GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Πραγματική" Νεοϋορκέζα...

Aπό το http://antiitroktiko.blogspot.com/ Η υφυπουργός κα Τζακρή μετά την υπουργοποίηση της, μάλλον ζει το αμερικάνικο όνειρο και θα είναι...

Aπό το http://antiitroktiko.blogspot.com/

Η υφυπουργός κα Τζακρή μετά την υπουργοποίηση της, μάλλον ζει το αμερικάνικο όνειρο και θα είναι κρίμα να την ξυπνήσουμε λόγω μιας απλής κρισούλας...είχες και στα Γιαννιτσά μωρή JMendel;
Εμείς να προσθέσουμε στο ρεπορτάζ της "Αποκαλύψεις" πως η συγκεκριμένη κυρία, έχει πάθει παροξυσμό με την αισθητική της εμφάνιση, λόγω δυσμορφιών
του λαιμού και του προσώπου της, που κρύβει πολύ καλά. Έτσι φεύγουν τεράστια ποσά σε μπογιατισμα, μαλλί-φριζούρα, ρούχα-παπούτσια, κάθε μέρα, αλλά μεριμνεί και για τους καλύτερους φωτογράφους, για life style πόζες και photoshop.
Η νέα εφημερίδα του Κοτρώτσου ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ, μας αποκαλύπτει ότι...
 η επονομαζόμενη από το troktiko, "sex and the city" υπουργός (πολύ γλύψιμο γενικώς...κάτι θα ξέρουν τα παιδιά), πήγε στον γάμο του Αηδόνη σαν πραγματική Νεοϋορκέζα. Απόρω πως την χωράει η πόλη της Θεσσαλονίκης, πρέπει να ασφυκτιά εκεί πάνω. Ο οίκος J. Mendel "χάρισε" στην ελλινίδα πολιτικό ένα φόρεμα, μόνο με 6.000 ευρώ. Άλλωστε, η κυρία Υπουργός χρειάζεται τέτοια φορέματα και αξεσουάρ (4.000 ευρώ ακόμα), ώστε να αποπνέει σεβασμό και κύρος, προς τον κύκλο της αλλά και προς τους πολίτες τους οποίους διοικεί (και καλά...λέμε τώρα).

47 σχόλια

  1. Parte tin me ta giaourtia otan emfanizete na doume tha xamilosei ligo to kefali kai tha afosiothei stin douleia tis anti se autes tis xazomares.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ξευτέλισαν την Διαβούλευση!!!!!

    Αναγνώστης

    Κατάφεραν τελικά να εξευτελίσουν τον όρο διαβούλευση. Ένας όρος που αποδείχθηκε προσχηματικός και μια μεγάλη κοροιδία σε βάρος των πολιτών αυτής της χώρας. Ποιό βλάκες νιώθουμε εμείς που πιστέψαμε ότι κάποια δημοκρατική διαδικασία που θα έδινε λόγο στον πολίτη θα μπορούσε να ακολουθήσει αυτή η κυβέρνηση.
    Πιστέψαμε τα λόγια τα μεγάλα,νομίσαμε ότι ο Παπανδρέου είναι αληθινός σε αυτά που έλεγε.
    Κάναμε λάθος για αυτό η απογοήτευση μας είναι μεγάλη τώρα που οι μάσκες έπεσαν.
    Έδωσαν για διαβούλευση το σχέδιο για τον "Καλλικράτη"και οι τοπικές κοινωνίες πίστεψαν ότι ήρθε η ώρα να πάρουν τον λόγο. Υπέγραψαν οι πολίτες κείμενα όπου εξέφραζαν την θέληση τους πήραν αποφάσεις τα δημοτικά συμβούλια έκαναν διαδηλώσεις συναντήθηκαν με τον υπουργό όπου μετέφεραν τα δίκαια του αιτήματος τους. Το αποτέλεσμα?να τους δουλεύουν οι έχοντες την εξουσία που πήραν από αυτούς(τους πολίτες). Η απόφαση είχε ληφθεί, αποφάσισαν για μας χωρίς εμάς για το καλό μας!!!!!!!
    Φταίμε όμως και εμείς δεν εκλέξαμε έξυπνους ανθρώπους στην τοπική αυτοδιοίκηση,εκλέξαμε ανθρώπους χωρίς IQ!!!!!.(έτσι είπε ο Ντόλιος για Φέρες-Τυχερό)
    Σε όλα έχουν δίκαιο αυτοί υπουργοί και υφυπουργοί γιατί αυτοί ξέρουν και νοιάζονται για μας αλλά εμείς αδυνατούμε να το καταλάβουμε!!!!!!!
    Κύριοι αυτό δεν είναι ΠΑΣΟΚ ονομάστε το όπως θέλετε αλλά ΠΑΣΟΚ δεν έχετε κανένα δικαίωμα να το λέτε.
    Δεν είστε απλά ρηχό ΠΑΣΟΚ είστε ΜΗΠΑΣΟΚ
    gatzoli.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θέλετε να πείτε πραγματικό 'τσόκαρο'
    .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για τη Γκερέκου δυό πολυ απλά αυτονόητα ερωτήματα που δεν τα κάνει κανεις κωλοδημοσιογράφος.
    Οταν τη φώναξε ο Παπανδρέου να της αναθέσει το υπουργείο δεν θα έπρεπε να του πει "Κοίτα πρόεδρε υπάρχει αυτό το πρόβλημα με τον άντρα μου, μήπως αποτελεί κώλυμα για να γίνω υπουργός ?" Επίσης, αν δεν είχε μαθευτεί η ιστορία η κυρία θα είχε παραιτηθεί ?
    Εγώ ζήτησα δουλειά σε μια εταιρεία και τους είπα χωρίς να με ρωτήσουν πως ο αδελφός μου παίρνει ναρκωτικά και έχει πάει και φυλακή γι αυτό. Αν μου πρότειναν να γίνω υπουργός θα έπρεπε να το κρύψω μάλλον...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν ντρεπεστε ρε κοτσομπολευεται σαν κατινες του κερατα Αφιστε την γυναικα ησυχη ΜΑΛΑΚΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ας αφήσει τα χλιδάτα ρούχα και ας πάει σε κανένα λογοθεραπευτή να κάνει κάτι για την ταχυλαλία της πρώτα, μπας και καταλάβουμε επιτέλους τι λέει όταν μιλάει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΛΑ ΤΩΡΑ !
    ΣΚΟΠΕΥΕΤΕ ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΝΑ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ Η ΕΝΑ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟ Γ Α Μ Α Τ Ε !
    ΟΛΟΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΔΕΣ.....
    ΟΛΟΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. γιατί ρε συ αυτή μας μας αφήνει ήσυχους ας πάει στο διάολο και αυτή και το συνάφητης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΠ ΤΑ ΑΛΩΝΙΑ ΣΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ Η ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΖΑΛΙΖΕΙ.

    ΕΒΑΛΕ Ο ΞΕΒΡΑΚΩΤΟΣ ΒΡΑΚΙ
    ΚΑΙ ΤΟΧΕΣΕ ΑΠΟ ΤΗ ΧΑΡΑ ΤΟΥ.

    ΜΩΡΑΙΝΕΙ ΚΥΡΙΟΣ
    ΟΝ ΒΟΥΛΕΤΑΙ ΑΠΩΛΕΣΑΙ.

    ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΣΟΦΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ.
    ΧΑΡΑ Σ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΑΝ. ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ.
    ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΣΟΥΡΓΕΛΑ ΕΦΤΑΣΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΔΩ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ.
    ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΦΤΑΙΜΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΥΨΗΛΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ ΥΨΗΛΗ ΡΑΠΤΙΚΗ. ΚΑΤΙΝΕΣ ΣΚΕΤΕΣ ΚΑΤΙΝΕΣ ΕΛΛΕΙΨΕΙ ΑΛΛΩΝ ΕΠΕΙΧΕΙΡΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ. ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΣΟΥ 'Η ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥ (ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ) ΤΟΤΕ ΤΙ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΖΑΛΙΖΕΙΣ Τ'ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΡΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αυτή η ξεφτυλισμένη η Τζακρή δεν θα φύγει απλά απο την πολιτική , αλλά να μου το θυμηθείτε θα φάει και ξύλο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καλά να πάθουμε τέτοιοι πολιτικοί μας αξίζουν αφού τούς ανεχόμαστε ακόμα και δεν τούς πέρνουμε με τα γιαούρτια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ουστ βρωμιάρα μας βγήκες απο την αφάνεια και μας παριστάνεις και την υπουργό !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 19 Μαϊ 2010 2:48:00 π.μ.

    Δεν εχεις καταλάβει ακόμη οτι αυτή δεν μας αφήνει ησυχους με τα καμωματά της ; Με τα συνολάκια της θα μπορούσε να ζήσει ενα ολόκληρο χωριό !!
    Ποιός ΠΡΟΚΑΛΕΙ ποιόν ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Άχμέντ, σου γκράφο σίμερα να σε πώ ίνε μπολύ γκαλά εντό στο ελάντα.
    Εγκό με αρεσει εντό, ινε γκεμάτο χαζί ανθροποι.
    Ίρτα στο Ελλάντα χορις φράγκο,
    χέζο και κατουράω έξω από τις πόρτις τους,
    λερώνω τζάμια στα φανάργια,
    κλέβω ποτροφόλια στα λεοφορία,
    μπουτάω τσάντα γινέκες,
    πυροβολάω νταξιτζί, προποτζί γκε βενζινατζή για λίγκα λεφτά
    και αφτί ίνε τόσο μαλάγκες που μου ντίνουν τζάμπα νοσοκομίο,
    τζάμπα φάρμαγκο,
    τζάμπα επίντομα ανεργκία
    και τα μου ντόσουν και τζάμπα συνταξη!!!
    Α ξέχασα κε να σε πώ,
    τόρα ένα μαλαγκογκιόργκο εντό με έγκανε και έλινας για να τον μπζιφίζο και αυτός να με γκάνει τα χαντίρια.
    Άντε Αχμέντ, πάρε και τάλα τα αντέρφια και τις γκινέκις και τα πεντιά και ελάντε.
    Νάνε γκαλά ι μαλάγκις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ!
    Κύριε Πρωθυπουργέ, Κύριε Παπανδρέου, εάν δοθούν άδειες για αυτά τα λεγόμενα ληστρικά για τους παίκτες φρουτάκια και δεν συνδεθούν ON LINE με κάποια υπηρεσία του Υπουργείου Οικονομικών θα είναι ακόμη πιο μεγάλο οικονομικό έγκλημα από αυτό που έγινε όταν τα είχαμε ξανά και μπροστά στην καταστροφή που είχαν προκαλέσει στους παίκτες η κυβέρνηση του Πασόκ τα έκλεισε, διότι τώρα δεν μπορούμε να πούμε ότι το κράτος δεν ξέρει τι πρόκειται να γίνει, ΑΝ ΟΜΩΣ ΣΥΝΔΕΘΟΥΝ ON LINE με το Υπουργείο κάποιο φρένο θα υπάρχει.
    Και μην σας ξεγελάσουν ότι μια τέτοια σύνδεση θα έχει κόστος, 40 euro το μήνα είναι και τι είναι αυτό μπροστά στα προσδοκώμενα κέρδη!
    Όσο για τα έξοδα εγκατάστασης ελέγχου στο Υπουργείο ένας δυνατός υπολογιστής με έναν άλλο εφεδρικό, και δυο SERVER εφεδρικό και κανονικό, την ανάλογη βάρδια από ανθρώπους και το κατάλληλο λογισμικό.
    Επίσης η σύνδεση να είναι τέτοια που μόλις διακόπτετε η παροχή πληροφοριών από τον χρήστη προς το Υπουργείο να διακόπτετε και η χρήση, αλλά και να δίνετε ALARM ούτως ώστε να υπάρχει άμεσος έλεγχος από το τοπικό αστυνομικό τμήμα.
    Επίσης όποιος έχει πάρει άδεια να εγκαταστήσει φρουτάκια και παρουσιάσει τέτοιες διακοπές στην τρίτη διακοπή να του αφαιρείτε η άδεια τουλάχιστον για τρεις μήνες.
    Έτσι δεν θα τολμούν να αποσυνδέονται και να κάνουν ότι θέλουν.
    ΟΧΙ ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΕΦ ΑΠΑΞ ΕΙΣΦΟΡΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΓΔΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ, ΠΑΛΙ ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΣΠΙΤΙΑ ΑΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ, ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. http://ixnos.blogspot.com/2010/05/blog-post_689.html

    Δευτέρα, 17 Μαΐου 2010

    ΆΜΑ ΞΕΒΡΑΚΩΝΑΝ ΤΗΝ ΤΖΑΚΡΗ,
    ΘΑ…. ΤΑΙΖΑΝ ΧΙΛΙΟΥΣ ΑΣΤΕΓΟΥΣ ?

    Υπάρχει μια λεπτή γραμμή που χωρίζει τη λογική από την παράνοια. Κάποιοι την έχουν σβήσει αυτή τη γραμμή. Σ` αυτούς, καθώς φαίνεται, περιλαμβάνεται και η υφυπουργός του ΠαΣοΚ κυρία Θεοδώρα Τζάκρη. Η εντυπωσιακή υφυπουργός Εσωτερικών εμφανίστηκε στον γάμο του βουλευτή του ΠαΣοΚ Χ. Αηδόνη με μια άκρως λαμπερή τουαλέτα, δημιουργία του διεθνούς οίκου υψηλής ραπτικής J.Mendel, η οποία δεν βγαίνει σε μαζική παραγωγή για να διανεμηθεί στις ανά τον κόσμο μπουτίκ , αλλά κυκλοφορεί σε αυστηρά περιορισμένο αριθμό (24 κομμάτια) και κοστίζει …. 6.000 δολάρια. Συνολικά η εμφάνιση της «σταρ» υφυπουργού του ΠαΣοΚ (…της χρεοκοπίας), ξεπερνούσε συνολικά τα …10.000 Ευρώ ( τσάντα Valentino αξίας 2.000 ευρώ κλπ). Σε μια περίοδο λιτότητας και οικονομικής κρίσης, όπου οι συντάξεις των 700 ευρώ θεωρούνται… ρετιρέ και η κυβέρνηση τις περικόπτει στα 500 ευρώ, τέτοια προκλητική εμφάνιση θεωρείται προσβολή στη νοημοσύνη των πολιτών . Η υφυπουργός με το φόρεμα των 6.000 δολαρίων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΚΡΙΜΑ ΡΕ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΣΕ ΕΙΧΑ ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΟ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΚΑΤΟΧΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΧΙΟ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΣ. ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ (ΑΡΑ ΦΑΝΕΡΕΣ ΑΦΟΥ ΤΙΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ) ΓΙΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ, ΑΣΕ ΝΑ ΤΟ ΚΡΙΝΟΥΝ ΟΙ ΤΗΛΕΘΕΑΤΕΣ. ΤΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΡΙΧΕΣ ΚΑΤΣΑΡΕΣ, ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ, ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ. ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΗΤΑΝΕ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΣΕ ΕΒΛΕΠΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΩ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΝΑ ΜΕ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ.
    ΠΟΥ ΚΟΛΛΑΕΙ ΤΟ ΦΟΡΕΜΑ ΤΙΣ ΚΥΡΙΑΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΡΕ ΦΙΛΕ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ?? ΤΙ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΡΟΜΠΑ ΚΑΜΗΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΠΕΙΣΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΛΕΒΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ??
    ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΕΚΑΝΕ Ο ΚΟΤΡΩΤΣΟΣ, ΚΑΛΕΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΙΣ ΒΛΕΠΩ. ΑΚΟΥ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ Η ΥΠΟΥΡΓΟΣ, ΤΙ ΛΑΙΚΙΣΤΙΚΑ ΚΟΛΠΑ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ.
    ΡΕ ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΜΑΣΑΕΙ 'Η ΑΚΟΜΗ ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ ΒΑΡΕΘΗΚΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΕΤΟΙΑ ΦΘΗΝΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ ΠΡΙΝ ΜΕΙΝΕΤΕ ΧΩΡΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΗΔΗ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΩΣ ΠΑΤΕ ΚΑΤΑ ΔΙΑΟΛΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Το έκανε το θαύμα της η κυρία Τζάκρη. Ενώ η κυβέρνηση προσπαθεί να χτυπήσει την διαπλοκή και το ρουσφέτι, και παράλληλα να πείσει δεκάδες ΟΤΑ για την αναγκαιότητααλλά και ορθότητα του σχεδίου Καλλικράτης, ο Υπουργός Εσωτερικών κύριος Ραγκούσης της έκανε το μεγαλύτερο ρουσφέτι κόντρα σε ΟΛΑ τα θεσμικά όργανα του Νομού Πέλλας, παρότι υπήρχαν ομόφωνες αποφάσεις να γίνουν ΤΡΕΙΣ Δήμοι στο Ν. Πέλλας. Ενδεικτικά αναφέρω:
    · Ομόφωνη απόφαση της ΤΕΔΚ Ν. Πέλλας
    · Ομόφωνη απόφαση της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Πέλλας
    · 10 εκ των 11 δημάρχων συμφώνησαν και υπέγραψαν επιστολή την οποία έστειλαν στον Υπουργό για τρεις δήμους
    · Πλήθος φορέων (Ιατρικός Σύλλογος, Δικηγορικός Σύλλογος, Επιμελητήριο, ΔΟΕ-ΟΛΜΕ, κτλ)
    · ΟΛΑ τα πολιτικά κόμματα

    Σύσσωμη η κοινωνία του Νομού Πέλλας περίμενε ότι οι τρεις πρώην διοικητικές επαρχίες θα γίνονταν αντίστοιχα Δήμοι στα φυσικά τους όρια, όπως προέβλεπε και η μελέτη του Ινστιτούτου Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Αντί αυτού, το Νομοσχέδιο που κατατέθηκε στο Κοινοβούλιο προβλέπει ΤΕΣΣΕΡΙΣ Δήμους από 11. Δημιουργούνται οι εξής δήμοι: Πέλλας με πληθυσμό 69 χιλιάδες κάτοικους, Αλμωπίας με 27, Έδεσσας με 29 και Σκύδρας με 20. Δημιουργεί ένα δήμο-τέρας και απέναντί του ........άλλους τρεις με συνολικό πληθυσμό περίπου ανάλογο του πρώτου. Αποτέλεσμα, όπως εύκολα αντιλαμβάνεται ο καθένας, είναι να διακυβεύεται η βιωσιμότητα των άλλων δήμων.

    Κ. Ραγκούση η Αυτοκράτειρα σε εξαπάτησε.

    Η κα Τζάκρη ουσιαστικά εξυπηρετεί το προσωπικό της πολιτικό συμφέρον, και κάνει παιχνίδι για να μπορεί να εκλέγεται βουλευτής του Νομού και στο μέλλον. Μεγιστοποιεί την εκλογική της περιφέρεια (τόπος καταγωγής της η Πέλλα) γιατί όταν αλλάξει ο εκλογικός νόμος και εφαρμοστεί το νέο εκλογικό σύστημα, ο Δήμος Πέλλας θα αποτελέσει από μόνος του μονοεδρική περιφέρεια, όπως αντιλαμβανόμαστε με βάσει αυτό που λένε οι παραπάνω αριθμοί. Η νεόκοπη υφυπουργός Εσωτερικών, αντί να χαράσσει πολιτική με στόχο την ανάπτυξη και την πρόοδο της χώρας, και αντί να εκπροσωπεί τα συμφέροντα των πολιτών που την ψήφισαν, δηλαδή των κατοίκων του Νομού Πέλλας, χρησιμοποιεί τον υπουργικό θώκο ως πατρικό τσιφλίκι για να εξυπηρετήσει προσωπικές σκοπιμότητες και να διασφαλίσει τον εαυτούλη της και στις επόμενες εκλογές.

    Ο κος Ραγκούσης που έχει ενημερωθεί επίσημα από την Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ και τους φορείς δεν μπορεί να κάνει τέτοιο χατίρι στην υφυπουργό του κα Τζάκρη, όταν την ίδια στιγμή μπορεί, και μάλιστα με την συναίνεση της κοινωνίας του νομού Πέλλας, να εξοικονομήσει πόρους αυτήν την δύσκολη ώρα για τα οικονομικά της πατρίδας μας. Είμαστε από τους ελάχιστους νομούς, ίσως ο μοναδικός, που ζητάμε περεταίρω μείωση των Δήμων από 4 σε 3, δηλαδή μεγαλύτερη οικονομία και βιωσιμότητα των νέων δήμων. Νομοί με μεγαλύτερη έκταση και πληθυσμό (π.χ. Ημαθία, Πιερία) γίνονται τρεις δήμοι. Ελπίζω ότι το Νέο Ήθος και ύφος της Πολιτικής Εξουσίας του ΠΑΣΟΚ και του Γιώργου Παπανδρέου δεν θα επιτρέψει να συμβεί αυτό. Πρέπει να μπει ένα τέλος στην μικροπολιτική και στα συμφέροντα των πολιτικών στο πώς διαχειρίζονται την εξουσία στην τοπική κοινωνία. Ελπίζω κ Ραγκούση να διορθώσεις πριν ψηφιστεί το Νομοσχέδιο Καλλικράτης και στο Νομό Πέλλας να γίνουν τελικά ΤΡΕΙΣ Δήμοι. Να μπορέσει ο Νομός Πέλλας να προχωρήσει στην ανάπτυξη και να συμβάλλει στα οικονομικά της πατρίδας για να μπορέσουμε να ξεπεράσουμε την οικονομική κρίση που έπληξε τη χώρα μας.

    αναρτήθηκε από kafeneio στις 10:37 μμ την 18

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Με αυτή την κωλοσκοπιανή της τουαλέτας των 10.000 ευρώ το έχουν πάρει επάνω τους οι κωλοσκοπιανοί πράκτορες που δρουν σε Πέλλα και τις γύρω περιοχές. Αυτό το μίασμα το κωλοσκοπιανό βάλανε για υφυπουργό στο πιο κρίσιμο υπουργείο. Την κωλοσλάβα Τζάκρεφ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Τελικά σε αυτό το κόμμα,

    κανένας-καμία δεν εγινε βουλευτής-υπουργός,

    εάν προηγουμένως δεν πλήρωσε,

    σε είδος ή σε χρήμα.

    Η Απολυτη κατάντια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΜΕΓΑΛΗ ΤΣΙΜΠΟΥΚΟΜΑΝΑ Η ''κυρία''.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Αν μου πρότειναν να γίνω υπουργός θα έπρεπε να το κρύψω μάλλον...

    19 Μαϊ 2010 1:28:00 π.μ.

    ΚΑΤ' ΑΡΧΗΝ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΑΤΤΟΥΝ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ, ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ.

    ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΦΕΛΗΣ (ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΣΕ ΦΙΛΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ)ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΕΚΚΡΕΜΕΙ 17 ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΔΕ ΤΟ ΗΞΕΡΑΝ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    ΑΚΟΜΑ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΝΑ ΜΗ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΠΑΛΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΗΨΗ ΕΙΝΑΙ.

    ΑΥΤΗ ΧΡΕΩΝΕΤΑΙ ΤΗΝ (ΠΙΘΑΝΗ) ΑΠΟΚΡΥΨΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΝΑΘΕΤΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΠΟΣΤΑ.

    ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ .... ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ηλήθιε Ανώνυμε της 19ης Μαϊου 2010 2:48:00 π.μ.

    Μήπως θέλεις και εσύ μια μερίδα γιαούρτι; Προτιμάς ΦΑΓΕ, ΟΛΥΜΠΟΣ, ΔΕΛΤΑ ή κάτι άλλο;

    Αιντε από εδώ σου θίξανε το τσόκαρο.....που θέλει να βάλει και ΜΕΝΤΕΛΣ το βλαχαδερό....
    καλά ρε μεγάλε δεν το βλέπεις ότι είναι ντυμένη σαν λατέρνα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Δεν ντρεπεστε ρε κοτσομπολευεται σαν κατινες του κερατα Αφιστε την γυναικα ησυχη ΜΑΛΑΚΕΣ

    19 Μαϊ 2010 2:48:00 π.μ.


    ΣΙΓΑ ΜΩΡΗ ΧΑΖΕΜΕΝΗ, ΜΗ ΤΗΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΗΣΥΧΗ ΝΑ ΣΠΑΤΑΛΑΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΑΡ ΤΟ ΚΑΘΕ ΚΑΡΑΚΑΤΣΟΥΛΙΟ ΣΤΟΥ ΚΑΣΙΔΗ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ...

    ΑΝΤΕ ΩΣ ΤΗ ΓΩΝΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ .... ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ????

    ΕΠΙΣΗΣ, ΜΗ ΜΠΕΡΔΕΥΕΣΑΙ ΜΙΚΡΕ ΒΛΑΜΜΕΝΕ, ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η "ΚΑΤΙΝΑ". ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ, ΔΕ ΘΑ ΕΠΙΔΕΙΚΝΎΟΝΤΑΝ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΚΑΜΑΡΩΝΕ ΣΑΝ ΓΥΦΤΙΚΟ ΣΚΕΠΑΡΝΙ ...
    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ "ΚΑΤΙΝΑΣ" ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΗΣ ΣΤΕΡΗΜΕΝΗΣ.


    Υ.Γ.
    ΑΝΤΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΑΙ ΤΗ ΚΑΘΕ "ΣΑΠΙΑ", ΔΕ ΠΑΣ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΛΕΞΙΚΟ ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΣΑΠΙΟΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. O JEFFREY [πράκτορας της νέας τάξης], οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ [πράκτορες-άβουλα ανθρωπάκια-βλαμμένοι κττ] που ψήφισαν τον νόμο για χορήγηση ιθαγένειας στους εισβολείς και οι 10 βουλευτές της ΝΔ [πράκτορες], που απουσίαζαν για να μη καταψηφίσουν, θα εκτελεσθούν. Τους μισούς θα τους κρεμάσουν οι εθνικιστές και τους άλλους μισούς θα τους σφάξουν [με κονσερβοκούτι] πατριώτες [υπάρχουν αρκετοί] ΚΚΕδες και Τροτσκυστές.Μετά θα απελαθούν οι πίθηκοι που μολύνουν την ιερή Ελληνίκη γη την ποτισμένη με αίμα ηρώων και μαρτύρων, είτε έχουν πάρει ιθαγένεια είτε οχι, μαζί με όσους ''εΛΛΗΝΕΣ'' προπαγάνδιζαν το έγκλημα κατά του Ελληνισμού. Ή Ελλάς ή τέφρα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Με 160 βουλευτές σας πηδάω και σας κάνω και πλάκα, κωλοέλληνες χαμούρες.
    Μέχρι και νόμο για να υπογράφω κρυφές συμβάσεις έφτιαξα, τι άλλο να ζητήσει ένας ηγεμόνας;
    Οσο και να με μαυρίσετε στις δημοτικές εκλογές, εγώ την καβάτζα μου την έχω κάνει.
    Κοντά στο 1 εκατομμύριο είναι οι "νέοι Έλληνες" από την Αλβανία, το Πακιστάν, το Αφγανιστάν και το Σουδάν.
    Άει σιχτίρ φτωχομπινέδες.

    Γιώργος πασόκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Αφήστε το βλαχαδερό να το ευχαριστηθεί.
    Πότε θα της ξαναδοθεί η ευκαιρία για τέτοια μεγαλεία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ελα ρε ντροπή. Αν δεν τα εκλεψε τα λεφτα για να αγοράσει οτι φοράει και αν είναι καλή στην δουλειά της τι μας νοιαζουν τα αλλα? Αμα φόραγε τριμενα τζήν θα την κράζατε αλλα Μπιρμπίλη. Ελεος με το κατινιλίκι τωρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Τι σας παραξενευει. Οι περισσοτεροι απο τους πολιτικους που εχουν "υψηλα" αξιωματα, δεν ειναι παρα υπερφιλοδοξα (ή ματαιοδοξα) ατομα, που ενδιαφερονται ΜΟΝΟ για την παρτη τους.
    Και εσεις εξακολουθειτε να τους ψηφιζετε.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Δέν μάς αναρτάς καί μία προσωπική σου φωτογραφία,ρέ σχολιαστή (antitroktiko),διά νά δούμε καί ΄σένα πώς είσαι,πού κουτσομπολεύεις,κρυπτόμενος πίσω από τά blogs, ρέ μαλάκα!!!
    Αντε στό διάολο επιτέλους,πού ή χώρα μας,ή κοινωνία μας είναι στά πρόθυρα τρέλλας καί κάτι σάν έσένα,τόν ΠΑΠΑΡΑΓΙΩΤΗ,ΔΑΙΔΑΛΟ,
    ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ κι άλλους μαλάκες, ασχολείσθε μέ κουτσομπολιά καί σχόλια,τύπου μπουρδελοκωλομεσημαριάτικων γαμώ-εκπομπών,πουστράκια!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Αυτή η Τζακρή το νούμερο μας περνάει για μαλάκες , εκεί καταντήσαμε να μας πουλάει τσαμπουκά και μαγγιά αυτό το πράμα , ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Εντάξει τα λεφτά δεν τάκλεψε , τα εχει δηλώσει στην εφορία απο που τάβγαλε , θα την ψάξουν ; πώς στο διάολο ξοδέυει τόσα ; ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ή κάθε στερημένη κομπλεξικιά , βρήκε ευκαιρία σε αυτήν την χώρα να βγάζει τα απωθημένα της ΟΥΣΤ ΒΡΩΜΙΑΡΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Την κατάντια της Ελλάδας απεικονίζει αυτή η θλιβερή η ΤΖΑΚΡΗ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Αυτή ειναι η αθώα κορασίδα ; αυτή η γελοία που ασκεί εξουσία νομίζοντας οτι ειμαστε υποτελείς της ;
    ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΗΤΑΝ ΝΑ ΒΟΛΕΨΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ; ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΕΠΙΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ; POIA STO DIALO NOMIZEI OTI EINAI;


    ΕΝΕΡΓΕΙΑ 1η «Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ πήγε στο πολιτικό μου γραφείο κατ’ επιταγή των πολιτών της Πέλλας, γιατί ήθελαν έναν άνθρωπο να απευθύνονται σαν να είμαι εγώ"
    ( για τον διορισμό του άντρα στο πολιτικό της γραφείο)

    ΕΝΕΡΓΕΙΑ 2η Μόλις ανέλαβε κυβερνητικό πόστο διόρισε τον γαμπρό της μετακλητό υπάλληλο στο γραφείο της στην Θεσσαλονίκη

    ΕΝΕΡΓΕΙΑ 3η ...............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Πάνω από όλα σοσιαλισμός...!!!!!
    PASOK poisonos..

    Τι απίστευτος μικρομεγαλισμός είναι αυτός , δεν ξέραμε ότι παλέψαμε να καθαρίσουμε το κίνημα από το του Σημίτη, κάναμε τον κόσμο να δώσει στο κίνημα μια τελευταία ευκαιρία.. και τώρα μπροστά μας και οι παρών...
    και η πολιτική τους και η νοοτροπία του βλ.
    Κυρία Τζακρη..
    την ώρα που κόβουν από τους γερονταις τις συντάξεις αυτή φοράει πανάκριβα συνολάκια..
    Τις είπε κανείς ότι ο συμβολισμός είναι πιο δυνατός από τον λόγο?...

    Γιατί μας ξευτιλιζετε έτσι?...
    Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 20 ΜΑΙΟΥ!!! ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ... ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΑΤΖΕΣ ΣΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ..
    Η ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΟ...!!!!!!!!!!!'

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΙΣ ΤΖΑΚΡΗΔΕΣ ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Νεόπλουτη χωριάτισσα ΤΖΑΚΡΗ, χόρτασες και σύ με το που μπήκες στην πολιτική!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Ο σύζυγος της Διαμαντοπούλου ο διορισμένος από την κυβέρνηση σε Α.Ε. που διαχειρίζεται μεγάλα κονδύλια
    Ο σύζυγος της Άννας
    Διαμαντοπούλου,
    ο Γιάννης Σαλαβάνος
    είναι διορισμένος από την κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ στην θέση του μέλους του Δ.Σ στο εθνικό κτηματολόγιο Α.Ε. που διαχειρίζεται δεκάδες εκατομμύρια ευρώ.

    Με βιογραφικό πήγε ο σύζυγος σας κ.Υπουργέ παιδείας σε αυτή την θέση; Ήταν δηλαδή ο άριστος και όχι ο αρεστός;

    Δύο συζύγους σε καίρια κυβερνητικά πόστα λες και είναι η ικανότερη στην επικράτεια. Όσο ικανός και αν είναι ο σύζυγος, τουλάχιστον θέλει νια διακριτικότητα για να πάρει κάποιος άλλος την θέση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Ρε δεν πατε να γαμηθητε κουτσομπολιδες που φαγωθηκατε με την Κυρια Γκερεκου..
    Αυτα ειναι λογαριασμοι του αντρα της με την αλλη πατσαβουρα που ειχε πριν,τι δουλεια εχει η Κυρια υπουργος και εχετε πεσει ολλοι να την φατε ζωντανη ?
    Κοιτατε την δουλεια σας ηλιθιοι που σας πειραξε Η Κυρια Γκερεκου...μια χαρα υποργος ηταν η Κυρια...κοσμημα της κυβερνησης
    ειτε σαν αρεσει ειτε οχι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Αυτή πότε θα φύγει , δεν κατάλαβε ακόμη ο Γιωργάκης οτι η κυρία Τζακρή ειναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Ρε παιδιά η Τζακρή ειναι μια κλασσική περίπτωση προβληματικής προσωπικότητας , παρακολουθήστε την στις ομιλίες της απο την τηλεόραση εως την βουλή, ψυχίατρο χρειάζεται η γυναίκα !!!!!

    ( ενας ειδικός)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Πανελλαδικές : Υβρις στην Γενοκτονία των Ποντιών!

    Τι θέμα έβαλε το υπουργείο Παιδείας (φυσικά όχι «Εθνικής») στις Πανελλήνιες σήμερα, Ημέρα της Σφαγής των Ποντίων;
    Σε τι θέμα θα πρέπει να Απαντήσουν τα Ελληνόπουλα;

    Μα για το Σπίτι του Κεμάλ!
    Το εμετικό θέμα εδώ!

    Αναρωτιέμαι μόνο τι θα γινόταν στο Ισραήλ, αν την ημέρα του ολοκαυτώματος έβαζαν θέμα για το σπίτι του Χίτλερ!
    Αν οι αρνητές του ολοκαυτώματος είναι κατακριτέοι αυτοί τι είναι;

    τι να πει κανείς;!
    οποιαδήποτε άλλη μέρα θα ήταν απλά ένα κείμενο.
    σήμερα βρήκαν να το βάλουν;
    θα αρχίσω να πιστεύω την πεθερά μου που λέει ότι θέλουν να μας “ξεκάνουν”.
    τόση έλειψη ντροπής κι ευαισθησίας κ. Διαμαντοπούλου; για να μην πω τίποτε άλλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ΧΟΡΤΑΣΕ Η ΨΕΙΡΑ
    ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΣΤΟ ΓΙΛΕΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση