GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Για δέκα λόγους...

Από τον Φωτη Π. Μπομπολα http://fotisbobolas.wordpress.com/ Η παρούσα κυβέρνηση πρέπει να πέσει αμέσως!.. Δανείζομαι – καθώς με εκφράζουν απ...

Από τον Φωτη Π. Μπομπολα
http://fotisbobolas.wordpress.com/

Η παρούσα κυβέρνηση πρέπει να πέσει αμέσως!..

Δανείζομαι – καθώς με εκφράζουν απόλυτα – τις απόψεις που διατυπώθηκαν από πρώην αρχηγό κόμματος, το οποίο απορρίπτω ούτως ή άλλως μαζί με το σύνολο των κομμάτων της βουλής. Εν τούτοις οι συγκεκριμένες απόψεις είναι 100% εύστοχες και επίκαιρες.
Πρώτο: Η κυβέρνηση Παπανδρέου πρέπει να φύγει γιατί δεν είναι μια εκλεγμένη κυβέρνηση. Στις εκλογές οι πολίτες εμπιστεύονται πρώτα και κύρια πολιτικές και δευτερευόντως πρόσωπα και κομματικούς μηχανισμούς. Ο κοινοβουλευτισμός δεν είναι καλλιστεία. Απαιτεί συμβόλαιο με...

τον λαό. Το προεκλογικό συμβόλαιο της κυβέρνησης Παπανδρέου έχει παραβιασθεί απολύτως. Στη σημερινή της πολιτική δεν διαθέτει καμιά δημοκρατική νομιμοποίηση. Είναι μια παράνομη κυβέρνηση (…).
Δεύτερο: Η κυβέρνηση Παπανδρέου πρέπει να φύγει, γιατί ούτως ή άλλως δεν είναι πραγματική κυβέρνηση της χώρας. Οικειοθελώς παραιτήθηκε από τον ρόλο της. Είναι σκιώδης. Την Ελλάδα την κυβερνά ο Μπαρόζο, ο Τρισέ, ο Όλι Ρεν, η Μέρκελ, ο Σαρκοζί.
Τρίτο: Η κυβέρνηση Παπανδρέου πρέπει να φύγει γιατί έχει ταπεινώσει σε απίστευτο βαθμό την Ελλάδα.
Τέταρτο: Η κυβέρνηση Παπανδρέου πρέπει να φύγει γιατί ο Γ. Παπανδρέου διατελεί, σε πλήρη σύγχυση ανάμεσα στις πολιτικές του υποχρεώσεις και τα προσωπικά του ενδιαφέροντα.
Πέμπτο : Η κυβέρνηση Παπανδρέου πρέπει να φύγει γιατί δεν υπερασπίστηκε τη χώρα.
Έκτο : Η κυβέρνηση Παπανδρέου πρέπει να φύγει γιατί παρέδωσε τη χώρα μας στα χέρια των πιο ακόρεστων και αναίσχυντων τοκογλύφων.
Έβδομο: Η κυβέρνηση Παπανδρέου πρέπει να φύγει γιατί η πολιτική της είναι όχι ο μόνος δρόμος που υπάρχει, αλλά και ο μόνος δρόμος που οδηγεί την οικονομία και την κοινωνία σε αδιέξοδο, που μπορεί να τις σφραγίσει για όλον τον 21ο αιώνα.
Όγδοο : Πρέπει να φύγει η κυβέρνηση Παπανδρέου γιατί είναι προϋπόθεση να αρθούν όλα τα επώδυνα για δημόσιους και ιδιωτικούς εργαζόμενους μέτρα.
Ένατο: Η κυβέρνηση Παπανδρέου οφείλει να φύγει ακριβώς γιατί υπάρχει σαφής, συγκεκριμένη, ρεαλιστική εναλλακτική πολιτική που θα συνεγείρει την κοινωνία, θα την ενεργοποιήσει, θα πυροδοτήσει ένα κίνημα αλληλεγγύης και δράσης.
Δέκατο: H κυβέρνηση Παπανδρέου πρέπει να φύγει το γρηγορότερο δυνατό γιατί δεν έχει καμία απολύτως βάση η άποψη ότι δεν υπάρχει άλλη κυβερνητική εκδοχή. Ασφαλώς και δεν υπάρχει άλλη για όσους βλέπουν τις εξελίξεις εγκλωβισμένοι μέσα στο πλαίσιο και στην αριθμητική του παρακμασμένου σημερινού πολιτικού συστήματος. Η Ελλάδα όμως βρίσκεται μπροστά σε μια από τις μεγαλύτερες κρίσεις στην ιστορία της. Σε τέτοιες συνθήκες πάντα γινόταν μια πλήρης ανασυγκρότηση του πολιτικού συστήματος, είτε μετά από τη χρεοκοπία και την ήττα στις αρχές του 20ου αιώνα, είτε μετά τον εμφύλιο πόλεμο, είτε μετά την πτώση της δικτατορίας. Η αλλαγή είναι αναγκαία και δυνατή μέσα από την Ανατροπή του πολιτικού συστήματος με ένα Μέτωπο ποταμό, που θα ενώνει (τον αριστερό με τον σοσιαλιστικό χώρο, με τη νεολαία, με κάθε πολίτη) όλους τους Έλληνες πολίτες, ανεξάρτητα από την προηγούμενη κομματική τους ένταξη, που πιστεύουν στην Αλληλεγγύη, στη Λαϊκή Κυριαρχία, στην Ανεξαρτησία, στην Προκοπή για την πατρίδα μας.

40 σχόλια

  1. ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ _____________________

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για εμενα ο Γιωργακης εχει τελειωσει αν και τον ψηφισα, για τρεις λογους:

    1) Ποτε δεν εκτιμω καποιον που δεν δουλεψε ποτε στην ζωη του και τα βρηκε ολα ετοιμα και ευκολα. Ο ανθρωπος αυτος ειναι εκτος πιατσας, ειναι σε αλλο φανταστικο κοσμο.

    2) Ειπε προεκλογικα παρα πολλα ψεμματα και προσπαθουσε να τα λεει και πειστικα με ενα υφος σοβαροφανειας και κυρους.
    Και μετα μας τσακισε χωρις δευτερη σκεψη, με αθλια αντιλαικα και σιχαμερα μετρα.

    3)Λιγο πριν ζητησεις δανειο δεν λες δημοσια οτι πας για χρεωκοπια!. Ακομα και ενας βαρια καθυστερημενος αυτιστικος καταλαβαινει τον λογο. Αυτα πληρωνουμε τωρα, οτι ελλειμα και αν αφησαν οι προηγουμενοι. Αυτο τρελανε τους κερδοσκοπους και τα επιτοκια.

    Τον πρωτο λογο τον προσπερασα και με ελπιδα τον ψηφισα. Προστεθηκαν ομως και οι αλλοι δυο λογοι μετα και για εμενα τελειωσε το παιδι πριν καν αρχισει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κι έλεγα, τι μαλακία θ' ακούσω πάλι σήμερα!.....
    (Κάθε μέρα όλο και κάτι ακούς, ιδιαίτερα από τα λαμόγια και τους ανίκανους, που μας κατάντησαν σ' αυτό το χάλι.... Και που επιμένουν να μας λένε τι πρέπει να γίνει από δώ και μπρος....
    Τα περί τσίπας δεν έχουν καμιά εφαρμογή στη σημερινή Ελλάδα, όπως την κατάντησαν οι ΝΔληδες και οι κουμπάροι τους, βεβαίως-βεβαίως...).
    Λοιπόν να "φύγει" η κυβέρνηση, για νάρθει η "νεολαία, κι ένα κοινό μέτωπο από την αριστερά μέχρι ..το σοσιαλισμό(!..) και η λαϊκή κυριαρχία"!....
    Ρε παιδάκι μου, είπαμε να λέμε και καμιά μαλακία να περνάει η ώρα, αλλά όχι κι έτσι, ΟΧΙ ΚΙ ΕΤΣΙ!...
    Λοιπόν, δωρεάν συμβουλή, κι επωφελήσου... Κόψε την πρωϊνή, και σιγά -σιγά ανάλογα και με την κατάστασή σου, θα επέλθει ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ κάποια βελτίωση.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΠΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΙΡΘΕΣ ΕΣΥ?
    ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΗ?
    Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΣΟΥ ,ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ!!!!
    ΚΟΙΜΗΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΟΝΕΙΡΑ....{ΤΟ...ΣΑΜΑΡΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ...}

    ΚΟΖΑΝΙΤΗΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. κατακαημένη13 Απρ 2010, 8:38:00 μ.μ.

    1)Ενώ η προηγούμενη κυβέρνηση είχε εκλεγεί με το πολιτικότατο σύνθημα "σεμνά και ταπεινά" το οποίο τήρησε στο ακέραιο.
    2)Ενώ πριν κυβερνούσαν θεσμοί και πολιτικοί -λέγε με Βατοπέδι, Ρουσόπουλο, Βουλγαράκη, Αλογοσκούφη, Ζίμενς, Γερμανούς του ΟΤΕ, ημέτερους, κουμπάρους, αναψυκτήρια κλπ.
    2)Ενώ η προηγούμενη κυβέρνηση με τα κατορθώματά της μας έκανε να σκάμε από περηφάνια και καμάρι που είμαστε Έλληνες.
    4)Ενώ το playstation και το διπλόπιττο με τζατζίκι δεν ήταν προσωπικές ασχολίες αλλά βαθυστόχαστα πολιτικά οράματα...
    Σταματάω εδώ, γιατί και το πόσες μαλακίες μπορεί να καταπιεί κανείς έχει τα όριά του.
    Και για να προλάβω τους καλοθελητές που θα με βρίσουν ως Πασόκα, στο μόνο που συμφωνώ με τον κατά τ' άλλα φαιδρό συντάκτη του άρθρου είναι οτι σιχαίνομαι ΕΞΙΣΟΥ ολα τα κόματα και τους εκπροσώπους τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μαζί μέ τούς 6 τού Ε.Α.,έπρεπε νά είχαν προσαχθή/συλληφθή,ΑΠΑΞΑΠΑΝΤΕΣ οί δημοσιοκαφροτρομοκράτες ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΜΕ (e + έντυπο),τών οποίων τό μέγεθος τής παραπληροφόρησης,έχει ξεπεράσει κάθε όριο δημοσιοκαφρικής δεοντολογίας κι θωπεύει ήδη τό όρια τής αλητείας.
    Ε.Α. καί μαζί οί :
    ΠΡΕΝΤΕΤΕΡΗΣ
    ΤΣΙΜΑΣ
    ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ
    ΚΑΨΗΣ
    ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ
    ΔΕΛΑΤΟΛΑΣ
    ΤΡΑΓΚΑΣ
    ΜΑΚΡΗ
    ΚΟΡΑΗ
    ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ
    ΧΟΥΧΛΗ
    ΠΟΛΙΤΗΣ
    ΦΥΝΤΑΝΙΔΗΣ
    ΚΙΡΤΣΙΟΣ
    ΟΙΚΟΝΟΜΕΑΣ
    ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗΣ
    ΧΑΣΑΠΟΠΟΥΛΟΣ
    ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ
    ΣΙΟΜΠΟΛΟΣ
    κι όλοι οί υπόλοιποι γνωστοί-άγνωστοι τρομοδημοσιοκάφροι/αληταριά/
    λαμόγια.
    ΑΠΑΞΑΠΑΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΨΕΙΡΟΥ ΑΛΗΤΕΣ, ΜΑΖΙ ΚΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΑΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ.

    -ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΙ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ ΤΟΥ
    ΠΑΣΟΚ.
    ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΟΛΩΝ ΣΧΕΔΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 50 ΧΡΟΝΙΑ.
    Η
    ΧΑΦΙΕΔΙΚΗ ΚΑΙ ΑΡΡΩΣΤΗ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΑΝΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ
    ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΕΝΑΝ απο πριν ξεπουλημένο
    για να σας κάνει σκλάβους.
    ΑΞΙΖΟΥΝ _____ ΕΚΤΕΛΕΣΗ __________
    ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ
    ΤΟΥΣ.

    σας έχουν ήδη γαμήσει τη ζωή σας
    ζώα αιγοπρόβατα και μοσχαροειδή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ναι και μετά ξύπνησες!! Ολα αυτά τα δεινά λοιπόν μας τα έφερε ο Παπανδρέου! Φαντάσου να ήταν πρωθυπουργός ο προηγούμενος τι θα γινόταν τώρα! Αλήθεια αυτός προφανώς κυβερνούσε σωστά γιατί δεν θυμάμαι να είχες γράψει κανένα λόγο για να φύγει. Ευτυχώς τους λόγους τους πηρε χαμπάρι ο Ελληνικός Λαός έστω και αργά! Οσο για το μέτωπο της αριστεράς ευτυχώς που βλέπουμε καθημερινά τους ταλαίπωρους Ρουμάνους,Βούλγαρους, Μολδαβούς κ.λ.π και μας θυμίζουν τις λύσεις που μπορούν να δώσουν τα μέτωπα που επικαλείσε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΤΩΝ ΣΟΒΙΕΤ ΤΟ 1941 ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΕΝ ΨΥΧΡΩ 10000 ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΟΠΛΙΤΕΣ ΠΟΛΩΝΟΥΣ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΥΣ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΤΙΝ ΤΗΣ ΠΟΛΩΝΙΑΣ.

    ΕΠΙ 48 ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΕΜΕΤΙΚΑ ΣΟΒΙΕΤ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΑ ΣΤΙΣ ΔΥΤΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΑΦΟΡΙΖΑΝ ΚΑΘΕ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΦΩΝΗ ΑΠΟ ΤΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΗΣ ΓΚΑ ΚΕ ΜΠΕ ΟΤΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΓΕΡΜΑΝΟΙ.

    ΗΡΘΕ Ο ΓΚΟΡΜΠΑΤΣΩΦ ΜΕ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΧΑΡΤΙΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΩΝΙΑ.

    ΔΕΝ ΞΕΧΝΕΜΕ ΡΕ ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΟΚΚΙΝΟΦΑΣΙΣΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΝΕΑ ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ13 Απρ 2010, 9:13:00 μ.μ.

    Καλά όλοι οι δεξιοί έχουν πάθει παράκρουση χαχαχα.

    Τους έχει κάνει ο Γιώργος και ψάχνονται, παραμιλάνε χαχαχα. Η μία φάπα πίσω από την άλλη. Τους έχει ζαλίσει χαχαχα.

    Ε! δεξιά λαμόγια τι σας έκανε ο 'γιωργάκης' στης 4 Οκτωμβρίου, θυμάστε? Τις χωνέψατε τις 10 μονάδες ή ακόμα? Άντε με το καλό γιατί σας ετοιμάζουμε μια 20άρα διαφορά στις επόμενες για το εμπεδώσετε χαχαχχα.

    Άντε να κάνετε παρέα στον κουράσμενο σας τον μπούλη και αρχίστε να ετοιμάζετε τις βαλίτσες σας. ΗΠΑ, Σεϋχέλες, έχει πολλά ωραία μέρη για να χωνέψετε όλα αυτά που φάγατε αυτά τα 5 χρόνια.

    Σας πήραμε χαμπάρι ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ! Ούστ από δω σιχάματα, λαμόγια εσείς και η Νέα Νέα Δωροδοκία σας.

    ΑΝΤΕ ΓΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. geia sas re pasokia pou akoma epimenete na ypostirizete ton pseytara teleiomeno sas allodapo.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ταράχτηκαν οι ζωοποιημένοι κάφροι του πασοκ
    και δεν μπορούν να αρθρώσουν
    ΟΥΤΕ 1 ένα επιχείρημα.
    μόνο ασυναρησίες, ανοησίες και μαλακίες....

    Ετσι είναι ζώα.
    Όμοιος ομοίω ΠΑΣΟΚ, αεί πελάζει ….και η κοπριά στα λάχανα

    ΥΓ
    Πάντα μου έκανε εντύπωση στη Πολιτική μας σκηνή, ότι όσο περισσότερο εύσωμος είναι ο πολιτικός τόσο ικανότερος στις κυβιστήσεις είναι…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. "Εκεί στο Ιπποκράτειο:Είστε ΠΑΣΟΚ το καταλάβαμε!"

    "Έ Λ Ε Ο Σ
    Είναι δυνατόν να πηγαίνεις στο λογιστήριο του νοσοκομείου Ιπποκράτειο Αθηνών και να βλέπεις κρεμασμένη τη φωτογραφία του γιώργο παπανδρέου και το σήμα του ΠΑΣΟΚ???? Έλεος.

    Και σα να μην έφτανε ...
    αυτό οι κυρίες που "εργάζονται" εκεί κάθε άλλο παρά εξυπηρετούν.Έκατσα ακριβώς 30 λεπτά και περίμενα για μια σφραγίδα δίοτι οι 3 κυρίες είχαν σοβαρότατο κουτσομπολιό να αναλύσουν....Αυτά βλέπουν οι ξένοι και μας έχουν ξετινάξει...Για άλλη μια φορά ΈΛΕΟΣ!!!"

    ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
    Αναρτήθηκε από troktiko.

    ΕΙΔΕΣ ΚΑΤΑΜΑΤΑ ΤΑ ΖΩΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΕ
    ΔΡΑΣΗ..ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΟΥΡΒΑΝΑ.
    ΠΩΣ ΤΟΝ ΑΡΜΕΓΟΥΝ - ΤΟΝ ΑΡΜΕΓΑ
    ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΕΟΚΟΠΟΥΝ.
    Α Λ Η Τ Α Ρ Α Δ Ε Σ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑ.
    ΖΩΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΕΣΕΙΣ ΡΕ ΖΩΑΡΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
    ΠΟΥ ΠΑΡΑΜΙΛΑΤΕ...ΠΑΡΑΛΗΡΕΙΤΕ.
    ΕΣΕΙΣ
    ΘΑ ΨΟΘΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΝΤ..ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ
    ΠΡΩΤΟΙ-ΠΡΩΤΟΙ.
    ΚΟΤΑΡΑΔΕΣ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΕΛΛΕΙΝΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ
    ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ ΤΗΣ ΡΕΜΟΥΛΑΣ ΤΗΣ ΑΜΟΡΦΩΣΙΑΣ ΤΟΥ ΒΟΛΕΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΦΑΓΩΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΡΟΥΦΙΑΝΑΣ.

    ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ
    ΟΤΙ ΠΙΟ ΒΡΟΜΙΚΟ.ΑΛΗΤΙΚΟ.ΑΝΗΘΙΚΟ.
    ΕΒΓΑΛΕ Η ΕΛΛΑΔΑ
    ΕΔΩ ΚΑΙ 100 ΧΡΟΝΙΑ !
    ΟΙ ΣΟΣΙΑ...ΛΗΣΤΕΣ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ.
    ΤΗΣ ΚΛΕΨΙΑΣ ΠΑΣΟΚ.

    ==== ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΑΙΟ Ο ΑΛΑΒΑΝΟΣ
    ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΚΛΟΓΗ.
    ΗΤΑΝ ΚΛΟΠΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Όσοι διάβασαν σήμερα εφημερίδες ή άκουσαν κυβερνητικά στελέχη και τα φερέφωνα τους στην τηλεόραση, σχεδόν θα πείστηκαν ότι, ξύπνησαν σε άλλη χώρα:

    Ότι όλα τα προβλήματά μας λύθηκαν ως δια μαγείας.

    Ότι τα δύσκολα πέρασαν.

    Ότι από εδώ και στο εξής μας περιμένουν καλύτερες μέρες.

    Επειδή και μετά την 25η Μαρτίου μας μιλούσαν για …βαθιές ανάσες και στη συνέχεια ψάχναμε για …βαθιά λαρύγγια, ας ξεκαθαρίσουμε τα παρακάτω:

    1.Η χώρα προσφεύγει στο ΔΝΤ. Άσχετα με το τι λένε, η βοήθεια αυτή είναι με όρους ΔΝΤ και μάλιστα αυστηρότερους. Δεν προσφύγαμε αποκλειστικά και μόνο στο ΔΝΤ, για τον απλούστατο λόγο ότι δεν μπορούσε να μας διαθέσει όλο το ποσόν που έχουμε ανάγκη.

    2. Αυτό, από μόνο του επιβεβαιώνει την παταγώδη αποτυχία της οικονομικής πολιτικής του κ. Παπανδρέου.

    3. Τα ληστρικά μέτρα που επέβαλε η Κυβέρνηση για να εξασφαλίσει αυτό το δάνειο, παραμένουν.

    4. Είναι βέβαιο ότι σύντομα θα ακολουθήσουν και νέα σκληρότερα μέτρα και οι πολίτες δεν έχουν νοιώσει τις επιπτώσεις από το φορολογικό, που θα τις αισθανθούν…του χρόνου.

    5.Τέλος, τα δύσκολα τώρα αρχίζουν.

    Να σας μεταφέρω επακριβώς, τι μας είπε σήμερα το πρωί ξένος τραπεζίτης: «έχει πάρει φωτιά το σπίτι σας και η πυροσβεστική σας απάντησε ότι είναι καθ’ οδόν».

    ΚΑΗΚΕ Ο ΜΑΛΑΚΟΓΙΩΡΓΗΣ
    ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Όσοι διάβασαν σήμερα εφημερίδες ή άκουσαν κυβερνητικά στελέχη και τα φερέφωνα τους στην τηλεόραση, σχεδόν θα πείστηκαν ότι, ξύπνησαν σε άλλη χώρα:

    Ότι όλα τα προβλήματά μας λύθηκαν ως δια μαγείας.

    Ότι τα δύσκολα πέρασαν.

    Ότι από εδώ και στο εξής μας περιμένουν καλύτερες μέρες.

    Επειδή και μετά την 25η Μαρτίου μας μιλούσαν για …βαθιές ανάσες και στη συνέχεια ψάχναμε για …βαθιά λαρύγγια, ας ξεκαθαρίσουμε τα παρακάτω:

    1.Η χώρα προσφεύγει στο ΔΝΤ. Άσχετα με το τι λένε, η βοήθεια αυτή είναι με όρους ΔΝΤ και μάλιστα αυστηρότερους. Δεν προσφύγαμε αποκλειστικά και μόνο στο ΔΝΤ, για τον απλούστατο λόγο ότι δεν μπορούσε να μας διαθέσει όλο το ποσόν που έχουμε ανάγκη.

    2. Αυτό, από μόνο του επιβεβαιώνει την παταγώδη αποτυχία της οικονομικής πολιτικής του κ. Παπανδρέου.

    3. Τα ληστρικά μέτρα που επέβαλε η Κυβέρνηση για να εξασφαλίσει αυτό το δάνειο, παραμένουν.

    4. Είναι βέβαιο ότι σύντομα θα ακολουθήσουν και νέα σκληρότερα μέτρα και οι πολίτες δεν έχουν νοιώσει τις επιπτώσεις από το φορολογικό, που θα τις αισθανθούν…του χρόνου.

    5.Τέλος, τα δύσκολα τώρα αρχίζουν.

    Να σας μεταφέρω επακριβώς, τι μας είπε σήμερα το πρωί ξένος τραπεζίτης: «έχει πάρει φωτιά το σπίτι σας και η πυροσβεστική σας απάντησε ότι είναι καθ’ οδόν».

    ΚΑΗΚΕ Ο ΜΑΛΑΚΟΓΙΩΡΓΗΣ
    ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Κατά το Νίκο Μαζιώτη, "η διαφορά της δικατορίας με την κοινοβουλευτική δημοκρατία, είναι οτι η μεν στρατιωτική δικτατορία, επιβάλλεται κυριως με την ωμή βια, η δε δημοκρατία - σε εισαγωγικά- επιβάλλεται περισσότερο με το διανοητικό έλεγχο των πολιτών με όπλο τα ΜΜΕ, με την εξαπάτηση."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. 8.19μμ πολύ φτηνή προπαγάνδα κάνεις με αυτά που λες κάνεις μπαμ από χιλιόμετρα ότι δεν ψήφισες την παρούσα κυβέρνηση.Αυτοδιαψεύδεσαι αμετανόητε δεξιέ τώρα ανακάλυψες ότι αυτόν που ψήφισες δεν δούλεψε ποτέ?μήπως εννοείς τον κουρασμένο?
    Πόσο μαλάκας μπορεί να είσαι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΧΑΣΕ ΕΝΑ ΑΥΡΙΑΝΟ ΨΗΦΟΦΟΡΟ.
    ΤΙ ΚΡΙΜΑ ΡΕ .....ΓΙΔΙ ΡΑΓΚΟΥΣΗ !

    Συνελήφθη 17χρονος Αφγανός για το φόνο της 58χρονης ξενοδόχου

    Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται ένας 17χρονος, φερόμενος ως δράστης του στυγερού εγκλήματος που διεπράχθη τα ξημερώματα της Δευτέρας στη Σκιάθο, με θύμα μία 58χρονη, ιδιοκτήτρια ξενοδοχείου...

    Όπως έγινε γνωστό, οι αστυνομικοί κατάφεραν, νωρίς το απόγευμα της Τρίτης, να εντοπίσουν και να συλλάβουν, το νεαρό Αφγανό σε ορεινή περιοχή του νησιού, όπου είχε αναζητήσει καταφύγιο προκειμένου να αποφύγει τη σύλληψη. Είχε προηγηθεί μεγάλη κινητοποίηση των τοπικών αστυνομικών αρχών με τη συνδρομή κλιμακίου αστυνομικών από το Βόλο.

    Ο συλληφθείς φέρεται να είχε οικονομικές διαφορές με την 58χρονη γυναίκα, στην επιχείρηση της οποίας εργαζόταν τον τελευταίο χρόνο.

    Τα ξημερώματα τα Δευτέρας, ο κατηγορούμενος άρπαξε ένα τσεκούρι με το οποίο χτύπησε θανάσιμα την άτυχη γυναίκα, την ώρα που αυτή κοιμόταν. Στη συνέχεια τραυμάτισε σοβαρά τον 63χρονο σύζυγο του θύματος και ελαφρά την 20χρονη κόρη τους, η οποία αναγνώρισε το δράστη.

    ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΕΤΕ ΤΟ ΣΟΙ ΤΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ
    ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΑΤΡΕΦΤΕΙ Η ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ ΤΟΥΣ. ΑΠΟ ΤΟ ΓΙΟ ΤΟΥΣ.
    ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. .."Η απόφαση της 25ης Μαρτίου και η εξειδίκευση της λίγες ημέρες μετά, δίνουν στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο ρυθμιστικό λόγο και αρμοδιότητες. Έτσι ο μηχανισμός εισάγει την λογική και τις πρακτικές του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου στην καρδιά της Ευρώπης, αδιαφορώντας για τις παταγώδεις αποτυχίες που είχε στο πρόσφατο παρελθόν και την κοινωνική και οικονομική κατάρρευση που επέβαλλε σε όσες χώρες εφήρμοσε την «τεχνογνωσία» του. Αυτή η «τεχνογνωσία» αφορά κατεδάφιση κοινωνικών κατακτήσεων, ραγδαίων ιδιωτικοποιήσεων και συμπίεσης των μισθών.

    Η συνταγή του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, σε συνδυασμό με την εισοδηματική πολιτική που εφαρμόζει η κυβέρνηση, θα οδηγήσουν τη χώρα σε βαθιά ύφεση, η οποία θα έχει διάρκεια πολλαπλάσια από αυτήν που υπολογίζει η κυβέρνηση. Επειδή η κοινωνία δοκιμάζεται από τα αλλεπάλληλα κύματα μέτρων της κυβέρνησης, επειδή η πείρα άλλων χωρών διδάσκει ότι το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο δεν διστάζει να επιβάλλει πρόσθετα μέτρα όταν αυτό κρίνει,

    Ερωτάται ο κ. Πρωθυπουργός

    · Ποιες εκτιμά ότι θα είναι οι συνέπειες των μέτρων και της ανάμειξης του ΔΝΤ στις προοπτικές ανάπτυξης της χώρας;

    · Δεσμεύεται η κυβέρνηση ότι δεν θα λάβει πρόσθετα επώδυνα μέτρα, που θα συρρικνώσουν περισσότερο το εισόδημα των εργαζομένων και θα κατεδαφίσουν το κοινωνικό κράτος;

    · Σχεδιάζει πρόγραμμα επίσπευσης ιδιωτικοποιήσεων και εκποίησης της δημόσιας περιουσίας που υπολογίζεται πάνω από 300 δις ευρώ;

    · Πως νομιμοποιείται η κυβέρνηση να υπαγάγει την χώρα στο ΔΝΤ, χωρίς συζήτηση στη Βουλή, και χωρίς να έχει τέτοια εντολή από το εκλογικό σώμα;"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ο Γιωργάκης ειναι κλασσική περίπτωση ανίκανου απατεώνα , ενας πανβλάκας που μόνο η μάνα του πίστευε οτι θα κυβερνούσε την χώρα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Υστερα ΞΥΠΝΗΣΕΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ο Γιώργος θα έπρεπε να συλλυφθεί αμέσως για διασπάθιση δημοσίου χρήματος.

    Αντί να καλέσει αμέσως το ΔΝΤ και να δανειστεί με 3%, δανείζεται από τις αγορές με 7% προκειμένου να μην λερώσει το ονομά του.

    Δηλαδή για την ματαιοδοξία του, θα πληρώσουμε πάνω από 2 δίς διαφορά επιτοκίων μόνο για φέτος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. _________________________________

    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Η ΑΛΗΤ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
    ΤΟΣΟΥΣ ΜΗΝΕΣ

    ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
    ΜΕΣΩ ΛΗΣΤΡΙΚΩΝ ΕΠΙΤΟΚΙΩΝ-ΜΙΖΩΝ
    (ΟΣΟ ΤΟ ΑΕΠ ΕΝΟΣ ΧΡΟΝΟΥ)
    ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΥΛΗΜΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ
    ΣΤΟ Δ.Ν.Τ. ΤΩΝ ΗΠΑ
    (ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΒΑΣΙΚΗ ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ Ε.Ε.)

    ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΠΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ
    ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.
    ___________________________________

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Οι πασόκοι μιλάνε. Περίεργο. Συνήθως είτε μασάνε τα κλεμμένα είτε έχουν την πούτσα στο στόμα. Τις περισσότερες δε φορές κάνουν και τα δύο ταυτόχρονα εμπνευσμένοι από τη μεγάλη ιέρεια της πίπας και της κλοπής (Σχολή καρριέρας) Μιμή Λιάνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. kai poios 8a paei re esy h o mpoulis;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΡΟΥΦΑ ΤΟ ΑΥΓΟ ΣΟΥ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΜΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ, ΔΥΟ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. 13 Απρ 2010 8:58:00 μ.μ.
    13 Απρ 2010 9:13:00 μ.μ.

    ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ Ε ???
    ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ, ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ????
    ΟΤΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 10-20 ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΩ ΜΑΖΙ ΜΟΥ, ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΟΤΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ....
    ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΟΥ ΜΟΣΤΡΑΡΕΤΕ ΣΑΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΟΤΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ?!?!?!?
    ΘΑ ΦΑΤΕ ΤΟΣΟ ΜΑΥΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΝΥΧΤΩΣΕ .....
    ΞΕΚΩΛΙΑΡΙΚΑ .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ζόρια, μεγάλα ζόρια στα δεξιά λαμόγια βλέπω.

    Κάθε μήνας που περνάει ανεβαίνει η διαφορά και έχουν χάσει την μπάλα, παραμιλάνε με τον 'γιωργάκη' που τους άλλαξε τα φώτα χαχαχα.

    Δεν πειράζει δεξιούληδες, κουράγιο. Τα πρώτα 20 χρόνια ΠΑΣΟΚ είναι δύσκολα, μετά θα συνηθήσετε στις φάπες και θα αρχίσετε να γλύφετε εκεί που φτύνατε μέχρι χτες μπας και βολευτείτε πουθενά και ξαναρχίσετε το φαγοπότι.

    Ζήτω η Νέα Νέα Κλεφτωκρατια και τα λαμόγια της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ
    ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Oι Αμερικάνοι και οι Γερμανοί ψάχνανε εναν μαλάκα ανθέλληνα για να κυβερνήσουν και να αλλοιώσουν τον οικονομικό και κοινωνικό ιστό της χώρας , βρήκανε τον Γιωργάκη που στην αρχή δεν τούς εβγαινε με τίποτα , τελείως ηλίθιο το παιδί , μόνο τσελάτο και ποδήλατο , με την βοήθεια ομως του αλλου μπούλη , τον κατσικοφάγο , φεύ ηρθε το φώς !!! ο ποδηλάτης πρωθυπουργός , το γέλιο της Ευρώπης στην εξουσία , ο κωπηλάτης , ποδηλάτης στο πηδάλιο της χώρας , η αποθέωση του τίποτα . Να μας ζήσει να τον χαιρόμαστε και να κάνει τις επόμενες γενειές να γελάνε λιγάκι με τα εκατομμύρια του χρέους που θα πληρώνουν !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. "Εκεί στο Ιπποκράτειο:Είστε ΠΑΣΟΚ το καταλάβαμε!"

    "Έ Λ Ε Ο Σ
    Είναι δυνατόν να πηγαίνεις στο λογιστήριο του νοσοκομείου Ιπποκράτειο Αθηνών και να βλέπεις κρεμασμένη τη φωτογραφία του γιώργο παπανδρέου και το σήμα του ΠΑΣΟΚ???? Έλεος.

    Και σα να μην έφτανε ...
    αυτό οι κυρίες που "εργάζονται" εκεί κάθε άλλο παρά εξυπηρετούν.Έκατσα ακριβώς 30 λεπτά και περίμενα για μια σφραγίδα δίοτι οι 3 κυρίες είχαν σοβαρότατο κουτσομπολιό να αναλύσουν....Αυτά βλέπουν οι ξένοι και μας έχουν ξετινάξει...Για άλλη μια φορά ΈΛΕΟΣ!!!"

    ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
    Αναρτήθηκε από troktiko.

    ΕΙΔΕΣ ΚΑΤΑΜΑΤΑ ΤΑ ΖΩΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΕ
    ΔΡΑΣΗ..ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΟΥΡΒΑΝΑ.
    ΠΩΣ ΤΟΝ ΑΡΜΕΓΟΥΝ - ΤΟΝ ΑΡΜΕΓΑ
    ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΕΟΚΟΠΟΥΝ.
    Α Λ Η Τ Α Ρ Α Δ Ε Σ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑ.
    ΖΩΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Το πασοκ θα σας τον φοράει για μια 30ετια ακόμα, μεταναστεύστε ακροδεξιοί και κωλοαριστερούλιδες, ΠΑΣΟΚ for ever

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ποιος ...βούτηξε ρε ΠΑΣΟΚΟΙ
    τΟν πίνακα από το γραφείο του πρωθυπουργού; Που τον πήγαν;

    ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΗΓΑΝ ΟΕΟ;

    Που πήγε ρε παιδιά τελικά ο πίνακας που βρισκόταν πίσω
    από το πρωθυπουργικό γραφείο; Τι είναι αυτός ο μπλε πίνακας ανακοινώσεων πίσω από τον πρωθυπουργό;

    Συγκεκριμένα, έλειπε ο...
    πίνακας ελαιογραφία «η Ελλάς ευγνωμονούσα», που φιλοτέχνησε ο Θεόδωρος Βρυζάκης το 1858. Στον πίνακα αυτό εικονίζονται κάτω από την γυναίκα που συμβολίζει την Ελλάδα.

    Οι μορφές πρωταγωνιστών του Αγώνα για την Ανεξαρτησία, μεταξύ των οποίων οι Ρήγας Φεραίος, Αλέξανδρος Υψηλάντης, Θεόδωρος Κολοκοτρώνης, Γεώργιος Καραϊσκάκης και άλλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Οι πραγματικοί στόχοι της Bilderberg έχουν αποσαφηνιστεί με ακρίβεια από πολλά έγκυρα δημοσιογραφικά όργανα:

    • Κατά τους Times του Λονδίνου, η Bilderberg είναι «μια συνωμοτικά οργανωμένη κλίκα των πλουσιότερων ατόμων, με τη μεγαλύτερη οικονομική και πολιτική ισχύ και επίδραση στη Δύση, που συναντιούνται τακτικά υπό συνθήκες άκρας μυστικότητας και σχεδιάζουν τις εξελίξεις που, αργότερα, διαπιστώνεται ότι συμβαίνουν» (The Times, 12-7-1977).

    • Κατά το περιοδικό Europeo: «Η Bilderberg αποτελεί μια παγκόσμια κυβέρνηση που καπελώνει τις εθνικές κυβερνήσεις» (Europeo, 15-10-1975)

    • Κατά τη γαλλική εφημερίδα Quotidien de Paris: «Επιδίωξη των μελών της Bilderberg είναι η εγκαθίδρυση αποτελεσματικής κυριαρχίας σε διάφορα σημεία του κόσμου με τη μεσολάβηση κυβερνήσεων- ανδρεικέλων που κατευθύνονται από πολιτικούς του κάτω πατώματος (των παρασκηνίων).»

    3. ΕΠΙΛΟΓΟΣ

    Κατά την εκτίμησή μου, όταν τεθεί θέμα αντικατάστασης των σημερινών αρχηγών της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ (Καραμανλή και Παπανδρέου), πράγμα που διαφαίνεται στον ορίζοντα, το δίκτυο των συμφερόντων που εκφράζει η Λέσχη Bilderberg θα στηρίξει Άννα Διαμαντοπούλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ουαάουυυυυυ Καψαμπέλη.....
    χιιχχιιιιι..χαχαχαααα..χοχοοχοοο,,

    Η Παναγιωταρέα κάνει αγωγές σε δυο δημοσιογράφους
    Για τα υπέρογκα συμβόλαια που έχε στην ΕΡΤ.

    Δεν φτάνει τόσα που βγάζει η Παναγιωταρέα, ζητάει και 150.000 ευρώ με αγωγή της από δύο δημοσιογράφους, τον διευθυντή του τηλεοπτικού σταθμού «Extra Channel 3» Γεράσιμου Γιομπαζολιά και τον Γιάννη Παπαγιάννη.________________

    Ο λόγος είναι τα όσα προβλήθηκαν μέσα από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού για την ίδια.

    Σύμφωνα με την αγωγή που κατέθεσε η Άννα Παναγιωταρέα...
    «Κατά τα από 5/1/2010, 6/1/2010, 7/1/2010,8/1/2010 και 21/1/2010 δελτία της εκπομπής ‘Αποκαλυπτικό δελτίο’ ο τρίτος εναγόμενος (Γιάννης Παπαγιάννης) παίρνοντας ως αφορμή τους μισθούς που λαμβάνουν οι εργαζόμενοι στη δημόσια τηλεόραση ως δημοσιογράφοι, αναφέρθηκε πλειστάκις στο πρόσωπό μου χρησιμοποιώντας απαξιωτικούς, μειωτικούς και εξυβριστικούς χαρακτηρισμούς και διέδωσε ψευδή, συκοφαντικά και ανυπόστατα γεγονότα, προσβάλλοντας έτσι με τον πλέον βάναυσο τρόπο την τιμή, την υπόληψη, ,την αξιοπρέπειά μου, την επαγγελματική μου αξιοπιστία και επάρκεια τόσο ως δημοσιογράφου όσο και ως αναπληρώτριας καθηγήτριας Δημοσιογραφίας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης».

    Πάει το μαγαζί Καψαμπέλη, θα το πάρει Η Παναγιώταινα !!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. kala aytoi oi dexioi adexioi exoun thrasos se pleonasma
    pate kala reeeee lete na fygei ogiorgos kai na erthei pali o sapiokoilias pou den ekane tipota alo apo to na paizei playtation?
    E den pate kala

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. 11ος ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΩΤΕΡΟΣ
    Για να πέσει η Κυβέρνηση Μπουρδέλο.
    ______________________________

    ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΩΡΑ !!!!!
    ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΧΟΙΡΟΜΕΡΙ.
    ΤΟ ΓΟΥΡΟΥΝΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟ.
    --------------------------------
    Και αλλογενείς θα γίνονται δεκτοί στις στρατιωτικές σχολές

    Δικαίωμα εισαγωγής στις Ανώτερες και Ανώτατες Στρατιωτικές Σχολές θα έχουν πλέον και αλλογενείς, όσοι δηλαδή βρίσκονται στην Ελλάδα και κατάγονται από άλλα έθνη, εφόσον αποκτήσουν την ελληνική ιθαγένεια.

    Η...σχετική εγκύκλιος του διαγωνισμού για την επιλογή των σπουδαστών αναμένεται να υπογραφεί σύντομα από τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Ευάγγελο Βενιζέλο.

    Όπως αναφέρεται στην εγκύκλιο, δεκτοί γίνονται και ομογενείς υποψήφιοι που δεν έχουν την ελληνική ιθαγένεια, την οποία όμως αποκτούν χωρίς άλλη διατύπωση, εφόσον εισαχθούν.

    "ΩΡΑΙΟΤΑΤΑ" !!!!
    ΑΜΕΛΕΤΗΤΟ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ
    ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΠΟΥΛΗΤΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
    ΑΙΣΧΟΣ ΡΕ ΖΩΟ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ
    --------------------------------

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Θα συμφωνούσα φίλε μου με τα περισσότερα από αυτά που γράφεις, αλλά αυτό που με κάνει λίγο διστακτικό είναι το ονοματεπώνυμό σου.
    Αυτό που σε σώζει είναι το πατρώνυμο σου. Π και όχι Ρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση