GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πωλείται...

10 σχόλια

  1. PASOK........DNT !
    Σαν σήμερα οι Γερμανοί έμπαιναν ως κατακτητές στην Αθήνα.

    Η Πηνελόπη Δέλτα, προγιαγιά του Α. Σαμαρά, αυτοκτονούσε μην αντέχοντας να βλέπει τη χώρα της κατακτημένη.
    Ας αναρωτηθούμε όλοι τι έκανε ο παππούς του αντιπροέδρου κάποιας κυβέρνησης που δε δέχεται μαθήματα από τον κ. Σαμαρά.
    Ίσως αυτό να μας βοηθήσει να ερμηνεύσουμε τη στάση κάποιων έναντι των οικονομικών κατακτητών του σήμερα. . . Έτσι δε θα σπεύδουμε να δαιμονοποιούμε τους κατακτητές και τους Κουϊσλινγκ τους βεβαίως βεβαίως . . .

    Και φυσικά είναι πρωτοφανές το φαινόμενο ενός πρωθυπουργού όπως ο ΓΑΠ που μιλώντας σήμερα στην ΚΟ του ΠΑΣΟΚ ζήτησε συναίνεση χωρις να αναφερθεί ούτε με μια λέξη και στις δικές του ευθύνες και στις διαχρονικές του ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χ Α Ρ Ι Ζ Ε Τ Α Ι

    ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ

    Π Ω Λ Ο Υ Ν Τ Α Ι
    ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗΣ !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. «Αυτή την "δουλειά" δεν ξεκινήσαμε να την κάνουμε για τα χρήματα...Δώσαμε εξετάσεις για να μπούμε στην Σχολή Ικάρων γνωρίζοντας ότι θα στερηθούμε 4 από τα καλύτερα χρόνια ενός εφήβου (τα φοιτητικά) κλεισμένοι μέσα σε ένα στρατόπεδο...το τίμημα του να κάνουμε αυτό που αγαπάμε, αυτό που λατρεύουμε... να πετάξουμε μια μέρα πάνω από το Αιγαίο.

    Δεν περιμένουμε να γίνουμε πλούσιοι από αυτό. Το μόνο που ζητήσαμε είναι να υπάρχει ηρεμία στην προσωπική και οικογενειακή ζωή μας ώστε να αφοσιωθούμε ψυχή τε και σώματι στην προσφορά στην πατρίδα και το κοινωνικό σύνολο να αφοσιωθούμε στην
    λατρεία μας... στην "δουλειά" μας.

    Σε μια "δουλειά" που πριν φύγουμε το πρωί φιλάμε την οικογένεια και πάμε για απογείωση.

    Σε μια "δουλειά" που στο αεροδρόμιο αφήνουμε τα κλειδιά πάνω στο αυτοκίνητο για να μην χρειαστεί αργότερα να σπάσει κάποιος το παράθυρο του οδηγού για να το γυρίσει στα σπίτια μας.

    Σε μια δουλειά που ούτως ή αλλιώς τα λεφτά ΗΔΗ έφταναν οριακά για να συντηρήσω την οικογένεια μου με την γυναίκα μου να δουλεύει και εκείνη. Η "σπάταλη" ζωή μας; Ένα στεγαστικό δάνειο όλο κι όλο για να έχουμε το δικό μας σπίτι....

    Θα κάναμε ευχαρίστως κύριοι και δεύτερη δουλειά για να μην τους λείψει τίποτα. Δεν προλαβαίνομε όμως όταν 6 μήνες τον χρόνο λείπω για υπηρεσίες σε νησιά του Ανατολικού Αιγαίου.

    Το να βάλουμε όλοι το χέρι στην τσέπη φαντάζει δίκαιο. Δεν είναι όμως ρεαλιστικό και δυστυχώς δεν είναι εφαρμόσιμο για όλους. Εμείς θα συνεχίσουμε να πετάμε ακόμα και με 100% μείωση μισθού, ακόμα κι αν "κλείσουν" τα σπίτια μας. Ο λόγος; Η εξάρτηση της πτήσης, η υπερηφάνεια της προσφοράς όχι στο κράτος (αυτό το έχουμε σιχαθεί προ πολλού) μα στις πέτρες αυτού του τόπου» το "πανί" στο οποίο ορκιστήκαμε, και την ευγνωμοσύνη στα μάτια του πατέρα που σώθηκε το παιδί του ή του αγρότη που δεν κάηκε το σπίτι του...

    Μην φοβάστε κύριοι ακόμη και με την χθεσινή "λευκή απεργία" ("απεργία" στην οποία όλες οι ετοιμότητες ήταν όπως κάθε μέρα στο100%). Τα scramble ήταν στον αέρα σε λιγότερο από 2 λεπτά ,τα μεταγωγικά επιχειρούσαν σε αεροδιακομιδές και τα ελικόπτερα συνέχιζαν να σέρνονται πάνω από τα κύματα για να σώζουν ναυαγούς και λαθρομετανάστες με καιρούς που ούτε να τους περιγράψετε δεν μπορείτε.

    Μόνο μια χάρη από όλους εμάς... αύριο το πρωί , σπαταλήστε 2 μόνο λεπτά από τον χρόνο σας και φέρτε στο μυαλό σας κάποιους που δεν είναι πλέον μαζί μας... κάποιους που απογειώθηκαν χωρίς ποτέ να προσγειωθούν... κάποιους που το κράτος και οι κοινή γνώμη τους θυμήθηκε και τους ονόμασε ΉΡΩΕΣ μετά το θάνατό τους... αλλά πριν από αυτόν ήταν απλά.... ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΆΛΛΗΛΟΙ...

    Σπαταλήστε 2 λεπτά για να κοιταχτείτε στον καθρέφτη. Αν δεν καταλάβετε τίποτα.......χαλάλι σας! Έτσι κι αλλιώς από ψηλά δεν φαίνεστε καθόλου...»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΘΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ (ΠΟΛΥΖΩΓΟΠΟΥΛΟ, ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ, ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑ, ΠΑΠΟΥΤΣΗ ΚΑΙ ΤΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ),ΠΟΣΟ ΘΑ ΜΑΣ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙΣ ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΩΡΓΑΚΗ.......................

    ΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΘΕΙΤΕ ΠΡΑΙΤΩΡΙΑΝΟΙ ΤΟΥ ΣΑΠΙΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΠΟΥ ΚΤΗΣΑΤΕ.
    ΟΥΣΤ............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ ΘΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

    ΕΝΤΟΝΕΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ

    Η τραγικη αδυναμία της κυβέρνησης να ελεγξει την οικονομικη κατάσταση της χώρας οδηγει τον πρωθυπουργό σε παραίτηση και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας σε διαβουλευσεις για κυβέρνηση εθνικης ενοτητας.Από καλα πληροφορημένη πηγή ο κ.Παπανδρέου δεν επιθυμει να λάβει μέρος στο νέο κυβερνητικό σχηματισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. είναι το ΔΝΤ..ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΠΟΚΟΥΜΠΙ ΤΩΝ troktiκών..ΠΑΣΟΚ.

    Εργολάβοι, καναλάρχες, «δημοσιογραφικά» πεκινουά και πολιτικοί – εργοδηγοί των νταβαντζήδων, βλέπουν το σύστημα τους να ξηλώνεται, σαν παλιό «Τράμπαντ» που του ‘σπασε το χειρόφρενο.
    Κι αυτοί είναι μέσα.
    Κι όπως πάει ακυβέρνητο στην κατηφόρα και χοροπηδάει στις λακκούβες της χρεωκοπίας, του φεύγουν ρόδες, τάσια, κρεμασμένες πόρτες. Ότι φάγανε κι ήπιανε τους έχει ανέβει στο λαιμό κι ο γκρεμός χάσκει.

    Έτσι είναι, σήμερα πίνεις τον εσπρέσσο στη «Βιβλιοθήκη» με το μικρό δαχτυλάκι τεντωμένο και τώρα ξαφνικά, όχι μόνο στέρεψε το κρατικό χρήμα που δανειζόντουσαν 30 χρόνια τα κορόϊδα για να στ’ ακουμπάνε αλλά σε πήρανε και χαμπάρι, «αριστερέ» και «δεξιέ» μου εργολάβε, προμηθευτή και διανοούμενε.

    Κι απ’ έξω θα γυρίζουν σε λίγο με τις μαλτεζόπλακες και τους λοστούς στα χέρια οι νοικοκυραίοι, που ως γνωστόν, έχουν πιο βαρύ χέρι από τις συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ και τους φίλους της Ρούπα.

    Η απονομιμοποίηση των πορτιέρηδων των ξένων, του ΠΑΣΟΚ – μπαρόκ, γίνεται πια με την ώρα.
    Δεν θα φύγουν ομαλά, διαπιστώνοντας την φθορά και προσφεύγοντας σ’ εκλογές.

    Θα μπει ο Γιώργος νύχτα στο κανώ και πριν ανοιχτεί στο πέλαγος θα πετάξει τα κλειδιά στην παραλία. Γι’ αυτό πήγε στο Καστελόριζο, γιατί από κει είναι πιο κοντά. Αναγνώριση έκανε.
    ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ.Η ΧΟΥΝΤΑ ΠΑΣΟΚ-ΔΝΤ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. δεν παιρνουν δρομο οι αχρηστοι να ερθει μια οικουμενικη κυβερνηση?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το είπε στον αέρα ο Παπακωνσταντίνου... !!!!!!

    ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΩ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΕΠΕΙΔΗ ΑΚΟΜΑ ΤΑ... ΣΥΖΗΤΑΜΕ
    ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ

    Δεν έχει καμιά λογική αυτή η συμπεριφορά του Έλληνα πολιτικού. Τι θα πει έχω δεσμευτεί να μην ανακοινώσω τι συζητάμε με το ΔΝΤ, πριν λήξουν οι συζητήσεις;

    Έλληνας πολιτικός είστε κύριε Παπακωνσταντίνου και πρέπει αυτοί που σας ψήφισαν να.....γνωρίζουν τι τους περιμένει!

    Μην ξεχνάτε ποτέ ότι εμείς σας βάλαμε εκεί που είστε για να υπηρετείτε το συμφέρον μας.
    Έτσι απλά...
    Αν αυτά που αποφασίζετε δεν συνάδουν με το κοινό συμφέρον δεν υπάρχει λόγος να είστε εκεί που είστε! Σπάει το κοινωνικό συμβόλαιο... "

    - ΠΑΝΤΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΧΙΔΙ ΟΥΤΕ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ.... ΟΥΤΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΙΝΤΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙ !

    - ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
    ΤΟΝ ΔΡΟΥΤΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΜΠΟΥΚΗ !

    ΤΩΡΑ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ?
    Ότι μας γάμησαν και τους αρέσει !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κυβέρνηση χωρίς ελπίδα

    Παρακολουθούσα σήμερα την κατακρήμνιση του χρηματιστηρίου.

    Την εκτόξευση των spreads σε δυσθεώρητα ύψη.

    Αργότερα το απόγευμα άκουσα ότι η S&P υποβάθμισε τα ομόλογα του ελληνικού δημοσίου στην κατάσταση junk, δηλαδή σκουπίδια.

    Έκαναν την Ελλάδα σκουπίδι και περίγελο της οικουμένης!

    Οι εξ εσπερίας μαθητευόμενοι μάγοι!

    Και ενώ συνέβαιναν όλα αυτά τα δραματικά, ο κ. Παπανδρέου, μιλούσε στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ!

    Αν τον άκουγες, θα νόμιζες ότι ακόμα κάνει προεκλογική εκστρατεία!

    Αλήθεια, έχουν συναίσθηση τι δεινά προκάλεσαν στη χώρα, μόλις σε επτά μήνες διακυβέρνησης;

    Τους ενδιαφέρει;

    ΤΟΣΟ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΑ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ
    ΟΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΤΟΥ ΑΔΕΛΦΑΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΑΣΟΚ – Δύναμη Αλλαγής !

    Πράγματι, άλλαξε ο κατεστημένος παλαιοδεξιός όρος “Ψωροκώσταινα”.

    Έγινε “Ψωρογιώργαινα”.
    άλλαααααααααααααα
    ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ του πασοκ !!!!

    Σε δυσθεώρητα ύψη σκαρφάλωσε σήμερα το spread των ελληνικών 10ετών ομολόγων έναντι των αντίστοιχων γερμανικών, ξεπερνώντας τις 1.000 μονάδες βάσης για πρώτη φορά στην ιστορία, μία μέρα μετά την υποβάθμιση της...

    ΕΕΕ...ΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΓΟΜΑΡΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ !!!! ΑΚΡΟΓΙΑΛΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση