"Φίλοι bloggers, Μάθατε τα νέα ; Ο ΞΥΝΙΔΗΣ...χάνει λάδια και γέμισε την Εθνική οδό απο Κομοτηνή έως Αθήνα !!!!
Βρε τον Ξυνίδη! Τρεις και μια τον έχει παει με τα μπλογκ! "ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΑ ΜΠΛΟΓΚ"
Βρε Ξινίδη, τι θες και μιλάς, άστο. Πήγες και έδωσες συνέντευξη στο ραδιόφωνο του "Θέματος" και ξεμπροστιάστηκες. Ανέφερες πως ειδικά τώρα (εννοώντας στις δύσκολες αυτές ημέρας για την... πολιτική) τα blogs, είναι ένας χώρος στον οποίο πρέπει να υπάρξουν κανόνες και πρέπει να υπάρξει ευχέρεια ελέγχου, ούτως ώστε αυτός ο οποίος γράφει, να... ...ελέγχεται και να λογοδοτεί, γιατί το έγραψε και με βάση ποια στοιχεία κ.λπ.
Κάτσε βρε Ξινίδη, κάτσε για να καταλάβουμε τι μας λες. Λοιπόν άκου τι λες. Λες ότι τα μπλογκ σύμφωνα με τους δημοσιογράφους και τους πολιτικούς, παραπληροφορούν, με όπλο την ανωνυμία.
Γράφουν δηλαδή τα μπλογκ ότι λένε τα κανάλια και οι δημοσιογράφοι, ότι θα παραιτηθεί η Διαμαντοπούλου και παραπληροφορούν τα μπλογκ και δεν παραπληροφορούν τα κανάλια;
Λένε τα κανάλια ότι το ΔΝΤ πιέζει για να κοπεί ο 13ος και ο 14ος μισθός, το ΔΝΤ λέει ότι δε θέλει να κοπεί ο 13ος και ο 14ος μισθός και εμείς παραπληροφορούμε;
Λένε οι πολιτικοί να γίνει προανακριτική (για να πάνε και καλά οι υπεύθυνοι φυλακή) για αδικήματα που έχουν παραγαφτεί, ασχολούνται όλη μέρα τα κανάλια μ' αυτό, και εμείς παραπληροφορούμε;
Λεφτά υπάρχουν, αλλά δεν υπάρχει σεντ τελικά, και εμείς παραπληροφορούμε;
Και να πάρουμε και αλλιώς. Υπάρχουν δύο οδοί. Η μία οδός είναι το επώνυμο ψέμα και η άλλη οδός η ανώνυμη αλήθεια. Διαλέγει και παίρνει ο καθένας!
ΡΥΠΑΙΝΕΙΣ ΡΕ ...ΗΛΙΘΙΟ..ΡΥΠΑΙΝΕΙΣ ΘΑ ΦΑΣ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΙΡΜΠΙΛΩ !
Το ΠΑΣΟΚ και το Πακιστάν εκστρατεύουν κατά του διαδικτύου αλλάχχχχ !!!
Πάνω που πήγαμε και εμείς να τα βάλουμε με το νέο ΠΑΣΟΚ, επειδή όπως φαίνεται δεν το βολεύουν τα νέα διαδικτυακά και ανεξάρτητα μέσα επικοινωνίας, δηλαδή τα μπλόγκς, έρχεται μια είδηση από το μακρινό Πακιστάν, που τα βάζει όλα στη θέση τους.
Το παλιό ΠΑΣΟΚ είναι εδώ! Το θυμάστε; Εκείνο ντε, το ΠΑΣΟΚ που κόντεψε κάποτε να μας βάλει όλους να φοράμε παλαιστινιακές μαντίλες και να λατρεύουμε τον Καντάφι ως τον νέο Μεσσία. Το ΠΑΣΟΚ που αγκάλιασε τους μουσουλμάνους αδελφούς όπου γης, και που έκανε τα τεράστια ανοίγματα προς κάθε πικραμένο ισλαμιστή, με απώτερο σκοπό τα πετροδολάρια. Το ΠΑΣΟΚ που έβλεπε καμηλιέρη και δονούνταν από συγκίνηση. Το θυμάστε;
Ε, λοιπόν, όπως φαίνεται, το σημερινό ΠΑΣΟΚ έχει ανοιχτή γραμμή με το μουσουλμανικό Πακιστάν. Και όχι μόνο ανοιχτή, αλλά και κοινή γραμμή. Θυμάστε τις ευχαριστίες του πρωθυπουργού του Πακιστάν προς τον ομόλογό του τον Γιώργο επειδή άνοιξε το δρόμο για να ξεφορτωθεί εκατοντάδες χιλιάδες συμπατριώτες του που θα έλθουν να πλένουν τζάμια στην Αθήνα ως Έλληνες πολίτες πλέον;
Τις τελευταίες ώρες αναπτύσσεται νέο κοινό πεδίο δόξης λαμπρόν. Όχι φυσικά πολεμώντας Ταλιμπάν και παρόμοιες αηδίες. Η κοινή γραμμή Αθήνας – Καράτσι αφορά τον πανικό και των δυο από τις αποκαλύψεις του Διαδικτύου και τη λυσσαλέα επίθεση που αμφότερες οι χώρες εξαπέλυσαν εναντίον του διαδικτύου.
Στα καθ`ημάς έχουμε τον κ. Πεταλωτή, που ως άλλος Αγιατολάχ κατακεραυνώνει τους Έλληνες μπλόγκερς, απειλώντας τους με ακατονόμαστες τιμωρίες. Στο Πακιστάν, έχουμε τους ιμάμηδες να απαιτούν το κλείσιμο του Facebook και του YouTube.
Οι δικοί μας μπλόγκερς κατηγορούνται από την επίσημη κυβέρνηση ότι προωθούν την φημολογία και απειλούν τη σταθερότητα του πολιτεύματος και μπλα μπλα μπλα… Οι του Πακιστάν ότι είναι και καλά…ασεβείς.
Στο Πακιστάν μάλιστα, μπλόκαραν τα δυο παραπάνω δημοφιλή σάϊτς μαζί με 450 άλλα λίνκς, συμπεριλαμβανομένων και σελίδων της Wikipedia! Τόσο καλά. Για λόγους λέει, θρησκευτικής ασέβειας.
Συνεπώς, τι χρείαν έχομεν λοιπών μαρτύρων; Το όνειρο του πρώιμου ΠΑΣΟΚ για πλήρη αδελφοσύνη και συνεργασία με τους μουσουλμάνους φίλους μας, μπορεί να απέτυχε πολιτισμικά, πολιτικά, και εμπορικά, κατάφερε όμως να ολοκληρωθεί μέσα από τη κοινή πίστη πως το διαδίκτυο κάνει κακό. Για τους Πακιστανούς ιμάμηδες, το διαδίκτυο βλάπτει την επαφή με τα θεία, για τους δικούς μας «πολιτικούς ρασοφόρους», βλάπτει την επαφή με τη βλακεία… που θέλουν να μας επιβάλλουν τηλε-κατευθυνόμενη.
Αλαχού Ακμπάρ λοιπόν, και ραντεβού … στο κήπο του Αλλάχ!
Θόδωρε Ρουσόπουλε, μόνο από αγωγές και μηνύσεις καταλαβαίνουν αυτοί οι αδίστακτοι έμποροι λάσπης. Προχώρα και μη φοβάσαι τίποτε. Θρασύδειλοι είναι, θα σε εκλιπαρούν για συμβιβασμό σε λίγο καιρό. Πάρτους και τα σώβρακα.
"PASOK: ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ-ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ-ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ" χθές. «Στη Νομαρχία Πειραιά εκφράζουμε για ακόμη μια φορά την κατηγορηματική μας αντίθεση στην παραχώρηση από την Κυβέρνηση..... αγωνιστούμε με όλες μας τις δυνάμεις, προκειμένου να μην επιτρέψουμε στην ελληνική κυβέρνηση και στην COSCO να μετατρέψουν τον ευρύτερο Πειραιά σε China Town,
Σήμερα... έχουμε τη πανηγυρική συνάντηση Παπανδρέου - Wei Jiafou στο Μέγαρο Μαξίμου. Δε μπορώ παρά να συναισθανθώ ρίγη Ιεράς Συγκίνησης. ΠΟΣΟ ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ?
Ποσο πολύ σκληρό γαμήσι θελουν όλα αυτά τα ΜΟΥΝΙΑ ΤΟ ΧΟΝΤΟΚΩΛΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ! ΠΟΣΟ !!!!
Μας σπαζαν τα αρχίδια ότι θα πετάξουν τους κινέζους στη θάλλασα και βρίζαν το Βουλγαράκη, βρίζαν τον Καραμανλή, απο το βράδυ μέχρι το πρωί.
ΚΑΙ ΤΩΡΑ !!! -ΑΠΛΩΣΕ ΤΗΝ ΜΟΥΝΑΡΑ ΤΗΣ η κατσέλη και σία. - ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΗΝ ΚΩΛΑΡΑ ΤΟΥΣ "λιμενεργάτες" και μίχες και σκνίπες βουλευτές.
- ΑΝΟΙΞΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑ ΤΟΥΣ τα αδελφάκια ΓΙΩΡΓΟΣ-ΑΝΤΡΙΚΟS και ΝΙΚΟS και λένε στον κινέζο -καλά έκανε ο Καραμανλής-
ΓΑΜΗΣΕ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΨΟΘΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΓΑΛΙΑΣΗ. ΓΑΜΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ..ΝΑΙ. φτού σας..φτού...ρε πόρνες βρομιάρηδες πασόκοι..βρομιάρηδες χειροτερες πουτάνες της γής.
Συνάντηση με τον πρόεδρο της Cosco είχε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς
WEI JIAFU: "ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΤΟΝ... ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ"
Συνάντηση με τον πρόεδρο της Cosco, Captain Wei Jiafu, είχε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς, στη Ρηγίλλης. Ο Α. Σαμαράς καλοσώρισε τον πρόεδρο της Κινεζικης εταιρίας και ανέφερε πως στη Νέα Δημοκρατία πιστεύουν ότι τέτοιες επενδύσεις είναι... ...πολύ σημαντικές, για το γεγονός ότι δείχνουν ακριβώς την εμβέλεια, το εκτόπισμα, το βάθος της γεωστρατηγικής θέσης της χώρας μας.
Ο πρόεδρος της COSCO ευχαρίστησε το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, γιατί -όπως είπε- είναι το κόμμα που έφερε την κινεζική εταιρία στην Ελλάδα, ενώ ευχαρίστησε και τον φίλο του -όπως είπε- Κώστα Καραμανλή.
ΡΕ ΣΑΚΑΤΑΜΕΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΕΚ¨ΓΕΝΝΕΤΗΣ ΗΛΙΘΙΕ ΚΡΕΤΙΝΕ ΔΟΣΙΛΟΓΕ ΞΕΠΟΥΛΗΤΑΡΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΣ ΤΩΡΑ !!!!!!!
φατε και εναν άλλο ΠΟΥΣΤΗ ΑΠΟ ΤΟ MEGA κανάλι της ΧΟΥΝΤΑΣ.
"Μας δουλευουν μεσα στα ματια μας!!!"
"Καλα,ειναι θρασυτατοι εκει στο mega!!! Eβαλαν στο δελτιο ειδησεων να εκφωνησει το ρεπορταζ για την ανακοινωση των υπαλληλων της Βουλης,ο δημοσιογραφος Δημητρης...Τακης, ο οποιος δουλευει παραλληλα και στο καναλι της Βουλης και πληρωνεται σαν υπαλληλος της Βουλης με 16 μισθους
Αυτα ειναι αισχη και πρεπει να ντρεπονται. Δημοσιευστε το μηνυμα οπωσδηποτε να μαθουν ολοι ποσο μας κοροιδευουν."
ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση
Σε απόδειξη του ισχυρισμού ότι Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ (ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ) ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΗ!
ΑπάντησηΔιαγραφή"Φίλοι bloggers, Μάθατε τα νέα ; Ο
ΑπάντησηΔιαγραφήΞΥΝΙΔΗΣ...χάνει λάδια και γέμισε την Εθνική οδό απο Κομοτηνή έως Αθήνα !!!!
Βρε τον Ξυνίδη!
Τρεις και μια τον έχει παει με τα μπλογκ!
"ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΑ ΜΠΛΟΓΚ"
Βρε Ξινίδη, τι θες και μιλάς, άστο.
Πήγες και έδωσες συνέντευξη στο ραδιόφωνο του "Θέματος" και ξεμπροστιάστηκες. Ανέφερες πως ειδικά τώρα (εννοώντας στις δύσκολες αυτές ημέρας για την... πολιτική) τα blogs, είναι ένας χώρος στον οποίο πρέπει να υπάρξουν κανόνες και πρέπει να υπάρξει ευχέρεια ελέγχου, ούτως ώστε αυτός ο οποίος γράφει, να...
...ελέγχεται και να λογοδοτεί, γιατί το έγραψε και με βάση ποια στοιχεία κ.λπ.
Κάτσε βρε Ξινίδη, κάτσε για να καταλάβουμε τι μας λες.
Λοιπόν άκου τι λες.
Λες ότι τα μπλογκ σύμφωνα με τους δημοσιογράφους και τους πολιτικούς, παραπληροφορούν, με όπλο την ανωνυμία.
Γράφουν δηλαδή τα μπλογκ ότι λένε τα κανάλια και οι δημοσιογράφοι, ότι θα παραιτηθεί η Διαμαντοπούλου και παραπληροφορούν τα μπλογκ και δεν παραπληροφορούν τα κανάλια;
Λένε τα κανάλια ότι το ΔΝΤ πιέζει για να κοπεί ο 13ος και ο 14ος μισθός, το ΔΝΤ λέει ότι δε θέλει να κοπεί ο 13ος και ο 14ος μισθός και εμείς παραπληροφορούμε;
Λένε οι πολιτικοί να γίνει προανακριτική (για να πάνε και καλά οι υπεύθυνοι φυλακή) για αδικήματα που έχουν παραγαφτεί, ασχολούνται όλη μέρα τα κανάλια μ' αυτό, και εμείς παραπληροφορούμε;
Λεφτά υπάρχουν, αλλά δεν υπάρχει σεντ τελικά, και εμείς παραπληροφορούμε;
Και να πάρουμε και αλλιώς. Υπάρχουν δύο οδοί. Η μία οδός είναι το επώνυμο ψέμα και η άλλη οδός η ανώνυμη αλήθεια. Διαλέγει και παίρνει ο καθένας!
ΡΥΠΑΙΝΕΙΣ ΡΕ ...ΗΛΙΘΙΟ..ΡΥΠΑΙΝΕΙΣ
ΘΑ ΦΑΣ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΙΡΜΠΙΛΩ !
Το ΠΑΣΟΚ και το Πακιστάν εκστρατεύουν κατά του διαδικτύου
ΑπάντησηΔιαγραφήαλλάχχχχ !!!
Πάνω που πήγαμε και εμείς να τα βάλουμε με το νέο ΠΑΣΟΚ, επειδή όπως φαίνεται δεν το βολεύουν τα νέα διαδικτυακά και ανεξάρτητα μέσα επικοινωνίας, δηλαδή τα μπλόγκς, έρχεται μια είδηση από το μακρινό Πακιστάν, που τα βάζει όλα στη θέση τους.
Το παλιό ΠΑΣΟΚ είναι εδώ!
Το θυμάστε; Εκείνο ντε, το ΠΑΣΟΚ που κόντεψε κάποτε να μας βάλει όλους να φοράμε παλαιστινιακές μαντίλες και να λατρεύουμε τον Καντάφι ως τον νέο Μεσσία.
Το ΠΑΣΟΚ που αγκάλιασε τους μουσουλμάνους αδελφούς όπου γης, και που έκανε τα τεράστια ανοίγματα προς κάθε πικραμένο ισλαμιστή, με απώτερο σκοπό τα πετροδολάρια. Το ΠΑΣΟΚ που έβλεπε καμηλιέρη και δονούνταν από συγκίνηση. Το θυμάστε;
Ε, λοιπόν, όπως φαίνεται, το σημερινό ΠΑΣΟΚ έχει ανοιχτή γραμμή με το μουσουλμανικό Πακιστάν. Και όχι μόνο ανοιχτή, αλλά και κοινή γραμμή.
Θυμάστε τις ευχαριστίες του πρωθυπουργού του Πακιστάν προς τον ομόλογό του τον Γιώργο επειδή άνοιξε το δρόμο για να ξεφορτωθεί εκατοντάδες χιλιάδες συμπατριώτες του που θα έλθουν να πλένουν τζάμια στην Αθήνα ως Έλληνες πολίτες πλέον;
Τις τελευταίες ώρες αναπτύσσεται νέο κοινό πεδίο δόξης λαμπρόν.
Όχι φυσικά πολεμώντας Ταλιμπάν και παρόμοιες αηδίες.
Η κοινή γραμμή Αθήνας – Καράτσι αφορά τον πανικό και των δυο από τις αποκαλύψεις του Διαδικτύου και τη λυσσαλέα επίθεση που αμφότερες οι χώρες εξαπέλυσαν εναντίον του διαδικτύου.
Στα καθ`ημάς έχουμε τον κ. Πεταλωτή, που ως άλλος Αγιατολάχ κατακεραυνώνει τους Έλληνες μπλόγκερς, απειλώντας τους με ακατονόμαστες τιμωρίες.
Στο Πακιστάν, έχουμε τους ιμάμηδες να απαιτούν το κλείσιμο του Facebook και του YouTube.
Οι δικοί μας μπλόγκερς κατηγορούνται από την επίσημη κυβέρνηση ότι προωθούν την φημολογία και απειλούν τη σταθερότητα του πολιτεύματος και μπλα μπλα μπλα… Οι του Πακιστάν ότι είναι και καλά…ασεβείς.
Στο Πακιστάν μάλιστα, μπλόκαραν τα δυο παραπάνω δημοφιλή σάϊτς μαζί με 450 άλλα λίνκς, συμπεριλαμβανομένων και σελίδων της Wikipedia! Τόσο καλά. Για λόγους λέει, θρησκευτικής ασέβειας.
Συνεπώς, τι χρείαν έχομεν λοιπών μαρτύρων;
Το όνειρο του πρώιμου ΠΑΣΟΚ για πλήρη αδελφοσύνη και συνεργασία με τους μουσουλμάνους φίλους μας, μπορεί να απέτυχε πολιτισμικά, πολιτικά, και εμπορικά, κατάφερε όμως να ολοκληρωθεί μέσα από τη κοινή πίστη πως το διαδίκτυο κάνει κακό.
Για τους Πακιστανούς ιμάμηδες, το διαδίκτυο βλάπτει την επαφή με τα θεία, για τους δικούς μας «πολιτικούς ρασοφόρους»,
βλάπτει την επαφή με τη βλακεία… που θέλουν να μας επιβάλλουν τηλε-κατευθυνόμενη.
Αλαχού Ακμπάρ λοιπόν, και ραντεβού … στο κήπο του Αλλάχ!
Θόδωρε Ρουσόπουλε, μόνο από αγωγές και μηνύσεις καταλαβαίνουν αυτοί οι αδίστακτοι έμποροι λάσπης.
ΑπάντησηΔιαγραφήΠροχώρα και μη φοβάσαι τίποτε.
Θρασύδειλοι είναι, θα σε εκλιπαρούν για συμβιβασμό σε λίγο καιρό.
Πάρτους και τα σώβρακα.
"PASOK: ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ-ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ-ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ"
ΑπάντησηΔιαγραφήχθές.
«Στη Νομαρχία Πειραιά εκφράζουμε για ακόμη μια φορά την κατηγορηματική μας αντίθεση στην παραχώρηση από την Κυβέρνηση..... αγωνιστούμε με όλες μας τις δυνάμεις, προκειμένου να μην επιτρέψουμε στην ελληνική κυβέρνηση και στην COSCO να μετατρέψουν τον ευρύτερο Πειραιά σε China Town,
Σήμερα...
έχουμε τη πανηγυρική συνάντηση Παπανδρέου - Wei Jiafou στο Μέγαρο Μαξίμου. Δε μπορώ παρά να συναισθανθώ ρίγη Ιεράς Συγκίνησης.
ΠΟΣΟ ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ?
Ποσο πολύ σκληρό γαμήσι θελουν όλα αυτά τα ΜΟΥΝΙΑ ΤΟ ΧΟΝΤΟΚΩΛΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ! ΠΟΣΟ !!!!
Μας σπαζαν τα αρχίδια ότι θα πετάξουν τους κινέζους στη θάλλασα
και βρίζαν το Βουλγαράκη, βρίζαν τον Καραμανλή, απο το βράδυ μέχρι το πρωί.
ΚΑΙ ΤΩΡΑ !!!
-ΑΠΛΩΣΕ ΤΗΝ ΜΟΥΝΑΡΑ ΤΗΣ
η κατσέλη και σία.
- ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΗΝ ΚΩΛΑΡΑ ΤΟΥΣ
"λιμενεργάτες" και μίχες και σκνίπες βουλευτές.
- ΑΝΟΙΞΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑ ΤΟΥΣ
τα αδελφάκια ΓΙΩΡΓΟΣ-ΑΝΤΡΙΚΟS και ΝΙΚΟS και λένε στον κινέζο
-καλά έκανε ο Καραμανλής-
ΓΑΜΗΣΕ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΨΟΘΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΓΑΛΙΑΣΗ. ΓΑΜΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ..ΝΑΙ.
φτού σας..φτού...ρε πόρνες
βρομιάρηδες πασόκοι..βρομιάρηδες
χειροτερες πουτάνες της γής.
Συνάντηση με τον πρόεδρο της Cosco είχε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς
ΑπάντησηΔιαγραφήWEI JIAFU: "ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΤΟΝ... ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ"
Συνάντηση με τον πρόεδρο της Cosco, Captain Wei Jiafu, είχε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς, στη Ρηγίλλης. Ο Α. Σαμαράς καλοσώρισε τον πρόεδρο της Κινεζικης εταιρίας και ανέφερε πως στη Νέα Δημοκρατία πιστεύουν ότι τέτοιες επενδύσεις είναι...
...πολύ σημαντικές, για το γεγονός ότι δείχνουν ακριβώς την εμβέλεια, το εκτόπισμα, το βάθος της γεωστρατηγικής θέσης της χώρας μας.
Ο πρόεδρος της COSCO ευχαρίστησε το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, γιατί -όπως είπε- είναι το κόμμα που έφερε την κινεζική εταιρία στην Ελλάδα, ενώ ευχαρίστησε και τον φίλο του -όπως είπε- Κώστα Καραμανλή.
ΡΕ ΣΑΚΑΤΑΜΕΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΕΚ¨ΓΕΝΝΕΤΗΣ ΗΛΙΘΙΕ ΚΡΕΤΙΝΕ
ΔΟΣΙΛΟΓΕ ΞΕΠΟΥΛΗΤΑΡΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΣ ΤΩΡΑ !!!!!!!
ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ ΑΚΟΜΗ...ΑΡΧΙΔΙ ΣΑΠΙΟ.
φατε και εναν άλλο ΠΟΥΣΤΗ
ΑπάντησηΔιαγραφήΑΠΟ ΤΟ MEGA κανάλι της ΧΟΥΝΤΑΣ.
"Μας δουλευουν μεσα στα ματια μας!!!"
"Καλα,ειναι θρασυτατοι εκει στο mega!!!
Eβαλαν στο δελτιο ειδησεων να εκφωνησει το ρεπορταζ για την ανακοινωση των υπαλληλων της Βουλης,ο δημοσιογραφος
Δημητρης...Τακης,
ο οποιος δουλευει παραλληλα και στο καναλι της Βουλης και πληρωνεται σαν υπαλληλος της Βουλης με 16 μισθους
Αυτα ειναι αισχη και πρεπει να ντρεπονται.
Δημοσιευστε το μηνυμα οπωσδηποτε να μαθουν ολοι ποσο μας κοροιδευουν."
Αναγνωστης