GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η απάθεια ...σκοτώνει

Από τον Μιχάλη Πορφυρό H πολιτική ανευθυνότητα, το ρουσφέτι, η διαφθορά, το φαγοπότι του δημοσίου χρήματος από κυβερνητικά και κομματικά στ...

Από τον Μιχάλη Πορφυρό
H πολιτική ανευθυνότητα, το ρουσφέτι, η διαφθορά, το φαγοπότι του δημοσίου χρήματος από κυβερνητικά και κομματικά στελέχη αποτελεί ένα διαχρονικό βασικό χαρακτηριστικό της ιστορίας της νεότερης Ελλάδας.
Όμως σε καμία περίπτωση δεν φταίνε οι τρεις υπάλληλοι της τράπεζας MARFIN οι οποίοι έχασαν τόσο άδικα, μα τόσο άδικα τη ζωή τους από τις δολοφονικές πράξεις των γνωστών- άγνωστων που εδώ και δεκαετίες διεισδύουν στις ειρηνικές πορείες διαμαρτυρίας και τις αμαυρώνουν.
Ωστόσο ανατριχίλα μου προκαλεί η...
 απάθεια των ανθρώπων της πορείας διαμαρτυρίας του ΠΑΜΕ και του ΣΥΡΙΖΑ που όπως δείχνει σχετικό βίντεο όταν πέρναγαν από τη συγκεκριμένη τράπεζα έβλεπαν τους υπαλλήλους της να εκλιπαρούν για βοήθεια από τα μπαλκόνια και αντί να τους βοηθήσουν να παρακολουθούν με απάθεια τις προσπάθειες τους για σωτηρία. Αν και οι αρχές της ιδεολογίας των δύο προαναφερθέντων κόμματων πρεσβεύουν την οικονομική και κοινωνική δικαιοσύνη, οι ηγεσίες τους φαίνεται να εξυπηρετούν στυγνά εκλογικά συμφέροντα επενδύοντας στις κοινωνικές αναταραχές και τα βιαία επεισόδια που όμως αποδοκιμάζει και έχει αποδείξει ότι αποδοκιμάζει η πλειοψηφία του ελληνικού λαού.
Η Ελλάδα πληρώνει τις επιπτώσεις του διογκωμένου δημόσιου τομέα, τις καταχρήσεις του δημοσίου χρήματος και τη δράση των πειναλέων για χρήμα και εξουσία ατόμων τα οποία κατάφεραν να αποκτήσουν ανώτατες κυβερνητικές και κομματικές θέσεις για να κάνουν την προίκα τους και τώρα πίνουν στην υγεία των κορόιδων, δηλαδή εμάς. Το μόνο που δεν χρειάζεται η Ελλάδα, τώρα που γίνεται διεθνώς ρεζίλι από τα ξένα ΜΜΕ είναι οι βίαιες κοινωνικές ταραχές και τα αθώα θύματα. Το σύνθημα «να καεί το μπουρδέλο η βουλή» που γίνεται ευρύτερα αποδεκτό είναι η απόδειξη της απαξίωσης του πολιτικού συστήματος και όλων των κόμματων, ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΚΚΕ, ΛΑΟΣ, ΣΥΡΙΖΑ. Τα μέτρα στυγνής λιτότητας που επιβάλλουν το ΔΝΤ και η EE κανένας μας δεν τα θέλει, κανένας μας δεν θέλει να μείνει άνεργος αλλά δυστυχώς είναι απαραίτητα για την οικονομική επαναφορά της χώρας. Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ είναι πλέον ένας managing director που εκτελεί άνωθεν εντολές, χωρίς περιθώριο αναστολών. Το ίδιο θα έκανε το κάθε κόμμα στη θέση της, ασχέτως του δηλώνει τώρα. Αν το ΠΑΣΟΚ ήταν τώρα αντιπολίτευση θα ήταν πρώτο στις διαμαρτυρίες κατά των μέτρων του ΔΝΤ.
Μεγάλο ρόλο στο σημερινό κατάντημα της Ελλάδας παίζουν και τα δικά μας ΜΜΕ που εξυπηρετούν είτε κυβερνητικά και κομματικά συμφέροντα. Μάλιστα είναι χαρακτηριστικό ότι κάποια ονόματα των ΜΜΕ σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες όπου κυριαρχεί η αξιοκρατία και η υπευθυνότητα δεν περνάγανε συνέντευξη ούτε για κλητήρες ή παρκαδόροι. Η κοινωνία βράζει, τα μέτρα επιβάλλονται και συγκεκριμένοι δημοσιογραφίσκοι συνεχίζουν το χαβά τους αποκρύπτοντας από την αλήθεια από την κοινή γνώμη.
Μια άλλη μεγάλη πληγή είναι η εκμετάλλευση του συνδικαλισμού από τα στελέχη του. Κορόιδα έχετε δει κάποιον συνδικαλιστή του τομέας σας να πεινάει ; Όλοι έχουν από τρεις δουλειές και κάνουν απεργείς για τα μάτια του κόσμου χωρίς ουσιαστικό αντίκρισμα για τους απολυμένους. Η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα που ένας συνδικαλιστής γίνεται βουλευτής ή υπουργός. Ο συνδικαλισμός είναι για προστατεύει τα δικαιώματα των εργαζόμενων και όχι για να τον εκμεταλλεύεται το κάθε λαμόγιο συνδικαλιστής.

17 σχόλια

  1. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΔΙΔΑΧΘΕΙΤΕ

    Ληστέψανε την τράπεζα
    και τι με νοιάζει εμένα
    δεν είμαι με κανέναν.
    Σου λέω καλά της κάνανε
    γιατί μας προκαλούσε...
    γεμάτη εκατομμύρια, ενώ κι ο Θεός πεινούσε!

    Πλούτιζε με τους τόκους της
    Σαν μαυραγορίτης
    και έστελνε κόσμο φυλακή
    σα νάταν γκεσταπίτης.

    Περαστικοί αδιάφορα,
    εκάτσαν κι εκοιτούσαν.
    Του διευθυντή της οι κοιλιές,
    κι αυτούς τους ενοχλούσαν.

    Στίχοι προφητικοί από ένα παληό τραγούδι.

    Ελληνες ξυπνήστε. Ο εχθρός είναι δίπλα μας και είναι οι τραπεζίτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ειδικά όποιος διάβασε το εμετικό “Πρώτο Θέμα” της Κυριακής,
    με τις κατασκευασμένες ψευτοδημοσκοπήσεις και τα κροκοδείλια δάκρυα για τα τρία αθώα θύματα, θα κατάλαβε πόσο κραυγαλέα είναι η προσπάθεια του συστήματος να εκτονώσει τη λαϊκή οργή.

    Το θέμα είναι κατά πόσον “αυτή η αηδιαστική κοινωνία” είναι σε θέση να καταλάβει τι μπιλιάρδο παίζει στην πλάτη της το σύστημα και αν θα εο επιβραβεύσει ή αν θα αποφασίσει επιτέλους να το συντρίψει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΛΑΘΟΣ, όχι μόνον "παρακολουθούν με απάθεια τις προσπάθειες τους για σωτηρία." αλλα και προέτρεπαν τους δειλούς φονιάδες. στο video http://troktiko.blogspot.com/2010/05/video-marfin_06.html
    βλέπει κανεις την γυναικα να φωνάζει
    "καφτε τα ολα τα καθηκια βγηκαν εξω"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΕΠΙΚΡΩΤΩ ΤΑ ΟΣΑ ΛΕΤΕ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΙΝΙ ΓΛΥΚΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ. ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΔΙΚΛΙΔΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΑΥΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σαφώς και έπρεπε οι διαδηλωτές να εγκαταλείψουν την πορεία και να αντικαταστήσουν την αστυνομία (που δεν έκανε τίποτα)και τα πυροσβεστικά μέσα της τράπεζας που δεν δούλεψαν!!!!!!!

    Σκεφτείτε να άρπαζε φωτιά η τράπεζα άλλη μέρα, γεμάτη κόσμο...

    Οι βλάκες;; με τις μολότοφ καίνε την Αθήνα από την αρχή της μεταπολίτευσης μέχρι και σήμερα!!!


    Tο θυμάται κανείς αυτό;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ.
    ΠΕΡΠΑΤΟΥΣΑΝ ΑΜΕΡΙΜΝΟΙ ΚΑΙ ΤΡΑΒΑΓΑΝ VIDEO !!!

    ΕΠΙΣΗΣ Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΜΠΛΟΚ "ΑΝΤΑΡΣΥΑ", ΠΕΤΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΣΤΟ MEGA ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ, ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΜΠΛΟΚ ΟΙ ΤΑΡΑΞΙΕΣ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ....

    ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΛΟΙΠΟΝ, ΕΠΙΚΕΦΑΛΗ ΣΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ "ΚΟΡΑΝΙ", ΝΑ ΚΑΘΟΔΗΓΕΙ ΤΟΥΣ "ΕΞΕΓΕΡΜΕΝΟΥΣ" ΚΑΙ "ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ" ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΤΑΡΑΞΙΕΣ ......

    ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ MEGA ΠΟΥ ΤΟΝ "ΞΕΛΑΣΠΩΣΕ" ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕΙ.

    ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΤΣΕΚΑΡΕΙ.

    http://hellenicrevenge.blogspot.com/2010/03/blog-post_9023.html

    ΜΠΡΑΒΟ ... ΑΞΙΟΣ, ΑΞΙΟΣ, ΑΞΙΟΣ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. .... ΝΑ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕΙ ΕΓΡΑΨΑ ????
    ΛΑΘΟΣ ...
    ΝΑ ΤΟΝ ΧΩΣΕΙ ΜΕΣΑ ΣΑΝ ΗΘΙΚΟ ΑΥΤΟΥΡΓΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΑ ΞΕΡΑΣΕΙ ΟΛΑ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΑΙ Η ΑΠΑΘΕΙΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ
    ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ
    ΚΑΙ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ
    ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΥΚΟΥΛΩΜΑ
    ΚΑΙ Η ΔΙΑΠΛΟΚΗ
    ΚΑΙ ΤΟ ΨΕΜΑ
    ΚΑΙ Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ
    ΚΑΙ Η ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ
    ΚΑΙ Η ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ
    ΚΑΙ Η ΑΣΥΔΟΣΙΑ
    ΚΑΙ Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ
    ΚΑΙ Η ΑΓΝΕΙΑ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: ΠΡΙΝ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΗ ΣΩΣΟΥΜΕ.

    ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ Ε.Ε. ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΣΑΝ. ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΑΛΛΑΓΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΧΘΕΣ.

    Από τη σημερινή δήλωση του Πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου μετά τη συνάντηση των πολιτικών αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας

    Να αφήσουμε πίσω την Ελλάδα του χθες

    1. Ζήτησα τη σύγκληση του Συμβουλίου των Αρχηγών των κομμάτων, υπό την Προεδρία του Προέδρου της Δημοκρατίας για να μπορέσουμε να μιλήσουμε και να ανταλλάξουμε απόψεις για τις μεγάλες αλλαγές που χρειάζεται πια ο τόπος.

    2. Ξέρουμε όλοι ότι, η Ελλάδα έχει τεράστιες δυνατότητες. Όχι μόνο φυσικό πλούτο, αλλά και πνευματικό πλούτο, και ανθρώπινο δυναμικό. Δυνατότητες, για να δημιουργήσουμε μια βιώσιμη και δίκαιη οικονομία. Αλλά χρειάζονται αλλαγές. Πρέπει να αφήσουμε πίσω την Ελλάδα του χθες. Να δώσουμε τέλος στην Ελλάδα της αδικίας και της ατιμωρησίας.

    - Τέλος στην Ελλάδα της αδιαφάνειας.

    - Τέλος στην Ελλάδα της αναξιοκρατίας.

    - Τέλος στην Ελλάδα, όπου ένα πολιτικό σύστημα υπηρετεί ειδικά και συγκεκριμένα συμφέροντα, και όχι το συλλογικό συμφέρον της χώρας, του λαού, των πολιτών, της πατρίδας.

    Δικαιωθήκαμε με τον μηχανισμό στήριξης της ελληνικής οικονομίας και του ευρώ

    1. Πρώτα απ' όλα, όμως, έπρεπε να σώσουμε την Ελλάδα, πριν μπορέσουμε να την αλλάξουμε. Και δικαιωθήκαμε στον αγώνα μας, διότι με τις θυσίες του Ελληνικού λαού, αλλά και τον αγώνα που κάναμε σε Ευρώπη και παγκοσμίως...

    - Διασφαλίσαμε ένα μηχανισμό στήριξης, ένα μηχανισμό προστασίας της Ελλάδας και της οικονομίας της, με τις αποφάσεις που πήραμε, και την Παρασκευή και χθες, στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

    - Και στην Ευρωπαϊκή Ένωση δικαιωθήκαμε, διότι είπαμε ότι το πρόβλημα της Ελλάδας δεν είναι μόνο ελληνικό, αλλά και παγκόσμιο. Είναι ένα πρόβλημα, που έχει σχέση με το διεθνές χρηματοπιστωτικό σύστημα και την ανάγκη ρυθμίσεων και αλλαγών και σε αυτό το σύστημα.

    2. Αυτός ο μηχανισμός μάς δίνει πια το χρόνο να κάνουμε σοβαρές και μεγάλες αλλαγές. Και εμείς, έχουμε συγκεκριμένο πρόγραμμα, το οποίο βεβαίως συζητήσαμε και σήμερα στο Συμβούλιο των Αρχηγών. Όμως, αυτό το συγκεκριμένο πρόγραμμα απαιτεί να είναι παρόντες όλοι για να κάνουμε τις μεγάλες αλλαγές. Γι' αυτό το λόγο, είναι κρίμα που, σήμερα, η κυρία Παπαρήγα και ο κ. Τσίπρας δήλωσαν απόντες.

    - Εμείς, πάντως, τη μάχη θα τη δώσουμε και θα την κερδίσουμε. Για μια Ελλάδα διαφορετική, που αξίζει στον Ελληνισμό.

    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μαλλον Πορφυρογγέννητος θα επρεπε να λεγεσαι, οπως ακριβώς αισθάνεσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΔΙΔΑΧΘΕΙΤΕ

    Ληστέψανε την τράπεζα
    και τι με νοιάζει εμένα
    δεν είμαι με κανέναν.
    Σου λέω καλά της κάνανε
    γιατί μας προκαλούσε...
    γεμάτη εκατομμύρια, ενώ κι ο Θεός πεινούσε!

    Πλούτιζε με τους τόκους της
    Σαν μαυραγορίτης
    και έστελνε κόσμο φυλακή
    σα νάταν γκεσταπίτης.

    Περαστικοί αδιάφορα,
    εκάτσαν κι εκοιτούσαν.
    Του διευθυντή της οι κοιλιές,
    κι αυτούς τους ενοχλούσαν.

    Στίχοι προφητικοί από ένα παληό τραγούδι.

    Ελληνες ξυπνήστε. Ο εχθρός είναι δίπλα μας και είναι οι τραπεζίτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

    και ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ


    και όμως είναι εφιαλτικό: Η Ελλάδα ανήκει στους τραπεζίτες, στις εισπρακτικές εταιρείες, στους τοκογλύφους και στα κοράκια.

    Η Νομοθετική, εκτελεστική και Δικαστική εξουσία είναι στα χέρια τους.

    Πως θα λυτρωθούμε από αυτή τη σκλαβιά ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. α ρε Πορφυρέ...
    Πορφυρός στο όνομα γιατί στον εγκέφαλο σου επικρατεί μέγα σκότος..
    αυτό έχεις καταλάβει εσύ? ότι είναι αναγκαία η επιβολή των μέτρων έτσι απλά..
    και θα πρέπει τώρα όλοι εμείς δλδ να κάτσουμε αδιαμαρτύρητα και με κατεβασμένα κεφάλια να υπομείνουμε τα μέτρα αυτά τα οποία οι ίδιοι λένε ότι δε θα φτάσουν και θα έλθουν και άλλα τα οποία ούτε αυτά δε θα φτάσουν έως ότου τελικά θα έλθει η πολυπόθητη για τα κοράκια στιγμή που θα αρχίσουμε να ξεπουλάμε τα εδάφη μας..
    αλλά και τότε θα βγεις εσύ και κάποιοι λακέδες σαν και σε΄να και πάλι θα πείτε ότι είναι για το καλό μας...
    ε όχι Πορφυρέ
    πρώτα να καεί το μπουρδέλο η βουλή, μετά σουβλάκι όλοι οι φταίχτες και τα παπαγαλάκια σαν και του λόγου σου και κατόπιν θα δούμε εάν τελικά μπορεί να σωθεί η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αρχίζουν να μου προκαλούν αηδία οι διαπιστώσεις επί διαπιστώσεων που δεν καταλήγουν σε πρόταση και προτοβουλία συμετοχής του γράφωντος την επανηληνένα διαπίστωση των κατά συρροή διαπιστώσεων.

    Και για να μην αναμετρείται κανείς με το αντικαθρέπρισμα του είδωλού του προς πνευματικό αυνανισμό και μόνον, των συγγυριακών εκτονώσεων των εγγεφαλικών του λειτουργιών, και απευθύνομε στον κάθε αναρτήσαντα, όποιος δεν είναι ειδωπολάτρης του αντικαθρεπτίσματος του είδωλου του ας αναμετρηθή με την οντότητα του αντικαθρεπτιζόμενου του είδωλού του.

    Και προς τούτο ακόμα θέλει κανείς να καταθέση των ιδρώτα τουλάχιστον ενός κλίκ.

    Γιατί χωρίς νομική υποστίρηξη χαράς πανηγύρια θα έχουν και πάλη τα λαμόγια της διαφθοράς, γιαυτούς θα κυλίση το λογιστικό χρήμα του ΔΝΤ και ΚΕΤ

    http://diaploki-diafthora.blogspot.com/2007/08/blogger-gr.html

    Κι ενώ είναι τεκμηριωμένα τα στοιχεία των ποινικών αδικημάτων κατά των καταχραστών της Δημόσιας περιουσίας, ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗ προς τους διαπλεκόμενους από της ασφαλιστικές δικλέιδες τους στη Δημόσια διοίκηση,

    http://www.panoramio.com/user/4246029

    Συνεχίζονται οι διαπιστώσεις επί των διαπιστώσεων, και οι ηθικοί αυτουργοί των θυμάτων στην τράπεζα της Μαρφίν συνεχίζουν να προσμετρούν τα μελλοντικά τους κέρδη χωρίς κανένα αντίπαλο δέος.

    ΝΑΙ ΟΝΤΩΣ "Η ΑΠΑΘΕΙΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ"

    Κι δικαιοσύνη, διπλοοφθαλμούσα, τους ΘΥΤΕΣ ΑΘΩΩΝΕΙ.

    http://stoixeiadiaplokis.blogspot.com/2008/06/blog-post_28.html

    Και τρέχα μετά να βρεις ποιος πλήρωσε το γραμμάτιο.

    http://stoixeiadiaplokis.blogspot.com/2009/04/blog-post.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΕΥΘΥΝΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ
    ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΑΛΗΤΑΡΙΑ ΝΑ ΣΠΑΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΖΕΣΤΟ ΧΡΗΜΑ ( ΤΟΣΟ ΖΩΑ )ΕΙΜΑΣΤΕ
    ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΤΟΥΣ ΔΥΣΤΥΧΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΛΟΥΦΑΞΕΙ ΤΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΚΟΤΕΣ. ΓΙΑΤΙ ΚΟΤΕΣ ΕΙΝΑΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΦΤΑΙΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΑ ΖΩΝΤΑΝΑ/ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΒΓΗΚΑΝ ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕ ΤΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΑ ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΓΑΝ ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ Η ΚΥΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΟΥΡΛΙΑΖΕ ΝΑ ΚΑΟΥΝ ΝΑ ΚΑΟΥΝ ΚΑΙ Ο ΓΕΡΟΣ ΔΙΠΛΑ ΤΗΣ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΚΑΨΤΕ ΤΟΥΣ.
    ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟ ΜΕΓΚΑ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ ΦΩΝΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΗΤΑΡΙΑ ΠΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΚΟΠΟ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΛΗΣΤΕΨΟΥΝ.. ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΤΑ ΞΕΥΤΟΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑ ΑΛΗΤΑΡΙΑ.
    ΑΝΤΕ ΑΠΟ ΔΩ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΗΡΩΕΣ ΤΟΝ ΟΧΛΟ ΤΑ ΖΩΑ
    ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ

    ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΠΕΣ ΤΟΥ ΓΕΡΟΥ ΠΟΥ ΟΥΡΛΙΑΖΕ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙΣ
    ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΒΑΛΑΜΕ ΝΤΑΒΑΔΕΣ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΑΣ??? ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ
    ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ??
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΛΑΙΚΗ ΘΕΛΗΣΗ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ Η ΤΟ ΛΑΙΚΟ ΝΤΑΒΑΤΖΙΛΙΚΙ????
    ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΙΔΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ???
    ΤΙ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ΓΙΑ ΠΡΟΒΑΤΑ?????
    ΚΑΙ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΙΜΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΗΘΕΝ ΑΦΟΥ ΠΕΘΑΝΑΝ ΟΙ ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΑΜΕ???
    ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ???? ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΠΙΑΝΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΙΑΣΑΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!!! ΟΥΣΤ ΡΕ ΠΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΙΓΑΝ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΟΥΣΑΜΕ???? ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΕΡΣΥ ΣΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΛΕΗΛΑΤΟΥΣΑΝ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ???
    ΟΥΣΤ ΡΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ
    ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΑΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ?ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ??? ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΣΤΕ????
    ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΛΑΔΩΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΦΟΡΙΑΚΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ???? ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ???
    ΔΕΝ ΛΑΔΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΒΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΛΗΣΗ ΜΑΣ?? ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΨΟΥΝ ΚΑΤΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΟΙ ΕΜΠΟΡΟΙ ΟΙ ΒΕΝΖΙΝΟΠΩΛΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΑ ΛΕΦΤΑ???
    ΔΕΝ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΛΙΜΑΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΘΟΥΝ ΤΑ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΟΠΛΟΙΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΟΥΝ ΚΑΤΙ ΣΤΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΚΕ( Η ΚΥΡΙΑ ΚΑΝΕΛΗ ΣΤΗΝ ΕΚΑΛΗ ΣΕ ΒΙΛΑ ΜΕΝΕΙ), Η ΚΥΡΙΑ ΠΑΠΑΡΗΓΑ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΟΚ ΑΛΛΑ ΤΙΣ ΕΠΙΧΩΡΗΓΗΣΕΙΣ ΤΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΟΚ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟ ΠΑΜΕ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΚΟΤΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΑΝΕ ΣΚΑΤΑ.
    ΟΥΣΤΤΤΤΤ ΡΕ
    ΟΛΟΙ ΦΤΑΙΝΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ . ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΣΕ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΑΣ. ΓΙΑ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΒΙΚΤΩΡΙΑΣ ΠΟΥ ΖΩ, ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΜΕΤΑ.. ΠΟΥ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 8 ΕΙΜΕ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΜΑ ΒΓΩ ΕΞΩ ΘΑ ΜΕ ΛΗΣΤΕΨΟΥΝ ΘΕ ΜΕ ΒΡΙΣΟΥΝ ΘΑ ΠΕΣΩ ΠΑΝΩ ΣΕ ΚΑΒΓΑ ΑΛΒΑΝΩΝ,ΑΦΡΙΚΑΝΩΝ,ΡΟΥΜΑΝΩΝ,ΚΑΙ ΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΑΛΛΩΝ ΚΑΙ ΑΛΙΜΟΝΟ ΜΟΥ..
    ΠΟΥ ΚΑΤΟΥΡΑΝΕ ΟΠΟΥ ΒΡΟΥΝ ΚΑΙ ΒΡΩΜΑΕΙΙΙΙΙΙΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΓΑΜΑΝΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΟΥΛΛΛΛΛΛ ΟΛΗ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΓΙΑΤΙ ΝΟΙΚΙΑΖΟΥΝ ΣΕ ΤΡΕΛΕΣ ΤΙΜΕΣ ΣΤΙΣ Π......,ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΓΕΜΙΣΕΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ
    ΕΛΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΤΟΣΑ ΑΛΗΤΑΡΙΑ ΠΟΥ ΓΕΜΙΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΕΛΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΤΟΣΑ ΑΛΗΤΑΡΙΑ ΠΟΥ ΓΕΜΙΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    11 Μαϊ 2010 7:17:00 μ.μ.


    ΜΠΡΑΒΟ ΦΙΛΕ.
    ΤΑ ΕΓΡΑΨΕΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.
    ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΑΝ ΞΕΣΠΑΣΕΤΕ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ.
    ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΙ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΠΩΣ, ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩ, ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΘΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ.
    ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΤΟ ΒΑΛΕΤΕ ΚΑΤΩ.
    ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΚΕΙ ΒΙΩΝΕΤΕ ΑΣΧΗΜΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΚΑΙ ΦΥΛΑΤΕ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ ΜΕ ΚΟΣΤΟΣ.
    ΕΧΕΤΕ ΤΗ ΣΚΕΨΗ ΜΑΣ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση