GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πέθανε ο Ζωντανός‏...

Είναι ο μόνος πεθαμένος Ζωντανός Δια την αντιγραφήν Κ.Κ.

Είναι ο μόνος πεθαμένος Ζωντανός
Δια την αντιγραφήν
Κ.Κ.

6 σχόλια

  1. "Με τέτοιους σοσιαλιστές τι τον θες τον βασιλιά;"

    "Αναμονή για την πτήση Θες/νικη – Αθήνα με AEGEAN.
    Και ενώ όλοι οι επιβάτες είχαν περάσει και τον έλεγχο της αστυνομίας και περιμέναμε στην πύλη εξόδου για τον τελευταίο έλεγχο για να περάσουμε προς το λεωφορείο που θα μας πήγαινε στο αεροπλάνο και ενώ είχε έρθει η υπάλληλος και ήταν στην θέση της δεν γινόταν τίποτα...
    Την κοιτούσαμε και μας κοιτούσε. Σε μισή ώρα θα ήταν η πτήση και δεν έπαιρνε ούτε ένα εισιτήριο. Η ώρα περνούσε, είχε σχηματιστεί μακριά η ουρά και ο κόσμος φυσικά είχε αρχίσει να αναρωτιέται τι συμβαίνει. Ρωτούσαμε αν θα έχουμε καθυστέρηση και για ποιο λόγο και απάντηση δεν παίρναμε. Στις οθόνες δεν έγραφε καθυστέρηση και νέα ώρα πτήσης (όπως θα έπρεπε). Περνάει και το μισάωρο, περνάνε και άλλα 20 λεπτά και ακόμα τίποτα. Όπως ήταν λογικό ο κόσμος πλέον γκρίνιαζε, η κοπέλα έλεγε να κάνουμε υπομονή αλλά δεν ξέραμε τον λόγο και αυτό ήταν χειρότερο. Ξαναλέω τυπικά σε κανέναν πίνακα έγραφε καθυστέρηση.
    Τελικά όμως δεν είχαν έρθει ΟΛΟΙ οι επιβάτες, διότι τότε βλέπω τους ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ και ΜΙΛΤΙΑΔΗ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ (χωρίς την λέξη «κύριοι» μπροστά, γιατί σέβομαι την σημασία της λέξης), να έρχονται με βασιλικό ύφος, να περνάνε την ουρά(ναι γιατί έτσι γουστάρουν και μας έχουν χεσμένους ως πολίτες) να δίνουν το εισιτήριο και να πηγαίνουν στο λεωφορείο. Έλα όμως και που και πάλι η υπάλληλος δεν δεχόταν εισιτήρια!!
    Γιατί θα μου πείτε; Γιατί έπρεπε να ανέβουν μόνο αυτοί οι 2 στο αεροπλάνο και αφού ανέβηκαν τότε μόνο ως εκ θαύματος η υπάλληλος ξεκίνησε τον έλεγχο.Άλλα 20 λεπτά και εκεί.

    Το μαρτύριο όμως δεν τελειώνει εδώ. Ο πιλότος αφού είπε συγνώμη για την καθυστέρηση και ότι υπήρχε τεχνικό πρόβλημα (ναι, ναι μας έπεισες) όταν προσγειωθήκαμε στην Αθήνα και ενώ είχαν έρθει οι «σκάλες» για να φύγουμε(ήμουν στο παράθυρο και τα έβλεπα όλα) δεν άνοιγαν τις πόρτες.
    Άλλα 20 λεπτά περίπου μέσα στη ζέστη γιατί είχαν κλείσει τον εξαερισμό, ο κόσμος να σκάει, να δυσανασχετεί και ένας παππούς να φωνάζει «θέλω να βγω πια έχω δύσπνοια, μας έχετε κλείσει σαν ποντίκια».

    Τι έγινε ρε παιδιά; Προς τι αυτή η πρόσθετη καθυστέρηση; Τι πιο αναμενόμενο από να έρθει όχημα να πάρει τους «πρίγκιπες» και αφού μπήκαν στο αεροδρόμιο τότε μόνο μας επέτρεψαν σε εμάς τους «απλούς» να αποχωρίσουμε.

    1. Ποιοι είναι αυτοί που νομίζουν ότι είναι αφεντικά και όχι υπάλληλοι του λαού;
    2. Αυτό που με ενόχλησε περισσότερο ήταν το ΥΦΟΣ τους. Έπρεπε να το βλέπατε. Ούτε ένα συγνώμη έστω και τυπικά και ας μην το εννοούσαν (που δεν θα το εννοούσαν). Αλλά περπατούσαν όπως μας λέγανε στα παραμύθια που έβγαινε βόλτα ο βασιλιάς και ο λαός έκανε στο πλάι και έσκυβε το κεφάλι, γιατί αν κάποιος τον κοιτούσε ο στρατιώτης του έπαιρνε το κεφάλι χωρίς 2η σκέψη.
    3. Αποστολάκη το ξανακάνεις πάλι και αυτές τις μέρες; Ε; Ε;
    Ή θα κρύβεσαι στις τουαλέτες πάλι;

    Και η ειρωνεία: Έμαθα μετά ότι εκείνες τις μέρες γινόταν το συνέδριο ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΥ ΠΑΣΟΚ στη Θεσσαλονίκη. Με τους τέτοιους ΣΟΣΙΑΛΙ(Η)ΣΤΕΣ τι τον θες τον βασιλιά;"

    ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ."

    ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΣΟΣΤΩΝ ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2009 ΚΑΙ 2 ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΩΝ 16/5 ( 7 ΜΗΝΕΣ)

    ΠΑΣΟΚ -16% ή -17%
    ΝΔ -14,5% ή -15,8%
    ΚΚΕ 0 ή -0.8%
    ΛΑΟΣ -0,5% ή -0,7%
    ΣΥΡΙΖΑ -1% ή -1,2%
    ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ 0 ή -0,9%

    ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΚΑΤ' ΑΡΧΗΝ ΓΙΑΤΙ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΑ ΛΑΜΟΓΙΑ.
    ΤΑ 2 ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ 30% ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΣΕ ΣΥΝΟΛΟ, 1% ΜΕΙΩΣΗ ΣΤΗ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ !!!
    ΔΕ ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΑΥΤΟ ???
    ΠΩΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΑ ΤΙΜΗΤΕΣ ΤΗΣ ΟΡΓΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ???
    ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΧΡΕΩΝΟΝΤΑΙ ΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ???

    ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΙΧΑΘΗΚΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ, ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΩΓΜΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΣΩ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΕ ???

    ΠΟΤΕ ΔΕ ΜΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΑΝ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΡΙΝ ΤΟ ΜΑΘΟΥΜΕ !!!!!!!!!
    ΑΠΛΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΑ ... "ΕΜΕΙΣ ΣΑΣ ΤΑ ΛΕΓΑΜΕ" ... ΕΤΣΙ ΓΕΝΙΚΑ !!!

    ΚΑΤΟΠΙΝ, ΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΤΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΑΦΟΥ ΧΑΝΕΙ 2,3% ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ?!?!?!?!
    ΚΑΙ ΕΠΕΣΕ ΣΤΟ 28% !!!
    ΠΑΛΙ ΣΤΗ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ...

    ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΚΑΤΙ .... ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΗΣ ... 19% !!!!

    ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ, ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 30 ΠΟΥ ΕΧΑΣΑΝ ΤΑ 2 ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ.

    ΑΝΤΙΘΕΤΑ, ΣΕ ΣΥΝΟΛΟ ΕΧΑΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ 1,5 ΜΟΝΑΔΑ, Ή 3,5 ΜΟΝΑΔΕΣ !!!

    ΑΦΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΗΞΕΡΟΙ ΚΑΙ ΤΙΜΗΤΕΣ, ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥΣ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ...

    ΜΗ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥΣ.

    ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτός πρόλαβε και έφυγε.
    Εμείς όμως μαύρο καλοκαίρι θα έχουμε φέτος.
    Καλημέρα φτώχεια.
    Καληνύχτα Γιωργάκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κάνεις μεγάλο λάθος φίλε,δεν είναι ο μόνος πεθαμένος ζωντανός.Υπάρχουν 10.000.000 Ελληνες πεθαμένοι ζωντανοί.Έτσι μας κατάντησαν τα λαμόγια οι πολιτικοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και να σκεφθείς φίλε μου ότι ο Μιλτιάδης Παπαϊωάννου, πριν λίγες ημέρες, με αφορμή τον προπηλακισμό του φίλου του, Απ. Κακλαμάνη στη στοά Κοραή, από αγανακτισμένους πολίτες, παραπονιόταν σε πρωϊνάδικο καναλιού, ότι «είναι φασισμός να υπάρχουν στο internet πολλά δημοσιεύματα που καλούν τους πολίτες να ρίχνουν κλούβια αυγά, σάπιες ντομάτες και χωριάτικα γιαούρτια σε όσους πολιτικούς συναντούν στο διάβα τους»!!!.
    Η ενέργειά τους στο αεροδρόμιο, την οποία καταγγέλλεις, δείχνει, χωρίς να ντρέπονται, την αλαζονεία της εξουσίας τους, με την οποία αντιμετωπίζουν τους ιθαγενείς της χώρας αυτής, που όμοιά της δεν έχει ούτε η Αφρική. Έτσι μας την κατάντησαν
    Υπάρχει όμως επικινδυνότερη Χούντα από τη Βουλευτική?
    Έχω πάντως την απορία, ΑΝ, προσπερνώντας σας, και αγνοώντας τη σειρά, ΣΑΣ ΚΟΙΤΑΞΑΝ ΑΤΑ ΜΑΤΙΑ. Αν διασταυρώθηκαν τα βλέματά σας.

    Υπενθυμίζουμε το άρθρο 120 του Συντάγματος:
    Άρθρο 120
    1. ………………….
    2. Ο σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.
    3. Ο σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.
    4. Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.

    Δεν αντιλαμβάνεται ο άθλιος αυτός κύριος ότι όταν ο λαός εμποδίζεται στο να επαναφέρει, με δημοκρατικές διαδικασίες, στη δημοκρατική νομιμότητα τους βουλευτές, εξ΄αιτίας του ότι έχουν νομοθετήσει την παραγραφή των αδικημάτων τους και την ασυλία των σκανδάλων τους, καταχρώμενοι την εξουσία τους να νομοθετούν (κατάχρηση δικαιώματος για εξυπηρέτηση αποκλειστικά προσωπικών τους συμφερόντων, άρθρο 281 Α.Κ.), ο θερμόαιμος και καταδυναστευόμενος ελληνικός λαός ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ, λίαν επιεικώς, θα τους γιαουρτώσει «μετά πάθους και μανίας»? Αυτό δεν βλέπουμε να γίνεται τώρα τελευταία, καθημερινά?
    Σε ΔΕΥΤΕΡΗ και ΤΡΙΤΗ ΦΑΣΗ δεν τολμώ και δεν θέλω να σκέπτομαι τι θα μπορούσε ίσως να συμβεί (ότι και να συμβεί, το απεύχομαι και το καταδικάζω γιατί θα γίνουμε ζούγκλα)..

    Εξ όσων βλέπω να γίνεται και να γράφεται, ειδικότερα στην Αθήνα, εκτιμώ ότι ο λαός αρχίζει να συνειδητοποιεί, καλώς ή κακώς, συμφωνούμε δεν συμφωνούμε, ότι ο μόνος τρόπος για να αλλάξουν τη συμπεριφορά τους οι 300 είναι να αρχίσουν να φοβούνται. Να φοβούνται όταν βγαίνουν από το σπίτι τους, μήπως και λιντσαριστούν. Οι πολιτικοί και οι Επιχειρηματίες εκείνοι που έκλεψαν ή επωφελήθηκαν παράνομα από το δημόσιο χρήμα, συμπεριλαμβανομένων και των κάθε λογής εθνικών προμηθευτών.

    Δές στο βίντεο το φοβισμένο βλέμμα του κ. Κακαλαμάνη κατά τον προπηλακισμό του στη στοά Κοραή, την Πρωτομαγιά (http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=157744), και θα καταλάβεις πως αισθανόταν ο άνθρωπος! Και παρόλα αυτά, με βάση τη σημερινή καταγγελία σου, δεν φαίνεται να συνετίστηκε.

    Πάντως, η ιστορία διδάσκει ότι οι λαϊκές επαναστάσεις, είχαν όλες τους ηθική νομιμοποίηση (Ελληνική, Γαλλική, Ρωσική κ.α.π.)! Αυτό ας τόχουν υπόψη τους όσοι επίορκοι εκμεταλλεύονται τη δημοκρατία για πάρτι τους, και το λαό τον βάζουν στο γύψο με «δημοκρατικές» διαδικασίες-μεθοδεύσεις!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και όμως υπάρχουν και άλλοι ΖΩΝΤΑΝΟΙ που κατατάσονται στην κατηγορία των ......ζωντανών αυτού του τόπου
    Με εκτίμηση
    ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
    (Ακόμη εν ζωή..)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση