GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γαλλία και Γερμανία συμφώνησαν πλήρως...

...για την οικονομική βοήθεια στην ευρωζώνη. 500 δις από Ευρώπη και 100 δις από ΔΝΤ «Η Γαλλία και η Γερμανία συμφώνησαν πλήρως» για την α...

...για την οικονομική βοήθεια στην ευρωζώνη.
500 δις από Ευρώπη και 100 δις από ΔΝΤ

«Η Γαλλία και η Γερμανία συμφώνησαν πλήρως» για την απάντηση που πρέπει να δοθεί στην χρηματοοικονομική κρίση στη ζώνη του ευρώ.
Ο Γάλλος υφυπουργός αρμόδιος για ευρωπαϊκά θέματα Πιερ Λελούς δήλωσε ότι ο Νικολά Σαρκοζί συμφώνησε πλήρως με την καγκελάριο της Γερμανίας Αγκελα Μέρκελ και ότι ...
 «αναμένουμε την εφαρμογή των τροποποιήσεων που αποφασίστηκαν από τους ηγέτες των κρατών ώστε να είμαστε έτοιμοι να εφαρμόσουμε το σύστημα άμυνας έναντι της σπέκουλας των αγορών», εκφράζοντας την ελπίδα ότι «όλος ο κόσμος θα μετάσχει στο σχέδιο, περιλαμβανόμενης και της Βρετανίας γιατί δεν υπάρχουν εθνικές λύσεις σ αυτήν την παγκόσμια κρίση».
Το συνολικό ύψος του υπό μελέτη σχεδίου βοηθείας στις χώρες της ζώνης του ευρώ ενδέχεται να φτάσει και τα 600 δισεκατομμύρια ευρώ, εκ των οποίων τα 500 θα δοθούν από την Ευρώπη και τα 100 από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο. Σε ό,τι αφορά την Ευρώπη, το σχέδιο περιλαμβάνει 60 δισ. ευρώ δάνειο από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή καθώς και 440 δισ. ευρώ εάν χρειαστεί από τις χώρες του ευρώ υπό μορφή διμερών δανείων.

4 σχόλια

  1. ΚΛΑΨΑΜΠΕΛΗ ΑΚΟΥ: Τα κομμούνια επιτέλους αποκαλύφθηκαν: ΚΑΙΝΕ ανθρώπους για να στηρίξουν ΔΝΤ. Αυτή είναι η Αλήθεια. Από την Τετάρτη όλοι οι τίμιοι αριστεροί ας αποκηρύξουν τον αναρχισμό-κομμουνισμό: Προλαβαίνουν γιατί σύντομα θα στηθούν κρεμάλες από ευηπόληπτους πολίτες και θα κρεμάσουν ΟΛΟΥΣ: ΤΖέφφρυ Παπανδρέου και όλους τους πράκτορες της Αμερικής στη χώρα. Κανόνισε Κλαψαμπέλη να είσαι με το Λαό μας και όχι με τους δοσίλογους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παράδοξο 5: Οι ίδιοι άνθρωποι του παρελθόντος, πολιτικοί, βουλευτές, υπουργοί, δημοσιογράφοι, αναλυτές, δημοσκόποι, τραπεζίτες, επιχειρηματίες, εισαγγελείς, δικαστές, ψιθυριστές, που οδήγησαν τη χώρα στο χείλος του γκρεμού, έχουν το θράσος και δεν πάνε όχι μόνο σπίτι τους, αλλά ξαναβγαίνουν στα κανάλια «προσποιούμενοι ότι είναι άλλοι», και λένε πώς να σωθούμε! ΄Ελεος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν δεν παραιτηθεί τώρα ο Loveρδος, τότε αποδεικνύεται ότι τόσα χρόνια κορόιδευε τους ψηφοφόρους του. Δηλαδή, πάει, κάηκε κι αυτός.

    Κάτι είναι και αυτό.

    Στις επόμενες εκλογές, αν ως τότε δεν έχει καταλυθεί το κράτος, το Πασόκ θα κατέβει με τους αναπληρωματικούς. Οχι ότι δεν θα είναι ακόμα και έτσι επικίνδυνο διότι αυτοί οι πεινάλες έχουν πάθος με το φαγητό. Το έχετε δει τελευταία το βενιζέλο; Έρεψε το παχύδερμο.

    Ένας παρατεταμένος καύσωνας θα μας σώσει με 20.000 θανάτους συνταξιούχων καθαρίσαμε, αλλά που, με το κωλοηφαίστειο της Ισλανδίας θα πέσει για δύο χρόνια η θερμοκρασία΄, άτυχος εδώ ο γαπ,εκτός εάν βρεί άλλους τρόπους εξόντωσης”φτώχεια-πείνα-απουσία περίθαλψης” ή και ψεκασμό με χημικά στα καπή….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΥΡΗΧΘΕΙ ΑΚΥΡΗ Η ΣΥΝΘΗΚΗ " ΣΤΗΡΙΞΗΣ " !!!
    ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΛΗΣΤΡΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΠΟΥ.
    ΠΑΡΑΒΛΑΠΤΟΥΝ ΚΑΙ ΥΠΟΘΗΚΕΥΟΥΝ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ
    ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΩΝΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.
    ΑΚΥΡΩΣΤΕ ΤΗΝ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση