GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ελλάδα και ΔΝΤ...

Από το http://kamposnews.blogspot.com Σημείωμα για το Πρόγραμμα Οικονομικής Πολιτικής για τον μηχανισμό στήριξης από την Ευρωζώνη και το Δι...

Από το http://kamposnews.blogspot.com

Σημείωμα για το Πρόγραμμα Οικονομικής Πολιτικής για τον μηχανισμό στήριξης από την Ευρωζώνη και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο
Kαληνύχτα ΕΛΛΑΔΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΔΝΤ

10 σχόλια

  1. Οι Δημόσιοι υπάλληλοι που θα απεργήσουν έχουν σκεφτεί ότι αυτά που ζητούν είναι από τα δανεικά που δεν θα κληθούν μόνο αυτοί να συνεισφέρουν για την επιστροφή τους αλλά και η τελευταία γριά από το Καστελόριζο μέχρι τα Ελληνοαλβανικά σύνορα;
    Φτου σας και να αρθεί η μονιμότητα το συντομότερο γιατί δεν την σέβεστε, γιατί είσαστε αχάριστοι και οι πιο πολλοί από εσάς άχρηστοι και βολεμένοι από κάποιον υπουργό, βουλευτή, παρατρεχάμενο, έρποντας και γλύφοντας, γιατί δεν είχατε τα κότσια να σταθείτε στα πόδια σας, και ο μπαμπάς σας ή η μαμά σας έτρεχαν να παρακαλέσουν κάποιον από αυτούς που είπα πριν, και ενεχυριάζοντας σε αυτόν την τιμή και την υπόληψη τους να σας βολέψει, ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ.
    Τώρα που η οικονομική κατάσταση της χώρας είναι στα χάλια που είναι εσείς οι βολεμένοι στην σιγουριά του μισθού σας έπρεπε πρώτοι να δείξετε υπομονή για να τα ξεπεράσουμε.
    Πόσοι από εσάς δεν έχουν κλέψει Δημόσιο χρήμα με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο; Πόσοι από εσάς δεν έχουν βοηθήσει άλλους να κλέψουν; Πόσοι από εσάς δεν καλύπτετε κλέφτες προϊσταμένους σας ή συναδέλφους σας; Πόσοι από εσάς δεν είσαστε αυτοί που όπου πήγαινε το Δημόσιο να κάνει κάτι να ξεφύγει από τα δεσμά του το τορπιλίζατε; Πόσοι από εσάς δεν έχετε καταστρέψει υποδομές του δημοσίου είτε για να ωφεληθεί κάποιος ιδιώτης είτε επειδή βγάζοντας τις άχρηστες θα απαλλασσόσασταν από κάποια εργασία;
    Πόσοι από εσάς δεν βλέπατε να καταστρέφετε περιουσία του δημοσίου και γυρίζατε την πλάτη; Πόσοι από εσάς κάνατε κάτι για να γίνει ο τομέας σας πιο αποδοτικός; Πόσοι και πόσοι από εσάς δεν συκοφαντήσατε, περιγελάσατε κάποιον που προσπάθησε να καλυτερέψει τα πράγματα στην δουλειά του, δίπλα σας; Πόσοι και πόσοι από εσάς δεν βάλατε τρικλοποδιές σε όποιον είπε δίπλα σας να αποδώσει κάτι περισσότερο, να τιμήσει το ψωμί που του έδινε το κράτος; Πόσοι και πόσοι από εσάς δεν είπατε γι’ αυτόν τα χειρότερα, από καλός μαλάκας είναι, μέχρι και απειλές γιατί χαλούσε την πιάτσα για τους βολεμένους και αραχτούς; ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ!!!!!
    Πόσοι από τους δασκάλους , καθηγητές που θα απεργήσουν, πάνε δέκα φορές το χρόνο στην δουλειά τους με την σκέψη να κάνουν τους μαθητές τους όλο και πιο καλύτερους;
    Μια λύση υπάρχει και να δοθεί το συντομότερο, ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο καραμανλής σαν γκορμπατσωφ αφησε ενα κρατος στην τυχη του για να εχει αλλοθι ο Γαπ-γιέλτσιν...
    Ετσι ειναι.
    Αυτη τη φορα κανεις δεν θα ταίζεται με εξοδα του λαου στα γκούλαγκ, δεν θα τα ξανανοιξουμε, θα σας φαμε ολους.
    Καπιταλακια καπουτ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ακουστε μια ιστορια..Οχι για καποια μακρυνη χωρα..Για την Ελλαδα...Οταν ο Κωστας Καραμανλης σταματησε να εξυπηρετει τα συμφεροντα της Παγκοσμιας Ταξης Πραγματων και στραφηκε στη Ρωσσια ξεκινησε το προβλημα..Οικονομικοι εκτελεστες της κυβερνησης των Η.Π.Α. διεφθειραν υπουργους και μ.μ.ε..Και αρχιζει η αντιστροφη μετρηση για τον Καραμανλη..Αφου εχουν λαβει τη διαβεβαιωση του Παπανδρεου οτι θα εξυπηρετησει τα σχεδια τους για την Ελλαδα..Ετσι ξεκινησαν τα Δεκεμβριανα και οι λοιπες στασεις στη χωρα,πυρκαγιες και μαζικη προπαγανδα μεχρι που τον αναγκασαν να προκυρηξει εκλογες..Ο τριτος σε ιεραρχια στο Λευκο Οικο και οργανωτης της καμπανιας προεκλογικα του Ομπαμα ηταν στην Αθηνα για να εξασφαλισει τη νικη του Γιωργου Παπανδρεου..Αυτα τα εγραψε η εφημεριδα Κυρηκας της Νεας Υορκης(δεν ειναι δικα μου)..Ο Ομπαμα ελεγχεται απο τους Σορος,Ροκφελερ και Μπρεζινσκυ μεγαλοεπενδυτες και καρχαριες που προκαλεσαν τη παγκοσμια κριση..Φυσικα με αυτα που εταξε ο Παπανδρεου ηταν λογικο και επομενο να εκλεγει..Μετα τον Οκτωβριο αρχιζει μια τεραστια επιθεση των αγορων στην Ελλαδα..Απομενει μονη λυση το Δ.Ν.Τ. και το σχεδιο πετυχε..
    Εσυ που το διαβαζεις θα εξακολουθεις να καθεσαι στο καναπε σου?Δε μιλαμε για επιθεση στις τσεπες μας..Μιλαμε για οργανωμενο σχεδιο εναντιον της Ελλαδας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ:
    -ΨΑΛΙΔΙΣΕ ΔΩΡΑ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΜΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΑ ΠΕΡΙΚΟΨΕΙ.ΜΗΠΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΟΥΝ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ;;;
    -ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ 3ΕΤΟΥΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΟΨΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ.
    -ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΤΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ,ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΙΕΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΧΡΩΣΤΟΥΜΕΝΑ.
    -ΜΕΓΑΛΗ ΥΦΕΣΗ,ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΝΕΡΓΙΑ,ΤΡΕΛΟ ΒΙΣΜΑ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΚΑΙΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟΜΕΑ (ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΑΛΛΙΩΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ)ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΘΑ ΠΑΡΑΜΙΛΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ,ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ.
    -ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΟΤΙ ΜΟΝΟ Η ΝΔ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΛΙ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΚΑΠΑΚΙ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΖΗΤΗΘΟΥΝ ΕΥΘΥΝΕΣ,ΑΡΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΕΝΝΟΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΩΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΥΠΗΡΞΑΝ ΕΠΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.ΟΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΛΕΦΤΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΕΠΙ ΝΔ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ,ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΝΑ ΔΗΜΕΥΤΕΙ Η ΑΜΥΘΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ(ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΘΑ ΗΘΕΛΑ)ΚΑΙ ΕΠΕΤΑΙ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιωργάκη αυτή τη φορά δεν σε σώζει ούτε το νέο DVD της Ντούβλη…

    Διαφωνώ με τον Αλαβάνο. Δεν έχουμε «κυβέρνηση Μέρκελ». «Κυβέρνηση συνεργασίας Στρως Καν – Μέρκελ» έχουμε.

    Εκπληρώθηκε έτσι και το όνειρο του Μητσοτάκη για κυβέρνηση συνεργασίας
    «Απογειώθηκαν» και οι πωλήσεις του Viagra
    Αγοράζουν μαζικά οι συνταξιούχοι

    Μην αγχώνεστε σύντροφοι. Μπορεί να μας κόβουν μισθούς αλλά κάθε Χριστούγεννα και Πάσχα θα μας στέλνει δώρο η Γερμανία ένα τελάρο μπίρες.

    Για να καταλάβετε πόσο ανάλγητοι είναι οι δανειστές μας, ανακοίνωσαν τα μέτρα Κυριακάτικα. Κανένας σεβασμός στα όσια και ιερά του Έλληνα.

    Δύο ανθρώπους έχω δει να υποστηρίζουν ότι οι Γερμανοί είναι καλοί και θα μας βοηθήσουν γιατί μας συμπαθούν. Το Γιώργο και τον Αρτέμη Μάτσα σε μια παλιά ελληνική ταινία

    Υπάρχει, πάντως μια διάχυτη αισιοδοξία στην κυβέρνηση ότι σύντομα θα μπει τάξη στα οικονομικά. Επίσης θα αναστηθεί ο μαρμαρωμένος βασιλιάς και θα πάρουμε την Πόλη.

    ΘΑ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ
    ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΟΥ διανοητικά σακάτη. Παπανδρέου Γ΄ του Ηλιθίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλύτερα μην δείτε αυτό το βίντεο - παίζει να σπάσετε καμιά οθόνη
    ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ

    Ειλικρινά καλύτερα μην δείτε αυτό το βίντεο, πολλοί απο εσάς δεν θα το αντέξετε και παίζει να σπάσετε την οθόνη του υπολογιστή σας.

    Τότε εξαπάτησε τον κόσμο λέγοντας ψέμματα... σήμερα βγαίνει με ΈΡΠΗ!

    ΜΗΝ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ.

    ΟΛΙΚΟ ΚΑΡΚΙΝΟ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΑΛΗΤΑΡΑ
    ΠΡΙΝ ΠΡΟΛΑΒΕΙΣ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ.
    ΣΑΠΙΟ ΣΠΕΡΜΑ.

    ΓΕΛΟΙΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ.
    απο πέρυσι 1 μάη, πέντε φορές την μέρα ζητούσες εκλογές, γιατί τα λεφτά υπάρχουν και σε όραμα και με σχέδιο, θα ζήσουμε καλύτερα.

    ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙΣ 50ΧΡΟΝΗ ΣΚΛΑΒΙΑ..........ΑΛΗΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΡΕ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΜΠΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙΣΤΗΡΙ-ΑΥΝΑΝΟΚΟΥΡΔΙΣΤΗΡΙ-ΠΑΣΟΚΟΚΟΥΡΑΔΙΣΤΗΡΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Στον 5.34 Γραφεις "οικονομικοί εκτελεστές της κυβέρνησης των Η.Π.Α. διέφθειραν υπουργούς και μ.μ.ε."στην κυβέρνηση του Κ.Καραμανλή. Γιατί δεν δίνουν ονόματα των δοσίλογων που πρόδωσαν την Ελλάδα ,να τους ξεμπροστιάσει ο Ελλην. λαός? Γιατί αποσιωπά ο Κ.Καραμανλής?Το οτι τον ανάγκασαν να φύγει για να έρθει ο άλλος ο πιό εξυπηρετικός είναι ηλίου φαεινότερο! Αλλα γιατί σιωπά??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κανονίστε μαλάκες όλοι οι πολιτικοί να εξαφανίσετε πάλι τα δάνεια από το ΔΝΤ και να μην ξέρερι κανείς που πήγαν πάλι τα λεφτά.Θα σεβαστείτε με θρησκευτική ευλκάβεια κάθε σέντ που θα δανειστούμε αλλιώς θα σας πάρει ο διάβολος.Δεν θέλει πολυ να ξεσηκωθεί ο κόσμος.Ήδη δυσκολεύονται οι πολιρικοι να παεουσιαστούν όπου υπάρχει αγανακτισμένο πλήθος.Επαναλαμβάνω προς τους πολιτικους και τους παρατρεχάμενούς τους.
    Καθίστε καλά αλλιώς κοιτάτε που να κρυφτείτε.Προβλέπω έξαρση της τρομοκρατίας και της φτώχιας.Τουλάχιστον να μας πείτε που θα πάνε eeuro προς euro που θα πάνε τα δάνεια.
    Δερν ξέρω τι να απαντήσω πλέον στο γιό μου όταν με ρωτά πόσο άχρηστη κάναμε αυτή τη χώρα.
    Δεν υπάρχει πλέον ούτε λεπτό ανοχής.Έχουμε υπερβέι τα όριά μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση