GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Διατηρεί τις απόψεις του;...

Ερώτημα για τον κ. Λαμπρινίδη, ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ... Από τον Αντώνη-Μάριο Παπαγιώτη Άραγε, ο κ. Λαμπρινίδης εξακολουθεί να έχεις τις ...

Ερώτημα για τον κ. Λαμπρινίδη, ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ...

Από τον Αντώνη-Μάριο Παπαγιώτη

Άραγε, ο κ. Λαμπρινίδης εξακολουθεί να έχεις τις ίδιες απόψεις (http://www.youtube.com/watch?v=-CUM_SjujRA), τώρα που το κόμμα του είναι κυβερνόν και με δεδομένη την διαφαινόμενη αντίθετη άποψη που έχουν κάποια επιφανή στελέχη του για τα blogs;
Νομίζω ότι ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ οφείλει να δώσει μία απάντηση -ή και μια συνέντευξη αν θέλει- για να μην εύλογα κατηγορηθεί ότι απλά φλέρταρε προεκλογικά με τους bloggers και...
 την όλην διαδικτυακή κοινότητα δια μικροπολιτικούς σκοπούς.
Οφείλει να δηλώσει αν συνεχίζει να έχει τις ίδιες απόψεις, για να μην καταστεί κι αυτός ακόμα ένα μέρος ενός αφερέγγυου και πολιτικάντικου σκηνικού πολιτικών που άλλα λένε, άλλα εννοούνε και άλλα εν τέλει κάνουνε. Για να συνεχίσει να διατηρείται σ' ένα ξεχωριστό και ιδιαίτερο πολιτικό επίπεδο -στην αφρόκρεμα της πολιτικής ζωής- ο συμπαθής και σοβαρός κ. Λαμπρινίδης, ας δώσει μιαν απάντηση για να είναι από τους λίγους εκείνους που τελικά διατηρούν σε βάθος χρόνου μακρό την γνώμη τους και την θέση τους σταθερή...

12 σχόλια

  1. ΠΑΣΟΚ

    ΑΚΟΜΑ ΕΝΑΣ ΠΟΥΣΤΗΣ
    ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΑΜΟΡΦΩΤΟΣ

    ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΧΟΝΤΡΑ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ

    Ο ΛΑΜΠΡΙΝΙΔΗΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΙΠΟΤΑ ΕΚΟΒΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΙΣΤΕΣ ΝΕΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΗΘΕΛΕ ΑΓΡΑΜΜΑΤΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΚΑΙ ΑΔΕΛΦΕΣ ΟΠΩς ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΡΥΒΕΙ

    ΑΝ ΚΟΨΕΤΕ ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΛΦΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΜΗΝΥΣΕΙ...ΟΤΙ ΤΟΝ "ΜΕΙΩΝΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ"!

    ΟΠΟΤΕ ΒΑΛΤΕ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΑΙΑ

    ΟΞΩ ΠΟΥΣΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ

    ΠΑΣΟΚΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΞΕΣΚΙΣΤΕ ΤΗΝ Διαπλοκή τους.
    Μην αγοράζετε τις εφημερίδες τους.

    Ο Καρατζαφέρης έχει πρόβλημα με τα μπλογκ, ο Βγενόπουλος έχει πρόβλημα με τα μπλογκ, η Διαμαντοπούλου έχει πρόβλημα με τα μπλογκ, και τώρα έχει πρόβλημα με τα μπλογκ και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. Όσοι κυκλοφορούν με μπράβους έχουν πρόβλημα με τα μπλογκ.

    Δεν είναι κάπως περίεργο η χώρα να έχει χρεοκοπήσει και ξαφνικά όλες οι εξουσίες να έχουν πρόβλημα με τα μπλογκ;

    Λοιπόν, μάγκες, εσείς έχετε πρόβλημα με τα μπλογκ και εγώ έχω πρόβλημα μαζί σας. Έχω πρόβλημα με τη φριχτή διαπλοκή των πολιτικών με τους μεγαλοεπιχειρηματίες και τους ιδιοκτήτες των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης. Ρε μπαγάσηδες, χρεοκοπήσατε τη χώρα και σας ενοχλούν τα μπλογκ;

    Ποιοι είναι οι μπλόγκερ; Οι μπλόγκερ είναι οι πολίτες – άρα, τους ενοχλούν οι πολίτες. Τι είναι τα μπλογκ; Τα μπλογκ είναι τα μέσα ενημέρωσης όσων έχουν αντιληφθεί πως η Τρέμη, ο Πρετεντέρης, ο Καψής, ο Τσίμας, ο Χατζηνικολάου, ο Τράγκας –και τα υπόλοιπα τηλεπαπαγαλάκια- είναι υπηρέτες αυτών που ξέσκισαν και συνεχίζουν να ξεσκίζουν τη χώρα. Και είναι εκατομμύρια πια αυτοί που το πιστεύουν αυτό. Το δείχνουν και οι δημοσκοπήσεις σας – ζώα!

    Τόσα χρόνια αποθεώνατε τον Μητσοτάκη, τον Σημίτη, τον Καραμανλή,τον Παπανδρέου και τώρα –που η χώρα πτώχευσε- θέλετε να συνεχίσετε να υπάρχετε και να βγάζετε λόγο, χωρίς να υποστείτε τις συνέπειες; Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα, γλυκά μου. Όλα σε αυτή τη ζωή έχουν ένα τίμημα. Και θα το πληρώσετε. Θα το πληρώσετε πολύ ακριβά. Γι’ αυτό σας έχει πιάσει πανικός.

    Το θράσος πολιτικών, μεγαλοεπιχειρηματιών, καναλαρχών, μεγαλοεκδοτών και τηλεδημοσιογράφων είναι τεράστιο.

    Πρέπει να τελειώνουμε μαζί τους. Πρέπει να τους χτυπήσουμε ανελέητα.

    Μην αγοράζετε τις εφημερίδες τους. Διαλύστε τους. Είναι εχθροί του λαού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να γιατί δεν έκανε ανασχηματισμό ο Παπανδρέου
    Ο ΜΑΛΑΚΑΣ εκ΄ γεννετής ΚΑΙ ΑΙΣΧΡΟΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΣ ΣΤΑ ΓΕΡΑΜΑΤΑ.

    "Τώρα καταλάβαμε γιατί ο Παπανδρέου δεν έκανε ανασχηματισμό.
    Σιγά σιγά αλλάζουν οι υφυπουργοί της κυβέρνησης από μόνοι τους...
    (Γκερέκου, Τζάγκρη) και στη συνέχεια τη σκυτάλη θα πάρουν οι υπουργοί.
    Αυτό είναι, ανασχηματίζονται μόνοι τους.
    Τι να κουράζεται ο πρωθυπουργός!!!

    Ήρθε η εποχή που αποφασίζει ο λαός και όχι οι δημοσιογράφοι
    Συγνώμη ακόμα να παραιτηθεί η κυρία Τζάγκρη ?
    Τι ακριβώς περιμένουν ??
    Που είναι τα άλλα κόμματα να τοποθετηθούν ?? μήπως περιμένουν τι θα πουν οι δημοσιογράφοι ??
    Να σας ενημερώσουμε ότι η εποχή που αποφάσιζαν οι δημοσιογράφοι πέρασε ...τώρα αποφασίζει ο λαός...

    ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΤΕ ΚΥΡΙΑ ΤΖΑΓΚΡΗ....όπως είχατε πει και εσεις στα stage ""
    ξέρω πως μπήκατε" και εμείς λοιπόν ξέρουμε πως μπήκε το σόι σας .....ΟΥΣΤ!!
    Να πας σπίτι σου.

    Κυρια Τζακρή να πας στο σπιτι σου αν εισαι ελληνιδα και οχι να απειλεις με δικηγορους και μηνυσεις.
    Μπλεξαμε με εσας και δε σταματατε πουθενα...
    μαλλον εσας επρεπε να σας ειχαν καψει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Λαμπρινίδης και πράσινα άλογα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ερώτηση: Τι σημαίνει το όνομα Μέτατρον?

    Απάντηση: Το όνομα είναι ελληνικό : Μετάθρονος και σημαίνει αυτό που λέει η λέξη ο «αμέσως μετά το θρόνο».

    Ερώτηση: Τι ακριβώς εννοείς?

    Απάντηση: Εν αρχή ην ο Λόγος και ο Λόγος είναι το Ένα και ¨Όλα. Ο Λόγος όμως πρέπει να μορφοποιηθεί για να γίνει αυτό που ξέρετε σαν Δημιουργία. Το άμορφο κενό δεν μπορείτε να το αντιληφθείτε. Η συχνότητά σας δεν μπορεί να αντιληφθεί τη συχνότητα του Ενός. Μπορείτε να αντιληφθείτε και να αντέξετε την αντανάκλασή του. Άρα είμαι επιφορτισμένος να μορφοποιώ τον Λόγο και να τον κάνω ορατό και αντιληπτό από σας.

    Ερώτηση: Έχεις ποτέ ενσαρκωθεί?

    Απάντηση: Πολλοί από μας όπως και σεις έχουν θελήσει να ενσαρκωθούν για να βιώσουν την εμπειρία της ζωής ή για να επιτελέσουν ένα ορισμένο έργο της αγάπης του Θεού για τα παιδιά του. Έτσι ένα κομμάτι μου έχει ενσαρκωθεί σαν Ερμής ο Τρισμέγιστος ( το ελληνικό όνομα μου) ή Θώθ (όνομα που μου έδωσαν οι Αιγύπτιοι) Με αυτό τον τρόπο ένα κομμάτι μου έχει ενσαρκωθεί επίσης σαν Ενώχ, όπως και ο δίδυμός μου ο Αρχάγγελος Σάνταλφον σαν Ηλίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Διορισμένη εκπαιδευτικός απο την Πέλλα στο γραφείο της Τζάκρη

    ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ - ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ!!!

    Όλοι θυμόμαστε τις δηλώσεις που έκανε η Διαμαντοπούλου και έλεγε ότι κανένας εκπαιδευτικός δεν θα φύγει από τη θέση του για να πάει σε βουλευτικό ή υπουργικό γραφείο με απόσπαση.

    Κι όμως στο γραφείο της Τζάκρη έγινε αυτό και εκπαιδευτικός ξεσπιτώθηκε απο την Πέλλα για να πάει στο πολιτικό της γραφείο.
    Με την υπογραφή της Διαμαντοπούλου και του Ραγκούση.

    Αααα το ΦΕΚ είναι 534/22.12.2009

    Να θυμίσουμε πως παλιότερα η...
    υπουργός Παιδείας κ.Άννα Διαμαντοπούλου μίλησε για την εξάλειψη φαινομένων αποσπάσεων εκπαιδευτικών από τις τάξεις τους που έχουν "μπάρμπα στην Κορώνη".
    Κοίτα να δεις που ΕΤΥΧΕ η καταλληλότερη να είναι απο την Πέλλα... δεν έχει σχέση με "μπάρμπα στην Κορώνη"

    ΔΥΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ σε συσκευασία..ενός !
    ΠΑΣΟΚ: πρώτα οι ΠΟΥΤΑΝΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. "Η Βλαχοπονηριά δεν είναι προσόν"
    ΤΣΟΚΑΡΟ.

    "Τελικά, πραγματικά έχουμε την Ελλάδα που μας αξίζει.
    Στέλνουμε στην Βουλή ανθρώπους που ούτε μια πρόταση σωστή δεν μπορούν να αρθρώσουν (αλησμόνητα τα βίντεο από την εκπομπή του Θέμου με τα μαργαριτάρια της "Kυρίας" Τζακρή) και το δικό...
    τους "ευχαριστώ" είναι το τόσο προκλητικό βόλεμα των δικών τους ανθρώπων σε θέσεις που πληρώνει με τα χρήματα του ο Ελληνικός λαός.

    Η συγκεκριμένη κυρία ( ο Θεός να την κάνει δηλαδή) όχι μόνο δεν βλέπεται εμφανισιακά, αλλά προσπαθεί να μειώσει την νοημοσύνη μας, ίσως επειδή και η δική της βρίσκεται τόσο χαμηλά.
    Μόνο που το όλο θέμα αυτό, έχει από καιρό πάψει να είναι αστείο και έχει καταντήσει θλιβερό.
    Η βλαχοπονηριά δεν είναι προσόν Κα Τζακρή. Θα έπρεπε να σας το έχουν διδάξει ήδη αυτό ."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ανευθυνες τοποθετησεις και μαθηματα δημοκρατιας απο διορισμενους πολιτικους....ΝΤΡΟΠΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΦΙΜΕΣ...

    Η περίεργη αυτή ονοματολογία όμως δεν έχει τελειωμό.
    Σύμφωνα μάλιστα με έγκυρες πληροφορίες, στο Μέγαρο Μαξίμου κλήθηκε στα μέσα της εβδομάδας η υφυπουργός Εσωτερικών κυρία Θεοδώρα Τζάκρη για να διευκρινίσει εάν υπάρχει θέμα, όπως ανέφεραν άλλες φήμες, με κάποιες προσλήψεις εποχικών υπαλλήλων σε φορείς της εκλογικής της περιφέρειας στην Πέλλα. Παρείχε τις αναγκαίες εξηγήσεις, με βάση τις οποίες «αφέθηκε ελεύθερη» και υπό την προϋπόθεση ότι όντως δεν υπάρχει κάτι μεμπτό !!!!!!!!!!!!!!

    Στο στόχαστρο βρέθηκαν και βρίσκονται και άλλα μέλη της κυβέρνησης, χωρίς πάντως να υπάρχουν κάποια συγκεκριμένα στοιχεία:

    Για την υφυπουργό Παιδείας κυρία Εύη Χριστοφιλοπούλου ακούστηκε και πάλι η παλιά ιστορία με το ακίνητο που νοικιάζει στην περιοχή των Θρακομακεδόνων και το οποίο, μέσα από περίεργες διαδικασίες, δουλεύει ως νυχτερινό κέντρο.

    Για τον αναπληρωτή υπουργό Εξωτερικών κ. Δημήτρη Δρούτσα κυκλοφόρησε και πάλι το θέμα με τις ανακρίβειες που περιλαμβάνει στο βιογραφικό του.

    Για τον υπουργό Πολιτισμού κ. Παύλο Γερουλάνο συζητείται η υπόθεση της πτώχευσης την οποία έκανε ο πατέρας του προ ετών στην ιδιόκτητη επιχείρηση ιχθυοκαλλιέργειας στην Κεφαλλονιά.

    Για την υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κυρία Κατερίνα Μπατζελή κάποιοι θυμήθηκαν ότι προ δωδεκαετίας ο τότε υπουργός Γεωργίας κ. Στέφανος Τζουμάκας την απομάκρυνε από το υπουργείο μέσα σε ένα θολό κλίμα.

    Για τον υφυπουργό Μεταφορών κ. Νίκο Σηφουνάκη κυκλοφόρησε ότι έχει μεσολαβήσει, όχι κατ’ ανάγκη με ηθικό τρόπο, για υποθέσεις της οικογένειας της συζύγου του.

    Ακόμη και ορισμένοι νέοι υφυπουργοί ενεπλάκησαν στις φημολογίες, ως έχοντες περίεργες υποθέσεις, όπως οι κύριοι Σταύρος Αρναουτάκης και Γιώργος Ντόλιος.

    ΚΑΙ ΕΧΕΙ Ο ΑΛΛΑΧ....ΚΟΠΡΙΕΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΑ ΜΠΛΟΓΚΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝ ΚΕΙΜΕΝΑ ΑΝΥΠΟΓΡΑΦΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΠΩΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΥΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΣ. ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΔΙΑΛΥΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΚΑΘΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΣ ΒΓΑΖΕΙ ΤΑ ΑΠΩΘΗΜΕΝΑ ΤΟΥ ΣΤΑ ΜΠΛΟΓΚΣ ΒΡΙΖΟΝΤΑΣ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗς ΑΝΩΝΥΜΙΑΣ. ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΤΗ, ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΤΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. einai dynaton

    vazee lambrinidi lamogie

    kai den vazete dr Koutsouko?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΑΣΟΚ

    Ο ΓΙΩΡΓΟΣ

    ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΝΥΧΤΑ ΜΕ ΚΑΙΚΙ ΟΠΩΣ ΔΙΑΔΙΔΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ

    ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ

    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΤΩΡΑ ΤΑ ΦΛΩΡΙΑ ΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΙΖΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΥΡΩ ΤΟΥ!

    ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΥ ΠΟΥ ΣΕ ΔΟΥΛΕΙΥΕΙ ΧΟΝΤΡΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΗΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΓΙΩΡΓΟ

    ΟΛΟΙ ΓΙΩΡΓΟ

    ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΓΥΡΩ ΣΟΥ ΣΕ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΓΕΛΑΝΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΟΥ! ΣΟΥ ΛΕΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙ ΓΙAΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ

    ΕΤΣΙ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ Ο ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΩΣΠΟΥ ΤΟΝ ΦΟΥΝΤΑΡΕ!!

    ΓΙΩΡΓΟ

    "ΚΑΛΟ ΠΑΤΟ" ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ

    ΠΙΟ ΒΑΘΙΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΠΑΝΕ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ...

    ΦΙΛΙΑ.... ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ ΜΑΛΛΟΝ ΥΠΟBΡΥΧΙΟ

    ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση