GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πανηγυρίζει ο Μπαρόζο...

Την ικανοποίησή του για την επίτευξη συμφωνίας σχετικά με το μηχανισμό στήριξης της Ελλάδας, εξέφρασε σε γραπτή δήλωσή του από τις Βρυξέλλε...

Την ικανοποίησή του για την επίτευξη συμφωνίας σχετικά με το μηχανισμό στήριξης της Ελλάδας, εξέφρασε σε γραπτή δήλωσή του από τις Βρυξέλλες ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο. Αναφέρει, μεταξύ άλλων,ότι η ελληνική κυβέρνηση έχει δεσμευτεί για μια δύσκολη, αλλά αναγκαία διαδικασία μεταρρυθμίσεων, για να μπεί η ελληνική οικονομία σε βιώσιμο δρόμο και να ανακτηθεί η εμπιστοσύνη και επισημαίνει πως η Επιτροπή εκτιμά ότι αυτή η συμφωνημένη δέσμη μέτρων αποτελεί ένα ισχυρό και αξιόπιστο πακέτο.
Το πλήρες κείμενο της δήλωσης Μπαρόζο έχει ως εξής:
«Καλοσωρίζω τη συμφωνία που επετεύχθη στην Αθήνα με τις ελληνικές αρχές σχετικά με ένα πολυετές πρόγραμμα δημοσιονομικής σταθεροποίησης και διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων, το οποίο προετοιμάστηκε από κοινού από...

την Ευρωπαϊκή Επιτροπή την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο Η ελληνική κυβέρνηση, υπό την αποφασιστική ηγεσία του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, έχει δεσμευτεί για μια δύσκολη αλλά αναγκαία διαδικασία μεταρρυθμίσεων για να μπεί η ελληνική οικονομία σε βιώσιμο δρόμο και να ανακτηθεί η εμπιστοσύνη. Η Επιτροπή εκτιμά ότι αυτή η συμφωνημένη δέσμη μέτρων αποτελεί ένα ισχυρό και αξιόπιστο πακέτο. Η Επιτροπή θεωρεί ότι οι συνθήκες για να υπάρξει θετική ανταπόκριση στο αίτημα της ελληνικής κυβέρνησης ικανοποιούνται και συστήνει την ενεργοποίηση του ευρωπαϊκού μηχανισμού στήριξης της Ελλάδας στη βάση ενός συμφωνημένου πολυετούς προγράμματος προσαρμογής. Αυτή η βοήθεια θα είναι καθοριστική για να ενισχυθεί η Ελλάδα να επαναφέρει την οικονομία σε τροχιά και να διαφυλάξει τη σταθερότητα της ευρωζώνης. Η ενίσχυση, στη βάση επί της οποίας έχει συμφωνηθεί να δοθεί, αποδεικνύει την κοινή αποφασιστικότητα των μελών της ευρωζώνης και των θεσμικών οργάνων της για δράση σε πνεύμα αλληλεγγύης και υπευθυνότητας».

10 σχόλια

  1. Το πασοκ έχει εγκαθιδρύσει μία ιδιότυπη χούντα στην Ελλάδα από το 1981. Τη χούντα του κλέψτε, προδώστε και δεν τρέχει τίποτα, τη χούντα των ΔΥ, των κρατικοδίαιτων επιχειρηματιών, τη χούντα που κατέστρεψε τον κοινωνικό ιστό της Ελλάδας. Η μαριονέττα γιωργάκης με τη νέα πασοκική χούντα του ΔΝΤ συνεχίζει την καταστροφή, τη λεηλασία και την προδοσία των προηγούμενων πασοκικών κυβερνήσεων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΤΙΣ 9.30 Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΞΕΠΟΥΛΙΕΤΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΓΚΕΜΠΕΛΙΚΟ ΠΑΣΟΚ ΣΤΟ ΔΝΤ.

    ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΩΘΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ.

    ΗΔΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΗ ΤΟΥ ΟΜΠΑΜΑ, ΕΧΕΙ ΞΕΠΟΥΛΗΘΕΙ ΚΑΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.

    ΣΕΙΡΑ ΕΧΕΙ Η ΚΥΠΡΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. γ) Ο Ομιλος Βαρδινογιάννη, πέρα από το χώρο της Ενέργειας (Motor Oil), είχε στενές συμμαχικές σχέσεις με τον Χρ .Τεγόπουλο (Ελευθεροτυπία, Mega) και τον τραπεζικό Ομιλο Πειραιώς του Μιχ. Σάλλα. Διαθέτει την Τράπεζα Χίου και ελέγχει το Star Chanel στο χώρο των ΜΜΕ. Από την πλευρά του ο Χρ. Τεγόπουλος επιχειρούσε τον έλεγχο του Mega Chanel σε ρήξη με το Χρ. Λαμπράκη. Η συγκεκριμένη συμμαχία μαζί με τον εκδοτικό Ομιλο Αλαφούζου («Καθημερινή», Σκάι) αποτελούσε το βασικό πόλο αντιπαράθεσης στον Ομιλο Κόκκαλη. Με τον πόλο αυτό διατηρούν προνομιακές σχέσεις οι σημερινές ηγεσίες .

    δ) Ο Ομιλος Λάτση αποτελεί την ισχυρότερη ιδιωτική δύναμη στον τραπεζικό χώρο (εξαγορές Τραπεζών Εργασίας, Αθηνών, Κρήτης) ιδιαίτερα μετά τη δύναμη της συμμαχίας με τη Deutsche Bank. Παίζει σημαντικό ρόλο στο χώρο της Ενέργειας (Πετρόλα, συμμετοχή στην κοινοπραξία κατασκευής του αγωγού Μπουργκάς - Αλεξανδρούπολη).

    Δραστηριοποιήθηκε στο χώρο του διαδικτύου μέσω της Comguest που ελέγχει την Hellas on Line και στις κατασκευές/ real estate μέσω της Lamda Developments.

    Σε παλαιότερη συνέντευξη Τύπου στη χώρα μας, ο πρόεδρος της Deutsche Bank κ. Ρολφ Μπρόγιερ, εκδήλωσε έντονο επενδυτικό ενδιαφέρον για την Ενέργεια, τις τηλεπικοινωνίες και την αγορά ακινήτων την οποία διασυνδέει με τις τουριστικές υπηρεσίες.

    ε) Ο Ομιλος Αλ. Κοπελούζου, που στηρίζεται στη ρωσική Gazprom, παίζει σημαντικό ρόλο στο χώρο της Ενέργειας μετά τη στρατηγική συμφωνία του με την ισχυρή ιταλική ENEL.

    Οι προνομιακές σχέσεις όλων αυτών των ομίλων με τις κυβερνήσεις εκφράστηκαν με πολλούς τρόπους, ακόμα και με την τοποθέτηση σε κυβερνητικές θέσεις - κλειδιά ανθρώπων που υποστηρίζονται από τους Ομίλους. Γνωστές είναι επίσης και οι σκανδαλώδεις συμβάσεις προς όφελος συγκεκριμένων ομίλων και σε βάρος του δημόσιου συμφέροντος, π.χ. η γνωστή σύμβαση ΔΕΠΑ-ΔΕΗ που ευνοεί τον ανταγωνιστή της ΔΕΗ, δηλαδή την ΠΡΟΜΗΘΕΑ GAZ (Κοπελούζος).


    στ). Ο Όμιλος Μπόμπολα πήρε σχεδόν όποιο έργο υπήρχε στην Ελλάδα! Από την Αττική Οδό μέχρι και την εταιρεία ΧΡΥΣΟΣ στην Χαλκιδική. Τι να γράψεις για τον όμιλο που γιγαντώθηκε μέσα από όλες τις κυβερνήσεις; Στο λεξικό μπαμπινιώτη η λέξη διαπλοκή δικαιωματικά πρέπει να πάρει την θέση δίπλα στον όμιλο.

    ΑΥΤΟΥΣ ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ...........
    ΤΕΡΜΑ.
    Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΔΙΑΛΕΓΕΙ ΠΟΡΕΙΑ.

    ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ-ΔΝΤ-ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ ΚΑΝΑΛΑΡΧΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙ
    ΚΑΙ Ο ΠΟΡΔΥΠΟΡΓΟΣ ΣΑΣ
    ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΖΩΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΤΕ.

    Έτσι χτίστηκε η διαπλοκή για 20 χρόνια! - Διαβάστε όλη την αλήθεια

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ! ΓΙΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΑΘΑΜΕ ΠΟΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΈΛΛΕΙΜΜΑ

    Έτσι παρέμεινε στην Ελλάδα η διαπλοκή και γιγαντώθηκε με όλες τις κυβερνήσεις. Τα σχόλια περιττεύουν όταν ο κόσμος πρέπει να μάθει την αλήθεια:

    Διαβάστε τι έγινε την τελευταία εικοσαετία:

    α) Ο Ομιλος Ιντρακόμ του Σωκράτη Κόκκαλη που δραστηριοποιείται στο χώρο των τηλεπικοινωνιακών συστημάτων και της πληροφορικής (Ιντρακόμ - Ιντρασόφτ). Μετά το '94 συνεργάζεται προνομιακά με τη Siemens στην κατασκευή ψηφιακών παροχών. Συστήνει στο χώρο της Ενέργειας την ENER-COM από κοινού με τον Ομιλο της Ελληνικής Τεχνοδομικής (Μπόμπολας - Καλλιτσάντσης). Συμμετέχει στις κατασκευαστικές ΚΕΚΡΟΨ, ΔΙΕΚΑΤ και έχει τη θυγατρική Ιντρακόμ - Κατασκευές. Βρίσκεται σε συμμαχική σχέση με τον τραπεζικό Ομιλο του Ι . Κωστόπουλου (Πίστεως, Ιονική κλπ.), ο οποίος με τη σειρά του δραστηριοποιείται στον τομέα της πληροφορικής (συγχώνευση ΔΕΛΤΑ Πληροφορικής και Singular) και στις κατασκευές/real estate (Αστικά Ακίνητα). Υστερεί...
    στο χώρο των ΜΜΕ, όπου προσπαθεί να καταλάβει έδαφος (Flash 9,61 FM, TV Magic, κλπ.). Είχε τη στήριξη όλων των κυβερνήσεων στην τελευταία δεκαετία. Συνεργάστηκε με τη γαλλική εταιρία ΤΟΜΣΟΝ για την κατασκευή ασυρμάτων του ελληνικού στρατού. Δραστηριοποιείται στον τομέα τυχερών παιχνιδιών, μέσω της θυγατρικής του Ιντραλότ. Η στρατηγική συμφωνία με την αμερικανική Cisco Systems έχει καθοριστική σημασία για το μέλλον της Ιντρακόμ (μετατροπή της σε αντιπρόσωπο του διεθνούς μονοπωλίου στο χώρο της Βαλκανικής - Ανατολικής Μεσογείου).

    Σύμφωνα με το επίσημο Δελτίο Τύπου η συνεργασία με τη Cisco θα αφορά εκτός από την Ελλάδα, τις Βουλγαρία, Ρουμανία, Μολδαβία, Αρμενία, Αλβανία, ΠΓΔΜ, Κύπρο και Μάλτα.

    β) Ο εκδοτικός Ομιλος Λαμπράκη (ΔΟΛ), ο οποίος έχει πλήθος θυγατρικών στους κλάδους των εκδόσεων, όπως Εκδοτική Βορείου Ελλάδας ΑΕ και Ζάπινγκ ΑΕΕ (συνεργασία με Γ. Μπόμπολα), των εκτυπώσεων π.χ.. Φοίνιξ ΑΕ, του τουρισμού (Travel Plan, Freegate Tousim Co Inc.).

    Στο χώρο της πληροφορικής ανέπτυξε κατ' αρχήν τη θυγατρική Multimedia ΑΕ και στη συνέχεια συνεργάστηκε με τον Ομιλο Altec του Θ. Αθανασούλη ο οποίος μετά πούλησε στον Γ.Κουρή. Αργότερα ο Κουρής μέσω του γιου του έκανε άλλες δύο εταιρείες με τον Νίκο Χ. και στήριζαν μέσω του καναλιού ALTER τον εκάστοτε υπουργό οικονομίας και σκανδαλωδώς τον υπουργό οικονομικών Γιώργο Αλογοσκούφη
    και συνεχίζεται με τον Παπακωνσταντίνου του Πασοκ.

    Η τότε είσοδος του Λαμπράκη στον προνομιακό για τον Κόκκαλη χώρο της πληροφορικής και η αντίστοιχη προσπάθεια αναβάθμισης του Κόκκαλη στο χώρο των ΜΜΕ (TV Magic) οδήγησε σε αποσταθεροποίηση τις συμμαχικές τους σχέσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Νεκρώστε τη χώρα τη Τετάρτη, δεν έχετε να χάσετε τίποτα, ούτως ή άλλως άνεργοι θα είστε σε μερικές εβδομάδες!

    Τσακίστε του ΧΟΥΝΤΙΚΟΥΣ του ΠΑΣΟΚ και αρνηθείτε να υπακούσετε στο ξεπούλημα της χώρας.

    Ο ΓΑΠ θα στείλει τους γιούς και τις κόρες σας …ξέρετε που και για τι ακριβώς.

    Ο μεγαλύτερος ανθέλληνας που έχει εμφανιστεί στην πολυτάραχη ιστορία του Ελληνισμού εν πλήρη δράση το 2010.

    Πλήρης ανυπακοή σε οποιαδήποτε κυβερνητική οδηγία.

    Καταργήστε τη κυβέρνηση στη πράξη και στείλτε τους στο χρονοντούλαπο της ιστορίας μετά την καθειρξή τους για τα εγκληματα που διέπραξαν.

    ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ.

    ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.

    Και κάτι ακόμα…ξυπνήστε εσείς της αντιπολίτευσης γιατί έχετε χάσει την μπάλα και θα σας πάρει και εσάς το ποτάμι.
    Αυτά που γίνονται στην Ελλάδα ούτε αναπόφευκτα είναι ούτε μονόδρομος.

    Εάν κινήσετε το κώλο σας θα βρείτε πολλούς υποστηρικτές εντός και εκτός της χώρας.
    Γρήγορα…και πετάξτε και τη Ντόρα γιατί έχει βαρύνει πολύ το “μαγαζί” και άσπρη μέρα δεν υπάρχει με τέτοιες φυσιογνωμίες εκεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Νεκρώστε τη χώρα τη Τετάρτη, δεν έχετε να χάσετε τίποτα, ούτως ή άλλως άνεργοι θα είστε σε μερικές εβδομάδες!

    Τσακίστε του ΧΟΥΝΤΙΚΟΥΣ του ΠΑΣΟΚ και αρνηθείτε να υπακούσετε στο ξεπούλημα της χώρας.

    Ο ΓΑΠ θα στείλει τους γιούς και τις κόρες σας …ξέρετε που και για τι ακριβώς.

    Ο μεγαλύτερος ανθέλληνας που έχει εμφανιστεί στην πολυτάραχη ιστορία του Ελληνισμού εν πλήρη δράση το 2010.

    Πλήρης ανυπακοή σε οποιαδήποτε κυβερνητική οδηγία.

    Καταργήστε τη κυβέρνηση στη πράξη και στείλτε τους στο χρονοντούλαπο της ιστορίας μετά την καθειρξή τους για τα εγκληματα που διέπραξαν.

    ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ.

    ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.

    Και κάτι ακόμα…ξυπνήστε εσείς της αντιπολίτευσης γιατί έχετε χάσει την μπάλα και θα σας πάρει και εσάς το ποτάμι.
    Αυτά που γίνονται στην Ελλάδα ούτε αναπόφευκτα είναι ούτε μονόδρομος.

    Εάν κινήσετε το κώλο σας θα βρείτε πολλούς υποστηρικτές εντός και εκτός της χώρας.
    Γρήγορα…και πετάξτε και τη Ντόρα γιατί έχει βαρύνει πολύ το “μαγαζί” και άσπρη μέρα δεν υπάρχει με τέτοιες φυσιογνωμίες εκεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΜΑΤΩΜΕΝΟ ΤΟ ΧΕΙΛΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥ "ΦΙΛΕΛΛΗΝΑ" ("ΑΓΑΠΑΩ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΥΡΙΑ ΣΤΑΗ") ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ?


    ΜΑ ΓΙΑΤΙ ΤΣΙΜΠΟΥΚΩΝΕΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΩΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΑΤΡΩΝΕΣ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. "ΣΤΙΓΜΕΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ.- GAP
    Ή ΓΑΠ.- ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ"

    ΣΤΙΣ 9.30 Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΞΕΠΟΥΛΙΕΤΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΓΚΕΜΠΕΛΙΚΟ ΠΑΣΟΚ ΣΤΟ ΔΝΤ.

    ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΩΘΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ.

    ΗΔΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΗ ΤΟΥ ΟΜΠΑΜΑ, ΕΧΕΙ ΞΕΠΟΥΛΗΘΕΙ ΚΑΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.

    ΣΕΙΡΑ ΕΧΕΙ Η ΚΥΠΡΟΣ.


    02 Μαΐου 2010 8:33 π.μ.
    Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...


    ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ.


    02 Μαΐου 2010 8:52 π.μ.
    Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...


    O ΠAΠANΔPEOY ΔEN EKANE ΛAΘOS. HTAN KAI EINAI OΛA ΠPOMEΛETHMENA
    ΣTPATIΩTIKOΣ NOMOΣ EΔΩ KAI TΩPA
    KAI ΣYΛΛHΨH TΩN ΠAΣOKΩN KAI NΔITΩN
    KAI ΔHMEYΣIΣ THΣ ΠEPOYΣIAΣ
    OΛΩN ANEΞAPTHTΩΣ TΩN ΣTEΛEXΩN KYBEPNHΣEΩN ΠAΣOK KAI NΔ AΠO TOY 1975 KAI ENTEΦΘEN
    KAI ΞYΛO META MOYΣIKHΣ


    02 Μαΐου 2010 9:09 π.μ.
    Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...


    Κρεμάλα στους προδότες πολιτικούς και στους χαφιέδες υποτακτικούς τους.Αντίσταση και αγώνας παντού.


    02 Μαΐου 2010 10:21 π.μ.
    Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...


    ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΜΔΡΕΟΥ ΤΟΥ ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ
    ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΤΡΕΑ.
    Ο ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ ΑΝΑΠΗΡΟΣ
    ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΤΟΥ 21ΟΥ ΑΙΩΝΑ.

    ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΑΣ
    ΓΑΜΩ.
    ΤΟΜΑΡΙΑ ΑΚΑΤΕΡΓΑΣΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γιωργάκη ας πρόσεχες. Το τυρί το είδες ( Εξουσία ) τη φάκα όχι. Βλέπεις λέμε ότι ‘’ Άλλος γαμεί ( ο καταλληλότερος )και άλλος πληρώνει ‘’ Ας πρόσεχες λοιπόν γιατί οπωσδήποτε κάτι ήξερες πριν τις εκλογές…… αλλά ήθελες να γίνεις πρωθυπουργός. Γάτα ο καταλληλότερος, στην έφερε και δεν το κατάλαβες. Τώρα………

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πραγματικό περιστατικό στην Ελληνική Βουλή.
    Προσφέρετε δωρεάν σε όλους μα σε όλους τους ΑΡΙΣΤΡΟΔΕΞΙΟΥΛΗΔΕΣ να το αντιγράψουν, να το βάλουν κάτω από το μαξιλάρι τους, για να βλέπουν κάθε βράδυ εφιάλτες, γιατί αυτό τους αξίζει σαν επιβράβευση για τις πολιτικές και κομματικές τους επιλογές.
    Όταν ήταν ακόμη Υπουργός Ο Ακατανόμαστος και όπως αποδείχτηκε ανίκανος Αλογοσκούφης, όπως και αυτός που του έδωσε το Υπουργείο, τα επώνυμα στους ανθρώπους δεν δίνονταν τυχαία, και ενώ ήμασταν μέσα στην οικονομική κρίση που έδερνε όλον τον κόσμο και εδώ είχε αρχίσει η κατρακύλα έτσι που ο κόσμος να μην ξέρει για την οικονομία τι θα συμβεί αύριο, ο Πάγκαλος από το βήμα του ομιλητή στην Βουλή τον είχε πάρει παραμάζωμα και ο κύριος υπουργός είχε σκύψει την κεφάλα του λες και θα βρει τρύπα να χωθεί.
    Τι είχε συμβεί και γιατί ο Πάγκαλος την είχε στριμώξει;
    Οι τράπεζες ιδιωτικές και ελεγχόμενες από το κράτος είχαν δώσει μπόνους στα μεγαλοστελέχη τους περίπου 850.000.000, ΝΑΙ ΟΚΤΑΚΟΣΑ ΠΕΝΗΝΤΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ!
    Έτσι βάσει της ισχύουσας φορολογίας θα έπρεπε συνολικά να αποδοθεί φόρος στο δημόσιο περίπου 300.000.000, ΤΡΑΚΟΣΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ.
    Τι είχε όμως συμβεί; Ο κύριος υπουργός είχε εκδώσει απόφαση του και η οποία είχε περαστεί στην εφημερίδα της Κυβερνήσεως ήταν νόμος δηλαδή του κράτους, και την οποία εφημερίδα κρατούσε ο Πάγκαλος και του την μοστράριζε, και η απόφαση έλεγε ότι οι λαβόντες τα 850.000.000, Α Π Α Λ Λ Α Σ Ο Ν Τ Α Ι υποχρεώσεως φόρου για αυτά τα ποσά που έλαβαν ως μπόνους!
    Δηλαδή κατά την αντίληψη της Δεξιάς κυβέρνησης αν θα έπαιρναν 500.000.000 ΕΥΡΩ καθαρά θα τους πείραζε, ΈΤΣΙ ΤΟΥΣ ΧΑΡΙΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΌΡΟ ΠΟΥ ΌΦΕΙΛΑΝ ΕΚ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ!
    Δυαμαρτυρήθηκε η Αριστερά συνολικά; ΟΧΙ ΟΧΙ !
    Διαμαρτυρήθηκε κανείς από την ΔΕΞΙΆ ΟΧΙ ΟΧΙ !
    Διαμαρτυρήθηκε κανείς από Το ΛΑΟΣ ΟΧΙ ΟΧΙ!
    Να λοιπόν γιατί τους αξίζουν οι εφιάλτες !!!!!!!
    Γιατί στήριζαν μια διεφθαρμένη κυβέρνηση που χάριζε φόρους σε χορτασμένους, την στιγμή που η ίδια η χώρα δανειζόταν για να κλείσει τις πληγές της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση