GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Προβοκάτσια στον Τσίπρα ο αποκλεισμός Κουβέλη...

Aπό το http://valaoritoy.blogspot.com/ Η ομάδα-φράξια ... Αλαβάνου και Λαφαζάνη (;)...δρώντας με λογικές "ΚΚΕ Εσωτερικού"...φρόν...

Aπό το http://valaoritoy.blogspot.com/

Η ομάδα-φράξια... Αλαβάνου και Λαφαζάνη (;)...δρώντας με λογικές "ΚΚΕ Εσωτερικού"...φρόντισαν να κάνουν το καλύτερο δώρο στον πατέρα-Τσίπρα...
Συγκεκριμένα, κατά την ψηφοφορία για την εκλογή συνέδρων, 8 μέλη της οργάνωσης που έχουν αναφορά στην "Αριστερή Ανασύνθεση" (η οποία...
 εξέλεξε συνέδρους τον Χρ. Πιλάλη και την Αθηνά Λουράντου) εκμεταλλεύτηκαν τη διάταξη του καταστατικού η οποία επιτρέπει την επικοινωνία ανάμεσα στις λίστες κατά την ψηφοφορία για την εκλογή συνέδρων και αλλοίωσαν τη σειρά εκλογής στη λίστα της Ανανεωτικής Πτέρυγας. Ψήφισαν μαζικά τον Παναγιώτη Γαλανόπουλο, ώστε με τεχνικό τρόπο να αποκλειστεί ο Φ. Κούβελης, ο οποίος ήρθε δεύτερος, με αποτέλεσμα να μην εκλεγεί σύνεδρος λόγω ποσόστωσης, καθώς τη θέση του κατέλαβε η Γεωργία Μαργαρίτη....

10 σχόλια

  1. ΑΛΑΒΑΝΟ - ΛΑΦΑΖΑΝΗ;
    ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ- ΚΟΛΙΓΙΑΝΝΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΚΕ.ΑΝΤΕ ΤΟ ΠΟΛΥ 2% ΑΚΟΜΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ!
    Κύριε Πρωθυπουργέ, Κύριε Παπανδρέου, εάν δοθούν άδειες για αυτά τα λεγόμενα ληστρικά για τους παίκτες φρουτάκια και δεν συνδεθούν ON LINE με κάποια υπηρεσία του Υπουργείου Οικονομικών θα είναι ακόμη πιο μεγάλο οικονομικό έγκλημα από αυτό που έγινε όταν τα είχαμε ξανά και μπροστά στην καταστροφή που είχαν προκαλέσει στους παίκτες η κυβέρνηση του Πασόκ τα έκλεισε, διότι τώρα δεν μπορούμε να πούμε ότι το κράτος δεν ξέρει τι πρόκειται να γίνει, ΑΝ ΟΜΩΣ ΣΥΝΔΕΘΟΥΝ ON LINE με το Υπουργείο κάποιο φρένο θα υπάρχει.
    Και μην σας ξεγελάσουν ότι μια τέτοια σύνδεση θα έχει κόστος, 40 euro το μήνα είναι και τι είναι αυτό μπροστά στα προσδοκώμενα κέρδη!
    Όσο για τα έξοδα εγκατάστασης ελέγχου στο Υπουργείο ένας δυνατός υπολογιστής με έναν άλλο εφεδρικό, και δυο SERVER εφεδρικό και κανονικό, την ανάλογη βάρδια από ανθρώπους και το κατάλληλο λογισμικό.
    Επίσης η σύνδεση να είναι τέτοια που μόλις διακόπτετε η παροχή πληροφοριών από τον χρήστη προς το Υπουργείο να διακόπτετε και η χρήση, αλλά και να δίνετε ALARM ούτως ώστε να υπάρχει άμεσος έλεγχος από το τοπικό αστυνομικό τμήμα.
    Επίσης όποιος έχει πάρει άδεια να εγκαταστήσει φρουτάκια και παρουσιάσει τέτοιες διακοπές στην τρίτη διακοπή να του αφαιρείτε η άδεια τουλάχιστον για τρεις μήνες.
    Έτσι δεν θα τολμούν να αποσυνδέονται και να κάνουν ότι θέλουν.
    ΟΧΙ ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΕΦ ΑΠΑΞ ΕΙΣΦΟΡΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΓΔΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ, ΠΑΛΙ ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΣΠΙΤΙΑ ΑΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ, ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. και λοιπόν τι έγινε ? Δεν εκλέχθηκε ο Κουβέλης και βλέπετε συνομωσίες ? Θα πρέπει πάντα να εκλέγονται οι παλιοί πολιτικοί για να μην υπάρχουν συνομωσίες ? Τους βαρεθήκαμε τους ίδιους και τους ίδιους τα λαμόγια. Τους τρώμε συνεχεια στην μάπα μάλιστα σήμερα ήταν ο Κουβέλης στην ΝΕΤ (η συζήτηση ήταν περί ευθύνης υπουργών) και φάνηκε πόσο λαμόγιο είναι κι ας θέλει να το παίζει υπεράνω. Ας εκλεγεί και κανένας άλλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δυστυχώς αυτή είναι μια "δίκαιη πληρωμή" σε έναν πολύ αξιόλογο άνθρωπο, καθώς ο Κούβελης μην έχοντας σταθεί τα τελευταία χρόνια στο "ύψος" της προσωπικότητας του, επέτρεψε στο "νανό" Τσίπρα να τον "κοιτάζει αφ'υψηλού"...
    Ποτέ δεν κατάλαβα πως κάποιος αξιόλογος πολιτικός σαν τον Κούβελη
    έβαλε (υποθέτω) την κομματική πειθαρχία πάνω απο την πολιτική του ευθύνη (γιατί είχε υποχρέωση να προσφέρει πολλά περισσότερα).
    Όταν ένα "χειρούργος" ανέχεται να κάνει την νοσοκόμα βοηθό σε μια "νοσοκόμα" που "χειρουργεί" τότε φέρει τεράτια ευθύνη!
    Αν δε για λόγους ηθικής τάξης ήθελε να ακολουθήσει το παράδειγμα του Σωκράτη, τότε το πολιτικό του "κώνειο" το έχει πιει εδώ και 2 χρόνια τουλάχιστον..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΓΕΡΟσαλταρησμένα Δημοσιοκαφρικα
    ξεράσματα του ΠΑΣΟΚ...φτού σας..

    Αυτη την ωρα που η επικαιροτητα εχει χτυπησει κοκκινο με το ραμολί τον γυφτοπουλο και την ξανθια αγαπημενη του καριολα (αν ειχε αυτοσεβασμο δεν θα ηταν με αυτο το ραμολιμεντο),
    ο πρασινορουφιανος
    δημοσιοκαφρος
    Χαρδαβελας,
    που αποβλακωνει συστηματικα τους αποβλακωμενους,
    εχτελει αποπροσανατολιστικη υπηρεσια παρουσιαζοντας το πουστρακι Σπηλιωτοπουλο με τις φαντεζι εκτροπες του.

    Ναι ρε μαλακα Χαρδαβελα και ετσι ειναι, αλλα τωρα ρε παλιοπουστη
    το θεμα ειναι ο γυφτοπουλος
    και η γαμιολα του,
    καθως και το κομμα του πρακτορα Papandreou.
    Καριολη.
    Σιγα σιγα να σας μαθαινουμε ολους, και τον ρολο που βαρατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΤΟΥ ΚΚΕ ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΠΑΘΕΙ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ? ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΡΡΩΣΤΟΙ? ΜΗΠΩΣ ΖΗΛΕΨΑΤΕ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ? ΤΙ ΑΓΑΠΕΣ ΣΑΣ ΠΙΑΣΑΝΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ [ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ]? Ο ΜΑΡΞ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ''Η ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΕΡΓΑΤΩΝ ΔΙΑΙΩΝΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ..... ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ'' !!! ΓΙΑ 90 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΔΙΔΕΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΩΡΑ ΠΡΟΔΙΔΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΣΑΣ? ΟΙ 70000 ΨΗΦΟΙ ΠΟΥ ΧΑΣΑΤΕ ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΤΙΠΟΤΑ? ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΗΣ Η ΦΗΜΗ ΟΤΙ Η KGB ΣΑΣ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΣΤΗ CIA ΟΤΑΝ ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ Ο [ΑΝ]ΥΠΑΡΚΤΟΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ ΣΑΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ειχε αρχισει να γινεται "ενοχλητικος" ο Κουβελης στη γραμμη των ΤΣΥΡΙΖΑΙΩΝ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πάνω από όλα σοσιαλισμός...!!!!!
    PASOK poisonos..

    Τι απίστευτος μικρομεγαλισμός είναι αυτός , δεν ξέραμε ότι παλέψαμε να καθαρίσουμε το κίνημα από το του Σημίτη, κάναμε τον κόσμο να δώσει στο κίνημα μια τελευταία ευκαιρία.. και τώρα μπροστά μας και οι παρών...
    και η πολιτική τους και η νοοτροπία του βλ.
    Κυρία Τζακρη..
    την ώρα που κόβουν από τους γερονταις τις συντάξεις αυτή φοράει πανάκριβα συνολάκια..
    Τις είπε κανείς ότι ο συμβολισμός είναι πιο δυνατός από τον λόγο?...

    Γιατί μας ξευτιλιζετε έτσι?...
    Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 20 ΜΑΙΟΥ!!! ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ... ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΑΤΖΕΣ ΣΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ..
    Η ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΟ...!!!!!!!!!!!'

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλά ρέ,πού είναι τό περίεργο?
    Όπου Κυβέρνησε ο υπαρκτός σοσ/σμός
    δέν υπήρξε άλλη φωνή.
    Άλλο κόμμα,αντιπολίτευση τέλος πάντων
    Είναι έτσι ρέ ή όχι????
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση