GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μια λύση χωρίς το ΔΝΤ...

Από την Ρουλα Τακη ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΑΣ ΜΟΥ ΛΥΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ Κάθομαι και σκέφτομαι , θα μου πείτε ότι σκέφτομαι πολύ, μια λύση χωρίς το ΔΝΤ. Για...

Από την Ρουλα Τακη

ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΑΣ ΜΟΥ ΛΥΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ
Κάθομαι και σκέφτομαι , θα μου πείτε ότι σκέφτομαι πολύ, μια λύση χωρίς το ΔΝΤ.
Γιατί ο Παπανδρέου δεν ζητά από τους ΄Ελληνες καταθέτες να δανείσουν την χώρα τους με 4% επιτόκιο για 5 χρόνια; Αφού στις Τράπεζες υπάρχουν καταθέσεις ύψους 300 δις ευρώ. Ποιος ΄Ελληνας θα αρνιόταν αφού έτσι κι αλλιώς παίρνει επιτόκιο 1% αν το παίρνει και αυτό; Κανένας. Λέω λοιπόν, λέω μήπως και δεν...

υπάρχουν ούτε οι καταθέσεις του ελληνικού λαού στις Τράπεζες και τα λεφτά του κόσμου έχουν γίνει αέρας. Γιατί αλλιώς πώς εξηγείται ότι ρευστό δεν υπάρχει και πρέπει να παραγγείλεις για δύο μέρες μετά ακόμη και 5.000 ευρώ....

41 σχόλια

 1. Γιατι το σχεδιο που μας ελεγε οτι εχει ειναι να μας βαλει στο Δ.Ν.Τ.Δεν τον ενδιεφερε ο λαος τον ενδιεφερε μονο να υπακουσει στις εντολες που ειχε.
  Τα λογια του περι διαφανειας και αλλες αστειοτητες ηταν για να παρει την εξουσια.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Πρώτον,το επιτόκιο προθεσμιακών καταθέσεων είναι γύρω στο 3,50% και περισσότερο....Δεύτερον,αυτό θα στερούσε την δυνατότητα απο τις τράπεζεσ να δανείσουν τις επιχειρήσεις.Αρα,αυτές θα έκλειναν,λόγω έλλειψης ρευστότητος.Και ασφαλώς θα υπάρξει αδυναμία χρηματοδότησης νέων επενδύσεων...
  Να μην πετάμε λοιπόν έυκολες λύσεις...Τις έχουν σκεφτεί πριν απο σένα πολλοί άλλοι....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Τι κοινό έχει ο Γιωργάκης με τις γαλοπούλες;

  Και οι δύο, τη βγάζουν δε τη βγάζουν μέχρι τα Χριστούγεννα!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΠΟΣΟ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ ΤΑΚΗ ΡΟΥΛΑ.
  ΓΙΑΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΛΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ.
  ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ.
  ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΛΑΟΣ .
  ΜΗΠΩΣ ΖΕΙΣ ΣΕ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ.
  ΜΗΠΩΣ.....

  ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΡΟΥΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ........

  ΕΝΑΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΣΚΕΦΤΟΜΕΝΟΣ....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Δυσκολα μας βαζεις τωρα....


  300 δις αερας

  ......

  εχει ζουμι η υποθεση....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. "ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ": ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΑΛΜΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

  Με τον «Καλλικράτη» κάνουμε πραγματικότητα μια από τις θεμελιώδεις προγραμματικές μας δεσμεύσεις. Στόχος μας να αποκτήσουμε επιτέλους το κράτος-νοικοκύρη που έχουμε ανάγκη.

  1. Ο «Καλλικράτης» αποτελεί στην πραγματικότητα μια από τις θεμελιώδεις προγραμματικές δεσμεύσεις της Κυβέρνησής μας. Εντάσσεται στο πλαίσιο μιας δέσμης μεγάλων τομών για τις οποίες η κυβέρνηση είχε προεκλογικά δεσμευθεί και που από την επόμενη μέρα των εκλογών υλοποιεί απαρέγκλιτα. Ο«Καλλικράτης» ενσωματώνει σε ένα νομοθέτημα εκατοντάδων άρθρων θεσμικές παρεμβάσεις που θα αντιστοιχούσαν στην πραγματικότητα σε 16 νομοσχέδια.

  - Τη χωροθεσία των νέων Δήμων σε όλη τη χώρα.

  - Τη συγκρότηση των Περιφερειών με την κατάργηση των Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων και Επαρχείων.

  - Τη συγκρότηση αποκεντρωμένων Διοικήσεων με τη συγχώνευση των κρατικών Περιφερειών.

  - Τη μεταφορά σημαντικών αρμοδιοτήτων της Δευτεροβάθμιας Αυτοδιοίκησης στους Δήμους.

  - Την εισαγωγή ενός νέου συστήματος διακυβέρνησης των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης με την εισαγωγή και νέων θεσμών, όπως ο Συμπαραστάτης του Δημότη.

  - Την ουσιαστική αλλαγή στο εκλογικό σύστημα της Αυτοδιοίκησης, με τη μείωση του εκλέγεσθαι στα 18 που ανοίγει, όπως είναι προφανές, την Αυτοδιοίκηση στους νέους.

  - Την κωδικοποιημένη συγκέντρωση του συνόλου των αρμοδιοτήτων της Δευτεροβάθμιας Αυτοδιοίκησης.

  - Τη μεταφορά νέων αρμοδιοτήτων από κάθε - χωρίς εξαίρεση - Υπουργείο προς την αιρετή Περιφέρεια.

  - Τη δημιουργία ενός εξ ολοκλήρου νέου συστήματος εποπτείας των ΟΤΑ.

  - Την εισαγωγή ενός νέου συστήματος οικονομικής κατοχύρωσης των πόρων των ΟΤΑ, αλλά και την εισαγωγή ενός νέου συστήματος οικονομικής διαχείρισης και ελέγχου του δανεισμού, καθώς και ενός νέου συστήματος εξυγίανσης των υπερχρεωμένων Δήμων.

  - Την εισαγωγή της Μητροπολιτικής Αυτοδιοίκησης στην Αττική και τη Θεσσαλονίκη.

  - Τη θέσπιση ενός νέου συστήματος ενδοδημοτικής αποκέντρωσης που δίνει νέα υπόσταση στο χωριό και τη γειτονιά, με νέους πόρους, και αρμοδιότητες.

  - Την εισαγωγή ενός νέου πλαισίου για την καταστατική θέση των αιρετών που ενισχύει το ρόλο, αλλά και την αξιοπιστία τους.

  - Τη συνολική επαναρύθμιση του καθεστώτος των επιχειρήσεων και των νομικών προσώπων των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης που οδηγεί, στον περιορισμό τους κατά 65%, με την κατάργηση πάνω από 4.000, βεβαίως και τις συνακόλουθες μετατάξεις του προσωπικού τους.

  - Την εισαγωγή ενός πλαισίου λειτουργίας της Αυτοδιοίκησης προσαρμοσμένο στις ανάγκες της νησιωτικότητας, αλλά και ορεινότητας βάσει, πέραν όλων των άλλων, και της ειδικής θέσης που τους επιφυλάσσει το Σύνταγμα. Και τέλος,

  - Τη θέσπιση ενός νέου αναπτυξιακού προγράμματος, του προγράμματος «Ελληνική Αρχιτεκτονική Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης» του προγράμματος «ΕΛΛΑΔΑ», στο οποίο, με τη συμμετοχή πια της ίδιας της Αυτοδιοίκησης, αρθρώνονται δράσεις που θα συμβάλλουν με νέους πια όρους στην αναπτυξιακή επανεκκίνηση της χώρας.

  ''PASOK poisonous''

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. ΠΑΛΙΟΨΕΥΤΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΔΕΝ ΦΟΡΑΣ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΙΧΝΟΣ ΑΝΔΡΙΣΜΟΥ ΠΑΝΩ ΣΟΥ.

  ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΜΕ ΤΟΣΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΠΟΥ ΕΡΙΞΕΣ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΚΟΜΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ;

  ΕΝΤΑΞΕΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΒΟΔΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΑ ΑΜΑ ΕΙΧΕΣ ΕΣΤΩ ΙΧΝΟΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΙΑΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΣ.

  ΜΟΥΝΙ ΤΑ ΕΚΑΝΕΣ. ΣΕ ΛΙΓΟ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΓΥΦΤΟΣ ΘΑ ΛΕΝΕ ΕΙΣΑΙ ΣΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.
  ΡΕΖΙΛΙ ΚΑΙ ΞΕΦΤΙΛΑ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕΣ ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΑΝΟ ΣΟΥ ΓΑΜΩ ΣΚΑΤΟΕΒΡΑΙΕ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Όποτε βγάζει ομόλογο μπορείς να αγοράσεις όσο θέλεις. Δε βλέπω να μαζεύονται τα απαιτούμενα από τα ομόλογα όμως οπότε η λύση σου δεν ισχύει.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΑΠΛΟΙΚΗ Η ΑΠΟΡΙΑ ΣΟΥ ΚΙ ΟΜΩΣ ΤΑ ΕΝΤΟΚΑ ΓΡΑΜΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΤΟΣΟ ΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 5% ΔΕΝ ΓΥΡΝΑΕΙ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Η ΠΑΤΡΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΩΘΕΙ
  ΚΑΙ
  ΘΑ ΣΩΘΕΙ!!
  ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΜΕΜΨΙΜΟΙΡΙΕΣ
  ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΞΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ.
  Μ'ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑ
  ΤΕΡΤΙΠΙΑ ΤΥΠΟΥ 70's ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ
  ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ.
  ΑΣ ΠΑΡΑΔΕΧΤΟΥΜΕ ΤΑ ΛΑΘΗ ΜΑΣ
  ΚΑΙ ΑΣ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΟΥΜΕ
  ΕΣΤΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΥΣΤΑΤΗ ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ
  ΠΑΤΡΙΔΑ!
  ---------------
  Η ΠΑΤΡΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΩΘΕΙ
  ΚΑΙ
  ΘΑ ΣΩΘΕΙ!!
  ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΜΕΜΨΙΜΟΙΡΙΕΣ
  ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΞΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ.
  Μ'ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑ
  ΤΕΡΤΙΠΙΑ ΤΥΠΟΥ 70's ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ
  ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ.
  ΑΣ ΠΑΡΑΔΕΧΤΟΥΜΕ ΤΑ ΛΑΘΗ ΜΑΣ
  ΚΑΙ ΑΣ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΟΥΜΕ
  ΕΣΤΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΥΣΤΑΤΗ ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ
  ΠΑΤΡΙΔΑ!
  ----------
  Η ΠΑΤΡΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΩΘΕΙ
  ΚΑΙ
  ΘΑ ΣΩΘΕΙ!!
  ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΜΕΜΨΙΜΟΙΡΙΕΣ
  ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΞΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ.
  Μ'ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑ
  ΤΕΡΤΙΠΙΑ ΤΥΠΟΥ 70's ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ
  ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ.
  ΑΣ ΠΑΡΑΔΕΧΤΟΥΜΕ ΤΑ ΛΑΘΗ ΜΑΣ
  ΚΑΙ ΑΣ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΟΥΜΕ
  ΕΣΤΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΥΣΤΑΤΗ ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ
  ΠΑΤΡΙΔΑ!
  ----------------------
  Η ΠΑΤΡΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΩΘΕΙ
  ΚΑΙ
  ΘΑ ΣΩΘΕΙ!!
  ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΜΕΜΨΙΜΟΙΡΙΕΣ
  ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΞΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ.
  Μ'ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑ
  ΤΕΡΤΙΠΙΑ ΤΥΠΟΥ 70's ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ
  ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ.
  ΑΣ ΠΑΡΑΔΕΧΤΟΥΜΕ ΤΑ ΛΑΘΗ ΜΑΣ
  ΚΑΙ ΑΣ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΟΥΜΕ
  ΕΣΤΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΥΣΤΑΤΗ ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ
  ΠΑΤΡΙΔΑ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Εχεις απολυτο δικιο...κι εγω και πολλοι αλλοι αυτο αναρωτηθηκαμε...η απαντηση κατα τη γνωμη μου ειναι ΑΠΛΗ ...τι θα κανουν τοτε οι τραπεζες χωρις χρημα? που θα το βρουν? απο που θα το αντλησουν? πως θα συνεχισουν τα υπερκερδη και τα τοκογλυφικα τους τερτιπια? Ε ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΝΑ ΘΥΣΙΑΣΤΕΙ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΜΙΑ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΛΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΜΠΑΜΠΟΥΛΕΣ ΤΟΥ ΔΝΤ και λοιπων συμμαχων? Δες και τουτο που εγινε πριν λίγο καιρο αλλα με προσεκτικη μελετη και προσεγγιση...αρωγος και συμπαραστατης προς τις τραπεζες ειναι και η Κατσελη που εφερε αυτα τα περιφημα νομοσχεδια για την ανακουφιση των μικρομεσαιων...μια τρυπα στο νερο...ειναι μονο για μαζεψουν τα λεφτα τους οι τραπεζες χωρις καμμια προσφορά συμμετοχη και κυριως απωλεια. Θα το βρουν στο δρομο οσοι εκαναν ρυθμιση και μακαρι να λεω ανακριβειες

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Πολύ απλά γιατί εάν πχ δανειζόταν από Ελλήνες 50δις € τότε οι Τράπεζες θα έχανα 50δις καταθέσεις με αποτέλεσμα να υπάρξει ανισοποποία στους ισολογισμούς τους και να έχουν αδυναμία α) αποπληρωμής δανειακών υποχρεώσεων στο εξωτερικό και β) αδυναμία χρηματοδότησης των επιχειρήσεων. Ασε βέβαια που το κυριότερο είναι που θα ευρσκαν 50δις να εκταμιευσουν (μόνο με εξωτερικό δανεισμό) αφου οι καταθέσεις τους είναι επενδεδυμένες σε χρηματοδοτήσεις και τα ρευστά τους διαθέσιμα πολύ πιό λίγα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. ΑΝ ΓΙΝΟΤΑ ΕΤΣΙ
  ΠΩΣ ΘΑ ΕΒΓΑΖΕ ΚΕΡΔΗ Ο ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΣ

  ΠΟΙΟΙ ΕΔΙΝΑΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΝ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΥΣ?
  ΤΟ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΣΠΗΓΚΕΛ...ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΗΤΑΝ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

  ΚΕΡΔΙΣΕ Ο ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΣ 4 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ??
  ΝΑΙ ΝΑΙ

  ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. Πολύ απλά γιατί εάν πχ δανειζόταν από Ελλήνες 50δις € τότε οι Τράπεζες θα έχανα 50δις καταθέσεις με αποτέλεσμα να υπάρξει ανισοποποία στους ισολογισμούς τους και να έχουν αδυναμία α) αποπληρωμής δανειακών υποχρεώσεων στο εξωτερικό και β) αδυναμία χρηματοδότησης των επιχειρήσεων. Ασε βέβαια που το κυριότερο είναι που θα ευρσκαν 50δις να εκταμιευσουν (μόνο με εξωτερικό δανεισμό) αφου οι καταθέσεις τους είναι επενδεδυμένες σε χρηματοδοτήσεις και τα ρευστά τους διαθέσιμα πολύ πιό λίγα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. Απλά γιατί εάν πχ το κράτος θελήσει να δανεισθεί από την εσωτερική αγορά 50δις € τότε οι Τράπεζες θα πρέπει να εκταμιεύσουν 50δις € τα οποία στην λογική του εδώ κα τώρα δεν τα έχουν καθ όσον οι καταθέσεις είναι επενδεδυμένες σε δάνεια με μελλοντική λήξη. Επίσης είναι προφανές ότι ούτε σε αυτή την φάση μπορούν να δανεισθούν από άλλες Τράπεζες του εξωτερικού. Επίσης εάν εκταμιεύσουν 50δις θα μειωθεί δραστικά η ρευστοτητα τους με αποτέλεσμα α) να μην μπορούν να χρηματοδοτήσουν τις επιχιερήσεις και β) να μην μποριύν να εξοφλήσουν τυχόν ληξιπρόθεσμες υποχρεωσεις του (δάνεια από Τάπεζες του εξωτερικού)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. εγω πιστευω οτι μπορει να το σκεφτηκαν αυτο αλλα σου λενε αφου και αυτα που μας δινουν δε θα τα πληρωσουμε,γιατι να φαμε τα λεφτα των δικων μας

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. Ουσιαστικά εκπληρώνονται στις ημέρες μας τα προφητικά λόγια του Μεγάλου Ιεροξεταστού του Ντοστογιέφσκυ: «Ω! Θα πείσουμε τους ανθρώπους πως μονάχα τότε θα γίνουν ελεύθεροι, όταν θα παραιτηθούν απ’ την ελευθερία τους για χάρη μας και θα υποταχθούν σε μας... “Ω! Θα τους επιτρέψουμε και την αμα ρτία, γιατί είναι αδύναμοι και ανίσχυροι και θα μας αγαπούν σαν παιδιά επειδή θα τους επιτρέψουμε να αμαρτάνουν... Στο τέλος θα ‘ρθούν να καταθέσουν την ελευθερία τους στα πόδια μας και θα μας πουν: “Κάντε μας σκλάβους, μα χορτάστε μας”.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 18. Ο Παπανδρέου πρέπει να κάτσει στο σκαμνί και να απολογηθεί προτού οδηγηθεί στο εκτελεστικό απόσπασμα.

  Συνειδητά και με πλήρη σχεδιασμό οδήγησε τα πράγματα έως εδω και συνέπραξε αμέσως ή εμμέσως με τους εμπρησμούς της Ελληνικής γής μεταξύ 2007-2009, την “τρομοκρατία” και τα Δεκεμβριανά για να γύγει η τελευταία εθνική κυβέρνηση της χώρας.

  Και πλέον ετοιμάζεται για το σχέδιο Β που είναι το ξεπούλημα του Αιγαίου, Μακεδονίας, Κύπρου και Θράκης σε συνδυασμό με την εθνοαλλοίωση στο εσωτερικό της χώρας.

  Ως πολιτικός έχει τερματίσει τη “σταδιοσρομία” του γιατί αυτό που επέρχεται δεν είναι ικανό να τον κρατήσει στη θέση του και απορώ με την αφελειά του εάν νομ΄ζει ότι θα έχει δαφορετική τύχη από προσωπικότηες όπως ο Εφιάλτης, Γούσης και λοιποί.

  Το “κόλπο” του έχιε πλέον διαρρεύσει με πάσα λεπτομέρεια σε όλα τα κέντρα αποφάσεων του πλανήτη και όσοι χάνουν ή θα χάσουν από την εφαρμοζόμενη πολιτική του, θα τον λιανίσουν, γιατί δεν μιλάμε για εργατοπατέρες τύπου ΓΣΣΕ ή ψωραλέους Έλληνες “δοαπλεκόμενος”, αλλά για πανίσχυρα οικονομικά και πολιτική συμφέροντα που πλήττονται σε αρκετά μεγάλο βαθμό από τον ΓΚΑΠ.

  Η μόνη σωτηρία του είναι να δηλώσει παραίτηση-συγκρότηση οικουμενικής κυβέρνησης και να φύγει δια παντός στο εξωτερικό-Μινεζότα.

  Σημειώστε το αυτό, γιατί τόσο η οργή του Ελληνικού λαού, όσο και η εκδίκηση πανίσχυρών συμφερόντων στην Ευρώπη κυρίως, προοιώνίζει πολύ άσχημα μαντάτα για τον ίδιο και τους περί αυτών.

  Αλλά βλέπεται, δύο πράγματα είναι απέραντα “Το σύμπαν και η βλακεία”.

  όσο αφορά αυτούς που ψήφισαν ΠΑΣΟΚ στις εκλογές, έχω να πως μόνο το εξής : “Πως αισθάνεστε τώρα που είστε τόσο μαλάκες ??” _________

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 19. Μάγοοοοοοοοοοοοοος είσαι ???????

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 20. γιατι τα 300 δις οπως λες στις τραπεζες δεν ειναι αμεσα διαθεσιμα. τα εχουν δανεισει οι τραπεζες σε επιχειρησεις. αυτο ειναι το τραπεζικο συναλλακτικο κυκλωμα και δεν ειναι κακο. ειναι φυσιολογικο και γινεται παγκοσμιως. δεν υπαρχουν λοιπον θεωριες συνομωσιας απο πισω. μονο κοινη λογική.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 21. Δεν το κάνουν γιατί είναι βαλτοί να μας ρίξουν στο γκρεμό αγαπητέ/ή φίλε/η μου. Αν το έκαναν η Ελλάδα δεν θα είχε ανάγκη κανέναν. Μόνο ένας ηγέτης με μεγάλα @@ θα μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο, αλλά δυστυχώς που να τον βρούμε!

  Φιλικά
  Δημήτρης

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 22. Οί καταθέσεις στίς τράπεζες,
  ''λογιστικά μόνον υφίστανται''.
  Εάν π.χ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΤΑΘΕΤΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΝ ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΛΗΨΗ ΤΩΝ 300 δίς.ΤΩΝ ΣΥΝΟΛΙΚΩΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ,ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Η Τ.τ.Ε,δύναται νά καλύψη απαιτήσεις,όχι μεγαλύτερες από τό 3% τού συνόλου τών απαιτήσεων.

  Πάντως ό Γεώργιος Παπαδόπουλος,
  συνεχώς εδανειοδοτείτο από τήν εγχώριαν αγοράν καί χωρίς κανένα πρόβλημα κάλυψης τών αιτουμένων ποσών,αλλά καί αξιόπιστα ήτο τά ομόλογά του,τά οποία φυσικά,
  εγένοντο από τούς ''εγχώριους'' αγοράστές,ΑΝΑΡΠΑΣΤΑ!!!!!
  Καί νά ληφθή υπ΄ όψιν,ότι είχε ασκηθή εμπορικό εμπάργκο από πολλές ''δημοκρατικές'' χώρες καί υπήρχε καί ή μεγάλη πετρελαϊκή κρίση,στίς αρχές τού 1970.
  Εν τούτοις ''παρέδωσε'' στούς ''σοφούς'' τό 1974,ΜΗΔΕΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΧΡΕΟΣ,ΜΗΔΕΝ ΕΛΛΕΙΜΜΑ ΚΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ,ΙΔΙΩΣ ΣΤΟΝ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ,ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ!!!
  ΑΥΤΟΣ ΟΜΩΣ,ΟΠΩΣ ΚΙ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ,ΗΣΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΙ ΟΧΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ,ΟΠΩΣ ΑΠΟ ΤΟ 1974 ΚΙ ΕΝΤΕΥΘΕΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ''ΜΑΣ''.
  ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΤΙ ''ΠΕΘΑΝΑΝ'' ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ''ΨΑΘΑ'' ΑΠΟΔΕΙΚΝΎΕΙ ΤΟΎ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ!!!!
  ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΜΗΝ ''ΚΟΥΡΑΖΕΙΣ'' ΤΟ ΜΥΑΛΟΥΔΑΚΙ ΣΟΥ,ΔΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΗΣ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ!!!!!
  ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥ!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 23. Η παρατηρηση σου δεν ειναι βλακεια.
  Ειναι εξαιρετικη!
  Απλα όλοι δουλευουμε για τις τράπεζες.
  Αντι να θυσιασουμε 1- 2 τράπεζες, θυσιαζουμε τη χωρα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 24. Σενάριο φαντασίας μιας και...

  Τη λύση τους πάντως χωρίς το ΔΝΤ τη βρήκε η δημαρχιακή επιτροπή και το δημοτικό συβούλιο του Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου Σκύρου, εκπρωσοπούμενου δια του δημάρχου τους,

  Δεν αποδέχονται σχεδιάγραμα βοσκοτόπου που το Δημόσιο μετά από 90 χρόνια παραχώρησε στο δήμο το 1929, παρ΄ ότι δεν έχει κάνει ο δήμος ούτε αποδοχή αυτής της δωρεάς.

  Οπότε με ταυτόχρονη απόκρυψη του περιουσιακού αυτού στοιχείου από της Δημόσιες Υπηρεσίες ΑΛΛΑ και από την Δικαιοσύνη, ΑΚΟΜΑ και ΕΠΙΠΛΕΟΝ με πολιτικές αποφάσεις συνδράμουν τους με πλασματικά συμβόλαια καταπατητές.

  Εδώ όμως μπορεί και να συμβαίνει ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ, όσοι και με πλασματικά συμβόλαια διεκδικούν κυριότητα βοσκοτόπων σε περίπτωση απαλλοτρίωσης χωραφιού από το γεωργό για να το καλιεργεί κατά βούλησή του, ζητάν οι καταπατητές μέχρι και 6 (εξη) χιλιάδες ευρώ το στρέμμα, αλλά και επιπλέον βαρύνεται και το Δημόσιο να τους αποζημειώση ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΟΜΟΛΟΓΑ.

  Εφόσων λοιπόν το Υπουργείο Γεωργίας μα διάταγμά του σταματήση αυτή την ΑΝΩΜΑΛΙΑ και η Κυβέρνηση με ΝΟΜΟ, κάτι που οι πολιτικοδικονομικάκηδες της διαφθοράς στη Σκύρο, αυτό με την καταπατημένη δημόσια περιουσία, το παίζουν σαν κομπολόι, και μετράν ΟΜΟΛΟΓΑ του Δημοσίου?

  Αμέσως μειόνεται το χρέως και μόνο από αυτό το ξέπλημα μαύρου χρήματος των κοτζαμπάσηδων της διαπλοκής στην αφαίμαξη της Δημόσιας Περιουσίας και Πλούτου από τη Σκύρο.

  Διεκδικώντας ΔΕ ΚΑΙ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ την επιστροφή ΟΜΟΛΟΓΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΤΟΚΟΥ θα είναι εις θέση η Κυβέρνηση, και να βοηθίσει την Γερμανία, ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΑΠΟΚΤΗΣΗ των κλεμένων ομολόγων από τους διαχρονικά διαπλεκόμενους της διαφθοράς στη Σκύρο, όστε να αποπληρώσουν και τις ζημιές του πολέμου και της κατοχής 41-44.

  Σκεφτείται ότι ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ η εξεταστική της Βουλής ασχολείται με το Βατοπέδι της Βιστωνίδας, και ο εισαγγελέας του Αριου Πάγου με το Λαυροπέδι της Σκύρου, οι δημοτικοί άρχοντες τις ΣΚΫΡΟΥ, τη νομική συνδρομή ΑΣΤΕΡΩΝ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ, ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΣΕ ΕΦΑΡΟΓΗ ΚΑΙ ΕΞΕΛΙΞΗ ¨ΑΛΛΟ, ΜΕΛΛΟΥΜΕΝΩ!!! ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΤΗ ΣΚΥΡΟ με τον καταπατημένων δημόσιο βοσκότοπο, ΝΑΙ ΑΥΤΗ ΤΟΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ!!!

  Κι όμως κανένα Μ.Μ.Ε. δεν αναφέρεται σ΄ αυτό!!!

  ΕΕΕ!!! όχι να φταίνε ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ! το ΔΝΤ και η κ. ΜΕΡΚΕΛ!!!

  ΑΛΛΑ και το PRESS-GR.BLOGSPOT ακόμα να ανοίξη ειδικό φάκελο μόνιμης στήλης για την πολιτικοβασία και δικαιοβασία που ταυτόχρονα συντελείται εις βάρος του ευνομούμενου της Πολητείας και της Εκκλησίας, των πιστών πολιτών, του Δήμου Σκύρου από τους ιδιώτες (IDIOTS ηλίθιους)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 25. Είδε κανείς κανένα μέτρο εναντίον του πλούτου;

  Παρά το γεγονός ότι τα μέτρα δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί, το περίγραμμά τους ή η κεντρική ιδέα αν θέλετε είναι λίγο – πολύ γνωστή. Περικοπές μισθών και συντάξεων και απολύσεις είναι η βασική συνταγή.

  Και αναρωτιέται κανείς: Όλοι αυτοί στην κυβέρνηση πληρώνονται για να έχουν ιδέες ή για να εφαρμόζουν πολιτικές που ακόμη και ο τελευταίος φοιτητής οικονομικών θα μπορούσε να προτείνει. Δηλαδή έπρεπε να περάσουν έξι μήνες ολικής καταστροφής προκειμένου να μας πουν ότι για όλα φταίνε οι μισθωτοί και οι συνταξιούχοι;

  Η «σοσιαλιστική» κυβέρνηση της οποίας, κατά τον Γ. Παπανδρέου, η μόνη κόκκινη γραμμή είναι η σωτηρία της χώρας, αποφάσισε να τιμωρήσει τα χαμηλά και μεσαία εισοδήματα.

  Είδε κανείς κανένα μέτρο που να χτυπά τον πλούτο; Είδε κανείς καμιά απόφαση που αν μη τι άλλο να επιχειρεί μερική έστω αναδιανομή του πλούτου;

  Να συμφωνήσουμε ότι πρέπει να πληρώσουν όλοι. Αλλά πώς αυτά τα μέτρα είναι για όλους όταν κόβονται μισθοί και συντάξεις από τους δημόσιους και ιδιωτικούς υπαλλήλους; Και ταυτόχρονα αυξάνεται το ΦΠΑ, αυξάνεται η φορολογία, έρχεται καπάκι και η ρύθμιση για τους ημιυπαίθριους. Ρώτησε κανείς φωστήρας της κυβέρνησης από πού θα βρουν για να ζήσουν οι συνταξιούχοι των 700 ευρώ που τους κόβονται δύο μήνες.

  Αντίθετα, για τους επιχειρηματίες, τους εφοπλιστές, τους τραπεζίτες και όλους τους έχοντες που ήδη έχουν μεταφέρει τα χρήματά τους στην Ελβετία ή έχουν συστήσει off shore δεν υπάρχει ουσιαστικά κανένα επώδυνο μέτρο. Διευκολύνσεις μόνο με τη μείωση του εργατικού κόστους, την απελευθέρωση των απολύσεων και τη μείωση των απολύσεων. Ήταν τόσο δύσκολο να επέβαλαν άλλη μία έκτακτη εισφορά για όσους έχουν υπερκέρδη; Τα χρήματα που θα εξοικονομήσουν από τις συντάξεις θα τα έβγαζαν μόνο με την υποχρεωτική συνδρομή των επιχειρηματιών και των τραπεζών. Τι φοβήθηκαν, μήπως γίνουν απολύσεις; Έτσι κι αλλιώς οι επιχειρηματίες έχουν βρει –με άλλοθι την κρίση- ευκαιρία για απολύσεις, τι παραπάνω θα έκαναν;

  Όλα αυτά δείχνουν ότι το κόλπο ήταν έτοιμο εδώ και καιρό, το παιχνίδι στημένο και δυστυχώς η κυβέρνηση αυτή είχε πριν τις εκλογές ετοιμάζει το σχέδιό της. Ποντάροντας στο «γκελ» που κάνει στην κοινωνία η θεωρία του φιλολαϊκού ΠΑΣΟΚ περνά μέτρα και πολιτικές που σε άλλες εποχές, με άλλες κυβερνήσεις θα είχαν σηκωθεί και οι πέτρες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 26. Ρε φιλε ειπαμε!μην τα ξεφτυλιζουμε ,ολα.Οχι και 5 χιλιαρικα,δυο μερες πριν.Εκτος και αν εχασα επισοδεια.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 27. Μα αυτό δεν το επιτρέπουν οι κανονισμοί της Ε.Ε. να εκδίδει το κράτος λαϊκά ομόλογα και να τα διαθέτει στον κόσμο. Τόσο απλά!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 28. ΡΕ Ο ΕΒΡΕΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΤΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕ ΟΛΑ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΕΟΥΣ.ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΣΑΣ ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 29. Γιατί οι Τράπεζες ΔΕΝ έχουν τόσο ρευστό, μόνο χαρτάκια έχουν και αυτές, συνεπώς θα καταρρεύσουν την επόμενη μέρα. Δυστυχώς ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 30. ΠΡΩΤΟ: Οι καταθεσεις ειναι εγγυημενες από την ΕΚΤ, αν χρειαστει θα τυπώσει χρημα (υποτιμηση) και θα πληρωσει. Ρευστο δεν υπάρχει γιατι καποιοι φοβουνται και τρεχουν να κανουν αναλήψεις, βαζουν τα λεφτά κατω από το στρωμα μην τυχον τα χασουν και μετα από 2-3 μηνες ή θα τα ξανακαταθεσουν ή θα τα καταθεσουν οι ληστες που θα τα βρουν.

  ΔΕΥΤΕΡΟ: Δεν μιλάμε για "ανοικτες" καταθέσεις. Μιλάμε για δεκαετη ομόλογα που σημαινει ότι κανενας ελληνας δε θα δεχοταν να δανεισει την ελλάδα με 4% για 10 χρονια κλειστά. Φυσικά αν το κανει εχει τη δυνατοτητα να πουλησει τα ομολογα σε αγορα παραγωγων αλλά θα χασει ακομα και από το κεφάλαιο. Ετσι κι αλλιώς οι καταθεσεις των ελληνων ήδη βρισκονται τοποθετημενες σε ομολογα μεσω των Ελληνικών Τραπεζών οι οποίες δανειζουν το κρατος με χαμηλά επιτοκια

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 31. Ρε ΔΕΙΛΕ και ΜΕΓΑΛΕ ΨΕΥΤΗ,
  ΒΡΩΜΕΡΟ ΣΙΧΑΜΑ:


  το ελαχιστο που μπορει να κανεις ειναι να μειωθουν τα 300 υπεραριθμα δαπανηρα βρωμοσκυλα στους 100.

  και φυλακιση πολλες φορες ισοβια τουλαχιστον 100 καταχραστων του δημοσιου.


  ΚΑΝΕ ΑΥΤΟ αν εχεις αρχιδακια ρε αρσενικη πορνη, γαμω το σαπιο μουνι της μαρκαρετ που σε πεταξε παλιοπουστα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 32. Εγω θα το αρνιόμουνα κατηγορηματικά... Εμπιστοσύνη στο Ελληνικο Κρατος που θα διευθυνεται από Ελληνικη Κυβερνηση??ΨΑΧΝΕΤΕ ΓΙΑ ΚΟΥΤΟΥΣ??
  Να το εγγυηθεί τις καταθεσεις μου ο κ. Στρωσκαν ή η Frau Merkel μάλιστα..με όλη μου την καρδια

  αλλά στην Ελλαδα με Ελληνικη Κυβερνηση??ΓΙΑ ΧΑΖΟΥΣ ΨΑΧΝΕΙΣ???

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 33. 30 Απρ 2010 6:30:00 μ.μ.

  Καλά πόσα κιλά μαλάκας πρέπει να είσαι???

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 34. Εφτά μηνών μυαλό ο ΜΠΟΥΛΗΣ του ΣΥΡΙΖΑ! Φτου σου να μην σε βασκάνω αντράκι μου! Ναι εφτά μηνών μυαλό το εφταμηνίτικο μας………. !!!!!
  Το είπε σήμερα στη Βουλή ο κανακάρης μας…. Τι είπε; Απευθυνόμενος στον Πρωθυπουργό Γεώργιο Παπανδρέου σήμερα Παρασκευή 30/4/2010 είπε το αμίμητο και μην προσπαθήσει κανείς άλλος να το πει εκτός και αν φοράει πάμπερς, -----Κύριε Παπανδρέου εδώ και εφτά μήνες η Ελλάδα υποφέρει εξ αιτίας σας!!! ------
  Προφανώς ο ΜΠΟΥΛΗΣ ή εφταμηνίτικος είναι ή μυαλό εφτά μηνών παιδιού έχει, γιατί ή στο μυαλουδάκι του φαίνετε ότι ο κόσμος είναι εφτά μηνών ή πριν από εφτά μήνες κάθε πρωί σε όλους τους Έλληνες και Ελληνίδες στην Ελλάδα μας δηλαδή εν τέλει, κάθε πρωί ένας τεράστιος πελαργός φορτωμένος καλούδια ερχόταν και τα μοίραζε και λογαριασμό δεν έφερνε, πάρε κόσμε φώναζε δηλαδή, εγώ θα σας ταΐζω, εγώ θα σας φροντίζω, μην σας νοιάζει για το αύριο, εγώ είμαι εδώ!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 35. Ο Σύντροφος Μαϊλης σε παρέμβαση του στο MEGA σε συνέντευξη του Τιμημένου Συντρόφου Μητσοτάκη το δήλωσε καθαρά, δεν ψηφίσαμε το Σύνταγμα της Ελλάδος δεν το σεβόμαστε και δεν το εφαρμόζουμε,
  ΕΜΠΡΟΣ ΤΑ ΚΝΑΤ, ΕΜΠΡΟΣ ΤΑ ΚΝΑΤ, ΕΜΠΡΟΣ ΤΑ ΚΝΑΤ, ΕΜΠΡΟΣ ΤΑ ΚΝΑΤ, ΕΜΠΡΟΣ ΤΑ ΚΝΑΤ, ΕΜΠΡΟΣ ΤΑ ΚΝΑΤ, ΕΜΠΡΟΣ ΤΑ ΚΝΑΤ, ΕΜΠΡΟΣ ΤΑ ΚΝΑΤ, ΕΜΠΡΟΣ ΤΑ ΚΝΑΤ, ΕΜΠΡΟΣ ΤΑ ΚΝΑΤ, ΕΜΠΡΟΣ ΤΑ ΚΝΑΤ, ΕΜΠΡΟΣ ΤΑ ΚΝΑΤ, ΕΜΠΡΟΣ ΤΑ ΚΝΑΤ, ΕΜΠΡΟΣ ΤΑ ΚΝΑΤ, ΕΜΠΡΟΣ ΤΑ ΚΝΑΤ, ΕΜΠΡΟΣ ΤΑ ΚΝΑΤ,

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 36. pasok pisinous, pasok piponous ή VETERAN SEAMAN Ή CHIEF ENGINEER


  (κλασμένο τσιράκι του κώλου του Ευάγγελου Βενιζέλου)  βρε κώλε-σερπαντίνα
  με τ’ άντερο-σεντίνα.


  Λευκό πανί o πάτος σου
  σε μεσιανό κατάρτι,
  και την ψωλή μου κράτα την
  στις θύελες, στα πάθη...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 37. καλώς το pasok piponous,

  όταν λέγαμε χρόνια τώρα ότι το αμερικανάκι αφεντικό του μαγαζιού είναι αυτιστικό, εσύ σφύριζες δήθεν αδιάφορα με τον κώλο γιατί έγλυφες τ' αρχίδια του Σημίτη και το καυλί του Βενιζέλου. Τσίμπα μία ντουζίνα πίπες από το ΔΝΤ τώρα να στανιάρεις μέχρι να ξεμπαρκάρει ο αγαπημένος σου Φιλιππινέζος καμαρώτος και να σε αυγοκόψει.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 38. Τέτοιο γλύψιμο !!!!
  δεν ...υπάρχει ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΗΔΙΑ

  Ποιοι έγλειφαν με αυτά τα λόγια μόλις πριν λίγες ημέρες των πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου;
  - «Ο Θεός να σας έχει καλά, κύριε Παπανδρέου»,
  - «Οι Eλληνες έχουν μόνο τον Θεό και τον Γιώργο Παπανδρέου!»,
  - «Αν δεν υπήρχε ο Γιώργος Παπανδρέου, θα έπρεπε να τον εφεύρουμε»
  - «Εσείς, κύριε πρόεδρε, είστε ψηλός και τρέχετε γρήγορα, εμείς που είμαστε κοντοί πρέπει να τρέξουμε περισσότερο!»

  Οι...
  βουλευτές του κόμματος του ΠΑΣΟΚ στην συνεδρίαση που έγινε στην βουλή. Μα πόσο αηδία πια. Τα σάλια έφθασαν μέχρι ...υπόνομο που μας έβαλαν.
  Αυτοί μας κυβερνούν;

  "ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΚΟΥΝΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ των troktiko του ΠΑΣΟΚ!"

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 39. ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΥ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ:
  ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΧΕΙ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΑ SITE ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΟΥΔΕΙΣ ΛΟΓΟΣ!
  ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΘΥΣΑΧΑΣΟΥΝ ΟΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ;ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΝΟΥΝ;
  ΤΟ ΤΡΟΚΤΙΚΟ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΟΟΥ ΜΠΙΖ,ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΡΑΖΕΙ(ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΕΠΙ ΝΔ)ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΗΘΟΣ ΚΟΣΜΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!
  ΣΤΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ,ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ,ΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΣΑΝ ΚΑΤΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ!
  ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΕΓΚΑ ΠΟΥ ΔΟΞΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 40. Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΣΟΥ ΑΓΠΗΤΕ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΗ.


  ΔΙΟΤΙ Η ΟΛΗ ΔΗΘΕΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΕΙΧΕ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΚΟΠΟ.


  ΤΟ Δ Ν Τ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση