GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Να δικαστεί ο Μαντέλης για όσα εγκλήματα έκανε...

Aπό το ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΚΚΙ Να πάψει η φθηνή πολιτική δικαιολογία του νόμου περί ευθύνης υπουργών, που οδηγεί σε παραγραφή! Να ισχύσει το...

Aπό το ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΚΚΙ

Να πάψει η φθηνή πολιτική δικαιολογία του νόμου περί ευθύνης υπουργών, που οδηγεί σε παραγραφή! Να ισχύσει το Σύνταγμα: Να δικαστεί ο Μαντέλης για όσα εγκλήματα έκανε ως πολίτης σε βάρος του λαού και της χώρας. Μόνο έτσι θα εξαναγκασθεί να «κελαηδήσει» και να δείξει τους πολιτικά και νομικά υπευθύνους που καρπώθηκαν το 99,3% από τα 200 εκ. ΕΥΡΩ της SIEMENS!
Να τιμωρηθούν εδώ και τώρα οι υπεύθυνοι μαζί και με όσους στις 23 Απριλίου υπέγραψαν το μνημόνιο με την τρόικα (Δ.Ν.Τ. - Ε.Κ.Τ. - Ε. Ένωση) στήνοντας τη...
 μεγάλη ταξική κλοπή και τη ληστεία του αιώνα σε βάρος της χώρας μέχρι το 2.020
ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ - ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ! ΟΧΙ ΣΤΟ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΗΝ Ο.Ν.Ε. ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΕΔΩ! ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΝΕΟ ΕΑΜ!
-ΔΕΚΟ ΞΕΠΟΥΛΟΥΝ ΤΩΡΑ Ο,ΤΙ ΑΠΕΜΕΙΝΕ. ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΝΙΚΕΛΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΑΡΚΟ;
Η Κυβέρνηση με το πρόσχημα του χρέους ετοιμάζεται να εκποιήσει ό,τι δεν κατάφεραν ή δεν πρόλαβαν οι προκάτοχοί της των κυβερνήσεων Μητσοτάκη, Σημίτηκ.λ.π. (Τουριστικά Ακίνητα, ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, ΕΥΑΘ, Αγροτική Τράπεζα, Τ. Ταμιευτήριο, ΟΣΕ, ΛΑΡΚΟ κ.ο.κ.)
Το διεφθαρμένο πολιτικό καθεστώς της τελευταίας 20/ετίας αφού πρώτα καταλήστεψε και απαξίωσε μεγάλων δυνατοτήτων και στρατηγικής σημασίας για τη χώρα εθνικές επι-χειρήσεις δηλαδή τις επιχειρήσεις επάνω στις οποίες στηρίχθηκε η όποια μεταπολεμική ανάπτυξη του τόπου, εκποιεί τώρα ό,τι απέμεινε.
Είναι πολύ χαρακτηριστικό αυτό που γίνεται με τη ΛΑΡΚΟ μια επιχείρηση που αφορά εθνικό ορυκτό πλούτο, αφορά το μέλλον του τόπου και έχει δυνατότητες απόκτησης σοβαρού μεριδίου στη διεθνή αγορά:
Το καλοκαίρι του 2009, όταν η τιμή του Νικελίου ήταν σε πτώση, η Ν.Δ. με την ένοχη σιωπή του ΠΑΣΟΚ βάλθηκε να την πουλήσει με την αιτιολογία ότι γίνεται ασύμφορη η εκμετάλλευσή του. Ήρθαν όμως οι εκλογές και η Ν.Δ. δεν πρόλαβε να την πουλήσει!
Τώρα που η τιμή του Νικελίου απογειώθηκε σπεύδουν πάλι να την πουλήσουν επειδή έτσι συμφέρει στους ξένους οικονομικούς κατακτητές και στους εγχώριους οικονομικούς δωσίλογους που λυμαίνονται την Οικονομία. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΕΡΔΟΦΟΡΟ ΤΟ ΝΙΚΕΛΙΟ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΠΟΥΛΑΝΕ; ΓΙΑΤΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ; ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑ… 0,7% ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΟ ΕΛΛΕΙΜΜΑ ΤΟΥ 2009; ΟΧΙ ΦΥΣΙΚΑ!
Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ! Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΗΣ, ΤΟ ΔΝΤ, ΤΗΝ ΕΚΤ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΥΣ ΤΗΣ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ Ν.Δ.! ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ!

11 σχόλια

  1. Παληκάρι από τα Σφακιά29 Μαΐ 2010, 11:11:00 μ.μ.

    Το ΔΗΚΚΙ έχει διαλυθεί από τον ιδρυτή του Δημήτρη Τσοβόλα. Κάποιοι ''μάγκες'' ,εποφθαλμιόντας τα δισεκατομμύρια της κρατικήε επιχορήγησης που επέστρεψε στο Κράτος ο τίμιος Δ.Τσοβόλας,προσπάθησαν να αναστήσουν το κόμμα .
    Άντε και γ.....τε κωλόπαιδα που θα μας κάνετε και πολιτικά μαθήματα παλιομακάκες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επειδή ήταν τίμιος ο "Τσοβόλα δώστα όλα" καταδικάστηκε από το ειδικό δικαστήριο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

    ΕΛΕΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΣΕ ΒΑΘΟΣ 20ΕΤΙΑΣ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ.
    ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΒΑΛΑΝ ΧΕΡΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣΤΕΛΕΧΙΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.
    ΝΑ ΠΡΟΣΩΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΤΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ.
    Η ΧΩΡΑ ΕΠΕΣΕ ΣΕ ΑΝΥΠΟΛΗΨΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗΣ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑΣ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΚΥΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΜΟΡΑΛΙΣΜΟΥ ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΕΞΑΠΑΤΗΣΑΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΕΝΘΥΛΑΚΟΝΩΝΤΑΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ € ΓΙΑ ΙΔΙΟΤΕΛΕΙΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ.
    ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ Ο ΒΟΘΡΟΣ ΑΝΟΙΞΕ ΑΦΟΥ ΓΕΜΙΣΕ ΛΥΜΑΤΑ.
    ΜΑΝΤΕΛΗΣ , ΤΣΟΥΚΑΤΟΣ ,ΛΙΑΠΗΣ, ΡΟΥΣΣΟΠΟΥΛΟΣ, ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ, ΓΕΙΤΟΝΑΣ, ΜΠΑΣΙΑΚΟΣ ,ΔΟΥΚΑΣ , ΚΟΝΤΟΣ, ΜΑΝΤΑΣ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ , ΣΠΩΚΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΝΘΗ ΤΟΥ ΜΠΑΞΕ...
    ΚΑΙ ΣΤΗ ΓΕΣΕΕ ΠΟΛΛΑ ΦΡΟΥΤΑ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ
    ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΜΑΝΤΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ.
    ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΣΕ ΟΣΕ, ΕΛΤΑ, ΟΤΕ, ΔΕΗ, ΗΛΠΑΠ κλπ.
    ΜΕΧΡΙ ΚΑΛΥΝΤΙΚΑ ΧΡΕΩΝΑΝ ΣΤΑ ΕΛΤΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΑΦΑΤΗΣ ΑΦΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ.
    ΜΙΖΕΣ ΣΕ ΕΡΓΑ ΜΙΚΡΑ Κ ΜΕΓΑΛΑ .
    ΒΙΛΕΣ Κ ΠΙΣΙΝΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.
    Ο κ ΡΕΠΑΣ ΑΣ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΠΕ ΜΕΓΑΛΟΣΤΟΜΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΩΝ ΙΤΑΛΩΝ ΠΛΕΥΡΙΣΕ ΤΗ ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΤΑ πχ και μεσω Σιφουνακη αλωνιζει ΣΤΑ ΕΛΤΑ.
    ΤΟ ΑΠΟΣΤΗΜΑ ΒΓΑΖΕΙ ΠΟΙΟΝ ΤΑ ΣΤΟΜΑΤΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΚΑΙ Ο ΣΩΖΩΝ ΕΑΥΤΟΝ ΣΩΘΗΤΩ.
    Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΤΑΧΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΕΝΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΔΕΝ ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΙΜΠΙΔΑ ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΕΝΤΙΜΟΥΣ ΣΤΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΑ.
    ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ ΘΑ ΣΑΡΩΣΕΙ ΤΗ ΣΑΠΙΛΑ ΣΤΟ ΔΙΑΒΑ ΤΟΥ.
    Κ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΝ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙΣ ΤΟ ΒΟΘΡΟ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΙΤΑΝΙΟ ΕΡΓΟ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.
    ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ Κ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ.
    Η ΕΛΠΙΔΑ ΠΕΘΕΝΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ...ΠΑΝΤΟΤΕ.
    ΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΑΣ ΜΗ ΣΠΕΚΟΥΛΑΡΟΥΝ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΤΟΥΣ... ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΗ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κανένας Τσοβόλας δεν έχει δικαίωμα να καταργήσει κανένα κόμμα.

    Τα κόμματα τα φτιάχνουν πολλοί άνθρωποι και δεν αποτελούν ιδιωτικό στρατό κανενός φεουδάρχη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το ΠΑΣΟΚ και οι ΠΑΣΟΚοι σαν άτομα δεν έχουν μπέσα.
    Προκειμένου να κερδίσουν εξουσία, είναι ικανοί να προκαλέσουν μέχρι και εμφύλιο.
    Θυμηθείτε τον Αντρέα και τον “ψυχρό εμφύλιο” που προκάλεσε, για να πολώσει τον λαό και να κερδίζει στις εκλογές.

    οι ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΖΩΑ.
    και σαν ζώα, τους ταίζουν τα ΜΜΕ τους, καλομοκάλευρα κια μαλακία
    σε συσκευασία δώρου.
    ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ ΜΕΧΡΙΣ ΣΤΙΓΜΗΣ
    ΜΙΑ ΧΑΡΑ.. ΤΑ ΖΩΑ ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. τιποτα δεν παραγραφεται

    το εχει γραψει πριιν ενα χρονο εδω στο πρεσσ ο δρ Κουτσουκος

    τωρα ολοι τον ακολουθουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο Τσοβόλας τού "δώστα όλα",πότε
    θά δικαστεί?
    Ο Πάντζας θά πάρει τήν ευθύνη?
    Μέχρι καί τά εγγόνια μου θά πληρώ-
    νουν τά δάνεια σας.
    Τό Θεό σας ρέ.
    Δέν έχετε...Γιά νά μή κοπώ από τό
    συντάκτη.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Για ρωτάτε τον Τσοβόλα, πόσο συνυπεύθυνος είναι για τις κονόμες των σοσιαλΗστών... ίσως ο ίδιος είναι ο μόνος "μαλάκας" που δεν έκλεψε, αλλά βοήθησε πολλούς κλέφτες και τους υπερασπίστηκε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πρώτα να επιστραφούν οι μίζες ή άλλως επιχορηγήσεις ή δεν ξέρω άλλη ορολογία και μετά να δούμε το δικαστήριο.
    Κάποιοι που δεν έκλεψαν είναι ακόμα μέσα, οι κλέφτες ακόμη πιο μέσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μικροκουτάλας30 Μαΐ 2010, 3:01:00 μ.μ.

    ΄Ολοι όσοι μιζαρίσθηκαν στον Εισαγγελέα και φυλακή, τέρμα η ΑΣΥΛΙΑ.
    Αυτός που νομοθέτησε την ΑΣΥΛΙΑ, για πιο σκοπό το έκανε και τον ακολούθησαν οι άλλοι?
    Οι του ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, τώρα ΑΜΕΣΩΣ από κοινού να νομοθετήσουν την άρση της ασυλίας και οι κλέφτες, μιζαρισμένοι και καταχραστές του δημόσιου χρήματος στο δικαστήριο και μετά φυλακή.
    Μόνο έτσι θα αναβαθμισθεί ο ρόλος του Βουλευτή. Η δε βουλευτική αποζημίωση και λοιπές παροχές να είναι ενδεικτικές τουν Μ.Ο. των μισθών των δημοσίων υπαλλήλων. Μόνο έτσι θα μάθουν να εκτιμήσουν την δημόσια περιουσία της οποίας είναι υπηρέτες και όχι οι καταχραστές αυτής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

    Σάββατο, 09 Μαΐου 2009


    Κανένα σκάνδαλο και παρανομία δεν παραγράφεται...
    "Η Βουλή έκλεισε αιφνιδιαστικά αλλά η δημοκρατία παραμένει!"
    .
    Από τον Αναστάσιο Κουτσούκο
    .
    Ως Υπουργός δεν διώκεται τώρα μέσω της διαδικασίας της βουλής, αλλά ως πολίτης διώκεται μόλις χάσει την βουλευτική ασυλία και χωρίς καν να ερωτηθεί η βουλή αφού δεν θα είναι πια μέλος της

    ...
    Επειδή κατά κόρον λέγεται ότι διαγράφονται και τα σκάνδαλα επισημαίνουμε ότι αυτό είναι ένα νομικό λάθος!!
    Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με το άρθρο 86 του Συντάγματος, η Βουλή μπορεί να ασκήσει την κατά την αρμοδιότητά της για άσκηση δίωξης κατά όσων διατελούν ή διετέλεσαν μέλη της κυβέρνησης ή υφυπουργοί για ποινικά αδικήματα που τέλεσαν κατά την άσκηση των καθηκόντων τους «μέχρι το πέρας της δεύτερης τακτικής συνόδου της βουλευτικής περιόδου που αρχίζει μετά την τέλεση του αδικήματος». Αυτό δεν σημαίνει ότι ο εισαγγελέας δεν μπορεί να συνεχίσει το έργο του όταν ο διωκόμενος «υπουργός χάσει την βουλευτική ασυλία» έστω και μετά από δέκα χρόνια!!
    Δεν παραγράφεται τίποτα!!!
    Οποιαδήποτε στιγμή, μόλις οποιοσδήποτε βουλευτής ή υπουργός χάσει την βουλευτική ασυλία ένας έντιμος εισαγγελέας μπορεί να τον συλλάβει και να τον δικάσει (οποιονδήποτε πολιτικό υπουργό βουλευτή κλπ...) με τον νόμο περί παράνομου ανήθικου και ταχύτατου πλουτισμού!!
    Σας λένε ψέματα οι δήθεν νομικοί ότι όλα παραγράφονται!!

    ...

    Ως υπουργός δεν διώκεται τώρα μέσω της διαδικασίας της βουλής, αλλά ως πολίτης διώκεται μόλις χάσει την βουλευτική ασυλία και χωρίς καν να ερωτηθεί η βουλή αφού δεν θα είναι πια μέλος της!! Ελπίζουμε να καταλαβαίνετε την διάκριση μεταξύ των αδικημάτων του ίδιου ατόμου που είναι υπουργός, αλλά είναι και πολίτης ταυτόχρονα!!!...
    Το Πασοκ σαρώνει σε όλη την Ελλάδα με ποσοστό διαφοράς 11% με ανοδική τάση και σχηματίζει ισχυρή, αυτοδύναμη, δημοκρατική κυβέρνηση όλων των Ελλήνων!! Η αλλαγή έρχεται !!! Το παλλαϊκό ποτάμι είναι πλέον ορμητικότατο τσουνάμι και δεν γυρίζει πίσω!!! Σε όλη την Ελλάδα και την Ευρώπη φυσάει ο ούριος άνεμος της «αλλαγής». Επιτέλους τέλος. Η Ελλάδα άλλαξε οριστικά και αμετάκλητα σελίδα μια για πάντα!!!"
    Εκλογές Εδώ και Τώρα με Υπηρεσιακή διακομματική Κυβέρνηση.
    Νυν υπέρ πάντων ο αγών!!!

    Δρ Αναστάσιος Κουτσούκος
    Υποψήφιος Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Β΄ Αθήνας
    http://www.koutsoukos-anastasios.gr/

    Share on Facebook Αναρτήθηκε από το Press-gr στις 2:17:00 π.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση