GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι να καταφέρουμε με μισό μισθό και μισή σύνταξη...

Από το http://logoplokies.blogspot.com/ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ; ΔΕΝ ΣΦΑΞΑΝΕ !... Ο Γ. Παπανδρέου τα λέει, όπως θάθελε ή θάπρεπε,...

Από το http://logoplokies.blogspot.com/

ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ,
ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ; ΔΕΝ ΣΦΑΞΑΝΕ !...

Ο Γ. Παπανδρέου τα λέει, όπως θάθελε ή θάπρεπε, να είναι, μόνο που τα πράγματα δεν είναι – πια – έτσι. Η Ευρώπη δεν ενώθηκε για να συμπαρασταθεί και να βοηθήσει την Ελλάδα, αλλά για να σώσει τον εαυτό της ! «Αν χαθείτε, χαθήκαμε !...», τονίζουν, πλέον, όλοι, ακόμα κι αυτοί, που όταν τους τάλεγε αυτός, τόπαιζαν υπεράνω και αμόλυντοι, ρίχνοντας σε κάθε ευκαιρία χολή και φαρμάκι κατά της Ελλάδας και των ελλήνων.
Αγώνα για να περάσει η βοήθεια του μηχανισμού στήριξης έδωσαν η Μέρκελ κι ο...

 αχώνευτος Βεστερβέλε, ξεχνώντας τι έλεγαν μέχρι πριν έναν μήνα. Μεταστρέφεται η γερμανική κοινή γνώμη, λέει η είδηση, μπροστά στη διαπίστωση, πως κινδυνεύει όλη η ευρωζώνη και η Γερμανία μαζί.
Μπααα… Συμφεροντολάτρες οι γερμαναράδες ; Ελάτε τώρα…
Αλήθεια το νέο αυτό σκηνικό τι διεργασίες θα προκαλέσει στην ελληνική κοινωνία ; Τι σκέψεις θα κάνουν οι σφαγιασθέντες από τα σκληρά μέτρα λιτότητας, εργαζόμενοι και συνταξιούχοι και σε τι θα καταλήξουν ;
Το σίγουρο είναι, πως θ΄ αυξηθεί, ακόμα περισσότερο, η οργή, η αγανάκτηση κι ο θυμός του ελληνικού λαού, μιας και θ΄ αποκτηθεί κι ένα νέο σημείο αναφοράς τους, (εκτός από τους ντόπιους απατεώνες, κλέφτες, λαμόγια κλπ) : οι ευρωπαίοι !...
΄Οποιος νομίζει, πως οι έλληνες θα παινευτούν από μαλακίες του τύπου «…πρέπει να τα καταφέρετε, για να σωθούμε όλοι…» ή «…κράτα Ελλάδα…» κι ό,τι θα δείξουν αυταπάρνηση κι αλληλεγγύη, είναι γελασμένος.
- Τι να καταφέρουμε, ρε κουφάλες, με μισό μισθό, με μισή σύνταξη και δουλεύοντας ως την παραμονή της κηδείας μας ; Για ποιον να τα καταφέρουμε, ρε καριόλες, για τους δικούς μας τους φαταούλες ή για σας, τους κρυόκωλους συμφεροντολάτρες ; Βρε άντε και γαμηθείτε, όλοι σας, μέσα κι έξω !...
Αν το σκηνικό των παραπάνω τεσσάρων γραμμών εκλαμβάνεται ως φανταστικό και απέχον από την πραγματικότητα και την επιχειρηματολογία, που αναπτύσσεται, στα καφενεία, τους χώρους δουλειάς, σε κάθε είδους μάζωξη και κουβέντα, τότε, δυστυχώς κάποιοι (κατά κυβέρνησης μεριά…), πετάτε στα σύννεφα και δεν ξέρετε τι σας γίνεται. Το τράνταγμα από την, χωρίς αλεξίπτωτο πτώση σας, δεν θα σας ξυπνήσει, θα σας σκοτώσει !...
Υ.Γ. Ούτε οι δηλώσεις του τύπου «Ενωμένη η Ευρώπη στο πλευρό της Ελλάδας», ούτε τα γελάκια και τα χαχαχούχα με τους ευρωπαίους ηγέτες, ευχαρίστησαν την ελληνική κοινή γνώμη. Το αντίθετο την εξόργισαν, στο βαθμό που η όποια «βοήθεια», πέρα από το τοκογλυφικό επιτόκιο, συνεπάγεται και τον σφαγιασμό του λαού…

9 σχόλια

  1. ΜΑΛΑΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ poisine..
    ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΟ ΕΙΠΑΝΕ ?
    Ή ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΗΛΙΘΙΕ.

    ΟΤΙ......
    Εμείς στο ΔΝΤ και τώρα οι Ευρωπαίοι κάνουν μηχανισμό για τις άλλες χώρες,
    χωρίς το ΔΝΤ. !!!!!

    Πειραματόζωο ήταν η Ελλάδα και πλήρωσε την κρίση. Την έβαλαν μπροστά για να δούνε τις αντοχές του ευρώ και τώρα που διαπίστωσαν ότι έρχεται το ντόμινο κάνουν μηχανισμό βοήθειας για τα άλλα κράτη ΧΩΡΙΣ το ΔΝΤ.

    Οι μοναδικοί που ...φάγαμε την χλαπάτσα του ΔΝΤ ήμασταν εμείς και δεν γινόταν αλλιώς. Η πρώτη χώρα ή θα χρεοκοπούσε ή θα έφθανε στον κοινό μηχανισμό.

    ΜΑΛΑΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
    ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΕ ΗΛΙΘΙΕ _______________

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. απο εδώ και πέρα μόνο έλληνες......όποιος ξαναψηφίσει το νεοτσολακογλου και τους δορυφόρους του είναι άξιος της μοίρας του.....απλά τα πράγματα.....

    ΞΥΠΝΑΤΕ ΠΡΟΒΑΤΑ.....Η ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΥΡΩΠΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΝΤ.....

    ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ(Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΦΤΑΙΓΕ ΣΕ ΕΝΑ ΒΑΘΜΟ)ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΣΗΜΙΤΗ......ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ......ΔΝΤ

    Ο ΑΔΙΣΤΑΚΟΣ ΤΖΕΦΡΕΥ ΑΦΟΥ ΗΞΕΡΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΜΑΣ ΠΟΥΛΑΓΕ ΦΟΥΜΑΡΑ ΠΕΡΙ ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΥ Η ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑΣ.....ΚΑΙ ΕΒΑΛΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ......

    ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ...........ΔΙΩΞΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΟΡΥΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥΣ......ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΤΩΡΑ ΛΕΝΕ ΤΙ ΑΛΛΟ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ..........

    ΜΕ 350 ΔΙΣ ΚΡΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ...........ΔΕΝ ΧΡΕΩΚΟΠΕΙΣ..........

    ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΠΟΤΕ ΜΙΛΑΓΑΝ ΟΤΑΝ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣ ΠΗΓΑΙΝΕ ΜΕ ΤΑ 1000 ΠΡΟΣ ΔΝΤ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟ ΤΡAΓΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΟΥΝ ΤΗ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗ ΠΟΡΕΙΑ -ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ-ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΟΒΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ
    ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΨΕΥΤΙΚΑ ΓΚΑΛΟΠ ΚΑΙ ΒΡΩΜΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΤΟΥΣ
    ΠΟΝΤΑΡΟΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΜΟΡΦΩΣΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ
    ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΠΑΡΑΣΥΡΕΣΘΕ ΑΠΟ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ
    ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥΣ,ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Λύση υπάρχει για την αποφυγη της ολωκληρρωτικής χρεωκοπίας της χώρας.
    1. Συμψηφισμός του χρέους προς τη γερμανία με τις γερμανικές αποζημιώσεις του Β παγκόσμιου πολέμου ύψους 75 δις ευρώ.
    2. ΆΜΕΣΗ ΕΠΆΝΟΔΟΣ ΣΤΗ ΔΡΑΧΜΉ συνδυασμένη με στάση πληρωμών προς τους πιστωτές του 50%του χρεους κυρίως τράπεζες και ιδιώτες του εξωτερικού, ΔΗΛ ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΉ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΊΟΥ ΠΟΥ ΔΑΝΕΙΣΤΗΚΑΜΕ .
    3. Διάγγελμα της εκλεγμένης κυβέρνησης ότι λόγοι εθνικού συμφέροντος επιτάσσουν την έξοδο από την ευρωζώνη με ταυτόχρονη παραμονή στους κόλπους της ΕΕ.
    4. Συμπέρασμα θα κάτσουν κότες μην τα χάσουν όλα το ευρω κατρακυλίσει κ η γερμανία χασει ΟΡΙΣΤΙΚΑ το παιγνίδι στον παγκόσμιο καταμερισμό οικονομικής δύναμης.
    5. Προσφυγή στην Κίνα για εξεύρεση φτηνών τρεχουσών αναγκών δανείων.
    Αυτά όμως θέλουν πολιτικούς με αχαμνά και λαό αποφασισμένο κ πανέτοιμο.
    Αν αυτά δεν γίνουν η ΕΛΛΑΣ ξεπουλήθηκε ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ συνελληνες στο ΔΝΤ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ Κ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ με την υπογραφή μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τα ΜΜΕ παίζουν πολύ βρώμικο ρόλο αυτή την περίοδο, ιδιαίτερα το συγκρότημα του Αλαφούζου και στο συγκρότημα Λαμπράκη. Η μόνη εφημερίδα που κρατάει σωστή στάση πιστεύω ότι είναι η Ελευθεροτυπία και δευτερευόντως το Έθνος με τα άρθρα του Δελαστίκ και φυσικά οι εφημερίδες της αριστεράς με όλα τους τα ελαττώματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πασοκ

    Κρίσιμες εκλογές για τη Μέρκελ
    τον "πινει κανονικα σημερα"!!

    Στις εκλογές που διεξάγονται σήμερα στο ομόσπονδο κρατίδιο της βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας ελλοχεύει, κατά πολιτικούς αναλυτές,

    ο κίνδυνος σημαντικής αποδυνάμωσης του κυβερνητικού συνασπισμού της Καγκελαρίου Μέρκελ, μόλις μερικούς μήνες μετά την έναρξη της δεύτερης θητείας της.

    «Η Πύλη του Βρανδεμβούργου είναι Ελληνική»!

    Η Γερμανία μας χρωστάει 320 δις από τις θηριωδίες των ναζί!

    Αυτά λέγανε, οι πρασινοφρουροί του δρ Κουτσούκου.


    Μακης Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ας δουν το video στην κατωτέρω διευθυνση οι φίλοι εδω, μήπως και καταλάβουν πως τους δουλευουν οι πολιτικοίσε συνεργασία με τούς τραπεζίτες.
    http://vimeo.com/10521493

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γ. Καρατζαφέρης, ο «καληνυχτάκιας» της εξουσίας.
    Από μικρός διαισθανόμενος το έλλειμμα πνευματικών ταγών που εμφάνιζε η δεξιά, ο Γιώργος Καρατζαφέρης έκανε σκοπό της ζωής του να γίνει ο ιδεολογικός καθοδηγητής της.

    Στην αριστερά είχε μαζευτεί κόσμος και ντουνιάς και μάλιστα πολύ διαβασμένος και δεν τον έπαιρνε.
    Η ζωή τον δικαίωσε απόλυτα για την μαντεψιά του αφού ο αδερφός του Σπύρος που διάλεξε την βάρκα της κεντροαριστεράς κατάντησε να έχει μια δευτεράτζα εκπομπή σε ένα δεν θυμάμαι πως το λένε κανάλι.

    Ο Γιώργος από την άλλη πλευρά είναι στο κέντρο των εξελίξεων. Συναντήσεις με πρώην πρωθυπουργούς, με οικονομικούς παράγοντες με στόχο να συνεισφέρει τα μέγιστα στην έξοδο του τόπου από την κρίση.

    Ακόμα και η γεροντοκόρη της συντηρητικής παράταξης η Καθημερινή που τον κατηγορούσε ότι μικρός ξαλάφρωνε τα μπουκάλια γάλα που μοίραζε με σύριγγα του αφιερώνει άρθρα εξυμνώντας την τον οραματισμό και την πολιτική του σωφροσύνη.

    Για τους Μητσοτάκηδες δεν είναι πλέον ο Γιώργος που αναγκάζονταν να χειροφιλάει την κυρία Μαρίκα για να πάρει άδεια τηλεοπτικού σταθμού αλλά ένας σεβαστός πολιτικός.

    Για τον Παπανδρέου δεν είναι ένας αποκρουστικός ακροδεξιός αλλά ένας πολύτιμος σύμμαχος.

    Ο κουμπάρος της Μανωλίδου συγκινείται όταν σκέφτεται από πού ξεκίνησε και που έφτασε. Δακρύζει όταν τα πολιτικά τζάκια αυτού του τόπου ζητούν την γνώμη του φτωχού και καταφρονεμένου γαλατά της Αμφιθέας.

    Χριστιανός στο θρήσκευμα κουράστηκε πολύ για να εφαρμόσει κατά το ένα μέρος το δόγμα ο κάτοχος των δύο χιτώνων να δίνει τον ένα. Όχι δεν έδωσε κανένα από τα πενήντα διαμερίσματα που έχει απλά δεν είναι σε θέση ανάγκης.

    Στην ιδεολογία είναι το αμερικάνικο πρότυπο. Ελβετικός σουγιάς, όλα σε ένα και conditioner και shampoo. Ότι θέλεις στον Γιώργο θα το βρεις.

    Αριστερός, δεξιός, κεντρώος, χριστιανός ορθόδοξος, δωδεκαθειστής με τους πλούσιους , με τους φτωχούς, Καραμανλικός, Παπανδρεικός, Μητσοτακικός και ότι δεν έχει βρεθεί και δεν έχει γραφτεί σε βιβλίο έχει ενσωματώσει στην ιδεολογία του ο Γιώργος.

    Σταρ της τηλεόρασης από πρωινάδικα, μεσημεριανάδικα έως σοβαρές τηλεοπτικές εκπομπές.

    Άποψη για όλα, από οικονομική πολιτική, έως την σαμπάνια της Αλεξανδράτου.

    Όλα τα σφάζει όλα τα μαχαιρώνει και το κουκούτσι αμύγδαλο ο Γιώργος.

    Από όλους τους δημοσιογράφους όμως έχει αδυναμία στον Χατζηνικολάου και κοινή πορεία. Νεοδημοκράτες ξεκίνησαν και οι δύο και είναι στο ψάξιμο για το που θα καταλήξουν. Εξάλλου έχουν αναλάβει και την αποκατάσταση της ατυχήσασας στις εκλογές του Νοεμβρίου.

    ΥΓ. Ως «καλυνηχτάκια» χαρακτηρίζαμε αυτόν που γυρόφερνε τα κορίτσια. Που τα πήγαινε και τα έφερνε από σχολεία και φροντιστήρια τα συνόδευε στις εξόδους αλλά λόγω έλλειψης πραγματικής μαγκιάς «κοκό» δεν είχε. Έτσι είναι και με τον Γιώργο όλο λάδι και τηγανίτα τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ......................
    Ο νέος πρόεδρος της Αργεντινής, Νέστορ Κίρτσνερ, έκανε στάση πληρωμών και δεν αναγνώρισε το χρέος. Δεν συμπεριέλαβε ούτε ένα νεοφιλελεύθερο οικονομολόγο στο επιτελείο του και απαίτησε από τους δανειστές και το ΔΝΤ τη διαγραφή του χρέους.
    Μετά από πολύμηνες διαπραγματεύσεις, οι δανειστές και το ΔΝΤ διέγραψαν το 75% της οφειλής και δέχθηκαν την αποπληρωμή των υπολοίπων με προνομιακούς όρους.
    Οι τόκοι των ληξιπρόθεσμων δανείων δεν αναγνωρίστηκαν ποτέ από την Αργεντινή, παρά το ότι αρχικά είχε συμφωνήσει να τους πληρώσει.
    ..........
    Γιατί κανένα κόμμα στην βουλή δεν πρότεινε αυτή την σίγουρη και δοκιμασμένη λύση ;
    Άγνοια ;
    Απλή αμέλια ;
    Πλημμέλημα ; Ή
    ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση