GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μήπως έχει δίκιο η Αλέκα;...

Από τον ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ -"Σε αυτή την οικονομική κρίση που περνάμε....ή θα πτωχεύσει η πλουτοκρατία ή θα πτωχεύσει ο λαός και ο...

Από τον ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ

-"Σε αυτή την οικονομική κρίση που περνάμε....ή θα πτωχεύσει η πλουτοκρατία ή θα πτωχεύσει ο λαός και οι εργαζόμενοι..."
-Τάδε έφη η Αλέκα στην ΝΕΤ [Κυριακή 11.4 10]
-Μήπως έχει δίκιο;

9 σχόλια

  1. Δε θα φτωχευσει κανενας!!

    φτωχευσε ο φιλελευθερισμος και ο κομουνισμος....
    ΠΟΤΕ Ο ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ!!!


    Υπαρχει λυση...την εχει ο δρ Κουτσουκος....

    ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΑΖΕΤΕ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΤΕ, Ο ΛΑΟΣ ΣΙΓΟΥΡΑ.
    ΕΝΑΣ ΤΕΩΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ - ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. φυσικά και έχει δίκαιο η γενική γραμματεύς του ΚΚΕ, πρέπει όλοι επιτέλους να καταλάβουμε ότι βρισκόμαστε στην εποχή του ιμπεριαλισμού που είναι το ύψιστο και τελευταίο στάδιο του καπιταλισμού με κύριο χαρακτηριστικό το πέρασμα από τον καπιταλισμό στον σοσιαλισμό. η μαρξιστική λενινιστική θεωρία είναι σωστή διότι μας οδηγεί μονο σε νίκες και μας οδηγεί σε νίκες διότι είναι σωστή. αυτή την φορα στο πλευρό μας είναι και οι λαθρομετανάστες, τα ταξικά μας αδέρφια. ζητω η διεθνής αλληλεγγύη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. -ΠΕΦΤΟΥΝ
    -ΑΚΡΙΔΙΑ
    -ΣΥΝΝΕΦΟ
    -ΚΑΗΜΕΝΟ
    -ΕΛΑΔΙΣΤΑΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. dem pantrevese re Aleka

    moni sou marazoses

    ante kalo gamo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το αν θα πτωχεύσουν οι πλούσιοι, εξαρτάτε από την έκβαση της εξεταστικής επιτροπής για το σκάνδαλο με τη Μ. Μ. Λαύρας στη Σκύρο και το πόσο θα αγγίξει πρώην και νυν μηρυκαστικούς αδηφάγους βουλευτές της χλόης των βοσκοτόπων της Σκύρου, και την υπό προστασία των συγγενών τους,, για τις διαχρονικές καταχρήσεις δημόσιας και δημοτικής περιουσίας, που εμπλέκονται και σε παραπολιτικοδικονομικές ίντριγκες προδικαστικών κυκλωμάτων.

    Θα ήταν ΠΟΛΥ ΤΟΛΜΗΡΑ προοδευτικό η προτροπή στάσης στου ημετέρους, οικειοθελούς παραίτησης συνέχισης διεκδικήσεων νομιμοποίησης πατρογονικών αμαρτημάτων, αλλά και μη παρεμβολή στο έργο της πυροσβεστικής για τις αιτίες των εξ αμελείας ή εκ προυμνείας πυρκαγιών στη Σκύρο.

    Αλλά και σιγά μην πονάει κανέναν η επιβαλλόμενη, εκ των χορτονομάκιδων, κατάσταση ΚΙΛΕΛΕΡ στη Σκύρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Άσε μας ρε Αλέκα, τι έχεις να προτείνεις εσύ... κατέντησες την αριστερά μηδενιστή των πάντων, και το ΠΑΣΟΚ εσαει κυβέρνηση, καλά σας λέει ο Πάγκαλος μικρομάγαζα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ORE AFTH THN KALIAKOYDA AKOMA EKEI THN EXOYNE AX AYTO TO PROLETARIATO DEN THA ERTH STHN EKSOYSIA KAPOTE OPOS KAPOTA KAPOTE TOTE THA GAMISI KAI O KO MUNISTIS ERGATHS MONO O KO MOUNISTIS OI ALOI ERGATES NA TOYS PAREI KAI NA TOYS SIKOSH.GIATI ORE DEN EINAI ENGEGRAMENOI STO KO MOUNISTIKO KOMA ALLA EXOYME KAI EKDORIO SIGNOMH EKDOTIRIO POU DOULEBOUN KO MUNISTES AKISTANOI GIA TO KOMMA TIPONOYME KAI OLLA TA PSIFOLOOK GIA OLOUS SE TIMES AKISTANIKES ME AGAPH SE OLOUS TOYS MOYNISTES.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. δίκιο έχει αλλά το χάνει με την τακτική της αποξένωσης από τα πραγματικά προβλήματα του λαού

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση