GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ONNEΔίτικα...

Ομάδα στην ομάδα... Είναι γνωστό ότι ένα μεγάλο κομμάτι υποστηρικτών της Ντόρας Μπακογιάννη έχει ταχθεί υπέρ της υποψηφιότητας του Κώστα Χατ...

Ομάδα στην ομάδα...
Είναι γνωστό ότι ένα μεγάλο κομμάτι υποστηρικτών της Ντόρας Μπακογιάννη έχει ταχθεί υπέρ της υποψηφιότητας του Κώστα Χατζή. Ορισμένα όμως από τα στελέχη αυτά φαίνεται ότι κάνουν μία κλίκα μέσα στην ίδια την ομάδα του Χατζή με σκοπό να πάνε σε μία διαπραγμάτευση με τον Χατζή (σε περίπτωση νίκης) με πολύ μεγαλύτερη δυναμική.
Συγκεκριμένα χθες νωρίς το απόγευμα εθεάθησαν στο Da Capo στο Κολωνάκι οι ''γεωλόγοι'' Ανδρέας Τσώκος και Γιάννης Δελακουρίδης να...


πίνουν τον καφέ τους με τον ''μαθηματικό'' Γιάννη Αρμπή. Οι δύο πλευρές επιδόθηκαν σε μία αμιγώς εσωκομματική συζήτηση. Σύμφωνα με πολύ έγκυρες πληροφορίες συζήτησαν σε πολύ φιλικό κλίμα την συνένωση της ομάδας ''Τσώκου-Δελακουρίδη'' με την ομάδα ''Αρμπή'' με σκοπό να εξασφαλίσουν την μερίδα του λέοντος από την ''πίτα'' που θα μοιράσει ο Χατζής. Φήμες λένε επίσης,ότι ο Τσώκος θέλει να γίνει γραμματέας Δαπ-Νδφκ ΑΕΙ, και σε περίπτωση που και αυτή η εκλογή πάει από τη βάση θέλει να έχει στο πλευρό του τον Αρμπή που έχει πολύ και γρήγορα κινητοποιήσιμο κόσμο.
Αυτές οι εσωκομματικές ζυμώσεις δείχνουν ότι ήδη έχουν αρχίσει οι τριβές στο εσωτερικό της ομάδας του Χατζή. Δεν έχουμε παρά να περιμένουμε τις εξελίξεις...
O.O
.

12 σχόλια

  1. Tα φουσκωτά φορολογούνται;
    Ο Πάγκαλος αποτελεί τεκμήριο για το ΠΑΣΟΚ;
    Ναί ή Όχι;
    Σχετικά με το αέριο το παγκαλικόν πληροφορηθήκαμε ότι, ήδη κατασκευάσθηκε κλανιόλα ανοικτού τύπου και βρίσκεται καθ’οδόν προς την αίθουσα των συνεδριάσεων.

    ΥΠΉΡΞΕ ΌΜΩΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΟΛΊΤΕΥΣΗ ΕΚΕΊ ΜΈΣΑ, Η ΟΠΟΊΑ ΠΡΌΤΕΙΝΕ ΤΗΝ ΦΡΑΓΉ
    Ή ΑΛΛΙΏΣ ΤΗΝ ΤΆΠΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΕΔΡΙΆΣΕΩΝ.

    ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΑΙ ΑΕΡΟΣΤΕΓΩΣ. ΚΑΙ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΕΡΑΣΕ ΜΕ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ, ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ, ΕΠΕΙΔΗ ΔΈΝ ΒΡΈΘΗΚΑΝ ΦΕΛΛΟΊ ΤΟΥ ΠΑΓΑΚΛΙΚΟΎ ΔΙΑΜΕΤΡΉΜΑΤΟΣ.

    Σ.Σ. Άν βρίσκονταν τέτοιοι φελλοί δέν θα μπορούσαμε να αναλογιθούμε την ζημιά που θα επήρχονταν, άν αυτός δέν αφαιρείτο πριν απο την … νομοτελειακή έκρηξη.

    Γιατί σε ανάλογη περίπτωση πριν απο μερικά χρόνια στο Κέηπ Τάουν η έκρηξη που συνέβη μέσα στην αυλή σχολείου είχε σαν επακόλουθα πρώτον τον τραυματισμό αρκετών μαθητών, δεύτερον την βροχή σκατών στην έρημο της Σαχάρας και τρίτον τον θάνατο ελέφαντος στην Νιγηρία απο αδέσποτο φελό!!!

    Τί σου κάνει σήμερα η πολιτική; Ενασχόληση με … κλανιόλες και με φελλούς μέσα στην πλέον σοβαρή κρίση στην χώρα μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ελπιδοφόρος,Τσίνας,Μηλιώνης,Αρμπής,Τσώκος,Δελακουρίδης ήταν οι ακόλουθοι του λαμόγιου του Γεωργόπουλου και του siemens Δραγουμάνου!!!!Είναι όλοι βουτηγμένοι στα σκατά μέχρι το κεφάλι!!!Όποιος και να βγει πρέπει να τους διαγράψει από την ΟΝΝΕΔ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ελπιδοφόρος,Τσίνας,Μηλιώνης,Αρμπής,Τσώκος,Δελακουρίδης, ήταν και είναι ακόλουθοι του αρχηλαμόγιου Γεωργόπουλου και του Siemens Δραγουμάνου!Είναι βουτηγμένοι στα σκατά μέχρι το κεφάλι!!!Όποιος και να βγεί πρέπει να τους διαγράψει οριστικά απο την ΟΝΝΕΔ και από το κόμμα!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μόνο στο… sex δεν έβαλαν τεκμήρια

    Ότι κινείται και αναπνέει θα φορολογείται. Αυτό είναι το δόγμα του ΠΑΣΟΚ και το κάνει πράξη με το νέο φορολογικό νομοσχέδιο που θα ψηφιστεί μετά το Πάσχα.

    Τα τεκμήρια διαβίωσης απλώνονται παντού και δεν θα υπάρχει Έλληνας που δεν θα πρέπει να δικαιολογεί ότι έχει. Μόνο στο… sex δεν έβαλαν τεκμήρια αλλά, όπως αντιλαμβανόμαστε τον Γ. Παπακωνσταντίνου και τους λοιπούς υπουργούς, δεν θα αργήσει κι αυτό το μέτρο.

    Οι αλλαγές στο νομοσχέδιο είναι πολλές και καθημερινές με το νέο «φρούτο» να ακούει στο όνομα τεκμήρια και στους συνταξιούχους ηλικίας έως 60 -65 ετών. Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, θέλοντας να δείξουν πόσο φιλολαϊκό προφίλ έχουν δήλωσαν εξοργισμένοι που θα την γλιτώσουν όσοι εργαζόμενοι πήραν σύνταξη στα 45-50 έτη με εθελούσια έξοδο και πρέπει τώρα να τους τσιμπήσει η εφορία Σύμφωνα με το σχέδιο, στην παγίδα των τεκμηρίων θα πιάνονται και οι συνταξιούχοι ηλικίας έως 60 ή 65 ετών οι οποίοι είχαν εξαιρεθεί με την αρχική ρύθμιση. Σκοπός είναι να τεκμαίρουν τον τρόπο που διαβιούν έτσι ώστε αν η σύνταξή τους δεν δικαιολογεί τις δαπάνες να παρεμβαίνει η εφορία για να τσιμπήσει την «μαύρη» εργασία. Ουσιαστικά έρχεται το υπουργείο τώρα και λέει στους συνταξιούχους να μη δουλεύουν χωρίς να δηλώνουν τα χρήματα που παίρνουν.

    ΧΕ..ΧΕ....ΤΑ ΤΡΕΛΛΑ ΑΓΟΡΙΑ ΤΟΥ ΓΑΠ.
    ΖΙΩΓΑΣ-ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΣ-ΚΟΥΒΕΛΗΣ-ΔΡΟΥΤΣΑΣ
    και οι άλλες αγαπούλες, θα το απολαυάνουν τζάμα.
    ΤΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανοιχτά τα διόδια της Ελευσίνας
    ΑΠΟ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΙΑ ΤΟΥ ΚΚΕ

    Ελεύθερη είναι εδώ και λίγα λεπτά η διέλευση των οχημάτων από τα διόδια της Ελευσίνας, αφού αντιπροσωπία του ΚΚΕ, τα άνοιξε για τα διερχόμενα αυτοκίνητα...

    Αναρτήθηκε από troktiko στις 5:55 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δείτε εδώ τι γίνεται στην...μπανανία

    Πρέπει να είναι η πιο γελοία φωτογραφία που είδαμε σήμερα.

    Δείτε τον υπουργό Δ.Ρέππα και τους υπόλοιπους της κουστωδίας να κόβουν μια κορδέλα σε έναν δρόμο που κατασκευάστηκε.
    Λες και είμαστε μπανανία ή έγινε δρόμος με χορηγία Ρέππα ή δωρεά κάποιων απ'όσους φωτογραφίζονται και ...κόβουν την κορδέλα.

    Δηλαδή δεν καταλαβαίνουν ότι με αυτές τις φωτογραφίες μας προκαλούν να τους βρίζουμε και να τους κράζουμε;
    Το θέλει ο οργανισμός τους.

    Αναρτήθηκε από troktiko

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κόψτε τις επιχορηγήσεις από τα ινστιτούτα και κλείστε τα

    Καλά έκανε και έγινε αντιπρόεδρος στο ΙΣΤΑΜΕ ο αδερφός του πρωθυπουργού, ο Νίκος Παπανδρέου. Μόνο επιχορηγήσεις να μην παίρνουν από το κράτος τα ιδρύματα.

    Το...πιο σημαντικό στην παρούσα φάση είναι να μην εκμεταλλευθεί κάποιος την σχέση που υπάρχει και μοιράζει αβέρτα τα χρήματα στο Ινστιτούτο.
    Ουδείς ασχολείται με αυτά εκτός από τους ίδιους.

    Άκου εδώ, το ΙΣΤΑΜΕ του Ανδρέα Παπανδρέου λειτουργεί ως σύγχρονο κέντρο προβληματισμού.. $$$$$$$$$
    $$$$$$$$$$$$$

    Μας δουλεύουν δηλαδή οι άνθρωποι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. prwtapriliatiko asteio...???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Να δώ τί άλλη μαλακία ανάρτηση θα βάλει ο μαλακαντρέας για να κάνει τον κόσμο να ξεχάσει ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΠΑΣΧΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΜΕ ΦΕΤΟΣ.
    Έχετε ιδέα ρε μαλακισμένα τί γίνεται τον τελευταίο καιρό στα γραφεία του ΟΑΕΔ;
    ΚΑΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ, ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΧΩΡΙΖΟΥΝ, ΝΕΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΧΑΝΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ.
    Ξέρεις τί είναι να έχει νεαρό ζευγάρι με δύο εισοδήματα και να μην έχει λεφτά να πάρει δυό σουβλάκια το σαββατοκύριακο, γιατί οι τράπεζες τους κυνηγάνε να τους πάρουνε το σπίτι;
    ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΑΛΗΤΕΣ ΤΟΥ PRESS, ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΙΧΑΘΕΙ ΣΤΟ ΒΡΩΜΟ-ΜΠΛΟΓΚ ΣΑΣ ΠΟΥ ΜΑς ΠΑΙΖΕΤΕ ΣΥΝΕΧΩς ΤΗ ΤΖΟΥΛΙΑ, ΤΗΝ ΟΝΝΕΔ ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΑΣ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ.
    Για το Γερουλάνο δεν βλέπω να έχετε κανα ρεπορτάζ.
    Ούτε για το Νίκο Παπανδρέου και τη λοιπή οικογένεια που ζούν πιό πλούσια από το σείχη του Μπρουνέϊ.
    Για την κατάσταση στα νοσοκομεία, τίποτε.
    Για τα φάρμακα που σταμάτησαν να πληρώνουν τα ταμεία, τίποτε.
    Για τα τούρκικα πολεμικά που φέρνουν βόλτα τη μακρόνησο και το Λάυριο τίποτε.
    Για το δούλεμα με τα επιτόκια των ομολόγων τίποτε.
    ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΟΙΜΙΣΕΤΕ ΤΟ ΛΑΟ.
    Οι πλούσιοι παίρνουν τις καταθέσεις και τις στέλνουν έξω (ΔΙΟΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΜΕΣΩ Δ.Ν.Τ. ΕΡΧΕΤΑΙ ΥΠΟΤΙΜΗΣΗ ΜΕΣΩ ΕΥΡΩΔΡΑΧΜΗΣ ΣΥΝΤΟΜΑ) και οι κακομοίρηδες που έχουν πέντε ευροπουλάκια στις Ελληνικές τράπεζες κοιμούνται το ύπνο του δικαίου.
    Γιομπαζολιά και Καψαμπέλη ξαναγυρίστε τώρα στα γνωστά πικάντικα (με τις παρδαλές επιστολές του μητσοτακο-χαφιέ Δούκα, το ατέλειωτο ρεπορτάζ για την ΟΝΝΕΔ και τις τσόντες της Τζούλιας) για να μας θυμήσετε ΠΟΣΟ ΜΑ ΠΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΜΑΣ ΘΕΩΡΕΙΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. "Σκίζουν τα πτυχία τους οι οικονομολόγοι "

    "Ο ένας μετά τον άλλον οι οικονομολόγοι σκίζουν τα πτυχία τους έχοντας ακούσει τον Παπακωνσταντίνου στη Βουλή σήμερα να προσπαθεί να «εξομαλύνει» την αποτυχία των δύο τελευταίων δημοπρασιών.

    Είπε ο υπουργός Οικονομικών:
    «Η συγκεκριμένη αγορά ομολόγων, η επταετής, έχει ειδικό κοινό, που...
    είναι επενδυτικά ταμεία, είναι ειδικοί άνθρωποι και άρα δεν έχει ποτέ την υπερκάλυψη που έχουν άλλες διάρκειες, πενταετίας, δεκαετίας. Δανειστήκαμε κάτω από 6%.

    Ήταν μια σημαντική βελτίωση από προηγούμενες φορές και είναι μεγάλο λάθος, όσοι νομίζουν πως η τεχνική έκδοση που έκανε χτες η Ελληνική Δημοκρατία, που είχε να κάνει με το άνοιγμα ενός ομολόγου εικοσαετίας, με το οποίο δανείστηκε για 12,5 χρόνια σε 5,9%, που είναι ένα εξαιρετικό επιτόκιο, αυτό καθ' οιονδήποτε τρόπο μπορεί να ερμηνευθεί ως μη υπερκάλυψη αυτού που ζητήσαμε»!

    Πρέπει να πούμε κι ευχαριστώ δηλαδή που δανειστήκαμε με 6% στα 7ετή αφού αν βγαίναμε στα 10ετή δεν θα αγόραζε κανένας, ενώ ανάλογο ευχαριστώ πρέπει να πούμε και για το ότι ζητήσαμε 1 δις ευρώ στα 20ετή και μας δόθηκαν μόλις 390 εκατ. ευρώ!
    Πετάξτε στη θάλασσα τα πτυχία."

    ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ
    ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕ ΣΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΑΕΙ ΦΟΥΛ
    ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.
    ΑΜΑΝ ΠΙΑ.
    ΕΙΠΑΜΕ ΜΑΛΑΚΑΣ..ΜΑΛΑΚΑΣ..ΑΛΛΑ ΤΕΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δεν έχετε ίχνος ντροπής πάνω σας πληρωμένα κομματοσκυλα !! Το άρθρο για άλλο πράγμα μιλάει και εσείς τις ίδιες αντιγραφές κολλάτε !! Είστε πραγματικά εμετικοί και μόνοι !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΟΝΑΕΙ..ΕΕ 11,22 !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση