GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μεταγραφές, νεύρα και ''τσατσορουφιάνοι''...

Όλα τα τελευταία ποδοσφαιρικά νέα.. Της Αστρινής-Σοφίας Μαυρέα Νίκος Λυμπερόπουλος : Ο καλαματιανός άσος όπως όλα δείχνουν επιστρέφει ..«Ο ...

Όλα τα τελευταία ποδοσφαιρικά νέα..

Της Αστρινής-Σοφίας Μαυρέα

Νίκος Λυμπερόπουλος: Ο καλαματιανός άσος όπως όλα δείχνουν επιστρέφει ..«Ο Λυμπερόπουλος επιστρέφει στην Ελλάδα. Δεν γίνεται επειδή χρειάζεται να γίνει, αλλά επειδή έχει πίσω του μια μεγάλη ποδοσφαιρική καριέρα» είπε ο προπονητής της Άιντραχτ, Μίχαελ Σκίμπε!! Ο ίδιος ο παίχτης πρόσφατα δήλωσε πως απομένει ένα ραντεβού για την οριστικοποίηση της απόφασης του ενώ στην ΑΕΚ ανυπομονούν από ότι φαίνεται. Πολύ θετικός στην επιστροφή του Λυμπερόπουλου φαίνεται να είναι και ο Ντούσαν Μπάγιεβιτς δίνοντας του σύμφωνα με πληροφορίες αρχηγικό ρόλο εξ' αρχής!
Αμαντίνο Μαντσίνι: Ο 30χρονος άσος ανήκει στην Ίντερ και φέτος αγωνίστηκε ως δανεικός στη Μίλαν και η περίπτωσή του φαίνεται να εξετάζεται πολύ σοβαρά από τον Παναθηναικό. Να θυμήσω πως για...

τον ίδιο παίχτη είχαν ακουστεί πολλά και για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού σενάρια όμως που διαψεύστηκαν από τον ίδιο και τον μάνατζερ του ο οποίος είχε χαρακτηριστικά αναφέρει πως δεν επιθυμεί να παίξει στο Ελληνικό πρωτάθλημα! Πολλοί πάντως λένε πως τα σχέδια του έχουν αλλάξει και πως δεν αποκλείεται και μία πιθανή μεταγραφή!
Βλάνταν Ίβιτς: Tσατάλια φαίνεται να είναι τα νεύρα του Ίβιτς μετά το 0-0 με την ΑΕΚ και τη φάση του πρώτου ημιχρόνου που δεν καταλογίστηκε πέναλντυ όταν κρατήθηκε από τον αμυντικό της Ένωσης, Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς. Πολύ και το άγχος εν όψη του ντέρμπι τους με τον Άρη..
Γρηγόρης Γεωργάτος: Τρομερό εκνευρισμό και θυμό φαίνεται να έχει ο πρώην άσος του Ολυμπιακού καθώς το τελευταίο αποτέλεσμα και η συνολική εικόνα του Ολυμπιακού όλη τη χρονιά έχει δημιουργήσει ερωτηματικά και μεγάλο προβληματισμό! Επίθεση λοιπόν μέσω της προσωπικής σελίδας του στο facebook επέλεξε να κάνει ο Γεωργάτος χτυπώντας τους τσατσορουφιάνους όπως τους χαρακτήρισε που καταστρέφουν την ομάδα. Αναλυτικά έγραψε: «Διάλυση! Έτσι τον κάνανε οι τσατσορουφιάνοι που είναι μέσα και δουλεύουν! Όσο για του χρόνου, μία από τα ίδια και χειρότερα!!! Ψεύτες, όλοι σας, βολεμένοι! Ανύπαρκτοι!!! Το ξύλο έρχεται, όμως, όχι να το τρώμε εμείς και όσοι ήταν, που κάναμε δύο ήττες το χρόνο και μας γαμ.!
Όταν είμαστε στις επάλξεις της πρώτης γραμμής, ποδοσφαιριστές, τραγουδιστές, ηθοποιοί, μέχρι και πρόεδροι, δεν μετράει τι έχουμε κάνει, αλλά τι κάνουμε συνέχεια! Άρα στα καλά και στα άσχημα θα υπάρχει κριτική και σκληρή μάλιστα. Άμα φύγουμε από την πρώτη γραμμή, ναι, τότε θα αποθεώνεσαι για ό,τι έκανες!!!
Και κάτι τελευταίο. Το '95-'96, τα άλλαξε όλα μέσα στην ομάδα και τα αποτελέσματα τα είδαμε για μια 12ετία! Αν δεν τα αλλάξει όλα και δεν καθαρίσει παίκτες και πρόσωπα, βλέπω χειρότερα κι απ' τα πέτρινα χρόνια»!
Χοσάμ Μίντο: Σφάζονται Ολυμπιακός και Παναθηναικός στα πόδια του για την απόκτηση του διεθνή Αιγύπτιου επιθετικού που ανήκει στη Μίντλεσμπρο.
Τζιμπρίλ Σισέ: Φαίνεται πως του πάει πολύ η Ελλάδα και ο Παναθηναϊκός και μετά τα 14.000.000 ευρώ που ακούστηκαν σε πιθανή αποχώρηση του ήρθε και το συμβόλαιο με την Adidas και η συλλεκτική φανέλα του παίκτη ενώ ο ίδιος έσπευσε να καλέσει τους φίλους του "τριφυλλιού" να την αποκτήσουν και να πάνε φορώντας τη στην κυριακάτικη φιέστα στο ΟΑΚΑ.. Στο λογότυπο της φέρει τα δύο τρόπαια που κατέκτησε τη φετινή σεζόν ο σύλλογος!!!
Στάθης Ταυλαρίδης: Ανακοινώθηκε και επίσημα η μεταγραφή του στην ΠΑΕ Λάρισα και ο διεθνής αμυντικός επιστρέφει στην Ελλάδα μετά από μια σπουδαία καριέρα στα γήπεδα της Αγγλίας και της Γαλλίας!

7 σχόλια

  1. ΟΙ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΤΟΥ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΟΝΟ ...ΑΝΤΙΑΜΕΡΙΚΑΝΙΣΜΟ ΠΟΥΛΑΝ,ΟΥΤΕ ΛΕΞΗ ΓΙΑ SIEMENS KAI ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΛΑΜΟΓΙΕΣ.
    ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΡΕ, ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΜΕ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, ΣΚΑΤΟΜΟΥΛΑΔΕΣ ...
    ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΧΤΕΝΙΖΕΤΑΙ !!!
    ΗΛΙΘΙΟΙ, ΧΑΠΑΤΑ ΚΑΙ ΓΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ.
    ΠΟΥ ΜΕ ΕΝΑΝ ΚΛΟΤΣΟΠΑΤΙΝΑΔΑ, ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ, ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ, ΑΝΟΙΓΕΤΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΑΝ ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ.
    ΔΕ ΞΥΠΝΑΤΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΜΕΤΡΑ.
    ΘΑ ΣΑΣ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΟ ΚΩΛΟ ΜΕ ΤΙΣ ΨΩΛΑΡΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΣΚΥΛΑΡΑΠΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΦΕΡΑΝ ΕΔΩ ΝΑ ΤΟΝ ΧΡΥΣΩΣΟΥΝ
    *** ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΛΕΦΤΑ ***
    ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΖΟΥΣΑΤΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ
    ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΠΟΥΔΑΖΑΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ
    ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΧΑΤΕ ΕΝΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣ ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ.
    ...
    ΚΑΘΙΣΤΈ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ ΑΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΤΕ 22 ΚΡΙΣΟΥΣ ΝΑ ΚΛΩΤΣΑΝΕ ΕΝΑ ΤΟΠΙ ... ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΣΤΕ ΣΑ ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ.
    ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΥΣΤ ΜΩΡΗ ΒΛΑΜΜΕΝΗ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εμπρός στο δρόμο που χάραξε ο Στάλιν και ο Μπέρια τα τιμημένα ΚΝΑΤ, Ο Σύντροφος Μαϊλης σε παρέμβαση του στο MEGA Παρασκευή πρωί 30 Απριλίου σε συνέντευξη του Τιμημένου Συντρόφου Μητσοτάκη το δήλωσε καθαρά, δεν ψηφίσαμε το Σύνταγμα της Ελλάδος δεν το σεβόμαστε και δεν το εφαρμόζουμε, η εξαθλίωση που έφερε η Δεξιά στην οικονομία της Ελλάδας και τώρα μετακυλύετε στους εργαζόμενους είναι η ευκαιρία μας.
    ΤΏΡΑ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟΥΡΓΙΑ ΜΑΣ, ΠΩΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ Η ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΔΕΞΙΑ, ΣΤΗ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΠΑΣΟΚΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ!
    ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ ΤΟΥΣ ΣΤΕΑΤΖΙΔΕΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΉΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΛΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟ ΠΑΣΟΚ? ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΌΛΟΥΣ ΌΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΑΡΑΣΎΡΟΥΜΕ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΥΑΛΙΑ ΚΑΡΦΙΑ!!!!
    ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΟΣ? ΚΟΛΑΣΗ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ!!!!
    Λιμάνια, αεροδρόμια, εθνικές, όλα θα κλείσουν, όλος ο κόσμος θα νιώσει την δύναμη μας, όλοι θα μιλούν για μας, στη Λατινική Αμερική, στην Αφρική, στην Ασία, όλοι θα μας θαυμάζουν, μόνο μερικοί άθλιοι Ευρωπαίοι θα χασκογελούν ευχαριστημένοι που με την παλικαριά μας, βουλιάζουμε όλο και πιο πολύ την Ελλάδα στα σκατά, όλο και πιο πολύ τους την παραδίνουμε, αλλά εμείς δεν θα κολόσουμε, σε αυτή τους την θέση απαντούμε με την δική μας θέση. ___ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ____!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πασοκ

    Αντισταθειτε, εστω ψυχικα

    Νέα Γερμανική πρόκληση: Τουρκική σημαία στην Ακρόπολη!

    Υπαρχει απαντηση του Δρ Κουτσουκου
    σε λιγο...εδω στο Πρεσσ

    ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΥΨΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ!!!

    ΝΙΚΗ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Παπανδρέου πρέπει να κάτσει στο σκαμνί και να απολογηθεί προτού οδηγηθεί στο εκτελεστικό απόσπασμα.

    Συνειδητά και με πλήρη σχεδιασμό οδήγησε τα πράγματα έως εδω και συνέπραξε αμέσως ή εμμέσως με τους εμπρησμούς της Ελληνικής γής μεταξύ 2007-2009, την “τρομοκρατία” και τα Δεκεμβριανά για να γύγει η τελευταία εθνική κυβέρνηση της χώρας.

    Και πλέον ετοιμάζεται για το σχέδιο Β που είναι το ξεπούλημα του Αιγαίου, Μακεδονίας, Κύπρου και Θράκης σε συνδυασμό με την εθνοαλλοίωση στο εσωτερικό της χώρας.

    Ως πολιτικός έχει τερματίσει τη “σταδιοσρομία” του γιατί αυτό που επέρχεται δεν είναι ικανό να τον κρατήσει στη θέση του και απορώ με την αφελειά του εάν νομ΄ζει ότι θα έχει δαφορετική τύχη από προσωπικότηες όπως ο Εφιάλτης, Γούσης και λοιποί.

    Το “κόλπο” του έχιε πλέον διαρρεύσει με πάσα λεπτομέρεια σε όλα τα κέντρα αποφάσεων του πλανήτη και όσοι χάνουν ή θα χάσουν από την εφαρμοζόμενη πολιτική του, θα τον λιανίσουν, γιατί δεν μιλάμε για εργατοπατέρες τύπου ΓΣΣΕ ή ψωραλέους Έλληνες “δοαπλεκόμενος”, αλλά για πανίσχυρα οικονομικά και πολιτική συμφέροντα που πλήττονται σε αρκετά μεγάλο βαθμό από τον ΓΚΑΠ.

    Η μόνη σωτηρία του είναι να δηλώσει παραίτηση-συγκρότηση οικουμενικής κυβέρνησης και να φύγει δια παντός στο εξωτερικό-Μινεζότα.

    Σημειώστε το αυτό, γιατί τόσο η οργή του Ελληνικού λαού, όσο και η εκδίκηση πανίσχυρών συμφερόντων στην Ευρώπη κυρίως, προοιώνίζει πολύ άσχημα μαντάτα για τον ίδιο και τους περί αυτών.

    Αλλά βλέπεται, δύο πράγματα είναι απέραντα “Το σύμπαν και η βλακεία”.

    όσο αφορά αυτούς που ψήφισαν ΠΑΣΟΚ στις εκλογές, έχω να πως μόνο το εξής :
    “Πως αισθάνεστε τώρα που είστε τόσο μαλάκες ??” _________________

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. kwloetagrafes tis kovw mono limpe kla kanei pou gyrnaei ..kata ta alla me tis afragkies pou erxon te k exoume idi siga mh dwsoun lefta gia paixtes //skata prvtathlima to erxomeno!alla kaluetra mpas k aksiopoiithoun k neoi paixtes ellines!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση