GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

1η Μαΐου κι απ' τη Βαστίλη...

7 σχόλια

  1. Κύριε Παπανδρέου, Κύριε Πρωθυπουργέ της Ελλάδας.
    Έως πότε ο κάθε ένας που κλέβει τα χρήματα του Ελληνικού λαού θα μένει ατιμώρητος;
    Εδώ και τώρα Κύριε Πρωθυπουργέ να ψηφιστεί ΝΟΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΠΟΥ ΘΑ ΛΈΕΙ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΡΑΓΜΑ" ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ" ΕΤΣΙ ΘΑ ΞΈΡΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΕΤΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΧΕΡΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΧΡΗΜΑ, ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΝ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΙΤΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΦΥΛΑΚΗ ΟΠΟΙΟΣ, ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ, ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΝ ΧΡΟΝΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Σύντροφος Μαϊλης σε παρέμβαση του στο MEGA σε συνέντευξη του Τιμημένου Συντρόφου Μητσοτάκη το δήλωσε καθαρά, δεν ψηφίσαμε το Σύνταγμα της Ελλάδος δεν το σεβόμαστε και δεν το εφαρμόζουμε,
    ΕΜΠΡΟΣ ΤΑ ΚΝΑΤ, ΕΜΠΡΟΣ ΤΑ ΚΝΑΤ, ΕΜΠΡΟΣ ΤΑ ΚΝΑΤ, ΕΜΠΡΟΣ ΤΑ ΚΝΑΤ, ΕΜΠΡΟΣ ΤΑ ΚΝΑΤ, ΕΜΠΡΟΣ ΤΑ ΚΝΑΤ, ΕΜΠΡΟΣ ΤΑ ΚΝΑΤ, ΕΜΠΡΟΣ ΤΑ ΚΝΑΤ, ΕΜΠΡΟΣ ΤΑ ΚΝΑΤ, ΕΜΠΡΟΣ ΤΑ ΚΝΑΤ, ΕΜΠΡΟΣ ΤΑ ΚΝΑΤ, ΕΜΠΡΟΣ ΤΑ ΚΝΑΤ, ΕΜΠΡΟΣ ΤΑ ΚΝΑΤ, ΕΜΠΡΟΣ ΤΑ ΚΝΑΤ, ΕΜΠΡΟΣ ΤΑ ΚΝΑΤ, ΕΜΠΡΟΣ ΤΑ ΚΝΑΤ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τέτοιο γλύψιμο !!!!
    δεν ...υπάρχει ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΗΔΙΑ

    Ποιοι έγλειφαν με αυτά τα λόγια μόλις πριν λίγες ημέρες των πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου;
    - «Ο Θεός να σας έχει καλά, κύριε Παπανδρέου»,
    - «Οι Eλληνες έχουν μόνο τον Θεό και τον Γιώργο Παπανδρέου!»,
    - «Αν δεν υπήρχε ο Γιώργος Παπανδρέου, θα έπρεπε να τον εφεύρουμε»
    - «Εσείς, κύριε πρόεδρε, είστε ψηλός και τρέχετε γρήγορα, εμείς που είμαστε κοντοί πρέπει να τρέξουμε περισσότερο!»

    Οι...
    βουλευτές του κόμματος του ΠΑΣΟΚ στην συνεδρίαση που έγινε στην βουλή. Μα πόσο αηδία πια. Τα σάλια έφθασαν μέχρι ...υπόνομο που μας έβαλαν.
    Αυτοί μας κυβερνούν;

    "ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΚΟΥΝΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ των troktiko του ΠΑΣΟΚ!"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΙΚΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ ΑΡΑΠΗ!

    ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΛΑΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ

    ΥΠΕΡΑΝΩ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚΟΣΥΡΙΖΑ.

    ΤΟΥΣ ΑΠΟΘΡΑΣΥΝΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΣΤΗΝ ΗΜΕΔΑΠΗ ΑΝΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ !
    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ?

    ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ.ΠΟΓΚΡΟΜ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΘΡΑΣΙΜΙΩΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΩΝ!ΤΟ 1955 ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ.

    ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΙΑΙΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ?

    ΕΧΟΥΜΕ ΤΣΙΠΑ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΤΕ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΩΝ ΜΑΝΑΔΩΝ ,ΤΩΝ ΘΥΓΑΤΕΡΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ ΑΥΤΑ ΚΤΗΝΗ?

    ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΜΩΡΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ?

    ΑΝ ΔΕΝ ΣΤΑΣΙΑΣΕΤΕ ΟΥΤΕ ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΟΥΤΕ ΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΟΥΝ ΠΟΤΕ.ΘΑ ΣΑΣ ΕΚΜΗΔΕΝΙΣΟΥΝ ΣΩΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΨΥΧΙΚΑ.

    Σχετικά με τα επεισόδια στην Κυψέλη με παράνομους μικροπωλητές.


    Η πρώτη ενημέρωση που είχαμε λέει για προσπάθεια από την Δημοτική αστυνομία να συλλάβει 2 μαύροι μικροπωλητές στην Φωκ.Νέγρη.Αυτοί αντιστάθηκαν και μετά από λίγο μαζεύτηκαν μερικοί ομοεθνείς τους κάτοικοι της περιοχής για να τους βοηθήσουν να μην συλληφθούν.Κουβέντα στην κουβέντα η κατάσταση ξέφυγε με αποτέλεσμα να εμπλακούν και μερικοί Έλληνες της περιοχής για να βοηθήσουν την Δημοτική αστυνομία.Μετά από λίγο έφτασε και αστυνομική δύναμη,και η κατάσταση ηρέμησε.
    Πάντως δεν αναφέρεται καν σαν συμβάν στο αστυνομικό δελτίο.Είναι πολύ μικρής έκτασης.
    ---

    Έχουν αποκτήσει πολύ θράσος οι αραπάδες που είναι και λαθρομετανάστες ταυτόχρονα.
    Χθες το απομεσήμερο στο λιμάνι του Πειραιά και ενώ υπήρχε πολύς κόσμος, ένας από αυτούς πίεζε τους επιβάτες να αγοράσουν γυαλιά, βάζοντας τους τα κυριολεκτικά μέσα στο πρόσωπό τους.
    Αυτοί προπαθούσαν να τον αποφύγουν φορτωμένοι αποσκευές. Ενόχλησε επανειλλημένως μια μητέρα που σήκωνε το μωρό της από τη μία και από την άλλη μια τσάντα, ενώ ο άντρας της ήταν απασχολημένος με το αυτοκίνητο.
    Η κοπέλα τον απέφυγε ευγενικά μερικές φορές, ώσπου ο μαύρος την έβρισε!!!μπροστά σε τόσο κόσμο δεν δίστασε να βρίσει επιβάτιδα επειδή δεν αγόρασε γυαλιά λες κι ήταν υποχρεωμένη.
    Το επεισόδιο δεν πέρασε απαρατήρητο από τους συνεπιβάτες. Επιτέθηκαν φραστικά στο μαύρο ο οποίος εκμεταλεύθηκε την απουσία του συζύγου που ήταν μέσα στο γκαράζ του πλοίου, ενώ βγήκαν και οι άντρες του πληρώματος έξω αλλά ο μαύρος είχε ήδη απομακρυνθεί.
    Έχουν αποκτήσει απίστευτο θράσος οι λαθραίοι και πρέπει επιτέλους να τους κοπεί η φόρα και να τους στείλλουμε από εκεί που ήρθαν.
    Μαζί και τους υποστηρικτές τους.

    http://eglimatikotita.blogspot.com/2010/04/blog-post_1673.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εφτά μηνών μυαλό ο ΜΠΟΥΛΗΣ του ΣΥΡΙΖΑ! Φτου σου να μην σε βασκάνω αντράκι μου! Ναι εφτά μηνών μυαλό το εφταμηνίτικο μας………. !!!!!
    Το είπε σήμερα στη Βουλή ο κανακάρης μας…. Τι είπε; Απευθυνόμενος στον Πρωθυπουργό Γεώργιο Παπανδρέου σήμερα Παρασκευή 30/4/2010 είπε το αμίμητο και μην προσπαθήσει κανείς άλλος να το πει εκτός και αν φοράει πάμπερς, -----Κύριε Παπανδρέου εδώ και εφτά μήνες η Ελλάδα υποφέρει εξ αιτίας σας!!! ------
    Προφανώς ο ΜΠΟΥΛΗΣ ή εφταμηνίτικος είναι ή μυαλό εφτά μηνών παιδιού έχει, γιατί ή στο μυαλουδάκι του φαίνετε ότι ο κόσμος είναι εφτά μηνών ή πριν από εφτά μήνες κάθε πρωί σε όλους τους Έλληνες και Ελληνίδες στην Ελλάδα μας δηλαδή εν τέλει, κάθε πρωί ένας τεράστιος πελαργός φορτωμένος καλούδια ερχόταν και τα μοίραζε και λογαριασμό δεν έφερνε, πάρε κόσμε φώναζε δηλαδή, εγώ θα σας ταΐζω, εγώ θα σας φροντίζω, μην σας νοιάζει για το αύριο, εγώ είμαι εδώ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 1η ΜΑΗ 2010.
    ΕΓΙΝΕ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΑΡΧΗ...

    Ο Παπανδρέου πρέπει να κάτσει στο σκαμνί και να απολογηθεί προτού οδηγηθεί στο εκτελεστικό απόσπασμα.

    Συνειδητά και με πλήρη σχεδιασμό οδήγησε τα πράγματα έως εδω και συνέπραξε αμέσως ή εμμέσως με τους εμπρησμούς της Ελληνικής γής μεταξύ 2007-2009, την “τρομοκρατία” και τα Δεκεμβριανά για να γύγει η τελευταία εθνική κυβέρνηση της χώρας.

    Και πλέον ετοιμάζεται για το σχέδιο Β που είναι το ξεπούλημα του Αιγαίου, Μακεδονίας, Κύπρου και Θράκης σε συνδυασμό με την εθνοαλλοίωση στο εσωτερικό της χώρας.

    Ως πολιτικός έχει τερματίσει τη “σταδιοσρομία” του γιατί αυτό που επέρχεται δεν είναι ικανό να τον κρατήσει στη θέση του και απορώ με την αφελειά του εάν νομ΄ζει ότι θα έχει δαφορετική τύχη από προσωπικότηες όπως ο Εφιάλτης, Γούσης και λοιποί.

    Το “κόλπο” του έχιε πλέον διαρρεύσει με πάσα λεπτομέρεια σε όλα τα κέντρα αποφάσεων του πλανήτη και όσοι χάνουν ή θα χάσουν από την εφαρμοζόμενη πολιτική του, θα τον λιανίσουν, γιατί δεν μιλάμε για εργατοπατέρες τύπου ΓΣΣΕ ή ψωραλέους Έλληνες “δοαπλεκόμενος”, αλλά για πανίσχυρα οικονομικά και πολιτική συμφέροντα που πλήττονται σε αρκετά μεγάλο βαθμό από τον ΓΚΑΠ.

    Η μόνη σωτηρία του είναι να δηλώσει παραίτηση-συγκρότηση οικουμενικής κυβέρνησης και να φύγει δια παντός στο εξωτερικό-Μινεζότα.

    Σημειώστε το αυτό, γιατί τόσο η οργή του Ελληνικού λαού, όσο και η εκδίκηση πανίσχυρών συμφερόντων στην Ευρώπη κυρίως, προοιώνίζει πολύ άσχημα μαντάτα για τον ίδιο και τους περί αυτών.

    Αλλά βλέπεται, δύο πράγματα είναι απέραντα “Το σύμπαν και η βλακεία”.

    όσο αφορά αυτούς που ψήφισαν ΠΑΣΟΚ στις εκλογές, έχω να πως μόνο το εξής :“Πως αισθάνεστε τώρα που είστε τόσο μαλάκες ??” .

    Θα εξακολουθήσετε !!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. To πρώτο κράξιμο έπεσε και ήταν άσχημο..Την πλήρωσε ο Απόστολος Κακλαμάνης εκεί σε μια καφετέρια στην οδό Κοραή..

    Γλίτωσε τρέχοντας προς την τουαλέτα και τον έσωσε μια διμοιρία ματ..

    Η ξεφτιλισμενη πουτανα του ΠΑΣΑΟΚ
    ο κακλαμανης κρυφτηκε για δυο ωρες! μεσα στην χεστρα του μαγαζιου που επινε καφε!

    απο εξω επεφτε το απιστευτο γελιο και βρισιμο.

    μεχρι που ηρθαν οι κωλομπατσοι και τον εβγαλαν απο την σκατιερα, κατουρημενο επανω του τον παλιοπουστη.

    ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ.
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ
    ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΤΩΝ troktiko ΠΑΣΟΚ.

    ΠΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ !!!!!
    ΜΕΤΑ ΑΠΟ 200 ΧΡΟΝΙΑ.
    ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ
    ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΝΤ USA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση