GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Προσβλητικό μήνυμα για τους νέους της ΟΝΝΕΔ...

Του Αντώνη-Μάριου Παπαγιώτη . Μπρος στο πιθανό ενδεχόμενο της χαμηλότατης προσέλευσης των νέων για να ψηφίσουν στις εκλογές ανάδειξης αρχηγο...

Του Αντώνη-Μάριου Παπαγιώτη
.
Μπρος στο πιθανό ενδεχόμενο της χαμηλότατης προσέλευσης των νέων για να ψηφίσουν στις εκλογές ανάδειξης αρχηγού της ΟΝΝΕΔ, πολλοί μέσω groups στο facebook τους παροτρύνουν με κάθε τρόπο. Ακόμα και με έμμεση προσβολή της προσωπικότητάς τους, πράξη ενδεικτική της α-παιδείας τους και του τρόπου με τον οποίο έχουν μάθει να πολιτεύονται και να ξενερώνουν τους νέους. Από πότε αλήθεια, η διαδικασία ψηφοφορίας είναι επί πληρωμή και με ποιό δικαίωμα προσβάλλουν κάποιοι τους νέους της Νέας Δημοκρατίας, προτάσσοντας ως...

βασικό επιχείρημα υποκίνησης το τζάμπα;
"Ψηφίζετε δωρεάν την Κυριακή
Προς τα μέλη του
Nea Dimokratia - ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Α' ΑΘΗΝΑΣ

Παιδιά, στις ΕΚΛΟΓΕΣ της ΟΝΝΕΔ την Κυριακή (18-4) ψηφίζετε ΔΩΡΕΑΝ!!"

11 σχόλια

  1. Στο 23 Συνέδριο της Σοσιαλιστικής Διεθνούς στην Αθήνα, το 2008, ο γενικός γραμματέας κ. Αγιάλας είχε δηλώσει: «Δεν υπάρχει άλλη πολιτική οικογένεια, όσο η Σοσιαλιστική Διεθνής, που να έχει στηρίξει τόσο τον ΟΗΕ.»

    Ο Γιώργος Παπανδρέου δεν έχει τυχαία επιλεγεί ως πρόεδρος αυτής της διεθνούς οργάνωσης και δεν είναι άρα συμπτωματική η αποδοχή που απολαμβάνει στον κύκλο των λοιπών σαλτιμπάγκων της διεθνούς…Αλιτ ! !

    Σωστός ο παίκτης !!!!!!!!!!
    Ο ΓΑΠ είναι ο ανεπίσημος ύπατος αρμοστής των ΗΠΑ στον ΟΗΕ,για αυτό και έκανε τον γύρο του κόσμου,όχι γιά την Ελλάδα αλλά γιά τις ΗΠΑ ρε γαμώτο γιά την πατρίδα ρε μάγκες
    πασόκοι ...πατριώτες των ΗΠΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΩΡΟ-ΔΩΡΟ-ΔΩΡΟ-ΔΩΡΟ-ΔΩΡΟ-ΔΩΡΟ-ΔΩΡΟ.
    Στον Αντώνη-Μάριου Παπαγιώτη

    ΠΑΝΕΣ ΑΚΡΑΤΕΙΑΣ ΕΝΗΛΙΚΩΝ
    LIFE CARE ΠΑΝΕΣ ΑΚΡΑΤΕΙΑΣ ΕΝΗΛΙΚΩΝ NO 3 LARGE 16ΤΕΜ
    Βάρος 130gr
    Περίμετρος 110-150 cm
    Κωδικός Είδους: LI2005
    Τιμή: 12,57 €

    ΠΑΡΕ ΚΟΥΚΛΑΡΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ..ΓΙΑΤΙ ΜΑ ΤΡΕΛΑΝΕΣ ΣΤΗΝ ΒΡΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΠΟΧΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε παιδιά μαλάκυνση έχετε πάθει; ποιος ασχολείται με την ΟΝΝΕΔ; Είστε στα καλά σας; Κόψτε αυτή τη μαλακία. Μας πρήξατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΕΛΕΓΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΙΤΑΝΙΚΟ.

    ΣΑΝ ΧΘΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΣΥΡΕ ΣΤΟ ΔΝΤ ΕΙΧΕ ΒΥΘΙΣΤΕΙ.

    ΔΙΑΒΟΛΕΜΕΝΗ ΣΥΜΠΤΩΣΗ Η ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΤΟΥ ΤΙΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΤΥΓΝΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΨΕΥΤΙΚΟΥ ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μετά και την προσφυγή ουσιαστικά της πατρίδας μας για την προσφυγή στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, ο χαριτωμένος Πρόεδρος της Βουλής τι θα κάνει σε σχέση με τους δεκαέξι κανονικούς μισθούς των υπαλλήλων της; Όλοι αυτοί οι χαριτωμένοι εργαζόμενοι που καταλάβανε τις θέσεις αυτές με την ίδια λογική που και οι STAGE αρπούσανε με υπόγειες διαδρομές θέσεις εργαζομένων θα εξακολουθούν να επιβραβεύονται και με παραπάνω μισθούς; Δεν τους φτάνει που αρπάξανε μια θέση εργαζομένου δίπλα στον Μπάρμα από την Κορώνη, πρέπει και να τους χρυσοπληρώνουμε; Πότε γίνανε για τελευταία φορά διαγωνισμοί πρόσληψης υπαλλήλων στη Βουλή με αξιοκρατικά κριτήρια και τρόπο εκτέλεσης ισότιμο για όλους τους Έλληνες και Ελληνίδες;
    Και κάτι ακόμη, εδώ που φτάσαμε κανείς στην Ελλάδα από τον τελευταίο εργαζόμενο μισθοδοτούμενο από το Δημόσιο ή φορείς του, μέχρι και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να μην έχει μεγαλύτερη σύνταξη από 2500 Ευρώ, είναι φασισμός του χειρίστου είδους ένας να παίρνει 350 Ευρώ σύνταξη και ένας άλλος να παίρνει και πέντε και έξη και εφτά χιλιάδες, με μόνη ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥΣ ΠΙΛΟΤΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ! ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΚΑΙ ΟΙ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟΛΟΓΟΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Απορία

    Πού είναι ο νόμος για υπερχρεωμένα φυσικά πρόσωπα??

    Πάλι κοροιδευουν υτούς που τους ψηφισαν??

    γιατι χτυπανε τη Λουκα Κατσελη?

    μηπως οι τραπεζητες που δεν θελουν το νομο για δανειοληπτες??

    Είπαν αρχες Μαίου...άντε δυο βδομάδες εμειναν

    Υπερδανεισμενοι

    να δούμε τί θα γίνει.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σήμερα !!

    ΠΑΣΟΚ 46%
    Ν.Δ 30%
    ΔΙΑΦΟΡΑ 16%

    Μόνο αυτό λέει ξεκάθαρα ότι για την σημερινή κρίση φταίει η Ν.Δ για αυτό βούλωσε το και απλά παρακολούθα πως κάποιος προσπαθεί να καθαρίσει τα δικά σου σκατά βόδι !!!
    Κάντε μομφή ρε ζώα χαμένα μέσα στην κομματική σας τυφλότητα !! Σας έχουνε όλοι γραμμένους στα αρχίδια λωποδύτες που καταστρέψατε την Ελλάδα !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ακούστε μια ...περίεργη ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ιστορία που καμιά σχέση δεν έχει με την πραγματικότητα:

    Ο μπαμπάς στέλεχος της ΔΑΚΕ σε Οργανισμό Κοινής Ωφέλειας, τα τελευταία χρόνια δεν πατούσε στο γραφείο του, μέχρι που νοίκιασε και το σπίτι του στην πόλη που έμενε και μετακόμισε σε άλλη πόλη αρκετά χιλιόμετρα μακριά για να ασχοληθεί με την τουριστική μονάδα του. Εννοείται ότι μια φορά το μήνα κατέβαινε στην πόλη που "εργαζόταν" για να εισπράξει το μισθό του, μέχρι που βγήκε στη σύνταξη πριν καλά καλά κλείσει τα 50 λόγω "προβλημάτων υγείας".

    Η μεγάλη κόρη, πέρασε σε ΤΕΙ γειτονικής πόλης αλλά την επόμενη χρονιά βρέθηκε να σπουδάζει Παιδαγωγικά σε ΑΕΙ της πόλης της με ΑΠΛΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ!!!
    Η ίδια αποφοιτώντας, διορίστηκε σχεδόν αμέσως αλλά φρόντισε πολύ σύντομα να μείνει έγκυος δύο φορές και με το πρόσχημα της "ΕΠΑΠΕΙΛΟΥΜΕΝΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ" να καθίσει σπίτι της 2 χρόνια για κάθε παιδί ΕΙΣΠΡΑΤΤΟΝΤΑΣ το μισθό της δασκάλας (σύνολο περίπου χρόνια)!

    Η μικρότερη κόρη αποφοιτώντας από Σχολή Νοσηλευτικής βρέθηκε ΑΜΕΣΩΣ να εργάζεται σε Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο γειτονικής πόλης όταν χιλιάδες νέων αποφοίτων δυσκολεύονται ακόμα και να βρουν θέση για την πρακτική τους !!!

    Σειρά είχε και η πιο μικρή κόρη που ακόμη σπουδάζει αλλά δυστυχώς ο πρώην Υφυπουργός δεν πρόλαβε να κάνει ακόμη μια εκδούλευση μιας και το κόμμα του έχασε τις εκλογές!!!

    Κρίμα....αν και ποτέ μη λες ποτέ!!!

    Με τέτοια και άλλα φυσικό ήταν να φτάσουμε εδώ που φτάσαμε. Κατάλαβες Θανάση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΑΠΑΡΑ-ΓΙΩΤΗ,ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΖΕΣΑΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κρίμα….χαμένη πήγε η χώρα μας.Πιος το φανταζόταν πόσο γρήγορα θα μας διέλυε το παιντί.

    Τη νύχτα της 14ης προς 15η Απριλίου 1912 βυθίστηκε ο Τιτανικός..
    ΚΟΝΤΑ ΠΕΣΑΜΕ…

    Οι άνθρωποι κάθε εβδομάδα άλλάζουν αυτά που λένε και υπόσχονται.
    ξεκίνησαν με το <> πρεκλογικά ,συνεχίστηκε με το <> ,ακολούθησαν τα ταξίδια στα οποία εμφανίσαμε <> ,διαδημίζαμε <> και εισπράξαμε <> <> <> ΚΑΤΗΦΟΡΟ.
    συνεχίσαμε με <> ,<> κλπ

    Σήμερα <>
    Οι άνθρωποι βρίσκονται σε σύγχηση κάνουν γκάφες ,η αγορά διαλύεται, ανθρωποι χάνουν την δουλεία τους ΤΑ ΜΜΕ ΤΟΥΣ ΑΒΑΝΤΑΡΟΥΝ.

    Η ώρα της αντεπίθεσης του κόσμου σε αυτούς τους κατόνομα πολιτικούς που βούλιαξαν και βουλιάζουν την χώρα μας ΕΦΤΑΣΕ.
    ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ.
    ΠΛΕΟΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ Η ΟΠΟΙΑ ΖΩΗ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ποια είναι αυτή η μητέρα;

    Έχει ένα γιο (να της ζήσει) που πηγαίνει στη Δευτέρα Λυκείου.
    Ο γιός της, όμως πηγαίνει σε ιδιωτικό Σχολείο (στου Γείτονα στη Βάρη) και μάλιστα ΔΕΝ παρακολουθεί το Ελληνικό πρόγραμμα αλλά το IB(Διεθνές Μπακαλορεά).

    Όλα αυτά σημαίνουν δύο πράγματα:
    1. Δεν έχει εμπιστοσύνη στο.... Δημόσιο Σχολείο.
    2. Δεν έχει εμπιστοσύνη στο Ελληνικό Πανεπιστήμιο, αφού είναι γνωστό ότι όποιος παρακολουθεί το ΙΒ δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στις Πανελλήνιες εξετάσεις και πρέπει να συνεχίσει τις σπουδές στο εξωτερικό.

    Ποια είναι αυτή η μητέρα;

    Μα...
    η Άννα Διαμαντοπούλου, Υπουργός Παιδείας, που το απόγευμα υπεραμύνθηκε στη Βουλή του Δημόσιου Σχολείου και Πανεπιστημίου!

    ΩΡΕ ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΕΣ. ΝΑ ΤΟΥΣ ...ΦΤΥΝΕΙΣ
    ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΧΟΡΤΑΙΝΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση