GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δεν έχουν σχέση με τους "Πυρήνες της Φωτιάς"...

Από το http://www.pressonice.blogspot.com/ Για προμήθεια κατοχή και παράδοση (η μάνα) εκρηκτικών υλών με σκοπό να τα χεησιμοποιήσουν σε κοι...

Από το http://www.pressonice.blogspot.com/

Για προμήθεια κατοχή και παράδοση (η μάνα) εκρηκτικών υλών με σκοπό να τα χεησιμοποιήσουν σε κοινό κίνδυνο κατηγορούνται οι 4 συλληφθέντες οι οποίοι οδηγήθηκαν σήμερα στην Ευελπίδων.
Δεν έχουν καμμία σχέση με τους Πυρήνες, ούτε κατηγορούνται βάσει του Αντιτρομοκρατικού Νόμου. Καμία σχέση. Για ακόμα μια φορά έγκυρα ΜΜΕ, portals και blogs που έπαιξαν λαθεμένα την είδηση πάτησαν μπανανόφλουδα! Και μάλιστα μεγάλη... Ας πρόσεχαν!

7 σχόλια

  1. Δεν θελουμε κυριε Μαζιωτη να μας σωσετε απο τον καπιταλισμο Τον γουσταρουμε Καλλιτερα ανισοτητα στη μασα παρα ισοτητα στη πεινα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όταν ο κ. Παπανδρέου έλεγε «λεφτά υπάρχουν», ήξερε τι έλεγε;

    α) Αν ήξερε και λεφτά υπήρχαν, τότε η ανεπάρκειά του είναι πρωτοφανής γιατί μέσα σε έξη μήνες διέλυσε τη χώρα!

    β) Αν ήξερε ότι λεφτά δεν υπήρχαν και έλεγε ότι υπάρχουν, τότε είναι ένας αδίστακτος δημαγωγός, ο οποίος υπέκλεψε την ψήφο του ελληνικού λαού και δεν νομιμοποιείται να κυβερνά διότι σφετερίστηκε την εξουσία.

    γ) Αν νόμιζε ότι λεφτά υπήρχαν, και κανένας δεν βρέθηκε να του πει ότι δεν υπήρχαν, τότε η αφέλεια του είναι απίστευτη και το επιτελείο του για τα πανηγύρια.

    δ) Αν ούτε νόμιζε, ούτε ήξερε, ούτε ενδιαφέρθηκε να μάθει, τι λεφτά υπήρχαν, τότε είναι εξαιρετικά επιπόλαιος και είναι επικίνδυνο να κρατάει στα χέρια του τις τύχες της πατρίδας μας .

    ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΦΕΡΕΓΓΥΟ ΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.

    ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ.

    Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΜΕΣΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΟΜΦΗΣ, ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΤΗ ΔΕΔΗΛΩΜΕΝΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 15 ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΖΙΩΤΗ.
    ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 35 ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ.
    ΣΑΠΙΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. προς τον πρώτο ανώνυμο που θέλει άλλοι να τρώνε κι άλλοι να πεινάνε:

    δε σε ρώτησε κανείς. προφανώς είσαι πολιτικό πρόβατο κι ως εκ τούτου έχουμε τη γνώμη σου χεσμένη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μήπως ο Ελληνικός Λαός την αποφράδα εκείνη ημέρα της 7-10-2009 έκανε την πιο σπουδαία και κρίσιμη ΛΑΘΟΣ επιλογή από συστάσεως του Ελληνικού Κράτους ;

    Ένας γιωργάκης που δυστυχώς έμεινε γιωργάκης “ποδοπατώντας” τα όνειρα που οι αφελής συμπατριώτες μας πίστεψαν και ως γνήσιο αμερικανάκι τα έκανε……..

    Δεν μπορούμε να πούμε πια πως “η Ελλάς ποτέ δεν πεθαίνει”, γιατί από τα χέρια και την ανικανότητα του ξενόφερτου και αμερικανοτραφή κ. Πρωθυπουργού μας καταλάβαμε τι εστί Σοσιαλλισμός του ΔΝΤ, και φιλολαικές πολιτικές της μείωσης των μισθών. (Που ο ίδιος τα αποκύρρησε μετα βδελιγμίας προεκλογικά).

    Ζήτω ο Μαυρογιαλούρος του 2010!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΗ ΧΟΥΝΤΑ
    ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ - ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ-ΑΛΗΤ ΠΑΣΟΚ.
    ___________________________________

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΙΣΣΑ ΚΑΙ ΠΟΥΠΟΥΛΑ ΣΤΟΥΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση