GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέο "χαράτσι" στους λογαριασμούς της ΔΕΗ!...

...για να πάρουν οι τελειωνειακοί τα επιδόματα που τους περικόπηκαν,  έως 40 εκατ. ευρώ το χρόνο. Τι απαντά το υπουργείο. Πέρασε απαρατήρ...

...για να πάρουν οι τελειωνειακοί τα επιδόματα που τους περικόπηκαν, έως 40 εκατ. ευρώ το χρόνο. Τι απαντά το υπουργείο.

Πέρασε απαρατήρητο αλλά από τις 2 Mαΐου επιβλήθηκε νέος φόρος κατανάλωσης στο ηλεκτρικό ρεύμα. Πέραν της επιβολής του ειδικού φόρου κατανάλωσης, στα τιμολόγια ηλεκτρικού ρεύματος υπάρχει πλέον και η χρέωση ΔETE (Δικαιωμάτων Eκτέλεσης Tελωνειακών Eργασιών) που αναμένεται να αποδώσει 30 έως 40 εκατομμύρια ευρώ ετησίως και τα οποία προορίζονται, κατά τις πληροφορίες που δημοσιεύθηκαν σε οικονομικές στήλες εφημερίδων, για τον κλάδο των... τελωνειακών σε "ανιστάθμισμα" της πρόσφατης περικοπής των επιδιμάτων τους!
 H χρέωση ανέρχεται σε ποσοστό 5 τοις χιλίοις επί της αξίας του ρεύματος που...

 καταναλώνεται, προσαυξημένης με τη χρέωση του Eιδικού Φόρου Kατανάλωσης.
Πώς, όμως, επιβάλλεται ένα τέτοιο τέλος σε ένα προϊόν που δεν έχει καμία σχέση με τα τελωνεία, όπως είναι το ηλεκτρικό ρεύμα;
Σημειώνεται ότι με τον νόμο 2093/92 ορίστηκε η καθιέρωση τέλους ΔETE σε ποσοστό 5 τοις χιλίοις επί του ειδικού φόρου κατανάλωσης ως κίνητρο στους τελωνειακούς υπαλλήλους για τον περιορισμό της λαθρεμπορίας και της φοροδιαφυγής στα καύσιμα. Όπως σημειώνει η Xρυσα Λιαγγου στην "Καθημερινή" στην πραγματικότητα, πρόκειται για απόλυτο παραλογισμό, αφού για την περίπτωση του ηλεκτρικού ρεύματος δεν τίθεται θέμα λαθρεμπορίας και φοροδιαφυγής, καθώς το προϊόν δεν αποθηκεύεται.
Tο τέλος αυτό θα επιβαρύνει τους καταναλωτές ηλεκτρικού ρεύματος στο σύνολό τους. Κατά συνέπεια και το ελληνικό Δημόσιο, αφού δεν εξαιρείται από τη σχετική ρύθμιση.
Σύμφωνα με τους υπολογισμούς που έχουν κάνει οι αρμόδιες υπηρεσίες της ΔΕΗ η συνολική επιβάρυνση από την επιβολή του ειδικού φόρου κατανάλωσης ανέρχεται σε ετήσια βάση γύρω στα 150 - 200 εκατ. ευρώ. Tο ειδικό τέλος ΔETE, ο «μποναμάς», δηλαδή, για τους τελωνειακούς, υπολογίζεται σε 30 - 40 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο. H χρέωση ΔETE, όπως ανακοίνωσε η ΔEH, υπολογίζεται επί της αξίας του καταναλισκόμενου ρεύματος προσαυξημένης με τη χρέωση του Eιδικού Φόρου Kατανάλωσης. Aυτό πρακτικά σημαίνει ότι το ΔETE δεν θα αποφύγουν ούτε καταναλωτές που εξαιρούνται από τον ειδικό φόρο κατανάλωσης, όπως κάποιες πρεσβείες. Mπορεί, δηλαδή, το Δημόσιο σε αυτές τις περιπτώσεις να μην εισπράξει, οι τελωνειακοί, όμως, θα εισπράξουν σίγουρα. Oσο για τους καταναλωτές ηλεκτρικού ρεύματος, θα πρέπει να γνωρίζουν ότι για κάθε 1.000 KWh που καταναλώνουν θα πληρώνουν 50 λεπτά για την ενίσχυση του ταμείου των τελωνειακών.
Από την πλευρά του το Υπουργείο Οικονομικών διευκρινίζει πάντως ότι η επιβολή Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης στην ηλεκτρική ενέργεια αποτελεί συμμόρφωση με το κοινοτικό δίκαιο και ότι "είναι απολύτως ανακριβή τα δημοσιεύματα που αναφέρονται σε αύξηση επιδόματος (ΔΕΤΕ) των τελωνειακών υπαλλήλων¨".

15 σχόλια

  1. Τι παπαριές είναι αυτές ρε άσχετοι.
    Στην ΔΕΗ έκοψαν την ατέλεια που είχε κι αυτή αναγκάζεται να χρεώνει πλέον τα ΔΕΤΕ αφού με νόμο κάθε παραγόμενο προϊόν ενέργειας επιβαρύνεται με 5 τοις χιλιοις ΔΕΤΕ.
    Τα λεφτά πάνε στο ΥΠ.ΟΙΚ. αφού από πέρσυ διαχειρίζεται ο ίδιος ο υπουργός το κονδύλι και όχι οι τελωνειακοί.
    Στην ουσία δηλαδή τα χρήματα των τελωνειακών τα εισπράτει και τα κατακρατεί ο εκάστοτε υπουργός και τα κάνει ότι γουστάρει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΝ πρέπει να υπομείνουμε τήν τυραννία του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου

    Κοιτάξτε τι έκανε το Ντουμπάι.Το Ντουμπάι είπε ότι θα στείλει τους πιστωτές στο διάολο μια Παρασκευή , πριν από το κλείσιμο των χρηματιστηρίων. Όλο το Σαββατοκύριακο, ο εμίρης δεχότανε γλείφτες τραπεζίτες που πήγαιναν να ζητιανέψουν κανα δύο δεκάρες από τον ίδιο. Μετά από αυτό δεν έχει μόνο « επαναδιαρθρωθεί »το χρέος του (επαναδιαρθρωση σημαίνει αν σου χρώσταγα δέκα, θα πρέπει να σου επιστρέψω 4 όποτε εχω ευχέρια ), αλλά κανείς δεν έχει παραπονεθεί ιδιαίτερα.
    Όσον αφορά το ευρώ, αν τα PIIGS αποφασίσουν να ακολουθήσουν αυτόν τον τρόπο, Ο Trichet θα τους φιλήσει τον κώλο για να τους πείσει να παραμείνουν στο εσωτερικό του ευρώ.
    PIIGS σε όλο τον κόσμο, ενωθείτε. ή ακόμα καλύτερα: PIIGS όλου του κόσμου κυρήξτε στάση πληρωμών.
    Η στάση πληρωμών σήμερα ειναι μια επαναστατική ιδέα.
    Ποιος χάνει;
    Αν όλα τα PIIGS αποφασίσουν να πτωχεύσουν από κοινού, θα παραδώσουν το πνεύμα και θα πάνε στον αγύριστο οι παρακάτω " φιλανθρωπικές " επιχειρήσεις:

    •Barlkays Bank PLC
    •BNP Paribas
    •Citi Group Global Markets
    •Commerzbank AG
    •Credit Agricole
    •Credit Suisse
    •Deutsche Bank
    •Goldman Sachs
    •HSBC France
    •ING Bank NV
    •JP Morgan Securities
    •Merryl Lynch INT
    •Morgan Stanley CO
    •Nomura INT
    •Royal Bank OF Scotland
    •Societe’ Generale INV Bank
    •UBS Ltd

    Η " συμφωνία στήριξης " με το Δ.Ν.Τ. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ.
    ΕΧΟΥΝΕ ΤΑ @@ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ Ή ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΝΤΟΥΜΠΑΪ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ......................
    Ο νέος πρόεδρος της Αργεντινής, Νέστορ Κίρτσνερ, έκανε στάση πληρωμών και δεν αναγνώρισε το χρέος. Δεν συμπεριέλαβε ούτε ένα νεοφιλελεύθερο οικονομολόγο στο επιτελείο του και απαίτησε από τους δανειστές και το ΔΝΤ τη διαγραφή του χρέους.
    Μετά από πολύμηνες διαπραγματεύσεις, οι δανειστές και το ΔΝΤ διέγραψαν το 75% της οφειλής και δέχθηκαν την αποπληρωμή των υπολοίπων με προνομιακούς όρους.
    Οι τόκοι των ληξιπρόθεσμων δανείων δεν αναγνωρίστηκαν ποτέ από την Αργεντινή, παρά το ότι αρχικά είχε συμφωνήσει να τους πληρώσει.
    ..........
    Γιατί κανένα κόμμα στην βουλή δεν πρότεινε αυτή την σίγουρη και δοκιμασμένη λύση ;
    Άγνοια ;
    Απλή αμέλια ;
    Πλημμέλημα ; Ή
    ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Παπακωνσταντίνου είναι βλάξ και κουτοπόνηρος.
    Η Λούκα είναι βλάξ και άχρηστη.
    Ο Καστανίδης είναι φασίστας και κουτοπόνηρος.
    Η Ξενογιαννακοπούλου είναι βλάξ και άχρηστη.
    Ο Χρυσοχοίδης είναι ανισόρροπος και κουτοπόνηρος.
    Ο Χοντροβαγγέλας και η Μπιρμπίλλω είναι από άλλο πλανήτη και κουτοπόνηροι.
    Ο Ρέππας είναι άχρηστος και κουτοπόνηρος.
    Η Μπατζελή είναι βλάξ και άχρηστη.
    Ο Πεταλωτής είναι βλάξ και κουτοπόνηρος.
    Ο Ξυνίδης είναι βλάξ.
    ΔΗΛΑΔΗ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΠΙΘΑΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΦΡΙΚΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΟΙ, ΒΛΑΚΕΣ, ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΑΝΙΣΟΡΡΟΠΟΙ, ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ.
    Και που να δείτε τον αρχηγό της παρέας.
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΚΑΝΑΝ ΑΡΧΗΓΟ.
    Συγκεντρώνει επάνω του όλα τα "χαρίσματα" της ομάδας του.
    Όσοι δεν έρχεστε σε οργασμό από τη χαρά σας που τους ψηφίσατε τον Οκτώβρη ανάψτε ένα κεράκι και ευχηθείτε να μπορέσετε κάποτε να δείτε ξανά άσπρη μέρα.
    Που ξέρεις;
    Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΑΠΛΗ ΚΙ ΕΥΚΟΛΗ ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ .

    ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΩΝ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΩΝ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟΝ ΤΙΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΤΗΣ ΔΕΗ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΥΠΕΡ ΤΡΙΤΩΝ .

    ΚΑΙ ΑΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΧΤΥΠΙΟΥΝΤΑΙ .
    ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το Σεπτέβριο του 2009 η απλή αμόλυβδη βενζίνη είχε πανελλαδικό μέσο όρο 1,01 ευρώ το λίτρο.
    8 μήνες αργότερα ο Γιωργάκης την πήγε στο 1,55 ευρώ το λίτρο, παρόλο που οι διεθνείς τιμές έχουν μείνει ίδιες.
    Δηλαδή, καπέλλο πάνω από 50%.
    Τότε γέμιζα το ρεζερβουάρ με 45 ευρώ, τώρα θέλω τουλάχιστον 75 και φαίνεται ότι έχουμε και "μέλλον".
    Ευτυχώς που "τα λεφτά δεν είναι πρόβλημα", οπότε δεν με νευριάζει πια η κοροϊδία των Γιωργοκάναλων.
    Τη συνήθισα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ποιά μέρα θα πάρω τον λογαριασμό του ρεύματος και θα πάω να τον χώσω στον κώλο του πούστη υπουργού Οικονομικών και της αδερφής ψυχής του τον Γιωργάκη. Αλλά έλα που θα τους αρέσει και θα θέλουν και άλλο ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 10 Μαϊ 2010 2:22:00 π.μ.
    Ρε μαλακίδη δεν μας πειράζει που πάνε τα λεφτά.
    Τα λεφτά φεύγουν απο την τσέπη μας, μετά ας πάνε όπου θέλουν.
    Η μαλακία είναι ότι αγοράζεις ρεύμα και πληρώνεις για ερτ , τελωνεία , δήμους , κοινότητες , τα αρχίδια μου κουνιούνται, και τον κάθε παλιόπουστα.
    Σαν να πας να αγοράσεις τυρί στο σούπερ μαρκετ και να πληρώνεις μέσω του προιόντος και για τον παππά τις ενορίας που κάνει λειτουργία.
    Έλεος γαμημένοι ηλίθιοι που πάτε να δικαιολογήσετε τα αδικαιολόγητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Προς 10 Μαϊ 2010 7:13:00 π.μ.

    Εγώ πάλι λέω πως είσαι
    ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΟΣ, ΒΛΑΚΑΣ, ΦΑΣΙΣΤΑΣ, ΑΝΙΣΟΡΡΟΠΟΣ, ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ.
    Και επί πλέον είσαι και χοντρομαλάκας!....
    Αυτά!....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Προς 10 Μαϊ 2010 2:06:00 μ.μ.

    Σιγά ρε σκληρέ άντρα, μη σπάσεις κανένα νύχι!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Το επιδομα των τελωνειακών πληρωνεται από τον προυπολογισμό. Καταργήθηκαν οι ειδικοι λογαριασμοί. Τα λεφτα αυτα τα παιρνει το κρατος και δεν συνδεονται με κανενα τροπο με τις αμοιβες οποιουδηποτε δημοσιου υπαλλήλου. Προκειται για ραδιο αρβυλα των γνωστων ρουφιανων δημοσιογράφων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ρε παιδιά, μη τσακώνεστε για μερικούς χαρακτηρισμούς.
    Απλά, όλοι μας γνωρίζουμε ότι έχουμε για κυβέρνηση ένα ολόκληρο θίασο ηλιθίων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΟΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΑΠΑΙΤΕΙ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗ ΚΡΙΣΗ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΕΡΙΞΑΝ.

    ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΑ 2 ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΤΗ ΨΗΦΟ ΜΑΣ, ΛΟΓΩ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗΣ.

    ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΒΑΡΕΘΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΥΛΟΚΑΥΓΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΙΚΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΓΙΑ ΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΑΣ.

    ΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΧΑΝ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΚΑΙ Ο ΕΝΑΣ ΕΛΕΓΧΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΔΕ ΘΑ ΦΤΑΝΑΜΕ ΕΔΩ. ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ, ΑΦΟΥ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΤΡΑΒΟΥΣΕ ΑΛΛΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΤΟΥΣΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΈΞΩΘΕΝ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ???

    ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΚΟΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ, ΤΗ ΠΑΙΔΙΑ, ΤΟΥΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥΣ, ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ, ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΟΡΩΝ, ΟΛΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΚΑΛΑ.
    ΑΝ ΚΟΙΤΟΥΣΑΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΠΛΟΥΣΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ, ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ, ΟΛΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.

    ΑΥΤΟΙ ΟΜΩΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΑΛΛΟ ΔΡΟΜΟ ...
    ΣΕ ΑΦΗΝΩ ΝΑ ΕΚΤΕΘΕΙΣ ΤΟΣΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΩ ΕΓΩ, ΝΑ ΦΑΝΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.

    ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΟΛΟΙ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ.

    ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΠΡΑΞΕΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.

    ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΕΛΑΦΡΑ ΠΗΔΗΜΑΤΑΚΙΑ, ΤΡΑΒΩΝΤΑΣ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΔΡΟΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΑΙΣΧΟΣ !!!! ΑΙΣΧΟΣ !!!1 ΑΙΣΧΟΣ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ! ΟΠΟΤΕ ΣΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΕΠΙΚΑΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ !!!
    ΚΑΙ ΦΘΑΣΑΜΕ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑ ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΕ ΤΕΛΩΝΕΙΟ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ 3.000 € ΜΗΝΙΑΙΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΝΙΩΝ ΜΕ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ 1.000 € !!!
    ΜΗΠΩΣ ΡΕ ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση