GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αυτιάς από τη ΝΔ για το δήμο Πειραιά...

Από τον Αναγνώστη Κοντάκη ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ . Έχει τα προβλήματά του στον Πειραιά το ΠΑΣΟΚ, αλλά κι η ΝΔ "ψάχνει" ποιον θα υποστηρίξει γ...

Από τον Αναγνώστη Κοντάκη
ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ
.
Έχει τα προβλήματά του στον Πειραιά το ΠΑΣΟΚ, αλλά κι η ΝΔ "ψάχνει" ποιον θα υποστηρίξει για υποψήφιο δήμαρχο. Ο Πέτρος Μαντούβαλος μπορεί να ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του αλλά η Ρηγίλλης δεν δείχνει διατεθειμένη να του δώσει το χρίσμα καθώς υπάρχουν ενδείξεις ότι μπορεί να γίνει και αναίρεση στην πρόσφατη δικαστική απόφαση με την οποία αθωώθηκε.
Οι πληροφορίες λένε ότι κερδίζει έδαφος η πρόταση για υποψηφιότητα του δημοσιογράφου Γιώργου Αυτιά που στα μυστικά γκάλοπ φαίνεται να έχει καλά ποσοστά. Επίσης, είναι πολύ πιθανό να τον υποστηρίξει και ο ΛΑΟΣ του Γ. Καρατζαφέρη.

10 σχόλια

  1. ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ Ο ΑΥΤΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΔ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΑΝΟΙΞΕΙ ΜΑΓΑΖΑΚΙ;

    ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μερικοί ηλίθιοι θεωρούν,ότι ό Πειραιάς είναι άσυλο ανιάτων κι οί Γνήσιοι Πειραιώτες αθεράπευτα ψυχαθενείς!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στην Αθήνα θα έρθει την ερχόμενη εβδομάδα (πιθανότατα την Τετάρτη, 7 Απριλίου), κλιμάκιο του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, το οποίο θα έχει επαφές με στελέχη του υπουργείου Οικονομικών.

    Τα στελέχη του διεθνούς οργανισμού θα βρεθούν στην Ελλάδα για «τεχνική βοήθεια» σε θέματα φορολογίας και κατάρτισης του προϋπολογισμού.

    Ωστόσο, θεωρείται σίγουρο ότι επί τάπητος θα τεθούν και η πορεία εκτέλεσης του προϋπολογισμού και των διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων.


    Θέλετε δε θέλετε, θα χωνέψετε το αρνί με τη βοήθεια των παραπάνω προσκεκλημένων του γιωργάκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. + Είμαι άσπρος,μικρός και στρογγυλός,αλλά δεν είμαι ασπιρίνη.
    + Είμαι μακρύς,κίτρινος,με σπαγγάκι και λεπτός, αλλά κερί δεν είμαι.
    + Είμαι μαύρος κα καυτός,αλλά κάρβουνο δεν είμαι.

    Τι είμαι;;;;
    Απάντηση στο κουίζ:(Multiple choise):
    α)Είμαι Πασόκος κοψοχέρης;
    Β)Είμαι Πασόκος,αλλά ντρέπομαι να το πώ;
    γ)Είμαι ανεμοδούρα;ή μήπως
    δ)είμαι απλώς……;

    Σημ:Η σωστή απάντηση,κερδίζει μιά νταμιντζάνα βατραχόζουμο και ένα κουπόνι συμμετοχής στην εβδομάδα της ρόζ καλτσοδέτας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πώς τόν έλεγαν,
    πώς....,
    Σκυλίτση?
    Μετά από χρόνια ήρθε ο Φασίολος ο
    αναρυχώμενος μέ τό τραίνο.
    Τό αγώγι τό πλήρωσαν οί ΠΑΟΚτσήδες
    μέ τό 1000ρικο ανά χείρας.
    Κάποιοι θυμόμαστε σέ πείσμα τού
    Κυρ Αλτσχάϊμερ.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ακόμα δεν έχουμε καταλάβει τίποτε…

    Οι γιορτές του Πάσχα μπορεί να έδωσαν μία καλή ευκαιρία στους περισσότερους να καταλάβουν ποιές είναι στην πραγματικότητα οι νέες αυξημένες τιμές στα καύσιμα και πόσο ακριβότερα στοιχίζει φέτος...
    το ίδιο ταξίδι, μπορεί να έδωσαν μία ακόμα καλή ευκαιρία για να καταλάβουμε τί εστί ιδωτική πρωτοβουλία στην κατασκευή των δρόμων, αφού τα διόδια αυξήθηκαν δύο φορές μέσα σε λίγες εβδομάδες, το χειρότερο όμως είναι ότι δεν έχουμε καταλάβει ακόμα τίποτε.

    Στις αμέσως επόμενες ημέρες θα αρχίσουν να διατίθενται στην αγορά τα τσιγάρα με αυξημένες τιμές. 3,80 σε πρώτη φάση, 4.20 έως 4.40 η επόμενη.
    Επίσης, στους μισθούς που θα καταβληθούν στους δημόσιους υπαλλήλους το πρώτο 15νθήμερο του Απριλίου θα έχουν κοπεί τα επιδόματα, θα έχει αυξηθεί η παρακράτηση σε αυτά που απομένουν και πάει λέγοντας.

    ειναι λιγα απο ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ...!!!!!
    που λέει και ο ΕΚ ΓΕΝΝΕΤΗΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο πολύ συμπαθής και γνωστός Σαλονικιός καθηγητής κ Γιώργος Πιπερόπουλος θα είναι υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης ή θα τον "ξεχάσει" ο κ Σαμαράς (ο οποίος του οφείλει ένα μέριος της Νίκης του στις εκλογές της 29ης Νοεμβρίου);
    Και εάν τον ξεχάσει η Νέα ΝΔ θα πάει για "αντάρτης" ο καθηγητής ή ως φιλότιμος ΠΑΟΚτσής θα πάει με τον Ζαγοράκη (που τον φλερτάρει το ΠΑΣΟΚ(;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Άλλο κανένα μαλακισμένο δεν έχετε,τον Αυτιά διαλέξατε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γιατί ρε 24:00;

    o Σαμαράς έριξε ολόκληρη κυβέρνηση το 1993 και έφτιαξε δικό του κόμμα.

    Στον Αυτιά κόλλησες εσύ..!

    Τόσοι μαλάκες έχουν εκλεγεί σ' αυτή τη χώρα..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση