GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θα μπορούσε να είναι μήνυμα από την ΟΝΝΕΔ Μεγάλης Βρετανίας...

Του Δεξιού Είρωνα Για όσους ξεχνάνε τα λόγια του ίδιου του Εθνάρχη, να τους θυμίσω πως ο ίδιος τοποθέτησε ιδεολογικά την παράταξη «πέρα και ...

Του Δεξιού Είρωνα

Για όσους ξεχνάνε τα λόγια του ίδιου του Εθνάρχη, να τους θυμίσω πως ο ίδιος τοποθέτησε ιδεολογικά την παράταξη «πέρα και πάνω από τις παραπλανητικές ετικέτες της Δεξιάς, του Κέντρου και της Αριστεράς».
Ο Εθνάρχης ονειρεύτηκε μια παράταξη η οποία «είναι η κίνηση που επιλέγει και συντηρεί από την παράδοση ΜΟΝΟ όσα ο χρόνος απέδειξε σωστά και χρήσιμα».
Μια παράταξη η οποία «προχωρεί διαρκώς με μεγάλα, τολμηρά αλλά και...

ασφαλή βήματα στις νέες διαρκώς εξελισσόμενες συνθήκες»....
Μια Νέα Δημοκρατία η οποία «αγνοεί τις διενέξεις και τους διχασμούς του παρελθόντος - που τόσα δεινά επεσώρευσαν στον τόπο μας - και προσανατολίζεται στα ευρύτερα δυνατά σχήματα εθνικής ενότητος».
Μια παράταξη η οποία να μπορεί να «ζητεί για την πραγματοποίηση των σκοπών της την συνεργασία του ελληνικού λαού και ιδιαίτερα της νέας γενιάς».
Σήμερα, ο Κώστας Χατζής είναι αυτός που αγγίζει αυτό που πολλοί πριν κάποια χρόνια θεωρούσαμε θαύμα. Το άνοιγμα της ΟΝΝΕΔ στην κοινωνία και την εκλογή του προέδρου από τη βάση.
Ο Κώστας είναι ο επαρχιώτης, εκτός Αθηνών, εκτός του σκληρού κατεστημένου της ΟΝΝΕΔ που έβαλε χιλιάδες Οννεδίτες στο περιθώριο.
Ο Κώστας είναι ο απλός ΔΑΠίτης, ο απλός Οννεδίτης, που πέρασε με επιτυχία από όποια θέση κλήθηκε να υπηρετήσει στην οργάνωση.
Ο Κώστας είναι ένας από εμάς, που πέτυχε και του αξίζει να αναλάβει την προεδρία της ΟΝΝΕΔ.
Ο Κώστας δεν είναι ούτε αλεξίπτωτο, ούτε φυτεμένος. Είναι αυτόφωτος και η πορεία του είναι εγγύηση για την Ενότητα και το Μέλλον της ΟΝΝΕΔ.
Ο Κώστας είναι Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ υποψήφιος για την προεδρία της ΟΝΝΕΔ, ο οποίος έχει ταχθεί κατηγορηματικά και μάχεται υπέρ του δικαιώματος ψήφου των οργανώσεων εξωτερικού, αρκεί να τηρηθούν τα προσχήματα και να μην καθοδηγηθούν οι 40 ψήφοι των εκεί οννεδιτών.
Το αντίστροφο και original βρίσκεται εδώ:
http://phileleftheros.blogspot.com/2010/04/blog-post_597.html

6 σχόλια

  1. Τι προσφερε ο εθναρχης στην χωρα αυτη?
    Την βαση για τους κλεφτες και απατεωνες που ηρθαν τιποτα αλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΓΚΡΕΜΙΖΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ, ΡΟΥΦΑΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΜΥΖΑ ΤΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΜΑΣ, Ο ΠΡΑΚΤΟΡΙΣΚΟΣ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΘΕΙ ΤΟ ΑΡΡΩΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ.
    ΡΕ ΠΑΠΑΡΑ, ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΚΑ ΤΣΑΝΕΛ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΡΟΠΑΓΑΔΑ. ΣΤΗ ΜΠΛΟΓΚΟΣΦΑΙΡΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΟΙ ΨΑΓΜΕΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΧΙ ΤΑ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΖΑΝ ΤΙΣ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΟΦΥΛΛΑΔΕΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΣ.
    ΟΡΣΕ ΝΑ ΜΗ ΣΤΑ ΧΡΩΣΤΑΩ ΠΡΑΚΤΟΡΙΣΚΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δηλαδή έχουμε μια Ευρώπη η οποία είναι σε ύφεση και αδυνατεί να την αντιμετωπίσει,
    ==
    Ρε πουστη οι πασοκοσκυλαιοι ,λεγαν πριν οτι δεν ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΡΙΣΗ!!

    Κανω λαθος??

    έχουμε τα απομεινάρια των αργυραμοιβών της Lehman Brothers να επιτίθενται στον ασθενή ευρωπαϊκό γίγαντα
    ==
    Μπα! αυτη χερωκοπησε ρε πουστη,μετα τον διεθνη αντικτυπο που ειχε το .."σκανδαλο μαρκογιαννακη!!!"
    8-9 μηνες μετα .."αποκαλυψατε" ρε σιχαμενα σκυλια,,, βγαζοντας στην τι βι ενα βοδι στην εμφανιση και στο εγκεφαλο με .."..Ηχητικο ντοκουμεντο!"!!!
    οτι αποκαλεσε .."αγραμματο" !!! ρε ..αγραμματο!! την λινατσα του αρειου παγου!!!
    Και τον φαγατε!!

    Αυτο ομως το γεγονος ειχε επιπτωσεις και στην ..αμερικανικη κοινη γνωμη!!
    ΜΟΛΙΣ το εμαθε απεσυρε τις οικονομιες του -καταθεσεις του ο αμερικανος και η Lehmann Brothers χρεωκοπησε !!!
    Τετοιο σκανδαλο,μπορουσε να το αντεξει??

    μέσω του επίσης ασθενούς κοινού νομίσματος κι έχουμε και τον Έλληνα Πρωθυπουργό, τον Γιώργο Παπανδρέου,
    ==
    Βλακα γιοργος,βλακογιοργο...

    με ενεργητικότητα να εξηγεί, με κατανοητό τρόπο, σε όλους τους άλλους ποια είναι τα ελληνικά συμφέροντα και να προσπαθεί να τα προασπίσει με αυτόν τον τρόπο.
    ==
    Ασε ρε πουστη γαμω το αντιχριστο σου παλιομαλακα....

    6 μηνες γαμω το αντιχριστο σου ,ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΣΕ την δανειοληπτικη ικανοτητα της Ελλαδος!!!
    ΚΑΝΕΙΣ!!!!! ρε πουστη να σε ειχα μπροστα μου να σε κοψω με το αλυσοπριονο....

    ΚΑΝΕΙΣ δεν μιλουσε για .."σπρεντς"!!

    Εσεις τα σκυλια του πασοκ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΑΤΕ την κυβερνηση της Ν.Δ(του κ.καραμανλη,οπως ελεγε και το βλακογιοοργο) οτι ..ΔΑΝΕΙΖΟΤΑΝ!!!!!!
    Ρε τζογλανια..
    Στον κοσμο σας ζειτε??

    Μαλλον.

    Τι λες ρε τζογλανι,αμα ζητησω ΑΜΕΣΗ εκτελεση πασοκοσκυλαιων ,θα ειμαι .."δεξιος"????


    Πουστηδες ,βρηκατε και τα κλανετε ...

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΤΟ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΟ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μια γυναίκα μύθος η Άντα στο μιούζικαλ της χρονιάς

    Ένα μιούζικαλ - θρύλος στο θέατρο "Μπάντμιγκτον"....

    "Η Άντα,η γυναίκα- μύθος που μας έβαλε στο ΔΝΤ"

    Από 13-30 Μαίου στο "Μπάντμιγκτον".
    Η πρώτη γυναίκα που έζησε το δράμα, το δάκρυ και όλο το παρασκήνιο για να ...

    οδηγηθούμε στο ΔΝΤ.
    Ποια Εβίτα Περόν και κολοκύθια τούμπανα; Έχουμε την Άντα και διαφημίζουμε άλλες;

    Πάμε...λαέ του Πασοκ..πάμε..
    ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ
    ΠΑΡΑΚΑΛΩ !
    Ο Γιωργάκης σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Στο Πασόκ κάνουν αυτό που πάντα ήξεραν να κάνουν: Κοροϊδεύουν τον κόσμο”
    Καλά κάνουν αυτοί και κερδίζουν χρόνο. Εμείς όμως γιατί πρέπει να τον χάνουμε........;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *