GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι αποκαλύψεις για τις μίζες πέφτουν σα βροχή στον κυριακάτικο Τύπο...

Από υο http://www.greekmme.gr/ @ Η εποχή των αποκαλύψεων μετά σκανδάλων κυριαρχεί με αρκετό παρασκήνιο και στοιχεία στις εσωτερικές σελί...

Από υο http://www.greekmme.gr/

@Η εποχή των αποκαλύψεων μετά σκανδάλων κυριαρχεί με αρκετό παρασκήνιο και στοιχεία στις εσωτερικές σελίδες του Κυριακάτικου Τύπου σε ένα απίστευτο γαιτανάκι αποκαλυπτικών ειδήσεων. Αρχίζουμε με την 'Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία' που αναφέρει ως κύριο θέμα ότι "Siemens: ερευνώνται οι σχέσεις 9 κορυφαίων πολιτικών σε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ με τα μαύρα ταμεία-Στη σέντρα υπουργοί της μίζας-Αναζητείται ο τροφοδότης λογαριασμού του Χριστοφοράκου". Το 'Βήμα' προσθέτει ότι "Προμήθειες 8,5 δις πέρασαν απο τα χέρια του Μαντέλη-Ο μεγάλος θυμός φέρνει πολιτικό σεισμό-Διάλογος σόκ που αποκαλύπτει Εγώ έβαλα τα λεφτά στο Ρόκο".
@Ακολουθεί ο 'Ελεύθερος Τύπος' που αποκαλύπτει ξεκάθαρα ότι "Το σχέδιο της ελεγχόμενης κάθαρσης εκτροχιάστηκε μετά την ομολογία σόκ του Μαντέλη-Βόμβα Σημίτη στα χέρια Παπανδρέου-Αντιμέτωπος με το δίλλημα της κλήτευσης Σημίτη στην εξεταστική ο Γιώργος". Η δε 'Καθημερινή' επιμένει χαρακτηριστικά ότι...
 "Εκρηκτικός ο συνδυασμός ανεπάρκεια και διαφθοράς" και "Δημοσκόπηση για την εικόνα της ΝΔ σήμερα".
'Βραδυνή' προσθέτει με πληροφορίες "Πως θα βαθμολογήσετε το ΛΑΦΚΑ-Συντάξεις και πόσο θα μειωθούν και αναλυτικοί πίνακες με τις νέες αποδοχές-Τι θα γινει για αναπηρικές αλλά και επικουρικά". Η 'Απογευματινή' στο ίδιο μήκος κύματος συμπληρώνει ότι "Αποκαλύπτουμε το ακριβές χροονδιάγραμμα των προηλλειμένων αποφάσεων της Κυβέρνησης και της τρόικας-Ολική ανατροπή των εργασιακών σχέσεων- Κανένα περιθώριο διαπραγμάτευσης και οι Πολύτεκνοι ακόμα στο απόσπασμα..."
@Συνεχίζουμε αφουγκράζοντας το 'Εθνος' που εμφανίζει ως κύριο τίτλο "Ερχονται δεκάδες τοποτηρητές με ανασχηματισμό στις βαλίτσες-Απόβαση ελεγκτών του ΔΝΤ σε υπουργεία και τράπεζες-το απόρρητο σχέδιο διοίκησης με υπερ Υπουργείο που θα ελέγχει τα πάντα". Το 'Αρθρο' υπογραμμίζει ότι η ίδια η εφημερίδα "Ανοιξε τον δρόμο για την δίωξη Μαντέλη- Ακυρες οι συμβάσεις με την Siemens-Πως το Δημόσιο μπορει να αποζημιωθεί για τις βρώμικες μίζες".
'Real News' καρφώνει επικίνδυνα εξηγώντας ότι "Σκιές πάνω απο το περιβάλλον του τέως Πρωθυπουργού-Ο Σημίτης και ...τα αδέλφια του-Κρισιμα ερωτήματα για το τι γνώριζε με τις αμαρτωλές σχέσεις Μαντέλη και Τσουκάτου με την Siemens". To 'Πρώτο Θέμα' καταλήγοντας αναφέρει ότι "Εγγραφο βόμβα στον Πρόεδρο της Εξεταστικής Σήφη Βαλυράκη-Βρήκαν μίζα σε υπουργό της ΝΔ για το σκάνδαλο Siemens-Eντολή Χριστοφοράκου σε τράπεζα το 2008 και στο μικροσκόπιο ο Λιάπης για συμβάσεις σε ΟΣΕ και προαστιακό". Υπάρχει και ένα θέμα φυσικά με το παλάτι του Ακη Τζοχατζόπουλου που φαίνεται ότι ειναι προκλητικό, κάτι μας λέει ότι έχουν πολλά να εμφανιστούν και για τον πρώην υπουργό όπου ναναι....

11 σχόλια

  1. Είναι εντελώς άχρηστος ο Παπανδρέου, μας στέλνει στην καταστροφή.
    Το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να απαγγέλει λόγους σε συνέδρια και να ευχολογεί στα κανάλια.
    Γίνεται δουλειά με τέτοια μυαλά;
    Εάν δεν τον διώξουμε δεν πρόκειται να δούμε άσπρη μέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. και Ω....ΤΟΥ ΘΑΥΜΑΤΟΣ

    Ο ΘΕΜΟΣ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ
    ΕΔΩΣΕ ΣΤΟΝ ΜΠΟΜΠΟΛΑ
    20.000.000 !!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΕΙΚΟΣΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ !!!!!!!!!

    για να κρατήσει το πρώτο ψέμα.

    ΑΥΤΗΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΧΟΡΗΓΙΑ
    ΕΕΕ..off soore ΠΑΜΠΟΥΚΗ
    ΥΠΟΥΡΓΕ ΑΛΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ !!!

    ΜΕ ΜΟΡΦΗ ΔΑΝΕΙΟΥ ΠΟΥ ΣΕ ΧΡΟΝΟ ΡΕΚΟΡ ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ...
    ΑΡΕ MEGA ΧΟΡΗΓΕ
    ΤΗΣ ΑΛΗΤΕΙΑΣ ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΟΣΤΡΩΤΗΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ
    Παρηγοριά στον άρρωστο η πρωθυπουργική εξαγγελία ότι «στο τέλος η χώρα θα είναι αναγεννημένη», όπως… παλιότερα έλεγαν «θα ξαναγεννηθεί από τις στάχτες της».
    Η «αναγεννημένη Ελλάδα» θα είναι μια τριτοκοσμική χώρα της βαθιάς και ανεπίστρεπτης κοινωνικής παρακμής, της αμορφωσιάς και των χαοτικών κοινωνικών ανισοτήτων.
    Τώρα δίνουν πράσινο φως για μαζικές και φθηνές απολύσεις στον ιδιωτικό τομέα.
    Άμεσο αποτέλεσμα των δύο μέτρων (απολύσεις και ελαστικοποίηση εργασιακών σχέσεων στον ιδιωτικό τομέα) αλλά όλων των πολιτικών που περιλαμβάνονται στο μνημόνιο θα είναι η γενικευμένη φτώχεια.
    Πρώτον, όταν μισθοί, συντάξεις και επιδόματα ανεργίας κόβονται, τότε το διαθέσιμο εισόδημα θα υποστεί μια ντε φάκτο υποτίμηση της τάξης του 20%.
    Από την άλλη όμως οι τιμές των προϊόντων θα αυξηθούν. Αποτέλεσμα της αύξησης του ΦΠΑ, των Ειδικών Φόρων Κατανάλωσης στα καύσιμα και τα ποτά και των νέων «περιβαλλοντικών φόρων» θα είναι μια προκλητική και εξόφθαλμη ληστεία μέρα – μεσημέρι στα ήδη απισχνασμένα λαϊκά εισοδήματα.
    ΑΡΑ, Η ΦΤΩΧΕΙΑ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΔΟΞΕΣ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΤΗΣ Η ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ.
    Γιατί θα αποδειχθεί πόσο μονομερής θα είναι η «εσωτερική υποτίμηση» την οποία περιέγραφε προς λίγων εβδομάδων ο επικεφαλής του ΔΝΤ, Ντομινίκ Στρος Καν.
    Η ύφεση θα οδηγήσει αυτόματα και σε λουκέτα. Ήδη οι δείκτες ασφυξίας στην πραγματική οικονομία αυξάνονται ταχύτατα. Πρωταθλητής το εμπόριο, με τις ασυνεπείς επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται σε αυτό τον κλάδο να αυξάνονται κατά 65%.
    Σε αυτό το περιβάλλον βαθιάς κοινωνικής παρακμής και εξαθλίωσης χρειάζεται πολλή αφέλεια για να ελπίζει κάποιος ότι με κάθε αύξηση μίας μονάδας στο ΦΠΑ το δημόσιο θα μαζεύει 1 δισ. ευρώ.
    Από πού;
    Όταν αυξάνονται οι τιμές κι οι φόροι σε ένα πλαίσιο συμπίεσης των εισοδημάτων, η κατανάλωση θα μειώνεται περιοριζόμενη στα απαραίτητα. Ως αποτέλεσμα θα κοπούν όχι μόνο «περιττές» καταναλωτικές δαπάνες όπως το δεύτερο ζευγάρι παπούτσια και οι έξοδοι ή τα διήμερα, αλλά και η δεύτερη ξένη γλώσσα ή τα μαθήματα μουσικής των παιδιών. Γι’ αυτό το λόγο και τα διευρυμένα έσοδα από το ΦΠΑ για παράδειγμα (που για φέτος προβλέπεται να αυξηθούν κατά 800 εκ.) θα μείνουν στα χαρτιά.
    Η ελληνική οικονομία κι οι εργαζόμενοι για δέκα ολόκληρα χρόνια θα περιδινίζονται στην τεχνητή ύφεση του Παπανδρέου βλέποντας μάλιστα τους ονομαστικούς στόχους που υπηρετούσε η ενεργοποίηση του μηχανισμού διάσωσης να απομακρύνονται και νέα μέτρα κάθε τρεις μήνες να έρχονται πιο κοντά ως μονόδρομος, ως μοναδική σωτηρία για να μην καταστραφούμε κ.λπ., κ.λπ.
    Αρκεί να αναφερθεί πως το δημόσιο χρέος από 113% το 2009 και από 133% το 2010, αναμένεται το 2013 λόγω της ύφεσης της οικονομίας να φθάσει, επισήμως, το 149%.
    Τέτοια πρόοδος!
    Χειροκροτήστε το μέγα σωτήρα.
    ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ.
    Κυριολεκτικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. --- αυτά τα πούστικα να τα πεις στα
    ζώα του πασόκ, ΑΛΛΑ μάλλον άρχισαν να ξυπνάνε και αυτά ΜΑΛΑΚΑ.
    ΜΠΡΟΣ στο φάσμα του θανάτου που τους προσφέρει η κωλοκυβέρνηση του Τσοκάκογλου Γεώργιου παπανδρέου
    του Δοσίλογου.

    Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ .........
    ΟΤΙ.
    Ούτε ο Καλλικράτης ούτε οι μετανάστες θα σώσουν το ΠΑΣΟΚ το Νοέμβριο.

    Ούτε ο Καλλικράτης αλλά ούτε και το νομοσχέδιο περί ιθαγένειας δείχνουν ικανά να σώσουν το ΠΑΣΟΚ από το Βατερλό που είναι ορατό για τις δημοτικές εκλογές.
    Η δυσφορία του κόσμου είναι κάτι που δεν μπορεί να αναχαιτισθεί εύκολα και οι καλύτεροι πράσινοι εκλογομάγειροι βρίσκονται επί ποδός.
    Μπροστά στην πραγματικότητα αυτή το ΠΑΣΟΚ προσπαθεί με έμμεσους τρόπους αλλά και την γνωστή συνταγή περί δήθεν συναίνεσης να καλλιεργήσει το κλίμα κατάργησης του 50%+1 για δημάρχους και περιφερειάρχες και να το επαναφέρει στο 42%.

    Και ενώ από την μία μας λένε πως το ΠΑΣΟΚ θα προσέλθει με την πάγια θέση του που είναι το 50, από την άλλη ήδη έχουν κάνει την εμφάνιση τους οι γνωστές ατάκες όπως ότι θα εξαντληθεί κάθε περιθώριο ώστε να υπάρξει ένα κοινό ενιαίο πάγιο σύστημα ή ότι η κυβέρνηση επιδιώκει συναίνεση και συνεργασία και άλλα πολλά ώστε στο τέλος να επιβάλουν “δημοκρατικά” το 42% και να σώσουν ότι σώζεται και αν σώζεται!
    Το πρόβλημα όμως δεν είναι αν θα μετατραπεί το 50% σε 42%…το πρόβλημα είναι πως το σύστημα ΠΑΣΟΚ δείχνει να μην καταλαβαίνει ούτε τις εποχές αλλά ούτε και τον κόσμο και συνεχίζει να “παίζει” με εκλογοπαιχνίδια σαν και αυτά που έφτασαν το παρόν πολιτικό σύστημα να είναι πιο κάτω και από τον πάτο.

    Να προσθέσουμε ότι η σωρευμένη οργή του κόσμου λόγω των νέων μέτρων γίνεται άμεσα αισθητή στις τοπικές κοινωνίες και στα στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης. Έτσι, μετά τις παραιτήσεις στελεχών στον Πειραιά σειρά είχε ο Βύρωνας.

    Ο επί πολλά χρόνια αντιδήμαρχος Βύρωνα και δημοτικός σύμβουλος, Δημήτρης Δάρρας, που είχε κατέβει στις εκλογές ως συνεργαζόμενος με την παράταξη Κόνσουλα, άστραψε και βρόντηξε χθες στο Δημοτικό Συμβούλιο! Κατήγγειλε συγκεκριμένες θέσεις και συμπεριφορές στελεχών της παράταξης και ανακοίνωσε την αποχώρησή εν μέσω αντεγκλήσεων από τη δημοτική ομάδα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

    Να σημειωθεί τέλος ότι σε όλη την Ελλάδα, η πίεση στα “πράσινα” στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης από τη βάση είναι μεγάλη, όπως και στα στελέχη του ΛΑΟΣ, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται “αντάρτικα” και η ταύτιση με το ΠΑΣΟΚ να θεωρείται πλέον τροχοπέδη για την εκλογή τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΛΑΜΟΓΙΑ ΜΜΕ - ΠΑΣΟΚ......
    εντάξυ άρχησε η ανθρωποφαγία των ανεπιθύμητων λαμόγιων πολιτικών και οι δημοσιογράφοι μέσω των εντύπων ιδιοκτησίας των γνωστών νταβατζίδων κάνουν πάρτυ και πυροβολούν.

    Κανένας όμως δεν αναφέρει για
    την αφύσικα τεραστια περιούσία των κουρήδων,τα χρέη και τα εικονικά τιμολόγια
    τα χρήματα που διακινούσε σε πλαστικές σακούλες ο θέμος και η τράπεζα στο κολωνάκι που δέχονταν μαυρα χρήματα ως καταθέσεις
    πως ο νίκος έχει βίλα 3 εκατομ ευρώ και πόρσε
    πως ο μάκης βρέθηκε στην Εκάλη και καγιέν
    πως ο γιώργος έγινε καναλάρχης ,εκδότης κλπ
    πως ο νικος της τατιάνα
    πως ο………πως ο………κλπ κλπ κλπ

    ας πάει και εκεί το πόθεν έσχες να δούμε και αν οι ανθρωποι τα κάνανε με την δουλεία τους ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥΣ και μάλον τότε κάναμε λάθος επάγγελμα.

    ΠΑΝΤΩΣ.....
    Θέατρο παίζουν την Κάθαρση, μοιράζουν τους ίδιους ρόλους σε στελέχη Πασόκ ΝΔ, κατάσταση τάλε κουάλε με το βρώμικο 89.

    Η διαφορά είναι πως το ζητούν πιεστικά και οι δανειστές φοβούμενοι μη χάσουν τον έλεγχο από τη λαϊκή οργή.
    Νομίζω πως θα καθησυχαστούν οι ανησυχίες τους.
    Κάποια στιγμή θα ξεμείνουν πάλι από καύσιμα, θα σταματήσουν τα επιτελεία να τροφοδοτούν με στοιχεία και …τούβλα!

    Οχι τόσο γρήγορα κι απότομα πάντως όπως έγινε με τη βίλα της Μιμής(…).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Με όποιον υπουργό και να μιλήσει κανείς, θα ακούσειπαράπονα και υπαρξιακά ερωτήματα. «Γ…την τύχη μας»είπε ένας από αυτούς στην τελευταία συνεδρίαση τουΥπουργικού
    συμβουλίου.
    Υπουργοί και βουλευτές σε ψυχαναλυτή του Κολωνακίου
    (ελπίζω να τους κόβει απόδειξη το γιατρός…)

    Ιδιαίτερη δυσφορία νιώθουν πολλοί υπουργοί επειδή δεν αισθάνονται αποδεκτοί από τον Γ. Παπανδρείου.
    Δεν αισθάνονται μέρος της ομάδας που πραγματικά αποφασίζει.

    Και όπως λένε οι ειδικοί είναι σημαντικό γιά κάθε άνθρωπο να αισθάνεται αποδεκτός από τους
    υπόλοιπους. Το μοντέλλο διοίκησης της κυβέρνησης όμως, αφήνει ακάλυπτη αυτή την ανάγκη. Οι σοβαρές αποφάσεις λαμβάνονται σε χρόνους και τόπους μακριά από τα
    ωράρια και τα γραφεία των υπουργών.

    Βοήθεια ψυχολόγου ή ψυχιάτρου έχουν κατά καιρούς ζητήσει και πολλοί συνεργάτες του. «Τη μία σε έχει διευθυντή, την άλλη σε κάνει γραμματέα, χωρίς να νοιάζεται γιά τις επιπτώσεις στην κοινωνική σου ζωή» μάς είπε ένας από τους ανθρώπους που βρίσκεταιπολλά χρόνια δίπλα τους. «Δεν το κάνει από κακία, έτσι είναι» σπεύδει να προσθέσει, εντάσσοντας το περίφημο… «ασανσέρ του Γιώργου» στα χαρακτηριστικά της "προσωπικότητας" του προέδρου.

    Αυτή τη περίοδο βέβαια,οι περισσότεροι επιτελείς του, έχουν πέσει στην ανάγκη των..δυναμωτικών,
    βιταμίνες, σπιρουλίνες, υποφαές και άλλα τέτοια σκευάσματα βρίσκονται είτε σε περίοπτη θέση
    στο γραφείο τους είτε σε κάποιο συρτάρι.

    ΔΗΛΑΔΗ....ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ
    1- Συμπεριφορές τύπου.. «ασανσέρ» χαρακτηρίζουν άτομα: Ασταθή, Αναξιόπιστα, Εγωκεντρικά, με ΧαμηλήΑυτοεκτίμηση και με Αρνητικό Πρόσημο στη Γενική Αξιολόγηση Απόδοσης και Ομαδικότητας.

    2- Είναι γνωστό, ότι ο άτυπος εξ απορρήτων σύμβουλος του Γ. Παπανδρέου είναι ο «κωλοτούμπας» αδελφός του και μελλοντικός λέει, διάδοχός του!!! Νίκος Παπανδρέου.
    Ο οποίος προφανώς, του παρέχει κάκιστες αγιογραφικές υπηρεσίες.

    Οπως γιά παράδειγμα, όταν όλοι πρότειναν στον Γ. Παπανδρέου να παραιτηθεί, ο Νίκος τον απέτρεψε
    με το γνωστό: «Ενας Παπανδρέου δεν παραιτείται ποτέ!».

    Ενας Μινέϊκο όμως, “ένας μεταμφιεσμένος Eλληνας με
    αμερικανική καρδιά” πέφτει νομοτελειακά, στον Καιάδα
    της Ιστορίας.

    Και μαζί μ’αυτόν και η ανεπαρκής κυβέρνησή του, η οποίά έπρεπε να έχει ήδη παραιτηθεί ως όφειλε,
    και ο «διανοούμενος» αδελφός του Νίκος, σύμφωνα με τον οποίο:
    “H Ελλάδα και ο Γιώργος Παπανδρέου θα δείξουν τον δρόμο στην Ευρώπη για μια «προοδευτική απάντηση στην κρίση»!…

    ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΜΕ ΤΙ ανόητους ΚΩΛΟΜΠΑΡΑΔΕΣ δοσίλογους ΜΠΛΕΞΑΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΡΟΥΦΝΙΑΝΟΣΚΑΤΑ...ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΜΕΡΑ
    ΚΡΑΤΗΣΕ Η ΠΟΡΔΗ ΣΑΣ
    ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΕΥΚΟΙΛΙΑ ΣΤΑ ΒΡΑΚΙΑ ΣΑΣ
    ΦΑΤΕ ΤΗΝ ΤΩΡΑ ΤΗ ΣΚΑΤΙΛΑ ΣΑΣ.
    ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΦΡΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚΩΛΟΥ ΣΑΣ.

    Πλαστό το έγγραφο για τον γαλάζιο υπουργό;

    Δήλωση βόμβα έκανε προ ολίγου στο Antinews, ο επικεφαλής των βουλευτών της ΝΔ στην Εξεταστική Επιτροπή για την Ζήμενς, Κώστας Τζαβάρας

    «Φοβάμαι ότι ο πρόεδρος της Εξεταστικής Επιτροπής κ. Βαλυράκης (αν είναι αυτός που σύμφωνα με το δημοσίευμα φέρεται να κατέχει έγγραφο που αποκαλύπτει μίζα σε γαλάζιο υπουργό) άθελά του γίνεται διακινητής ή χρήστης πλαστού εγγράφου.

    Επειδή είναι αδύνατο ο κ. Χριστοφοράκος να έχει δώσει το 2008 εντολή για πληρωμή μίζας σε υπουργό της τότε κυβέρνησης, αφού βρίσκεται εκτός Ελλάδος από τις 15/12/2007.

    Άλλωστε ο ίδιος ο κ. Χριστοφοράκος έχει δηλώσει ότι γινόντουσαν πληρωμές σε κόμματα και πολιτικούς μέχρι το 2006, καθώς δεν είχε τη δυνατότητα στη συνέχεια.

    Σε κάθε περίπτωση, μετά το μείζον θέμα που δημιουργείται τον καλούμε να κατονομάσει τον «γαλάζιο υπουργό» για να τον καλέσουμε στην Επιτροπή και να τον εξετάσουμε.

    Ζητούμε επίσης να κληθούν να καταθέσουν και οι δημοσιογράφοι που υπογράφουν το ρεπορτάζ»

    Διαβάστε κι αυτό: Προσπάθεια αντιπερισπασμού με «υπουργό της κυβέρνησης Καραμανλή»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Οι αγραμματοχαζοδημοσιογραφίσκοι τώρα ξύπνησαν? Ψεύτες σε λίγο κλείνουν οι βρωμοφυλλάδες σας και εμείς θα βρούμε την ησυχία μας.
    Τώρα σας λέμε καληνύκτα, για πάντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΟΣΤΡΩΤΗΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ
    Παρηγοριά στον άρρωστο η πρωθυπουργική εξαγγελία ότι «στο τέλος η χώρα θα είναι αναγεννημένη», όπως… παλιότερα έλεγαν «θα ξαναγεννηθεί από τις στάχτες της».
    Η «αναγεννημένη Ελλάδα» θα είναι μια τριτοκοσμική χώρα της βαθιάς και ανεπίστρεπτης κοινωνικής παρακμής, της αμορφωσιάς και των χαοτικών κοινωνικών ανισοτήτων.
    Τώρα δίνουν πράσινο φως για μαζικές και φθηνές απολύσεις στον ιδιωτικό τομέα.
    Άμεσο αποτέλεσμα των δύο μέτρων (απολύσεις και ελαστικοποίηση εργασιακών σχέσεων στον ιδιωτικό τομέα) αλλά όλων των πολιτικών που περιλαμβάνονται στο μνημόνιο θα είναι η γενικευμένη φτώχεια.
    Πρώτον, όταν μισθοί, συντάξεις και επιδόματα ανεργίας κόβονται, τότε το διαθέσιμο εισόδημα θα υποστεί μια ντε φάκτο υποτίμηση της τάξης του 20%.
    Από την άλλη όμως οι τιμές των προϊόντων θα αυξηθούν. Αποτέλεσμα της αύξησης του ΦΠΑ, των Ειδικών Φόρων Κατανάλωσης στα καύσιμα και τα ποτά και των νέων «περιβαλλοντικών φόρων» θα είναι μια προκλητική και εξόφθαλμη ληστεία μέρα – μεσημέρι στα ήδη απισχνασμένα λαϊκά εισοδήματα.
    ΑΡΑ, Η ΦΤΩΧΕΙΑ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΔΟΞΕΣ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΤΗΣ Η ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ.
    Γιατί θα αποδειχθεί πόσο μονομερής θα είναι η «εσωτερική υποτίμηση» την οποία περιέγραφε προς λίγων εβδομάδων ο επικεφαλής του ΔΝΤ, Ντομινίκ Στρος Καν.
    Η ύφεση θα οδηγήσει αυτόματα και σε λουκέτα. Ήδη οι δείκτες ασφυξίας στην πραγματική οικονομία αυξάνονται ταχύτατα. Πρωταθλητής το εμπόριο, με τις ασυνεπείς επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται σε αυτό τον κλάδο να αυξάνονται κατά 65%.
    Σε αυτό το περιβάλλον βαθιάς κοινωνικής παρακμής και εξαθλίωσης χρειάζεται πολλή αφέλεια για να ελπίζει κάποιος ότι με κάθε αύξηση μίας μονάδας στο ΦΠΑ το δημόσιο θα μαζεύει 1 δισ. ευρώ.
    Από πού;
    Όταν αυξάνονται οι τιμές κι οι φόροι σε ένα πλαίσιο συμπίεσης των εισοδημάτων, η κατανάλωση θα μειώνεται περιοριζόμενη στα απαραίτητα. Ως αποτέλεσμα θα κοπούν όχι μόνο «περιττές» καταναλωτικές δαπάνες όπως το δεύτερο ζευγάρι παπούτσια και οι έξοδοι ή τα διήμερα, αλλά και η δεύτερη ξένη γλώσσα ή τα μαθήματα μουσικής των παιδιών. Γι’ αυτό το λόγο και τα διευρυμένα έσοδα από το ΦΠΑ για παράδειγμα (που για φέτος προβλέπεται να αυξηθούν κατά 800 εκ.) θα μείνουν στα χαρτιά.
    Η ελληνική οικονομία κι οι εργαζόμενοι για δέκα ολόκληρα χρόνια θα περιδινίζονται στην τεχνητή ύφεση του Παπανδρέου βλέποντας μάλιστα τους ονομαστικούς στόχους που υπηρετούσε η ενεργοποίηση του μηχανισμού διάσωσης να απομακρύνονται και νέα μέτρα κάθε τρεις μήνες να έρχονται πιο κοντά ως μονόδρομος, ως μοναδική σωτηρία για να μην καταστραφούμε κ.λπ., κ.λπ.
    Αρκεί να αναφερθεί πως το δημόσιο χρέος από 113% το 2009 και από 133% το 2010, αναμένεται το 2013 λόγω της ύφεσης της οικονομίας να φθάσει, επισήμως, το 149%.
    Τέτοια πρόοδος!
    Χειροκροτήστε το μέγα σωτήρα.
    ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ.
    Κυριολεκτικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Σταματηστε να αγοραζετε το πρωτο θεμα,τη χειροτερη φυλλαδα απο την εποχη της αυριανης του 80, και να ταιζετε μπομπολα και θεμο–τα αρχιλαμογια που θα πρεπε να ναι φυλακη–

    Μη παρασυρονται ορισμενοι απο τις χαλκευμενες πρασινες δηθεν αποκαλυψεις.
    Εγω ξερω αποδεδειγμενα οτι τα πηραν ο κουτσογιωργας ο τσουκατος ο μαυρακης της δεη και ο μαντελης.Ολα τα αλλα ειναι εικασιες πανικοβλητου αντιπερισπασμου.

    Tο Πασοκ κανει το εξεις καταπληκτικο:
    επειδη ειναιβουτηγμενο ως το βουρκο εκτοξευει λασπη με τα μιντια ωστε να δειχνουν ολοι λερωμενοι.Θυμιζει εκεινο το παιχνιδι που παιζαμε μικροι οπου καποιος σε χτυπουσε στην πλατη αλλα ολοι κουνουσαν το χερι γυρω γυρω και ετσι ηταν δυσκολο να βρεις αυτον που σε χτυπησε.
    ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.
    Θελει ολοι στα ματια του κοσμου να μοιαζουν ενοχοι.

    ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝ ΠΙΑ...
    ΚΑΤΕΣΤΡΕΦΟΥΝ ΔΥΟ (2) ΓΕΝΙΕΣ
    ΕΛΛΗΝΩΝ.
    ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΟΥΝ ΣΑΝ ΠΟΥΤΑΝΕΣ
    5ΗΣ ΔΙΑΛΟΓΗΣ.
    ΑΙ ΣΙΧΤΙΙ ΠΙΑ... ΠΑΣΟΚΟ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΤΗΝ ΥΣΤΑΤΗ ΣΤΙΓΜΗ, ΟΙ ΤΙΜΙΟΙ (?!?) ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΠΡΑΞΤΕ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΣΑΣ.

    ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ.
    ΡΗΜΑΞΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ, ΓΙΑ ΟΣΑ ΑΣΤΙΚΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΛΘΕΙ Η 20ΕΤΕΙΑ.

    ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ,
    ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΠΡΑΞΤΕ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΣΑΣ, ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΕ ΤΗ ΒΟΥΛΗ.

    ΔΗΜΕΥΣΤΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΠΟΥ ΑΠΕΚΤΗΣΑΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥΣ ΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ, ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΓΓΕΝΩΝ ΤΟΥΣ.

    ΑΠΟΛΥΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΑΠ' ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΟΥΝ.
    ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ.

    ΝΟΜΟΘΕΤΗΣΤΕ ΑΜΕΣΑ, ΠΟΙΝΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ,

    ΒΑΛΕΤΕ ΣΤΟΝ Ο.Α.Ε.Δ. ΙΣΟΒΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ 500 ΕΥΡΩ.
    ΥΠΟΧΡΕΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΕ ΙΣΟΒΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ.
    ΣΚΟΥΠΙΔΙΑΡΕΣ, ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΚΤΙΡΙΩΝ, ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ, ΣΚΑΨΙΜΟ, ΞΕΧΟΡΤΑΡΙΑΣΜΑ Κ.Λ.Π.

    ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΟ,
    ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ,
    ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΙΜΩΡΗΣΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΠΟΥ ΤΙΜΩΡΗΣΑΝ ΑΥΤΟΙ, ΕΜΑΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΑΜΕ.

    ΑΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ.

    ΑΝ ΔΕ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ, ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΊΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.
    ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ,
    ΦΤΑΙΤΕ, ΔΕ ΦΤΑΙΤΕ !!!!

    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΛΗ,
    ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ.
    ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΤΕ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΠΙΣΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση