GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θυμηθείτε τις καταγγελίες Χατζημαρκάκη κατά Αλογοσκούφη...


2 σχόλια

  1. Παρ΄ ότι με το Πασοκ, και τις λογιστικές αλχημίες των οικονομικών μπήκαμε στην ΕΥΡΩζώνη, και στη συνέχεια με τη ΝΔ θα έπρεπε να αντικατασταθού η λογιστικές αλχημίες των οικονομικών ατασθλασιών με την αποταμίευση ουσίας παραγωγικού έργου, (οπότε ο Αλογοσκούφης είναι θύμα μέχρι ένα ορισμένο σημείο γι αυτό), εν τούτης οι εκτελεστές για το χειροτέρεμα της σημερινής οικονομικής κατάστασης βρίσκεται στους πρωτοβάθμιους της διαπλοκής.

    Παράδειγμα, ο το ΝΠΔΔ του δήμου Σκύρου, εκπροσωπούμενου δια του δημάρχου, με τη δημαρχιακή του επιτροπή και το δημοτικό του συμβούλιο συνδράμουν επίορκα τουλάχιστον από το 2003, όχι μόνον στην κατάχρηση του δημόσιου χρήματος αλλά και στην ΜΗ ανάπτυξη της οικονομίας.

    Λ.Χ. κάνοντας πλάτες στους καταπατητές του δημόσιου βοσκότοπου, αφ΄ ενός μεν οι καταπατητές δεν πληρώνουν το τίμημα της βόσκησης, άρα δεν έχουν την ανάγκη να δημιουργήσουν, πέραν του να εκταμιεύουν χρήματα κατσικίσιων επιδοτήσεων της Ε.Ε. για την κτηνοτροφία, ΑΛΛΑ και από την άλλη στερείται την πρόσβαση στο βοσκοτόπι ο μικροτσομπάνης, άρα του εμποδίζει την ανάπτυξη της δημιουργίας, ΑΛΛΑ και επιπλέον παραμποδίζουν και τους γεωργούς να καλειεργούν τα χωράφια τους σε σημείο μαλιστα ΟΥΤΕ ΚΑΝ να τα καλιεργούν για ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ, ανα διετία

    Μα δεν είναι μόνον αυτό, ΑΚΟΜΑ κι όταν ο καταπατητής καλεί το δήμο στο δικαστήριο ανταιτώντας την ιδιωτελή ΥΠΕΡ ΑΥΤΟΥ νομική κατωχείρωση του, ΕΠΙ του καταπατημένου δημόσιου βοσκότοπου, το το ΝΠΔΔ του δήμου Σκύρου στο δικαστήριο αποκρύπρει από την έδρα τα ΎΠΕΡ ΑΥΤΟΥ στοιχεία για τα ΔΙΚΑΙΑ της "Εκκλησίας του Δήμου" του, κάτι το οποίο ένορκα έδωσαν το λόγω τους ενώπιον ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΛΑΟΥ να τα υπερασπίζεται.

    Με το χθεσινό νόμο θα πρέπει κάποιος ΝΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΜΥΝΗΣΗ για απόκρυψη στοιχείων και υπόθαλψει απατεώνων? Η αυταπάγγελτα ΑΝΩΤΕΡΟΣ εισαγγελέας να ελέγξει γιατί τοπικός εισαγγελέας πέρασε στο αρχείο την υπόθεση της έρευνας κατά των επίορκων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γειά σου ρε Γιώργαρε με το σχέδιό σου...
    Που ήσουν κι έτοιμος να διαχειρισθείς την κρίση, τρομάρα σου...
    Που θα μείωνες την ανεργία...
    Που θα εγγυόσουν τα έλαχιστα έτη συνταξιοδότησης...
    Που ΘΑ, ΘΑ, ΘΑ.
    Για τα μόνα που ήσουν έτοιμος ήταν να κάνεις Έλληνες τους αλβανο-πακιστανο-αφγανο-σουδανούς, να μας φορέσεις φέσι το ΔΝΤ και να μας χορτάσεις μ'ένα κάρο ψέματα.
    Έχει γεμίσει η Ελλάδα κοψοχέρηδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση