GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στο βιβλίο Γκίνες...

Aπό τον ΓΕΩΡΓΙΟ ΚΑΡΑΛΗ πρώην πρόεδρο ΕΜΠΟΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΙΘΑΚΗΣ Η ΙΘΑΚΗ ΤΟ 2010 ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΓΚΙΝΕΣ!!!!!! Η Ιθάκη το 2010 στο βι...

Aπό τον ΓΕΩΡΓΙΟ ΚΑΡΑΛΗ
πρώην πρόεδρο
ΕΜΠΟΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΙΘΑΚΗΣ

Η ΙΘΑΚΗ ΤΟ 2010 ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΓΚΙΝΕΣ!!!!!!
Η Ιθάκη το 2010 στο βιβλίο Γκίνες για το πολύ υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης που πέτυχε ο Δήμος Ιθάκης από το 1960 μέχρι το 2010. Τα πενήντα αυτά χρόνια οι ρυθμοί ανάπτυξης ξεπέρασαν κάθε προσδόκιμο.
Το 1960 πίναμε νερό μόνο το πρωί Τρίτη-Πέμπτη-Σάββατο. Το 2010 επιτρέπεται να πίνουμε νερό μόνο πρωί Τρίτη-Πέμπτη-Σάββατο λες και είμαστε σε φαρμακευτική αγωγή.
Το 1960 το πλοίο Γλάρος πετούσε το βιλάι στο δρόμο για να δέσει με κίνδυνο να μας σπάσει το κεφάλι. Το 2010 το F/B KEFALLONIA στην ίδια προβλήτα πετάει το...
 βιλάι στο δρόμο για να δέσει και οι περαστικοί πρέπει να φοράνε κράνος.
Το 1960 έγιναν οι πρώτοι βόθροι. Το 2010 απολαμβάνουμε το άδειασμα με το βοθρατζίδικο και το άρωμα τους….
Γι όλους αυτούς τους υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης που πετύχαμε αυτά τα πενήντα χρόνια θα καλεσθεί ο Δήμος Ιθάκης να βραβευτεί σε ειδική τελετή.
Να τα εκατοστίσει!!!!!!!!!!!

1 σχόλιο

  1. Αγαπητε κ.ΚΑΡΑΛΗ
    Εαν και δεν σας γνωριζω θα ηθελα να προσεξετε τα παρακατω.
    Ειμαι επαγγελματιας 20 χρονια με ιστιοπλοικα σκαφη που ερχονται και στην ΟΜΟΡΦΗ ΙΘΑΚΗ καθε χρονο και οπως καταλαβενετε γνωριζω πολυ καλα την πολη σας αλλα και τους κατοικους αυτης.
    Θα ηθελα να αναζητησετε τα αιτια τις καταστροφη σας στους επαγγελματιες τις πολη σας και συγκεκριμενα με τους βενζιναδες,νερουλαδες,που κανουν αυθερετα κουμαντο στο που θα δεσει ο καθενας λες και το λιμανι ειναι δικο τους,στους ταβερνιαρηδες,και καφετεριες,που δεν ξερουν τι ζητανε για εναν καφε,και τελος στην καθαριοτητα του ΔΗΜΟΥ-ΙΘΑΚΗΣ που σε πιανει η μποχα οταν περπατας στα σοκακια της πολης.
    Αξιζει να αναφερω την πολυ καλη φιλοξενεια που εχουμε δει στο χωριο ΣΤΑΥΡΟΣ του νησιου σας.
    Θα ηθελα να αναφερω και αλλα πολλα αλλα ειναι καλυτερα να μην μιλησω για το καλο του ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ μας.

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση