GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θα κάνει προσλήψεις το ΚΚΕ;...

Από τον Χρήστο Λουτράδη Απορώ. Δεν έχουν συναίσθηση των καταστρεπτικών για την πατρίδα μας ενεργειών τους; Έχουν εθιστεί τόσο έντονα στη...

Από τον Χρήστο Λουτράδη

Απορώ. Δεν έχουν συναίσθηση των καταστρεπτικών για την πατρίδα μας ενεργειών τους;
Έχουν εθιστεί τόσο έντονα στην μικρο-κομματικήτεμπελία και νωθρότητα που έχουν απωλέσει κάθε αίσθηση της κοινωνικής και πολιτικής  πραγματικότητας;
Αναφέρομαι στους συνδικαλιστές της ΠΝΟ που...
 αποφάσισαν στην αρχή της τουριστικής περιόδου να δώσουν στον  τουρισμό το τελειωτικό του χτύπημα.
Σε μια περίοδο που η πατρίδα απαιτεί  την συστράτευση όλων μας κάποιοι νιώθουν ασφαλείς με τον ρόλο και την  θέση του Εφιάλτη, Σε μια περίοδο που πληρώνουμε την δικτατορία του  μικροαστικού συνδικαλισμού και πολιτικού συστήματος κάποιοι  επιλέγουν να μας στείλουν στον βόυρκο ακόμη πιο βαθιά Αναρωτίεμαι .Το ΚΚΕ θα τους προσλάβει  μετά;

21 σχόλια

  1. Ενας πουτσος την ημερα τον γιατρο τον κανη περα.

    Ζητώ η Τζουλια η Ντουβλη και ολες η τηλεπουτανες και η Τηλεπουστηδες της Ελλαδος.


    Παπαντρεου στη Βουλη της Siemens που είναι γεματη με πολιτικους κηφηνες.

    Κανε Τζουλια Ντουβλη Υπουργινες να γαμισουν ολοι η Ελληνες εν Αθηναις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ναι..ναι...θα προσλάβει ΛΟΥΤΟΚΑΜΠΙΝΕΔΕΣ
    για να χέζουν άνετα οι ΚΝΙΤΕΣ.

    ΕΞΑΛΛΟΥ Ο ΛΟΥΤΡΑΔοκαμπινές του ΠΑΣΟΚ
    ΕΊΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟΣ.
    ΑΠΟΡΡΟΦΑΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΚΑΤΙΛΑ.

    έτσι δεν είχαι Χρήστο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποιός σου είπε ρε καραγκιόζη ότι όλοι οι ναυτικοί είναι με το ΚΚΕ; Δεν έχουμε να ταίσουμε τα παιδιά μας. Στ' αρχίδια μας και το ΚΚΕ και όλοι. Δουλειά θέλουμε. Το καπέλλωμα από το ΠΑΜΕ το φάγαμε γιατί οι εφοπλιστές τρομοκρατούν τον κόσμο και δεν τους αφήνουν να κατέβουνε στις απεργίες. Εσύ πότε έγινας επαίων στο θέμα; Μέχρι χτες πάω στοίχημα ότι πλοίο είχες δει μόνο σε καρτ ποστάλ. Η τα παίρνεις και συ από τις πολυεθνικές;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. *οι βολευτες ειναι ακομα 300

    *φυλακη δεν εχει παει ακομα κανεις.

    *κανενα λουκετο σε μεγαλους φοροφυγαδες.

    τους μισθους τους κοψανε το ιδιο βραδυ που το ειπανε. Ουτε καν την επομενη μερα δεν περιμεναν. Ισα ισα τα πηρανε και αναδρομικα.

    ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΙ Η ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΑΡΓΚΑΡΕΤ ΦΕΤΟΣ ΡΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟ,
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΣΕ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΑΝ ΣΚΥΛΙ ΣΕ ΜΙΑ ΟΜΙΛΙΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΠΑΛΙ ΘΑ ΑΡΑΔΙΑΖΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΚΙΛΟ ΨΕΜΜΑΤΑ.

    ΣΙΧΑΜΑ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Διά τούς καρεκλοκένταυρους τής Π.Ν.Ο,ό κόσμος είναι καλό νά μάθη ότι είναι ίδιοι στούς ίδιους θρόνους τού Ναυτεργατικού Συνδικαλιστιμού επί τρίαντα (30) επαναλαμβάνω επί ΤΡΙΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ.
    π.χ
    Ό πρόεδρος ναυτών Νταλακογιώργος,επέστρεψε από τή Τασκένδη τό 1975,μέ υπηρεσία στόν ναυτικό του φυλλάδιο λιγότερη από 5 χρόνια,μέλος στήν αρχή τού Κ.Κ.Ε.,μετά στό ΠΑΣΟΚ,μετά στό μουνί τής μάννας του κι έμμισθος εφοπλιστόδουλος καί πάντα ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΤΟΥ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΥΕΝ.
    Είναι αυτό τό λαμόγιο,πού εμφανίζεται συνεχώς στά δελτία καί δίνει συνεντεύξεις μέ ύφος 20 ναυάρχων.
    Τελείως αγράμματος,αλλά πρόθυμος νά εξυπηρετήση κάθε ""πονηρή"" κατάσταση.
    Στό ίδιο μοτίβο κι οί περισσότεροι από τούς 14 προέδρους-λαμόγια τής Π.Ν.Ο,συμπεριλαμβανομένου καί τού Γ.Γ. ΧΑΛΑ,ό οποίος είναι από τό 2000 ό Γ.Γ. Π.Ν.Ο/ΜΑΦΙΑΣ,πρώην πλοίαρχος Ε.Ν.,από τό γραφείο τής ναυτιλιακής εταιρείας,πού ηργάζετο επί πολλά χρόνια.
    Ή κίνησις αυτή,ουσιαστικά είναι κατευθυνόμενη από ""ισχυρά"" ναυτιλιακά κέντρα π.χ. Louis,πού δέν επιθυμούν άλλες ισχυρές/σοβαρές εταιρείες νά διεκδικούν κομμάτια τής πίττας ""κρουαζιέρες στό Αιγαίο""!!
    Κι ενώ αυτοί είναι οί μεγάλοι καί κύριοι υπεύθυνοι τής τραγικής οικονομικής κατάστασης πού ευρίσκεται σήμερα τό ΝΑΤ,αφού στό ξεπούλημα του,από τόν ΥΕΝ Κατσιφάρα (17.000 πρώην κομμουνιστοσυμμορίτες,
    συνταξιοδοτήθηκαν/συνταξιοδοτούνται από αυτό,μέ εντολή τότε τού αρχικαριόλη ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΑΝΔΡΕΑ κι οί υπάλληλοι(ΟΛΟΙ ΠΑΣΟΚ/ΚΚΕ ΚΑΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ) από 150/4.500 πλοία/160.000 ναυτικοί τό 1975,σήμερα είναι πάνω από 800/1.500 πλοία/40.000 ναυτικοί,εκτός τής μετατροπής τών συναλλαγματικών αποθεμάτων πού τά δραχμοποίησε ό αρχικαριόλης ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ,εκτός τού Νοσοκομείου Ναυτικών/Μελίσσια πού μάς τό έκλεισε ό αρχιπούσταρος,σήμερα οί συνδικαλιστές-λαμόγια αυτοί,ενώ διά κανένα κυβερνητικό δεινό δέν διεμαρτυρήθησαν/αντέδρασαν (ΠΑΣΟΚ/ΚΚΕ),σήμερα δήθεν ""λεονταρίζουν"",διότι ή μίζα από τά ισχυρά οικονομικά συμφέροντα πατριώτες είναι μεγάλα κι οί μίζες εάν διώξουν τά ξένα τουριστικά ακόμη μεγαλύτερες.
    Όμως τό ΠΑΣΟΚ/ΚΚΕ τούς εξέθρεψαν,ας τούς λουσθούν σήμερα.
    Ό ΑΠΛΟΣ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΗΔΙΑΖΕΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ,ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΣ ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΙ ΚΙ ΟΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΔΙΑ ΤΟΥΣ ΜΗ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΕ ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΤΕΤΟΙΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΕΣΤΙΚΕΣ.
    Αλλωστε όσοι είναι στό πεζοδρόμιο τού Πειραιά τίς ημέρες τής απεργίας αυτής ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑΥΤΙΚΟΙ ΑΛΛΑ ΕΜΜΙΣΘΟΙ -ΣΗΜΕΡΑ-ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΤΟΥ ΠΑΜΕ/Π.Ν.Ο/ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ.
    Διά τό Ναυτεργατικό Συνδικαλιστικό Κίνημα,τό οποίο από τό 1981 άρχισε νά ξεπουλιέται κυριολεκτικά πολλά θά ήτο δυνατόν νά λεχθούν καί νά γραφτούν περισσότερα.
    Τήν ευθύνην όμως διά όλο αυτό τό λυμματικό κατάντημα τήν έχει τό ΠΑΣΟΚ καί ΟΥΔΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΞΕΘΡΕΨΕ ΝΟΟΤΡΟΠΙΕΣ China-Town,όπως καί γενικότερα στήν Ελληνικήν Κοινωνίαν επί 30 χρόνια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Έγγραφο της Τρόικα «καίει» τον Λοβέρδο.

    Έγγραφο – βόμβα της Τρόικα το οποίο αποσυντονίζει πλήρως την κυβέρνηση στο ασφαλιστικό και καίει τον Ανδρέα Λοβέρδο, έφερε στο φως της δημοσιότητας η εφημερίδα Ημερησία του Σαββάτου.

    Το έγγραφο που αναμένεται να προκαλέσει πάταγο λέει επί της ουσίας ότι η κυβέρνηση κινείται εκτός γραμμής, δηλαδή εκτός μνημονίου και καλά θα κάνει να ξαναμπεί στο πλαίσιο που έχει τεθεί αλλιώς θα έχει κυρώσεις. Κατεδαφίζει έτσι και τις «παλικαριές» του Λοβέρδου ότι δίνει αγώνα για τα 37 χρόνια κι άλλα τέτοια.

    Η Τρόικα λέει ότι η σύνταξη θα είναι για όλους στα 65 έτη χωρίς καμιά εξαίρεση και ανεξάρτητα από το πότε έχει θεμελιώσει κάποιος συνταξιοδοτικό δικαίωμα.
    Δηλαδή αν εργάζεσαι για 40 χρόνια και είσαι 60 χρονών μπορείς μεν να πάρεις σύνταξη αλλά θα έχει μείωση 6% κάθε χρόνο. Αλλιώς θα περιμένεις άλλα 5 χρόνια για πλήρη σύνταξη.
    Αναφέρει επίσης το έγγραφο ότι οι συντάξεις θα πρέπει να μειωθούν έως και 50%.

    Ολόκληρο το έγγραφο εκθέτει ανεπανόρθωτα την κυβέρνηση αφού της ζητείται να ξαναγράψει το ασφαλιστικό σύμφωνα με τις διαταγές του ΔΝΤ και να το ξαναπαρουσιάσει.

    Το θέμα είναι ότι τόσες ημέρες λένε ψέματα, έχουν το έγγραφο στα χέρια τους, δεν μπορούν να κάνουν αλλιώς αλλά παρ’ όλα αυτά επιμένουν ότι κάνουν διαπραγματεύσεις.
    Για να δούμε πώς θα απαντήσει ο κ. Λοβέρδος διότι ένα τέτοιο θέμα σηκώνει ακόμη και παραίτηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. κε Λουτράδη,
    τα Μπλογκς, υποτίθεται πως διαφέρουν από τα συμβατικά ΜΜΕ διότι δεν κρύβουν την αλήθεια. Μέχρι πριν λίγες ημέρες πίστευα κι εγώ πως η ΠΝΟ έχει άδικο γιατί πέρα από το ότι παρεμποδίζει τα κρουαζιερόπλοια, κανένας δημοσιογράφος δεν αναφέρει τους λόγους. Το καμποτάζ αφορά σκάφη εκτός ΕΕ (κυρίως ελληνικών και κυπριακών συμφερόντων)με σημαίες ευκαιρίας που απασχολούν σκλάβους από τη νοτιοανατολική Ασία κυρίως με αμοιβές 350 δολάρια. Η απαίτηση της ΠΝΟ είναι να απασχολήσουν και έλληνεςδεν όχι βέβαια με μισθούς δουλεμπορίου. Εσας δηλαδή δεν σας ενδιαφέρει αν στα κρουαζιερόπλοια αυτά εργάζονται άνθρωποι ανασφάλιστοι με μισθούς πείνας, αρεκεί να έρχονται λεφτά στη χώρα μας(σε χρυσοχόους κυρίως γιατί μόνο εκεί αφήνουν λεφτά οι επιβάτες κρουαζιερόπλοιω. Αν είναι μόνο αυτό το πρόβλημα, τότε εγώ λέω να κατεβάσουμε τους μισθούς μας στο επίπεδο των κινέζων και να στείλουμε τα κορίτσια μας να δουλέψουν πουτάνες στο εξωτερικό αρκεί να φέρουν λεφτά. Σε όλα τα πράγματα υπάρχει ένα τίμημα και τα μπλογκς οφείλουν να γράφουν την αλήθεια και όχι να παίζουν παιχνίδια κάποιων, για να το παίξουν τα καλά παιδιά του συστήματος. Το παραμύθι πως το καμποτάζ και οι διαδηλώσεις κάνουν ζημιά στον τουρισμό, ας το πουν κάποιοι σε αφελείς. Οταν πριν δέκα χρόνια είχαμε 10 εκατομ΄. τουρίστες η Τουρκία είχε μόνο 4. τώρα η Τουρκία έχει 27 εκατομμύρια, παρά τις βόμβες που έχουν πέσει τα τελευταία χρόνια, όπου έχουν σκοτωθεί ακόμη και τουρίστες. Αλλού είναι το πρόβλημα του ελληνικού τουρισμού. Στην ανικανότητα των υπευθύνων του ΕΟΤ να καταλάβουν τις αλλαγές στις τάσεις και στα γούστα των τουριστών και να εκαπιδεύσουν-ενημερώσουν όλους όσους ασχολούνται στην Ελλάδα με τον τουρισμό. Για όλα τα στραβά σ' αυτή τη χώρα δεν φταίνε οι συνδικαλιστές ούτε το ΚΚΕ ας σοβαρευτούμε λίγο. Είμαι ο τελευταίος που θα υποστηρίξω το ΚΚΕ αλλά με τέτοιες δημοσιεύσεις ύποπτες σκέφτομαι να ξαναεπιστρέψω.
    Με εκτίμηση
    Αλέξανδρος Πιστοφίδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εχει καταντήσει περίγελος ο άνθρωπος ξεπέρασε και τους πλέον γραφικούς του βουλευτικού αξιώματος.
    Τωρα μαλιστα θα παραιτηθει!

    Μαρθα Βουρτση εχει καταντησει στα πρωινα.Ο υπουργος που τον εβαζε ο Αυτιας να πλησιαζει στο παραθυρο για να πιανει καλυτερα το κινητο.

    Και μετά θα βγαίνει και θα ισχυρίζεται πως αυτός έδωσε μεν τον αγώνα τον καλόν για την 37ια,
    αλλά δεν άφησε η κακούργα η Τροϊκα,επίσης για όλα φαίει η κακούργα η Δεξιά που μας χρεωκόπησε και επίσης να μην ξεχνάμε πως το σκάνδαλο του Βατοπαιδίου είναι το μεγύτερο σκάνδαλο από την εποχή των Ερμοκοπιδών,24 αιώνες πριν,
    έτσι λέι το Πρώτο Θέμα στους βαλκάνιους ιθαγενείς.

    Καμμενος ηταν ετσι κι’αλλιως!!
    και τοχω ξαναπει και σε προηγουμενη αναρτηση, ηταν το παιδι για να βγαζει τα καστανα απτην φωτια αυτους τους πρωτους 7-8 δυσκολους μηνες.
    Στο μιξερ του ανασχηματισμου ,η αφελεια του θα αποδειχτει και η αχειλιος φτερνα του.

    Clown Loberto!!
    ΠΑΣΟΚ = ΣΚΑΤΑ ΠΑΤΗΜΕΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @@@@ Πιστοφίδη.


    Δέν θά σού απαντήσω σέ όλα όσα αναφέρεις καί τά παραθέτεις ώς επιχειρήματα,διά νά δικαιολογήσης τήν ""δυναμικήν συνδικαλιστικήν"" δήθεν στάσιν τού Κ.Κ.Ε αλλά καί συνολικά τής Π.Ν.Ο.όχι μόνον σέ αυτήν τήν κινητοποίησιν,αλλά καί σέ άλλες όμοιες κατά τό παρελθόν.
    Λοιπόν όσον αφορά τούς χαμηλόμισθους Ασιάτες ναυτεργάτες,έχω νά σέ ρωτήσω.
    Όταν μέ Υ.Α(εγκριτικές πράξεις) ΥΕΝ Γ.ΚΑΤΣΙΦΑΡΑ(πρό αμνημονεύτων ετών δηλαδή),ακόμη καί σέ Ελληνικά πλοία,επιτρέπεται πρόσληψις αλλοδαπών πληρωμάτων εκτός ναυτολογίου (ΝΑΤ),πάνω από τήν σύνθεσιν ασφαλείας,δηλαδή στά 20 μέλη πληρώματος,οί 11 περίπου (αναλόγως τό πλοίο) νά είναι ΄Ελληνες (ΝΑΤ) κι οί υπολοιποι αλλοδαποί (ΕΚΤΟΣ ΝΑΤ),διά λόγους όπως ισχυριζόταν ό ΚΑΤΣΙΦΑΡΑΣ,ανταγωνιστικότητος τών Ελληνοκτήτων πλοίων,ποίοι από τήν Π.Ν.Ο/Κ.Κ.Ε αντέδρασαν τότε???
    Σήμερα τούς συνδικαλιστές,""σκοπίμως"" τούς ενοχλεί,διά ιδιοτελείς καί μόνον λόγους καί ""λεονταρίζουν"" βρυχώμενοι,διότι τά πακέττα κάτω από τό τραπέζι είναι ΜΑΝΤΕΛΕΙΑ!!!
    Φίλε,στήν ναυτιλίαν δέν υπάρχουν ΚΑΘΑΡΟΙ ΑΓΩΝΕΣ.
    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΝΑΙ ΒΡΩΜΙΚΟΙ ""ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ"",όσο δίκαια κι εάν φαίνονται τά σημερινά προβαλλόμενα αιτήματα τής Π.Ν.Ο.
    35 χρόνια οί περισσότεροι από αυτούς στίς θέσεις προέδρων τών ναυτεργατικών σωματείων είναι,εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων.π.χ. τών Πλοιάρχων,τών όποίων όμως ό ρόλος κι ή πολιτική τους γενικότερα είναι πασίγνωστη,στούς εντός τών τειχών τής Ναυτιλίας,κατοικούντες!!!!
    Μήν τήν ψάχνης λοιπόν,διότι ή ΄Ακτή Μιαούλη (γραφ.Π.Ν.Ο) κι οί παράλληλες/κάθετοι οδοί (γραφεία ναυτεργατικών σωματείων),αναδύουν μεγάλη ""βρώμα"" καί ""πέφτουν βροχή"" εκατ.μαύρα χρήματα!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΛΑΜΟΓΙΑ ΜΜΕ - ΠΑΣΟΚ......
    εντάξυ άρχησε η ανθρωποφαγία των ανεπιθύμητων λαμόγιων πολιτικών και οι δημοσιογράφοι μέσω των εντύπων ιδιοκτησίας των γνωστών νταβατζίδων κάνουν πάρτυ και πυροβολούν.

    Κανένας όμως δεν αναφέρει για
    την αφύσικα τεραστια περιούσία των κουρήδων,τα χρέη και τα εικονικά τιμολόγια
    τα χρήματα που διακινούσε σε πλαστικές σακούλες ο θέμος και η τράπεζα στο κολωνάκι που δέχονταν μαυρα χρήματα ως καταθέσεις
    πως ο νίκος έχει βίλα 3 εκατομ ευρώ και πόρσε
    πως ο μάκης βρέθηκε στην Εκάλη και καγιέν
    πως ο γιώργος έγινε καναλάρχης ,εκδότης κλπ
    πως ο νικος της τατιάνα
    πως ο………πως ο………κλπ κλπ κλπ

    ας πάει και εκεί το πόθεν έσχες να δούμε και αν οι ανθρωποι τα κάνανε με την δουλεία τους ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥΣ και μάλον τότε κάναμε λάθος επάγγελμα.

    ΠΑΝΤΩΣ.....
    Θέατρο παίζουν την Κάθαρση, μοιράζουν τους ίδιους ρόλους σε στελέχη Πασόκ ΝΔ, κατάσταση τάλε κουάλε με το βρώμικο 89.

    Η διαφορά είναι πως το ζητούν πιεστικά και οι δανειστές φοβούμενοι μη χάσουν τον έλεγχο από τη λαϊκή οργή.
    Νομίζω πως θα καθησυχαστούν οι ανησυχίες τους.
    Κάποια στιγμή θα ξεμείνουν πάλι από καύσιμα, θα σταματήσουν τα επιτελεία να τροφοδοτούν με στοιχεία και …τούβλα!

    Οχι τόσο γρήγορα κι απότομα πάντως όπως έγινε με τη βίλα της Μιμής(…).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ειδηση

    Μολις εφτασε με την Παραλο απο την Δηλο στην Μυκονο ο δρ Κουτσουκος που ειχε παει να παρει τους χρησμους του δηλιου Απολλωνα

    τον σταματησε στην προβλητα ενας πρωην δεξιος και του ειπε:

    "Εσεις ειστε ο δρ κουτσουκος?? Σε παρακλω σωσε τον κοσμακη απο τους τραπεζιτες

    ολη μερα δουλευουμε για τις τραπεζες ειμαστε δουλοι των τραπεζητων. Καντο και θα ψηφιζουμε ολοι για παντα Πασοκ"!!

    Αυτα ακουσε ο δρ κουτσουκος και καταλαβε οτι ο Απολλων μιλησε παλι μεσω αυτου του πολιτη και εστειλε ενα αρθρο στο πρεσσ για την συγχρονη σκλαβια!!

    Κατσελη Λουκα φερε τον νομο για δανειοληπτες στην βουλη εδω και τωρα!!

    Μαντω Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΟ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ...

    ΔΕ ΜΟΥ ΛΕΣ ΜΩΡΗ ΣΚΑΤΟΠΟΥΣΤΑΡΑ ....
    ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ, ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ....
    ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ???

    ΤΙ, ΜΩΡΗ ΠΕΤΟΥΓΙΑ ???
    ΤΙ, ΜΩΡΗ ΚΩΛΟΣΦΥΡΙΧΤΡΑ ??

    ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΔΗΛΑΔΗ ???

    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΒΙΟΤΕΧΝΙΕΣ, ΟΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ, ΟΙ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΙ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ???

    ΜΑΣ ΤΟ "ΠΑΙΖΕΤΕ" ΟΤΙ ΔΙΑΦΩΝΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΙΔΙΟ "ΠΑΛΚΟ" ????

    ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΣΥ ΘΑ ΤΗ ΓΛΥΤΩΣΕΙΣ ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΕΥΚΟΛΑ ΣΤΟ ΚΚΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο κ. Πιστοφίδης δεν αγνοεί τίποτα. Κάνει κι αυτός μια δουλειά. Ποια δε γνωρίζω και ουτε θέλω να μάθω. Η αλήθεια είναι ότι οι της ΠΝΟ είναι "ευαίσθητοι" άνθρωποι και θίγεται ο ανθρωπισμός τους όταν στην εξουσία είναι το ΠΑΣΟΚ! Όμως στα χρόνια της Καραμανοκρατίας έκαναν την πάπια έτσι όπως τους έδινε εντολή η μητερούλα, ο πατερούλης ή όποιος τελοσπάντων έκανε ή κάνει κουμάντο στο Σπίτι του Λαού τρομάρα τους. Πιστεύουν πως ο κίνδυνος για την ομάδα τους προέρχεται από το ΠΑΣΟΚ και μόνο, που έχει σοσιαλιστικά συνθήματα. Τη ΝΔ την υπηρετούν πιστά αφού τέτοια παρακαταθήκη άφησε ο "μεγάλος"; Χαρίλαος, που τα βρήκε με τον κανονικό Καραμανλή όταν ήλθε από το εξωτερικό για τη συμφωνία της αναγνώρισης του ΚΚΕ! Το πώς έρριξε τους συντρόφους του έξω να πάει ο κ. Χριστοφίδης να το μάθει στην Τασκένδη από τους προδωμένους! Κατά πως έβγαινε έξω υπήρξε συμφωνία με την τοτε ΕΣΣΔ να εισπράττει στην Ελλάδα το 5% των εισαγωγών και εξαγωγών μεταξύ Ελλάδας και ΕΣΣΔ από τα συντρόφια της Μόσχας. Αν αυτό είναι αλήθεια καταλαβαίνει κανένας ποιο είναι το μαύρο χρήμα που επενδύθηκε στην Ελλάδα και πώς ορθώθηκε το Σπίτι του Λαού! Μέρτυρες φαντάζομαι να βρίσκονται ανάμεσα στους μεγιστάνες του πλούτου που ξεφύτρωσαν από το άμεμτο ΚΚ της ΕΣΣΔ!, που ογδόντα χρόνια κυβερνούσε χωρίς αντίπαλο με ανθρώπους "υπεράνω υποψίας" που βγήκαν κροίσοι από τις υπηρεσίες τους!!! Στη χώρα μας σήμερα βρίσκονται ακόμα ανιστόρητοι που πουλάνε χάφτουνε τα περί λαοκρατίας. Συνθήματα; Αμέτρητα και όμορφα , αλλά για αφελείς! για αγαθούς ανθρώπους που τσιμπάνε το τυρί αλλά αγνοούν τη φάκα! Και στο Λιμάνι πίσω από τα δήθεν φιλοεργατικά συνθήματα κρύβεται με επιμέλεια, που πιστεύει ακόμα και ο Πιστοφίδης, το αβυσσαλέο κατά του ΠΑΣΟΚ μίσος του Περισού. Για την οικονομία και τα άλλα περί εργαζόμενων δεν τους καίγεται καρφί! "Αποθανέτω η ψυχή μου μετά των αλλοφύλων" !!! Αυτοί είναι! Ναι Αυτοί!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Πω πω είστε βλάκες ετσi; Κουβεντιάστε σαν άνθρωποι ρε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΤΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΑΤΕ ΑΚΟΜΑ ΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΨΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Είναι εντελώς άχρηστος ο Παπανδρέου, μας στέλνει στην καταστροφή.
    Το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να απαγγέλει λόγους σε συνέδρια και να ευχολογεί στα κανάλια.
    Γίνεται δουλειά με τέτοια μυαλά;
    Εάν δεν τον διώξουμε δεν πρόκειται να δούμε άσπρη μέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Οι ναυτικοι που εχουν αρχιδια πανε και δουλευουν σε πλοια με ξενη σημαια,και δεν εχουν αναγκη κανενα μουνοπανο συνδικαλιστη.Οι αχρηστοι καθονται στις προβλητες του
    Πειραια και παιζουν το παιχνιδι του ΚΚΕ και των επαγγελματιων ρουφιανων και τεμπελιδων συνδικαλιστων.Πως να πανε με ξενη σημαια αφου ειναι αγραμματοι και δεν ξερουν να μιλησουν ουτε Ελληνικα?

    Α Μηχανικος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΞΕΡΟΥΜΕ ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΙ Ο Ι ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗΣ Ν.Δ.

    ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛ Ο ΚΟΣΜΟΣ. ΡΟΜΠΕΣ ΣΚΙΣΜΕΝΕΣ.
    ΤΣΟΥΛΑΡΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗ.

    ΟΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΟΣΑ ΚΙΛΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΤΑΞΙΚΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ.

    ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ.
    ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΝ.

    ΝΑ ΠΑΤΕ ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΣΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΤΑΞΙΚΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΑΝ ΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΠΟΥΣΤΡΟΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥΣ.

    ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ;

    ΓΡΑΒΑΤΑΚΗΔΕΣ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΙ ΒΟΛΕΥΤΕΕΕΣ!

    ΑΔΕΡΦΑΡΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. λουτραδακο λες και γραφεις μπουρδες!!!!αν σπασει το καμποταζ θα χαθουν τουλαχιστον 500 θεσεις εργασιας απο τα 7 πλοια υπο ελληνικη σημαια του κυπριου λουι και τουλαχιστον 3000 θεσεις απο τα πλοια της ακτοπλοιας διοτι ολοι θα επικαλεστουν τον ανταγωνισμο και το κοστος...αυτο σημαινει πληρη οικονομικο μαρασμο του πειραια ..και απολυτο κινδινο για ταξιδια στο αιγαιο ειδικα με τα σαπακια τυπου λισσος , μυτιληνη κ.λ.π εφοσον οι ξενοι θα πουλανε αιγαιο και νησια - κρουαζιεροπλοια με βαση τον πειραια - ειναι σωστΗ η απαιτηση των ναυτικων σωματειων να απασχολουνται ενα ποσοστο ελληνων σε αυτα - ως γινεται με την βραζιλια π.χ . στη περιπτωση λοιπον αυτη οι τρελοι και ουτοπιστες κουκουεδες εχουν δικιο... ΧΙΟΤΕς ΝΑΥΤΙΚΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΕΔΩ ΜΕΣΑ Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ..
    ΣΕ ΒΑΘΜΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ..

    ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΣΟΚΟΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΖΩΑ ΤΕΤΡΑΠΟΔΑ ΞΥΠΝΗΣΕ ΕΝΑ ΠΡΩΙ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΤΙΜΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ ΜΑΤΩΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΜΙΣΗΣΩ ΣΗΜΕΡΑ; ΑΣ ΜΙΣΗΣΩ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΕΣΑ.. ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΠΡΩΤΟΓΟΝΟΙ ΔΕΝ ΜΙΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΣΑΙ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ..

    ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΜΗΤΡΟΜΑΝΗΣ ΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ ΠΟΥ ΛΟΓΩ ΕΥΗΘΕΙΑΣ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΕΙ ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕς ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΠΩΣ ΣΥΝΟΜΩΤΗΣΕ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΟΙ ΕΛΛΑΔΟΕΜΠΟΡΟΙ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΓΑΜΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ..

    Α ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΜΟΥΝΟΣΤΑΥΛΟΙ

    ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση