – Εκλογολογία – Εκχωρήσεις – Ελληνες Μετανάστες στην Ελλάδα – Ελληνοποιήσεις «Μαϊμού» – Επαιτεία – Επαρση – Επιδειξιομανία – Eπικινδυνότητα – Eρασιτεχνισμός – Ε.Σ.Υ. που Νοσεί – Ευθυνοφία – Ευχαριστίες – Ξυπασιά – Καθεστωτική Νοοτροπία – Καύχιση – Καιροσκοπισμός – Καταισχύνη – Kitsch Lifestyle – Κατάργηση Παρελάσεων – Κατάργηση Κρίσιμων Υπουργείων και Εθνικών Συμβόλων – Κατάρρευση Αγορών – Κομπασμός – Κομπορρημοσύνη – Λαθρομετανάστευση – Λασπολογία – Μεροληψία – ΝεοΕφοπλιστές – ΝεοΠολυεκαττομυριούχοι – ΝεοΠλουτισμός – Οίηση – Ονειδος – Οικονομικός Ολεθρος – Πανικός – Παιγνίδια με τους Θεσμούς – Παρακολουθήσεις Πολιτών και Τηλεφώνων – Παραμονή στην Εξουσία με κάθε κόστος – Παραπλάνηση – Περιαυτολογία – Πλαστοποίηση – Πράσινα Αλογα – Παράδοση Ανευ Ορων – Παράνοια – Παροχές με Δανεικά – Πολιτικοί Χωρίς Εχέγγυα – Προδοσία – Προσβολές – Ριψοκινδυνότητα – Ρουσφελολογία – SAMINA – Σκανδαλολογία – Συμφορές και Πνιγμοί – Συλλήψεις διαμαρτυρόμενων Ελλήνων –Συσκότηση – Spreads στον Υψιστο – Τεχνογνωσία και Ελεγχος από ΔΝΤ! – Τουρκική «Νηοψία» σε Ελληνικά Νερά!! – Τρομοκρατία – Τσαρλατανισμός – Υποσχεσιολογία – Υποταγή άνευ όρων σε Ε.Ε. & ΔΝΤ!! – Φαλκίδευση – Φιλαρχία – Φιλοχρηματία – Φοβία – Χρεοκοπία – Χρηματισμός – Ψευδολογία – Ψευδουπερηφάνεια – Ψηφοθηρία – Υβρεις – Υποτέλεια – Υποτίμηση Νοημοσύνης των Ελλήνων – Υποχωρητικότητα –
Υφαρπαγή Εξουσίας 4/10/2009, και ο Θεός να λυπηθεί τους Ελληνες, γιά ό,τι αυτοί απεργάζονται Χωρίς τους Ελληνες. ________________________
ΠΑΣΟΚ: 1981-2010 μ.Χ., με ολιγοετή απουσία διακυβέρνησης
«Η αλαζονεία Προγευματίζει με την αφθονία, Γευματίζει με τη φτώχεια και Δειπνεί με τη ντροπή και περιφρόνηση» ~Λαϊκή Παροιμία~.
Αφού γνωρίζουν πόσα χρήματα θα πάρουν από τους παρανόμους πολίτες για να νομιμοποιηθούν, (!!!) σημαίνει ότι...τους ξέρουν ποιοι είναι και που μένουν, γιατί λοιπόν δεν επιβάλλουν το νόμο που υπάρχει δηλ. αυτόν στον οποίο εγώ έμεινα πιστός σαν σωστός πολίτης ώστε να εισπραχτούν τα ανάλογα πρόστιμα;
ΑπάντησηΔιαγραφήΕάν πληρώνουμε και νομιμοποιούμε τότε γιατί δεν πληρώνουν και οι λαθρομετανάστες για να νομιμοποιηθούν;
Γιατί να μην πληρώσουν και οι ισοβίτες;
Προτείνω λοιπόν με το νέο αυτό κόλπο:
1)Να δημιουργηθεί ταμείο για την ασφάλεια της χώρας που θα μπαίνουν τα λεφτά που θα πληρώνουν οι Λαθρομετανάστες για να ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ.
2) Να δημιουργηθεί ταμείο για το σωφρονιστικό σύστημα που θα πληρώνουν οι φυλακισμένοι για να βγούν έξω.
3) Δήλωση για τα φακελάκια απο τους γιατρούς και 10% μόνο απο το ποσό για να φτιάξουμε το ΕΣΥ?
4) Οι καθηγητές θα δηλώνουν τα μαύρα απο τα ιδιαίτερα και το 10% για την παιδεία
5) Ενα αυτοκίνητο απο κάθε οικία θα πληρώνει μερικά ευρώ για να καταλαμβάνει το πεζοδρόμιο έξω απο την είσοδο της πολύκατοικίας και με τα λεφτά θα φτιάξουμε τα πεζοδρόμια.
Ετσι θα είμαστε όλοι καλά και ΠΛΟΥΣΙΟΙ.
Αυτά τα πράγματα είναι επικίνδυνα !
Μεγάλη μούφα τα περι ταμείων κ.λ.π. ώστε να συγκεντρωθούν τα χρήματα για ανάπτυξη κ.λ.π.
Ποιός εγγυάται ότι δεν θα τα αρπάξουν ?
Το λένε και για να περάσει απο το ΣτΕ.
Το Συμβούλιο της Επικρατείας ομως έκρινε ότι είναι αντισυνταγματική η νομιμοποίηση των αυθαιρέτων που κτίστηκαν μετά το 1983 και ως εκ τούτου όλοι οι ημιυπαίθριοι χώροι, εφόσον κτιστούν ή μετατραπούν με οποιοδήποτε τρόπο σε στεγασμένους χώρους, αυτομάτως μετατρέπονται σε αυθαίρετα κτίσματα.
Συγκεριμένα, η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας έκρινε ότι είναι αντισυνταγματική η νομιμοποίηση των αυθαιρέτων που κτίστηκαν μετά τον 1983, ανεξάρτητα αν αυτά είναι εντός ή εκτός σχεδίου πόλεως. Έκρινε επίσης τα αυθαίρετα μετά το 1983, που άρχισε η εφαρμογή του Ν. 1337/1983, έπρεπε κανονικά να είχαν κατεδαφιστεί.
Ακόμη, έκρινε ότι η διατήρηση των νέας γενεάς αυθαίρετων μετά το 1983, έχει ως συνέπεια την χειροτέρευση των όρων και συνθηκών διαβιώσης των κατοίκων, την νόθευση και ανατροπή των σχεδίων πόλεως. Η απόφαση αναμένεται να δημοσιευθεί μέσα στο επόμενο διάστημα.
Η εν λόγω απόφαση συνδέεται άμεσα με τη νομιμοποίηση των ημιυπαίθριων χώρων. Οι ημιυπαίθριοι χώροι εφόσον κτιστούν ή με οποιονδήποτε τρόπο μετατραπούν σε στεγασμένους χώρους - όπως τζαμαρίες, ξυλοκατασκευές, κλπ - αυτομάτως μετατρέπονται σε αυθαίρετα κτίσματα τα οποία σύμφωνα με την Ολομέλεια του ΣτΕ δεν μπορούν να νομιμοποιηθούν.
Στο τέλος θα ήθελα σχετικά με τα έσοδα από την είσπραξη των προστίμων θα χρηματοδοτήσουν περιβαλλοντικές δράσεις...."τέτοιου είδους δράσεις θα είναι η δημιουργία νέων χώρων πρασίνου με προτεραιότητα σε περιοχές που εκκρεμούν για χρόνια απαλλοτριώσεις και κινδυνεύουν να χαθούν οι σχετικοί πόροι, αναπλάσεις, φυτεύσεις κ.α.", Εγώ λούζομαι την αυθαιρεσία Κυρία Μπιρμπίλη και την ασχήμια πρέπει λοιπόν να γίνουν αναπλάσεις και φυτέυσεις σε κάθε ένα χώρο και όχι γενικά ταμείο για ....κ.α. το οπόιο θα λειτουργεί για να φτιάχνουν οι των κολητών χώροι . Στην Ελλάδα ζούμε....
Συμπέρασμα:
- Αν έχω χρήματα παρανομώ και πληρώνω, χμμ.
- Ο δικηγόρος μου είναι μεγάλος βλάκας και πρέπει να τον αλλάξω αφού δεν με συμβουλεύει σωστά, χμμ.
- Εγώ είμαι άλλος ένας χαζός που δεν παρανομεί, χμμ.
-Τα παιδιά μας πρέπει να μάθουν ότι παρανομήστε και μη σας νοιάζει θα πληρώσουμε ...με δόσεις και όλα θα πάνε καλά. χμμ.
ΚΡΙΜΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΑΤΕ ΤΙΝ ΜΠΟΛΝΤΟΖΕΣ ΚΡΙΜΑ ΚΡΙΜΑ.
Η "ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ" ΘΑ ΚΡΙΘΕΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣτΕ.
* Πάρα πολοί λένε ότι δεν βρίσκουν χωρίς κλειστούς ημιυπαίθριους έγω βρήκα και ξέρω πολλά ακόμη και απούλητα επίσης διαμερίσματα.
ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΟ ΣτΕ. ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟ . ΟΤΙ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟ ΓΚΡΕΜΙΖΕΤΑΙ. ΤΕΛΟΣ ΟΙ Μ@#44ΕΣ
ΑπάντησηΔιαγραφήμου άρεσε και το αντέγραψα
ΑπάντησηΔιαγραφή* δεν το ξέρει ο συγγραφέας, αλλα είναι πολύ καλό και πραγματικό *
Ωχ, έρχεται πρόσκληση σε (νέο) party
Γράφει ο Κων/νος Δρακάτος
Τελικά φαίνεται ότι πράγματι είμαστε απόγονοι του πολυμήχανου Οδυσσέα και ας λέει ότι θέλει ο κάθε...Φαλμεράϋερ.
Διάβασα σε εφημερίδα ότι τα χρήματα που θα εισπραχθούν από τα πρόστιμα για την τακτοποίηση των ημιυπαίθριων χώρων θα κατατίθενται σε ειδικό λογαριασμό που ονομάζεται "Ταμείο Περιβαλλοντικού Ισοζυγίου" και θα διατίθενται αποκλειστικά για έργα πρασίνου, φυτεύσεις, αναπλάσεις και άλλα μπλα-μπλα...και μάλιστα την ευθύνη για την υλοποίηση αυτού του σκοπού θα την έχουν οι Δήμοι !!
Στην συζήτηση του Υπουργικού Συμβουλίου σχετικά με αυτό το θέμα ο κ. Πρωθυπουργός είπε: "Δίνεται οριστικό τέλος στο πρόβλημα που υπάρχει με του ημιυπαίθριους χώρους και δημιουργείται και ένα πλαίσιο για μεγάλες αναπλάσεις στις πόλεις, όπως στην Αθήνα, με την ανάπλαση της παραλιακής ζώνης του Φαλήρου και τη διπλή ανάπλαση στο κέντρο της πόλης".
Ε' λοιπόν, εγώ νομίζω ότι εδώ οι μαθητές αποδεικνύονται κατά πολύ ανώτεροι του δάσκαλου Οδυσσέα. Εκείνος, την μόνη έννοια που......... είχε ήταν να φτάσει όσο ποιο γρήγορα γινόταν στην Πηνελόπη του και γιαυτό χρησιμοποίησε κάθε μέσο και πονηριά, όπως κάνει κάθε άντρας για κάθε Πηνελόπη. Έφτασε ακριβώς στην ώρα που άρχιζε το πάρτι, τους έδιωξε όλους, έσβησε τα φώτα, πήρε την πιστή μέχρι τότε γυναικούλα του (κανείς δεν ξέρει τι θα γινόταν αν αργούσε λιγάκι ακόμα) και ζήσανε αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα, όπως τελειώνει κάθε παραμύθι (δεν είχαν ανακαλύψει ακόμα τα serial).
Το δικό μας "πάρτι" δεν θέλει να τελειώσει με τίποτα. Άκου τι σοφιστίκανε τώρα! "Ταμείο Περιβαλλοντικού Ισοζυγίου" λέει, την ευθύνη του οποίου, λέει, θα έχουν οι Δήμοι (θα βάλουν τον λύκο να φυλάει τα πρόβατα) και που λέει δια στόματος πρωθυπουργού "Δίνεται οριστικό τέλος...και... "
Για τον ΟΚΑΝΑ τα μάθατε, ε; 50+ εκατομμύρια ευρώ χρωστάσει! Κανείς δεν ξέρει που πήγανε και κανέίς δεν ρωτάει. Αλλά και να ρωτήσει μήπως θα πάρει απάντηση;
Λαμόγια ορμάτε...ο λαός πληρώνει!!!
. Είναι πολύ βρώμικοι αν σε τέτοιο οικονομικό περιβάλλον θέλουν στην ουσία να διπλασιάσουν το ρεύμα για να φάει η Iberdrola, η ΤΕΡΝΑ και όποιο αλήτες είναι από πίσω.
ΑπάντησηΔιαγραφήΌσο πράσινα είναι τα τέλη κυκλοφορίας και τα τέλη για ακάλυπτους κλπ αυθαίρετους χώρους, άλλο τόσο πράσινη είναι η Μπιρμπίλη.
και στην σελίδα 30 του προαναφερόμενου κειμένου της ΡΑΕ κοιτάξτε τι λέει :
ΑπάντησηΔιαγραφή“Ο Εθνικός Στόχος που θεσπίζεται από το νομοσχέδιο είναι 40% της παραγωγής ΗΕ από ΑΠΕ. Εάν υποθετικά ετίθετο ένας ενδιάμεσος για το
2015 για 20% παραγωγή ΗΕ από ηλιακή και αιολική ενέργεια (13,6 TWhs) δύο εναλλακτικά σενάρια επίτευξης του στόχου θα ήταν:
A) 6 GW Αιολικών, 1 GW Φωτοβολταϊκών
• Επιβάρυνση τέλους ΑΠΕ: 6,3 €/MWh
B) 2 GW Αιολικών, 7 GW Φωτοβολταϊκών
• Επιβάρυνση τέλους ΑΠΕ: 50,1 €/MWh
Ας σημειωθεί ότι το στο δεύτερο σενάριο το Τέλος ΑΠΕ αυξάνει κατά περίπου 50% το κόστος της ΗΕ. Επιπλέον αυτό το σενάριο, σε
σχέση με το πρώτο, απαιτεί υπερδιπλάσιες επενδύσεις αλλά και επιδοτήσεις σε περίπτωση που αυτές συνεχιστούν…”
ΑΡΑ ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ, ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΠΕ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ Η ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ.
Μα και να πηγαίνανε τα λεφτά από τις νομιμοποιημένες παρανομίες για πάρκα, άλση, αποκαταστάσεις καμμένων δασών κλπ, να πεις χαλάλι μιας και δεν μας περισσεύουν. Αλλά δυστυχώς θα πάνε όπου πηγαίνουν και οι εισπράξεις απο τα διόδια, από τα τέλη κυκλοφορίας των δήθεν ρυπογόνων αυτοκινήτων που βγήκαν με άριστα από τα ΚΤΕΟ -και ΧΩΡΙΣ φακελάκι- κι από τα κάθε λογής πρόστιμα που δήθεν παίζουν ανταποδοτικό ρόλο: στην τσέπη προηγούμενων, τωρινών και μελλοντικών λαμόγιων. Και μην τολμήσει να με πει κανείς κακόπιστη γιατί θα είναι -στην καλύτερη περίπτωση- αφελής.
ΑπάντησηΔιαγραφήΕγώ τάσσομαι υπέρ ενός Υπουργού που θα πει:
ΑπάντησηΔιαγραφήΤέλος το πανηγυρι της ΡΑΕ με τις άδειες της αρπαχτής και τους επενδυταράδες.
Όλες πίσω.
Κάθε χρόνο ελεγχόμενο διαγωνισμό με βαρύνουσα βαθμολόγηση στη δημιουργία θέσεων εργασίας. Θες 1MW με αυτά τα ψηλά τιμολόγια? Μια θέση εργασίας για όσο διαρκεί η σύμβασή σου με το ΔΕΣΜΗΕ (25 χρόνια). Θες 100MW? 100 θέσεις εργασίας. Θες 1000MW? 1000 Θέσεις εργασίας. (Έτσι κάνουν οι Καναδοί για την ιστορία)
Αλλά αυτά δεν γίνονται γιατί οι διάφοροι πληρωμένοι Βασιλάκοι θα αρχίσουν τα περί ανωτέρας βίας, γραφειοκρατίας, ρίσκων κλπ γελοιοτήτων στον Υπουργό που συμβουλευουν και θα τον τουμπάρουν.
Κι αν δεν τον τουμπάρουν αυτοί, θα λάβει σχετική εντολή από το Μαξίμου, αφού την προηγούμενη , όλως τυχαίως,
ο κάθε Παμπούκης
βρισκόταν σε δείπνο στην Εκάλη στο σπίτι “θιγόμενου” επιχειρηματία ή πρεσβη….
ΠΑΣΟΚΟΣΚΑΤΑ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ...
ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΕΣ ΠΑΣΟΚΟΙ
ΠΡΩΤΟΙ - ΠΡΩΤΟΙ..
ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΤΕ
ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΦΙΟΖΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ
OF SOORE ΠΑΜΠΟΥΚΗΔΕΣ-ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.
Πράσινη ανάπτυξη είναι ότι συντείνει στον πλουτισμό του ΠΑνελλήνιου Συλλόγου Οργανωμένης Κλοπής και των μελών του. Αναπτύσσουν τα πράσινά τους, τα $$$$ της μαμάς-πατρίδας του bravoyorgo
ΑπάντησηΔιαγραφήΤο νομοσχεδιο για τις ΑΠΕ είναι μεγάλη απατη. Η ΝΔ δεν έκανε τετοια αίσχη.
ΑπάντησηΔιαγραφήΤο μόνο που προσφέρει στη χώρα είναι να ανεβάζει στο Θεό τα τιμολόγια των αιολικών πάρκων για τα κονομησει η παρέα του Περιστέρη, ακόμα κι οταν δεν θα παίρνει επιδοτησεις.
Από την άλλη σμπαραλιαζει τα φωτοβολταικά γιατί είχαν μπει στη μύτη των αιολικών απατεωνων.
Ντροπή της της ξεβρακωτης της Τινας
Θέμα ημερών (αν όχι ωρών) η επίσημη κατάθεση του ελληνικού αιτήματος για βοήθεια – με όρους ΔΝΤ. ___________________________
ΑπάντησηΔιαγραφήΤα πράγματα είναι απλά… την Τρίτη (και 13!) δεν υπήρχε περίπτωση να είναι επιτυχημενη η δημοπρασία του ΟΔΔΗΧ για έντοκα γραμμάτια 6 & 12 μηνών, οπότε θα πηγαίναμε για φούντο κανονικότατα.
Τα δε επιτόκια για 3μηνα έχουν ξεφύγει τελείως…
Άρα αν ειναι να μας “σώσουν”, αυτό πρέπει να γίνει το αργότερο την Δευτέρα…
Πίστευα πως δεν θα την βγάζαμε την Παρασκευή, αλλά απ’ότι φαίνεται θα κάνουμε Σ/Κ.
Περαστικά μας.
ΜΟΥΝΟΣΚΥΛΑ-ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ-ΖΩΑ-ΠΤΗΝΑ-ΕΡΠΕΤΑ-ΜΑΛΑΚΙΣΤΗΡΙΑ-ΠΟΥΤΑΝΑΚΙΑ ΠΑΣΟΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ !
ΠΑΣΟΚΟΙ:
ΑπάντησηΔιαγραφήΕπειδη σας εδωσε μια καρεκλιτσα το ΠΑΣΟΚ να ψωροζειτε, νομιζετε πως πιασατε τον παπα απ' τα αρχιδια και θα στε για παντα βολεμενοι.
Ηλιθιοι αυλικοι του Παπανδρεου του Γ' δεν εχετε καταλαβει τι σας περιμενει.
Μεταναστες θα φυγετε παλιοβλακες και θα βλεπετε από τα μπλογκς το Σωκράτη Κοκαλη, τον Πετρο Κωστοπουλο, τον Περιστερη, τον Μπομπολα και τα αλλα κρατικοδιαιτα λαμογια του ΠΑΣΟΚ, να καλοπερνανε με τα σκαφη τους στη Μύκονο
1 φορά παράνομος,πάντα παράνομος.
ΑπάντησηΔιαγραφήΑναστάσης.