GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πέταξαν μπουκάλια στον Κακλαμάνη...

Επίθεση από αγνώστους στην οδό Κοραή δέχτηκε και ο πρώην πρόεδρος της Βουλής και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Απόστολος Κακλαμάνης, στη διάρκεια των...

Επίθεση από αγνώστους στην οδό Κοραή δέχτηκε και ο πρώην πρόεδρος της Βουλής και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Απόστολος Κακλαμάνης, στη διάρκεια των επεισοδίων μετά την ολοκλήρωση της πορείας για την Πρωτομαγιά στο κέντρο της Αθήνας. Οι συγκεντρωμένοι τον προπηλάκισαν ενώ πέταξαν και μπουκάλια εναντίον του. Στο σημείο μετέβη διμοιρία των ΜΑΤ που τον συνόδευσε σε στοά της Κοραή, ενώ έκανε χρήση δακρυγόνων και κρότου λάμψης για να...

απωθήσει την ομάδα που είχε κινηθεί εναντίον του. Ο πρώην πρόεδρος της Βουλής έφυγε με ασθενοφόρο από το σημείο, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες είναι καλά στην υγεία του.
Ο Πρόεδρος της Βουλής Φίλιππος Πετσάλνικος, αμέσως μετά τα επεισόδια έκανε την εξής δήλωση: «Καταδικάζω με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο τη σημερινή επίθεση σε βάρος του πρώην Προέδρου της Βουλής κ. Απόστολου Κακλαμάνη, ο οποίος υπηρετεί επί δεκαετίες με ήθος, συνέπεια και πάθος τα συμφέροντα του λαού και του τόπου.
Τέτοιου είδους απαράδεκτες ενέργειες αμαυρώνουν τον εορτασμό της επετείου της Εργατικής Πρωτομαγιάς σε μια τόσο κρίσιμη περίοδο για τη χώρα μας και τους εργαζομένους».

Ο Πρόεδρος της Βουλής επικοινώνησε τηλεφωνικά με τους θεράποντες γιατρούς του Απ. Κακλαμάνη και ενημερώθηκε για την κατάσταση της υγείας του ενώ αργότερα είχε τηλεφωνική επικοινωνία και με τον ίδιο.

22 σχόλια

  1. Πραγματικό περιστατικό στην Ελληνική Βουλή.
    Προσφέρετε δωρεάν σε όλους μα σε όλους τους ΑΡΙΣΤΡΟΔΕΞΙΟΥΛΗΔΕΣ να το αντιγράψουν, να το βάλουν κάτω από το μαξιλάρι τους, για να βλέπουν κάθε βράδυ εφιάλτες, γιατί αυτό τους αξίζει σαν επιβράβευση για τις πολιτικές και κομματικές τους επιλογές.
    Όταν ήταν ακόμη Υπουργός Ο Ακατανόμαστος και όπως αποδείχτηκε ανίκανος Αλογοσκούφης, όπως και αυτός που του έδωσε το Υπουργείο, τα επώνυμα στους ανθρώπους δεν δίνονταν τυχαία, και ενώ ήμασταν μέσα στην οικονομική κρίση που έδερνε όλον τον κόσμο και εδώ είχε αρχίσει η κατρακύλα έτσι που ο κόσμος να μην ξέρει για την οικονομία τι θα συμβεί αύριο, ο Πάγκαλος από το βήμα του ομιλητή στην Βουλή τον είχε πάρει παραμάζωμα και ο κύριος υπουργός είχε σκύψει την κεφάλα του λες και θα βρει τρύπα να χωθεί.
    Τι είχε συμβεί και γιατί ο Πάγκαλος την είχε στριμώξει;
    Οι τράπεζες ιδιωτικές και ελεγχόμενες από το κράτος είχαν δώσει μπόνους στα μεγαλοστελέχη τους περίπου 850.000.000, ΝΑΙ ΟΚΤΑΚΟΣΑ ΠΕΝΗΝΤΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ!
    Έτσι βάσει της ισχύουσας φορολογίας θα έπρεπε συνολικά να αποδοθεί φόρος στο δημόσιο περίπου 300.000.000, ΤΡΑΚΟΣΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ.
    Τι είχε όμως συμβεί; Ο κύριος υπουργός είχε εκδώσει απόφαση του και η οποία είχε περαστεί στην εφημερίδα της Κυβερνήσεως ήταν νόμος δηλαδή του κράτους, και την οποία εφημερίδα κρατούσε ο Πάγκαλος και του την μοστράριζε, και η απόφαση έλεγε ότι οι λαβόντες τα 850.000.000, Α Π Α Λ Λ Α Σ Ο Ν Τ Α Ι υποχρεώσεως φόρου για αυτά τα ποσά που έλαβαν ως μπόνους!
    Δηλαδή κατά την αντίληψη της Δεξιάς κυβέρνησης αν θα έπαιρναν 500.000.000 ΕΥΡΩ καθαρά θα τους πείραζε, ΈΤΣΙ ΤΟΥΣ ΧΑΡΙΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΌΡΟ ΠΟΥ ΌΦΕΙΛΑΝ ΕΚ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ!
    Δυαμαρτυρήθηκε η Αριστερά συνολικά; ΟΧΙ ΟΧΙ !
    Διαμαρτυρήθηκε κανείς από την ΔΕΞΙΆ ΟΧΙ ΟΧΙ !
    Να λοιπόν γιατί τους αξίζουν οι εφιάλτες !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι κοινό έχει ο Γιωργάκης με τις γαλοπούλες;

    Και οι δύο, τη βγάζουν δε τη βγάζουν μέχρι τα Χριστούγεννα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΤΡΩΓΑΝΕ ΞΥΛΟ ΤΩΡΑ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΥΛΑΝΕ ΟΙ ΜΑΤΑΤΖΗΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΦΑΝΕ ΠΑΛΙ ΞΥΛΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΛΑΟ..ΕΚΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ..ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΝΑ ΑΝΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ. ΤΟΥΣ ΕΛΕΦΤΕΣ..ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ..ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ..ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ..ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΡΩΓΑΝ ΞΥΛΟ ΑΠΟ ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ, ΤΩΡΑ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΑΤΑΤΖΗΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΦΑΝΕ ΞΥΛΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΛΑΟ..ΕΚΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ..ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ, ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ, ΤΟ ΔΝΤ..ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ..ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΡΩΓΑΝ ΞΥΛΟ ΑΠΟ ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ, ΤΩΡΑ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΑΤΑΤΖΗΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΦΑΝΕ ΞΥΛΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΛΑΟ..ΕΚΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ..ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ, ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ, ΤΟ ΔΝΤ..ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ..ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΡΩΓΑΝ ΞΥΛΟ ΑΠΟ ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ, ΤΩΡΑ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΑΤΑΤΖΗΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΦΑΝΕ ΞΥΛΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΛΑΟ..ΕΚΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ..ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ, ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ, ΤΟ ΔΝΤ..ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ..ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Και είμαστε μόνο στην αρχή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλά του κάνανε!!! Όλα τα ξοφλημένα γεροντοπαλίκαρα θέλουν να είναι ακόμη βουλευτές.

    Δεν χορτάσανε? Φθάνει πια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αφού προπηλακίστηκε ο Κακλαμάνης φανταστείται τι θα πάθουν οι άλλοι.
    Ας μπουν στο πλοίο τους κι ας το οδηγήσουν μόνοι τους στο παγόβουνό τους να φουντάρουν.Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΑΣΤΙΕΥΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΡΩΓΑΝ ΞΥΛΟ ΑΠΟ ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ, ΤΩΡΑ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΑΤΑΤΖΗΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΦΑΝΕ ΞΥΛΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΛΑΟ..ΕΚΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ..ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ, ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ, ΤΟ ΔΝΤ..ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ..ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αδιακρίτως!!!!!
    Ποίος έχει σειρά??????

    ΚΡΕΜΑΛΑ ΔΙΑ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. NAI ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΚΙΑ... είναι το μόνο οπου τρέμουν όλα τα λαμόγια!

    όπου σας πετύχουμε ...

    *** και που να αρχίσει η πείνα αγαπητά παλαιολαμόγια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΕΔΩ ΜΑΣ ΓΑΜΑΝΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΕΤΣΙ ΛΥΠΑΣΤΕ?

    ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΗ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΤΕ ΠΛΕΟΝ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΜΕΤΟΝ ΛΑΟΣ
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΕΚΑΝΙΚΙ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΕΡΟΥ ;;;;;;;;;;;;;
    ΚΑι ΣΤΗΝ ΑΡΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΤΟΤΕ
    ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ ΗΤΑΝ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΕ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ ΔΕΚΑΝΙΚΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΠΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
    Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΒΑΝΕΤΕ
    ΔΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΤΕ ΤΙ ΠΡΩΚΙΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
    ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΑ ΕΙΧΕ ΑΝΑΓΚΙΛΛΕΙ Ο ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΠΟΥ ΔΡΑΠΕΕΥΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΕ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ .......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. To πρώτο κράξιμο έπεσε και ήταν άσχημο..Την πλήρωσε ο Απόστολος Κακλαμάνης εκεί σε μια καφετέρια στην οδό Κοραή..

    Γλίτωσε τρέχοντας προς την τουαλέτα και τον έσωσε μια διμοιρία ματ..

    Η ξεφτιλισμενη πουτανα του ΠΑΣΑΟΚ
    ο κακλαμανης κρυφτηκε για δυο ωρες! μεσα στην χεστρα του μαγαζιου που επινε καφε!

    απο εξω επεφτε το απιστευτο γελιο και βρισιμο.

    μεχρι που ηρθαν οι κωλομπατσοι και τον εβγαλαν απο την σκατιερα, κατουρημενο επανω του τον παλιοπουστη.

    ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ.
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ
    ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΤΩΝ troktiko ΠΑΣΟΚ.

    ΠΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ !!!!!
    ΜΕΤΑ ΑΠΟ 200 ΧΡΟΝΙΑ.
    ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ
    ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΝΤ USA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. To πρώτο κράξιμο έπεσε και ήταν άσχημο..Την πλήρωσε ο Απόστολος Κακλαμάνης εκεί σε μια καφετέρια στην οδό Κοραή..

    Γλίτωσε τρέχοντας προς την τουαλέτα και τον έσωσε μια διμοιρία ματ..

    Η ξεφτιλισμενη πουτανα του ΠΑΣΑΟΚ
    ο κακλαμανης κρυφτηκε για δυο ωρες! μεσα στην χεστρα του μαγαζιου που επινε καφε!

    απο εξω επεφτε το απιστευτο γελιο και βρισιμο.

    μεχρι που ηρθαν οι κωλομπατσοι και τον εβγαλαν απο την σκατιερα, κατουρημενο επανω του τον παλιοπουστη.

    ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ.
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ
    ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΤΩΝ troktiko ΠΑΣΟΚ.

    ΠΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ !!!!!
    ΜΕΤΑ ΑΠΟ 200 ΧΡΟΝΙΑ.
    ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ
    ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΝΤ USA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Τόσα χρόνια μαντρόσκυλο της οικογένειας Παπανδρέου ήταν. Ηταν από αυτούς που φωνάζανε γιά ποινικοποίηση της πολιτικής ζωής, αν στέίλουνε κάποιον πολιτικό στον εισαγγελέα. Γλύφτης της Δήμητρας όταν βασιλεύανε οιχαρτορίχτρες και οικαφετζούδες στο Πασοκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. "Γιατί σώζουμε αυτόν τον Έλληνα δισεκατομμυριούχο, με τα λεφτά των φορολογουμένων μας;"

    ΑΡΘΡΟ ΤΗΣ BILD ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΤΣΗ

    Η εφημερίδα Bild, μια απο τις μεγαλύτερες εφημερίδες της Γερμανίας, συνεχίζει την επίθεση της κατα της Ελλάδας με ένα άρθρο που μπλέκει και τον Σπύρο Λάτση.

    Η εφημερίδα λοιπόν αναρωτιέται γιατί ο Γερμανικός λαός θα πρέπει να πληρώσει απο την τσέπη του για να κερδίσει ο Λάτσης.

    Οπως...αναφέρει το δημοσίευμα σώζοντας την Ελλάδα απο την χρεοκοπία ο Λάτσης θα ειναι ενας απο τους μεγαλύτερους κερδισμένους μιας και έχει πάνω απο 10 δις ευρώ σε ελληνικά κρατικά ομόλογα.

    ΜΠΑΣΤΑΡΔΑ ΞΗΕΠΟΥΛΗΤΑΡΙΑ ΤΙ ΕΧΕΤΕ
    ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΤΩΡΑ....
    ΓΑΜΩ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΣΑΣ..ΤΣΟΓΛΑΝΑΡΑΔΕΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. AKOMA ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΤΙΠΟΤΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ BLOG, ΜΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ FACEBOOK ΟΠΟΥ ΟΣΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ΣΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ, ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΠΟΥ ΛΕΗΛΑΤΗΣΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ,ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΗΞΑΡΤΗΣΙΑ, ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ ΓΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ, ΝΑ ΕΝΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΜΑΣ, ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑΝ ΚΟΙΝΟ ΑΓΩΝΑ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΠΕΛΩΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑ ΤΑ..ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΕΣ..ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ..ΜΗ ΒΟΛΕΥΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ..ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ..ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΚΑΙ Η MEGA ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ..

    Ιδού το βίντεο με το ξύλο που έφαγε ο Γκούμας απο τα ΜΑΤ

    Απο την μια το ΣΤΑΡ βγήκε και είπε πως αριστεριστές επιτέθηκαν φραστικά στον Κακλαμάνη ενώ στο ίδιο τους το βίντεο φαίνεται πως κόσμος σηκώνετε απο τις καφετέριες και τον βρίζει.

    Απο την άλλη έδειξαν το ξύλο που έφαγε ο Γκούμας απο τα ΜΑΤ.

    Ο Κακλαμάνης συγχείστηκε και μπήκε απευθείας για εξετάσεις με την συνοδεία της αστυνομίας την ίδια ώρα που τόσος κόσμος ψάχνει ένα κρεβάτι στα νοσοκομεία και δεν βρίσκει.
    Αηδία πια...
    Τα ΜΜΕ μας θέλουν να τους λυπόμαστε!
    Όχι φτάνει!

    ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΞΎΛΟ

    ΛΑΤΣΗ-ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ-ΛΑΜΠΡΑΚΗ
    ΖΕΙΣ.
    ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΟΔΗΓΕΙΣ..
    ΦΤΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΡΕ ΕΡΠΕΤΑ..
    ΦΤΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. @09:50:00 έχεις δίκιο. Όσο για τον κ. Κακλαμάνη δεν έπαθε και τίποτε. Σε λίγο το απλό κράξιμο θα φαίνεται σαν επιδοκιμασία. Πίσσα και πούπουλα (κυριολεκτικά) τους περιμένουν. Θα πείτε και τους έντιμους πολιτικούς; Οι έντιμοι πολιτικοί ζούνε σε άλλες χώρες. Εδώ ακόμη και αν υπήρχε κάποιος έντιμος θα τον απέβαλαν ανμέσως τα αντισώματα του σάπιου συστήματος. Δεν θα λυπηθώ να τους δω κρεμασμένους ΟΛΟΥΣ και ας ξεχωρίσει μετά ο Θεός με την ησυχία του τους καλούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση