GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Αντάρτης" ο Οικονόμου στην Περιφέρεια Αττικής...

-Τώρα που διαγράφτηκε από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ, ο βουλευτής Αττικής Βασίλης Οικονόμου φέρεται να το σκέφτεται, να κατέβει αν...

-Τώρα που διαγράφτηκε από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ, ο βουλευτής Αττικής Βασίλης Οικονόμου φέρεται να το σκέφτεται, να κατέβει ανεξάρτητος για την Περιφέρεια Αττικής διεκδικώντας ακόμη και την είσοδό του στο δεύτερο γύρο των εκλογών...
Ο Αυτοδιοικητικός

11 σχόλια

  1. Αχ καημένε Βασίλη ,όταν το μυρμήγκι θέλει να χαθεί, βγάζει φτερά! Γεια και χαρά σου…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κυριακή, 23 Μαΐου 2010
    Επιστολή στους βουλευτές του νομού Έβρου.
    Η κοινή επιτροπή Φερών-Τυχερού για την δημιουργία του δήμου Παναγίας Κοσμοσώτηρας σε συνεδρίαση στις Φέρες αποφάσισε να στείλει την παρούσα επιστολή στους βουλευτές του νομού Έβρου.

    "Οι κοινωνίες των δύο δήμων νιώθουν απογοήτευση και οργή για τον εμπαιγμό που υπέστησαν από το υπουργείο εσωτερικών.δημόσιας διοίκησης και ηλεκτρονικής διακυβέρνησης.
    Είναι γνωστό και σε εσάς όπως και στο υπουργείο ότι οι δύο δήμοι πληρούν όλα εκείνα τα κριτήρια που βάζει ο ίδιος ο "Καλλικράτης"για να αποτελέσουν ένα ενιαίο σχήμα.
    Σε πολλές περιοχές της χώρας βουλευτές και της κυβέρνησης που ενδεχομένως αδικήθηκαν όπως και εδώ τοπικές κοινωνίες της περιοχής τους έχουν δηλώσει ότι δεν θα ψηφίσουν το χωροταξικό του "Καλλικράτη"
    Ζητούμε και από εσάς να μην συναινέσετε στην αδικία αυτή που γίνεται σε βάρος μας και εάν δεν αλλάξει το χωροταξικό στον Έβρο να το καταψηφίσετε".

    Κοινή επιτροπή αγώνα
    Αναρτήθηκε από gatzoli στις 11:23:00 πμ 7 σχόλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "Η κατάσταση με τους ναρκομανείς στο κέντρο της Αθήνας έχει ξεπεράσει κάθε όριο"


    "Είχα ακούσει και διαβάσει για πολλές περιπτώσεις επιθέσεων σε ανύποπτους περαστικούς, αλλά σήμερα το πρωί ήταν η σειρά μου να ζήσω κάτι παρόμοιο.

    Βρισκόμουν με το αυτοκίνητό μου στο φανάρι της οδού Σοφοκλέους και στη διασταύρωση με την οδό Πειραιώς, περιμένοντας ...
    να ανάψει το πράσινο. Τότε ένας αλλοδαπός ναρκομανής μου ανοίγει την πόρτα του οδηγού, προσπαθώντας να με βγάλει έξω, ενώ ένας συνεργός του την ίδια στιγμή ανοίγει την πόρτα του συνοδηγού και ψάχνει να βρει αν έχω μέσα στο αυτοκίνητο οτιδήποτε που μπορεί να μου πάρει (ευτυχώς δεν είχα τίποτα).
    Η σωματική μου διάπλαση, μου επέτρεψε να αμυνθώ και τελικά με σχετική ευκολία τα έβγαλα πέρα και με τους δύο, αφού βέβαια είχα την τύχη να μην οπλοφορούν. Το τι θα γινόταν πάντως αν στη θέση μου βρισκόταν ένας ηλικιωμένος ή μια γυναίκα, μπορείτε εύκολα να το φανταστείτε.
    Σημειωτέον, ότι κάθε φορά που περνάω από το συγκεκριμένο σημείο, υπάρχει μια κλούβα της αστυνομίας, που όμως σήμερα δεν ήταν εκεί.

    Γράφω για το περιστατικό που μου συνέβη, όχι για να βρω το δίκιο μου, ή να επιρρίψω ευθύνες στην αστυνομία, το κράτος κλπ. για το χάλι που βιώνουμε καθημερινά στην Αθήνα. Το έχουμε πάρει απόφαση πλέον, ότι με τόση εγκληματικότητα γύρω μας, η σωματική μας ακεραιότητα ή η ζωή μας εξαρτάται από την τύχη και (όπου οι συνθήκες το επιτρέπουν) από εμάς τους ίδιους.
    Τα γράφω όμως για να τα διαβάσουν όσο το δυνατόν περισσότεροι συμπολίτες μου, ώστε να έχουν το νου τους, γι' αυτό και διάλεξα το δικό σας blog, που έχει τεράστιο αναγνωστικό κοινό.

    1. Αποφεύγετε να περνάτε από κάθε ύποπτο σημείο, αν και δεν ξέρω πλέον ποιά σημεία ΔΕΝ είναι ύποπτα.
    2. Αν πρέπει οπωσδήποτε να περάσετε από εκεί, επειδή δεν υπάρχει άλλος δρόμος, φροντίστε να έχετε κλειστά τα παράθυρα του αυτοκινήτου σας και τις πόρτες ασφαλισμένες.
    3. Μην αφήνετε σε κοινή θέα αντικείμενα που τραβούν το βλέμμα, ή - ακόμη καλύτερα - μην τα έχετε καν μαζί σας.
    4. Καλή τύχη, γιατί εκεί που φτάσαμε, σίγουρα κάποια στιγμή θα τη χρειαστείτε.

    Αυτή δυστυχώς είναι η Αθήνα μας και η Ελλάδα μας εν έτει 2010, έτσι όπως μας τις κατάντησαν. Από λίκνο του πολιτισμού και του φωτός, σε τόπο διαφθοράς, βίας και φόβου για το συνάνθρωπο."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιατί δεν το δοκιμάζει ο βλάκας, για να δούμε "πόσα απίδια χωράει ο σάκος"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τζάκρη παραιτήσου και πήγαινε για... δήμαρχος!
    ΟΧΙ ΚΑΙ ΜΑΚΡΙΝΟΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ Η... ΑΔΕΛΦΗ ΣΟΥ!

    Η υφυπουργός εσωτερικών κα Τζάκρη, βόλεψε όλο το σύμπαν (της γειτονίας της και του γεννεολογικού της δέντρου) και τολμά να λέει ότι δεν είναι κοντινοί, αλλά μακρινοί συγγενείς της.
    Τέλεια.

    Δηλαδή και να......ήταν όπως τα λέει η υφυπουργός, ποιος τη νομιμοποιεί να κάνει ρουσφέτια στην πλάτη ανθρώπων που μπορεί να έχουν τα προσόντα να προσληφθούν στις θέσεις που έχουν καπαρώσει δικοί της άνθρωποι;

    Αφήστε που δεν είχε το θάρρος να παραδεχτεί ακόμα, ακόμα και την ίδια τη συγγένεια, και είπε πως οι διορισθέντες, δεν είναι κοντινοί αλλά... μακρινοί συγγενείς! Ωραία λοιπόν!

    Γίνεται λοιπόν να μας εξηγήσει η... υφυπουργός Εσωτερικών πως γίνεται να έχει μακρινή συγγένεια με την... Μαρία Τζάκρη, που είναι...αδελφή της;

    Πάντως δεν νομίζουμε ότι πρέπει να απασχολεί ιδιαίτερα την κυβέρνηση του θέμα αυτό. Δύο πράγματα μπορεί να συμβούν ή να παραιτηθεί η Τζάκρη, ή να μην παραιτηθεί. Στην πρώτη περίπτωση η κυβέρνηση θα έχει αποδείξει ότι είναι αδιαπραγμάτευτη σε παλαιοκομματισμούς, στην δεύτερη περίπτωση θα αποδείξει ο Παπανδρέου (αν δεν παραιτηθεί η Τζάκρη) ότι μπορεί να τη διώξει αυτός μόνος του.

    Άλλη λύση δεν υπάρχει!
    Για εμάς, τον απλό λαό μία είναι η λύση. Τέρμα στα φαινόμενα Τζάκρη! Γιατί αν ρωτήσετε τους δημοσιογράφους θα σας πουν ότι ναι αλλά ίσως θα δούμε, όχι στην ανθρωποφαγία και άλλα τέτοια.

    Πάντως με τόσα ρουσφέτια η Τζάκρη, τη δημαρχεία, αν το θελήσει την έχει στο... τσεπάκι της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Aπαντήστε μας κυρία Τζάκρη που έχει διοριστεί το σόι σας;

    EΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΑΤΕ ΦΥΓΕΙ ΠΡΙΝ ΣΚΑΣΕΙ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ!

    Με αυτά που βγαίνουν κάθε μέρα κυρία Τζάκρη δεν πρέπει μόνο να παραιτηθείτε... Πείτε μας το σόι σας πως βολεύτηκε στο δημόσιο και σε θέσεις; Με αξιοκρατικά μέσα;

    Συγκεκριμένα διαβάστε λεπτομέρειες απο κάτοικο στην Πέλλα:

    "Η Μαρία Τζάκρη (αδελφή),
    Αθηνά Σημαιοφορίδου (νύφη της υφυπουργού),
    Τρύφων Μάζνης (συγγενής, κουμπάρος).
    Κάποιοι απο αυτούς μπορεί να βολεύτηκαν προς το τέλος διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας. Αλλά αυτό δεν είναι πάλι διαβολική σύμπτωση – τόσους ικανούς έχει το σόι της υφυπουργού;

    Επίσης ο Κώστας Καραγιάννης, γαμπρός της (σύζυγος της Μαρίας Τζάκρη που αναφέρεται πιο πάνω) στο...υπουργείο στην Θεσσαλονίκη. (παλιό όνομα: Μακεδονίας και Θράκης).

    Ο Καραγιάννης και εάν έχει προσόντα!!
    Στο χωριό λένε ‘κόβει και ράβει’ στο υπουργείο.
    Ποιός... ο Κωστας ο Καραγιάννης που μέχρι χθες ειχε καφετέρια στην Πέλλα’.
    Ο αδελφός της υφυπουργού Λάζαρος Τζάκρης είναι απ’ οτι ακούω σωματοφύλακάς της.
    Ο άνδρας της υφυπουργού ειναι απο οτι ακούω στο πολιτικό της γραφείο στα Γιαννιτσά (έδρα της υφυπουργου) και πληρώνεται απο οτι ακουω με κανονικό μισθό και μάλιστα είναι αρκετά μεγάλος.

    Απ’οτι ακούω η υφυπουργος και η αδελφη της κόβουν και ράβουν στα αρχαία/μουσείο της Πέλλας – ειναι τα αφεντικά"


    Κοιτάξετε στα μάτια τώρα όλους τους Έλληνες πολίτες και πείτε τους την λέξη ΑΞΙΟΚΡΑΤΕΙΑ!

    *** εκτός αν νομίζετε ότι είναι μάρκα απο ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ αυτή η λέξη !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΑΣΟΚ

    ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΔΑΝΕΙΣΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ!!

    Ο ΓΙΩΡΓΟΣ

    ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΝΥΧΤΑ ΜΕ ΚΑΙΚΙ ΟΠΩΣ ΔΙΑΔΙΔΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ

    ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ

    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΤΩΡΑ ΤΑ ΦΛΩΡΙΑ ΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΙΖΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΥΡΩ ΤΟΥ!

    ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΥ ΠΟΥ ΣΕ ΔΟΥΛΕΙΥΕΙ ΧΟΝΤΡΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΗΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΓΙΩΡΓΟ

    ΟΛΟΙ ΓΙΩΡΓΟ

    ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΓΥΡΩ ΣΟΥ ΣΕ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΓΕΛΑΝΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΟΥ! ΣΟΥ ΛΕΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙ ΓΙΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ

    ΕΤΣΙ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ Ο ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΩΣΠΟΥ ΤΟΝ ΦΟΥΝΤΑΡΕ!!

    ΓΙΩΡΓΟ

    "ΚΑΛΟ ΠΑΤΟ" ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ

    ΠΙΟ ΒΑΘΙΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΠΑΝΕ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ...

    ΦΙΛΙΑ.... ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ ΜΑΛΛΟΝ ΥΠΟΒΡΥΧΙΟ

    ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Θα τον ψηφήσουμε !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 23/0303, ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΛΛΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΜΕ ΑΛΛΗ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΨΥΧΡΑΙΜΑ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΜΑΘΕΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΓΩ ΤΟ ΔΙΕΣΘΑΝΟΜΟΥΝΑ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΟΛΙΣ ΤΙΣ ΠΡΟΚΥΡΗΞΑΝ ΓΙΤΙ ΔΙΑΒΟΥΛΈΥΤΗΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΠΑ. ΤΟ 2007 ΠΗΓΑΜΕ ΓΑΙ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ Ο.Κ, ΤΟ 2009 ΚΑΙ ΕΝΩ ΥΠΗΡΧΑΝ 2 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΚΟΜΗ ΓΙΑΤΙ??? ΑΡΑ ΜΑΛΛΟΝ ΗΞΕΡΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΤΩ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΚΑΚΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ. ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΛΙ ΤΟ ΙΔΙΑ ΘΑ ΜΑΘΑΙΝΕΣ ΚΑΙ ΤΙ ΙΔΙΟ ΑΓΧΟΣ ΘΑ ΕΙΧΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΛΥΠΑΜΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ. ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ?? ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΧΙΛΙΑΔΕς ΕΚΔΟΧΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. να κατέβει και να σαρώσει..είναι μάγκας αν και με την διαγραφή του έπαθε ένα σοκ και τα χε χαμένα οταν μιλούσε στα δελτία,αλλά μπράβο του που είπε οχι.δεν είναι πρόβατο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΝΤΕ ΜΩΡΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    -φταίει μόνο, ο τάδε Υπουργός ή τάδε Υφυπουργός και αρχίδια καλαβρέζικα, στους πράσινους ξεδιάντροπους κώλους τους!!!

    ΤΕΛΟΣ.
    Και ο κάθε πασόκος είναι υπέυθυνος. Το σύνθημα “Κόμμα και Κράτος Θόδωρος Τσουκάτος” δεν το φώναζε η πασοκική ελίτ, το φώναζε ο κάθε ανώνυμος πασόκος.
    Και τους αφήνουμε να γίνουν και τιμητές.

    Είναι υπεύθυνος ΚΑΙ ο κάθε ΠΑΣΟΚος. Το μόνο που τους ενδιέφερε ήταν η εξουσία και να κλέβουν.
    Γι αυτό ψήφισαν ΠΑΣΟΚ.

    Γνωστός μου έτρεχε με το ΠΑΣΟΚ για ατομικό συμφέρον, διέδιδε τα μύρια όσα κατά το ΚΚ που άπτονται ακόμη και της οικογενείας του γιατί αυτά του μετέφερε ο βρωμερός μηχανισμός του ΠΑΣΟΚ.
    Είναι λοιπόν ή δεν είναι αυτός υπεύθυνος;
    ΕΙΝΑΙ.
    ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ.
    ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση