GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η άλλη άποψη για τη συνέντευξη...

Aπό το http://www.sofokleous10.gr Α. Βγενόπουλος: Παρηγοριά στο μέτοχο… Με τη βεβαιότητα του ανθρώπου, που αν γινόταν Πρωθυπουργός για μια η...

Aπό το http://www.sofokleous10.gr

Α. Βγενόπουλος: Παρηγοριά στο μέτοχο…
Με τη βεβαιότητα του ανθρώπου, που αν γινόταν Πρωθυπουργός για μια ημέρα η Ελλάδα θα δανειζόταν με επιτόκια… Λουξεμβούργου, μίλησε επί παντός του επιστητού χθες το βράδυ ο κ. Α. Βγενόπουλος. Μέσα στο χείμαρρο των προτάσεων του… δια πάσαν εθνικήν νόσον, όμως, ο δημιουργός του «μεγαλύτερου ελληνικού επιχειρηματικού ομίλου» λίγα είχε να πει για τις… νόσους που ταλανίζουν την MIG και τους μετόχους της.
Στη χθεσινή τηλεοπτική του εμφάνιση στον ΣΚΑΙ, ο κ. Βγενόπουλος εμφανίσθηκε απογοητευμένος από τα λάθη του Πρωθυπουργού και την επίμονη «πτήση» των spread, επέκρινε τον Θ. Πάγκαλο για τις «σαχλαμάρες» του περί «κομπίνας» με την Ολυμπιακή (αν και δεν θα καταθέσει εναντίον του αγωγή, κατά την παλαιά του συνήθεια), ζήτησε εμμέσως πλην σαφώς την αποπομπή της υπουργού Υγείας από την κυβέρνηση για τις «καθυστερήσεις» στο έργο της, ενώ...

καυτηρίασε κουμπαριές των κυβερνητικών στελεχών, σκάνδαλα που πιθανόν να εμφανισθούν στο μέλλον (!), αλλά και τις σχέσεις του ΟΠΑΠ με την Intralot.
Ο άνθρωπος που είχε λύσεις για όλα δεν έδωσε, όμως, πειστικές απαντήσεις όταν κλήθηκε να σχολιάσει τα του οίκου του, σε μια εποχή που κάθε λόγος παρηγοριάς στους μετόχους της MIG μάλλον θα ήταν ευπρόσδεκτος, καθώς διαπιστώνουν ότι η μετοχή του ομίλου «βυθίσθηκε» χθες κατά 6,41% και διαπραγματεύεται κάτω και από το 1,5 ευρώ, εμφανίζει μεγάλες ζημιές στην τελευταία χρήση και η S&P διατηρεί την πιστοληπτική της αξιολόγηση στο BB/negative/B, διαπιστώνοντας ότι η πώληση της Chipita δεν θα ωφελήσει τον ισολογισμό της.
Στα σχετικά ερωτήματα, που δεν θα έλεγε κανείς ότι ήταν ιδιαίτερα πιεστικά, ή διεισδυτικά, ο κ. Βγενόπουλος:
- Επιστράτευσε μια καινοφανή θεωρία, που ίσως κάποτε να διδάσκεται στις οικονομικές σχολές, ισχυριζόμενος ότι δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία οι ζημιές άνω των 100 εκατ. ευρώ του 2009, αφού αυτό που μετράει είναι η απόδοση των κεφαλαίων (!). Η MIG έκλεισε τη χρήση του 2009 με μικρή αρνητική απόδοση κεφαλαίων, συνεπώς κατά τον κ. Βγενόπουλο δεν υπάρχει πρόβλημα (!).
- Ισχυρίσθηκε, ότι ακόμη και σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία, η MIG κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να αποζημιώσει τους μετόχους της, γι’ αυτό και διανέμει τεκμαρτό μέρισμα, παρότι εμφανίζει ζημιές. Κατά τη θεωρία Βγενόπουλου, οι μέτοχοι θα πρέπει, ίσως, να πανηγυρίζουν επειδή η εταιρεία τους επιστρέφει υπό μορφή τεκμαρτού μερίσματος ένα μικρό μέρος των τεράστιων κεφαλαίων που έχουν τοποθετήσει και σήμερα τα βλέπουν να απαξιώνονται, καθώς η κεφαλαιοποίηση της MIG μόλις ξεπερνά τα 1,1 δισ. ευρώ.
- Για την απαξίωση της μετοχής, ο κ. Βγενόπουλος εμφανίσθηκε καθησυχαστικός, με το επιχείρημα, ότι αυτή την περίοδο όλες οι τιμές στο ΧΑ έχουν υποχωρήσει. «Ξέχασε» να πει, όμως, αφού άλλωστε δεν ερωτήθηκε σχετικά, ότι η μετοχή της MIG έχει πάρει από τα μέσα του 2009 «διαζύγιο» από το δείκτη FTSE-20, εμφανίζοντας αισθητά χειρότερη απόδοση από το βασικό δείκτη των «βαριών» χαρτιών, όπως εύκολα διαπιστώνει κάθε μέτοχος, με μια ματιά σε ένα συγκριτικό γράφημα –σε ετήσια βάση ο δείκτης FTSE-20 είναι περίπου αμετάβλητος, ενώ η μετοχή της MIG «γράφει» απώλειες της τάξεως του 50%.
Στο μεταξύ, η διοίκηση της MIG έχει καταφέρει να δημιουργήσει περισσότερα ερωτήματα, με τις ανακοινώσεις της για την πώληση της Chipita σε Θεοδωρόπουλο-Olayan, από όσο έχει καταφέρει να απαντήσει:
1. Σε χθεσινή της ανάλυση, η Standard & Poor’s τονίζει ότι διατηρεί αμετάβλητη την αξιολόγηση της MIG, διατηρώντας το αρνητικό outlook, παρά την πώληση της Chipita, με τίμημα 730 εκατ. ευρώ, το μεγαλύτερο μέρος του οποίου θα αξιοποιηθεί για μείωση των δυσθεώρητων χρεών της Vivartia. Αυτό σημαίνει ότι ο κίνδυνος υποβάθμισης της ήδη χαμηλής αξιολόγησης παραμένει στον ορίζοντα, καθώς η S&P εκτιμά ότι με την πώληση δεν θα υπάρξουν άμεσα οφέλη για τον ισολογισμό της MIG, ενώ θα μειωθεί η διαφοροποίηση των δραστηριοτήτων της.
2. Στους μετόχους που διαβάζουν για τίμημα εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ, αλλά βλέπουν την S&P να αμφισβητεί τα οφέλη για τον ισολογισμό της Vivartia, η θυγατρική της MIG ανέλαβε να δώσει εξηγήσεις με σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε χθες, ύστερα από υποβολή ερωτημάτων για διευκρινίσεις από την Επ. Κεφαλαιαγοράς. Στην όχι ιδιαίτερα κατατοπιστική ανακοίνωση, σημειώνεται μεταξύ άλλων, ότι «δεν αναμένεται σημαντικό κέρδος ή ζημιά στις ενοποιημένες οικονομικές καταστάσεις» της Vivartia, παρότι θα εμφανισθεί κέρδος της τάξεως των 50 εκατ. ευρώ στις ατομικές καταστάσεις. Στην ίδια ανακοίνωση, η Vivartia κάνει λόγο για «ενδεχόμενη» πώληση του 100% του κλάδου Αρτοποιίας και Ζαχαρωδών (Chipita) και εμμέσως παραδέχεται ότι το τίμημα των 730 εκατ. ευρώ ανακοινώθηκε χωρίς να έχει η Vivartia διαθέσιμα στοιχεία για την αποτίμησή του, με βάση τις οικονομικές καταστάσεις της 31 Μαρτίου, αφού η απόσχιση του κλάδου ΘΑ γίνει, με ημερομηνία ισολογισμού μετασχηματισμού την 30η Απριλίου 2010 (κάπως έτσι, η «νέα» Chipita έγινε μια από τις σπάνιες περιπτώσεις εταιρειών που πωλούνται πριν καν δημιουργηθούν!).
3. Σχετικά με τα αναμενόμενα οφέλη για την Vivartia από πιθανή πώληση της θυγατρικής εταιρείας Nonni's, στα οποία γίνεται σχετική αναφορά στην ανακοίνωση της συμφωνίας πώλησης της Chipita, στην ίδια ανακοίνωση της Vivartia σημειώνεται ότι «δεν μπορεί να γίνει καμία εκτίμηση, καθώς δεν υπάρχει σήμερα κανένα σχέδιο ή προσφορά για την πώληση της εν λόγω θυγατρικής». Προς το παρόν, δηλαδή, το μερίδιο 30% στην υπεραξία της Nonni’s, που συμφωνήθηκε ότι θα λάβει η Vivartia, αποτελεί το 30% του… τίποτα.
Αυτά τα ελάχιστα κατατοπιστικά αποτελούν την απάντηση της Vivartia στα ερωτήματα της Επ. Κεφαλαιαγοράς, ενώ την ίδια στιγμή η διοίκηση της MIG απαξιοί να απαντήσει στα μάλλον εύλογα ερωτήματα που έθεσε πρόσφατα το fund Cerberus.
Μεταξύ άλλων, το Cerberus ρώτησε κάτι απλό τη διοίκηση Βγενόπουλου: «Θεωρείτε ικανοποιητική την μέση ετήσια απόδοση επενδυμένου κεφαλαίου στη Vivartia»; Και σημείωσε, εξίσου απλά, ότι «η μέση ετήσια απόδοση του επενδυμένου κεφαλαίου ανήλθε σε -0,7% για την χρήση 2008 και σε 1,5% για την χρήση 2009 (ή 0,05% αν δεν συμπεριληφθεί το κέρδος από την πώληση της θυγατρικής EDITA στις 16.12.2009), με αποτέλεσμα η επένδυση στη VIVARTIA να έχει πολλαπλάσια χαμηλότερες αποδόσεις ακόμη και από επενδύσεις χωρίς ρίσκο».
Έτσι, το Cerberus επικρίνει τον κ. Βγενόπουλο, ότι θα μπορούσε να εξασφαλίσει στους μετόχους του καλύτερες αποδόσεις, απλώς τοποθετώντας τα κεφάλαιά τους σε μια καλή… προθεσμιακή κατάθεση με ελάχιστο κίνδυνο. Σε αυτή την απλή επισήμανση -και ουδόλως τιμητική για έναν μάνατζερ του δικού του βεληνεκούς…-, ο κ. Βγενόπουλος προς το παρόν δεν δείχνει να μπορεί να απαντήσει, παρότι στις τηλεοπτικές του συνεντεύξεις δείχνει έτοιμος να προσφέρει απαντήσεις για όλα τα προβλήματα της σύγχρονης Ελλάδας…

46 σχόλια

  1. ΕΙΠΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΠΟΝΑΕΙ ΠΟΛΥ ΣΤΟΥΣ ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΟΥΣ, ΣΤΟΥΣ ΑΕΡΙΤΖΗΔΕΣ , ΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ.

    ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ , ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΟΥΝ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Kριτική σε ποιά κόμματα κάνει ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι κανουν οι μετοχες της ΜΙΓΚ ουδολως με ενδιαφερει ..

    Ειπε παντως πολλα ενδιαφεροντα πραγματα.
    Το οτι ξεγυμνωσε παγκαλο σηφουνακη ,οτι εφτυσε τους πολιτικους , μου ηταν αρκετο.

    Με ενοχλησε η .."θεοποιηση" του γιοργο,λες και δεν βλεπει τι βλημα ειναι ..
    Αλλα αυτο ειναι φυσικο .
    Και ο καραμανλης καταλληλοτερος ηταν και τωρα τον αποφευγουν ολοι.
    Πρωθυπουργος γαρ..

    Θα ξαναδω στο ΣΚΑΙ την συνεντευξη να την συγκρινω με αυτα που λεει ο αναρτησας το σχολιο.
    Νομιζω οτι τον αναρτησαντα το σχολιο
    καποια μυιγα τον τσιμπησε .
    ΕΓΩ δεν διεκρινα τιποτα απο αυτα που λεει αλλα θα την ξαναδω ,για ναχω μετα την νομιμοποιηση! να ειμαι λιγωτερο .."ευγενικος"..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτή τη στιγμή τα μεγάλα γατόνια της δημοσιογραφίας ΟΙΚΟΝΟΜΕΑΣ και ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗΣ (που δεν αξίζουν ούτε το 1/10 του μισθού τους) συνεντευξιάζονται χαριεντίζονται με την Μπακογιάννη.
    Την ακούνε και λέει οτι έχουν υποστεί τις συνέπειες των λαθών τους και καταπίνουνε τις γλώσσες τους τα γατόνια.
    Ε λοιπόν ποιός θα της πεί επιτέλους της Κυρίας και της κάθε τέτοιας κυρίας και κυρίου ΟΤΙ.

    ΣΚΑΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΚΑΤΕ.
    Ποιες λοιπόν είναι αυτές οι συνεπειες ..οτι δεν είσαστε υπουργοί και υφιπουργοί..ΧΑ ας γελάσω.
    Τις συνέπειες κυρία μου τις έχουμε υποστεί εμείς όλοι οι απλοί πολίτες που ....
    1)Δεν έχουμε παιδεία και πληρώνουμε τα μαλλιοκέφαλά μας κάθε μήνα για να μάθουνε γράμματα τα παιδιά μας ήδη από το δημοτικό σχολείο και από ότι μαθαίνω τώρα τελευταία και από το ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ....
    2) Δεν έχουμε υγεία και μακάρι να είμαστε καλά γιατί δεν ύπάρχει σάλιο για ιδωτική υγεία.

    3) δεν έχουμε δρόμους και πεζοδρόμια και στην επαρχία ούτε συγκοινωνία.
    4)Μείναμε και άνεργοι και .....
    Τέλος.

    Ποιός λοιπόν πληρώνει τις συνέπειες από τα δικά σας ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΆ λάθη ???? αγαπητή "χοντρόπετση και χοντρόμυαλη" κυρία ?????????

    Γιατί χαρακτηρίζεται ατολμίες,παραλήψεις και με διάφορες άλλες τέτοιες γλυκές λεξούλες τα εγκληματικά σας λάθη
    Γιατί έτσι τα νοιώθετε και έτσι θα τα βιώσετε.
    Για μας όμως που η ζωή μας έχει ήδη γίνει δύσκολη και θα γίνει ακόμα δυσκολότερη δεν είναι ούτε απροσεξίες.. ούτε λάθος εκτιμήσεις.. ούτε μπουρου και μπούρου και ΧΑ ΧΑ και Ε!! μωρέ κάναμε λάθηη αλλά όόλοι κάνουν και τώρά το καταλάβαμε και... και... και.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτή τη στιγμή τα μεγάλα γατόνια της δημοσιογραφίας ΟΙΚΟΝΟΜΕΑΣ και ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗΣ (που δεν αξίζουν ούτε το 1/10 του μισθού τους) συνεντευξιάζονται χαριεντίζονται με την Μπακογιάννη.
    Την ακούνε και λέει οτι έχουν υποστεί τις συνέπειες των λαθών τους και καταπίνουνε τις γλώσσες τους τα γατόνια.
    Ε λοιπόν ποιός θα της πεί επιτέλους της Κυρίας και της κάθε τέτοιας κυρίας και κυρίου ΟΤΙ.

    ΣΚΑΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΚΑΤΕ.
    Ποιες λοιπόν είναι αυτές οι συνεπειες ..οτι δεν είσαστε υπουργοί και υφιπουργοί..ΧΑ ας γελάσω.
    Τις συνέπειες κυρία μου τις έχουμε υποστεί εμείς όλοι οι απλοί πολίτες που ....
    1)Δεν έχουμε παιδεία και πληρώνουμε τα μαλλιοκέφαλά μας κάθε μήνα για να μάθουνε γράμματα τα παιδιά μας ήδη από το δημοτικό σχολείο και από ότι μαθαίνω τώρα τελευταία και από το ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ....
    2) Δεν έχουμε υγεία και μακάρι να είμαστε καλά γιατί δεν ύπάρχει σάλιο για ιδωτική υγεία.

    3) δεν έχουμε δρόμους και πεζοδρόμια και στην επαρχία ούτε συγκοινωνία.
    4)Μείναμε και άνεργοι και .....
    Τέλος.

    Ποιός λοιπόν πληρώνει τις συνέπειες από τα δικά σας ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΆ λάθη ???? αγαπητή "χοντρόπετση και χοντρόμυαλη" κυρία ?????????

    Γιατί χαρακτηρίζεται ατολμίες,παραλήψεις και με διάφορες άλλες τέτοιες γλυκές λεξούλες τα εγκληματικά σας λάθη
    Γιατί έτσι τα νοιώθετε και έτσι θα τα βιώσετε.
    Για μας όμως που η ζωή μας έχει ήδη γίνει δύσκολη και θα γίνει ακόμα δυσκολότερη δεν είναι ούτε απροσεξίες.. ούτε λάθος εκτιμήσεις.. ούτε μπουρου και μπούρου και ΧΑ ΧΑ και Ε!! μωρέ κάναμε λάθηη αλλά όόλοι κάνουν και τώρά το καταλάβαμε και... και... και.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ αγωνίζεται σε ένα απίστευτα εχθρικό προς την επιχειρηματικότητα περιβάλλον, με αρκετά ικανοποιητικά αποτελέσματα σε σχέση με την οικονομική κρίση και τα εμπόδια που του θέτει το άθλιο πολιτικό σύστημα.

    Οι επιχειρήσεις που ελέγχει, προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο:
    - δίνοντας εργασία σε χιλιάδες εργαζομένους
    - συνεισφέροντας στα ταμεία
    - πληρώνοντας ΦΠΑ, φόρους και έκτακτους φόρους

    Εύχομαι να μπορέσει να επιπλεύσει στη κρίση και να συνεχίζει να προσφέρει στους εργαζόμενους του καθώς και στους μετόχους.

    Όσο για τους 'Παγκαλοσηφουνάκηδες' και τους λοιπούς κόπρους του Αυγείου, ελπίζουμε όχι απλώς να αποσυρθούν ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πού πήγαν τα λεφτά κύριε Σηφουνάκη ;
    Πού πήγαν τα λεφτά κύριε Σηφουνάκη ;
    Πού πήγαν τα λεφτά κύριε Σηφουνάκη ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΣΤΗΝ ΚΟΜΠΙΝΑ ΜΕ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΣΤΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΑΡΧΗΓΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μακάρι να μιλούσαν και άλλοι όπως ο Βγενόπουλος. Αλλά...γέμισε ο τόπος ...κότες!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Για όλα όσα του καταλογίζει το άρθρο ο κ. Βγενόπουλος είναι υπόλογος απέναντι στους μετόχους των επιχειρήσεών του και δεν αφορά στο σύνολο του Ελληνικού λαού αφού δεν παίζει με χρήμα των Ελλήνων φορολογουμένων, όπως άλλοι "επενδυτές". Ίσως η τυχούσα δυσκολία των επιχειρήσεών του να οφείλεται ακριβώς στο ό,τι δεν είναι σαν τους άλλους διαπλεκόμενους επιχειρηματίες για να κερδοφορήσει με κρατικό χρήμα. Για τους αξιολογητές τύπου S&P έχω και εγώ την δική μου προσωπική αξιολόγηση και θεωρώ ότι είναι οι ίδιοι απατεώνες που μέσω των "μοντέρνων χρηματοπιστωτικών προϊόντων" έφθασαν τους περισσότερους λαούς του πλανήτη στην πενία. Δεν έχω καμία εμπιστοσύνη στις αξιολογήσεις τους. Αν δεν έχει προσωπικό λόγο (π.χ. να κατέχει μετοχές του ομίλου της MIG) ίσως ο αρθρογράφος θέλει να κτυπήσει έναν επιχειρηματία που κάνει το λάθος να είναι εκτός του συστήματος της κλεπτοκρατίας και το κρίνει αντί να το αγιοποιεί με τα ΜΜΕ που θα έπρεπε να έχει αγοράσει. Κατά τα άλλα περιμένω να δω αν θα υπάρξει κάποια αντίδραση από τους άμεσα ενδιαφερόμενους σε κάποια άλλα λεγόμενα του κ. Βγενόπουλου: το άνοιγμα τραπεζικών λογαριασμών των πολιτικών και την αποπομπή τους (με κατάσχεση του αδικαιολόγητου πλούτου υπέρ του δημοσίου θα πρόσθετα) σε περίπτωση που αυτό το οποίο θα βρεθεί κάνει "νιάου-νιάου στα κεραμίδια". Άλλο τα ιδιωτικά χρήματα και άλλο τα χρήματα των φορολογουμένων για να μη τα μπερδεύουμε όπως νομίζω ότι επιχειρεί το άρθρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. σκάνδαλα που πιθανόν να εμφανισθούν στο μέλλον (!)
    ==
    ΠΟΙΟ ΜΕΛΛΟΝ ρε πληρωμενο καθικι?
    Αν τα πουλημενα ΜΜΕ εφηρμοζαν την ιδια τακτικη οπως και επι προηγουμενης κυβερνησης αλλο τιποτα δεν θα βλεπαμε παρα μονον σκανδαλα με αυτους τους αλητες που μπλεξαμε τωρα.

    , αλλά και τις σχέσεις του ΟΠΑΠ με την Intralot.
    ==
    Ητανε σαφης πανω σαυτο.
    Πως δινει .."διαφημισεις" και πως ο κοκκαλης δεν ενοχληθηκε καθολου να δωσει εστω καποιες εξηγησεις για την σχεση της INTRALOT του με το πασοκ.
    Που ο τσουκατος κυκλοφορει ελευθερος ανετος και ωραιος αν και ομολογησε δημοσια οτι δωροδοκηθηκε με 1,5 δις απο τη Ζημενς.

    Και ενα σωρο αλλα...ενδιαφεροντα (εμετικα και αποκρουστικα οσον αφορα το ποιον μερικως μερικων πολιτικων).

    Ποιος σε πληρωνει ρε φιλε?
    Δεν μπορει ετσι στα καλα καθουμενα να σιχτιριζεις μια συνεντευξη χωρις κανενα οφελος.
    Η δολιος εισαι Η ΒΛΑΚΑΣ.

    Βαλτος δηλαδη πληρωμενος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΔΕ ΒΛΕΠΩ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ, ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΕΝΟΧΛΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΟΥ.

    ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΑΜΦΙΒΑΛΩ ΓΙΑ ΟΤΙ ΓΡΑΦΕΙ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΔΙΟΙΚΕΙ ΕΠΙΤΥΧΩΣ ΕΝΑ ΟΜΙΛΟ, ΠΟΙΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΣΕΙΣ.
    ΤΕΛΙΚΑ, ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ, ΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΙΝΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΤΟΥ ΑΠΟΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ???

    ΕΙΚΑΣΙΑ ΚΑΝΩ, ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΟΤΙ ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΩ.

    ΑΠΛΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΛΙΓΟ ΥΠΟΠΤΟ, ΝΑ ΜΗ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥ ΒΡΟΥΝ ΤΙ ΛΑΘΗ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ.

    ΕΜΑΣ ΔΕ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΟΥ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΥ,
    ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΑΗΔΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΓΚΑΛΟΥ, ΟΙ ΠΑΛΙΝΩΔΕΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, Η ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΞΕΝΟΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, Η ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΤΗΣ ΜΠΙΡΜΠΙΛΗ, Η ΔΟΥΛΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΛΟΒΕΡΔΟΥ, ΟΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ....... ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ Η ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ..........

    ΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΤΙ ΛΑΘΟΣ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΕΛΙΚΑ, ΑΥΤΕΣ ΚΑΘ' ΑΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΥΠΕΚΦΥΓΕΣ ....... ΔΕ ΜΑΣΑΜΕ ΠΛΕΟΝ .........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ναι κι αν
    ο Βγενόπουλος έβαζε τα χρήματα σε μια "απλή" προθεσμιακή κατάθεση θα λέγατε τί "μάνατζερ" είναι αυτός
    που δεν παίρνει κανένα επιχειρηματικό ρίσκο;
    Πολύ χολή ρε παιδιά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΡΕ ΒΑΤΡΑΧΕ ΕΣΑΙ ΕΣΥ ΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙΣ ΤΟ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Βγενόπουλος:" Έτσι γνώρισα τον Σηφουνάκη"
    ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΤΟΝ ΣΗΦΟΥΝΑΚΗ ΓΙΑ 50 ΕΚ

    ΠΩΣ ΤΟ ΕΙΠΕ ΕΧΘΕΣ Ο ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ.."ΕΓΩ ΓΝΩΡΙΣΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΣΗΦΟΥΝΑΚΗ ΤΟ 2001 ΣΤΗΝ ΣΑΜΟ.ΗΤΑΝ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΟΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΕΙ Η ΣΑΜΟΣ..ΚΑΙ ΣΑΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ MIG ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΔΙΑΘΕΣΟΥΜΕ 50 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ...
    (ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΔΡΑΧΜΕΣ)ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΧΤΕΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΤΑΣΗ ΜΕ ΕΛΑΙΟΔΕΝΔΡΑ…(ΔΕΝ ΘΥΜΟΤΑΝ ΠΟΣΑ ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ)ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΤΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΠΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΕΙ….

    ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΣΗΦΟΥΝΑΚΗ… «ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΡΓΟ»,Ο ΣΗΦΟΥΝΑΚΗΣ ΤΟΥ ΛΕΕΙ «ΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΞΕΡΕΤΕ κ.ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΕ???» ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ «ΚΑΝΕΝΑΝ»….. ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΧΤΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΟΥ Κ.ΣΗΦΟΥΝΑΚΗ???? 4 ΜΕ 5 ΜΗΝΕΣ…ΟΚ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΛΕΝΕ ΟΙ ΔΥΟ ΑΝΔΡΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΧΟΡΕΙ….

    ΜΕΤΑ ΑΠΟ 5 ΜΗΝΕΣ ΠΑΙΡΝΩ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΕΟ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΗΦΟΥΝΑΚΗΣ,ΠΑΙΡΝΩ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΟΥΘΕΝΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΗΦΟΥΝΑΚΗΣ,ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΑΛΛΕΣ 3 ΦΟΡΕΣ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΑΝΑΠΗΡΑ….ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΧΕΙ ΦΤΙΑΧΤΕΙ Η ΕΚΤΑΣΗ ΜΕ ΤΑ ΕΛΑΙΟΔΕΝΔΡΑ….ΚΑΙ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΤΑ 50 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ……….

    ΠΑΠΑΧΕΛΑΣ «ΥΠΟΝΟΕΙΤΑΙ ΚΑΤΙ ΚΥΡΙΕ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΕ……??????????»ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΑΝ ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ Ο ΕΛΑΙΩΝΑΣ Κ.ΠΑΠΑΧΕΛΑ…..ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΔΙΑΣΑΤΗΜΑ ΒΡΙΣΚΩ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΣΗΦΟΥΝΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΩ «ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΧΡΩΣΤΑ ΕΣΥ…..ΤΙ ΕΓΙΝΕ????Η ΔΕΙΞΕ ΜΟΥ ΤΟ ΕΡΓΟ Η ΦΕΡΕ ΜΟΥ ΠΙΣΩ ΤΑ 50 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ…..ΣΗΦΟΥΝΑΚΗΣ «ΚΑΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ....."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Λίβελος κατά Βγενόπουλου γιατι ;
    Τελικά η διαπλοκή των πολιτικών ακόμη και με οικονομικά περιοδικά υπάρχει.
    Εντάξει sofokleous10 μην κάνετε και έτσι σαν μαντρόσκυλα που έθιξε τα αφεντικά σας τους πολιτικούς ο Βγενόπουλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Μονο και μονο το οτι ειπε γελοιο τον Παγκαλο,και γενικα ανικανους πολλους απο τους υπουργους,συν το οτι ξεμπροστιασε τον Σηφουνακη που θα πρεπει να απαντηση που πηγαν τα 50.000.000 δρχ ....εμενα μου φτανει.Τι κανει με την εταιρεια του δεν με απασχολει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΚΟΥΑΞ ΚΟΥΑΞ ΘΑ ΦΑΣ ΚΑΜΙΑ ΜΗΝΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ MING

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αφήστε τις σαχλαμάρες.
    Ο Βγενόπουλος έχει δίκιο σε ΟΛΑ όσα λέει.
    Μακάρι να είχαμε κα΄πατσους ανθρώπους για πολιτικούςκαί όχι ξεπουλημένες μαριονέτες και λαμόγια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΠΕΡΙ ΟΡΕΞΕΩΣ ΒΑΤΡΑΧΟΠΟΔΑΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Βάλτε το ΔΝΤ σε ένα αεροπλάνο και στείλτε το στο ΚΑΤΥΝ.

    μαζί με τον Γιωργάκη, τον παμπούκη,τον παπακ,την κατσέλη,την μαρί και τα Πρωθυπουργικά πουστράκια.

    ΘΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΞΟΥΜΕ ΤΑΧΥΤΑΤΑ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΕΚΑΨΕΣ ΤΟ ΑΜΠΕΛΙ ΣΟΥ,ΤΗΝ ΜΑΤΘΑΙΟΥ,ΤΟΝ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ,ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ,ΤΗΝ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ, ΤΩΡΑ ΚΑΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Έτσουξε ο Βγενόπουλος; Μήπως λέει αλήθειες; Και πανηλίθιε από τη Σοφοκλέους όλες οι μετοχές έχουν σχεδόν καταρρεύσει και κάνεις άθλια σχόλια σπεκουλαδόρε της αρπαχτής!

    Και λίγα είπε για τους Παγκαλοσηφουνάδηκες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΕΜΕΝΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΚΩΤΑ;;;;
    ΣΑΝ ΤΟΝ ΝΤΟΥΤΣΕ ΜΙΛΑΕΙ ΠΕΡΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ, ΤΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥ ΤΟΥ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΝΑΛΥΕΙ..
    ΠΡΙΝ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΟΙ, ΧΑΣΑΜΕ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ,ΜΕ ΚΑΤΙ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΟΥ...ΕΙΧΕ ΒΑΛΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΕΚΑΤΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΡΧ. ΤΟΤΕ, ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ, ΜΕΤΑΞΥ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ Η ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ....ΤΙ ΑΠΕΓΙΝΑΝ;;;
    ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΗΡΑΜΕ ΚΑΤΙ ΨΙΧΟΥΛΑ....
    ΑΥΤΟΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΕΠΙ Ν.Δ,ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΕΦΕΡΕ;;;;ΠΟΙΟΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ;;;;ΒΡΕ ΑΝΤΕ ΑΠΟ ΔΩ!!!ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ ΚΟΣΚΩΤΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!!
    ΡΓ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ο ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΞΕΡΑΜΕ. ΝΤΑΡΑΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ, ΠΑΓΚΑΛΟΣ, ΣΗΦΟΥΝΑΚΗΣ, ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ ΚΤΛ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΠΑΞΙΩΝΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΚΑΘΕ ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ... ΤΡΑΓΙΚΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ! ΑΚΟΜΑ ΚΙ Ο ΣΥΜΠΑΘΗΣ ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΣΕΒ, ΑΠΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΥ..
    ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΜΗΠΩΣ Ο ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Μετά τις καταγγελίες του κ. Βγενόπουλου για τους κυρίους Πάγκαλο και Σηφουνάκη, ο κ.Παπανδρέου έχει μόνο δύο επιλογές:
    1. Να τους ζητήσει εντός της ημέρας να καταθέσουν πειστικά στοιχεία και να καταθέσουν μηνύσεις και αγωγές εναντίον του κ. Βγενόπουλου.
    Μάλιστα, επειδή η συκοφαντική δυσφήμηση εμπίπτει στην αυτόφωρη διαδικασία, η δικαιοσύνη μπορεί να κινηθεί αυθημερόν.

    2. Σε διαφορετική περίπτωση, πρέπει να ζητήσει την παραίτησή τους.

    Ούτως ή άλλως Πάγκαλος και Σηφουνάκης οφείλουν σήμερα κάποιες απαντήσεις, διότι είναι έκθετοι στα μάτια της κοινής γνώμης

    Αλλά! Το πάχος του δέρματος…
    Πως το λένε ,δεν θυμάμαι…
    Οταν(αν) ακούσετε την απάντηση του κ.Σηφουνάκη κρατειθείτε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Δέν υπάρχει καμμία άλλη άποψη.
    Ό Βγενόπουλος εξέφρασε μέ τήν συνέντευξή του,ακόμη καί τόν πιό απλό Έλληνα Πολίτη.
    Είπε αλήθειες καί χαρακτήρισε τούς πολιτικούς τύπου Πάγκαλου/Σηφουνάκη,όπως ακριβώς τούς αρμόζει.
    Έτσι απλά,μέ τσαμπουκά κι απόδειξε,ότι αυτός διαθέτει τά αρχ@@@@!!!
    Όχι σάν κάποιες κωλομουνοσερβέτες πολιτικούς καί άλλους μεγαλοκυβερνητικούς παραγοντίσκους.
    Σηφουνάκη,Πάγκαλε,εάν διαθέτετε εστω κι ίχνος ανδρισμού,μηνύστέ τον,διαφορετικά μόνον ό δρόμος τής εξόδου από τά πολιτικά δρώμενα,σάς απομένει (εάν βγάλετε τήν σερβιέτα φυσικά)!!!!!!!!!!!!.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΡΕ ΚΑΛΟΣ ΤΟΝΑ !!!
    Ο ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΚΟΣΚΩΤΑΣ
    ΟΠΟΥ ΝΑΝΑΙ ΘΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΣΤΥΛΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΑΜΠΕΡΣ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ο Βγενόπουλος ο ΑΡΧΙΠΑΠΑΤΖΗΣ που πήρε σχεδόν τσάμπα την Ολυμπιακή από τον ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟ και την συμμορία του καλά θα κάνει να μην μιλάει!!


    Ας πάει να πουλήσει αλλού τις μπούρδες και να αφήσει τους λεονταρισμούς! Αν θέλει να γίνει ο Μπερλουσκόνι της Ελλάδας, ας πληροφορηθεί ότι εδώ δεν τον παίρνει!

    Μπερλουσκόνιδες στην Ελλάδα δεν θα ευδοκιμήσουν ποτέ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΡΕ ΚΟΣΚΩΤΑ ΝΟ 2 ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΕ
    ΠΟΣΑ ΕΔΩΣΕΣ ΣΤΟ ΧΑΤΖΙΔΑΚΗ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ Ο ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ CONTRABBANDO ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ????
    ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΥΖΕΙΣ ΚΑΤΙ ΖΗΤΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΤΟ ΔΙΝΟΥΝ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Υπάρχει και ένας άλλος διάλογος που αποσιωπάτε ΕΠΙΜΕΛΩΣ από τους ενεπίδεικτους μαθήσεως ΠΑΙΔΑΓΩΓΟΥΣ και δημοσιογράφους, που ασφαλώς συμφέρει τους πολιτικοοικονομικούς παράγοντες.

    http://www.scribd.com/doc/7070743/-

    ο οποίος διάλογος έχει άμεση σχέση με την ουσία του χρήματος

    http://vimeo.com/7824149

    ΚΑΙ τον ρόλο των "ΕΚΤΕΛΕΣΤΩΝ" του ΔΝΤ.

    http://www.zeitgeistanalysis.site50.net/2meros/2010.htm

    Οι πρεζάκιδες είναι πιο ενημερωμένοι από τους πολιτικούς και του οικονομολόγους, ΑΛΛΑ το πέος της εξουσίας το επιβάλουν τα υποχείρια, υποτελείς, των διαπλεκόμενων στη διαφθορά.

    Τελικά αιρετοί των ΟΤΑ, οι ΑΛ ΚΑΙΝΤΕΣ των διαπλεκόμενων στην αφαίμαξη των περιουσιών των Δήμων και του Δημοσίου, εκπρωσοπούν τη διαφθορά, εκμετλευόμενοι την αντιπροσώπευση της ψήφου του πολίτη της Εκκλησίας του Δήμου.

    Ο Βγενόπουλος τι δεν κατέχει από αυτά? Υπάρχουν βέβαια ΠΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥΡΓΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΠΑΝΤΩΣ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΔΙΑ Ο ΤΥΠΟΣ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ.
    ΤΟΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΟΤΑΝ ΜΑΖΕΥΕ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΜΙΛΟΥΣΕ ΓΙΑ ΤΑ ΟΡΑΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΙΝ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΟΙ ΕΛΕΓΑΝ ΤΟΤΕ ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΗ ΤΡΟΧΑΝΑΣ.
    ΑΛΛΑ Ο ΒΓΕΝΟ ΑΝ ΚΑΙ ΒΑΖΕΛΟΣ ΑΠΕΔΕΙΧΘΗ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΩΣΤΟΣ ΕΝΩ Ο ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΤΡΟΧΑΝΑΣ ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ.
    ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΚΑΤΕΡΧΟΝΤΑΝ ΣΤΟ ΣΤΙΒΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΝΑ ΤΑΡΑΖΕ ΛΙΓΟ ΤΑ ΝΕΡΑ .
    ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΤΑ ΤΖΑΚΙΑ ΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΝΑ ΚΑΙΝΕ.....
    ΓΑΜΗ...ΣΕ ΤΟΝ ΑΛΟΓΟΔΙΚΑ ΓΑΜΑ...ΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ ΠΑΓΚΑΛΟΣΗΦΟΥΝΑΚΗΔΕΣ ΚΑΙ ΣΙΑ.....
    ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΕΧΩ ΗΔΗ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΑΝΑΠΟΛΩ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.
    ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΗΣ.
    Ο Γιώργος Παπανδρέου εξαπάτησε τον ελληνικό λαό.
    Κανένας από όσους τον ψήφισαν τον Οκτώβρη δεν του έδωσε εντολή να μας πάει στο εκτελεστικό απόσπασμα του ΔΝΤ.
    Άλλα μας είπε πριν και τώρα κάνει τα εντελώς αντίθετα.
    Ουδείς όταν τον ψήφιζε δεν του έδινε την εντολή να οδηγήσει τη χώρα χέρι-χέρι με τον Καρατζαφέρη στη φτώχεια, την ανεργία και την εξαθλίωση.
    Κανείς δεν του έδωσε τη ψήφο του για να μας περικόβει τους μισθούς, να διαλύει τον ιδιωτικό τομέα, να δημιουργεί εκατοντάδες χιλιάδες ανέργους, να μειώνει τις συντάξεις, να στέλνει τον κόσμο να δουλεύει μέχρι τα 67.
    Ούτε οι χειρότεροι δικτάτορες δεν κάνουν τέτοια πράγματα στο φτωχό λαό.
    ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΩΡΑ ή ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ.
    ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΚΥΡΙΕ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΜΑΛΛΟΝ ΕΝΑΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΣ ΚΟΣΚΩΤΑΣ ΕΙΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ο τραπεζιτης που πουλαει αερα αλα Κοσκοτα και κλεβοντας πλουτισε

    α ρε κραμασμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Πασοκ

    Νεες σκεψεις στην κυβερνηση μετα το αρθρο του δρ Κουτσουκου στο πρεσσ

    εξαλλου δανεισθηκαμε σημερα με 2 δις ας κανουμε το ιδιο κολπο καθε βδομαδα με 5 δις

    φασουλι το φασουλι

    να βγει ομολογιακο δανειο ομογενων


    Συγκλονιζεται το Πασοκ για να μην παμε στο δΝΤ που τελικα μαλλον δεν θα παμε

    καποιοι κερδοσκοπουν και αυτο δεν μπορει να ειναι παντα οι ξενοι

    και οι "δικοι μας στο κολπο"!

    Η Ευρωπη με το ηφαιστειο μπορει να είναι η Νεα Ανλαντιδα που χαθηκε για παντα ειπε ο δρ Κουτσουκος

    που πιστευει οτι σε λογο η Μερκελ θα ερθει για δανεικα στην Ελλαδα!!

    Περιμενετε συντροφοι, αντισταθειτε, οχι στο ΔΝΤ, τουλαχιστον οχι τωρα
    Αντισταση....

    Τιτος Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. o ΣΗΦΟΥΝΑΚΗΣ 'ΕΞΑΦΑΝΙΣΕ' ΤΑ ΛΕΦΤΑ
    ΤΟΥ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΥ
    ΓΥΡΕΥΕ ΟΜΩΣ ΝΑ 'ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ!' ΚΑΙ
    ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ!!!

    ΛΑΜΟΓΙΑ Ε! ΛΑΜΟΓΙΑ!!!
    ΣΑΣ ΨΙΦΗΣΑΜΕ ΚΙΟΛΑΣ!!!
    ..ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ!.... ΚΟΠΡΙΤΕΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΗΦΟΥΝΑΚΗ!!!!
    ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΣΙΦΟΥΝΑΚΗΣ;...
    απο υφυπουργός του Ρέππα, αντι να ασχοληθεί με τα θέματα του υπουργείου, πανελλαδικής εμβέλειας,
    κάθεται στη Λέσβο και ασχολείται με κοπτοραπτική παλαιοκομματικού παραγοντίσκου...
    αυτό που ήξερε να κάνει επι 25 χρόνια...
    τώρα,
    παραμυθιάζοντας τους ιθαγενείς, μηχανοραφεί στα μουλωχτά για ένα δήμο στη Λέσβο με δήμαρχο ντορικό νεοδημοκράτη που νοιώθει στο σβέρκο την ανάσα του εισαγγελέα για κακοδιαχείρηση και έχει περγαμηνές απο τους ΚΚεδες στα γιουρούσια που οργάνωναν απο κοινού...
    ΓΙΩΡΓΟ, ΠΑΡΕ ΣΚΟΥΠΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΣΩΣΤΟΣ Η ΛΑΘΟΣ ΞΕΣΗΚΩΣΕ ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΔΕΙΞΤΕ ΜΑΣ ΕΣΕΙΣ ΕΝΑΝ ΜΟΝΟ ΕΝΑΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΠΑΡΑΣΠΟΝΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΣΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΚΕΡΔΟΣ.
    ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΗΜΑ ΠΟΥ ΛΙΓΟΙ -ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ - ΕΧΟΥΝ , ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΛΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΠΛΑ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΑΠΑΙΣΙΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΙΕΣ ΜΑΣ , ΠΟΥ ΚΑΛΕΣ Η ΚΑΚΕΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. εδώ δες αίσχη απο τα βόδια του Πασόκ
    που τρώνε σαν ΥΑΙΝΕΣ !
    ---------------------------------
    To μεγάλο σκάνδαλο με τα 50εκ. δρχ - Ο Σηφουνάκης θέλει να μας πει ότι απλά ενημέρωνε τον Βγενόπουλο;

    ΓΙΑΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΚΟΙΝΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ΤΙΠΟΤΑ;

    Εδώ έχουμε ένα περίεργο παιχνίδι που ξεφτιλίζει την ίδια την κυβέρνηση. Ο Βγενόπουλος λέει ότι έδωσε 50 εκ. δρχ στο υπουργείο που ήταν τότε υπουργός ο Ν.Σηφουνάκης για τα καμμένα της Σάμου και ο πρώην υπουργός λέει ότι δεν πήρε τίποτα.

    Προσέξτε τώρα:

    Η φωτογραφία είναι από ΚΟΙΝΗ συνέντευξη τύπου που έδωσαν τότε και που ο Σηφουνάκης μας περνάει για βλίτα και λέει...
    ότι την έδωσαν μετά την ενημέρωση που του έκανε για την πορεία των έργων! Αφού δεν τα έδωσε όπως λέει τα χρήματα γιατί δεν του έβγαινε στο τηλέφωνο να του πει ότι δεν μας έδωσες τα χρήματα που μας υποσχέθηκες; Αντιθέτως ο Βγενόπουλος πήρε 4-5 φορές όπως είπε και ο Σηφουνάκης δεν του βγήκε στο τηλέφωνο! Και ποιος είναι ρε Σηφουνάκη ο κάθε Βγενόπουλος(και μάλιστα το 2001) που τον ενημερώνεις για την πορεία της αναδάσωσης και μετά κάνεις συνέντευξη τύπου;

    Μέχρι τώρα ξέραμε ότι οι συνεντεύξεις τύπου δίνονται αν ο επιχειρηματίας έχει δώσει κάτι και ο υπουργός βγαίνει μαζί του να τον ευχαριστήσει. Εδώ βλέπουμε όλα τα κανάλια. Πως πήγαν εκεί χωρίς να έχει να πει τίποτα επί της ουσίας και γιατί τα φώναξαν; Για μια ενημέρωση; Ο πρόεδρος της δημοκρατίας είναι ο Βγενόπουλος και τον ενημερώνατε κ.Σηφουνάκη ή πράγματι έδωσε 50 εκ, δρχ και κανείς δεν ξέρει που πήγαν;

    Και κάτι άλλο. Ολόκληρο κράτος με το ίδιο κόμμα στην εξουσία και θέλετε να μας πείτε ότι δεν μπορείτε να ελέγξετε αν πήγαν στο ταμείο του υπουργείου 50 εκ, δρχ; Τα κάψατε τα αρχεία ή τα πετάξατε;

    Κόψτε το δούλεμα κ.Πεταλωτή και ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ να μάθουμε που πήγαν τα χρήματα και αν δόθηκαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Μεγάλε Βγενό πουτάνες τους έκανες τους πασόκους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. “O Βγενόπουλος “εκτελεί” Σηφουνάκη”

    ΤΟΝ ΞΕΒΡΑΚΩΣΕ.. ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑ ΤΟΥ ΑΛΗΤΑΡΑ
    ΕΒΓΑΛΕ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ.

    - Πότε φεύγει ο Σηφουνάκης ;
    Απόψε το βράδυ ή αύριο το πρωί ;

    - Θα στόλιζα το Σηφουνάκη με κάποια κοσμητικά επίθετα αλλά θα με κόψουν, οπότε αρκούμαι να πω ότι τον θεωρώ διαχρονικά αναξιόπιστο.

    - Άντε πάρε το κουβαδάκι σου Σηφουνή μου και χαιρέτα μας…
    Και άλλη φορά κοίτα να κουνηθείς σε κανέναν που είναι στα κυβικά σου…

    - Σιγά μην χάσει η Βενετιά βελόνι,απ’την απουσία του κυρίου.Παρ’ολ’αυτά,χαμένος δεν θα πάει.Διότι και ‘κολλητός’ είναι,αλλά και ως παιδί φρονίμων, ‘μαγείρεψε’ από πολύ καιρό πρίν φθάσει στο σημείο να πεινάσει.

    - Το λυπηρό είναι ότι έτρεξε ο ΠΕΤΑΛΩΤΗΣ σήμερα το πρωί να καλύψει τον ΣΗΦΟΥΝΑΚΗ ,πίστευα ότι αυτή η κυβέρνηση σε τέτοια θέματα ήταν τίμια ,στο διάλο όλοι τους .

    - Σιγα μην ιδρωσει κανενα ΠΡΑΣΙΝΟ ΑΥΤΙ!!! τι ηταν 50.000.000 τοτε για εναν ΠΑΣΟΚΟ? Στραγαλια…!!

    - Μην ξεχνας βγηκε το ξανθο αυτιστικο εκπρόσωπος τυπου και βιαστηκε να υπερασπιστει τον Σηφουνακη….!! συνπεως σιγα μην τον ξαποστειλουν.!!!…μπορει να του ειπαν και λιγα εφαγες..!!

    - Τώρα τα 50; Πάνε! Πέρασε ο πράσινος Σήφουνας, που τα κάνει αόρατα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ας μιλησει επιτελους τουλαχιστον κι ενας αυτοδημιουργητος.

    ολο ασχετους ανεπαγγελτους κολλεγιοφλωρους πολιτικους ακουμε καθε μερα να πετανε απειρες μπουρδες για απειρα θεματα.

    γεια σου ρε βγενοπουλε.
    καλα που εισαι κι εσυ σε αυτο το μπουρδελο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Ας μας πει ο Κ.Βγενόπουλος πόσο κοστίζουν μόνο τα αεροπλάνα που έχει η Ο.Α. Τα 180.000.000 είναι πολύύύύύύύ λίγα, τα ρέστα για την ακρίβεια για μια τέτοια περιουσία.........Προμελετημένο έγκλημα ήταν. Συμμορία ?(ΝΔ - ΒΓΕΝΌΠΟΥΛΟS - AGEAN)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Ο ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΚΤΕΛΕΣΕ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΡΓΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ. ΤΟΝ ΨΕΥΤΗ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΗ ΣΗΦΟΥΝΑΚΗ.

    * ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ ΚΑΙ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΒΛΑΚΑΣ ΠΕΤΑΛΩΤΗΣ ΠΟΥ ΚΑΛΥΨΕ
    ΤΟΝ ΑΡΠΑΧΤΑ..ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΝΗΞΕΡΟ

    * ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΖΗΜΕΝΣ ΚΑΛΟΥΝ
    ΤΟ ΚΟΚΚΑΛΗ ΤΟΝ ..ΚΟΥΜΠΑΡΟ ΤΟΥ ΧΟΝΤΡΟΥ..

    Άντε και στου Πάγκαλου ……

    Ακομα ο σηφουνακης ειναι στη θεση του;

    Αν ηταν η νδ στην κυβερνηση θα ηταν πρωτο θεμα στις ειδησεις.Ολοι οι δημοσιογραφοι θα ειχαν ανεβει στα δεντρα.
    Το συστημα πασοκ δουλευει καλα.

    Η “διάψευση” του πρώην υπουργού διά του κυβερνητικού εκπροσώπου μάλιστα, ήρθη πριν ο αλέκτωρ λαλήσει!
    Ή οι άνθρωποι έχουν ξεσαλώσει εντελώς, ή θεώρησαν αφελώς “αφελή” τον κ. Βγενόπουλο!

    Για τα μάρκα της Seimens μπορεί να μην υπάρχουν παραστατικά, γιατί το μαύρο χρήμα δεν συνοδεύεται ασφαλώς από αποδείξεις, αλλά τα χρήματα μιας περιβαλλοντικής παρέμβασης όπως είναι η αναδάσωση, ήταν επόμενο να συνοδεύονται από πλήρη παραστατικά!

    “Κύριε κυβερνητικέ εκπρόσωπε μήπως και το Δελτίο Τύπου είναι πλαστό ή δεν το αναγνωρίζετε πια, αφού προέρχεται από το υπουργείο Αιγαίου που σπεύσατε να καταργήσετε αμέσως;”

    ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΘΕΕ ΠΑΡΕ… ΤΟ ΚΩΛΟ ΤΟΥ ΑΔΕΛΦΟΥ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΡΕΧΑΑΑΑΑΑΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση