GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σταυροφορία κατά του "Καλλικράτη"...

Από το http://staxtokourniaxtos.blogspot.com/ Μια απίστευτη Σταυροφορία έχει ξεκινήσει εδώ και μήνες ο Δήμαρχος Ελληνικού κ. Χρήστος Κορ...

Από το http://staxtokourniaxtos.blogspot.com/

Μια απίστευτη Σταυροφορία έχει ξεκινήσει εδώ και μήνες ο Δήμαρχος Ελληνικού κ. Χρήστος Κορτζίδης κατά της Συνένωσης του Ελληνικού με όμορο Δήμο και αφού δεν του βγήκε στράφηκε και κατά του Σχεδίου Καλλικράτης .
Ο φόβος για το αν θα μείνει η καρέκλα που κάθονται στα χέρια τους είναι τόσο μεγάλος που έχουν επιστρατεύσει όλα τα μέσα για να μην γίνει η συνένωση αλλά και ο Καλλικράτης. Έφτασαν στο σημείο με...
τον απύθμενο λαϊκισμό τους να μπλέξουν το σχέδιο Καλλικράτης με το ΔΝΤ ούτως ώστε να πάρουν το λαϊκό αίσθημα με το μέρος τους.

10 σχόλια

  1. IMARTON PIA ME TOUS KAREKLOKENTABROUS!!!
    DEN KATALABAINOYN OTI APOTELOUN TO PROBLHMA KAI OTI THA TOYS KSEFORTOTHEI H ISTORIA K O LAOS POLY SINTOMA???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΖΗΤΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΑΞΙΟΛΟΓΟΥ ΜΠΛΟΚ ΝΑ ΘΕΣΟΥΝ ΕΝΑ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ:"ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ Ή ΝΑ ΑΠΟΛΥΘΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ,ΜΕ ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΣΕΠ,ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ"
    ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΚΑΙ ΙΣΧΥΕ ΟΤΑΝ ΚΑΝΑΝΕ ΑΙΤΗΣΗ Ο ΝΟΜΟΣ ΣΙΟΥΦΑΣ, Η ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΤΟΥΣ ΕΓΙΝΕ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΡΑΓΚΟΥΣΗ,ΟΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΠΩΣ Η ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕΣΩ ΑΣΕΠ.
    ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΤΩΡΑ.ΗΧΗΡΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΡΗΗΗΗΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα μεσα αποφευγουν συστηματικά να δημοσιοποιήσουν οτιδήποτε σχετικό με την απεργία πείνας του Χρήστου Κορτζίδη εδώ και πάνω από 20 ημέρες. Ρωτήστε και θα μάθετε για το δήμο με τα χαμηλότερα τέλη, που τα χρήματα των δημοτών γίνονται έργα στο δήμο, και όχι πισίνες και καταθέσεις στην Ελβετία. Ποιός έριξε τα κάγκελα και έδωσε την πλάζ Αλίμου στους δημότες το 2007 ? Τώρα θέλουν να ενώσουν το Ελληνικό με την Αργυρούπολη, για να εξαφανίσουν τον Κορτζίδη. Γιατί αλλιώς πώς θα πουλήσουν το παλιό αεροδρόμιο στους ξένους ? Αίσχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Δήμαρχος Ελληνικού Χρήστος Κορτζίδης, νομίζω ότι βρίσκετε ήδη στην 25η ημέρα απεργίας πείνας. Ο "Καλλικράτης συνδέθηκε από την Κυβέρνηση με το ΔΝΤ. Υποτίθεται ότι θα κάνει εξοικονόμιση. Τα αρχικά 1,8 δις ευρώ πουισχυριζόταν ότι θα εξοικονομίσει προχθές παραδέχθηκε ότι θα είναι 1,1 δις. Η αντίληψη ότιένας Δήμος μπορεί να υπάρχει αυτονομος με 10.000 κατοίκους είναι θέμα Δημοκρατίας και εκπροσώπισης. Δεν ειναι θέμα καρέκλας. Αν είναι αυτό τοπρόβλημα να βάλουμε στο τέλος ελάχιστους να μας κυβερνούν. Ο μέσος όρος στην Ευρώπη σήμερα είναι 5.000 κάτοικοι ανά Δήμο και στην Ελλάδα μας πάνε σε 35.000

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Προεκλογικά μου έλεγε ο Παπανδρέου να ψηφίσω το σοσιαλισμό για να γλυτώσω τη βαρβαρότητα του Καραμανλή.
    Τώρα, βαρβαρότητα uber alles.
    Στον αγύριστο, αλήτη.
    Να είσαι καταραμένος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ψηφισατε βαρβαρους σοσιαλιστες, λες και δεν είχαν προιστορία στο ψέμα. Τοσο βλακες εισαστε.

    Ψηφισατε τον Παπανδρέου που προσπαθησε να φτιαξει την αλυσιδα ενω εκανε ποδηλατο και που εκανε δυο φορες κανο και την μια χαθηκε.

    Ψηφισατε αυτον που τριάντα χρόνια βουλευτής δεν έχει καταφέρει ακόμη να μάθει καλά Ελληνικα. Μοναδικο φαινομενο παγκοσμιως. Πρωθυπουργος χωρας που δεν μιλαει καλά τη γλωσσα της.

    Ψηφισατε Υπερβαρο συνταγματολογο για να διοικησει τον στρατο.

    Ψηφισατε αλλον άσχετο συνταγματολογο για να λυσει το συνταξιοδοτικο.

    Ψηφισατε υβριστη για αντιπροεδρο. Που ακουει Ιμια και Οτσαλαν και τρεχει η χοληστερινη απο τα αυτια του.

    Ψηφισατε playmate για υπουργο Πολιτισμου

    Ψηφισατε άχρηστο Κλουζω για να παταξει την τρομοκρατια και την εγκληματικοτητα. Ποιος βαζει τωρα τις βομβες? Ποιος σκοτωνει καθημερινα? Ποιος καιει αθωους?

    Ψηφισατε γκαφατζή πιστολερο για υπουργο οικονομιας. Μονο που έβαλε το πιστολι να εκπυρσοκροτήσει αναποδα και τα θυματα ειναι οι ίδιοι οι Ελληνες.

    Βάλατε τα χεράκια σας και βγάλατε μόνοι σας τα ματάκια σας.

    Τώρα συνεχίστε να βλέπετε την προπαγάνδα των ιδιωτικών καναλιών.

    Και η μακακία συνήθεια είναι, σαν το μαζοχισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΠΑΛΙΑΟΚΩΣΤΑ-ΤΖΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΝΤΟΥΒΛΗ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ
    ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΗΘΙΚΗ ΚΑΙ ΤΙΜΙΟΤΗΤΑ
    ΘΑ ΕΙΧΑΝΕ ΑΠΟ
    ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥ ΜΑΦΙΟΖΟΥΣ.

    - ΠΑΜΠΟΥΚΗΣ υπουργός Αλητείας
    - ΜΠΙΡΜΠΙΛΗ υπουργος ξεπουλήματος όλουτου ελληνικού περιβάλλοντος.
    - ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ διεθνής μιζεμαν,υποδούλωσε 2 γενιές ελλήνων
    - ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ. πουλάει και την ψυχή των παιδιών μας.
    - ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ. τεμαχιοποιεί την πρώην ελλάδα, σε προτεκτοράτα ξένων χωρών.
    - ΠΑΓΚΑΛΟΣ.παγκόσμιος χαφιές και προβοκάτορας.

    και ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΞΕΡΑΤΑΣΜΑΤΑ -ταχα υπουρουφυπάρπαγες ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.

    ΤΟΥ MEGA ΔΟΣΙΛΟΓΟΥ ΤΟΥ 21ΟΥ ΑΙΩΝΑ
    ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ Γ΄του ηλιθίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δ Η Μ Α Ρ Χ Ο Ι & Σ Υ Μ Β Ο Υ Λ Ο Ι Μαύρα σκυλιά ! ! εκτός ελαχίστων περιπτώσεων είναι η πραγματική πληγή της Ελλαδας
    ΦΕΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. μακαρι να ηταν ολοι σαν τον Κορτζιδη.
    Εχει ενα δημο κοσμημα χωρις χρεη, χωρις διδακτρα για τους παιδικους σταθμους. Ο δημαρχος ειναι πολυ αγαπητος. ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ. Γιατι να ενωθει με την Αργυρουπολη που ειναι υπερχρεωμενος Δημος? Μηπως επειδη ο Δημος αυτος ειναι ΠΑΣΟΚ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση