GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απούσα η Ελσα Παπαδημητρίου...

Απούσα από την ψηφοφορία η Ελσα Παπαδημητρίου. Πειθάρχησαν στην κομματική γραμμή της ΝΔ και τελικά ψήφισαν όχι οι Κώστας Κιλτίδης, Θανάσης Γ...

Απούσα από την ψηφοφορία η Ελσα Παπαδημητρίου. Πειθάρχησαν στην κομματική γραμμή της ΝΔ και τελικά ψήφισαν όχι οι Κώστας Κιλτίδης, Θανάσης Γιαννόπουλος, Γιώργος Κοντογιάννης που θεωρούνται προσκείμενοι στην Ντ. Μπακογιάννη.

13 σχόλια

  1. ΑΝΤΕ ΚΑΡΙΟΛΑ ΝΤΟΡΑ, ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο πολιτικός που επιβάλλει κομματική πειθαρχία σε ενα τοσο σοβαρό εθνικό ζήτημα λέγεται ΔΕΙΛΟΣ. Αυτοί που τελικά πειθαρχούν λέγονται υπάλληλοι του δειλού.

    Να ποιοί είναι αυοί που κυβερνούν το τόπο

    ΔΕΙΛΟΙ και ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΚΟΜΜΑΤΩΝ.
    ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΧΟΝΤΡΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΝ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ...! ΑΠΟΡΩ ΚΑΝ ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΨΗΦΙΖΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΩΝ 16 ΜΙΣΘΩΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ )ΒΕΒΑΙΩΣ-ΒΕΒΑΙΩΣ) ΤΟΥΒΛΑ Κ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 1. ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ Η ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΕΛΣΑ, ΠΛΥΣΤΡΑ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ-ΚΟΥΒΕΛΟΥ, ΠΟΥ ΔΙΟΡΗΣΕ ΤΗΝ ΑΝΙΨΙΑ ΕΠΕΙΔΗ.... ΕΤΡΕΧΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ

    2. ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΔΙΕΥΡΗΜΕΝΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΤΩΝ 180

    3. Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΜΕΓΑΣ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΨΕΥΤΟΠΑΤΡΙΩΤΗΣ


    Υ.Γ. Κοι ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΟΨΤΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΨΕΥΤΟΠΑΤΡΙΩΤΗ ΤΟΝ ΑΔΩΝΙ-ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΤΣΟΥΛΑ ΤΟΥ ΣΤΑ ΡΙΑΛΙΤΙ-ΣΟΟΥ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΜΕΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ……………

    Ας δούμε αντικειμενικά, τι μας οδήγησε σε αυτό το χάλι, σε αυτήν την ανείπωτη καταστροφή, την σημερινή κρίση-τραγωδία….

    Να δούμε που μας κατάντησε η Δεξιά, η παράταξη της ρεμούλας και της λαμογιάς, που έχει μάθει από την εποχή του σχεδίου Μάρσαλ- στον κρατικοδίαιτο καπιταλισμό, να κάνει αρπαχτές, να ταΐζει με δημόσιο χρήμα παράσιτα-επιχειρηματίες, να δημιουργεί Βατοπέδια, να δίνει τα δημόσια έργα στους «δικούς» της, να καταργεί το νόμο Πεπονή, να διορίζει τα δικά της παιδιά χωρίς να λογαριάζει το κόστος κλπ. κλπ.

    Με το που πήραν την εξουσία έπεσαν σαν λυσσασμένα σκυλιά πάνω στο σώμα της Ελλάδας για να φάνε ό,τι αρπάξουν και να…που μας κατάντησαν!!!

    Και να έχουν το θράσος και την αναίδεια να μας λένε ότι δεν φταίει μόνο ο Καραμανλής για την κατάσταση στην οποία περιήλθε σήμερα η χώρα, αλλά και η προηγούμενη κυβέρνηση του Κώστα Σημίτη!

    Μα δε ντρεπόμαστε λέω εγώ? Πού είναι τώρα ο καταλληλότερος? Ο πρίγκηπας της Ραφήνας? Έχει κρυφτεί με την ουρά στα σκέλια από τις ενοχές του και ντρέπεται να βγει στον κόσμο.

    Μόνο για την περίοδο από τον Μάρτιο του 2004 μέχρι και τον Οκτώβριο του 2009 (δηλαδή μέσα σε 5 χρόνια και 2 δικές του θητείες) κατάφερε να αυξήσει το χρέος της Ελλάδας κατά 150 δις !!!!!

    Ας δούμε τώρα τι κράτος παρέλαβε τον Μάρτιο του 2004…..

    Η προηγούμενη κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ υπό τον Κώστα Σημίτη, τους παρέδωσε μια πραγματικά ανθηρή χώρα, έτοιμη να υποδεχτεί τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004.

    Η Ελλάδα το 2001, μπήκε πραγματικά με το σπαθί της στην ΟΝΕ, με απόλυτη διαφάνεια και χωρίς τις απάτες και τα καραγκιοζιλίκια που ακολούθησαν.

    Η χώρα μπήκε στην ΟΝΕ με έλλειμμα κάτω του 3%, πληθωρισμό κάτω του 2,5% και δημόσιο χρέος (πράγματι σχετικά υψηλό, αλλά όχι πολύ αποκλίνον από τα δημόσια χρέη άλλων ευρωπαϊκών χωρών) και το πιο σημαντικό- πολύ πιο κάτω από το 100% του ΑΕΠ (αυτό κανείς δεν το αμφισβητεί σήμερα, αντίθετα δέστε λ.χ. την Ιταλία με τι λογιστικά τρικ κατάφερε και μπήκε στην Ευρωζώνη)!!!!

    Υπήρχε μια πρωτοφανή πραγματική έκρηξη στην οικοδομική δραστηριότητα, φτιάχνονταν υπερσύγχρονες εθνικές οδοί, κόμβοι, αεροδρόμια, λιμάνια.

    Η χώρα είχε κύρος και περιεβάλλετο από την εμπιστοσύνη της διεθνούς κοινότητας!

    Μάλιστα τότε, μετά το 2004, επίμονα συζητιόταν το όνομα του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη, ως εν δυνάμει υποψηφίου για τη θέση του προεδρεύοντος στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, ως ενός χαρισματικού και σταθερού ευρωπαϊκού ηγέτη, αλλά στο τέλος υπερίσχυσαν οι κομματικοί συσχετισμοί, μιας που τότε η Δεξιά στην Ευρώπη ήταν πλειοψηφούσα και έτσι εξελέγη ο Πορτογάλος συντηρητικός Μπαρόζο.

    Για το μόνο που κατέκριναν μετέπειτα τον πρώην πρωθυπουργό ήταν, ότι κατά τη σύνταξη του προϋπολογισμού, δεν ενέγραφε τις αμυντικές δαπάνες στον χρόνο υπογραφής της σύμβασης για την αγορά τους, αλλά την μετέθετε στον χρόνο παραλαβής τους.

    Αργότερα όμως αυτή η κατηγορία κατέπεσε, αφού διαπιστώθηκε ότι και άλλες ευρωπαϊκές χώρες υπολόγιζαν με τον ίδιο τρόπο τις αμυντικές τους δαπάνες στους προϋπολογισμούς τους.

    Αυτή είναι η πραγματικότητα κύριοι και η Δεξιά καλά θα κάνει να το βουλώσει και να μη μιλά καθόλου, γιατί εκτίθεται ακόμα περισσότερο στα μάτια του Ελληνικού λαού!

    Θα πρέπει να χώσουν το κεφάλι τους μέσα στη γη- σαν τη στρουθοκάμηλο, από ντροπή, γιατί ο Λαός έχει μνήμη και δεν ξεχνά την καταστροφική τους διακυβέρνηση!!

    ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ!!

    Παρατηρητής

    Υ.Γ. Γιατί μου βρωμάει φασιστίλα εδω πέρα?
    Βρωμάει απαίσια σπασμένα (απ’την οργή του λαού) και κλούβια Χρυσά Αυγά...Πουουφ!
    Πουουουφ…Βρωμιάρηδες!! Γυρίστε πίσω στις τρύπες σας, στο σκοτάδι- εκεί όπου ανήκετε, για να ξεβρωμίσει ο τόπος!!
    Απίστευτη ΜΠΟΧΑ ΦΑΣΙΣΜΟΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΗΡΘΕ ΤΟ ΔΝΤ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΟΥ ΠΑΤΡΙΔΑ.
    ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΑΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ,ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΝΕΔΩΣΕ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ.
    Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΗΤΑΝ ΑΣΥΛΛΗΠΤΗ ΣΕ ΟΓΚΟ.
    ΝΤΟΡΑ ΤΙ ΣΟΥ ΤΑΞΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣ ΝΑΙ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ;ΟΧΙ ΕΡΕΥΝΑ ΣΤΗΝ ΣΙΕΜΕΝΣ,ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΘΩΚΟ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ Ή ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΑΡΧΗΓΟ ΚΟΜΜΑΤΟΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Υποτιμούν το λαϊκό αίσθημα

    Το σύστημα που έφερε τον κ. Παπανδρέου στην εξουσία, αναζητά …υποστηλώματα γιατί καταρρέει.

    Και νομίζουν ότι βρήκαν ένα ..ψηλό δοκάρι!

    Όμως, λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο!

    Δεν έχουν καταλάβει το μέγεθος της λαϊκής οργής.

    Δεν έχουν εκτιμήσει τις αντιδράσεις του κόσμου.

    Δεν έχουν συνειδητοποιήσει ότι ο χείμαρρος που φουσκώνει θα τους παρασύρει.

    Το στοίχημα για τον Αντώνη Σαμαρά, είναι να δώσει ρεαλιστική ελπίδα και προοπτική στον κόσμο αυτό και να τραβήξει μπροστά. Και αυτοί που θα ακολουθήσουν θα είναι πολλοί.

    Υ.Γ. Επειδή βλέπω ότι όλοι κοντεύετε να πεθάνετε απ’ τη στενοχώρια που διαγράφηκε η Ντόρα το’ χετε ρίξει στο χορό …εεε στο κλάμα,
    να σας ενημερώσω ότι η κοπέλλα έχει γονείς συνταξιούχους του ΤΕΒΕ και ψήφισε ΝΑΙ γιατί αν τους κοβόταν η σύνταξη δεν θα μπορούσαν να ζήσουν.............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ποια είναι η ΕΛΣΑ ΠΑΠΑΓΗΜΗΤΡΙΟΥ, αυτή που, όπως γράφτηκε, προχθές διόρισε την ανηψιά της στη Βουλή των καφρελλήνων, με 16 μισθούς και αυτούς αφορολόγητους? Στη Βουλή που λένε ότι έχει 4200 υπαλλήλους αποσπασμένους από δω κι' από εκεί κατά τις επιθυμίες τους και κατά τις επιθυμίες των συγγενών τους-βολευτών- που τους προστατεύουν, και στην οποία μόνο οι 800 εξ΄αυτών εργάζονται στο κτήριο?
    Στη Βουλή που όπως είπε προχθές ένας υπάλληλός της σε Δημοσιογράφο μεγάλου καναλιού: "αν αποφασίσουμε να προσέλθουμε μια μέρα όλοι οι υπάλληλοι της Βουλής στο κτίριο, θα δημιουργηθεί κυκλοφοριακή ασφυξία στο Σύνταγμα"?

    Κι έχεις μετά, έναν πρώην Υπουργό της φαύλης δεκαετίας του ’80 αλλά και επόμενων φαύλων δεκαετιών (αυτόν που μοιάζει με πουλί, για όσους δεν μπορούν να τον φέρουν στο μυαλό τους), να παραπονείται σε σημερινό κανάλι ότι «είναι φασισμός να υπάρχουν στο internet πολλά δημοσιεύματα που καλούν τους πολίτες να ρίχνουν κλούβια αυγά, σάπιες ντομάτες και χωριάτικα γιαούρτια σε όσους πολιτικούς συναντούν στο διάβα τους»!!!.
    Υπενθυμίζουμε το άρθρο 120 του Συντάγματος:
    Άρθρο 120
    1. ………………….
    2. Ο σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.
    3. Ο σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.
    4. Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.
    Δεν αντιλαμβάνεται ο άθλιος αυτός κύριος ότι όταν ο λαός εμποδίζεται στο να επαναφέρει, με δημοκρατικές διαδικασίες, στη δημοκρατική νομιμότητα τους βουλευτές, εξ΄αιτίας του ότι έχουν νομοθετήσει την παραγραφή των αδικημάτων τους και την ασυλία των σκανδάλων τους, καταχρώμενοι την εξουσία τους να νομοθετούν (κατά τα προσωπικά τους συμφέροντα), ο θερμόαιμος και καταδυναστευόμενος ελληνικός λαός ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ, λίαν επιεικώς, θα τους γιαουρτώσει «μετά πάθους και μανίας»?
    Σε ΔΕΥΤΕΡΗ και ΤΡΙΤΗ ΦΑΣΗ δεν τολμώ και δεν θέλω να σκέπτομαι τι θα μπορούσε ίσως να συμβεί (ότι και να συμβεί, το απεύχομαι και το καταδικάζω γιατί θα γίνουμε ζούγκλα)..
    Γι΄ αυτό και φρόντισαν και συνέλαβαν όπως γράφουν τα blogs, τον Επαναστατικό αγώνα ένα μήνα πριν οι φαύλοι αυτοί μας προσαγάγουν, δεμένους χειροπόδαρα, στο Δ.Ν.Τ., «για τη σωτηρία μας»?.
    20 χρόνια τους παρακολουθούσαν καθώς οι ίδιοι ισχυρίζονται, και τους συνέλαβαν τώρα? Μέχρι τώρα γιατί δεν τους συνελάμβαναν, όπως αναρωτιούνται τα blogs, αφού καθώς ισχυρίζονται γνώριζαν ότι είχαν πλαστές ταυτότητες με ψεύτικα ονόματα και αφού καθώς ισχυρίζονται παρακολουθούσαν επί 20 χρόνια τα σπίτια που νοίκιαζαν με τα πλαστά αυτά ονόματα? Ήξεραν τα ονόματα, ήξεραν τα πρόσωπα, ήξεραν που έμεναν, ήξεραν τα μισθωτήρια συμβόλαια!!!. Τι περίμεναν? Και γιατί κάποιοι απ’ αυτούς δώσανε εντολή στην Αστυνομία να μην τους παρακολουθεί πλέον? Τι φοβόντουσαν? Ποιο το κίνητρο τους? Να υποθέσω ότι ήθελαν να γίνουν αρεστοί για να τάχουν καλά μαζί τους, «για το φόβο των Ιουδαίων»?
    Πάντως, η ιστορία διδάσκει ότι οι λαϊκές επαναστάσεις, είχαν όλες τους ηθική νομιμοποίηση (Ελληνική, Γαλλική, Ρωσική κ.α.π.)!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αυτη εβαλε την κορη της στην βουλη,τι την νοιαζει τωρα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΔΙΩΞΕ ΤΗ ΦΑΚΛΑΝΑ ΑΝΤΩΝΗ, ΔΙΩΞΕ ΤΗ ΣΑΒΟΥΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ...
    σφηνα στην καρδια των βρυκολακων…forever!
    εμπρος για μια ελλαδα περηφανη με ελπιδα..
    και αξιοπρεπεια….


    ΠΑΡΑΚΑΛΩ. ΞΕΡΑΣΤΕ ΕΔΩ:
    Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης, δήλωσε ότι το κόμμα του θα ψηφίσει αναγκαστικά «ναι» για τη σωτηρία της χώρας.

    ΩΡΑΙΑ !!!!

    Ο Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΕΘΝΟΣΟΣΙΑΛΗΣΤΩΝ
    ΔΩΣΙΛΟΓΩΝ του Γιώργου ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ
    ΠΑΣΟΚ-ΝΤΟΡΑΣ-ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ.
    ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ..
    ΤΟ ΦΤΥΣΙΜΟ ΟΛΩΝ __________________

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΗΝ ΧΟΝΤΡΗ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΣΑΒΟΥΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!!!!!! ΑΝΤΕ ΑΝΤΩΝΗ ΠΡΟΧΩΡΑ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 06 Μαϊ 2010 7:19:00 μ.μ.


    ΒΡΩΜΑΕΙ ΧΥΣΙΛΑ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΚΛΑΣΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση